Tisdag!

Nu sitter man har vid datorn ensam en kväll till. Andreas jobbar eftermiddag så sluta klockan 23.10, och är inte hemma först halv tolv. Så när han kommer hem så sover jag oftast, är så himla trätt på kvällarna när man jobbar. Så himla tråååkigt, lagar mat själv, äter själv, ser på tv själv. Klart jag har ju lille mannen MAX, men han är en trött katt :P

Idag så kom pappa förbi en sväng, fick lyssna på bidragen som han skickat in till Melodifestivalen. Var 3 som jag tyckte var ruskigt bra. Så får hålla tummarna nu.

Var även på stan och skaffa mig ett par nya skor :) super fina så nöjd så. Ska ner på fredag tror jag se om jag hittar något fint att ha på mig till lördag. Får hoppas.

Men hoppas allt är bra med er.
KRAM

Idol

Idol är i full gång nu och gud så bra det är. Finns ju massa med bra men jag håller på Mattias Andreásson, han är ju skit bra. Härlig och len röst. Men han Oscar Kåxarn Är också bra.

Vi var och tirrade på bildernar som vi tog hos Mariah Lejon, dom blev jätte fina och vi valde tre som vi ville ha, så får dem på tavlor. Blir nog jätte fint tror jag. Hon har lagt ut en bild på sin hemsida, vi har inte valt den men den är oxå jätte fin  :)   om nån vill gå in och spana på hennes hemsida så heter den www.studiolejon.se Hon är jätte duktig och trevligt så kan varmt rekomendera henne :)

16 September

Vilken underbar helg det här har vart. Igår åkte vi till Norrköping och bodde på Grand Hotell, riktigt mysigt. Gick på stan, åt lunch med Marie. Sen gick vi till hoteller och korkade upp bubbelvinet :) la oss i badet och pratade om allt och ingen :) Gjorde oss i ordning och sen gick vi ut och åt. Såå himla bra resturang hittade vi Bacchus, och maten var jätte god. Så det var en riktigt lyckad dag. :)

Idag på våran ett års dag :) började vi med en jätte god frokost bufé på hotellet. Sen åkte vi hem till våran älskade lilla Max. :) Sen åkte vi till Make up Store där jag blev sminkad, sen åkte vi till Mariah Lejon en fotograf som fotade oss.  Det blir nog super fina bilder. Så himla spännande och kul men man var lite nervös men hon var jätte snäll och lättsam. Så det var min present från Andreas. Man har ju världens underbaraste och påhittigaste kille.
Älskar han :)

Han fick en tid till tatueraren :) så ska bli spännande att få se honom plågas lite;)

Kramar/ Jacqueline världens lyckligaste:)

12 september

Onsdag, känns som en väldingt lång vecka det här. Längtar sjukt mycket till helgen som kommer nu. Då ska vi till Norrköping och bo på Grand Hotell och äta gott och bara ha det mys :) Firar ett år på söndagen 16 september. Andreas har planerat någonting till söndagen men har ingen aning om vad det är, så kommer bli ruskigt spännanade.

Det här året har gått ruskigt fort. Blev tokigt förälskad fort när han väl lyckats att förföra mig, var inte alls intresserad i början. Men fredagen den 15 sep, så gick vi på promenad genom stan i va 4 timmar. Pratade om allt och ingenting. Sen på lördagen bjöd han hem mig. När jag klev in genom dörren hade han tänt levande ljus i hela lägenheten, så himla fint. Sen hade han köpt 2 flaskor vitt vin och hyrt två filmer. Jag föll på en gång och spenderade natten där ;) Efter det så kunde jag inte få nog av honom :) Efter bara någon dag badade vi i hans pappas bubbelpool, vi kanske gjorde lite mer än så oxå. Men mysigt var det i alla fall, haha. Firade en månad i Norrköping och där sa jag för första gången att jag älskade honom, och ja jag fick höra det tillbaka. :) Bestämmde på nyårsafton att vi skulle förlova oss. Bokade resan till Tunisien och planerade då att förlova oss i Sahara öknen. Han köpte sen sin lägenhet, och vi sa att jag inte skulle sova där varje dag. Men har inte sovit hemma en enda gång sedan dess, haha. Nu bor jag här, namnet mitt står på dörren :) I alla fall, vi åkte till Tunisien och förlovade oss i Sahara öknen som planerat. Så himla fint någonting jag kommer minnas för alla framtid. Har även en liten kattbäbis hemma, våran son Max.
Så på ett år har man hunnit med en hel del. Trodde inte man kulle finna mannen i sitt liv innan man var 20 år. :)

Jo jag är helt tokigt kär i den där Andreas! :)
image4

Kärlek :)
image5

Nybörjare :)

Oj vilken nybörjar jag känner mig som här då . Första bloggen då. vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte så mycket att dela med mig just nu känner jag. men tänkte att jag måste ju skriva en första bogg. :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0