Den lilla busen

Wilmer, ja han som alltid är sådär glad och charmig har börjat visa mer och met vad han går för. Jag tror allt att det bor en liten liten djävul där inne som tycker om att ställa till med rackartyg. Idag har han tycket om att ställa till med bus för mig då. Som när jag försöker hänga tvätt och den lilla busen är så rackarns snabb och river ner ALLT gång på gång. Det där lilla skrattet och de där små busiga ögonen som bara lyser. Man kan inte annat än att skratta med. 

Eller som när han häller ut ett helt paket med mannagryn på köksgolvet. Det var få väldigt intressant och kul att sprida ut över hela köket. JAA, jag lät honom leka med det en liten stund extra. När det ändå fanns där kunde han lika gärna roas en stund till av det ;)


Julafton

Haft en underbar jul med mina kära. Nu är vi hemma, barnen sover gott efter en härlig dag. Julen är bra magisk. Så härligt att se Adrians förväntan under dagen. Att få träffa tomten och få massa fina klappar. Känner mig helt varm i hjärtat. Två mobilbilder som jag fångat idag. Tagit massa fina med kameran som jag får lägga upp en annan dag. Nu blir det stoffläge innan, kommer somna ovaggad ikväll. 

Laddat energi

Idag har jag haft en sådär härlig dag och jag känner att jag sprudlar av energi igen. Min så fina vän Karin kom över och vi har bakat massa gott julgodis, skrattat och pratat. Detta var precis vad jag behövde. Tänk vad vissa människor kan göra mycket för ens mående. På fredag har vi även planerat in en utgång. Det var länge sen! Så det ser jag fram emot väldigt mycket. 

Imorgon ska det julstädas här hemma. Sen blir det uppesittarkväll här hos oss tillsammans med pappa, Mia och Filip. Så det ser jag fram emot. Kommer bli en fantastisk julhelg! 

Att erkänna sig svag

Ny energi och ställer in tankarna åt rätt håll. Igår hade jag en riktig svacka vilket är riktigt jobbigt att erkänna. Vill alltid vara stark och vill aldrig behöva erkänna för någon att det är tufft ibland. Men man måste det ibland och det krävs mycket att erkänna det. Men det är tufft just nu! Andreas jobbar så otroligt mycket och jag är för det mesta ensam med barnen. Det blir då inte lättare i januari och februari då han kommer vara borta hela veckorna. Kommer vara hemma under helgerna då på grund av ett nytt jobb, men kommer vara tufft att vara ensam i veckorna. Kan käNna att det inte var det här jag såg framemot som småbarnsmamma till två. Men det är en övergångsperiod. Bara att se det så. I mars blir allt mer somvanligt igen. Klart jag kommer klara det bra och jag är glad att vi har familjen nära och att de då gärna hjälper till. 

Nu ser jag framemot en lördag med mina små och så längtar jag till julen då Andreas är ledig igen. Ibland ställs man inför tuffa prövningar. Tur att man då vet att det snart blir bättre igen då!  

Dagarna innan

Julen närmar sig med stora steg, 4 dagar kvar. Även jag ser fram emot julen som ett litet barn sedan jag själv blev mamma. Att se lyckan i framförallt Adrians ögon (Wilmet är lite liten ännu), det är det som gör julen. Sen att få umgås med alla som man håller så kär under några dagar är bara ett stort plus. Okej, maten också! 

Här hemma julstökar vi för fullt. Bakar julgodis, slår in paket och planerar. Det kommer bli en väldigt söt jul i alla fall :) 

Idag åker jag och barnen ner på stan och trängs en stund. Måste ladda upp med tålamod till dess! Måste hitta en skjorta till Adrian och byxor till Wilmer. Annars är vi ganska klara med shoppingen. Känns skönt och stressfritt fram till jul nu. Så nu njuter vi av dagarna innan och alla förberedelser. 


Wilmer 1 år

Då rullar vardagen på med en liten ettåring här hemma, och snabbt går det! Därav ett sent inlägg om vår lilla ettåring för ger den där extra guldkanten på tillvaron. Vår lilla solstråle minst sagt.
 
Wilmer
Väger 9970g och är 75 cm lång.
Är vår lilla sömntuta som gärna tar sovmorgon till 9.
Älskar musik och dansar glatt med hela kroppen.
Går längs med möbler och har även tagit sina första steg. Men han är något feg(säker) och går gärna inte själv.
Kryper gör man i rasande fart. Ett måste om man ska hänga på storebror!
Pratar HELATIDEN! Det man förstår är titta och tisse. Mamma och pappa har han slutat säga.
Stora idolen är fortfarande Adrian.
Älskar liv och rörelse, gärna ska vi alltid ha huset fullt av vänner och familj.
Är väldigt pillrig och pysslig. Kan sitta länga och försöka få former i rätt hål och liknande leksaker är populärt.
Lyssnar absolut inte på när vi säger nej och ajaj. Flinar bara åt oss och fortsätter med det han höll på med.
Är nästan alltid världens gladaste och enklaste lilla kille. Så fin så jag måste nypa mig själv fler ggr om dagen. Att jag, Jacqueline fått de två vackraste pojkarna i världen. LYCKA och några grå hårstrån är vad de ger mig. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fantastisk dag!

Vilken fantastisk dag vi haft! Promenad i snön till dagis och adrian var lycklig över att få åka Bob. Jag och Wilmer åkte till mitt jobb och även förbi min chef för att förlänga föräldraledigheten. Väl hemma gick jag och Wilmer ut och åkte pulka och gick till dagis. Lekte lite snabbt ute med Adrian innan vi gick in. La Wilmer och så "bakade" vi lakritskola. Mums! Hämtade Andreas som handlat för en tapas middag. När vi var mätta i magarna dekorerade vi pepparkakshuset. Lite kvalitetstid med Adrian innan han gick och la sig. Nu sover hela familjen utom jag. Imorgon väntas det ännu mer kvalitetstid med familjen och Julbakning :)


Adrian ritar

Adrian 4,5 år har ritat en polishelikopter och en polisbil. Min duktiga kille :) 

RSS 2.0