Ut på sjön

Hallå! mycket trevlig kväll igår. Var först hemma och drack nån cider och sen åkte vi ut till andreas farmor. Där grillade vi lite kort och drack något glas vin å sådär. Sen så hade jag, andreas, mikaela och planer på att sätta oss ute någon stans men vi valde att åka hem och se på film så vi såg på National treasure 2. Mycket spännande. 

Vi ska sattsa på ikväll istället. Så vi ska ham till mikaela och pontus och grilla och dricka lite ikväll. Mys mys. :) 
Men nu ska jag borsta mina tänder sen ska vi handla nån tidning och och sen ska åka ut med båt till någon ö med andreas mamma, stefan, martin och mikaela. Så kan vi kul, och härligt framför allt. :)
Hoppas ni får en bra dag
PUSS
 

Sommar!

Nu hasr vi druckit lite cider och ska snart iväg till andreas farmor. Sen så blir det lite uteservering för våran del. Är så himla härligt väder ute. Har på mig nya korallfärgade tubklänning från gina. Så känner mig riktigt sommrig och fin :)

Men hopps ni från en trevlig kväll, hörs imorgon
PUSS

Nu drar vi.

Hallå! Nu ska v snart åka iväg till rusta och byggmax. Ska kolla om vi hittar något golv på byggmax för imorgon ska vi lägga golv :) Nice. Sen ska vi åka hem till pappa och fika. Så jag skriver mer sen,
PUSS

MAX 1ÅR

Wiiieee, snart kommer andreas hem :) Eller om en timma men det är ju snart.. Då så har vi helg sen.

Idag så fyller min kära lilla katt hela ett år. Så har har fått två presenter av oss en rått i typ rep material lite hårdare för dom andreas bitar han bara sönder. Sen avr det en pinne typ med massa fjädrar. Haha, så han röjer runt med råttan just nu. Haha.


       
     




Min lilla uggla ♥ haha

Ny trend?

Läste nu på msn.se att den nya trenden är att man ska ha slitet nagellack!!! Hmm inte nått som faller mig i smaken. Men tydligen så har systrarna Olsen och Lindsay Lohan snappat upp den här "trenden". Ingenting jag kommer följa i alla fall.



Med dessa söta ansikten kan dom nästan sätta på sig vad som hällst och ändå vara söta. Synd att dom bantat ner sig så mycket bara.

Bada..

Nu ska jag ta mig ett härligt bad och läsa lite :)

Liter sommar kläder.

Vilken under bar da. Slutade klockan 12 då åkte jag ner på stan och mötte Jasemin och vi köpte med oss sicy hot. Satte oss på strömsholmen och åt där, super mysigt. Sen så shoppade jag lite käder :) Sommar kläder, härligt. Sen åkte jag hem till mamma, sötis syster man har :) Så nu kom jag precis hem, ska snart äta och titta lite på tv. Imorgon är man ledig så härligt så. Bara hoppas att vädret håller i sig.

Måste bara berätta oxå att min kära far har köpte en vattenskoter/jetski eller vad det nu heter. Värsta kul kul :)

Detta köpte jag idag!





Jaja, ha de bra! PUSS

Sex and the city snart

Nu är jag hemma. har gått bar på jobbet idag. Har precis duschat och ska snart ta nått att äta och sen se på Sex and the city :) Älskar..


Hoppas ni har en bra kväll
PUSS

Duktigt av mig :)

Härligt, idag har man fått mycket gjort tycker jag. Har dammsugid, skurat, städat toan, gjort rent max låda. Sen mar vi även vart på jysk och kollat på en present till andreas farmor som fyller på fredag. Sen att man har hunnit laga mat oxå. Bra jobbat jacqueline! :) Sen så har jag nyss målat naglarna. Men nu så ska jag åka till jobbet om en halvtimma. Känns ganska skönt att jobba kväll sen imorgon så slutar man 12.
Ska ut till tuna park imorgon och se om man hittar något kul. Sen så fyller lilla Max 1 år imorgon :) Stora killen :P

Hoppas ni har det bra i solen!
PUSS

God morgon

Solen skiner idag oxå, underbart. :)

Igår så var jag ju ledig, gick ner på stan en sväng och hittade ingenting. Så himla tråkigt att när han har pengar att handla för så hittar man ingenting. Men men. Ska till tuna park imorgon tänkte jag. Sen mötte jag upp jasemin och vi köpte glass och satte oss på strömsholmen. Mycket härligt att bara sitta och prata en massa skit. :)
Sen så blev det att åka hem till bästa tv kvällen i veckan först Gossip Girl och sen Desperata housewives.. Ååh älskar båda serierna. Så himla bra :)

Idag så jobbar jag kväll så vad man ska hitta på innan jobbet vet jag inte. Ska i alla fall laga mat så man har lite matlådor.
Nu ska jag äta lite frukost
PUSS

Betalt

Då var man fattig igen då :P Haha, nää men hyran och allt det är betalt + att vi har vart och storhandlat.. Skönt att ha lite hemma så man kan laga lite god mat,. :)

Ska snart äta lite lunch och sen åka hem till mormor kanske, vet inte om jag pallar stan idag.. Kanske tar det senare i veckan. Får se hur jag känner efter lunchen.

Magen kurrar

Hallå hallå! Blä vad dåligt jag har sovit... Inte kul inte men men. Ska snart öta lite frukost sen se till att Andreas går upp för vi behöver åka och storhandla. Det här är enda dagen som går eftersom han jobbar eftermiddag och jag oxå jobbar sen. Så det ska vi göra sen så ska jag nog ner på stan en sväng :) Se om man hittar nått...

Blää nu måste jag äta
PUSS

Kväller

Andreas ringde och sa att han skulle komma hem snart :) Kul kul. Maskinerna på jobbet funkade inte eller nått så han hade ingenting att göra. Men det är ju bara bra för mig :)

Jasemin kom och hälsade på för en stund sen oxå, kul kul det oxå :) Alltid kul att träffa den gumman. men hon blev inte så långvarig. Men men, nu ska jag nog lägga mig i soffan och slappa.

Imorgon är jag ledig, så himla skönt. Så tänkte smita ner och införskaffa mig en jeanskjol, det är ju så himla snyggt... :) Sen så vet man ju aldrig om man kanske hittar något mera skoj.

Ha en bra kväll
PUSS

Safari i Sundbyholm...

Hallå. Jag har blivit så dålig på att blogga. Ska försöka att bättra mig. Igår kväll så jobbade jag men var hemma vid nio tiden. Det var så härligt väder så Andrea och jag åkte ut till sundbyholm för en liten promenad. Påvägen ut så kommer tre grävlingsungar och springer över vägen, super söta var dom. Sen såg vi massa med rfådjur och nån fasan så vi hade värsta safarit ut dit. Vi kom presis lagom till solnedgången, så himla fint det var. Fick mig och tänka tillbaka till soluppgången i Saharaöknen. Häftig upplevelse.. Sen åkte vi hem och jag gick och la mig. Jobbade ju dag idag.. Men men. Snart ska jag börja laga lite mat..



Solnedgången



Andreas igår kväll



Jasemin och jag i lördags!

Kanske skriver mera sen. Men ha de bra så länge

PUSS

Flopp....

Ryssland vann och Perelli floppade. Jag älskade Dima Bilan när han var med och tävlade 2006. Men det här låten var bara okej..

Nu ska jag snart åka till jobbet, känns lungt. Kom hem innan ett igår så det var ju skönt i alla fall, och så drack jag inte så farligt mycket så känns bra. Det som är tråkigt var att man gick upp 8.00, kunde inte sova längre. Blä.. Men men...

Ni får ha en bra dag!
Puss

Ont i huvudet...

Hallå! Sitter här med lite ont i huvudet men får skylla mig själv. Vi var ju på Raw igår och firade min söta vän Jasemin. Var mycket trevligt. Hennes kusin Jennie var där höggravid, hade gått över tiden. Så himla fin i sin mage, helt perfekt. Jag missade ju melodifestivalen igår men ska se reprisen och jag är så nöjd att jag inte upptäkt vilket land som vunnit. Haha trodde att jag skulle råka gå in på aftonbladet och se eller nått. Så ska bli sp'ännande att se reprisen, den börjar 11.05 tror jag det var. Sen slutar det 14.30 och då är det lagon för mig att åka till jobbet. Helt perfekt! :)

Lägger kanske in någon bild fårn igår oxå, tog några bilder på mig och Jasemin.

Ha de bra PUSS

Snart mat

Nu är andreas och hämtar pizza, mmm ska bli gott. Idag så har vi varit nere på stan och ätit lunch, sen gick vi runt lite och kollade. Sen åkte vi ut och hälsade  på andreas farmor ute vid hennes sommarstuga, var trevligt. Efter det åkte vi hem till andreas och fikade där oxå haha.

Ikväll ska andreas hem till nille dom ska kanske dricka lite öl och sådär. Så jag blir hemma ensam med max. Inte så kul kanske.. Men men, tänkte kanske ta mig en cider här i min ensamhel och så somnar jag nog gott då oxå. Ska ju upp och jobba imorgonbitti. Inte så kul kanske men slutar 14.30 så dagen kommer nog gå ganska snabbt. Hoppas på det i alla fall.

Ja ja, jag kommer nog in och skriver lite senare när jag börjar att känna mig ensam :P haha
ha en trevlig kväll
PUSS

FREDAG

God morgon mina vänner. Idag är jag ledig, så himla skönt. Men jobbar ju lördag och söndag inte så kul kanske. Men det blir nog bra i alla fall.. Igår var jag ju hemma hos Jasemin och firade henne, var jätte kul. Spelade något spel som hette dj någonting så var det en massa musikfrågor. Japp, vi var helt klart sämre, men kul var det i alla fall... Andreas jobbar men han skulle kanske kompa och sluta vid 12 får hoppas skulle vara kul. Har inga planer alls för idag, än i alla fall. Lite tråkigt kanske men det tycker nog upp nått kul. Ha de bra så länge PUSS

Västerås

Nu ska jag snart börja gå till jasemin.. Ska dit och gratta henne, blir nog kul..

Idag efter jobbet åkte jag och andreas till västerås han köpta två presenter till stefan som fyller på söndag. Sen gick vi in på IKEA en stund, köpte inte så mycket till oss typ bara galgar, diskborste och sådär. Sen hittade han en morsdag present och så hittade vi nån present till jasemin :) Nu ska jag fixa mig lite innan jag ska gå.. ha de bra
puss

Jag ska inte soppsortera!

Haha vad trög man är ibland, nu fattar jag. Jag ska inte soppsortera jag ska sopsortera! Haha

Heeej

Jag kommer inte att sortera så mycket tror jag.. Det finns ju en låda som heter övrigt eller restavfall där kommer mina saker slängas. Haha...

Igår natt så vaknade jag av några jävla fyverkerier nu idag på kurirens framsida står det Fyverkerier som väckte halva stan hade fått polistillstånd. Vilka jävla idioter så sägen nån från polisen att dom inte tänkte på att det var en vardag... Va irriterad man blir. Men men...

Ska snart åka till jobbet kommer gå till fyra idag :( För mellan 13-16 så ska jag på en utbildning.. Så de blir nog bra. Sen klockan 17 så ska jag och andreas hem till jasemin och gratta henne.

Ha en bra dag
PUSS



Åååh tänk om han vill.....

Tränat

Nu har vi precis kommit hem typ, vi har vart och tränat. Härligt men jag lär ju ha träningsvärk imorgon haha.. Efter jobbet var jag på stan och köpte en present till Jasemin. Hon fyller ju på fredag men ska fira henne lite imorgon och sen på lördag. Ska bli kul tror jag.. Nu ska jag snart börja med maten.. Blir kyckling, ris och currysås..
Ha de bra puss

Lite blandat

Hallå! Jag har vart lite dålig på att uppgradera dagboken den här veckan men har haft lite fullt upp. I måndags så hade vi STOR städning haha, under soffan hittade vi 5 kattleksaker och 3 julgranskulor. Sen städade vi under badkaret där hittade vi 8 kattleksaker + ett par kallingar haha. Det är då max som släpat in när han var liten men nu kommer han inte under längre. Inte konstigt att man tycker att man köper och köper nya leksaker hela tiden... Haha men nu har han rena leklandet här hemma. När vi städat klart insåg jag att vi måste köpa ny matta så vi åkte till rusta och hittade en jätte vin matta. En i lite bruna nyanser och kostade bara 400 :- så det var ju jätte bra. Är ofta så sjukt dyrt med mattor. Sen på kvällen där så tvättade vi så vi hade fullt upp..

 

Här är nya mattan och sen en bild på det vi hittade under soffan, ja jag vet det var dammigt. Men nu är set super rent :)

Sen igår så jobbade jag till fyra eller från 12-16 så sa vi hej då till vår gamla chef, så vi var på vilsta och åt och gjorde lite saker. Sen så var det bara hem och stå och stryka i typ en timma om inte mer, sen så var det föreningsmöte med hsb. Så vi kommer snart att få soppsortering, blää. men men. Sen så kommer vi att få ny renoverad tvättstuga så alla maskiner ska bytas ut, så det var ju jätte bra och kul.. :) Så bjöd dom på jätte god smörgåstårta.

Nu ska jag åka iväg till jobbet, slutar 12 så då tänkte jag åka ner på stan och hitta någonting åt jasemin.. :)

Puss puss

Sol sol sol sol...

Hallå alla glada! Idag skiner solen! :) Men det är kallt ute, men blir nog varmare. Blev ingen vinnst till kanada igår, jävla skit så det blev inga pengar för oss. Dom hade världens övertag hela första perioden sen var det nått som hände. Men måste säga att ryssarna var värdiga vinnare som dom kom ifatt.

Idag har jag träningsvärk som vanligt haha fy fan vad otränad man är igentligen. Men det är skönt att man kommig igång med det nu.

Nu ska jag snart åka till jobbet sen får vi se om jag tar en tur på stan måste hitta en present åt jasemin hon fyller på fredag :)


Här får ni en liten bild på hur jag ser ut idag oxå!

Hoppas ni får en bra dag

Puss

träna

Snart så ska jag iväg och träna med jasemin och efter det så ska vi basta. Känner att jag måste träna, är seg att komma iväg men sen när jag är på gymmet så tycker jag att det är jätte skönt. men men. Snart så kommer nog andreas hem oxå han har jobbat extra idag. Lite tråkigt men det är ju bra med pengar man får ju tänka så.

Ikväll så ska andreas laga lasange, han gör den så himla god. :) så det blir ju bra. men men, nu ska jag ladda inför träningen ;) haha ha de bra

puss

Pizza!

Just nu sitter jag och äter lite brunch eller vad man kallar det :P Fick bli en panpizza, gott var otroligt nog sugen på det. Haha, oftast tycker jag inte att dom är så goda. men men. Sen köpte jag en magnum till mig oxå :) kände att vara lite onyttig. Pappa kom hit och visade upp sin nya bil och då passade vi på att handla lite när han ändå var här och visade upp bilen. Den var jätte fin! Var en bmv av något slag. Nä nu ska jag äte upp ha de så bra.

Yes

Finlade vann igår och iväll blir det att heja fram Kanada. Om dom vinner är vi 250:- rikare haha. Lite spännande i alla fall även om det inte är någon stor summa. Nu ska jag lägga mig och läsa en stund till :)

Heja Finland

Om en timma så ska jag och andreas kolla på hockey och heja frem finland till seger. Ja jag hejar på sverige men hoppas att finland vinner för vi har satsat 50:- på att finland kommer att vinna ikväll och att kanada vinner imorgon framför ryssland. Haha, så får se om vi blir 250:- rikare imorgon. haha.

Nu har vi precis ätit tacor och innan de så kollade vi på en film som vi hyrde Mr Woodcock. Den var sådär men fick i alla fall skratta lite. Nej nu ska jag hjälpa andreas med disken.

Puss

Soffpotatis

Idag blir det en riktig slappar dag för våran del. Andreas är bakis, inte jag :D haha. Sen är det ju as tråkigt väder så vi blir bara hemma och myser i soffan. Härligt med en riktig slöar dag ibland. :)
Igår hade vi jätte trevligt hemma hos mikaela och pontus, vid halv två gick vi ner på stan och tog en kebab och sen gick vi hem i ösregnet. Tur så hade jag paraply med mig, annars hade jag nog vart genom sjuk idag typ..

Nu ska vi äta lite frukost.
Puss

In i dimman! haha

Nu ska vi snart gå hem till mikaela och pontus. Vi blir där ikväll ska dricka lite vin, blir nog jätte trevligt. Nu efter mycket om och men så är jag äntligen klar. Förstår inte varför det är så svårt med kläder ibland. Men nu är problemet löst. Haha


image267

Älskar min lilla jordgubbe :)

image268

Sen en rolig bild på Max. När vi kom hem idag hade han bäddat så att han låg skönt i sängen. Haha, vilken tok katt. :)

Men ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon.

Puss

FREDAG :)

Äntligen fredag. Gud va härligt. :) Slutade 12 idag så ska snart koka lite nudlar sen blir net nog att kolla lite på våra bästa år. Ikväll ska vi dricka lite vin får se om några vänner kommer över oxå.. Blir nog trevligt. Men ha de så bra så länge.

Nyttig!

God morgon här sitter jag och äter en nyttig frukost. Det är äpple, banan och keso sen kryddar jag med kanel.
Blä bilket tråk väder det är idag, jag saknar solen. Men men... Måste bara säga aaaj vilken träningsvärk jag har i rumpan. haha. Men jag skiver mer sen efter jobbet. Ha de bra Puss

Älskar

Åååh min älskling kom nyss hem med rosor till mig :) Så glad man blir, han är ju bara världs bäst.

Hallå!

Hallå! Nu håller jag på och lagar lite mat. Blir pannbiff, sås, potatis och stekt lök. Gott gott. Var ett tag sen man åt det nu.. Idag så har jag jobbat hade 4 besök på hela dagen haha skönt. Sen så åkte jag ner på stan och mötte jasemin så gick vi och tränade, så himla skönt. Behövde det. Jaja nu ska jag fortsätta med maten..
Ha en trevlig kväll...
Puss

Strul...

God morgon! Asså gud vad gott jag har sovit inatt, vi hade fönstret lite öppet och det var så härligt.. Idag så har jag en det då man inte har några kläder. Man har ju det men man hittar ingenting som man vill ha på sig, det är ju super jobbigt. Det larvigaste är att jag bara ska jobba så varför strula med kläder då.. Sen så skulle jag i alla fall börja med håret så jag lockade det, men nu så känner jag att jag inte alls vill ha lockigt håt.. men det är lite försent nu.. men men.. haha, jobbig tmorgon... Nu ska jag fortsätta med mina värdsliga problem..

Lite nere...

Idag känner jag inte för någonting. Skulle ju och träna, men har ingen lust ingen motivation. Men har lovat andreas att vi ska träna imorgon i alla fall.. Idag är en dag då man bara känner sig nere tycker jag. Man har dagar som är så ibland, även fast man vet att man har det bra så kan man inte alltid vara glad.. Bara hoppas att man känner sig gladare imorgon!

Men jag kommer nog inte skriva något mer idag, ska lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv haha...

Puss

God morgon världen!

Ska nog inte fortsätta på texten eftersom jag inte tycker att det är någon underbar dag. Mulet och kallt, så himla tråkigt att det varma ocg fina vädret inte kunde hålla i sig. men men. Jag sitter och äter lite frulle och sen så blir det att åka iväg till jobbet. Yes idag är det tisdag och vad är det då på tv? Jo Desperate housewives Älskar det och de var ju så galet spännande förra avsnittet så ska bli kul att se hur det fortsätter nu..

God natt snart

Nu säger jag god natt även om jag inte ska sova riktigt än. Vi kollar på CSI här hemma nu och sen så blir det High Chaparall med Filip och Fredrik, älskar dom. :) Men nu börjar det igen. Sov gott
Puss

Jag vill ha!

Jag vill ha min egna lilla söta Yorkshireterrier, är helt förälskad i den rasen. Men det är ju det att andreas måste vara med på att skaffa en hund för det är ju mycket jobb. Och han kommer oxå vara tvungen att gå ut med det. Men det känns som att han börjar vänja sig med tanken. :) Hoppas att man kanske har en fyrbent liten vän springandes runt här hemma till nästa sommar kanske! För först ska det bli att spara till Thailand och sen så kanske till en liten sötnos. Vem vet...






Söta va? :) haha jag tycker dom är super fina i alla fall, och coola ;) haha

Trötter här

Fast jag sovit i hela tio timmar inatt så är jag ändå super trött så har legat och sovit nu en stund. Haha, att det kan vara så skönt att sova.. Idag har jag vart hos mormor och vi gick och handlade på Lidel. Haha jag blir som ett litet barn när man går och kollar på allt och jag kom därifrån med två fulla kassar och bara 160:- fattigar. Kan i alla fall rekomendera deras vitlöksbröd. Det är galet gott och nu hade dom 3 pak för 25:- och då är det två stora baguetter i dom. Så det är ju jätte bra och som sagt gott... Sen hämtade Andreas mig och vi åkte till plantagen och köpte en blomma till köket och kollade på blommlådor till ballkongen men det köper vi nästa månad..

 

Nu ska jag börja laga lite mat tror jag. Blir Chili Con Carne med ris. :)

Puss

Hej då så länge!

Nu ska jag gå hem till mormor en sväng. Så vi hörs sen!


 


 

Så får ni se dagens klädval här oxå !

Puss

Våra bästa år!

Nu ska jag först se klart på våra bästa år och sen så ska jag nog gå ut och gå en sväng. Kanske går och hälsar på mormor. Ska kanske ner på stan och försöka hitta en present åt jasemin, hon fyller snart och jag jar typ 120kr kvar att handla för till henne. Svårt, men hittar nog nått... Har i alla fall köpt en jätte söt och rolig grej som hon redan vet om för hon var med när jag köpte den haha..

Hitta på nått...

Nu börjar jag bli rastlös.. Ska göra mig i ordning lite nu och sen får vi se vad som händer. Kommer inte stanna hemma hela dagen i alla fall.

Uppe med tuppen!

God morgon! Jag sitter och äter lite risifrutti guld, den ska tydligen vara myket krämigare och godare. Men jag vet inte om jag tycker att det är så stor skillnad. men men. Solen skiner idag oxå men det blåser och det är inte riktigt lika varmt ute, men men. Vet inte alls vad jag ska göra idag. Ska i alla fall lägga mig och läsa lite. Sen när Andreas slutar ska vi nog och träna.

Ha en toppen dag nu
Puss

Solstrålen no1

Nu är vi hemma efter ännu en dag ute i solen. Härligt att man börjar bli lite brun nu :) Vi har nyss ätit potatis och sill. Så himla gott och riktig sommar mat. Nu ska vi bara slappa framför tvn och jag ska nog läsa några sidor i boken som jag läser just nu. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Puss

Sol sol sol :)

Solen skiner idag oxå, härligt. Ska nog sola idag oxå, nu vill jag bli brun. Eller i alla fall få en fin grund. Men solen är jätte stark nu så man får vara försiltig. Funderar på om man ska smörja in sig med lite solskyddsfaktor. Vi får se.

Igår såg vi på Italian Job, men jag orkade bara titta till första reklamen och då var det nyheter så jag gick ocg la mig. Haha, men var jätte trött var nog för man var ute i solen hela dagen igår.

Nästan sommar

Nu är vi hemma efter en heldag ute hos Andreas mamma, har solat hela dagen. Så himla skönt väder ute, sommar värme idag. Så stannade vi och åt där, blev grillat. :) Så underbart gott. Älskar grillat. Det är bland det bästa med sommaren att maten är underbar. :)

Nu har jag precis duschat och Andreas ska göra det nu, sen så blir det bara en lung skön kväll i soffan. Tror vi ska se på nån film Italian Jobb var ikväll den ska tydligen vara bra.. :)

Ha en bra kväll
Puss

Buzz

Go morgon här sitter jag lite sådär halv pigg. Var hemma hos Mikaela och Pontus igår. Hon hade ju fyllt år så var först där med familjen. Sen när dom åkt så var vi kvar och drack vin och hade trevligt. Amanda och hennes Andreas stannade också, dom hade även Buzz med sig. :) Super kul.. Så vi kom hem strax innan två igår.

Idag så ska jag först försöka få min trötta pojkvän att vakna! Sen äta lite frukost sen vill jag ut i solen. ÄR ju ruskigt fint väder ute idag. Härligt härligt :) Ikväll ska vi kanske grilla, är så himla sugen på det!

Ha de bra ute i solen nu!

Puss

Livet är underbart ;)

Såhär mysigt har vi det på ballkongen just nu :)


 

image262

Kan det bli bättre? Sol, jordgubbar, melon, cider, öl + jag och Andreas :)
MYCKET fint!

Fredag

Gud va härligt jobbar till två idag sen ledig 3 dagar.:) Idag kommer Andreas hem, saknat honom vi har inte träffats sen i måndags. Så ska bli härligt med lite helg nu. Äter frukost nu sen så ska ja åka iväg till jobbet. Ha en bra dag!

PUSS

Färdig!

Nu har jag precis städat färdigt, skönt att ha det gjort. Men är fortfarande saker kvar som behövs göras bla. strykas och dammas. Hur tråkigt är inte det... Jo as tråkigt. Men kan bli bra om man har lite bra musik eller bra på tv.. På tal om tv ikväll är ju både lyxfällan och sanningens ögonblick samtidigt. Hmm, vet inte alls vad jag ska välja.. Men men. Det blir nog bra..

Älskade Gavin Degraw

Sitter just nu och lyssnar på min älskade Gavin Degraw har suttit på golvet vid cdn och lyssnat och gapat som en tok! haha.. Han är ju bara för bra ;) Ska städa lite hade jag tänkt men först ta nått att äta är hungrig.. Vet inte vad man ska äta ikvll sen. Men det får bli ett senare problem. Är det fler än min som alltid tycker det är så svårt att veta vad man ska laga för mat varje dag?? Men men. Bästa att sätta igång så man blir klar nån gång...

Lite kläder

God morgon mina vänner. Vilket härligt väder det är idag :) Jag sitter och äter lite frukost just nu sen så ska jag åka iväg till jobbet. Alltid detta jobbande ;) Imorgon är det i alla fall fredag, härligt :)

 

Såhär ser i alla fall jag ut idag !
Tjöja och t-shirt HM
Byxor Gina tricot

Ska nog sätta mig ute i solen på rasten och försöka få lite färg!

Ha en bra dag
Puss

Rent hus

Nu ska jag se på rent hus på kanal 4, ganska kul och äkligt,. Man fattar inte hur vissa människor lever och att dom kan låta det gå så långt.. Sen tycker jag att man ofta får bra rengörings tips när man kolla på det där, men hon blonda tanten med glasögon tål jag inte. Hennes röst bara skärsig i öronen, burr... haha

Spicy hot

Har precis ätit lite spicy hot! Så himla gott det är och billigt oxå, kostar 69:- har jag för mig och det är ju as mycket så blev middag och sen lunch till imorgon. Super bra, slapp laga mat :) haha. Efter jobbet så åkte jag ner på stan och träffade jasemin, köpte en grå kofta från hm, hade den förut men glömde kvar den i stockholm... klantigt... Men men. Sen köpte jag en chai latte så satte vi oss på strömsholmen...

Tydligen ska vi ha en grillkväll här har jasemin och nille bestämt! haha.. men skulle vara super kul.. Måste försöka lösa ett problem då en människa som vi borde bli av med! haha vad läskigt det lät men det är inte så läskigt... haha..


Den här var det jag köpte från hm tror att det är den i alla fall kostar 149:- perfekt!

Outfit...

God morgon! Jag har sovit riktigt gott inatt, men var trött i alla fall när jag skulle gå upp.. men men.. Igår så gick jag ju ner på after work, var riktigt kul och trevligt. Mamma och lena gick hem vid 19.30 men jag och malin stannade kvar en stund. Bartendern flörtade riktigt med malin så vi blev bjudna på drinkar haha. Men goda var dom i alla fall.

Nu ska jag snart iväg till jobbet, jobbar till 16 idag vi ska ha möte. Hatar det man är så van att sluta vid 14. haha.

Tänkte slänga in en suddig dagens outfit oxå




Sen bjuder jag på en mysbild på max :)
 
image257

Ha en bra dag!

After work kanske!

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Ska kanske ner på lite after work idag, får se hur det blir. Ska i alla fall hoppa in i duschen snart och sen måla naglarna är på tiden har dragit ut på det allt för länge. Sen får vi se om lilla jasemin kommer och hälsar på en liten stund oxå. Sen nån stans där imellan så ska jag även hinna laga mat. får se vad jag hittar på om det blir wok eller pannbiff med potatis och brunsås. Vet inte riktigt vad jag är sugen på... Men nu först ska jag kolla lite i halens katalogen som kom idag...

Vimmel bild!

Sitter och äter lite frukost just nu, sen så ska jag åka iväg till jobbet. Såg att vimmel bilder som jag och andreas tog i lördags har kommit upp nu, den hamnade även i tidningen igår haha. Men jag tycker att den blev bra fast jag inte hade något smink på mig förutom maskara och lite kajal.

image254

Hoppas ni får en bra dag!
Puss

Ensam igen

Nu har emma åkt hem för ca 30 min sen. Vi har ätit glass lekt i parken massor, sen lekt gömma sig som emma kallar det. Sen så har vi ätit ost och kex :) Hon är så himla go den där ungen. riktigt underbar. :)

Jag sitter just nu och tittar på 100 höjdare, sen så ska jag lägga mig. Jobbar dag imorgon så blir upp tidigt som vanligt. Men men. Hoppas ni får en trevligt kväll så hörs vi imorgon !

Go natt

Syter kommer!

Snart kommer lillasyster hit så ska hon vara hos mig till ca 20.30 ikväll, mysigt. Var jätte länge sen jag var barnvakt så det ska bli kul. Tänkte att vi ska gå och köpa oss lite glass i alla fall.

Träffade Jasemin idag var mys det med, hon bjöd på chai latte som vi tog med och satte oss på strömsholmen och drack och pratade massor med skit. Så skönt att bara prata av sig ibland om allt och inget igentligen.

Tränad

Nu har jag och andreas vart och tränat och jag sitter nu och tittar på våra bästa år men nu är det reklam. Sen ska jag duscha och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske åka och hälsa på mamma och sitta en stund i solen är riktigt fint ute just nu. Härligt :)

Jaja ha de bra så länge
puss

Nästan en stulen cykel!

Helgen har vart bra. Firade ju Filip i lördags, stannade kvar där och grillade och drack vin och hade mysigt. Sen åkte ag och andreas in till stan och satte oss på perrongen, var super mysigt.
När vi var påväg hem och var vid huset mitt emot vårat så ser vi två killar ocvh den ena håller på med en cykel. Jag får känslan av att det är min cykel och frågar andreas vad han tror. Det var så mörkt ute så kände inte igen den, sa åt andreas att springa upp och se om min cykel står kvar i stället. Då hör vi hur ena killen säger spring! Ååh det var klart dom hade försökt sno min cykel. Men fick inte upp låset. Men vilken jäkla röta att vi kommer just då och. För även om dom inte fått upp låset så kan dom ju ta cykeln bara för att jävlas och slänga den nån stans. Men det var tur i alla fall..

Söndan jobbade jag dag vin inte så sugen var lite små bakis men får ju skylla mig själv. Hurde en film och låg och slappade framför den. Andreas och stefan satte upp taklister i köket blev jätte fint :) Så nästa helg blir det kanske att lägga golv. Kommer nog bli körsbär i köket. Men sen vill jag ha ek i resten av rummen men vi tar köket först nu. Skönt att det börjar bli klart haha. Har tagit ett tag men blir ju så när man tar lite i taget.

 

Nu ska jag ta och äta lite frukost. Men ha en bra dag! Puss

Grattis lillebror!

Idag fyller min kära bror 16 år, han börjar bli stor nu ;)

Jag sitter på jobbet, väntar på att få sluta, jag slutar 16. så har lite dötid. men men, dagen har gått ganska snabbt i alla fall så det är ju skönt. Nu ska jag äta upp mitt godis som jag har :)

Godis :)

Sitter på jobbet med en stor godispåse! :) Ska ut och jobba nu igen sen bara hem och mys i soffan tills jag ska lägga mig. Börjar ju 7 imorgon, inte så kul kanske men men.

Imorgon fyller min älskade bror hela 16 år! Gattis. Så ska fira honom efter jobbet.

Säger bara blääää för regn!

Jobbe!

Nu ska jag snart åka och jobba, börjar 15. Känner inte alls för det, men men. Sen känns det sååå tråkigt för det ser ut som att det kommer att spöregna snart. Hatar regn, tycker att det kan regna på nätterna när man sover. Men men.

Måste bara säga att jag snart blir tokig på våra bästa år. Haha!

Go morron!

Jag och andreas vaknade för en stund sen så vi ska snart äta frukost. Idag så jobbar jag kväll, ganska skönt bara hoppas att vädret blir fint, är mycket härligare att jobba då.

Igår började jag titta på första sesongen av I en annan del av Köping, lånade dvdn av en kompis. Ååh man bara älskar dom ju. Jag missade första men såg andra sesongen på tv. Men sitter och skrattar och blir helt glas när man ser det där :) Dom är så mysiga. Gud va roligt det måste vara att jobba sådär, och uppskattat.

Nä nu ska jag sätta på lite Gavin Degraw och sen ta fram frukost :)

Mat!

Snart ska vi laga tacos :) Sen så blir det att se på tv vet inte vad vi ska se, svårt val idag är ju både lyxfällan och sanningensögonblick. Men får se man kan ju se det andra på webbtv sen. Webbtv är min stora räddning här i världen. haha..
Nu blir det att laga mat! Skriver nog inget mer idag!
Puss på er sötnosar :)

Jag har världens bästa älskling!

Åååh Andreas överraskade mig med biljetter till Gavin Degraw, så den 4 juni ska vi till Berns salonger och se honom! :) Helt otroligt, jag vet inte hur länge jag velat gå och se på honom. Och nu hade andreas koll på att han skulle komma. Åååh herre gud kan nog inte riktigt förstå det än.
HAn visade dom för mig i bilen och jag blev helt paff och började gråta och skaka. Haha, viste inte att jag hade velat gå på honom så gärna. Gud vad kul det ska bli. Fan vad jag älskar dig Andreas, vi är så otroligt bra ihop.
Nu sitter jag och lyssnar på Gavin Degraw. Ni som inte hört honom måste bara göra det. Helt fantastiska textar och röst. Helt bra bara. :)

1 maj

Igår var jag hemma hos mamma hela kvällen. drack lite vin och pratade, vi åkte en sväng till vilsta och tog lite lotter och såg på brasan. Var trevligt, sen åkte vi hem och emma var super trött. Var kul för jag fick natta henne har inte gjort det sen jag bodde hemma. Min älskade lilla syster. Hon är helt underbar. :)

Nu så tänkte jag snart gå över till dom för jag lämnade min cykel där igår, fick åka bil hem :) haha. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag och andreas måste i alla fall åka och handla, sen så sja vi nog träna oxå. Känner att jag behöver det nu har inte tränat sen i måndags så är på tiden nu.

 
RSS 2.0