Harrys och sen kryssing!

Nu är andreas och handlar lite MAX sen så ska vi åka till mormor och lämna max. Haha vad konstigt det blev men men. Igår så var jasemin andreas och pirre här. Var super kul, var länge sen jag hade en sån bra dag/kväll som igår. Gick till harrys och dansade för fullt. Hehe. Skit kul att träffa lena :) men vissa från en viss arbetsplats blev en aning för full kan man säga i en fin benämning. haha.

Men nu så är vi redo för att ge oss ut på havet, ska ju på kryssning idag. man var ju först lagom sugen när man vaknar lite halv bakis. men nu jäklar så tar vi nya tag :) Härligt att det är så fint väder oxå :) Men vi hörs imorgon eller på mångdag. Ha en bra helg!

Mejkad ;)

Nu är jag mejkad :P och fin :) Har ju blivit sminkad på make up store, hon sminkade mig med lila färger. Trodde inte alls att jag skulle passa i det. Men otroligt nog så gjorde jag det. Men det blir nog svårt att få till det lika fint som hon fick. Men köpte i alla fall smink för 1000 kr idag. haha nice. Sen så har jag köpt en svart body från gina som jag ska ha imorgon med ett par jeans. så det blir nog fint. Nu ska snart jasemin komma så ska det bli att dricka lite vin :) Mumms.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Lägger ut bilder på sminket sen

Fredag :)

Älskar fredag :) Idag så ska jag nu först jobba börjar 7.30. Sen så slutar jag klockan 2, skönt. Då ska jag fara hem och sen åka till tuna park där jag ska bli sminkad :) Ska bli kul, så ska jag även försöka hitta nått att ha på min på kryssningen imorgon. Sen ikväll så ska jag och jasemin på "after work" vi ska ta en sen after work eftersom jag slutar så tidigt också. men men. Så ska jag försöka hinna packa och måla naglarna. Men men. Jag tar kort och visar upp sminkningen om jag blir nöjd :)

Bye bye

Nu drar jag!

Nu ska jag och sola :D

Max mår bra men tycker inte att han kan koppla av riktigt han sov en stund i min famn, Men men. Sen så måste vi köpa en tratt eller vad det kallas för han har ju två öppna sår och han får inte slicka på dom. Men det är ju klart att han ska gör fast dom sa att dom oftast inte brukar göra det. men men. Så andreas ska köpa en sån. Han är ute och kör lite bil för han har satt på sina nya och superfina fälgar :) hihi.

Nu måste jag springa ut mamma vänar.

Bye bye

Klippa kulor!

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska åka iväg till jobbet. Sitter med världens mysigase katt i knät, och jag är så orolig för han ska kastreras idag. :( Vill inte för tycker så synd om han. Men det går nog bra. Han ska vara där 10 och så får vi hämta honom vid 15, han kommer vara så ensam. Sen så kan jag inte vara med och lämna honom så andreas ska göra det :( Men men
Sen så ska jag bara vara hemma med honom..

Men ni får ha en bra dag :)

Mys med bubbel!

Andreas och jag var och bubblade hemma hos min pappa idag. Han har renovetat upp badrummet i källaren, så är skit fint med en stor jacuzzi som man kan ligga 2 i :) super duper nice. Så jag och andreas provade den, var super mysigt. Låg och lyssnade på radio som även finns i bubbeln, och pratade och myste i typ en timma. Härligt att bara vara och prata om allt och inget.

Nu så har vi klämt i oss kebab med bröd, gott gott. Ser på Christin på 5an, sen så blir det vänner, so you think you can dace och till sist the starter wife. Så har fullt upp framför tvn. Älskar 5an. :)

Men nu tror jag reklamen snart är slut. Så ska fortsätta myskvällen med andreas och max :)

Dagen!

Hallå!
Blir ett litet inlägg mot kvällen nu. Vi har haft fullt upp hela dagen känns det som. Andreas gick upp 7 och började tvätta, så himla dukig. Love love. Sen när jag gick upp vid 7.30 så hade han köpt färska baguetter :) Sen efter frukost så stor städade vi. Rensade bland våra skor lite och sen röjde jag ur två av mina låder som jag samlat på mig massa med strunt i.
Sen så åkte vi och tränade efter mycket gnäll från min sida. Men andreas har lovat mig att vi ska sola nu i veckan :)
Sen så åkte vi och åt påsk mat hos hans mamma. Vi fick en wok kokbok, grythandske och grytlapp. Sen en platta som man har värmeljus i sen så har man typ en form över så håller sig maten varm typ. Typ som dom har på ming.

Nu har vi tittat på So you think you can dance. Haha säger bara Rolf, fy fan. haha. Nu ser andreas på wallander och jag ska lägga mig och läsa. gillar inte wallander, tycker det är läskigt.

Så har jag även bokat tid för sminkning på make up store :) så på fredag så ska jag bli fin. Har två presentkort där och så har mitt puder tagit slut så måste köpa nytt så då kan jag lika gärna sminka mig. Så kanske man får lite nya ideer till kryssningen på lördag :)
Men HJÄLP vad ska man ha på sig! Får springa runt på tuna park och se om jag hittar något fint :)

Ska få höra James Blunt :P

De du nille :P

Skönt att vara hemma, och ledig sen imorgon. Vi tittar på filmen The Tuxedo på femman. Älskar Jackie Chan han är så himla bra, tycker jag,

Imorgon så blir det att sova länge, och så måste vi städa. Man orkar inte när man jobbar hela helgen och sådär. Så ska vi tvätta oxå, det är ett måste. Sen så ska vi och äta påsk mat hos andreas mamma, så det blir ju trevligt :)

Väntar nu på att min jobbarkompis ska runga här snart, hon är i stockholm och ska se James Blunt. Så hon ska ringa mig så jag får lyssna lite ;) hehe så söt hon är. Jag ringde henne när jag var på kent, så nu är hon snäll och ger igen :)

Väx upp!

Jag blir galen på en person. Är man typ 30 så ska man fan inte bete sig dom du gör! blää, orkar inet. Jag är 20 och känner mig mer mogen.  Stänger av orkar inte höra allt som hänt och inte hänt. VÄX UPP!

Blir ingen hund nu!

Jag har funderat ett tag nu och kommit fram till att vi nog ska vänta med hund. För alla par som skffar hund gör typ slut. jag vet nu 3. Känns som att kattmänniskor håller ihop mer :P haha. Ja, jag försöker intala mig själv det i alla fall. Efter som andreas inte vill ha hund nu oxå så skulle jag ju bara belasta honom och det skulle bara bli jobbigt. Sen så är det bättre om man kan komma överens om vad för ras man vill ha. Andreas vill inte ha en liten hund, inte jätte liten i alla fall. Men jag vill inte ha en stor hund,. jätte stor. Så vi väntar så får man komma överens om vad för mellanras vi ska ha, haha.
Sen så har jag sökt till högskolan och OM jag kommer in så kommer inte jag ha pengar för att ta hand om en hund. För i så fall kommer jag att vara en fattig student. Känns dumt att låta andreas föda MIN hund i så fall, när jag har tagit på mig det ansvaret.
Men nån gång så ska vi i alla fall skaffa hund, för det han jag bestämt. Men inte nu. Men drömma kan man ju alltid få göra :)

Nu måste jag åka till jobbet. Ha det gött!

Jag vill ha!

Jag vill så gärna ha en liten hund, men nu är det så att jag har en pojkvän som inte tror att vi skulle klara av det! Men det vet jag att vi skulle, för min mamma, mormor och bror vill mer än gärna vara hundvakt när det krisar och vi skulle behöva hjälp. Min mormor är ju bara hemma typ så hon har ju all tid i världen att hjälpa till... Min kvinliga charm hjälper inte längre.... Måste komma på en bra idé..

Glad Påsk!

Är tidig morgon och -8 grader. Burr. Ska snart åka ivöäg till jobbet, känns sådär.Men får tänka att jag får storhelgsersättning och det är ju ganska bra. För känns som att påsken inte är någonting att fira riktigt, inte som jul och sådär. Men men.
Efter jobbet ska jag hem till mormor och äta lite påsk mat. Sen så blir det nog bara hem och mysa med andreas. Han jobbar 12 timmars pass hela helgen 3 dagar i rad. Sen är han ledig med mig på måndag så det är ju skönt. :)

Men hoppas ni får en bra påsk och mycket godis :)

Jobbe!

Sitter på jobbet nu har nyss ätit lite mat. Har moffat massa med godis idag, för vi har 3 godisskålar här på jobbet, massa med godis asså:D Så man går och småäter heela tiden. Sen så har vi chokladbollar och så öppnade jag kylen och där stog en blåbärspaj och vaniljkräm. Hur bra kan man ha det på jobbet igentligen. haha. Lyx Lyx. Nä nu har jag inte tid att skriva mer måste ju hinna äta lite mer godis innan jag ska fara iväg igen!

Max & Emme

Jennifer Lopes och Marc Anthonys små mirakel Max och Emme :)


Diet-Pro!

Yes, nu ska det ju igentligen vara helg men inte för mig och andreas. Vi ska jobba hela helgen, jag har det på mitt schema och han jobbar extra. Men det blir ju bra med pengar till nästa månad då eftersom man får storhelgsersättning. vet inte om andreas får det man har får ju bra med pengar i alla fall så :P Haha.
Nu ska jag äta lite havregrynsgröt tror jag, vara lite nyttig :P haha.

Men jag ska försöka att gå ner ca: 4 eller 5 kg. För det  har jag gått upp det senaste året och vill att det ska bort till sommaren. Så har beställt ett pulver som heter Diet-Pro. Som man ska ersätta vissa måltider med. Jag skulle aldrig klara av att bara dricka pulver. Men sen så får man ju försöka tänka på vad man äter. Ååh tydligen är det bra om man dricker kaffe, för det ökar förbränningen. men jag hatar kaffe. Men men.Sen ska jag ju självklart röra på mig oxå kan ju inte bara äta nyttigt och sen inte röra på mig alls. Men vi får se hur det går men det kommer jag inte börja med först 14 april. För har mycket inplanerat tills dess och känner inte att man vill äta "nyttigt" på en kryssning och sen när man ska till stockholm. Sen så fyller andreas 11 april så måndagen efter han fyller så börjas det. :)

Jaja, NU ska jag äta är hungrig :)

Små prat

Sitter och ser på efterlyst men det är reklam nu. Men fan vad mycket sjäka saker det är som händer hela tiden, man blir ju helt paff. Vi ska nog gå och lägga oss sen älskar att ligga och småprata lite innan man somnar. :)
Men god natt på er :)

En pärla i örat!

Kom hem från stan för en stund sen, var super kul att bara sitta och prata en massa strunt med Jasemin och Karin. Jätte kul och träffa karin oxå som lämnat kära eskilstuna för stockholm. :P Blev lunch på Beirut, alltid lika gott, Älskar såsen vid salladsbuffen oxå, så himla god skulle kunna äta bara den typ. Sen gick vi runt på stan en sväng. Handlade bara ett par vanliga pärlörhängen eftersom mina gick sönder. Efter en dusch hittade jag pärlan i örat! Haha, va lite kul och skumt. men men.
Nu ska jag läsa lite andreas är och handlar så vet inte alls vad det blir att laga för mat idag.

Kastrering

Nu ska jag snart ner på stan och äta lunch med Jasemin och Larsson. Ska bli kul :) Har vart mycket heöa morgonen, var först tvungen att få tag på en tid för kastrering till max. Men det kändes nästan omöjligt, ringde förs till nån som andreas mamma rekomenderade. Men hon hade stängt under påsken. Så ringde till djurkliniken på stan, men hin kan inte ha tyckt om mig för fick en tid 11 april. Så Ringde andreas till nån på eskilsvägen och då fick vi en tid nästa torsdag. Så jag ringde tillbaka för att avbokan tiden 11 april och då fick jag prata med en annan och då så hon att hon tyckte det lät konstigt att vi hade fått tid 11 april. Så då hade dom en tid 2 april, men jag sa att jag fått en tid nästa tordag på ett annat ställe.

Sen så har jag pratat med Jihovas vittne, eller hur som stavas. Haha dom ringde och sökte andreas men han var inte hemma så då ville han prata med mig. haha var ett roligt samtal, men nu måste jag springa kan berätta vad jag pratade med bibeln killen om sen :P
haha

Stan

Nu ska jag ner på stan och möta upp Jacque, ska äta lunch och skvallra lite:) ska bli skoj man ses inte så ofta längre. Hoppas ni mår bra!

En myt?

Idag var jag på brandutbildning på brandstationen, hade räknat med att se massor med snygga brandmän. Men nej, dom jag såg var 50 åriga gubbar. Börjar undra om det bara är en myt att "alla" barandmän ska vara så snygga. För jag har inte sett någon i den här stan i alla fall!

Nu så ska vi snart åka till öb och handla på oss lite tvättmedel och duschtvål mm. Är sugen att åka örbi jysk oxå och se om man kan hitta nått kul, vi får se!

Ikväll är det massa med bra på tv först Gossip Girl sen The starter wife tror jag att det hette.

Blir galen

Blir galen! Vår granne som bor över oss måste hålla på med någon form att morgon gympa, vör varje morgon så dustas det och har sig. Så himla störande och om man då vaknar på "fel" sida så planerar man på att ringa och klaga. Det är skit störande!

Nu ska jag fixa mig färdigt sen så ska jag till jobbet. Ska på en brandutbildning idag, spana in förhoppningsvis snygga brandmän. Lite störande bara att jag inte gillar henne jag ska gå med!

Just, det är ju för fan snö ute oxå! Bläää för den här dagen.

Fy fan vad bitter jag låter, haha. Men men, ha de bra!

Nya skor & kläder

Hallå! Allt bra? Här är det bra men trött..
Idag så hämtade jag mitt paket från HM med kläderna jag beställt. Blev jätte nöjd med allt, mest med tygskorna. Så himla fina och bekväma och det bästa utav allt bara 98:-st.

  
Sorry, jag vet att bilderna är super kassa! Men ni ser ju lite hur det ser ut i alla fall.


Bara några bilder, köte ju ett par röda skor och en röd väska. Sen en lika dan vit topp som den randiga på bilden. Sen blev det även ett vitt linne och svarta byxer som var super bra och ha som tränings kläder, det fick man på köpet om man handlade för med än 400 eller 500. Minns inte riktigt. Men är riktigt nöjd i alla fall:)

Nu ska jag sa och vila lite kanske läsa några sidor oxå.

Halle Berry fick en flicka!

Vackra Halle Berry och Gabriel Aubry har nu fått sitt första barn och det blev en liten flicka. Så sött, hon lär ju bli riktigt söt den flickan :)


Halle Berry Has a Baby Girl | Halle Berry

People.com

Måndag morgon!

Nu var det måndag igen då och en ny vecka, lite segt eftersom jag jobbar helgen. Men det brukar rulla på!
Nu ska jag åka till jobbet om en stund, sen så skulle jag och jasemin ta en fika tror jag. Hoppas på det i alla fall. Ruskigt sugen på en Chai Latte. :) Hoppas ni får en bra dag, ses sen!

Bio

Nu har vi vart på bio, såg Vantage Point. Var sådär inte super bra och inte super dålig. Mysigt att gå på bio i alla fall. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite är super trött. Har vart en bra dag idag, skönt att ha en ny fläkt oxå. Våran var ju sååå himla ful.
God natt på er i alla fall!

Längtar

Sarah Jessica Parker, Ett efterlängtat bröllop!

Gud va den här bilden får än att längta till Sex and the City filmen kommer.

Kärlek :)

image200

Ett och ett halft år!

Japp idag har jag och andreast vart tillsammans i ett och ett halft år :) mys. Har vart i örebro idag och hämtat en fläkt som vi hittade på blocket för 300:- mycket finare än den vi hade. Den var så stor och klumpis också. Tror att det kommer bli jätte bra i alla fall, så andreas ska borra upp den nu! Sen så blir det att laga lite wok, sen så ska vi på bio ikväll. Var hundra år sen jag var på bio sist känns det som. Men ska bli kul i alla fall och ska moffa popcorn i alla fall:)

Igår så såg vi på melodifestivalen och andreas pappa var här. Jag ringde och röstade på Sanna 2 ggr. Men poängen räkte inte även om hon fick folkets högsta poäng. Tycker att det är synd.
Man borde ta bort den där jäkla jurin! Men men.

Vill ha Chihuahua!

Vi har nyss mailat på en liten söt hundvalp, en liten vit Chihuahua. Andreas vill inte ha hund igentlingen, men det vill ha! så får se om jag kan övertala honom men min kvinliga list! ;)
Nu ska vi snart till Pirre och Maria. Hoppas vi får en trevlig kväll.
Puss

Vill du bli delfin?

http://www.svedimf.3w.se/

gå in på den här länken då! Helt sjukt! haha

Fredag

FREDAG FREDAG FREDAG! :)
Äääälskar fredag!

Nu ska jag åka till jobbet! Ha de bra!

God Natt

Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Började igår på boken Beröringen av Colleen McCullough. Tror att den är mycket bra dom första sidorna var det i alla fall :P

5 april så blir det stockholm och leka model! haha Ska bli så himla kul att ha värsta tjej dagen i alla fall.

God natt på er!

Sött



Hur fin var inte den här. Så himla söt.
Från forever21.com
$22.80 = 153:- ca.

Lauren Conrads kollektion!

Alltid lika snyggt klädda Lauren Conrad från The Hills har nu visat upp sin nya kollektion på modeveckan i Hollywood.

Lauren Conrad, Lauren Conrad visar sin nya kollektion!

Lauren i en snygg volangklänning

     

Ganska enkelt och snyggt.

Tävling

Tävling hos modeakutens.blogg.se man kan vinna ett par skor finns massa fina att välja bland :)

Tårar

Sitter här och gråter just nu, hittade en blogg. Man blir helt tagen när man läser den, en kvinna som förlorat sin 4 åriga dotter i cancer. http://tidigmamma.blogg.se/

Varma och härliga minnen

Sitter och tittar på lite bilder från Tunisien i sommras, så delar med mig några med er.

   
1. Vid nån byggnad som rommarna byggde, typ som coluseum(eller hur det stavas) Andreas som står längst bort. Sen jag som ser ut som värsta turisten :P
   
Fick hälsa på nån beduin familj som bodde i grottor.
Sen vi, jag vet inte vart. haha
   
Förlovade oss i Sahara öknen 22/7-07
Vi på dromedarerna :)
   
Kairo.
   
Min födelsedag. Sen andra bilden är vu ute med ett piratskepp.
   
Ajj, gjorde illa mig. Blev värsta djupa såret, ser kanske inte så otäkt ut där men det var det.
Sen en brun jag med jätte plåster, jätte lår och jätte smile. haha
Min henna tattoo :)

Ja det var "lite" bilder :P haha. härligt hade vi det i alla fall. :)

Ett och ett halft helt år :P

Haha jag tror jag ligger lite efter med dagarna eftersom det är onsdag idag inte tisdag som jag skrev nedanför. Nu är jag i alla fall hemma från jobbet. Blä vet inte vad jag vill hitta på. Mamma slutar 16 så får se om jag pallar att åka dit. Ska jobba kväll imorgon bytt med en på jobbet så det är ju skönt, då får man ju i alla fall sova ut lite.

På söndag så har jag och min kära andreas vart tillsammans i hela ett och ett halft år :) hehe. Mys. Kommer ihåg när vi firade ett halvår, då hade vi precis flyttat in. Så ja vi har bott här i ett år nu. :) Trivs som tusan i alla fall.
Jaja, nog om det. Jag återkommer nog snart igen :P

God Morgon Tisdag.

Nu ska jag snart åka till jobbet ska bara borsta gaddarna först. Trodde att jag skulle vara jätte trött idag för jag gick och la mig så sent. Men det var jag inte :) så det var ju skönt. Klart man hade ju inta klagat om man hade fått sova nån timma till. men men.

Planerna för dagen är att jag först ska jobba till 14. Sen så åker jag nog hem en stund. Mamma slutade 16 så åker nog dit då, sen hem och laga mat. Haha gud vilken rolig dag, jo men saknar min lilla emma hemma hos mamma :)

Hoppas ni får en bra dag! ses sen hoppas jag

Väntar

Väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet, behöver en god natt puss för att kunna sova.

God Natt

The starter wife

Hallå!
Kom hem från jobbet strax innan 21, så han börja se på The starter wife. Det är ju värsta bra :) hehe. Men önskar att mina desperata hemma fruar börjar snart igen. Saknar. Det är ju bästa serien, love it!
Nu är reklamen slut. Hoppas ni sover gott ikväll så ses vi imorgon!
Puss

Blommig!

 Tycker att den här skon är så himla söt. Älskar det blommiga motivet inne i skon. :)
349:- från ellos.

Zooma

Hallå!

Nu har jag precis ätit lite lunch blev korvstroganoff, gott och lätt att laga. Nu ska jag snart se på våra bästa år, gud vad det håller på att spåra ut. Men ändå ser man på det , när man kan då. Hehe. Sen så ska jag till jobbet, jobbar eftermiddag idag igen.
Satt och tjatade på andreas idag oxå:P jag vill ha en liten hund. Men det får vänta tills man har mer tid och sådär. Sen så ska vi ju antagligen åka till Thailand i vinter och då är det ju bättre att vänta med att skaffa hund. Men man kan ju sitta och drömma i alla fall :)
Hoppas ni får en bra dag
puss

Saknar

Nu sitter jag på jobbet känner inte alls för det. Vill bara hem och vänta på att andreas ska sluta jobbet, han slutar 23.10 idag. Vill bara krama om honom. :) Men kvällen går nog snabbt när man kommer igång. Så ska ut och jobba nu. Ha de bra!

Regn!

Hallå! Igår kväll så var min kära lilla bror här med oss och åt och såg på fiml. Vi hyrde ett öga rött, så slutade med att tårarna rann för min del. Men men. var kul att han var här i alla fall :) Idag så är det jobb, jobbar eftermiddag. Tråk och sen är det super tråk tråk väder ute. Men men. Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag äta lite frukost.

Igår

God morgor.
Gud va kul vi hade igår jag och jasemin. Åkte och handlade och hyrde film, blev linas kvällbok. Kul och ganska hemsk. Sen så fixade vi ordning natchos, så jävla gott. :) Sen så blev det vin och chips och film. Sen blev det lite sing star och mer vin och mer prat. Sen så messade mickaela, andreas syster. hon var på nån fest gatan över. Så vi fixade till oss lite och gick över. Sen så skulle vi till Nybron, men var as lång kö och inte så kul att stå i en super lång kö klockan 1 och dom stänger 2. Så vi gick till perrrongen och det var fullt. Så då röjde vi loss på lotus istället:P men kul hade vi i alla fall. Härligt att bara skojja och ha sig på dansgolvet.
Tack för en helt underbar kväll igår gumman:)

God morgon!

Blev en tidig morgon för mig idag oxå :( Gick upp klockan 7 inte så kul när man är ledig, men men. Idag så hade en klasskompis från typ 1-7 addat mig på facebook, så gick jag in på hans bilder så hade han två kort från skoltiden, den ena är från lekis den andra från ettan.

 Vi börjar med lekis, jag står andra från höger högst upp. Hihi

Här är från ettan skulle jag gissa på. Jag sitter på mellan raden längst till höger. HIhi

Nu ska jag ta och äta lite frukost sen ta en promenad  tror jag. :)

...

Jag hoppas att Tony vinner hela skiten! :P

Folket

Hallå!
Nu har vi ätit för en stund sen kyckling med bröd :) så himla gott. Snart så ska vi se på lets dance och äta chips och dipp, så himla gott.
 
Imorgon så får ni ta och titta en snabbis i folket efter som att jag ska vara med haha. Ska bara vara med på det där 5 dagens fråga eller vad dom kallar det :P Tänkte att vilken tur att man sminkade sig och fixade sig idag då :P Mår mycket bättre idag, så tog och mötte upp mormor på stan. Sen gick vi hem till mamma så kom andreas dit oxå. Men men, ni får ha en super kväll :)

60 cigaretter om dagen!

Japp, sjukt men sant enligt aftonbladet. Dirty Dancing stjärnan Patrick Swayze rökte tre paket cigaretter om dagen. Alla et ju att det är farligt att röka, men att röka 60 cigg om dagen måste ju vara ett långsamt självmort i princip. Han har ju nu 5 veckor kvar att leva säger läkarna, men man är inte säker på att det var rökningen som orsakat cancern. Studier har visat att rökning är orsaken i en tredjedel av samtliga cancerdödsfall i bukspottkörteln. Självklart tycker jag att det är hemskt, cancer är det värsta som finns.

Jag har själv vart med och sett min farmor gå bort i cancer. Hon hade oxå rökt men slutat kanske 10 år innan hon fick diagnosen bröstcancer.
Hon friskförklarades, och precis ett år senare så fick hon tillbaka cancern i samma bröst. Tiden gick, sen ett år senare igen så blev hon jätte konsig. Pratade osamanhängande det var inte samma farmor. Läkarna sa att hon hade "gått in i väggen" och behövde vila, men hon blev inte bättre. Sen så tog dom provet och det kom fram att hon hade en ganska stor tumör i hjärnan, blev att åka upp akut till uppsala där hon opererades några dagar senare. Men det var redan försent, cancern spred sig i resten av kroppen och tillslut gav hon upp. 63 år blev hon bara, och hon var den bästa människan som funnits. Så omtänksam, rolig, hon var allt som en farmor ska vara. Kommer att sakna henne i resten av mitt liv, kan fortfarande börja gråta för att jag längtar så efter henne. Nu var det 3 eller 4 år sen hon dog, håller inte räkningen.

image179
Älskar dig och saknar dig!

God Morgon

Jäkla förkylning håller i sig, hatar att vara förkyld. Nu ska jag snart äta frukost sen kolla på någon film tror jag. Idag blir det lungt, måste vila upp mig så jag är pigg och frisk imorgon. :) imorgon så ska ju jag och jasemin ha en liten tjejkväll, bara hon och jag. Hon är oxå förkyld så vi får väll snora ikapp imorgon :P

Hoppas ni får en bra dag

Beck

Mår lite bättre nu men ont i halsen och nyser hela tiden känns det som. Jobbigt :( Ska snart se på en film på trean som börjar 22, minns inte vad den heter. Andreas åkte och hyrde film här förut så vi har kollat på nån av dom nya beck filmerna. Dom andra nya har ju vart jätte dåliga men den här var gansk bra :) Jag gillar Beck.  Nu ska jag lägga mig i soffan med mitt the. Sov så gott :)

Blake Lively

Från nya favorit serien Gossip Girl är alltid lika snyggt klädd.

Sjuk

Men tröstar med lite nät shopping :) fick hem HM katalogen och hittade massor med fint. Så just nu är detta påväg hem till mig :)

       

3 par skor 98:- paret. Sen två toppar för 98:-. Den röda väskan 98:-. Sen om man beställde för mer än 400 så får man ett vitt v-ringat linne och ett par trekvarts byxor, svarta. Inte så fina men alltid kul att få gratis :P haha. Så det blir nog bra. Inte helt fel att köpa tre par skor för typ 300:- haha man kan ju aldrig ha för många skor. :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och krya på mig. Måste hinna bli frisk till lördag.

Navelpärla

Vann ju en navelpärla här för ett tag sen, och idag så fick jag hem den :) tar kort och visar sen tror jag.

Jag har kommit fram till att jag måste gå ner lite i vikt. Väger inte mycket och jag vill inte gå ner mycket. Bara lite lagom. Vill ju börja träna men får bli nästa månad när ekonomin ser lite bättre ut. Men har vart ute och gått 1 timma om dan den här veckan, 2 dagar haha. Men i alla fall. Men idag så gör jag nog inte det eftersom jag är förkyld. Men ag rör ju på mig massor på jobbet. Så det är ju bra i alla fall. Man vill ju vara slank och fin til sommaren :P haha

God morgon mina vänner!

Eller jag vet inte om den är så himla god. Har blivit förkyld :( Har inte sovit mycket inatt har haft så himla ont i halsen, mina halsmandlar är typ lika stora som äpplen känns det som. Så ska försöka vila lite för ska ju jobba kväll. Så det känns lite tungt. Nu ska jag dricka upp mitt thè.

Det finns en kvinna

som klär i allt! Klart att det är våran älskade Sarah Jessica Parker. Carrie från Sex and the City. Love it. Bara längtar till filmen kommer. Dom är ju så snygga hela jäkla tiden. :)

Chris Noth, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker

Shopping

Blev en liten promenad och lite shopping.
Köpte dels två böcker
- Vince & Joy, av Lisa Jewell
-Den Stängda Boken, av Jette A. Kaarsbøl

Sen köpte jag ett par solglasögon Marco Macali från MQ. Hade kostat 249, nu var det halva rea priset så fick dom för 62:- Riktigt kap :)
Sen köpte jag en Scarf från MQ 149:-

image172

 Sen bjuder jag på en mongomonster bild. Haha

Nu ska jag laga lite Chili ConCarne, så gott så :)

Nicole & Joels lilla



FAMILY LIFE photo | Joel Madden, Nicole Richie

    

Vilken liten sötnos :)

Tävling

Nu är jag med och tävlar igen, hoppas att man vinner nu oxå då. :) vann ju en navelpärla för någon vecka sen. :)
Nu så är det Shopaholicmamman som har en tävling där man kan vinna en skit snygg klcoka från Tritoni. Jag skulle vilja ha den första klockan högst upp. Mycket söt och mycket jag ! haha Så håller tummarna nu
image1488

Kärlek vid första ögonkastet!

Bustierklänning
Blev helt förälskad i denna omlottsklänning från halens.
Helt underbar till sommaren.  399:-

A-kassa

Nu har jag även gått med i A.kassan. Skulle gjort det redan i november men dom har inte dragit några pengar och så fick jag en påminnelse. Så igår ringde andreas dom åt mig och frågade, så klart hade det blivit något fel på deras data så därför hade inte pengarna dragits. Men nu istället så drog dom 1800, lite saftigt. Men då fick jag betala igen från september. Så det var ju jätte bra :) Helt klart värt det även om jag inte hade räknat med att så mycket skulle försvinna, men bara att spara in på annat :)

Längtar

Längtar till lördag då jag och jasemin ska ha en liten tjtjkväll, bara hon och jag. Så himla mys. Ska bli en massa natchos, chips, godis, vin och så klart SING STAR. Ska bli så kul, längtar massor. Var så länge sen vi hittade på någonting liknande. :)

Nu så ska jag fixa lite frukost, ska inte göra någonting spec idag. Ska tvätta klockan 11 :( men men. Skönt att vara ledig i alla fall.

Pinsamt!

Igår var vi och handlade på coop. Först så halkar jag till och trillar nästan, då har nån jävel haft sönder en glasburk med tomatpure i eller nått. Jag går då och svär över att ungjävlar ska hålla på och ha sönder grejjer. Sen så står jag och andreas och tittar på oliver så håller jag i en burk, andreas står och kållar på nån burk nån hylla över. Sen när han tar ner sin arm så stöter han till min så jag tappar den där jäkla burken. Så klart går den sönder... En tjej i typ 30 års åldern ser det så säger hon " SMIT " haha. Vi ska först vara ärliga och försöker hitta nån personal. Men klart att det inte finns någon att prata med så vi gjorde just det, smet. Haha. Pinsamt men nu så är det ju bara kul. Så jag och andreas gick och tok skrattade igenom hela coop. haha

Lägenhets titt

Hallå
Nu är jag hemma. Ska snart åka och handla sen så ska vi laga lite mat, blir Grekisk Kyckling med fetaost och oliver och massa annat gott. :)
Vi har tittat på en lägenhet på norr idag oxå, men var inte alls så fin så att man vill lägga ut 450 000 på den. Men är kul att titta runt lite i alla fall. Men man skulle ju kunna renovera upp den fint, eller snarare andreas. haha. Men vi trivs här hemma :)

Hoppas ni får en bra kväll

Nu laddar vi!

Kom hem nyss  har tagit mig en varm dusch, härligt. Nu ska vi laga lite mat lövbiff, grönpeppar sås och pommer :) gott. Sen så blir det godis och chips till melodifestivalen med allas älskade BJÖN :) hihi

hoppas ni får en trevlig kväll.

Jobb

Känns som att man bor på jobbet ibland. Har jobbat dag nu började 7 sen så fick dom inte in någon till kvällen. Så jag ska hoppa in och jobba halva kvällen oxå. Så ska tillbaka om 40 min typ. Lite segt men bli lite extra pengar i alla fall och det är ju aldrig fel :)

Ååh sen ikväll är det melodifestivaren :D
RSS 2.0