Wilmer 2år!

Då har vår solstråle Wilmer hunnit fylla 2 år. Kan inte förstå att han redan är två år! Mycket har hänt och händer hela tiden med den här lilla herren. Pratar för fullt och lär sig nya ord hela tiden vilket är otroligt roligt. Börjar nu även sätta ihop två tre ord när han pratar.
Han är en otroligt glad och charmig liten kille med ögon som glittrar fulla av bus! Han älskar att leka med bilar, traktorer och alla möjliga fordon. Även duplo är populärt. Sen vill man gärna leka inne på Adrians rum, där finns ju massa kul som lego och tågbana. Det var ju tur att han nu fick en egen tågbana när han nu fyllde. Han älskar att läsa böcker och tycker speciellt om att man ska räkna när man läser. Katten är fortfarande favoriten och den måste man ha när man ska sova. Så den är med oss mest överallt.
Vår lille Wilmer är ju redan storebror och är så otroligt fin mot lille Elwin. Ska pussa och klappa på honom mest hela tiden. Kommer med nappen till honom, ska kasta blöjorna och gärna hjälpa till med att mata. Men sen är det klart att man kan testa vad som händer om man kanske klappar lite hårdare ibland. Så man får ha koll men för det mesta är han en otroligt fin storebror.
 
Hade en jätte fin och härlig födelsedag, fullt hus med hela släkten som kom för att fira. Fick så mycket fina presenter och han lyste av lycka hela dagen.
 
 
 
 
 
RSS 2.0