Helgen

Dagarna flyger förbi och inte minst helgerna! Denna helg har vi hunnit med att träffa härliga vänner, shoppa, vart på loppis, köpt garderob till hallen, plocka svamp, ätit godis och god mat. Ja en riktigt bra helg med andra ord! 

Så otroligt härligt och energi givande att komma ut i skogen och plocka svamp. Jag, pappa, Adrian och Elwin var det som åkte iväg och nog hittade vi svamp allt! Blev en varsin svamptoast till kvällen. Riktigt gott och även Adrian gav det tummen upp så nu måste vi ut och plocka mer snart! :)

Nu har jag en liten Elwin sovandes på mig. Jag hade gärna fått lite gjort här hemma men han vill bara vara nära. Så ja jag sitter lite där jag sitter just nu. Men inget att stressa upp mig för.  Oröran kommer finnas kvar sen också! Så jag kan lika gärna mysa bebis nu och städa sen när tillfälle ges:)


Otillräcklig

Idag var första dagen som trebarnsmamma som jag känt mig otroligt otillräcklig. Efter vi kom hem från dagishämtning så fick mini ont i magen (troligtvis). Så väldigt ledsen mini resulterade även i att Wilmer blev orolig och ville ha extra uppmärksamhet så klart. I de stunderna är det skönt att Adrian är så pass stor och förstående. 

Nu sover Adrian och Wilmer. Elwin sover oroligt i min famn. Andreas fick åka till Apoteket nu och köpa minifom droppar. Så får vi hoppas att detta är tillfälligt bara. Han har bara haft magont någon enstaka gång tidigare så detta är vi inte vana med. Elwin har vart så nöjd och lugn så vi har knappt fått känna på livet som trebarnsföräldrar. Han sover mest fortfarande men som sagt nog kommer man ställer för tuffa situationer. Men jag försöker hålla lugnet och andas lungt. De tuffa stunderna är övergående och tillfälliga. Så nu tar vi kväll här hemma. Tänt massa ljus i höstmörkret och Andreas kom precis hem en stor påse godis. Det är kärlek det efter en eftermiddag likt denna. 


Sötis E härom kvällen. Lite svårt med blicken ibland ;)

Älskade knasboll

Ja knasboll är precis vad min älskade Adrian är. Trots att han många stunder driver mig till vansinne just nu så är han samtidigt så otroligt rolig och knäpp. Riktig liten pajas. :)


1 månad

Idag blev vår äskande lilla mini 1 månad! Kan inte förstå var tiden och dagarna tar vägen. För var det inte typ igår som jag låg på förlossningen och fick hålla honom i min famn för första gången?! 

Elwin är så snäll liten bebis. Nöjd mest hela tiden och är man lite ledsen så är en varm famn det enda man behöver för det mesta. 

Elwin 1 månad
sover fortfarande för det mesta. Sover dom bäst när bröderna härjar som mest här hemma om dagarna! Men nu börjar han ha lite mer vakna perioder. Då ligger han med sina stora mörka ögon och ser sig nyfiket omkring på omgivningen. Lyssnar farsinerad när man pratar med honom och ser sådär lugn och trygg ut. Känns i de stundena som att ett leende är nära! Följer och fokuserar blicken gör han också. Min duktiga lilla prins. 

Väger nu 3864g och är 53,5cm kort. 


Sanna ord av Andreas <3

Trött kille!

Lilla räkan har sovit så bra inatt och vaknat endast en gång för mat. Heja Elwin! Annars brukar han vakna två ggr om natten för mat. Så nog är han en liten Tröttmössa vår Elwin. Sover fortfarande mestadels under dagen också. Men nu har han lite längre vakna perioder då han med nyfiken blick tittar omkring vilket också är jätte mysigt. 

Tröttaste killen i stan!

Kroppen är bra häftig!

Kvinnokroppen är helt fantastisk! För två och en halv vecka sedan låg älskade lilla Elwin i magen, nu ligger han på mitt bröst och sover gott. Mätt och belåten. Att min kropp burit och fött fram tre fina och friska pojkar är så otroligt häftigt och fantastisk. Så otroligt tacksam över att fått vara med om tre graviditeter som  gott väl!

Här är magen tre dagar innan Elwin föddes. 


Magen idag. 2,5 vecka efter förlossningen och magen drar ihop sig fint. 

Elwin 2 veckor

Imorgon blir vår älskade lilla Elwin två veckor. Kan inte förstå att han fortfarande låg kvar i min mage för två veckor sedan. Det är så självklart att ha honom hos oss och sen mår jag så otroligt bra i kroppen och det känns inte som att jag vart varken gravid eller gått igenom en förlossning. Lyx att få känna och må såhär!
 
Imorgon börjar vardagen på riktigt! Andreas börjar jobba och jag ska vara ensam med barnen. Ska bli riktigt spännande, eller det blir lite mjukstart då de stora pojkarna ska till förskolan. Men blir första gången att kara av morgonbestyren själv med alla tre. Men det kommer nog gå bra, dagis springer inte ifrån oss så morgonbestyren får ta den tid som det tar.
 
Vår lille snälle Elwin väger idag 3364g och är 51cm låg, eller kort rättare sagt. Han sover för det mesta fortfarande, men idag har han vart vaken lite mer. Ligger och tittar runt med sina fina små ögon. Han är väldigt snuttig så idag har vi introducerat nappen åt honom vilket funkar ganska bra. På kvällarna är han väldigt närhets sökande och vill gärna ligga på bröstet som en liten räka och sova. Men det får han så gärna göra <3
 
RSS 2.0