Julbord

Yes, idag så ska man och äta julbord med jobbet. Gotti Gott Gott.
Ska snart gå ner på stan tänkte jag, kanske hitta några julklappar. Sen går jag en sväng till mormor tänkte jag, och sen till mamma.

Igår så beställde jag även löshår, med clips. Hoppas att det blir bra! :)

Jaja, ha en super dag-.
Puss&Kram

Uttråkad

Har vart ledig idag, skönt. Men dagen har vart så himla seg. Andreas slutar klockan 23. :( Så jag ahr vart en duktig flickvän.. Strykigt, städat, lagat mat(i massor så nu finns det i frysen) och bakat chokladbollar. :)



En bild från Raw i fredags. Anderas ser helt gråten ut. Haha..

 Lille Max!


Har laggt in mina bilder från mobilen på datan nu oxå.
Så här kommer lite smått och gott!

 
Akvarium. Vi har nån grej så inte sladden syns nu

Vardagsrum,lite suddigt
Stilig!

Det var några bilder i alla fall.

Ha en bra kväll!
Puss&Kram

Raw.

Igår var en mycket bra dag. :) Först stan med Jasemin. Lunch och lite shopping.
Sen kom Nille, Pirre och Maria över och vi såg på idol. Eller ja blev mest en massa prat!
Sen så gick jag, andreas och nille till Raw. Men blev lite mycket för Nille, så han traskade hem!  Ja och Andreas stannade och rockade loss. Hehe, det ver riktigt kul igår. Var nästan en liten familjeträff på raw igår. Hehe.
Momento Mori var inte riktigt min musik stil kanske. Men det var riktigt kul att se min kära far rocka! :)



Nu sitter jag ensam hemma, Andreas är och bowlar och äter middag med jobbet. Heja Andreas!
Jag och Max ska snart se en film.. :)



Så måste jag bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän! :)

  ♥

Övningskört!

Idag har jag övningskört med pappa! Haha, var lite utav en kaotisk upplevelse! HAhaha... Men vi och bilen klarade oss. Men vilka idioter det är som kött upp nära som fan bakom, bara för att man övningskör.. Blir så irriterad, så jag satt i bilen och sov åt den jäveln! haha.. Men men..

Sen var jag på tuna park..Ville hitta någonting att ha på min imorgon, för imorgon ska vi till RAW, pappas band momentomori ska ha en spelning.. Dom heter nått sånt i alla fall. haha.. bra koll..
Men inte tusan hittar man nått bara för att man vill ha någonting nytt på sig.. men får se ska kanske ner påstan en sväng imorgon, kanske hittar nått då.. får hoppas.. :)

Lite vimmel!

Nu har bilden från lotus kommit, haha. Det är ju så kul med vimmel bilder ;)


Jag, Andreas, Pirre och Maria


Idag är en stoooor dag! Jo idag släpps sista Harry Potter boken på svenska.. Lite vemodigt! Dom är ju så himla bra... Så bara att hålla tummarna för att det är ett bra slut! Men det tror jag. :)

GRAN!

Yes, nu har vi köpt våran julgran! :D Hittade först en för 900:- och det kändes lite dyrt. Men nu hittade vi en jätte fin på rusta för 200:- . super bra ju! Så nöjd så!

Klart!

Har funderat fram och tillbaka. Har nu gjort valet att inte fortsätta att provjobba på bingon! Var inte någonting för mig, då trivs jag bättra på hemvården, och så är det bättre betalt ;) Känns skönt att gjort valet nu. Okej, nu blir det att jobba julafton, men att jobba ca två timmar på julafton är inge problem känns det som längre! Känns riktigt skönt att ha gjort valet nu. Har grubblat hela helgen!

Igår var vi och åt på beirut jag, andreas och pirre, Sen gick vi och bowlade, jag förlorade en gång och kom två en gång :D  Efter lite alkohol i kroppen valde vi att gå vidare till Lotus, dit kom då pirres flickvän. Var spännande att få träffa henne, och hon verkar trevlig. även om man kanske inte får nån riktig bild av någon genom att röja på dansgolvet :P haha. Men det var en lyckad kväll..

Galen katt!

image57

Lång dag!

Igår blev en låååång dag, jobbade först på hemtjänsten från 8.30-15.00. Sen hem nån timma och sen blev det att åka iväg till bingohallen! Skulle då provjobba där från 17-00. Men det gick bra, men det är mycket att hålla reda på!

Idag så ska vi nog åka runt lite till EM och MIO i alla fall. Älskar att gå i möbelaffärer. :)

Tönt!

Så fånigt! Fick en anonym komentar där det stog.. Bingon! hahahaha..
eeh ja, är det något fel att man vill jobba så mycket som möjligt, bor inte hemma längre och förlita mig på att få pengar av mamma och pappa längra. Jag tycker inte att det är någe fel med det! Men har ju inte fått jobbet än så vi får se hur det går.
Jag har ju i alla fall jobb....

Lyckades

Gick tydligen ganska bra idag. Så på fredag, söndag och nästa torsdag ska jag prov jobba. Spännande, och lite läskigt. men det kommer nog att gå bra :)

Men det blir en jobbig dag, först hemtjänsten till 15.00 och sen börjar jag på bingon 17-00.15 men det ska nog gå det med!

Hoppas!

Nu har jag nyss kommit tillbaka från intervjun(hmm tror det stavas så!), det gick ganska bra tror jag. Det är ju det värsta,men vet aldrig hur det gått. Man vet ju inte vad det är dom vill ha till 100%, men känns som att det gick helt okej. Men man blir ju så nervös innan. Så nu är det bara att vänta och hålla tummarna.. :)

Nervös!

Ojojoj, imorgon ska jag på en arbetsintervju klockan 8.30. Dom ringde idag och frågade om jag kunde komma imorgon. Tur att jag är ledig imorgon då.. Såå spännande, så alla som läser håll tummarna för mig imorgon ;)

Farsdag.

Tänkte först meddela att kvällens livligheter fortsatter. Efter att vi gått och lagt oss så ringde det på dörren. Vi öppnade och där stod grannens storebror! Ville se om vi hört något! Ehh, jo visst hade vi det! Han ville då be om ursäkt och bad oss att inte ringa och klaga till någon! Vi sa att det är säkert någon annan som ringt och klagat för det var ett jäkla liv! men det var nog allt.


Farsdag idag då. Har vart hos min pappa och andreas pappa. Var trevligt. :)

                                
Va fint jag slog in pappas                     Mysig bild, fast Andreas
ljusstake från ikea!                                   kisar med ögonen! :)

Jobbiga grannar!

Fy fasiken vilka nya grannar man fått. De har bott här i typ 1 månad nu och har haft världens fester varje helge. Så att det stör, dörren deras står öppen och det spelar hög musik och det är livat! Det är okej, men när det blir bråk och rutan till ytterdörren slås sönder. Då är det inte okej längre! Polisbilar som avlöstes av securitas bilar. Skrik och bråk, fyyy.. Men nu är det lungt! Härligt, får se när vi hör dem komma hem sen då!!


Dagen har vart bra, jag och Andreas åkte till Västerås. Gick på ikea och lite sådär. Hittade inget speciellt men det är kul att titta omkring i alla fall.

Nu ska va gå och lägga oss, bara hppas att grannarna håller sej lugna, annars får dom med mig och göra! haha

God Natt

Snö

Gud vad det snöade igår kväll, och nästan allt ligger kvar. Känns som värsta vinter vädret. Det är lite mysigt även om jag kanske tycker att det är lite tidigt.

Men i alla fall, neeej Christoffer åkte ut ur Idol igår. Nej, nej, nej. Helt fel, jag älskar hans röst, han är ju super bra.
Är så himla tråkigt när de man tycker är bra ska behöva åka ut!


Vad händer idag då... Inte mycket skulle jag tro. Jag vill gå och bowla så får se om det kanske blir så! Hoppas. :)

Min grej

Jennifer Lopez avslöjar att hon och Marc väntar en liten bäbis. Lär de få en söt bäbis eller vadå:)




Idag har jag jobbat, inte så kul kanske. Men men. Sen åkte jag hem till mamam och ändrade lite saker i mitt personliga brev. Bler riktigt bra tycker jag :)
Har även letat efter min grej. Jag och Andreas kom fram till att jag borde skaffa mig ett intresse. Så har suttit och letat efter olika kurser, har hittat några. :) så får se vad det blir.

Bröllop

Sitter och drömmer mig bort, tittar på bröllopsklänningar. Så mysigt att titta på. :) Det är så himla fint med bröllop, allt. Kläderna, känslorna, stämningen. Allt, och jag bara längtar till den dagen då jag och Andreas går fram till altaret ;) Men det dröjer nog ett par år tills dess.

Jag har nog kommit fram till att jag vill ha en ganska enkel bröllopsklänning.

           Enkla och fina, tycker jag :)

Snö

Nu snöar det ute igen, men är kite tråkigt tycker jag. Dels så känns det förtidigt, och sen så tycker jag att om det ska snöa så ska det ligga kvar. Inte bli blött och blaskigt. Men är ju lite fint nu när man sitter och tittar ut i alla fall. :)

Desperate Housewives

Världens bästa serie! Bara älskar det, varje tisdag sitter jag klistrad framför tvn. Vilket slut i dagens avsnitt då, hade inte alls förväntat mig det. Men det är ju det som gör serien så bra, för man vet aldrig vad som kommer att hända.


                   image47

US and A

Sitter nu och tittar på våra bästa år. Är så dåligt, men ändå så förljer man det så gått det gå!

Igår kväll var jag hemma hos pappa och åt lite, han fylde år. Men var inte en så rolig födelsedag, eftersom han var tvungen att avliva Tigris sin katt. Han hade andats konstigt, och det var något kärl till lungorna som gått sönder eller nått. Så fanns inget att göra. :( tråkigt..

Har tittat igenom mina bilder från USA, var där 2005. Såå underbart, och vill åka tillbaka dit någongång. :)

   New York       Ett dopp i havet i Miami.

  New York       New York

  Empire State Buildning      New York

Det var några av mina 275 kort från USA. :D


Frågan är inte om man får!

Filip. - Men man får inte åka där!
Andreas. - Frågan är inte om man får, utan om man kan!

Lördag.

Jag har en galen pojkvän! Han har inte kunnat sova på hela natten typ, stackarn! Han har ju jobbat natt så klart att det är svårt att ställa om dygnet igen. Så han har börjat tvätta vid 7 nu på morgonen, galet galet. Han har väkt mig typ 10000 ggr. Haha. Men sen när jag gick upp vid 8 så hade han tänt ljus i köket, och fixat frukost med stekt ägg och allt. Så fint och mysigt och gott :) Men då vad det ju kört, då kunde man ju inte somna om.. Men men, nu sover han så nu har jag fått den äran att ta över tvätten..



Yes, Sam åkte ut igår. Vilken lycka :P

Idol

Nu hoppas jag att alla som röstar skippar att rösta på SAM. Han var bra två första gångerna, men nu är han bara såå trisst att se på. Så håller tummarna för att han åker ut idag.
Hmm, vem tycker jag var bäst ikväll då.. Det var nog Marie och Amanda. Hoppas att tjejerna får vara kvar..



Idag har jag inte gjort så mycket, mest vilat. Han inte mått så super bra. Sjukskriven idag och imorgon. :(
Har ont i rygg och äggstockar, blää alla tjejer som verkligen vet vad mensverk betyder. Jag har EXTREM, och verktabletter hjälper inte.. :( jobbigt jobbigt. Men på söndag ska det nog vara över.. :)



  ♥

Härbre!

Har vart hemma hos mamma en sväng idag, vi fick då en liten utskällning av mormor för att vi inte visste vad ett härbre va! Är det någon som någonsin hört tallas om det,. Haha, inte jag i alla fall. Vi fick då slå upp det på datan så att vi skulle lärs oss vad det är. Det är ett litet timmer hus som man förvarade verktyg och kläder i. På sommaren fick pigorna även sova där. Så, nu är vi alla lite mer allmänbildade enligt min mormor :P

   Emma :)

Sen var jag och fikade på stan med Jasemin, trevligt. Nu håller jag på att laga lite mat, och sen så blir det att åka till Tuna Park och köpa en kökslampa :)
RSS 2.0