Sommaren som regnar bort

Sommaren regnar bort så vi roar oss så bäst vi kan. Även om vi sörjer att vi inte haft en enda dag på stranden med pojkarna som vi så längtat efter. Men vi går i skogen och plockar blåbär, leker i lekparker, matar ankor och en hel del besök på parken zoo. Idag köpte vi en cykelvagn så nu blir det cykelutflykter. Pojkarna tycker det är jätte kul och det kommer underlätta en hel del i höst när det är både dagis och skollämningar. 
Nu går han

Ja nu går vår lilla kille för fullt här hemma! Han är helt fantastisk och jag är fortfarande i chock över hur snabbt detta år rusar förbi. Det var nyss han låg nyförlöst på mitt bröst, så otroligt liten och fin. Nu är han en stor liten kille som traskar runt här hemma mer och mer. Pratar och skrattar för fullt. En riktig glädjespridare. Första stegen

Elwin är snart 11 månader och under semesterveckan på Öland började han ta sina första stapplande steg utan stöd. Vilken lycka för lillkillen och oss. Liten börjar bli stor minst sagt. Vår älskade lilla solstråle


Nu är vi framme på Öland

Då var vi framme på Öland. Mysig liten stuga, stor härlig tomt som gränsar till kohagen. Resan ner har gått jätte bra. Barnen var så duktiga. Wilmer har sovit större delen av vägen och Elwin har sovit och lekt om vartannat. Adrian som vi väntat skulle fråga 120ggr om när vi skulle vara framme har bara accepterat att det tar tid. Vi stannade i Västervik för lunch och barnen fick leka av sig. 
När vi kom fram fyllde vi poolen så barnen har plaskat och lekt. Kossorna kom även förbi en sväng och hälsade på sina nya grannar. Riktigt mysig och härlig miljö för oss och barnen att få semestra i. Imorgon får vi se vad dagen bjuder på. Beror lite på vädret. Men Adrian vill bada i havet så vi hoppas på sol så klart! Elwin har även börjat gå mer och mer här nere idag. Han lixom vi blir så stolta och glada varje gång. Elwin 10 månader

Sommaren är här och dagarna rusar förbi. Elwin är nu 10,5 månad och är världens härligaste och gladaste lilla kille. Stora blå ögon som lyser av lycka. Stor har han också blivit. På 10 månaders kontrollen vägde han 10645g och var 74cm lång. Störst av bröderna i samma ålder. 6 tänder har han hunnit få också. Fyra uppe och två nere. 

Elwin går och står upp mot allt sen en tid tillbaka. Han kan även ställa sig på golvet utan stöd. Ställer vi honom en bit från oss så går han till oss innan han kastar sig i vår famn. Så det är inte allt för långt borta tills han börjar gå. Han är överallt här hemma. Kryper i rasande. Smiter gärna in i badrummet. Toarullar måste vara det roligaste och godaste han vet ;) 

Han älskar att vara ute och krypa omkring. Upptäcka allt. Gräva i sandlådan, smaka på gräs, ja allt som går ska stoppas i munnen och smakas på. Studsmattan är även den väldigt roande och perfekt lekhage. Varma sommardagar så älskar han att plaska i den lilla poolen. Kryper in och ur och tycker det är väldigt roande. 

Pratar hela tiden! Mamma och pappa säger han och sen ett väldigt varierande eget språk. Han är väldigt gosig av sig och kryper gärna upp i famnen för att kramas och pussas blöta pussar. Han är ett riktigt litet lyckopiller. Väldigt sällan som han är ledsen och så fort humöret börjar svaja så vet man att han antingen är hungrig eller trött. Han är så enkel att ha och göra med. Varje dag upptäcker eller lär han sig någonting nytt. Den här tiden är helt fantastisk och vi njuter av varje dag. Vår älskade Elwin. 


RSS 2.0