Gott Nytt År

Jag skriver ett snabbt inlägg här fast jag inte har tid. Men känner att jag vill skriva en sista gång innan året är slut. Vilket bra år vi lämnar, eller hur? Men jag ser mycket fram emot nästa år och hoppas att det blir minst lika bra.

Adrian har vart hos sin farfar och Nina idag och haft det så bra så. Han sov så gott när jag kom men efter över en timma så gick jag in och pussade på honom så han skulle vakna. Vi har en del att göra här hemma ju! ;)

Vi ska strax hoppa in i duschen en sabbis. Efter det ska vi börja göra oss mig i ordning. Så ska vi även packa ihop oss. Andreas slutar klockan 18 och då ska han fixa sig lite snabbt sen åker vi ut till torshälla. Blir att fira in det nya året tillsammans med Adrians farmor, bonusfarfar och farbror. Har hört rykte om en fin tre rätters middag! Ska bli trevligt i alla fall.

Nu vill jag bara önska er ett gott nytt år och hoppas att ni följer med oss nästa år också!

Lägenhets tankar

Nu är julen bortstädad här hemma. Så skönt att ha det gjort. Nu blir det att få det sista på plats i lägenheten. Det är mycket som är på plats här hemma men endå en del som saknas. Även en del som måste köpas nytt också, lovely! ;) Men några saker kommer jag få vänta till vårsortimentet kommer in tror jag.

Det som jag nu först måste köpa är en hissgardin till köket. Tänkte mig först någon från svanefors, men nu har jag börjat funderat på en helvit med knytband. Men nu gäller det bara att hitta rätt storlek också.

Sen vill eller måste jag rättare sagt, köpa en ny lampskärm till köket. Tycker mycket om lampfoten som vi har men skärmen kastade jag i flyttet. Så ska börka kika på det också.

Sen är vardagsrummet inrett i vitt, bara soffan som är mörk. Så för att få in en liten färgklick har jag sedan länge förälskat mig i färgen turkos. Lite ljusare turkos, det passar så fint ihop med vitt också. Så jag vill hitta en stör rund matta att ha vid soffan och den vill jag ha i ljus turkos. Men just nu känner jag bara lycka till Jacqueline med det! Sen ska jag även köpa ittalas Kivi ljuslycka, massor av dem i färgen vattengrön och sen antingen klar glas eller rosa. Sen får i även se om vi ska köpa ett väggord till vardagsrummet också.

Sovrummet är det bortglömda rummet just nu men det får vara så ett tag till. Vill få ordning i resten av längenheten först innan vi tar tag i sovrummet. Men det kommer nog bli riktigt bra när allt är klart.

Näst sista dagen

En dag kvar på det här året. Ska försöka hinna med att göra en sammanfattning av det här året då vi hunnit med en hel del skoj. Men så jag ser fram emot 2011!

Jag sitter här i soffan och väntar på att gå till jobbet. Kunde inte sova imorse så jag gick upp lite tidigare än planerat. Tycker det är så tråkigt då jag vet att jag kommer vara super trött ikväll igen.

Adrian ska till dagis en kortis idag (9.30-14.30). Men känns si sådär då han ska vara på en annan avdelning och ingen av "våran" personal skulle jobba idag. Men det kommer nog gå bra, han brukar anpassa sig snabbt och ty sig bra till någon vuxen om vi inte är där. Kan även vara bra att titta in på dagis en dag för honom för att inte komma helt ifrån det nu när han vart ledig.

Jaja, kommer nog gå bra i alla fall om inte så får de ringa så jag kan hämta honom. Nej nu ska jag borsta gaddarna!

Trött

Idag är jag trött! All min ork har försvunnit känns det som. Jag längtar nu till våren då det blir lite ljusare och varmare, trött på detta mörker. Sen är jag just nu trött på att vi inte har någon tvättmaskin... Måste ha hjälp av en elektriker för att koppla in den, och alla tvättider i tvättstugan är upptagna. Alla som passar med mitt schema. Känns surt då det är en del som behövs tvättas upp, egentligen innan nyår. Men bara att gilla läget just nu. För trött för att orka bry mig för mycket..

Semester tips!

Nu är det dax att börja planera lite inför semestern i sommar. Jag vill nu ha tips på fina semesterorter här i sverige. Nära till havet och gärna med någon kul aktivitet i närheten. Tex. djurpark eller vattenland.

Förra året var vi på öland och det var toppen. Super fint! Men nu vill vi någon annan stans. Kanske ner mot smögen?! Var där för två år sedan och var också riktigt fint.

Men som sagt kom nu med massa med tips nu tack :)

Lovikavantar


Adrian fick jätte fina och mysiga lovikavantar i julklapp som stefans(bonus farfars) mamma hade gjort. Kommer passa perfekt till nästa vinter.

God morgon på er!

Här hemma är det en ovanligt lugn morgon. Adrian sov borta inatt så ingen glad liten kille att pussa på såhär på morgonen. Så jag saknar honom, men jag vet att han har det toppen bra. Han sov så gott när vi ringde och hörde igår kväll.

Idag jobbar jag till tre, känns ganska segt då jag bara vill sluta tidigt så jag kan få träffa min lilla älskling. Men bara att köra på, dagarna brukar att ha en förmåga att flyga förbi när man jobbar.

Nehe, borsta tänderna och börja göra sig redo för att ge sig ut i snöyran.

Familjen Po.p


Andreas överraskade oss med matchande mössor igår :)

Dagens outfit

Måndag och sista veckan

Måndag och sista veckan på det här året. Det har vart ett kanon år men känns bra att avsluta och börja på ett nytt kapitel nästa år.

Jag har gjort mig i ordning nu när Adrian sover och jag har min nya mysiga tröja på mig. Har försökt att sstäda undan lite här hemma då det är så mycket saker överallt nu efter alla julklappar. Får även se om det blir att plcka ner granen senare idag.

Adrian ska till sin farmor och bonus farfar vid 17 för att sova där. Vi ska passa på att åka till mio för att kolla på ny hängare till hallen. Vi vill inte ha en hatthylla längre Vill ha någon fin lite mindre hängare på så det blir lite mer stilrent. Ska även åka och titta till rean ute på tuna park. Storhandla tänkte vi också försöka att hinna med.

Nu har Adrian vaknat här och nyser ned min i soffan. Gosekillen nr1. :)

Duplo är skoj!




Adrian fick en massa duplo i julklapp. Super skoj tycker han och vi ;)

Sista julfirandet idag

NU slappnar jag av för första gången idag, eller kanske på hela veckan?! Skönt är det att julen är över och vardagen sakta men säkert kommer tillbaka. Jag känner redan nu för att ta bort hela julen här hemma och få i ordning på riktigt. Men ska försöka hålla mig ett litet tag till.

Idag har jag jobbat till 12 och då mötte jag upp Andreas och Adrian nere på stan. Men var inge kul att gå på stan då ALLA gör det idag och beter sig som galningar. Efter det åkte vi up till skeppartorp där det blev julfirande med Adrians farmor och bonus farfar mm. Blev bjudna på riktigt god mat och så fick vi alla så fina julklappar. Dels en mysig dress som jag har på mig här hemma nu.

Imorgon är vi lediga här hemma och det ska bli skönt. Ska försöka att göra ingenting i princip. :) Adrian ska även sova över hos sin farmor och bonus farfar imorgon. Vi har sagt ifrån dagis på tidag men både jag och Andreas ska jobba. Andreas börjar redan klockan 6 och därför blir det att Adrian får sova där istället för att slite upp honopm mitt i natten. Men det känns riktigt tråkigt att han ska sova borta för att man ska jobba. Men bara att gilla läget och jag vet att han kommer att ha det så bra så med dem där ute. :)


Min nya mysiga dress.

Strålande Jul

Adrian sover så jag och Andreas passar på att ligga i soffan och inte göra någonting. Vi hade oss en riktigt strålande jul igår. Var en riktigt fantastisk dag som jag låser in i hjärtat mitt. Den kommer värma länge.

Vi började morgonen med paketöppning i sängen och efter det hade Adrian fullt upp att leka med sin polismotorcykel som tutade och blinkade. Jag fick ett objektiv till kameran så jag hade fullt upp att leka med den hela dagen. :)

På förmiddagen kom Stefan och Martin över med några paket och julhälsningar. Imorgon(annandagen) firar vi jul med dem då Adrians farmor jobbade.

Efter lunch kom min pappa+familjen där(eller hur man ska säga) och även Andreas pappa+familjen där. Så vi var en hel del folk här men det var bara trevligt. Drack glögg, åt skinksmörgås, massa nötter, choklad, pepparkakor och godis. Paketöppning blev det också, Adrian blev överröst med fina paket. Men även vi fick fina paket. :)

Efter kalle åkte vi hem till min mamma. Där åt vi julbord och hade det gött. Drack glögg, barnen lekte(Adrian och Emma) och det var precis som det ska vara på julen. Tomten(om man nu kunde kalla honom för tomte?!) kom förbi och delade ut julklappar och Adrian var livrädd. Inte så konsting då tomten såg ut att vara hämtad från någon skräckfilm. Haha.

Vid 21.30 åkte vi hem och la Adrian. Vi la oss i sängen och såg på tomten är far till alla barnen och bara pustade ut efter en underbar dag.

Jag älskar julen och det här var det bästa julen jag vart med om. Adrian var så glad och hade så kul med alla klappar och all vår fina släkt. Så vi älskar er!

Bjuder på lite bilder från vår jul.

Adrian vaknade upp som en liten pepparkaka på julaftons morgon. :)

 


Jag och min lilla stjärna♥

Älskade familj♥


Fina lilla busen♥
 
 
 

Här sitter jag och myser



Bingolotto, massa tända ljus och lite vin till det. Nu saknas bara min älskade Andreas som snart är hemma♥

Dan före dan.

Vi åkte hem till min mamma vid 11 tiden idag. Adrian fick leka omkring med Emma och jag mest satt. haha. När mamma skulle köra oss hem då Adrian skulle sova middag så startade inte bilen. Suck, så fick vänta på att pappa kom förbi och hämtade oss. Så Adrian sover sin nap nu, lite sent men får bli så idag. Ska i alla fall ta upp honom snart.

När han sen är vaken ska vi ta oss en snabb tur till sveaplan. Fick helt plötsligt lite panik och kände mig inte alls klar med en julklapp. Men hoppas kunna lösa det där annar får det vara, vill inte ner på stan idag igen.

Sen ikväll blir det uppesittar kväll med glögg och bingolotto. Andreas slutar 20 och kommer och gör mig sällskap då. Han har vart så stressad den här veckan så längtar nu efter att vi ska få lite julfrid här hemma tillsammans.

kan ni gissa?

vad Adrian kommer att få i julklapp? ;)
Ni måste ju även berömma min snygga inslagning, 3 olika inslagningspapper. haha



NU

Känner jag att jag kan börja njuta av julen och alla bestyr dagarna innan. I lägenheten är det mesta på plats, det som är kvar får nu vänta till efter jul. Alla julklappar blev jag klar med idag, får se om jag eventuellt kommer köpa en till. Ska rådfråga Andreas ikväll.

Nu ska bara resten av julklapparna slås in, julskinkan griljeras och sen tänkte jag städa lite här hemma imorgon. Ska nu på riktigt börja njuta av julen och all familjemys som här där till.

 


Vår gran går i silver, svart och vitt. Fint och enkelt tycker jag(vi). Sen annvänder jag både glitter och pärlband runt om granen. :) Hur klär ni er gran?


Jag och Adrian har vart nere på stan mellan 10.30-14 med min pappa. Var trevligt. Adrian somnade ganska snabbt nere på stan, uttråkad kanske?! ;) Känner att jag hittat det jag var ute efter även om man aldrig riktigt känner sig helt klar.. Vi gick och åt lunch(taco buffe, mums!) och tänkte passa på under tiden Adrian sov. Men han vaknade så klart då. Men det gjorde inget, bara härligt att ha med honom som sällskap när han är så go och charmig.

Ni förstår inte hur skönt det är att han är "tillbaka". Det gör mig så otroligt lycklig och glad och det är så kul att leka och hitta på saker nu igen. Bara att kunna gå på stan i ett par timmar och han sitter nöjd och glad i vagnen och pratar är helt fantastiskt igen!

Nu sitter vi soffan och slappar en stund, ska snart ta tag i disken och sen några julklappar som ska slås in innan Andreas kommer hem ikväll. :)


♥♥♥

trött kille som julhandlar med mamma :)

foto121 (MMS)

trött kille som julhandlar med mamma :)

God morgon

Jag och Adrian morgonmyser här hemma i soffan framför Oso. Min Adrian har kommit tillbaka(peppar peppar!). Han är så go och glad och leker på så fint själv igen. Inte lika beroende av att vara i min famn hema tiden och inte bara en massa gnäll hela dagarna. Underbart härligt. Igår kunde vi till och med gå på stan med en nöjd och glad Adrian i vagnen hela tiden. Behövde bara muta med två kakor ;)

Måste nog ner en liten tur på stan idag igen och eventuellt imorgon. Lite små segt men får bli så.

Nu ska det ätas frukost och fortsätta slöa en liten stund till den här morgonen.

Mitt i allt så är det snart jul!

Tisdag och nu bara tre dagar kvar till julafton. Mycket ska man hinna med innan men försöker att inte stressa upp mig för mycket. Jag och Adrian är lediga och lite ledigt ska vi få känna att vi har också. Även om det blir en hel del pyssel här hemma, men det är bara kul tycker jag.

Granen står färdigklädd och fin och väntar bara på klapparna som ska slås in och läggas under. Igår köpte jag en hyasint och gjorde en egen liten juldekoration. Jag blev nöjd och längtar till den slår ut, det luktar så underbart gott.

Nya byrån är även på plats och ska börja fylla lådorna strax. När det är gjort ska alla kartonger vara upp packade. Sen är det bara några tavlor och annat som ska upp. Måste även köpa nya gardiner till köket. Passar ej med panel som vi haft tidigare, nu vill jag ha hissgardin där inne. Får även se om vi skippar gardin inne i vårt sovrum då vi har franskbalkong istället för fönster och känns inte som att det behövs just nu. Får boa in oss lite och se sen hur vi gör.


Mitt lilla jularrangemang :)


Adrian är så snäll och duktig här hemma. Ska hjälpa till med allt på sitt eget lilla vis i alla fall :)

Full fart

Det känns som dynget inte har timmar så det räcker till. Vi har fullt upp från morgon till kväll och nu har vi i alla fall fått i oss middag!!

Men nu är i alla fall allt färdigt med gamla lägenheten och vi kan enbart koncentrera oss på vårt nya hem. Det är en stor lättnad.

På eftermiddagen kom Stefan och hämtade Adrian så jag och Andreas kunde åka till ikea i fred. Det var skönt för det var fullt med folk på ikea. Så det blev en senare nattning för Adrian men det gjorde inget då han var så glad och sprang omkring och skrattade när vi kom hem. Övertrött kanske?! :)

Andreas håller nu på att montera ihop vår nya hemnes byrå och jag ska pynta färdigt granen. Sen imorgon kanske jag kan bjuda på några bilder. :)

dagarna går i ett just nu. Men lite ordnin...

foto118 (MMS)

dagarna går i ett just nu. Men lite ordning börjar vi få i kaoset! :) vi stor trivs allihopa i alla fall.

Sitter på jobbet men vill bara hem och hjä...

Sitter på jobbet men vill bara hem och hjälpa till med flytten. Mycket som snurrar i huvudet idag. Flytten och sen ska min bror opereras idag. Men det är bara att köra på :)

En rusande onsdag!

Nu sitter vi ner för första gången idag känns det som. Dagen har gått i ett och jag känner mig helt slut. När jag kom hem från jobbet fortsatte vi röja här hemma. Andreas har vart duktig och åkt med alla kartonger till lägenheten. Min pappa kom hit vid 16 och jag och Andreas åkte över till lägenheten och städade efter tapetserarna. Så nu är det bara att flytta in och börja få göra i ordning. Ska bli kul!

Adrian har haft en bra dag idag och det känns riktigt skönt. Han är fortfarande väldig klänging och mammig men har inte vart lika "dum" och trotsig idag. Han hade haft det jätte bra på dagis och satt och lekte så fint med tågbanan där. Det hade även gått bra här hemma med morfar och han hade ätit upp all mat. Minns inte när han gjorde det här hemma sist?! Haha. Skönt att han uppförsig bland folk i alla fall ;)

Snart är det dax för paradise hotel och sen får vi se om jag orkar med ett sista ryck innan läggdax.

Onsdag

Då var det onsdag och två dagar kvar till flytt. Så vi längtar, ska bli så skönt att få börja komma i ordning igen.

Jag sitter och äter lite frukost, aprikoskräm är nya favoriten för min del. Har så svårt för att äta så här tidigt så då passar kräm perfekt.

Andreas ska lämna Adrian på dagis idag, skönt att slippa. Går åt så mycket extra tid på morgonen. Det blir också bättre när vi flyttat. Då kommer det ta ca 10 min att gå till dagis istället för 20. Alltid något i alla fall :)

Nehe borsta tänderna och ta upp Adrian står näst på morgonschemat just nu!

Jag vill ha tillbaka min Adrian!

Jag känner knappt igen våran son just nu. Han är så trotsig, grinig och ledsen hela dagarna. Han kräver all vår uppmärksamhet och lite till. Ska bara vara i famnen helatiden. Sen så fort han säger och pekar på något som vi inte förstår börjar han gapa. Får han inte min uppmärksamhet klänger han runt mina ben och gråter maaammaa. Om jag inte kan ta honom på en gång då börjar han kasta saker.

Varje gång vi ska klä på honom ytterkläderna, borsta tänderna, byta blöja mm så ålar han omkring och blir stel som en pinne samtidigt som han gapar rakt ut. Äta mat går inte heller, inte här hemma i alla fall...

Jag håller lugnet även om jag säger till honom lite hårdare. Men ingenting hjälper(jag har provat allt!). Tillslut har jag lagt honom i sin säng för att skrika ur sig en stund och för att jag måste få andas.

Jag känner nästan för att börja gråta. Jag klandrar mig själv även om jag vet att det är trots. Jag känner mig värdelös som mamma och vet inte vad jag ska göra just nu. Vill bara ha tillbaka vår glada och alltid så enkla Adrian♥

Jag och min lilla pepparkaka

 


Han var så duktig när de hade lussefirnade med dagis. Stog så fint på sin plats och tittade fundersamt omkring på alla människor. Mitt söta lilla hjärta♥ Alla barnen var jätte fina och duktiga och så söta. De såg så roliga ut då de hade overaller och massa kläder under lussekläderna. :)



Efter lussandet åkte Adrian med hem till farmor och bonus farfar. Jag och Andreas åkte till IKEA där vi äntligen köpt tv bänk, fast den ligger i kartong till vi flyttat. Köpte äver gardiner, ljus och ljusslinga. Vi passade även på att äta tillsammans i lugn och ro innan vi åkte tillbaka.

Vi stannade till och tittade in i nya lägenheten påvägen då vi fick nycklarna idag! Det var rörigt som attans då de tapetserar i kök, vardagsrum och hallen just nu. Men såå fint det kommer bli. De hade gjort halva rummen(?) så ska det vara klart imorgon. Får se om vi har tid då att åka över och städa upp lite snabbt då de antagligen inte är övernoga med det efter sig.

Så vi längtar efter flytten nu!

Köp!

Gör som jag och beställ Cover All Mix-pen (Make up Store) från shoptime idag. Idag 159:-


(Bild lånad från shoptime)
Jag har tidigare haft concealerplattan men det här känns mycket mer pratiskt. Min hud är i stort behov av en bra och täckande concealer just nu. Min hud är i stort uppror och jag blir tokig! Tor kanske att det är lite stressrelaterat?!

Middagslur

Adrian sover och jag har gjort mig i ordning. Han fick lägga sig lite tidigare dels för att han var trött och sen så att han hinner vakna till innan vi ska till dagis. Har brukar vilja ha en stund på sig för att vakna till och mysa i soffan efter att han sovit nap.

Jag ska packa ihop en liten väska till honom då han ska med sin farmor och bonus farfar hem efter lussandet på dagis. Jag och Andreas ska åka iväg till ikea en snabbis och köpa oss en ny tv bänk och vi lär nog komma hem med en hel del annat smått och gott! ;)


Glad Lucia på er!

Måndag, flyttvecka och lucia!

Då var flyttveckan här, äntligen efter 3 månaders väntan. Ska bli så skönt att få börja komma i ordning inför julen. Vi får nycklarna imorgon och åker då dit och dammsuger och skurar rent. Tror inte målarna gör det efter sig?! Sen blir det att försöka åka över med några kartonger varje kväll. Sen på fredag går stora flyttlasset och vi sover där. Adrian sover borta natten till lördag så slipper han vara med på det värsta. Det känns skönt. Börjar även städa på fredag tillsammans med Mikaela i alla fall. Någon mer som vill hjälpa till? Alla är välkomna och jag bjuder på vin ;) Måste ju göra städen lite rolig i alla fall, haha.

Idag är det lunciafirande på dagis. Ska bli kul att gå och se. Så vi ska gå dit en stund innan så vi hinner få på honom klädera. Ska bli kul att se. Men tycker det är lite tokigt att de är utomhus?! Det är ju så kallt och ska man då ha kläderna över overallen? Det blir ju tokigt tycker jag. Jaja, tänkte ringa till dagis lite senare så får man se hur det är tänkt.

Hoppas ni har en bra start på veckan i alla fall.

Jobb och febern är tillbaka

Kom hem från jobbet precis och har nu landat i soffan en liten stund. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att bädda ner mig i sängen med något sövande på tv.

Det har inte vart så kul att jobba idag då jag vetat att Adrian är hemma och sjuk. Han har igen fått hög(40,5) feber och det känns inge bra. Är den kvar imorgon får vi ringa rådgivningen. Han har idag vart sjuk i en vecka och då även haft hög feber som kommit och gått. Blir ju orolig för mitt lilla hjärta♥

Time out!

Nu tar jag e time out från allt här hemma. Känner att jag inte orkar så mycket mer just nu. Tar en promenad ut till mamma så får man bli lite ompysslad där en stund innan jobbet.

Tidig julklapp till mig själv

Jag och Adrian tog oss en tur ner på stan. Jag råkade komma hem med en lite förtidig julklapp till mig själv :O Men jag tyckte att jag var värd det efter den här veckan. Men måste unna sig lite fint ibland.


Den här tröja från lindex blev det. Såå skön och mysig var den.

Äntligen

FREDAG idag och det har börjat riktigt bra. Jag hoppas, hoppas, hoppas att Adrian också har sig en bra dag. Två dagar i rad har han nu sovit 19-8-30 och nu sover han fortfarande. Nytt rekord på G tror jag! ;) Får hoppas att det är det hans kropp behöver för att bli kry och glad.

Har funderat lite och tror att mycket av gnället kan komma från att flyttsituationen gör honom orolig. Vad tror ni? För det är sen vi började packa som han blev mer gnällig och ville vara oss nära helatiden.

Tänkte att när han vaknar och vi ätit frukost ska vi ta oss ut för lite lek i snön. Sen måste vi försöka få i ordning lite här hemma, så gott det går i alla fall. Ikväll kommer Mikaela och Pontuns över för sista idolkvällen. Jag håller tummarna för att Jay tar hem det, han är så bra och kan göra allt känns det som. Så ikväll blir det massa god mat, massa gott godis och sen något gott och bubbligt i glasen för att fira lite! :)


Bjuder på en bild från igår efter vi vart ute i snön. Varm choklad med grädde är ett måste då! :)

Välja tapeter - Check!

Tapeterna är valda och det kommer nog bli bra. Fick kompromissa lite men vi blir nog alla nöjda och glada. :)

Olika viljor

Nu har vi vart och hämtat tapetkataloger. Detta kommer inte att bli en lätt kamp. Jag har en sambo som ska lägga sig i för mycket! Haha. Vi har kommit överrens om vitt i vardagsrummet, och antagligen i kök och hall också. Men nu börjar han prata om(mörka)fondväggar hit och dit. Jag blir tokig! haha. Kan han inte bara låta mig bestämma så det blir bra! ;)

Sen har jag en liten frågan. Varför är det alltid skit tråkiga tapeter man har att välja bland?!

Nya tapeter, yes!

En stor sten lossnade just från mitt hjärta. Jag har vart helt nere för jag trodde att vi inte skulle hinna få omtapetserat i nya lägenheten. Såg framför mig en jul med vidriga tapeter och det gjorde mig ganska deppig. Även om vi flyttar strax innan jul så vill jag få i ordning och så fint som vi bara kan till jul.

Men idag ringde de från HSB och de kommer vara färdigtapetserat på tisdag! Så jag och Andreas ska iväg och titta på tapeter idag. Vi vet hur vi vill ha det i vardagsrummet men köket och hallen är vi inte riktigt lika säkra på. Men blir något ljust i alla fall.

Ååh så glad jag blir! :)

Tack snälla pappa som kommer hit och tar Adrian en stund så vi får se på tapeter ifred!

En ensam morgon

Jag njuter morgonen i min ensamhet just nu, enda sällskapet är datorn och vakna med the voice på tv. Mina älsklingar sover fortfarande. Men jag har nog lite för mycket i huvudet just nu för att kunna somna om. Blir nog bättre efter flytten nästa vecka.

Idag ska vi försöka packa vidare och även komma ut en liten sväng. Mata fåglarna ska vi nog göra. Magsjukan resulterade i massa oätet bröd från helgen så lika bra att göra dom och Adrian glada då. :)

Nu ska jag fortsätta njuta min morgon i lugn och ro så länge som det går ;)

Gnällspik!

Den här dagen har vart allt annat en lätt ska jag erkänna. Det tär att ha ett sjukt barn. Först magsjuka, sen feber och nu dunder förkyld med en riktigt läskig hosta. Tycker så synd om honom och han har så ont  halsen men alvedon gör det lite bättre. Men matlust har han inte så mycket välling blir det. Sen har jag inte fått gå en meter från honom utan att han börjat gapa och slängt sig om benen på mig. I längden blir det riktigt jobbigt även om jag så klart tycker jätte synd om honom.

Sen känns det även som att han blir riktigt frustrerad med språket. Han vill berätta så mycket men går inte som han vill. Men den senaste tiden har han lärt sig många nya ord(även om många utalas på hans eget vis, men mamma och pappa förstår då i alla fall. hihi). Som mormor, motor och wow är bara några :)

Nu är i alla fall dagen snart slut och Adrian ligger och sover. Hoppas på en bättre dag imorgon och vi tänkte i alla fall ta oss ut och mata fåglarna en sväng. Lite frisk luft är nog just det som han behöver nu efter nästan en vecka inne i lägenheten.


Det är tur att man kan vara så söt fast man är sjuk och gnällig ibland! :)

Vällinglunch

Mitt lilla♥ får lite välling här nu då han inte vill äta någonting. Var på vårdcentralen och det är någe virus han har så finns inte så mycket att göra. Bara fortsätta ge honom alvedon och se till att han dricker mycket. Bara hoppas att hostan och den onda halsen snart ger med sig.

Efter vällingen ska han sova och jag vila. Huvudet gör ont och jag är trött efter att vaknat ett par ggr inatt.

 
Ett litet smile kan man orka bjuda på i alla fall.

Varför kan han bara inte få bli frisk?!

Nu väntar vi på att vc ska ringa upp oss (8.20). Adran har så ont i halsen och hostar hela tiden. Han har vaknat flera gånger i natt och vart ledsen, han har nästan fått panik när han fått hostanfall ibland. Tycker så synd om vårat lilla hjärta♥

Kvälls shopping

För mig blev det lite skoshopping här på kvällen. Fri frakt från nelly så passa på att unna er någonting innan jul!




Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på vänner. Imorgon bitti blir det att ringa vårdcentralen. Adrian har haft sig hosta i flera veckor och de senaste dagarna har det blivit sämre. Idag har han knappt ätit någonting och vart ledsen mycket. Nu ikväll har han vaknat flera gånger och hostat och vart ledsen. Tror han har väldigt ont i halsen och nu får det vara nog! På apoteket finns det ju bara slemlösande hostmedecin för barn under 2 år. Och det är inte någon slemhosta han har. Jaja, lika bra att höra med dem där och förhoppningsvis kan han få någon medecin utskriven.

Hår funderingar

Fy så trött jag är på mitt slitna hår just nu. Det är slitet och utväxten går inte att dölja längre. Har funderat fram och tillbaka på vad jag ska hitta på. Kommer nog bli att kasta i en mörkare toning igen. Var nöjd med den färgen jag hade tidigare och kan tänka mig något liknande. Så blir att höra av sig till Mia någon dag igen då :)


Den här färgen är det jag har i tankarna igen

Tips tack!

Adrian sover och jag har precis fått i mig lite lunch. Nu ligger jag i soffan och vilar och kollar runt efter lite julklappar på internet.

Har ni några favort hemsidor att handla på? Alltid kul med nya tips. :)

Älskade barn

Andreas har åkt iväg till skolan, jag och Adrian morgonmyser i soffan framför playhouse disney. Han sitter brevid mig här i soffan men då och då kryper han upp i min famn för en puss och kram♥ Mysga och älskade barn.

Nu ska vi fortsätta morgonen här hemma i lugn och ro. Hoppas ni kan göra det samma!

Mikulás

Idag firar man Mikulás i Ungern. Det är som julafton här hemma i sverige. Då ska alla barn putsa sina stövlar på kvällen till den 6 dec. Mikulás fyller då stövlarna med godsaker på natten. Men de barn som inte har vart snälla får ris eller något annat tråkigt.

En traditon som jag är uppvuxen med och sen kommer föra över till Adrian. Hade tänkt göra det redan i år men så mår vi som vi gör här hemma.

Minns ofta att vi sov hemma hos min farmor och farfar just till den här natten så man kunde fira det med dom.

God Mikulás på er alla idag!

Sjukstatus

Igår eftermiddag var det min tur att åka på magsjukan. Så natten var sådär kan jag säga. Feber och ont i hela kroppen har jag haft idag. Men efter lite sömn och alvedon känner jag mig lite mer som människa.

Adrian har sin feber kvar och humöret är upp och ner. Väldigt mammig vilket blir lite jobbigt när jag inte är kry. Skönt att Andreas är hemma och kan ta hand om oss i alla fall.

Då vet ni statusen här hemma. Adran sover och jag ska lägga mig en stund jag med.

Mammahjärtat gör ont

Mitt lilla♥ har 40,1 i feber. Han fick alvedon och nu sover han gott. Ska gå in och ta febern om en stund på honom igen. Hoppas han snart får bli frisk. Mitt hjärta gör så ont när han inte är kry. Om jag kunde skulle jag ta det onda från honom♥

Sjukstuga

Den här dagen tar aldrig slut känns det som. Adrian sitter nu i badet och plaskar och pratar för fullt. Han är pigg och glad så länge som han får alvedon. Han har fortfarande inte kräkts något och känns som magen börjar bli bättre. Men febern sitter ändå i men ger sig ju med tiden. Skönt för honom att det blev ganska lindrigt. Han får lite små mål då och då att äta och har inte blivit så mycket fast föda. Mer välling, joggi och vatten har det blivit. Men lite banan, en halv barnmatsburk och lite popcorn har han fått i sig och det har gått bra.

Andreas mår inte alls lika bra och ligger helt slutkörd i sängen. Jag är inte avundsjuk. Men är riktgit glad så länge som jag klarar mig. Bättre att ta en i tagen så den andra kan ta Adrian :)

Jag börjar dock bli ganska trött då jag vart vaken sen 4. Så kan lova att det ska bli skönt att lägga sig efter den här dagen!

Hoppas ni tagit vara på dagen!

Då har kräksjukan hittat hit!

Både Andreas och Adrian som är dåliga. Men Adrian har inte brhövt kräkas utan gjorde i blöjan(halva sig själv) tidigt på morgonen. Så var bara att ställa honom i duschen 5.20 på morgonen. Så då gjorde vi morgon här hemma.

Jag och Adrian har bäddat ner oss i soffan och ligger här och ser på tv. Jag vaknade 4 av Andreas och har vart vaken sen dess. Håller nu tummarna hårt för att jag ska klara mig.

Känns riktigt tråkigt och typiskt att det just är till min lediga helg (ännu en gång) som sjukdommarna hittar hit. Men bara att gilla läget även om jag är lite bitter. Men är ledig en vecka vid jul sen, något att se fram emot i alla fall.

HELG

Då var helgen här och den ska vi ta vara på! Ikväll kommer Mikaela och Pontus över för idolkväll.Ser fram emot att gotta ner mig i massa onyttigheter.

Imorgon ska vi till Västerås tillsammans med Najda och Noak, barnfria! Strosa IKEA och stan, förhoppningsvis en del julklappsshopping. Ser jag fram emot.

 
Snart är kvällen här och då blir det att tända en massa ljus.


När jag hämtade Adrian på dagis dag så berättade de att han inte hade ätit någonting på lunchen, och att de trodde att han hade ont i magen. Han var svullen och stenhård om magen och jag tänkte bara NEJ magsjuka. Inte nu när vi är lediga i helgen ;) Men så snart vi kom hem så kom det ett redigt lass  blöjan och han har vart som vanligt hela tiden. Magen är inte längre svullen och hård och han har ätit och druktigt utan någon reaktion. Så han kanske bara behövde klämma ur sig lite. Som sagt tror inte det är/var magsjuka. HOPPAS HOPPAS!


nu är snart helgen här. Lycka!

foto108 (MMS)

nu är snart helgen här. Lycka!

18 månaders kontroll

Adrian var på bvc för 18 månaders kontrollen idag och det hade gått jätte bra. Han var 84cm lång och väger 11.9kg. Stora killen med andra ord.

Lilla lokföraren



Adrian älskar att leka med sin tågbana. Drar runt tågen på rälset och tuffar och tutar som ett tåg samtidigt. Riktigt sött att se hur han leker.

på väg hem nu i nya vagnen o finaste mössan:)

foto097 (MMS)

på väg hem nu i nya vagnen o finaste mössan:)

Torsdag

God morgon underbara torsdag. Varför det är en underbar morgon? Jo för när den här dagen är slut så är det bara en arbetsdag kvar tll helg. Det närmar sig med andra ord!

Idag ska Adrian på 18 månaders kontrollen på bvc. Ska bli kul att få veta hur lång har blvit och hur mycket han väger. Andreas får ringa mig på en gång efter de varit där och berätta för mig. Så tråkigt att inte kunna följa med men så är det bland.

Nu ska jag ta upp min lilla stjärna som vaknat.

Ha en bra dag!

teutonia timmy

Då var vi teutoniaägare igen. Denna gång en teutonia timmy 08 i jätte fint skick. Den ser näst intill oanvänd ut. Fick även med en ny och oanvänd fotsack som är bra till höst och tidig vår. Nu till vintern använder vi vår åkpåse som passade perfekt. Tror vi kommer bli nöjda och den känns inte så stor och klumpig som jag var rädd för.


Tyget i sittdelen går att vända på. Ena sidan är beige (som på bilden) och den andra svart.

Blir premiär turen hem från dagis imorgon. Spännande och se vad Adrian kommer tycka om den. Farmor och bonus farfar blir nog glada i alla fall då de ska vara barnvakt i helgen. De bor på landet och har inte vart blyga med att klaga på vår bugaboo ;)

Kväll med ljus och julgottigheter

Då var kvällen här igen. Adrian ligger i sängen och små pratar med sina gosedjur. Jag sitter i soffan med massa med tända ljus omkring i vardagsrummet. Till det serveras julmust och juleskum. Julmust är mitt beroende just nu!

Jag väntar på att min älskade ska komma hem. Han är iväg till Västerås en snabbis. Vi har hittat en vagn via blocket där som såg lovande ut. Så håller tummarna för att den är i det skicket som den såg ut att vara. I så fall blir vi ägare till en teutonia timmy. Ser ut och känns som en smidig vagn. Den har även fått bäst i test av råd och rön så det låter bra tycker jag. Ska bli spännande att se hur jag kommer tycka om att köra en vagn med fasta hjul. Men som sagt så är det mycket smidigare nu under vintern och vi kommer ha kvar vår bugaboo bee i alla fall.

Hemma

Jag och Adrian myser i soffan efter en dag med jobb och dagis. Bra har vi haft det men skönt att vara hemma nu. Imorgon ska han till bvc på 18 månaderskontrollen och sprutor. Jag kan inte följa med :( Men Andreas går dit i alla fall så han får ringa och berätta hur det gått sen. Det ska nog gå bra, får vi se hur han reagerar på de här sprutorna.

RSS 2.0