Måndags shopping

Då ligger nu Adrian i sängen och jag sitter här och varvar ner. Sen blir det soffläge med godiset som är kvar sen bion. :)

Vi tog oss en tur på stan när vi var nere och hämtade ut världens sötaste pass. Vi gick och hälsade på Christer på team sportia så kom hem med ett par crocs och en uv-dress från zunblock. Den är jätte fin och ska vara riktigt bra. Har fått bäst i test och skyddar mot över uv 50+. Han älskade även sina crocs och flög fram i dem. haha

Vi åkte sen ut till mamma där vi tog en promenad så Adrian fick somna. Han sov i en timme så vi satt i solen och spelade fia med knuff. Sen blev det lek ute innan Andreas kom och hämtade oss.

Jag och Adrian tog oss ett bad nu på kvällen och sen blev det middag. Vi åt färsk potatis, sill, gräddfil och gräslök. MUMS så underbart gott det var. Adrian fick även smaka lite sill och det smaskade han i sig som allting annat. Haha, tok!



 

Tand nr 8

Igår upptäckte jag att Adrian fått en till tand. En kindtand i överkäken som jag missat. Den har kommit fram en bra bit redan. Så det var tand nr 8.

Måndag

Då var det måndag igen och början på en ny vecka. Vi har haft oss en lugn start på dagen men nu blir det att dra igång en tvätt och plocka i och ur diskmaskinen. Vi har inte mycket planerat idag förutom att jag vi ska hem till mamma. Får se om det blir en promenad eller cykeltur dit. Sen fick jag sms att Adrians pass hade kommit nu så kanske går ner för att hämta ut det.

Igår kväll var jag på bio med Malin. En riktigt härlig kväll med en toppen film. Den var rikigt bra och man fick sig många härliga skratt.

Nu ska jag kasta ihop en tvätt och sen ta disken.

Sex and the city

Ska snart möta upp Malin för en bio kväll.
Vi unnar oss det när det är mors dag och allt. :)

Blommar



 
Så här fint blev det på balkongen. Den rosa blomman heter Dalia och är jätte fin. Är massor med knoppar på de blommorna så snart blommar det nog fint. Sen köpte vi kryddor till den "lilla" krukan. Blev gräslök, timlja och persilja.

I fredags fick vi även en fin solros med kruka av min vän Karin, så den står nu på bordet där ute.

Underbara morgon

Söndag, strålande sol, sovmorgon och morsdag. Tror att dagar som dessa inte kan starta så mycket bättre. Mina älskade killar kom in och pussade på mig på morgonen och present hade de också med sig. Jag var borta hela dagen igår och så jag saknat Adrian. Men är skönt med lite egentid ibland då man på någe vis uppsakattar och sankar de man har här hemma så otroligt mycket då.

Idag ska vi hälsa på våra underbara mammor för att ge dem en stor kram på morsdag. Sen kommer jag och Adrian vara kvar hos min mamma då Andreas åker för att gratta sin farmor som fyller. Jag har inte haft så mycket tid att umgås med min familj då vi båda haft massor att göra. Så idag ska vi passa på att vara där.

Igår var jag med Kristin och hennes vän och mua Anja i Hallstahammar. Var en fototräff och jag var med som modell. Var riktigt roligt och jag blev dels sminkad som en orm. De ni. Bilder kommer snart. :)

Ikväll ska jag på bio med Malin, ska bli riktigt roligt. Sex and the city är det så klart vi ska se och jag hoppas på att den är riktigt bra. :)

Nej nu ska jag göra mig i ordning lite.

En stor kram till alla er underbara och starka mammor

En dag med vänner

Blev inte att åka och se på lägenheten igår men idag ska vi i alla fall dit. Så vi får se.

Vad tycker ni om att Sverige inte är med i finalen på lördag då? Första gången sen sverige började tävla i melodifestivalen som vi inte är med i finalen. Hoppas att folk lär sig rösta på rätt låtar nästa år. Man förstod att hon inte skulle gå vidare då de andra länderna hade bättre låtar och roligare framträdande. Så jag tycker det var rätt att hon inte gick vidare, hon var inte bra nog.

Om en stund nu kommer min vän Karro över och fikar och just nu står en sockerkaka i ugnen. Mums, var länge sen jag gjorde. Kastade i lite blåbär som jag hade hemma också. Hoppas det bli smarrigt i alla fall.

När hon sen vart här ska vi handla blommor till balkongen som vi inte gjorde igår. Sen ska vi till sysytemet och köpa oss en box Tre Apor. Kan rekomendera det vinet. Ett vitt vin som är jätte gott och lätt, toppen på sommarkvällarna nu. Sen kostar en box bara 150:- riktigt prisvärt. KÖP!

Sen ikväll kommer två vänner över till oss, Senad och Karin. Ska bli riktigt kul. Blir tacos och vin. Karin har även med sig en massa bilder och fixat över på en cd till mig, bilder från förr. Då vi eller jag?! var små fjortisar. Bilder från våra fester då vi var runt 17,18, 19. Ska bli så himla roligt, så räknar med en massa skratt. :)

Lägenhets titt

Ikväll vid 20.30 ska vi iväg och kolla på en lägenhet. Har inte så stora förhoppningar men den kan ju överraska. Blir nog att man får titta runt på ett par innan man hittar rätt. Men skoj ska det bli.

Adrian sover då så faster Mikaela kommer hit och har koll på honom.

Fått mitt sommarschema

Nu har jag fått mitt schema för sommaren och det ser riktigt bra ut. Riktigt härligt sommar schema och slutar 14 nästan varje dag. Sen hade jag bara en kväll på schemat så det är ett toppen schema känner jag. Får även vara på HVO bellman under hel den tiden så det känns riktigt roligt. Så nu ser jag fram emot att jobba lite mer när jag ser hur det ser ut. Ska bli skönt att tjäna lite pengar igen.

Men det som är lite irriterande är att min chef missat att jag ska ha semester från 1/8-15/8. Men jag hoppas att det gåt att lösa. Sen så har jag öven sagt att jag måste ha semester den 27/7-28/7 då vi bokat kryssning. Så det måste ju bara gå att lösa. Haha.

Spiderchick gör mig ALLTID lika glad

Det finns bara en blogg som ALLTID lyckas få mig på bra humör. Det är spiderchick! Älskar hennes humor och man känner ofta igen sig. Bara älskar den! Så nu bara måste ni gå in där för att läsa och skratta! :)

En dag full med planer

Solen skiner och hela familjen är hemma. Andreas är ledig fram till söndag nu så det gillar vi. Idag har vi endel inplanerat men jag hoppas att vi senare ska kunna njuta av solen.

Adrian sover nu och jag har precis duschat. Jag ska till kiropraktorn klockan 11.30 och förhoppningsvis är deet sista besöket. Men jag känner att det behövs ett besök till. När jag vart där kommer mina killar och möter upp mig på stan. Vi ska då gå och skaffa pass åt Adrian. Tänk hans första pass, spännande och se hur det blir. Jag blir alltid jätte misslyckad på passfoto. Sen blir det en runda på stan då jag vill ha en jeanskjol och så måste jag köpa en nya maskara. Råkade köpa en blå maskara?! Tokigt, så en ny svart ska få följa med mig hem.

Efter stan ska vi åka och köpa blommor till balkongen och få i ordning lite där. Tänkte även plantera lite kryddor att ha där ute. Sen efter det hoppas vi att få njuta av solen i någon härlig park eller så.

middag på ballongen. Härligt!

foto025 (MMS)

middag på ballongen. Härligt!

Katrin och Bingo han fått sin Ringo

Tror ni att bebisen kommer få heta Ringo? Hoppas inte för hans skull! :P Men grattis till dem i alla fall. Tänk så mys med nyfödd bebis. :)

Kommer bli kul att se hur Katrin kommer att fortsätta blogga i fortsättningen tycker jag. Jag har följt hennes blogg ett bra tag nu och det är ju bara för rolig många gånger. Jaja, ska bli spännande i alla fall.

Onsdag

God morgon. Solen har hittat tillbaka och håller tummarna för att den är kvar efter lunch. Då tänkte jag och Adrian gå ner till parken och mata fåglarna lite. Adrian vaknade vid 7 idag och vi har bara tagit det lungt nu på morgonen. Så skönt när man inte har någon disk eller massa måsten på morgonen. Jag ska göra mig i ordning lite nu när Adrian ska sova.

Hoppas ni har en bra dag!

Längtan

Nu är det bara 15 dagar kvar tills min underbara vän Jasemin kommer hem.

Ny möblerat på Adrians rum

I helgen tog vi oss i kragen och möblerade om på Adrians rum. Han fick som sagt så mycket leksaker när han fyllde så det var ett måste att få i ordning där inne och annars skulle det bli att byta rum. Men hans byråmed kläder fick flytta in i vårt sovrum och det blev jätte bra allting.

Här är resultatet










Läshörnan


Bilhörnan

 
Den här söta luftballongslampan fick Adrian när han fyllde år.

Vilket skämt



Agnes Nocole Winter - A real man

Hurra Hurra på bonus farfars födelsedag

Idag vaknade vi upp till regn och rusk. Så idag har vi oss en riktig mysa inne dag, var länge sen nu. Jag la precis Adrian och har satt på en tvätt och diskmaskinen. Ska diska kastruller och stekpanna från igår och sen blir det att göra sig i ordning.

När Andreas sen kommer hem så ska vi åka till Adrians farmor och bonus farfar. Bonus farfar Stefan fyller år och det måste så klart firas. :)

Som sagt idag för ett år sedan var Adrian planerad. Men vår kille fick titta ut 8 dagar tidigare. :)


Stefan och Adrian.
Stefan är en stor favorit hos Adrian.

Måndagen är snart slut

Sitter och fördröjer kvällen framför norska hollywoodfruar och ska snart ta mig en glass till det. :) Dagarna går i ett och vi försöker njuta fullt ut av dagarna. Snart börjar jag jobba igen, bara en månad kvar. Men jobbar bara en månad och sen är jag mammaledig igen så det känns inte så tråkigt i alla fall.

Jag var hos kiropraktorn idag och det var skönt, känns bättre just nu men inte helt bra i nacken. Men det blir nog bra på torsdag när jag ska dit igen. När jag var där så var Adrian med morfar i stadsparken och matade fåglarna och hade det skoj. :) Jag mötte upp dem och jag och Adrian gick till min mormor och hälsade på. Men blev så slut efter vart hos kirporaktorn så vi gick hem och sov. Det var skönt.

När Andreas kom hem idag åkte vi ut till tuna park där vi köpte en födesedagspresent till Stefan. Han fyller år imorgon den 26 maj. Den dagen som Adrian var beräknad på, man han fick komma 8 dagar tidigare. :) På tuna park i alla fall så vägrade Adrian att sitta i vagnen. Varför ska man sitta fast där när man kan utforska alla saker själv nu. Så det tar tid att gå i affärer med Adrian just nu.

Adrian har idag lärt sig vad kissen säger idag. Adrian säger då aaawooo med ljus röst. :)

Knäckande

Skönt. Jag och Adrian har nu sovit nap och han sover fortfarande. Var blev helt trött i hela kroppen efter att vart hos kiropraktorn. Men så skönt det var att komma dit. Det var mina ledband mellan kotorna som inte ville som min nacke ville riktigt. Så efter lite drag, tryck och knäckande så var jag 400:- fattigare. Så är helt öm i nacken nu och det är inte helt bra känner jag. Men ska tillbaka på torsdag så hoppas att jag inte behöver gå fler gånger då. Men glad att jag gick nu istället för att dra ut på det.


Vad tycker ni om Adrians ettårskort? Dåligt med komentarer där :-)

Måndag och kiropraktor besök på schemat.

Har vart dåligt med bloggande den här helgen man har inte haft mycket motivation till det. Sen har vi även haft fullt upp med att umgås. Bilder får jag inte heller upp från helgen då det inte går att få över dem från kameran till den här datan. Suck, bara att inse att den har gjort sitt. Så har börjat titta efter en ny.

Idag skiner solen och min nacke gör fortfarande ONT. Dag nr5 nu, så vid lunch ska jag till Tony Schörn som är kiropraktor. Så hoppas att han kan få ordning på mig. Min pappa kommer då hit och busar med Adrian under tiden som jag är där. Ser fram emot att få ordning på det då jag haft så fruktansvärt ont i helgen. Andreas har även tröttnat på mitt gnäll här hemma ;P

Adrian sover nu nap, han blir så trött tidigt när han vaknar vid 6.30. Så jag ska nu passa på att göra mig i ordning.

Hoppas ni har en fin måndag!

Ettårsfoto

♥♥♥

Adrian 1 år

Söndag

Då vaknade man upp utan solsken idag. Men kan vara skönt också då vi inte kommer ha lika mycket tid att vara ute och njuta idag. Idag kommer några av våra vänner och ska gratta Adrian, det tar aldrig slut ;) Så det ska bli skoj, var länge sen vi träffades nu också.

Sen så kommer en så där jobbig dammsugar försäljare hit, haha jag kan ju aldrig säga nej. Men tur att Andreas är hemma nu i alla fall så han kan göra det i alla fall. Så då vet vi vad vi har att göra ikväll.

Nu ska jag snart ta upp min lilla skrutt som ligger och drar sig i sängen. Sen ska vi städa undan lite av hans leksaker som är överallt just nu. :P

Fotografering och solskens dag

Vi har haft oss en underbar sommar dag. Vo började med ettårsfotografering med härliga Mariah Lejon. Fick en hel del jätte fina kort och ser fram emot torsdag då vi får se resultatet.

Efter fotograferingen promenerade vi ner på stan och kom hem med ett par shorts och 2 linnen till Adrian. Tog en glass och kollade lite på pride som var på torget. Men var inte så mycket att se på just då i alla fall.

Vi tog oss istället ut till Adrians farmor och bonus farfar. Stefan tog en promenad med Adrian så han fick sova och vi passade på att spela kubb och sola. Andreas och Martin tog även premiär doppet, galningar. Vi satt på en filt i gräset och det tyckte Adrian var mysigt. Bara han slapp vara i gräset :P Men efter ett tag så slutade han tycka att gräset var så läskigt. Mikaela kom över och vi grillade och åt som vanligt för mycket när det är grillat. Mums, så gott det är.

Nu är vi hemma och Adrian sover gott efter en dag ute i det fina vädret. Underbart är var det är med sommar.

vi har spelat kubb, Adrian sover, jag sola...

foto033 (MMS)

vi har spelat kubb, Adrian sover, jag solar o ska nu med o se killarna premiär bada. Livets bra underbart.

Lördag med fotografering

Vädret är på vår sida idag och det gillar vi. Bara hoppas att det håller i sig. Idag blir det ettårsfotografering för vår stora kille. Nu har vi valt kläder och han kommer bli så fin så. Han ligger nu för att sova nap så han är pigg och glad när det är dax för fotografering. Så kul det ska bli.

Efter fotograferingen ska vi nog och kolla på spring pride som är här i stan. Har missat det i alla år, men nu är jag ledig och nyfiken. Kan nog vara lite små kul att titta på i alla fall. Sen ska vi även ner på stan och byta ett par byxor som Adrian fick när han fyllde men var små.

Ikväll blir det hem till Adrians farmor och bonus farfar för att äta middag, grillat. Vilket lyx med grillat två dagar i rad! :)

Underbara dag med vänner och familj

Idag var vi som sagt på parken zoo och hade det skoj. Såg på alla möjliga djur och de var framme så det var ju tur det. Var trevligt med sällskap från Nadja med familj och barnen hade fullt upp med att utforska allt. Stannade och tog oss en glass där, mums och det tyckte även Adrian.

När vi kom hem somnade både jag och Adrian gott i en timme. När vi vaknade promenerade vi över till Mikaela och Pontus. Där grillade vi och åt gott. Drack vin och hade det trevligt. Adrian busade runt och hade det skoj. Han somnade till men vaknade oturligt av en granne som ringde på. Så då promenerade vi hem. Adrian sover nu gott i sängen och vi ser på tv och slöar i soffan.

Med andra ord har vi haft oss en härlig dag med fina vänner och familj. Adrian har vart så pigg och glad hela dagen och kvällen. Så får hålla tummarna för att han är på lika fantastiskt humör när han ska fotograferas imorgon. Min lilla ettåring♥

Bilder från dagen bjuder jag på imorgon

Parken zoo premiär

Solen skiner och Andreas är ledig så idag blir det premiär på parken zoo för Adrian. Nadja, Noak och Angelina följer även med oss dit så kommer nog bli en rolig dag. Ska bli kul att se hur de gjort om då de tagit bort fantomen land. Sen så är en mjukglass ett måste för mig. :-)

Men fy så svårt jag tycker det är att klä på Adrian nu. Kan man sätta på honom lite längre shorts? Det är ju 20 grader ute. Så får man ta med långa byxor om det börjar bli kallt. Sen så måste vi köpa solskyddsfaktor innan vi åker dit.

Nej nu ska jag kasta ihop mig själv!

Ettårsfotografering

På lördag ska vår lilla ettåring fotograferas av Mariah Lejon. Så vi håller tummarna för fint väder för i så fall blir det fotografering i stadsparken. Det skulle bli så himla fint, nu då det är så vackert i parken nu då allt blommar. Måste även bestämma mig för vad han ska ha på sig, beslutsångest! haha

Ska bli så roligt att det just är Mariah som ska fotografera Adrian då hon fotgraferade mig och Andreas när vi firade ett år tillsammans. Sen har hon fotat mig en gång efter det.




 

Mini shopping och varm dag

Var en snabbis på stan idag för att hitta en solhatt till Adrian. Han har en keps men den kastar han ofta av sig, som allt annat som ska sitta på huvudet. Så en solhatt som man kan knyta skulle vara toppen, men hittade ingen jag fastande för men ska ner och kolla på polarn o pyret som jag glömnde bort. Kom i alla fall hem med ett par shorts till Adrian frin kappahl.


Tuffa jeanshorts KappAhl 99:-



Jag har nu precis ätit pastasallad och ska nu se på halv åtta hos mig, sen blir det duschen. Vi har haft oss en bra dag och solen har vi njutit av. Eller jag men Adrian började gnälla när vi vart ute ett tag och tror det blev för varmt för honom. Så när vi kom hem så kastade jag av honom kläderna och då blev det slut på gnället. Han var helt svättig om fötterna också så hitta ett par tunnare skor eller sandaler till honom nu.

Han somnade redan vi 19 då han var så trött, men man blir ju seg när det är varmt. Vi har i alla fall haft oss en mysig dag tillsammans och hemma har vi busat gärnet. Så härlig han är att skoja och busa med, han skrattar så hjärtligt och skiner upp som en stor sol hela han. Underbaraste♥

är i stadsparken o har det bra:)

foto031 (MMS)

är i stadsparken o har det bra:)

Trött Adrian

Adrian är helt slute efter de senaste dagarnas kalasande och har nu sovit i 3 timmar. Får se när han tänker vakna, jag vill ju ut och njuta av solen! Men det hinner vi nog med i alla fall får vi hoppas. :-)

Byta eller inte byta?

Adrian har så galet mycket leksaker som tar plats. Det känns då ganska tokigt att vi har nästan ett dubbelt så stort rum som vi bara sover i. Så nu har vi börjat fundera på om vi ska byta rum med honom. Men det känns så otroligt tråkigt då vi gjort i ordning så fint där inne åt honom. Men å andra sidan ska vi få vårat sovrum tapetserat så kommer ju bli fint där också. Vi får se om det blir sovrumsbyte i helgen nu då.





Torsdag

Torsdag morgon och solen strålar. Vi har det härligt här hemma och Adrian leker massor med alla sina nya leksaker. Favoriten just nu är köket och bollen. :) Idag är det dags för playdate med Adrian och hans vänner, men jag vet inte riktigt om vi ska gå. Har haft så mycket hela veckan och kanske kan vara skönt att ha en dag att bara ta det lungt. Andreas är borta hela dagen och kommer hem sent så är kanske skönt att komma iväg och träffa lite folk. Dagen går lite snabbare då också. Jaja, vi får se hur det blir.

Ut i solen och njuta ska vi i alla fall.

Kalas killen

Då var Adrians andra första kalas över. Var min familj som var här och firade honom idag och även idag fick han så mycket fina presenter. Han fick bland annat en brio spis, ett bilgarage(toppen bra och fint och det var från 1 år+.), böcker, pengar, tavla, köksredskap, mobil, en badring som han kan sitta i.

Blev även fika med tårta, bullar och muffins och muffins var en riktigt höjdare tyckte Adrian. :) Sen stannade mamma, mormor och emma kvar och fick bada Adrian. Oj så kul han har det med moster Emma. De leker, busar och skrattar för fullt.

Nu ligger han nerbäddad i sängen och pratar?! Vi som trodde han skulle sova efter 2 sek då han var så trött. Muffinsen som håller honom vaken kanske? hoho







Nu ska jag ta en mikaela bakad smörgås :)

Fälgar och dagis plats

Adrian ligger nu i sängen för att sova nap. Vi var nere på stan en sväng för igår när han fick sin bobby car fanns det ej några fälgar med. Dåligt, det är ju fälgarna som gör hela bilen :P Men det var inget problem och vi fick ett par fälgar från en annan karton bara så slapp vi vänta på att de skulle beställas.

Nu har vi i alla fall fått det ordnat med dagis plats åt Adrian. Blev kanske inte riktigt som vi tänkt med tror det kommer bli bra i alla fall. Han kommer nog trivas som fisken i vattnet oavsett.

Nu ska jag snabb röja lite här hemma så man hinner ta det lungt en stund innan han vaknar. :)

Ny blogg

Har skaffat en till blogg, en mer privat blogg som kommer vara låst. Kommer där skriva mer om Adrian och hans framsteg. Finns mycket man utelämnar i den här bloggen som handlar om honom men som jag endå vill minnas och skriva ner någon stans. För mig, Andreas och Adrian.

Men självklart vill jag att mina vänner och familj ska få följa med och läsa om allt som händer med Adrian. Så ni som vill ha namn och lösen skriv så får ni det. :)

Kommer självklart att fortsätta blogga här om Adrian och min vardag.

Update: Kommer som sagt fortsätta blogga om min och Adrians vardag. Kommer skriva om han lär sig någonting nytt, om vi köper någonting nytt eller om han gör några tokigheter. Men i den andra bloggen kommer jag skriva saker som jag kanske utelämnar här i alla fall så. Så ni som läser kommer nog inte sakna någonting här :)

Adrian 1 år


*Är 76,5 cm lång och väger 10215g.
*Går själv. Har även börjat små springa hemma.(Resulterar i panik för mig)
*Klättrar upp i soffan själv=livs fara!
*Pratar mycket. Kisse, titta, mamma, dada(pappa), däh, ampa(lampa), oh oh(vov vov), tack.
*Älskar pop musik och diggar till det.
*Börjat "krama" kissen, han lägger huvudet mot Max mjukt då.
*Tycker om att kramas.
*Har 7 tänder.
*Är envis och blir arg när vi säger nej och ajaj till honom. Men ibland går han där ifrån och skakar på huvudet.
*Har börjat vara lite små blyg mot folk i början, men släpper efter någon minut.
*Är riktigt glad och enkel hela dagarna.
*Sover hela nätterna och somnar själv i sin säng.
*Sover 2 ggr om dagen ca 3 timmar sammanlagt.
*När han leker med bilar eller ser bilar låter han som dem då.
*Är riktigt nyfiken på allt.
*Älskar mat.
*Har för första gången smakat socker(tårta på kalaset). Men han var inte överförtjust.
*Tycker det är skoj att åka rutchkana och kasta grun i ån.

Det är i alla fall en hel del han lärt sig under sitt första år. Har så svår att ta in att jag nu är förälder till en 1 åring. Han är inte en liten bebis längre. Vår stora kille som vi är så otroligt stolta över. Kan inte förstå att han blivit en så fantastisk liten person.

Kalas bra dag

Vi har haft oss en riktig kalas bra första födelsedag med Adrian. Tänk att han nu är ett år, att det redan har gått ett år sen vi för första gången fick hålla honom i vår famn. Kärlek större en störs att få hålla sitt mirakel för första gången♥


Dagen började med välling, sång och paket öppning för Adrian. Sen blev det lek i nya lektältet och massa bus och pussar. Sen var han trött vid 9 och sov sen i 3 timmar. Vi passade då på att fixa i ordning tårtorna.


Sen åkte killarna ut till mekonomen en sväng och jag kastade ihop mig själv under den tiden då. Mötte sen upp killarna och vi gick och matade fåglarna och lekte lite i parken.


Sen hem igen för lek och bus innan gästerna kom. Blev fika och Adrian fick tårta för första gången. Det var okej men han var inte över förtjust i det. Blev sen paket öppning och han fick massor med fina presenter av sina nära och kära. Favoriten var en diskborste och en boll.


Men han fick så klart andra lite roligare presenter som massa fina kläder, en jätte fin taklampa, bort+ två stolar. En bobby car, sparbössa, pengar på sparkontot och leksaks microfon med massa olika ljud och sånger från play2learn + lite annat smått och gott.


Adrian var så trött nu på kvällen och somnade på två sekunder. Imorgon blir det en till kalas dag då min familj då kommer och firar honom. Vi delade upp det så det inte skulle bli så mycket för honom. Så ser fram emot imorgon. :) Ska även och väga och mäta honom imorgon så det ska bli spännande.


 











För ett år sen precis(på klockslaget!) så hade vi det så här mysigt på BB♥


TACK alla fina som förgyllt denna dag.

HURRA HURRA HURRA!


Grattis världens bästa Adrian på 1 års dagen♥
Mamma och Pappa älskar dig♥

 


För ett år sen klockan 11.07 föddes vår solstråle som förgyller våra dagar.
3520g och 49cm kort, tänk så tiden går fort.


Andreas är hemma idag och vi firade Adrian med välling, sång och 2 paket på morgonen. Han fick en skjorta att ha på sig idag och en riddarborg(lektält). Han har vart go och glad och dagen har startat fantastiskt. Nu ligger Adrian för att sova lite då han vaknade tidigt. Jag ska börja med tårtorna nu under tiden. Sen när Adrian vaknar blir det ut i lekparken. Det är Adrians dag idag och han ska få göra allt han vill(nästan). :)

Några soltimmar innan städandet nu sätter igång!

Nu har vi fått oss några härliga soltimmar ute. Promenerade först till barnens hus, sen hemköp och sen hem med varorna snabbt. Men lika snabbt tog vi oss ut i lekparken och mötte sen upp Nadja och Noak för lite lek för de små. Stannade till och matade ankungarna som nu kommit till parken, såå söta. Efter lekstunden åkte vi ut till ekängen och nu är vi hemma igen. Adrian sover och vi ska börja städa, känns lite lättare att ta tag i den nu när man vart ute några timmar.

Lilla pappa.

Pratade med min pappa för en liten stund sen och han ligger nu uppe på sjukhuset och har blivit inlagd. Natten till igår fick han magsmärtor och feber, när det höll i sig hela dagen så åkte han igår upp till sjukhuset. Han blev på en gång inlagd, har dropp och väntar på att komma till skikt röntgen. tydligen något med tarmarna. Bara hoppas det inte är någe allvarligt och att han hinner bli bättre till onsdag då han ska komma och fira Adrian.

Måndag, sol och förberedelser

Solens strålar hälsade oss god morgon här hemma idag. Underbart att vakna upp till solen. Andreas är i skolan och ska ha prov idag och sen kommer han hem. Då blir det städa som gäller. Lite små tråkigt men ett måste inför morgondagens kalas. Adrian vaknade vid 7 men ligger kvar i sängen och drar sig. Han älskar att vakna upp i lugn och ro på sitt rum och kan ligga där inne en timma innan han vill upp.

Vi får se om dagen blir som igår för Adrian då han testade oss hela dagen. Så fort han inte fick som han ville som började han gråta och bli jätte arg och ledsen. Men bara visa att vi bestämmer och han inte kan få som han vill hela tiden.

Vi ska även idag på jackt efter fint 1 års ljus och serpentiner. Hatar när jag har en bild i huvudet om hur jag vill att det ska se ut men att man sen inte hittar det någon stans. Så kommer nog få nöja mig med någonting annat.

Nej nu ska jag göra i ordning lite frukost åt min kurrande mage. Hoppas ni får en fin start på veckan!

Bus kväll för Adrian

Vi har haft besök av Adrians farmor, bonus farfar och farbror här på kvällen. Så de har busat, lekt och badat Adrian. Så det var en glad men trött Adrian som somnade gott här för en stund sen. Imorgon är det måndag och då ska det städas här hemma inför den stora dagen på tisdag. :)







Det var lite bilder från helgen och nu ska här slås in paket!

Söndag och dagen efter

Jag har precis gått upp, skönt med sovmorgon. Eller det har vi haft varje morgon de här dagarna då Adrian sovit till 8.30, 9.30 och idag 8.20. Bara hoppas att det fortsätter, snälla, snälla, snälla!

Jag hade der jätte trevligt igår, satt först på grappa och tog ett glas vin innan vi åkte vidare. Sedan på 70 års kalastet var det massa god mat och sen vin och palinca på det. Så jag rullade nästan hem sen för jag var så otroligt mätt.

När jag kom hem satt Andreas och Nille på balkongen och pratade, så satt där en liten stund innan Nille åkte hem och vi gick och la oss.

Idag ska vi handla inför den stora dagen då Adrian fyller 1 år på tisdag. Så massor med sötsaker kommer få följa med oss hem.

Nej nu frukost.

Sol, sol underbara SOL

Vi har vart ute på tuna park en sväng och handlat de sista födelsedagspresenterna till Adrian. Men efter en stund där ute fick vi nog och ville ut i solen. Så vi köpte med oss mat och åkte ut till sundbyholm och åt där. Så underbart väder ute idag. Nu är vi hemma igen och jag ska börja fixa i ordning mig om en stund. Vid 18 kommer pappa och Mia och sätter oss på någon härlig uteservering innan vi åker vidare på 70 års kalas. :)

Brunetten




Här har ni bildbevis på mig som brunett nu. Tycker färgen blev bra och trivs i den nu när jag vant mig. Men ska även i med lite ljusa slingor så tror det kommer bli riktigt bra. :)

(Adrian vaknade 9.25 idag, tröttis)

Tröttis Adrian

God morgon! Vilken lyxmorgon vi fått oss idag igen. Adrian sover fortfarande, han vaknade vid 7 och somnade sen gott om. Men så klart kunde inte jag somna om, men skönt att får sig en lugn morgon och kunna ligga och dra sig i sängen länge. Men nu blev jag så rastlös så gick upp. Får se hur länge han tänker sova. Så skönt när han sover länge, suck för vardagarna då han vaknar av Andreas.

Idag ska vi köpa de sista födelsedags presenterna till Adrian. Sen ikväll ska jag iväg på middag då farfars nya fyller år. Killarna stannar hemma, enklast och skönare för Adrian. Men ska bli kul att komma iväg och äta god mat och dricka gott  vin. :)

Nej nu frukost! Hoppas ni har er en bra dag.
KRAM

Brunett

Pappa och Mia kom förbi förut och då hade de vart snälla och köpt hårfärg till mig. Så den har jag nu kastat i håret så just nu är jag brunett. Men hon ska i helgen kasta i lite ljusa slingor för att få lite mer liv i det. Så det kommer nog bli riktigt bra sen. Fösta gången som jag färgar håret på mig själv så sitter här och är lite små stolt. hoho. (Men resultatet får ni se imorgon då jag inte gärna visar mig utan smink...)


Passade på att kasta i lite fär i Adrians hår också. ;-)

Nu har vi precis ätit tacos och nu blir det filmkväll.

Full rulle hela dan

Vi har haft fullt upp den här frdagen en så länge. Men vi fick först sovmorgon till 8.30 kan ju bara hoppas att det fortsätter så. haha, men det kan man nog få drömma om! Sen kom Adrians farmor och bonus farfar och hämtade Adrian för en promenad och liten sväng på stan. Under tiden de var borta kom min söta lilla syster hit och vi spelade lite spel. När Adrian kom hem sen så lekte de för fullt, oj så kul han tycker det är att leka med henne. Efter en stund kom min mamma och Adrian fick mat och nu sover han sen en timme. Vi åt lunch och nu har de åkt hem.

Andreas är iväg tvingad för att handla så kan jag baka lite inför Adrians kalas nästa vecka. Känner mig lite smått uppstressad idag. Men dagen börjar lugna ner sig lite nu. Får se om min pappa även skulle komma och hälsa på här lite senare.

Sen ikväll kommer Rickard över och då blir det tacos och Avatar. Ska bli spännande att se den omtalade filmen!

Nu blir det historia timme

Nu strax börjar sveriges historia på tv4. Riktigt kul program tycker jag som gillar historia. Passar på att små skryta lite om att jag faktiskt läst upp till historia C. De ni! ;-)

Vi kom hem för ett tag sen efter grillning och promenad ute hos svärföräldrarna. Adrian var trött när vi åkte hem men höll sig vaken hela vägen hem i bilen. Men nu var han trött innan han somnade, men inte så konstigt när vi vart iväg och haft en massa skoj för oss.

Var innan på playdate med Adrians vänner och han busade runt för fullt. Riktigt skojigt hade han. De har blivit stora nu de små!

Nej nu börjar mitt program! KRAM

Vaken natt på grund av hundskrälle!

Adrian fick för sig att vakna redan 6.40, trött var bara förnamnet om vad jag var då. Har sovit riktigt dåligt inatt då våra grannars hund och skällt till och från hela helgen. Blir tokig på den där jävla hunden! Men nu har vi piggnat till här hemma och Andreas gick precis upp.

Haha, ni ser så jag skrivit här över. Ja trötthet kallas det. Som sagt hunden har skällt till och från hela natten. Inte hela helgen! :P

Idag ska vi iväg och leka med Adrians vänner. Efter det blir det ut till Adrians farmor och bonus farfar för att  grilla. Så får hoppas på att solen kanske vågar sig fram mot eftermiddan.

Våran dag

Adrian ligger i sängen för natten, Andreas är iväg och tränar och jag äter middag. Dagen har vart bra och vi mötte upp Nadja, Noak och Angelina för lite lek i parken. Blev så glad när hon skrev då vi satt hemma och bara hade det tråk. Så var skönt för Adrian och mig med att komma ut i solen.

När Andreas kom hem åkte vi och handlade och de gick ut och lekte sen. Så under den tiden låg jag i soffan och gjorde ingenting förutom att kolla på unga mödrar. Riktigt skönt att bara kunna vara en stund.

Nu är Andreas ledig med oss i 4 dagar så det är super kul och skönt. Imorgon ska vi iväg på familjeträff så får Adrian leka med sina vänner lite. Sen åker vi ut till Adrian farmor och bonusfarfar och grillar. Så det kommer nog bli en riktigt bra dag imorgon.

Nu ska jag njuta kvällen och maten.

Lillfredag

God morgon på er solstrålar! Då var det lillfredag idag och det gillar vi för Andreas är sen ledig i 4 dagar. Adrian och jag har vart vakna sen 6.40, gäsp. Men solen skiner och vi hoppas på att den finns kvar efter lunch då vi planerar att gå ut och leka lite. Annars är vår dag oplanerad.

Jag har precis laggt Adrian och tänkte ta tag i disken och mig själv under tiden han sover.

Dagens glada busfrö







Vi har vart ute i solen med min mormor. Vi matade fåglarna, lekte i parken och handlade hem lite mat. Nu sover lilla stjärnan efter massa bus och skoj. Om en vecka idag blir han 1 år. :)

Jag skrattar idag



Denna låt sitter fast i mitt huvud idag

Tisdag och lite sovmorgon

Adrian lät mig sova till 7.40 idag och det gillar jag! Men mellan 6.40-7.40 så såg han och små drog sig och lekte lite ibland, för hörde honom imellan åt där inne. Han ligger nu och sover nap, jag har kastat på en tvätt och ska passa på att diska och göra mig i ordning. Efter lunch hoppas vi på att solen fortfarande är framme så vi kan gå ut och njuta av den.

Fick några kommentarer i inlägget innan och tack för de. Ni gör mig för mallig över Adrian ;) Men jag är så stolt över honom och han är en så otroligt snäll och charmig kille. :) Lite kul att få veta vilka några av er är i alla fall.

Hoppas ni alla njuter av den här fina dagen i alla fall.

Vem är du?

Fick en go kommentar idag av en läsare, blir jätte glad så tack. :)

Men den gjorde mig lite nyfiken för att få veta vilka ni är som läser min blogg. Så ni får gärna skriva en kommentar och berätta vem ni är. Har ni en egen blogg får ni gärna länka till den. :)

//Nyfiken Jacqueline

En måndag med go vän

Då var det väll och jag har precis ätit middag. Blev fisk till middag, mums och sen kan man hoppas på att bli lite klokare också! Jag och Adrian har haft oss en riktigt bra dag som bara flög förbi! Veronica och Emil kom och hälsade på oss. Vi åt lunch, fikade och pratade en massa. Var en lite övertrött Emil som var ltie ledsen ibland och Adrian var så söt då han såg så undrande på Emil då.

Jag sitter och ser på halv åtta hos mig och får se om jag orkar ladda upp lite energi för att stryka.

Håller även på att funderar på hur man kan möblera om inne på Adrians rum. Han kommer behöva lite mer utrymme där inne efter sin födelsedag skulle jag tro. Så funderar på att byta plats på sängen och byrån, men vi får se. Sen ska det röjas i ordning inne i vårt sovrum då det just nu ser ut som en liten lastplats. Så lite att dona med de här dagarna innan Adrians födelsedag. :)

Min fina soon to be ettåring!


♥♥♥

God morgon nya vecka

Måndag morgon och vi har fått en natt utan mardrömmar. Adrian vaknade så klart vid 6 då Andreas gick upp. Men jag la honom nu för att sova nap och han somnade på 2 sek. Han bli så snabbt trött när han vaknar så tidigt.

Vi får se var dagen tar oss idag, det är tråkväder ute så blir nog att hålla sig inne skulle jag tro.

Familje mysiga söndag.

Vi sitter i soffan med påskmust och godis och bara är efter en mysig dag. Jag som trodde att det skulle bli en halv tråkig dag med en bakis Andreas blev glatt överraskad när en pigg och glad Andreas kom upp vid 9. Han hade nog saknat sin familj lite igår i alla fall. Men det är ju så när man vart borta att man på något vis uppsakattar allt mycket mycket mer. Så vi åkte till min pappa och hälsade på och tog oss en liten promenad där. Sen åkte vi till Adrians farmor och bonus farfar och lekte lite där och tog oss en promenad. När vi åkte där ifrån var Adrian trött så vi åkte till sundbyholm och gick en promenad runt där och Adrian sov. Var jätte mysigt, det är ju så fint där ute.

Sen blev det handlig, middag och badning och nu sover Adrian. Jag har även pratat med bästa Jasemin nu ikväll. Så härligt att höra hennes ljuva stämma igen. :) Bara en månad kvar till hon kommer hem igen. Det ser vi fram emot. :)

Imorgon är det måndag och en kort skolvecka för Andreas och det gillar vi här hemma. Så hoppas på fint väder den här veckan. Skulle heller inte vara så fel om det skulle bli lite varmare.

Nej nu ska jag se på wipeout! :)

Min duktiga lillebror





Han är ju grymm♥

Snark vilken natt...

Adrian har drömt mardrömmar två nätter i rad nu, men så ledsen har var inatt. Han vaknade vid 3.40 och var jätte ledsen. Han vägrade att ligga i sängen och bara grät då. Så vi la oss i vardagsrummet och han låg på mig och snyftade. När han lugnat ner sig försökte jag lägga honom igen men då började han gråta igen. Lät honom ligga en liten stund innan jag tog upp honom igen. Sen fick han ligga mellan oss där han 1,20 min senare somnade tryggt. Då sov han till 7 och fick välling i sin säng och sov till 8 skulle jag tro. Sen gick vi upp vid 8.30.

Så mycket sömn har det inte blivit då jag dels hade svårt att sova för jag var ensam hemma. Sen så kom Andreas hem och var lite pratglad, haha. Så efter det hade jag svårt att somna igen och sen så vaknade Adrian. Så var skönt att han sov till 8 i alla fall.

Vi får se vad jag och Adrian ska hitta på idag då Andreas lär vara bakis. Får helt enkelt se var dagen tar oss.

Adrians första dumma olycka

Då var man ensam hemma här, förutom en sovande liten Adrian. Andreas är iväg på fest och jag har haft besök av min mamma, mormor och syster. Vi har ätit godis, chips och druckigt lite champang. Riktigt mysigt att skönt att inte behöva sitta ensam hela kvällen.

Idag har Adrian gjort sig illa för första gången. Mitt hjärta gör fortfarande ont, ont, ont! Han gick iväg med sin vattenflaska utan att vi såg det och så klart ramlar han med den i munnen. Så han slog upp sin underläpp så det blev ett jack i den. Så det blödde och så båda han och jag grät. Tur att pappa Andreas håller sig lugn i de situationerna. Men det gick bra och gick snabbt över. Andreas spran iväg och handlade piggelin så han fick lågonting gott och kallt mot läppen för att den inte skulle svullna upp för mycket. Det var gott och tröstande tyckte Adrian. (även första gången som han får smaka socker)

Men bara 30 min senare så ramlade han fram och tog emot sig med händerna men var en dum leksak i vägen. Så han slog så klart i överläppen som började blöda och svullna upp. Mera tårar för både mamma och son. Även lite mer glass.

Men det ser bra ut och det svullnade inte upp så farligt mycket och det gick snabbt över. Efter lite glass och bad så var han som han brukar. Han har ätit och bitit på leksaker som vanligt så tror inte han har ont där nu i alla fall. Men så arg man blir på sig själv för att man inte såg att han gick iväg med den där flaskan. Men man kan inte se allt och han kommer göra sig illa många gånger. Men jag får så dåligt samvete och tycker så synd om honom. Vill för alltid kunna skydda honom mot allt ont♥

Underbara morgon

Vilket underbart uppvaknande jag fick här på morgonen. Jo båda mina fina killar kom med frukost på sängen till mig. De hade då vart iväg och handlat nybakta frallor, mums så gott. Så otroligt glad man blir av det lilla som frukost på sängen. Bättre en så kunde inte denna lördagsmorgon startat. :)

Adrian sover nu och jag har duschat och sminkat mig. Vi ska ner och se på kortegen nere på stan sen där Adrian morfar även åker med i. De ska börja 12 bortom skogaholm har jag för mig och kör sen genom torget och stan. Lite häftigt att se och spännande att se Adrian reaktion på det då. :)

Sen efter det ska vi hem till fasterMikaela som fyller 23 år idag. Så grattis till världens bästa faster. :)

Tror detta kommer bli en underbar lördag. Hoppas ni också njuter av dagen.

Foto in the garden



Foto, smink och hår av Kristin.

Sovdax och fotografering

Då var det äntligen kväll och jag är trött. Adrian ligger i sägen och lyssnar på bamses godnattvisor och ska förhoppningsvis sova snart. Han har ju haft sönder först speldosan och sen sin spelande kanin, så nu får vi prova cdskiva istället. Han kan somna utan också men jag lyssnade alltid på någonting innan jag skulle sova när jag var liten. Lite mysigt sådär och sen tror jag han somnar lätterna när han har någonting att koppla av till. Jaja, man är lite små fånig ibland :P

Kristin kom hit förut och sminkade, fixade håret och sen blev jag fotograferad ute i en park. Men burr så kallt det var att bara ha en lätt sommarklänning på sig ute idag. Haha, men tror det blev några fina bilder i alla fall. Fick även är rosa och riktigt häftig sminkning. Härliga lösögonfransar fick jag också. :) Bild kommer strax!

Nu är Andreas och hämtar pizza, mums ska bli gott. Sen blir det nog en tidig kväll för mig

Volvo fiasko

Volvo skulle igår visa upp sin nya självbromsande bil, men gick kanske inte riktigt som de hande tänkt sig. Men jag tycker det är ett ganska rolgit klipp i alla fall ;) Mohaha

Det har ordnat upp sig med mitt humör!

Efter förra inlägget så sov Adrian i 2 timmar. Det var skönt men inte vilade jag för det ;) Blev att dona med annat här hemma under den tiden. Så känner mig myclet piggare och på bättre humör nu. Skönt!

Vid 14 kommer svärmor hit för att ta Adrian för då kommer även Kristin hit. Sen blir det sminkning och fotografering utomhus. Solen skiner i alla fall och sen ser jag ut att ha en egen Carolafläkt. haha!

Ingen bra fredagsstart

Vaknade inte på helt rätt sida idag. Blir sååå trött. Adrian vaknade fört vid 5 då han fick välling och somnade om. Men så klart kunde inte jag somna om då! Sen när Adrian vaknade 6.05 så hade jag precis somnat och bad Adrian ta upp honom. Han skulle ju upp 10 min senare. Men istället ska han försöka få Adrian att somna om(?) vilket resulterar i en jätte ledsen Adrian. Så då går jag upp och tar Adrian i alla fall. Hur svårt ska det vara att bara ta upp honom och låta honom leka när Andreas gör sig i ordning, så kunde jag fått ligga och dra mig. Blir så less och hade vart kul att känna sig och se ganska pigg och fräsch så jag ska fotograferas idag. Det ska bli riktigt skoj och spännande. Det är Kristin som ska sminka och fotografera. Så nu får vi hoppas att solen stannar framme.

Hade ej tid att sitta vid datorn igår på kvällen då jag hade massor att göra. Förstår inte var mina kvällar tar vägen ibland? Men vi var i alla fall över på playdate hos Malin och Moa på dagen och det var super trevligt. Vi fick gott fika och barnen fick leka med fingerfärg i duschen.


Kladdande små barn.

Nu så tror jag att Adrian somnat om i alla fall. Jag är trött så ska lägga mig i soffan och små blunda framför vakna. Hoppas ni får en fin dag!

Soliga torsdag

Adrian vaknade som vanligt när Andreas gick upp vid 6.30. Gäsp säger jag bara. Men jag låg i sängen och slumrade till 7.15 i alla fall innan Adrian ville upp. Men det blir mycket lättare som vanligt att gå upp när solen skiner. Idag ska vi hem till Malin och Moa på lite fika så det ska bli skoj. Ska så klart även försöka hinna med att njuta av solen.

En sväng på stan och parken

Adrian sover och jag har ätit lite mellis. Vi tog oss en sväng ner på stan men blev inte kvar så länge, Adrian tyckte det var super tråkigt att sitta i vagnen när man kan gå själv! Men kom i alla fall hem med en bikini till mig själv som jag tror jag ska behålla. Ska fråga Andreas om han gillade den först. Efter stan gick vi till parken och Adrian fick stå och kasta lite grus i vattnet. Efter den här sommaren kommer stadsparken vara länsat på grus av Adrian! I parken träffade vi även på Jari och Thilda så vi pratade en stund med dem innan vi gick till hemköp och handlade lite.

Var i alla fall jätte skönt ute i solen idag. Älskar de dagar som man kan vara ute och njuta av vädret. Jag mår så mycket bättre när solen är framme!

Onsdag

Jag och Adrian var uppe med tuppen här hemma. Han vaknade när Andreas höll på att göra sig i ordning, suck. Men fick i alla fall ligga och dra mig i 40 min innan han ville upp. Nu sitter jag och ser på vakna och Adrian busar runt i lägenheten som vanligt. :) Idag kommer vi inte vara lika hurtiga och gå ut tidigt även om solen skinar nu och att det sen skulle bli dåligt väder. Men får hoppas att solen fortfarande är framme efter lunch då vi planerar att ta oss ut.

Vi fick finbesök idag

Jag och Adrian fick idag trevligt besök av de goa tjejerna Malin och Moa. Blev lek för barnen och för oss fika. Blev även lite lek i lekparken innan de gick hem. Dagarna går så snabbt när man får härligt besök. Man ser på barnen också att de har roligt.

Nu ligger Adrian och sover och maten står färdig på spisen. Blir köttfärssoppa och vitlöksbröd till det. Mums. Så nu väntar jag bara på att Andreas kommer hem så vi kan äta.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Tisdag med tidig lek i parken

Jag och Adrian började den här tisdagen med en tidig tur i parken där vi matadefåglarna, lekte i parken och så klart kasta lite grus i vattnet. Tycker det är så skönt att gå ut tidigt de dagar man orkar och känner sig sådär oförskämt pigg. Vi var ute i nästan en timme och nu är vi hemma och Adrian har ätit lite mellis. Han ska snart få sova och jag ska passa på att röja lite här hemma. Har haft några dagar då man haft 0 motivation för att städa och diska. Men nu är det slut på latheten!

Vad vi ska göra resten av dagen får vi helt enkelt se. Andreas är i skolan och kommer hem sent idag skulle jag tro. Får hoppas att solen i alla fall stannar framme resten av dagen. Det skulle vara härligt.

Det lilla som ibland ger så enormt mycket kärlek

En stud av lycka, skratt och enorm kärlek hade vi idag. Adrian lekte inne på sitt rum och vi satt i soffan och tjuvittade på honom. Han hittade sin flöjt och lekte med den. Ibland så fick han till det och blåste i den så den lät. Adrian började då skratta högt och hjärtligt för sig själv. Jag och Andreas satt och skrattade vi med när han gjorde det. Han var så otroligt söt, han blev så stolt när han fick till det och tyckte det var så kul. Ibland är det de små stunderna i vardagen som ger så otroligt mycket kärlek och lycka.

Det är varmt och sött minne vi föralltid vill minnas♥

Cykelpremiär

Idag köpte vi äntligen en cykelstol till Adrian. Så vi tog oss så klart en cykeltur som blev hem till mamma. Adrian fick också en fin och snabb hjälm med flames på. Adrian var lugn och snäll när vi cyklade och höll mest på att slå och peta på min rygg.

Hemma hos mamma åt Adrian middag och jag små åt av deras middag. Adrian hann även leka lite med sin goa moster och det gillade han. Sen cyklade vi hem och mötte upp Andreas vid hemköp och handlade lite. Hemma blev det bad för Adrian och efter vi la honom åt vi middag. En härlig dag med andra ord.



Första cykelturen

VARNING för känsliga tittare



Så här kan det gå när Adrian är i farten!

Måndagen startade med promenad och lek

Vi startade dagen är med att möta upp Nadja och Angelina. Tog oss en promenad i solen och sen blev det lek i parken. Så klart stannade vi till och barnen fick kasta lite grus i vattnet. Sen följde tjejerna med oss hem och det blev lunch för både oss och barnen. Nu har de gått och Adrian sover. Han sov ingentig på förmiddan under promenaden så han behöver sova ett tag nu kan jag tro.

När han vaknar sen blir det att åka ner till stan för att köpa cykelstol. Kanske till och med hinner med en liten provcykel tur redan idag?! :)

18 åringen



GRATTIS på födelsedagen finaste bror♥

Kalas söndag

Vi har haft det trevligt hemma hos mamma där vi hade lite kalas. Alltid gott med tårta, mums vilken moffig helg vi haft! Filip fick många fina presenter och duktiga storasyster (,Andreas och Adrian så klart) hade köpt ett fint knivsett och stekpanna. Filip önskar sig absolut inte flytta hemifrån prylar egentligen men tror han komer tacka oss när han sen flyttar. Han bara skrattade när han öppnade presenterna. haha.

 

 


Finaste♥

Ikväll har vi nu blivit av med Adrians förra bilstol. Så imorgon blir det att köpa en barncykelstol(?) och hjälm till honom. Så jag har längtat efter att böja kunna cykla. Jag älskar att cykla och just för att jag inte har något körkort så blir det mycket enklare för mig att ta mig/oss någonstans nu. :)

Dagen började med slagstaglass och djur

Adrian sover och när han vaknar ska vi och fira min lillebror som fyller 18 år imorgon. Men imorgon åker han till Barcelona så blir att fira idag. Vi åkte ut och tog oss en slagsta glass med Adrians faster här på förmiddan. Det var gott men det blåste lite kallt. Efter det åkte vi till ekeby gård för att titta på lite djur men var inte så många ute. Men Adrian fick se några får och hästar i alla fall.


Adrian mumsade majskrokar medans vi gottade oss med glass. Men han var nöjd och glad för det. Han skulle bara veta vad han missade där ;)


Vi tittar på fåren.

Vår lilla klätterapa!

Adrian har idag lärt sig att klättra upp i soffan!

Gick ut i köket i 2 sek sen när jag kommer in i vardagsrummet igen så sitter han i soffan! Haha, så paff jag blev. Så nu kan man inte lämna honom i vardagsrummet ensam längre! Klättrat upp flera gånger bara nu ikväll. Livsfarligt då han inte vet hur han tar sig ner från soffan själv. Så nu blir det att öva på det.


En suddig bild på min stiliga kille idag.

Bilder från Adrians första valborg

 

Adrian i sin gunga.

 
Adrian i sin "nya"(haha) vagn som han kan ha där ute på landet ;)

 

 



 

 

Ingen labanmobil längre.

Jaha då har Adrian haft sönder sin laban spelmobil som hängde över sängen. Den som var så fin! Pang, knak och bom sa det så låg den på marken! haha, jäkla unge! ;) Men han behöver ju inte den längre i alla fall.

Sen så går Adrian massor här hemma idag(igår också). Han går genom hela vardagsrummet ut i hallen eller var han nu ska. Annars har han tagit tag i soffbordet, soffa, byrån, dörrkarmen och liknande för att få stöd när han är på väg någon stans. Men nu genar han och struntar i att ta stöd. Stadigt går det också. Han är så duktig. :)

Tänk om 17 dagar fyller han sitt första år.

1 maj

Jag och Adrian har precis gått upp, men vi har vart vakna sen 7.45. Men det är så skönt när han vill ligga och dra sig i sängen, men sen tillslut var jag pigg och tog nu upp honom. Tråkväder att starta första maj med, men man kan alltid hoppas på att solen tittar fram. Tror inte att man kommer kunna spendera dagen på samma vis som första maj förra året. Då åkte jag och Andreas ut till sundbyholm där vi solade, åt glass och hade det bra. Var ju riktigt varmt där i april och maj förra året.

 

 

Idag måste Andreas plugga och vi får se vad jag och Adrian ska hitta på. Blir nog att åka ut till mamma om de inte har några planer för dagen. Nej nu ska jag och stjärnan äta lite frukost.

RSS 2.0