Stjärnor

Vi kom hem med fläkt till Adrian. Nya gardiner till vårt sovrum och sen även nya handdukar och duschhandukar. Blev riktigt bra i sovrummet, mycket ljusare. Så kommer bli lite mer marint tema i sovrummet. Så nu väntar vi bara på att vi ska få omtapetserat i höst. Kommer nog bli riktgit bra när allt är klart. Sen måste jag leta efter ett nytt överkast som passar in också. Alltid lika roligt att göra om hemma. :)

 
Så här blev det. Bliderna är jätte dåliga, men vi är i alla fall nöjda här hemma.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Är sjukt trött efter många nätter med dålig sömn och sen att man nu börjat jobba och måste gå upp tidigt på morgonen.

Onsdag

Kom precis hem från jobbet och min lilla älskling ligger och sover. Vad är det för stil? Jag vill ju bara pussa på honom när jag kommer hem. :)

När han vaknar ska vi åka på fläkt jackt! Han har så vart inne på sitt rum om nätterna så måste köpa en in till honom också. Sen får vi se om man kan komma hem med något annat skoj också, jag hoppas på det i allla fall. hihi!



Midsommarhjärta

Hundvakt.

Det har inte blivit mycket bloggande för mig de här dagarna. Har haft fullt upp med att njuta av solen och familjen. Har även hunnit jobba min första dag. Det har gått bra och tror att de här veckorna som jag ska jobba bara kommer flyga förbi.

Inatt sov vi i Andreas mammas hus då de var på kryssning och vi fick vara hundvakt. Balou är världens lugnaste och snällaste hund så var bara mysigt att kunna vara där ute. Blev att grilla igår kväll och sen en hel del solandes och kubbspelandes. Imorse gav vi oss up på en lång promenad och det var så skönt att komma igån med en härlig promenad. Men det tar sin tid att gå med Balou då han inte är den snabbaste hunden ;)

Men vi var med om det märkligaste nu när vi var hundvakt. I flaggstången hade de en svensk vimpel. Men när vi kom tillbaka efter morgonpromenaden så hängde där en STOR dansk flagga. Tror ni vi blev paffa då? Den svenska vimpeln låg så fint ihopvikt på altanen. Haha, mycket lustigt i alla fall...

Adrian sover nu gott efter en heldag ute i solen. Så härligt med sommar nu och Adrian älskar det också. Livet är bra underbart och framför allt på sommaren.

Nu ska jag sällskapa min förkylda älsking i vardagstummet framför fotbollen. Sen blir det en tidig kväll då jag är trött och imorgon är det jobb som gäller igen.

Magnificent


Min kära far som sjunger

Ikväll smäller det! ;)

Är hemma efter ett par härliga dagar i pappas hus. Igår på midsommar var vi först ute hos min mamma och sen åkte vi till Andreas mamma där vi sov över. Har haft några rikitgt mysiga dagar med familjen och det känns skönt innan jag börjar jobba på måndag. Nu är jag hemma och Andreas och Adrian stannar en natt till ute hos hans mamma.

Ikväll kommer de bästa tjejerna Nadja, Malin och Kristin hit. Kristin som nu är utbildad mace up artist ska sminka oss alla och sen blir det girls night out. Ska bli så himla roligt! :)

Glad midsommar.

foto101 (MMS)

Glad midsommar.

Onsdag

Det gick jätte bra på jobbet igår kväll. Var kul att träffa några av mina gamla gummor. Det var i alla fall några som kom ihåg mig och blev mycket glada. Det är alltid kul. :)

Som vanligt blir dagarna aldrig som man tror. Jag trodde att vi skulle ha lite minisemester de här dagarna innan jag börjar jobba. Men Andreas är nu iväg och fixar några saker. Jag som ville njuta av sommaren tillsammans. Men hoppas på att han är klar vid lunch.

Jag och Adrian tänkte strax ta oss en promenad hem till mamma för att i alla fall få njuta av solen. Man kan ju inte sitta inne dagar som dessa.

Strax till jobbet...

Har vart ute hos mamma och njutit av solen sen imorse. Andreas och Adrian kom ut dit sen vid 11 för att också leka lite ut. Nu är jag hemma för att hämta matlåda och byta om inför jobbet. Andreas och Adrian åkte vidare för att sola och bada. Mitt lilla hjärta började gråta i bilen när jag pussade honom hej då. Då gör mitt mamma hjärta ont. Men vet att de där två killarna kommer ha massa med skoj idag. :)

Jag ska strax röra mig iväg då till jobbet för en intro kväll. Första gången jag jobbar på 1 år och 4 månader. Har inte längtat tillbaka en enda dag kan jag säga, och jag kommer nog sakna mitt hjärta ikväll. Får smyga in och pussa på honom när jag kommer hem sen. :) Men som sagt säger det igen för att lugna mig. Bara intro idag, sen på måndag börjar jag "sommarjobba". Sen från 8 aug är jag hemma till 1 oktober. Så bara en mjukstart nu.

Nej lika bra att börja röra på sig istället för att sitta här och tycka synd om mig själv. En bra sak med mitt jobb är att man är mycket ute och hinner njuta lite av solen då också. :)

Steker hemma oss mamma med sololja innan d...

foto094 (MMS)

Steker hemma oss mamma med sololja innan det är jobb som gäller!

Härliga soliga dagar

Vi har haft oss en riktig toppen dag tillsammans med tjejerna Nadja och Angelina. Var ute i huset där barnen fick busa omkring. Blev även att blåsa upp och fylla Adrian pool där ute. Men till inte så stor nytta då han gjorde nr2 i den. Så imorgon blir det att köpa sånna där badblöjor.

När vi kom hem blev det att fixa mat, mata Adrian, bada Adrian och lägga Adrian. Han somnade strax innan 19 och var då så trött efter massa lek och bara 30 min sömn.

Jag har nu bakat en rabarberpaj som står och ska svalna innan vi ska gotta oss med den. :)

Sista lediga veckan

Måndag morgon och min sista lediga vecka. Ganska blandade känslor inför det men som sagt jobbar ju bara 5 veckor så det går ju snabbt. Sen blir jag hemma med vår älskad stjärna igen. Sen har jag så bra schema så jag kommer hinna njuta av sommarne också. Slutar 14 varje dag. :) Sen efter jag jobbat de här veckorna är jag ledig till 1 oktober igen. Så det känns skönt.

Imorgon så ska jag intro kväll på jobbet. Det känns tråkigt som tusan att behöva göra nu när det är sista lediga veckan. Men känns bra att ha det gjort så man får träffa alla nya vårdtagare.

Vi sov hemma inatt då det var så tråkigt väder igår. Men vi åkte ut till huset en sväng på kvällen och badade bubbelbad hela familjen. Adrian tyckte det var jätte spännande med bubblet. Det var så mysigt att kunna bada där hela familjen för den är stor också så behövde inte trängas. :) Så det kommer bli att bada där fler gånger nu. :)


Vi åkte bara och tittade på ett av husen igår. Ett friköpt radhus i hällby som vi fastnade för. Finns så klart en hel del att göra på det men vilka möjligheter. Rummen var stora och gud så fint det kan bli. Vi är ute efter ett hus där vi kan renovera själva då jag har en händig man. Vi vill sätta vår egen prägel på det. Men vi får se hur det blir kommer nog gå upp en del i pris skulle jag tror också då det är friköpt och har bra möjligheter.

Söndag

Två husvisningar på planeringen idag.

När Adrian vaknar ska vi ut till pappas hus. Inatt åkte de utomlands och nu har vi hus i ca två veckor. Så nu hoppas vi på soliga dagagar. Måste kolla lite vad vi måste handla ni när vi ska vara där ute. Sen blir det husvisning och hämta Adrians resesäng. :)

Bilder från igår och idag

Vi är hemma igen efter vilsa marknad och sen fika hos Mikaela och Pontus. Blev att se på bröllopet lite där och nu är det även på här hemma. Så fina de är och jag får rysningar över armarna. Jag är ju lite blödig sådär. Men tänk vilken dag de är för dem, en av de största i deras liv. 

Var ganska mycket folk på marknaden och sockervadd fick jag. Mums så gott :) Blev även att köpa hem lite spännande kryddor.


Happy Mama

 



Jag och Adrian igår


Middagen igår vad mycket GOD.


Grillmästare.

Lördag

Vi hade en trevlig kväll ute i odlaren. Maria och Pirre var "husvakt" och det var ett jätte mysigt och fint hus med härlig tomt. Gud så suget efter hus är stort just nu. Det bjöds i alla fall på mycket god mat och sällskap. Adrian var pigg och glad hela kvällen och busade runt tills vi kom hem vid 21.30.

Adrian ligger nu och sover och när han vaknar blir det lunch och sen vilsta marknad. Hoppas på att det finns sockervadd. Det är någonting jag älskar. ;)

Annars är dagen oplanerad förutom att vi ska ut till pappa och grilla och ta över huset. Ikväll bilar de ner till först ungern sen kroatien och avslutar med italien. Härligt, de ska då kolla läget i kroatien för oss också. hihi.

Idag är det även kungligt bröllop. Jag tycker det är jätte kul och ser fram emot att sen få se alla fina klänningar. Är nog en rolig dag att vara uppe i stockholm idag då det händer så mycket där idag. Men vi stannar här i Eskilstuna.

Hoppas ni har en bra dag!

PUSS

Grillkväll

Vi har åkt runt i lite affärer idag och Adrian fick 2 filmer med sig hem. Nu har han precis vaknat efter sin nap och Andreas är iväg och handlar lite. När han kommer hem ska vi åka till odlaren och hälsa på Pirre och Maria där det kommer bjudas på grillat. Ska bli trevligt och solen skiner så det ser lovande ut.

Fredag

Adrian slog någon typ av sovrekord inatt trot jag. Han somnade vid 18.40 och vaknade vid 5.30 för välling. Jag var rädd att han inte skulle vilja somna om men det gjorde han på en gång och sov sen till 8. Så hela familjen var pigga och glada då. :) Andreas är nu iväg och tränar och Adrian la jag precis. Jag har små tittat på våra bästa år och nu ska jag passa på att göra mig i ordning.

Vädret är tråk ute och vi har inget planerat. Men jag har lust att hitta på någonting. Men finns inte mycket att göra här i Eskilstuna. Så får se kanske blir att åka runt och titta i lite affärer. Jaja vi får helt enkelt se.

nej smink var det nu ja!

TRÖTT STJÄRNA

Nu sover vår trötta stjärna. Han har haft fullt upp med att leka och busa ute hela dagen och det resulterade i att han bara sov 30 min idag. Han som annars sover mycket om dagen. Så han har vart så otroligt trött här hemma och slumrade till vid mig i soffan. Han som annars bara kan somna i sin säng eller vagnen. Men han sov bara någon minut innan vi väckte honom. Han fick mat och bada. Sen har vi myst i sängen alla tre och Adrian har vart jätte trött, glad och flummig. Haha. Har aldrig sett han så flummig förut, skit söt. :) Sen somnade han mellan oss och vi låg och tittade på honom en stund innan vi nu lyfte över honom till sin säng. Trötta älskade lilla barn♥

Vi var på BVC idag och allting såg jätte bra ut. Läkaren blev så imponerad av honom. För de hade en penna och papper där inne kvar sen besöket innan(1,5 års kontroll). Adrian tog upp pennan och ritade streck på det. Så läkaren sa att det där ska han inte kunna riktigt en och att han skulle ha blivit klart godkänd på 1,5 års kontrollen om det vart. Mallig man blir då ;) Han följer även sin kruva prefekt vilket alltid är skönt att höra. Så nu är han 13 månader och väger 10.525g och är 78 cm lång. Stora ståtliga killen :)


Han var även jätte duktig vid sprutorna och 30 sek efter de var tagna var tårarna borta. Mariekex har vi nog lite att tacka för det! Haha. Har inte märkt av sprutorna så mycket. Men tyckte han var lite varm nu när han sov. Men får se under kvällen om det dyker upp feber.


Fotograf - Mariah Lejon MacInnes

Torsdag

Försökte sms blogga igår men ser ut att gått sådär. Brukar ju alltid fungera?! Kanske något i drinken igår?

Riktigt kul hade jag igår i alla fall. Vet inte när jag skrattade så mycket sist. Blev som tillbaka i högstadiet haha ;) Lite tråkigt då vi fick en kompis bekant som kom och hälsade på oss och sen så var hon kvar med oss hela kvällehn. Hon hade tydkigen svårt med att förståp att vi hade lite återträff och inte ville höra hela hennes livshistoria. Men men. Vi hade i alla fall riktigt roligt.

Vi var på BVC på morgonen och Adrian fick vaccination. Han var så duktig och tårarna tog snabbt slut. Får nu hoppas att han slipper feber.

Efter BVC åkte vi ut till mamma och vi är kvar här. De har åkt till parken zoo så jag och Adrian är själva här. Men så skönt att bara kunna vara ute. Vill ha hus NU! Andreas kommer om en stund och vi får se vad vi ska hitta på då. Ute vill vi i alla fall vara då det är så underbart skönt ute.

Nu ska jag och Adde ut och leka igen. Fick bli en kort solpaus för honom :)

6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D4A...

6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D4A4F674B54635435303000

D006266170706C69636174696F6E2F766E642E7761...

D006266170706C69636174696F6E2F766E642E7761702E6D6D732D6D65737361676500AF84B486C3958C82986D4A4F674B54635435303040008D908918802B34363733353631373133352F545950453D504C4D4E008A808E01018805810303F47F83687474703A2F2F3231372E3137342E36372E3232303A38302F736572766C

Njutit sol

Nu har jag och Adrian kommit hem för en stund sen och han ligger och sove. Gick ut till mamma så vi var där vid 10 och sen har vi vart där ute hela dagen. Riktigt skönt att kunna njuta av solen.

Jag som hade tänkt att ändra Adrian sovstunder till bara en gång om dagen. Men han sov bara 30 min ute så var lika bra att han får sova en stund nu också.

Ute hos mamma skrapade han upp sitt knä lite så nu har han sitt första plåster. Men det var så lite men blödig som jag är tänkte jag att det är lika bra med plåster ;) haha.

Nu ska jag skölja av ansiktet lite så man blir lite piggare. Sen blir det att göra sig i ordning för kvällen lite senare. Så kul att få göra sig lite fin :)

Soliga onsdag

Fy, blir så trött på mig själv att jag bara inte kan sova på nätterna. Ska vakna och vrida och vända på mig massor. Men nu är jag i alla fall uppe och ganska pigg. Adrian ligger i sängen och vaknar till som vanligt. Tycker det är så skönt när han kan ligga och dra sig och inte vill upp på 2 sek.

Idag skiner solen och det ska vi passa på att njuta av. Blir nog en tur ut till mamma för det. Hon har ju sommarlov och är hemma nu. :) Sen ikväll blir det en härlig tjejkväll på någon uteservering. Gud så jag ser fram emot det. Ska bli så himla skoj.

T R Ö T T

Jag är super trött som vanligt här hemma. Förstår inte att jag är så trött varje kväll. Lite små tråkigt.

Idag har vi haft en bra dag med Veronica och Emil. Blev fika och tur till parken då Adrian fick leka av sig. Sen har vi bara vart hemma och busat hela dagen.

Nu ligger Adrian i sängen för att sova men även ikväll låter han inte super pigg på den idéen.

Nu tänkte jag spendera resten av kvällen i soffan och gotta mig med lite blåbär och hallonpaj som jag gjorde tidigare idag. Mums. :)

Imorgon kväll ser jag fram emot mycket. Ska bli så himla skoj med en liten tjejkväll imorgon. Hoppas solen skiner så man kan sitta på någon uteservering.

Kvälls piggelin

God morgon på er! Jag klev precis upp och Adrian ligger i sängen och drar sig. Han sov lite längre idag i alla fall. Inte så konstigt då han var vaken till 22 igår kväll. Han var så pigg och glad och ville inte sova. Så han fick vara uppe med oss och hand var rå rackarns busig och glad. Riktigt mysigt endå. Sen somnade han som sagt vid 22 och när jag gick in för att stoppa om honom och vända honom till rätt sida av sängen så låg han ensam i sängen. Han hade kastat ner alla nallar, det gör han varje kväll. Sen hade han även kastat ner kudde och täcket! Haha, man måste ha tagit i för att få ner det där täcket. haha roligt och sött var det i alla fall.

Borde kanske snart förstå hans pik att han inte vill ha några nallar i sängen kanske?! Haha. Men det känns mysigare så tycker jag.

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska vi göra oss i ordning. Måste ner på stan en snabbis och sen efter lunch kommer Veronica och Emil. Solen skiner en så länge i alla fall får hoppas att den håller sig framme.

Trött efter en dag hos mamma

Nu ligger Adrian i sängen för natten, men hör hur han ligger och småpratar med sig själv och sina djur. Ibland undrar man vad han säger då han har så mycket att berätta.

Vi promenerade ut till min mamma tillsammans med min mormor efter lunch. Blev där och spelade fia, tennis och åt korv med bröd. Mysigt som vanligt där ute. Solen tittade även fram så passade på att vara ute. Jag och Emma tog en promenad med Adrian runt området så han somnade och sen sov han ute på tomten. Skönt för honom.

Andreas kom sen och hämtade Adrian. Mamma, jag och Emma åkte då ut till underbara hem där mamma beställde två fina fotöljer. Jag hittade dock inget. När jag kom hem hade killarna lagat man och vart dukitga. :)

Nu är jag trött som vanligt men funderar på att ta mig ett bad och komma till ro. Sen blir det nog en tidig kväll för mig här hemma.

Ny vecka med roliga planer

Måndag morgon och Adrian har fortfarande feber även om den inte är så hög. Min mamma jobbar bara halvdag idag så vi ska ta oss en promenad dit ut sen. Kan lika gärna vara där hemma med febrig Adrian som här hemma. Men som sagt han är ju pigg och glad så man märker inte att han har feber. Imorgon jobbar min mamma sista dagen och sen har hon lov hela sommaren. Så då ska vi passa på att var där ute en hel del innan jag börjar jobba sen.

På lördag åker sen min pappa utomlands och då har vi tillgång till hans hus. Får hoppas på sol så man kan passa på att var där ute och sola och bada.

Den här veckan har jag massa eller en del skoj att se fram emot. Imorgon ska jag träffa bästa Veronica och Emil. Sen på onsdag ska jag träffa Karin L, Karin B och Jacque (eventuellt Karro). Vi ska ner och dricka smarriga drinkar. Ska bli så himla roligt ser jag mycket fram emot. Vi har vart vänner länge och kommer alltid att vara även om man inte alltid hörs lika ofta. Men Karin B och Jacque har jag var vän med sedan jag var 6 år. Helt galet men så kul för man känner varandra innan och utan. Sen Karin L blev vi vän med när hon började i vår klass i 3an(9år). Så det ska i alla fall bli riktigt skoj att träffas alla tillsammans då det var jätte länge sen.

Nu ska jag passa på att göra mig i ordning och sen diska. Sen blir det promenad ut till mamma efter lunch.

Feberkille igen

Nu har vi lagt vår lilla feberkille för natten och låter som han somnat på en gång. Annars brukar han vanligtvis ligga och prata ett bra tag innan han somnar. Ja han fick som sagt tillbaka febern i morse och den har vart kvar hela dagen. Får hoppas den ger med sig till imorgon. Jäkla tänder att spöka för honom. Vi har endå tagit oss ut idag då Adrian vart pigg och glad. Skönt det för både honom och oss att få lite frisk luft.

Nu ikväll blir det slappis som vanligt för mig. Är i en period då jag sover så otroligt dåligt just nu och är super trött på eftermiddan och kvällen. Sen blir det en dålig cirkel då jag då oftast sover när Adrian sover sin sista nap på dagen. Men då blir jag tröttare mot kvällen igen. Men idag har jag bara sovit en kvart på dagen så hoppas på bättre sömn inatt.

Ska även se på hairspray som kommer på tv. Tror den kan vara lite kul.

Favorit i repris





Adrian hamnade en kort stund i vagnen igår när vi tittade på alla glada studenter. Det var inte kul då man inte såg så mycket tyckte han. Så vi lyckades få en favorit i repris. ;)



Adrian fick även sin första mcdonalds ballong igår. Det var skoj och han har lekt massor med den :)

Precious

Har precis kollat på filmen Precious, vilken film. Blev helt tagen och mitt hjärta gjorde ont. Men så bra den var. Se den tycker jag!

När jag tittat klart på filmen var jag tvungen att gå in och se på mitt lilla hjärta som sover gott i sin säng. Han är så fin och vill han allt gott i livet. Är så lycklig och stolt över min familj och vi lever på kärlek här hemma. Har så svårt att ta in att just vi fått den lilla underbara kille som vi har. Han gör oss så otroligt lyckliga. Han har blivit så stor och fin. Tänk att man kan vara så stolt. Älskar honom över ALLT annat.

Tillsammans är vi oslagbara -Jacqueline-Andreas-Adrian- KÄRLEK

Sömnlösa nätter och strax glada studenter

Fy svårt jag haft att sova den här veckan och inatt var det värst. Tycker inte om när jag är i mina grubbelperioder och bara ligger och tänker och analyserar ALLT innan jag somnar. Inatt slutade det med att jag gick och la mig på soffan för att inte Andreas skulle vakna av mitt bökande i sängen. Men Andreas lät mig sova ut nu på morgonen så nu är jag pigg i alla fall.

Fy så synd jag tycker om studenterna idag, men bara hoppas att regnet fortsätter sig att hålla sig borta i alla fall. Jag minns när jag tog studenten så hade vi strålande sol hela dagen. vilka underbara minnen man har från den tiden.


Jag sitter näst längst till vänster på bilden. Närmast bilden är Mikaela, Andreas syster. Tänk att vi nu skulle sitta här några år senare och vara, hmm vad blir vi när jag är tillsammans med din bror. Jaja, kul i alla fall :)

Adrian sover nu och jag ska hoppa in i duschen. Sen ska vi möta upp Mikaela och Pontus för att se på glada studenter. :) Tänk att om ett år tar min bror studenten. Lite tråkigt i år att man inte känner någon att fira men nästa år så smäller det då istället. :)

han har blivit så stor o duktig min lilla ...

foto055 (MMS)

han har blivit så stor o duktig min lilla kille! Han kom men två pappersbitar han hittat o skulle ge mig. Då bad jag honom att gå o kasta dem. O det gjorde han! Min duktiga stolthet som blivit så stor o förstår så mycket.

Svart-vit liten stjärna


Fotograf - Mariah Lejon MacInnes

Fredag

Vaknade upp till en regnig fredag idag. Men ganska skönt att vara hemma nu under dagen och få lite gjort. Vi har städat max låda nu på morgonen och diskat har vi också hunnit med. Adrian ligger nu och sover och jag tänkte passa på att sminka mig. För det är typ det tråkigaste Adrian vet, när jag ska göra mig i ordning. :P

Idag har vi inte mycket planerat förutom att åka och hälsa på min mamma. Sen får vi se om det kanske blir fredagsmys med vänner och någon film kanske?! Vi får helt enkelt se hur dagen och kvällen blir.

Skolavslutning

Kvällen blev inte som planerat men så bra den blev i alla fall. Åkte till torshälla och grattade av(eller hur man ska säga) Andreas bror som gick ut nian. Vi stannade sen kvar där och åt god middag, spicy hot! Så nu är vi hemma igen och Adrian la sig för en stund sen och jag sitter är och är mätt.

Riktigt trött är jag också och ska nu hoppa in i duschen. Hoppas jag piggnar till lite efter det så man orkar läsa några sidor. Läser en så ruskigt bra bok just nu. :)

Imorgon är det fredag och då blir det familjemys hela helgen. Ska även ner och se på alla glada studenter på lördag. Kanske ska leta upp lite kort från min student och visa här. :) Jaja nu ska vi inte lova för mycket.

Duschen var det nu ja!

Torsdag förmiddag hos oss

Solen skiner just nu och det gillar jag. Får bara hoppas att den stannar framma sen när vi ska ut. Adrian la jag precis och jag ska göra mig i ordning. Sen ska jag slänga ihop en paj som jag tänkte att jag och Karin ska äta till lunch när hon kommer sen. Efter lunch hoppas jag att hon är sugen på ett tur till någon park. :)

TRÖTT

Fy så orkeslös jag och Andreas vart ikväll. Andreas kom hem tidigare en han trott och det var skönt får både honom och mig. Både han och jag har bara legat i soffan och inte orkat med någonting. Ätit godig och läst bok är det jag orkat med. Andreas sover redan. Adrian tror jag också sover nu men till och från hela kvällen han man hört hur han legat och pratat där inne.

Imorgon ska jag först träffa min vän Karin L som kommer hit och leker med mig och Adrian. Sen ska jag även träffa Jasemin som nu äntligen kommit hem från Turkiet. :)

Nu ska jag fortsätta vara orkeslös här i soffan

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en playdate i rothoffsparken. Var skoj, Adrian sprang omkring och skulle se och leka med det mesta. Så nu sover han gott, helt slut efter allt lekande. :)

Andreas ringde och berättade att han antagligen skulle behöva vara kvar på praktiken till 22 ikväll. Fy så tråkigt det känns att sitta här hemma själv med Adrian. Men vi får försöka få kvällen att gå i alla fall. När han vaknar sen ska vi promenera till hemköp och handla i alla fall.

Onsdag morgon

Onsdag morgon och Adrian är feberfri här hemma. Idag är det playdate med Adrians vänner. Jag tror vi ska gå på det idag, missade förra och tror Adrian behöver komma iväg och leka lite. Han har vart jätte rastlös på kvällarna de dvå dagarna som han haft feber och vart hemma.

Nu blir det frukos här hemma

14 augusti har jag namnsdag

Någonting stort har hänt. Gick in på svenskanamn.se och fick där se att de gett ALLA namn en namnsdag. Innan har jag aldrig fått fira namnsag på mitt namn Jacqueline, men i år kan jag och ska jag fira det med buller och bang den 14 augusti.

Här kan ni som inte har någon namnsdag sedan tidigare se när ni nu har det. :)

Jag heter Jacqueline Elisabeth och har i alla fall kunnat fira Elisabeth. Vad heter ni?

mammalyx

Adrian sover och Andreas är iväg och tränar. Jag ska nu lyxa till det med ett skummande bad, en bok och en skål godis. Är inte det mammalyx så vet jag inte?!


Foto - Kristin

Little Sailor

Jag och Adrian tog oss en liten promenad runt på stan. Gick in på lindex och hittade den här söta sjömansdressen som bara var tvungen att följa med mig hem. :)



 

2 favoriter





Mina två absoluta favoritlåtar just nu. Romänien och Azerbaijans bidrag till eurovision.

Tisdag och febern fortsätter.

Febern sitter i hos Adria och han ligger nu sängen och sover/vilar. Tror att han somnade. Han var så trött och gick med tummen i munnen och gosade med örat med andra handen, så gickhan in i sitt rum så förstod att han ville sova då. Pluttis. Han har vart så go här på morgonen och vi har tittat på the voice och lekt med hans "hink" där man ska passa i olika "klossar" i hålen. Men han tycker det är roligast att bara ta i och ur klossarna. Han är ganska pigg och glad fast ha har feber. Inge gnällig och ledsen i alla fall bara lite tröttare.

Han vaknade strax innan 22 igår och var jätte ledsen. Då fick han alvedon och sen ligga vid mig i sänge och mysa en stund. Sen la vi honom i sin säng och han somnade och sov hela natten. Får se hur han mår efter lunch idag, jag känner att jag vill ut en liten sväng. Blir tokig av att bara vara inne. Så får hoppas på att han mår bättre då. Som sagt han är ju inte sjuk bara feber på grund av kindtänder som jag tror.

Hoppas ni andra är ute och njuter av solen i alla fall.

Mitt lilla feberhjärta sover

Mitt lilla feberhjärta somnade strax innan 19. Han var så trött och pluttig så var bara elakt att hålla honom vaken. Gör ont i mitt hjärta när han inte mår helt bra, han blev lite tagen av febern på kvällen. Först under dagen var han som vanligt bara att han ville komma upp i famnen lite mer. Ha kunde även ligge bervid mig i soffan och se på tv i lugn och ro, det brukar bara gå en liten stund annars. Men sen på kvällen blev han ledsen. Men vi hoppas på att vakna upp till en feberfri dag imorgon.

Mikaela kom över nu ikväll och åt tacos med oss. Kollade även på ett program på 4an om semaesiska tvillingar som de delade på. Fy så blödig jag blivit sen jag fått Adrian! Men allting slutade gott för de söta små flickorna. Så glad att man fått en frisk(förutom feberkille ikväll) och lycklig kille.

Nu ska jag hoppa in i duschen se blir det att bädda ner sig i sängen och se på tv. Är så otroligt trött idag fast jag fick lite sovmorgon. Kan vara för att man knappt vart ute idag.

Jaja som sagt hoppas på en feberfri kille imorgon.

mitt lilla hjärta har fått feber. Fick pre...

foto043 (MMS)

mitt lilla hjärta har fått feber. Fick precis i honom lite Alvedo o nu ser han på tv o äter kex. Tror det är tanden som spökar.

Tand nr9 och Buuua

Såg nu att tand nr9 på Adrian tittat fram. Kanske var därför han hade svårt att komma till ro igår? Han har ju en hörntand sen tidigare och nu var det samma på andra sidan som tittade fram.

Adrian har även lärt sig att säga blomma. Buuua=blomma. :) Igår när vi var ute på landet sa han boooa när han tittade på buskar och blommor. Han plockade även en blomma till mamma när farmor sa att han skulle göra så. Tänk så mycket han börjar förstå vår stora kille.


Fotograf Mariah Lejon MacInnes

Måndag morgon utan sol.

Vaknade 8.15 och gav då Adrian välling. Han ligger nu kvar i sängen och drar sig, tror inte att han somnar om men just nu är det tyst där inne. Annars hör man hur han står och pratar där inne och kastar ner alla nallar på golvet. Tydligen mycket roande!

Men var har solen tagit vägen idag? Får se om den tittar fram lite under dagen, hoppas på det i alla fall. :) Idag ska vi träffa Malin och Moa för lek i alla fall. Sen får vi se vad som hittas på. Det är visning på ett radhus idag som jag fastnat lite för men vi får se om vi åker och tittar.

Nu blir det frukost åt min kurrande mage.

Sommardag

Vilken strålade dag vi haft ute i solen. Vid 11.30 åkte vi ut till Adrians farmor och bonusfarfar. Där blev det att sola, bad premiär i poolen för Adrian, glassätande, gungande, massa lek och spring i gräset och nya sandlådan, sovstund i vagnen och sen avslutade vi dage med att grilla innan vi åkte hem. Så en kanon dag har vi haft och lite färg har vi lyckats få. Härligt!

Adrian ligger nu för att sova men han vill inte riktigt konstingt nog. Trodde han skulle somna på en gång efter den här dagen. Men inte det. Kanske var mycket nya intryck i helgen?! Jaja, snart sover han nog i alla fall. :)


Så här bra hade jag det i solen.




Plaska vatte i poole var jätte skoj.

Nu ska jag ta hand om mitt lilla odjur som inte vill sova här hemma. under tiden jag skrivit det här har han nu fått komma upp och springer omkring och är super pigg och glad här hemma?! Vad har hänt med vår oftast så kvällströtta son? Haha.

Söndag

Sveriges nationaldag idag och solen skiner. Vi ska ut och NJUTA så snart Adrian vaknat och ätit lunch. Får se om det kaske blir en tur till sundbyholm.

Igår var vi på kalas hos min mamma som fyllde år. Blev att äta god tårta och sen grillat på kvällen. En hel del lek och bus i gräset med Adrian, och även lite vattenballongskrig mot min bror. Men det var bara jag som hade vattenballonger så kanske inte riktigt var helt enligt spelreglerna. Men blöt blev han och kul hade jag och Emma. ;) Andreas och Adrian åkte hem på kvälle då Adrian var så trött. Jag stannade kvar och drack vin med mamma och mormor på altanen. Riktigt mysigt.

Saknad


Fotograf Mariah Lejon MacInnes

Som jag saknar vår buse♥

Härlig middag och egen tid

Vi vaknade strax innan nio här hemma och nu har jag inte ro att ligga och dra mig längre.

Vi hade i alla fall en jätte trevlig kväll med Nadja och Noak. Blev ej att äta på grappa då det var fullt. Men blev grillbuffe på nybron som var helt okej. Vi satt där ett bra tag och pratade och drack gott. Vid midnatt gick vi hem till oss och satt här hemma en stund och pratade. Sen tog de en taxi hem och vi gick och la oss.

En riktigt trevlig kväll hade vi i alla fall och det var så kul att komma ut och få lyxa till det lite. Man behöver få unna sig middag med goa vänner utan barn. Man mår så mycket bättre. :)

Men nu saknar jag vår älskling som skött sig så bra hos farmor och bonusfarfar. Han hade somnat själv i sängen strax innan nio utan ett pip. Blir så stolt över honom att han anpassar sig så bra. Klockan 12 ska vi möta upp dem på stan så då ska det pussas på min älskling. :)

Sen ska vi ut och fira min älskade mamma som fyller år idag. GRATTIS! :)


Jag igår

ska snart ut o äta middag med Nadja o Noak...

foto035 (MMS)

ska snart ut o äta middag med Nadja o Noak. Vädret är toppen o vi är goa o glada:)

Härliga fredag

Fredag idag och mycket skoj att se fram emot. Först blir det att träffa Jacque och hennes vän Kim i rothoffsparken. Kim är gravid, tänk så mysigt! Över ett år sen som jag hade Adrian i magen.. Blir en massa lek för Adrian i parken där och jag hoppas att få lite färg på kroppen.

Sen ska vi åka och lämna Adrian hos farmor och bonus farfar där ha ska sova inatt. För vi ska ut och äta på Grappa med Nadja och Noak. Ska bli riktigt skoj och gott. Så kul att få göra sig i ordning lite mer en vanligt också. Men jag får lite dåligt samvete över att låta Adrian sova borta även om jag vet att han kommer att ha det BÄST! Bara jag som är fånig.


Fotograf Mariah Lejon MacInnes

När kärleken är större en störst!

Adrian 1 år


Fotograf - Mariah Lejon MacInnes


Nu har vi 27 helt fantastiska bilder på vår stjärna. Mariah är så duktig och har lyckats fånga honom på helt underbara bilder. TACK så jätte mycket!

Vilken

Underbar, fantastisk, skön, solig och härlig dag vi haft. Solen har lyst på oss och liiite färg har jag fått i alla fall. Jag brukar alltid har väldigt lätt för att bli brun men i år tar det tid. Men sen som Malin sa så kan ju även det förändras efter en graviditet... Men bara att steka på!

Vi började dagen med en promenad bort till mitt jobb där vi var en liten stund. Sen promenerade vi bort och mötte upp Malin och Nadja. Adrian somnade i vagnen så gick till gården här för att steka i solen under tiden han sov. När han sen vaknade gick vi in för att äta lunch.

Efter lunchen mötte vi upp tjejerna igen och gick till Rothoffsparken där barnen fick springa runt. Så härligt att sitta(springa efter barn) där i solen. Efter en stund gick Nadja och jag och handlade glass och satt i stadspaken och gottade oss med det innan vi gick hem.

Adrian fick mellis och nu ligger han och sover gott. Om en stund måste jag ta upp honom för vi ska till Mariah (fotografen) och se på bilderna från ettårsfotograferingen. Kan tro att det kommer bli SVÅRT att välja bilder.

3 juni

Torsdag och solen skiner. Jag fick lite sovmorgon idag då Andreas tog Adrian innan han skulle iväg. Skönt för jag var så otroligt trött. Adrian har börjat vakna så tidigt igen, eller vid 7 men det är ju tidigt. Men sen så tar han ju sovmorgon till 9 vissa mornar.

Idag måste jag gå förbi mitt jobb en sväng. Får se när vi ska passa in det. Får bli en tidig lunch här hemma och sen att man går dit. Då vet man att de är inne i alla fall. Jag la precis Adrian i hopp om att han ska sova. Men han låter inte så trött där inne. Men han brukar kunna ligga och prata en bra stund innan han somnar.

Jag ska i alla fall försöka få lite gjort under tiden som han ligger där inne nu.

En dag i solen

Blä sitter här med en elak huvudvärk. Tog en tablett för ett tag sen och hoppas att det snart går över. Tror att jag får skylla mig själv då jag vart ute hela dagen och druckigt jätte dåligt. MEN vi har i alla fall haft oss en riktigt bra dag.

Adrians farmor kom och hämtade upp oss och vi åkte till parken zoo. Där vi tittade på djuren, åt glass och Adrian fick leka i parken lite. Efter det gick vi bort till tuna park där vi mötte upp Andreas. Gick en liten tur där och sen tog vi bilen ut till min pappa. Tog en promenad där så Adrian fick sova i vagnen, under tiden som han sov stekte jag i solen. Men det är trögt att få färg i år tycker jag. men men det kommer nog sen. Stannade hos pappa och var ute i solen och Adrian busade omkring. Vi åkte sen och handlade och det blev att börja med maten när vi kom hem. Grillat idag igen, vilket lyx!

Nu sover Adrian och jag ska hoppa in i duschen och hoppas på att huvudvärken ger sig. Imorgon måste jag promenera bort till mitt jobb för att få de som jag måste läsa på till deligeringsprovet. suck så tråkigt men men.

Sol och zoo

God morgon! Jag och Adrian har härliga planer för dagen. Vi ska idag åka till parken zoo med Adrians farmor så det kommer han nog gilla. :) Solen skiner så det blir nog toppen. :)

Party prinsessan

I fredags var min fina vän Karin över och drack lite vin. Hon hade då med sig en skiva med MASSA med gamla bilder. Bilder från Bulgarien, från många av våra fester, från bryggan där vi brukade hänga(haha) och från den tiden med tandställning. Så kommer bjuda på några i tagen. Men alla får ni absolut INTE se. haha.




Haha

Vill vara lika smal igen...




Karin, Jasemin och jag♥



Karin, Hannah, jag och Karin

 





Gud så roligt det är att se tillbaka på de här bilderna.

En dag med underbara vänner

Oj vilken härlig dag vi haft oss. Älskar dagar som man delar med fina vänner. Började dagen med lek i parken med Malin och Moa. Träffade även på Nadja och Angelina som stannade för lek. Vid lunch gick vi hem och Adrian fick äta och sova. När Adrian då vaknat igen så gick vi hem till Malin och Moa. Blev fika, lek och en massa prat och skratt. Så nu kom vi hem för en liten stund sen och Adrian hoppade ner i badet med Andreas.

Ska snart börja med maten. Blir grillat då vi igår fick en elgrill igår. Ska bli kul att smaka hur det blir.

Men så jag älskar de här tjejerna Malin och Nadja. Så glad att vi lärt känna varandra. Man blir så glad av dagar som dessa. KRAM till er

Juni börjar med sovmorgon

Adrian gav oss en riktigt bra start på juni. Sovmorgon till klockan 9, inte illa. Vi har börjat dagen med att kasta på en tvätt och snart väntar även disk. Vårt hem är en stor röra just nu men jag har ingen motivation eller ork för att fixa hemma. Man vill ju bara ut i solen!

Idag ska vi träffa Malin och Moa för lek ute. Så det ska bli skoj.
RSS 2.0