Oh happy boy

Mitt i veckan

Mitt i vecka och fullt upp idag. Besök på BVC väntas bl.a. Dags för första vaccinationen (3månader). Andreas åker från jobbet för att vara med. Jag är för blödig för att klara av det själv. Jag skulle antagligen ta Wilmer på axeln och springa därifrån så fort jag fick syn på sprutorna. ;)

Just för att man måste göra sig i ordning någorlunda nu på morgonen så flyter ingenting på. Så nu tar jag några djupa andetag och startar om. Förhoppningsvis somnar Wilmer till nu när han äter också. Ska man våga hoppas!? Promenad till BVC kommer göra susen med musik i öronen!

Solig vinterdag

Startat dagen med en härlig promenad i morgonsolen.

Mammas pojke

Adrian är inte längre glad i att vara med på kort. Men han har börjat tycka det är roligt att fotografera. Mammas pojke det! Han sa idag också att han vill ha en egen kamera. Han är billig i drift också ;)

Stars

Hittat ännu en ny gobit från Gina tricot som bara måste flytta in i mon garderob. Så när barnen är krya blir det en tur till tuna park.

Vilken fest

Vilken start på den här veckan! Fy tusan! Inte nog med att vi har en dunderförkyld bebis här hemma så har Adrian nu åkt på magsjuka. Det är inte sant! Skönt att Andreas är ledig idag så vi kan hjälpas åt idag. Så nu missbrukas handsprit här hemma!

Ingen bättring

Lillkotten är fortsatt förkyld och ringde barnkliniken idag. Ska fortsätta ha koll på honom och hjälpa honom med näsdroppar mm. Lika som vi gör nu och hålla koll så han inte får feber. Är han inte bättre imorgon skulle vi höra av oss igen. Inte kul när de små blir sjuka. Blir så orolig i dessa rs-virus tider...

Nu är vi hemma hos min mamma innan vi ska hämta storebror på dagis.

Liten sjukling

Tycker så synd om vår lilla mini här hemma som är så förkyld fortfarande. Imorgon blir det att ringa BVC och rådfråga om man kanske ska åka in och undersöka honom. Han är så snorig och det sitter långt ner. Får suga näsan hela tiden och ge näsdroppar regelbundet. Sen har han blivit så hes. Så han låter så ynklig. Inte kul alls att han skulle bli förkyld så tidigt i livet. Men får hjälpa honom så gott vi kan och hoppas att det ger sig snart. Men han är vid gott mod i alla fall. Härligt att få de där leendena. Det behöver man nu framför allt.

Badrumsinspiration på morgonen

God morgon! Äntligen lördag och helg! Fältets lediga dagen för Andreas på
12 dagar och jag känner att jag gått sönder lite på de här två veckorna. Det är tufft för båda när det blir så! Så nu ska vi njuta!!

Jag ligger kvar i sängen med vår minsta stjärna. Han får sova på mig. Då kommer han upp lite och underlättar andningen en aning nu när han är förkyld.

Idag ska vi åka och kolla kakel och så till badrummet som ska göras om p nedervåningen. Så jag längtar efter att få det i ordning. Det är så ruskigt fult! Så jag har lekar och kollat efter lite inspiration och vi är ganska klara med hur vi vill att det ska se ut. Men vem vet kanske ändrar oss helt nu när man tittar på kakel? Vi får se. :)

Zzzzzz

Den att somna tidigt för att samla poäng på sömnkontot går sådär. Eller jag somnade ganska skapligt. Men under natten nu har mitt minsta hjärtat blivit förkyld. Vilket resulterar i näsdroppar, nässug och X antal tårar för att kunna äta med ro. Mammahjärtat mitt går i tusen bitar. Jäkla vinter att bjuda på sjukdomar! Det där att sova får man göra i ett annat liv. ;)

Orkeslös

Sitter i soffan med sovande bebis i famnen. Känner hur jag blev akut trött och all energi försvann! Kommer bli en tidig kväll! Behöver ladda på sömn!

Andreas håller på att laga mat. Blir kycklinghamburgare. Gott! Lyxar till det med att äta i vardagsrummet. Är det lillördag så är det! Önskar dock att jag hade mer energi men ibland loppet tröttheten ikapp!

Raska steg

Jag älskar tiden som är nu! Wilmer är 2,5 månad (11 veckor imorgon) och det händer så otroligt mycket hela tiden. Så otroligt häftigt och stort att se honom växa och upptäcka nya saker för varje dag. Just nu har han upptäckt sina händer och kan länge ligga och inspektera dem noga. Men kroppskontrollen är sådär så plötsligt slår han sig själv och blir ledsen. Sen så är det en hel del smakande på händerna.
 
Han ler massor nu när man pratar med honom. Ibland ler han stort bara man tittar på honom och vi smälter lika mycket varje gång. Igår skrattade han för först gången! Han har även börjat "prata" med oss mer och mer.
 
Han börjar även kunna ligga i babygymmet en stund eller sitta i babysittern. Det underlättar en hel del. Men han älskar närhet så bärselet är min räddning här hemma. Där sover han som bäst också!
 
Idag var vi på bvc och jag blir lika paff varje gång då han växer så mycket! Nu är har 58,5 cm lång och väger 5814g. Rund och go med andra ord :)
 

Spontanbesök!

Blev en otroligt bra dag då min fina barndomsvän Jacque och hennes son på snart ett år kom förbi. Så roligt att träffas och prata ikapp. En hel del, barn, bebis och bröllop! 20 års vänskap <3

Måndag morgon

Jag och mina två små fina har oss en mysig morgon med Disney junior och tända ljus. Okej jag förskönar det hela en smula då Adrian ligger i soffan med snorig näsa och jobbig hosta. Så vi tar oss en lugn dag i hopp om att han ska krya på sig. Sen har jag saknat ihjäl mig efter honom då han sov hos sin farfar och Nina lördag till söndag. Så nu tar vi en riktig mysdag jag och mina fina. <3

Mellomys

Mitt mysiga och glada lilla sällskap ikväll.

En liten guldkant på morgonen

Tänk vilken lycka att vakna upp bredvid den här lilla gobiten. samtidigt som jag hör mina andra två kärlekar på nedervåningen. Så snart ska jag slita mig från sängen och göra morgon.

Vill ha

Den här snygga tröjan från Gina tricot. Blir att åka och spana in den någon dag snart.

Smälter

Jag smälter varje gång han brister ut i ett leende. Lilla tjockisen <3 nu har han över börjat "prata". Gurglar fram små söta ljud när man pratar med honom ibland. Älskade lilla bebis<3

Brödbak

Har precis kvällsfikat här hemma med hembakat bröd. Mycket gott om jag får säga det själv!

Jag älskar ju att baka och går inte ihop att baka en massa sötsaker hela tiden. Så nu tänkte jag lära mig det här med bröd!

Bästa!

Har haft en underbar helg med familjen. Långa promenader i solen, lek, melodifestivalen med pappa och Mia, god mat, godis och semelbak och fika.

Nu måndag och ny vecka och den har börjat på bästa vis med bästa barnen. Adrian är nu på dagis och jag sitter på golvet med Wilmer. Han ligger i babygymmet och jag hade tänkt att han skulle "leka" lite men istället håller han på att somna nu.

Så ser min dag ut! Hoppas även du har en bra start på veckan!

Fredag!

Fredag idag. En av de bästa veckodagarna för då är helgen nära. Även om jag är mammaledig så är helgerna alltid något extra. I helgen är Andreas ledig och bara det är värt att fira!

Jag och grabbarna har oss en mysig morgon. Tänkte försöka få på oss kläder och gå ut. Men Adrian är lite små trisst och säger att han vill gå ut imorgon?! Men jag ska våga trotsa honom i alla fall. Ut och krossa is hur kul är inte det!? ;) solen skiner också och det vill vi inte missa!

Ha en fantastiks fredag och helg nu. Det ska jag och grabbarna satsa på!8

Nygammalt

Den här bänken som min farmor och farfar alltid haft ute i sin sommarstuga har nu fått flytta hem till oss efter att farfar sålde stugan. Finns otroligt mycket minnen i den här bänken och är så glad över att jag fick ta över den.
 
Som ni ser har jag köpt lite nytt och ställt på bänken mot vad som syns på bilden över. Har även hängt en spegel över. Kul med lite nytt men ändå gammalt här hemma.
 

Köket - husets hjärta

 
 
 
RSS 2.0