Rosa Pumps

Min första tävling! Nu lottar Maria Vuitton ut ett par super läckra rosa pumps. Chansen att man ska vinna dom är väll inte så stor för jag antar att det är många som är med och tävlar. Men lika bra att chansa för tänk om jag är den där lyckliga flickan som får gå med rosa pumps hela sommaren sen! :) Ni som inte läst hennes blogg, gör det :) Många läckra tävlingar och tipps.




Nu ska jag gå ner på stan innan j ag ska till mamma.

Onsdag

Hallå på er!
Har slutat jobbet för en stund sen och nu väntar jag på att farfar ska komma och hämta sin nyckel. Han har vart bortrest så har vattnat hans blommor. Sen så ska jag förbereda lite mat i alla fall skala potatisen så det är klart. Sen så blir det stan, sola med bror och övningsköra. Så ska jag laga mat nån gång där i mellan oxå. Men det ska nog hinnas med det oxå. :)

American Idol!

Haha så jäkla kul och pinsamt det är att titta på. Haha, ibland vill man bara gå under jorden med dom som vägrar att inte att dom är kassa på att sjunga! Haha

Måndag

Jag vet inte varför man måndagar är alltid jobbiga dagar. Man vill lixom inte att helgen ska ta slut. Men den gör ju alltid det... Ska snart äta lite frukost, sen blir det nog att ta fram dammsugaren. Jobbar kväll idag och imorgon, känner inte för det. Men det bästa är ju att jag och Andreas hinner träffas lite då för han jobbar eftermiddag hela veckan. Å annars så brukar vi inte ses någonting på hela veckan typ.

Ha en bra dag!

Den oendliga historien

Åååh är så himla glad, det var min favoritfilm när jag var liten. men sen lånade jag ut den till någon och fick aldrig tillbaka den. ;( Jag vet inte hur länge jag letat efter fimlen och nu så var jag inna på cdon.com och spanade omkring lite och tanken slog mig att söka där efter fimlen. Jo klart att dom hade den :D Yes så nu är den påväg hem till mig samt boken 7 sorters kakor och en självbiografi om en svensk kille som var uppvuxen i usa. Hans 6 åriga dotter blev våldtagen av hans kompis och då sköt han den här killen med 11 skott. Han fick då 20 års fängelse i USAs hårdaste fängelse och då 13 år i isoleringscell. Kan nog vara intressant att läsa.
Hmm vet inte vad jag tycker om att han sköt den här killen, jo klart att det var bra. Men lär man inte ångra sig när man sen inte får träffa sin dotter på 20 år, killen hade ju säkert fått ett hårt straff han oxå eftersom det här var i texas. Men nej jag ska läsa boken och sen yttra mig :)

Thai Classic

Hej Hej!


Idag så har jag och Andreas vart på stan, men jag hittade ingenting. :( Sen så var han så söt och bjöd mig på Thai Classic, första gången jag åt där. Å herre gud vad gott det var :) Så lär ju äta där mååånga fler gånger :) Sen åkte vi hem till mamma och fikade sen så har vi även vart och tränat. Var härligt. Vi har kommit fram till att vi ska bli lite nyttigare, vi ska äta lördagsgodis som när man vasr liten. Så i veckorna ska vi vara nyttiga och sen på lördagarna skqa vi moffa :P Haha. Jag använder så mycket smöt och sådär när jag lagar mat men det är det slut med ska bli olja istället. :) Jo jag tror nog att vi kommer att klara det.

Nu håller Andreas på att göra rent akvariumet, blää. Så äkligt. Haha

  

Men nu har vi gömt sladdarna oxå! :P

Söndag

God morgon på er. Jag gick upp för en stund sen, har sovit så himla gott inatt. Härligt. Igår kväll vasr vi hemma hos Mikaela och Pontus åt tacos, och sen hade jag bakat en chokladkaka som vi åt till fimlen. Vi såg, åååh vad hette den. Men Ben Stiller är med och han gifter sig och efter att dom gift sig så blir hon värsta monstret typ eller han får reda på massa saker om henne. Men den var kul i alla fall. :)

Jag tycker att Andreas ska gå upp nu för jag vill gå ut och  ta en nyttig promenad :) Det är ju så himla fint väder, blir så glad när solen skiner.

Kärlek:)

image107

Sötnosen Vilmer!

Cameron VS Britney

Visst känns det som att allt Britney Spears gör så blir det bara fel! Som kolla här, tröjan är ju skit snygg på Cameron. Men sen kommer Britney och på henne ser den skit ful ut, tycker jag. Hmm hoppas i alla fall att hon fixar till sitt liv snart!


image106

God morgon.

Sitter här med en kurrande max i knät. :) Igår var jag ju och festade till det lite med jobbet, kul kul. Kom hem vid tre tiden. Ååh hennes lilla main coon katt vilmer som var 4 veckor va så söt. jag är såå käär. hon föder nämligen upp main coon kater och dom hade då bara en liten kille.

nu tycker jag att andreas ska gå upp, så vi kan äta frulle ihop :) sen ska jag ner på stan och luncha med jasemin :)

Hallå!

Äntligen fredag. Har nyss druckit en bacardi mumma. :) ska snart till en jobbar kompis, ska bli super kul att partaja med jobbarkompisarna. första gången, ååh man vet aldrig vad som kan hända när alla är samlade :)

Men ha en trevligt fredag :)

God Natt

Så härligt att vi funnit tillbaka till varandra igen Jasemin :)

Ska snart lägga mig och läsa lite, är så himla trött. Har jobbat kväll. Men det känns som att man skulle behöve ha lite semester efter resan oxå haha. Men imorgon så har jag en super kort dag, slutar 12 :) Härligt. Tänkte även slänga in några bilder från toan, har ju den nya byrån där och det är så fint så ;)

     

God Natt på er :)

Hemma!

Nu är vi hemma, kom hem igår men hade lite att pyssla med så skrev inget då. Vi har haft det jätte bra, mer sprit än jag räknat med :P haha. Gud vad billigt det är där nere oxå. Pappa skulle jobba lite en dag så då gick vi och satte oss på en super liten bar i närheten av hans jobb. Haha en tant utan framtänder jobbade där och vi beställde in 2 stora öl och jag skulle ha ett glas vin men fick en halv flaska ;P haha i alla fall så kostade det bara 25:- Vadå billigt lixom! Bröllopet var super kul, jätte fint. god mat och massa med palinka och dans! :P

              
              
  

Lite bilder :)

Pirr i magen

Nu är jag nästan klar. Är typ bara Max som ska packas ner, han ska ju vara hemma hos mormor.
Andreas liggar fortfasrande och sover, han har jobbat natt så kom hem klockan 6 imorse typ. Men han skulle gå upp om en halv timma tror jag. :)
Jag börjar bli lite nervös nu, men det blir jag alltid när jag ska flyga. Men det går ju alltid bra, men det hör nog till att ha lite pirr i magen innan. :)

Torsdag

Sitter här lite arg på mig själv vill sova mer. men var så hungrig så kunde inte sova mer :P Idag så far vi till ungern planet går 15.30. Så behöver ju inte alls vara vaken nu. men men. Han packat klart, bara smink och sånna grejer som jag ska använda nu som inte ligger i väskan! Ska bli så himla roligt och härligt att komma bort. Att inte behöva laga mat eller diska på 5 dagar hur toppen är inte det. :)

Skriver nog lite mer sen!

Puss&Kram

Stress!

Kom nyss hem från jobbet! Nu ska vi snart iväg och växla pengar, hämta väska, packa, stryka, handla, måla naglar. Jo man har ju en del att göra idag i alla fall!

God Natt

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa lite. Har tvättat och haft mig hela kvällen nu. Men det är tur att man har en hjälpsam pojkvän. Idag har det inte hänt så mycket. Jobbat, vart på banken och uträttat ett ärende. Sen åkte hem till mormor, och sen gick hon och jag till mamma. Så vasr där ett tag.
Imorgon ska jag upp med tuppen igen, jobbar och slutar 16. Blä hatar mina 16 dagar men men.

Puss&Kram

Övingskört!

Idag så åkte jag å mamma och övningskörde lite. Det gick bra tycker jag. Men ibland får man lite smått panik! Haha som när man står i ett stopp och en bil bakom! Men det fixade sig. Var kul och bilden är fortfarande hel i alla fall :P
Nu ska jag läta lite mer Harry och sen sova. Ska jobba imorgon, men lite tråkigt kommer få sova ensam Andreas jobbar natt. Men jag har ju Max i alla fall. :)

Puss&Kram

Paus!

Har läst Harry Potter lite nu men var tvungen att ta en paus! Blev så upprörd. Den är så jäkla spännande men det känns som att jag inte vill läsa mer. Vill men ändå inte veta hur den slutar. Han kan ju inte dö, Harry kan ju inte döö.. Hmm Ja vi får se. Ska nog försiktigt fortsätta att läsa nu! :P

Must Have

Är helt föräskad i den här klänningen från ellos, skulle vara så fin till våren/sommren. Va tycker ni?

 349:-

Men just nu väntar jag på en tröj/tunika från hm, beställde den i veckan å den är så himla snygg. Love it!

 249:-

God Morgon!

Eller god morgon kanske man inte kan säga när man vaknar vid 10.40. Känns som man sover bort hela dagen. Men det var länge sen som jag sov ut så det var ju ändå skönt.

Igår var Mikaela här, vi åt tacos, spelade kort och kollade på American Pie The Wedding! Fan vad sjuk den är! Haha. Det var super trevligt. Vi bestämde att nästa lördag så ska vi försöka att ses alla fyra. Skulle vara super kul.

Idag så ska jag och mamma och övningsköra, måste bättra mig på det om jag ska ta körkort innan sommaren! ;)

Nej nu ska jag äta frulle sen göra mig i ordning!

Puss&Kram

Vill inte!

Fan, mina visdommständer är påväg upp! Har haft lite ont nere på höger sidan, trodde typ jag hade hål eller nått. Men så kollade jag nu, då var dom jäklarna påväg! Jag tycker redan att jag har nog med tänder!

God Morgon

Nu sitter jag och max i soffan och slöar framför datan o tv. Andreas den nattugglan ligger och sover. Men han ska jobba natt veckan som kommer nu och förstår om han vill vara uppe lite lämgre då för att ställa in sig.
Igår hade vi en riktig mys kväll åt god mat (kykling, pommes, sallad och sås. Fick till kryddan till kyklinger perfekt så blev jätte gott.) Gott vin blev det till.Sen myste vi i soffan framför tvn. Härligt att bara ha en lugn fredagskväll.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Fixa lite här hemma, sen så skulle kanske andreas mamma och stefan komma över en sväng. Sen så får vi se var prat om att vi skulle träffa mikaela och pontus! Men vi får se.

Puss&Kram

Do You Love Me

Älskar Amanda Jensens singel Do You Love Me. Den är ju grymt bra, Love it!

Så jäkla glad:)

Herre gud vad glad jag är. Min chef ringde och berättade att jag får förlängt till JUNI :D skulle annars ha slutat den här månaden. Men så är det en som ska börja plugga och jag får ta hennes plats. Men först skulle jag inte få det för jag hade las plats 47. Men hon hade nu ringt 18 personer och ingen kunde, så då frågade hon igen om hon fick anställa mig ååh det fick hon :) Så nu ska jag gå med i den där jäkla a-kassan som jag vart dum i huvudet och inte gjort. men nu jäklar ;P

Puss&Kram

Torsdag

Idag har jag jobbat, och efter det så åkte jag hem till mamma. Härligt att få träffa dom igen, och min älskade Emma. Hon är så otroligt söt och rolig. En gång när jag var där och hon var trött så gav jag henne massage, och hon älskade det. Så nu vill hon ha massage hela tiden när jag är där :P hehe.
Fick ett halsband och en flaska vin av mamma. Jätte fint halsband med ett kors med pärlor i. Nice. Sen så åkte jag hem, Emma sa då innan att hon ville bo hos mig. Haha. Men jag sa att hon kan få sova över någon gång istället, så nu hade hon tjatat på mamma att hon skulle få sova här imorgon. Haha. Men hon får vänta lite med det. :P

Nu ska jag föna håret så att man inte somnar med blött hår.

Puss&Kram

Husmor

Husmor som man är så ska jag snart ta och laga lite mat, det blir korvstroganoff och ris. Lätt och gott, tycker jag i alla fall.

Ååh idag så kommar mamma å alla hem, dom skulle landa vid 21 tiden. Längtar så imorgon efter jobbet så kommer jag flyga över dit ;) Har saknat dom massor. Pratar med mamma flera ggr om dagen, hon är bäst :)

Puss&Kram

Grappa

Igår så gick jag, Larsson och Jacque och satte oss på grappa. Drack ett glas vin och en cosmopolitan, gott gott. Sen beställde vi en lite vitlöksbröd också, å dom var himelskt goda:) I alla fall, det var så himla kul och trevligt. Gud var nog längesen som jag skrattat så mycket. Det får vi absolut göra om.   :)

Nu sitter jag här och väntar på att andreas ska vakna, vi måste åka och handla innan han ska till jobbet. Jo nu hör jag hans klocka ringa :)

Puss&Kram

Shopping

Blev lite shopping idag. Köpte en ny väska jätte fin :) och sen så köpte jag mig ett nytt paraply :P haha och sen ett par fingervantar för dom är oxå borta. fattar inte hur man kan tappa bort allt man äger i princip :P haha

Regn!

Blä tycker inte alls om regn. Å speciellt inte när man måste gå ut och man då inte hittar sitt paraply :( Vet inte alls vart det har tagit vägen, måste ha glömt det någonstans! Men men..

Puss&Kram

God Morgon!

Har lite ont i nacken, har nog sovit konstigt skulle jag gissa på. Men men. Idag är jag ledig känns riktigt härligt. Ska försöka att städa undan lite här när andreas har gått upp, för jag har vart lite lat dom senaste dagarna men det blir ju så när man jobbar. Det är skönt att man inte har så stort så det tar inte så lång tid i alla fall. Men min kära andreas tar god tid på sig, haha jag fattar inte vad han gör när han städar. Han kan städa här hemma i typ 3 timmar och då har han inte städat toan äns. Haha. För mig tar det kanske en timma om jag ska vara riktigt noga och då är toan inräknad. Haha, sega människa. Men lika bra att inte bry sig, bara säga att han är så duktig och att man älskar honom. haha, vill han städa i 3 timmar så får han gärna göra det för mig i alla fall :P haha

Puss&Kram

IKEA

på fredag så ska vi åka till ikea :) älskar att gå på ikea man kan ju virra runt där en hel dag om man har lust och tid med det. Men i alla fall så ska det bli skoj jag tror att nille skulle med oxå! vi ska i alla fall köpa en malm byrå som vi ska ha inne på toan. Kommer att bli super bra tror jag för nu har man allt smink och allt ligger på spegeln och det ser ju inte så fint ut!

  

Sen imorgon så måste vi åka och köpa en ny dusch sland och allt för våran gick sönder idag :(

Imorgon ska jag även träffa larsson och jacque vi ska ner på stan och sätta oss nån stans vet inte vart men blir nog grappa eller nybron skulle jag gissa på.. men ska bli kul att träffas och dricka vin och bara snaka massa med strunt!

Klänning

Idag kom min klänning som jag köpt från halens.se. Ååh den är mycket finare än vad jag trodde att den skulle vara, och den passar super bra :) så himla lättad och glad. Å billig var den oxå bara 250kr, vilket kap! Ska ha den på bröllopet i ungern som vi ska på den 19 januari. Ska bli så himla roligt.

Jobb

Sitter på jobbet nu.. Jobbar kväll så slutar vid nio. Känns lite segt att jobba ikväll, och sen kommer man nog att bli dyblöt oxå efter som att snön är så himla blöt men men.

Har nyss vart hemma hos andreas farmor och ätit mat, älgkött. det var gott. Så spelade vi lite kort men gick inte så bra.. men men..

nu ska man kanske ta och göra någon nytta på jobbet oxå :P

Puss&Kram

I Am Legend

Igår såg vi på filmen I am Legend med Will Smith. Den var faktiskt bra tycker jag, riktigt spännande. Ibörjan fattade jag ingenting, men sen så fattade jag :D haha. Men det var länge sen som jag såg en riktigt bra film som man bara blir helt förälskad i. Eller det finns en film som jag tycker var riktigt mysig och som är ny och det är ratatoulle, den är ju jätte rolig. :) 
           image83image82

trevlig dag!

Hade en ruskigt trevlig dag på jobbet idag faktiskt. Jobbade med veronica och det var super kul. Hade ju massa att prata om :) så vi sa att vi får träffas och ta ett glas vin någon gång snart. skulle vara jätte kul, hon är ju så himla lätt att vara med. så får försöka att boka in en tid.

nu väntar jag på att andreas ska komma hem. han har vart i romme och åkt skidor.

Ha en trevlig kväll
Puss&Kram

Kattvakt

Sitter hemma hos mamma nu. Men dom är inte hemma, dom åkte till Gran Canaria igår.. Gud vad härligt, jag vill oxå till solen. Men iställt blir man kvar här med all snö. Men det är lite mysigt det oxå, men kallt. Måste gå hit och mata sara(katten) å idag var jag ledig så tänkte att jag kan lika gärna sitte här hemma då. Så behöver inte sara känna sin gallt för ensam. men men.

Så ska man jobba hela helgen oxå :(

Jag fattar inte vad jag har gjort! Varför bara stänga av, varför inte berätta vad det är. Men men.

Sen vill jag bara säga att man har världens bästa älskling, tack för att du är min stadiga pungt här i livet. Du fångar upp mig varje gång jag känner mig nere. Du är det finaste människan i världen Andreas. ♥

Nyår

Lite bilder

RSS 2.0