Nu är det jul här i vårt hus

Det är så otroligt mysigt om kvällarna nu när det lyser stjärnor och ljus. Idag var vi även iväg och köpte lite julblommor och jag har även gjort en egen juldekoration. Blev mycket nöjd, är så kul att pyssla lite ibland. Har även vart och storghandlat och där imellan har vi även hälsat på min pappa. Han spelade upp lite nya låtar som han gjort. Det var en som han spelat in med Emilia och en ungersk artist som jag tyckte var riktigt bra. Härlig och hon har så fin röst.


Min lilla juldekoration :)


Den här stjärnan lyser upp vårt hem just nu.
Fick den igår av stora älsklingen.

Nu på kvällen så kom Andreas mamma och Stefan över på lite fika. Adrian fick massa pussar och Andreas lite fina namnsdagspresenter. Nu sover lilla hjärtat och vi har precis ätit middag. Nu ska vi bara njuta av kvällen.

Låten med Emilia och Ákos



Tand nr3 på G

Vilker riktigt ruskigt väder det är ute, så att man bara vill burra ner sig i sängen och ligga där hela dagen. Men då är det tur att man har en liten solstråle som piggar upp dagarna. Adrian har sovit första hela natten, duktiga älsklingen. Han somnade strax efter 19 igår, sen vaknade han till vid 5 men somnade om till 6. Då var det en hungrig liten kille som kom upp. :) Men så himla skönt att han sov hela natten.

Han har även tand nr3 på G nu. Det är den brevid vänster framtand i överkäken som är påväg fram. Så får se när den väljer att titta fram ser ut som att det kan bli snart.

Dagens planer är att vi ska ut till plantagen och handla någon julblomma och sen ska vi in på hm en snabbis. Men mer på tuna park blir det inte idag då jag ska dit imorgon med Veronica. Sen ska vi också storhandla, behöver fyllla på både kyl, frys och skafferi. Sen kommer Andreas mamma och Stefan hit och ska gratta Andreas på namnsdagen. Får se om man hinner baka någonting gott till det.

Nej nu ska jag ta mig en varm dusch och piggna till lite.

PUSS

Adrian önskar er

en fin första advent


Lilla stjärnan sover nu gott och vi ska passa på att göra oss i ordning. Vi ska fira advent med en tur nere på stan där det är skyltsöndag och sen blir det en tur till gamla stan där det är julmarknad. Så mysigt att gå i gamla stan när det är julmarknader.

Första advent med Adrian

Idag är det första advent, mysigt. Det som ännu mysigare att vi har en liten Adrian att fira det med. Fick upp en hel del av julen igår men är lite kvar att fixa med det hinner vi med under dagen. Men det är så mysigt med stjärnorna som lyser här hemma för oss.

Vi hade en jätte bra dag igår och det blev en hel del julklappar köpta. Vi var på toys r us och hittade en hel del skoj till Adrian. Tog en sväng på ikea för att fylla på ljusförådet. Sen åkte vi ner till stan och gick där men hittade inte så mycket. Men det var skönt att komma iväg i alla fall och vi satt och lyssnade på en cd som vi lyssnade på hela tiden 07. Hihi, så härligt att minnas tillbaka med musik. Man har så mycket minnen med musiken.

Adrian hade vart världens duktigaste, snällaste och charmigaste kille hela dagen när vi var borta. Eller de 4 timmar som vi var borta ;) Det känns så skönt att det gick så bra att lämna bort honom, så nu kanske man vågar göra det igen någon gång. hihi.

På kvällen myste vi tacos och jag irrade runt lite med julinredningen haha. Men sen sa Andreas till mig att fortsätta imorgon så då fick det bli soffmys.

Nu myser jag och Adrian uppe, han stjärnorna och ljus tända här hemma. Sen blir det frukost när Andreas tagit sig upp och då tänder vi också första ljuset. Tänk att julen snart är här. :)

Barnvakt idag

Det är bara jag vaken här hemma än så länge. Mysigt för det händer inte ofta. Så tog mig en lite exra lång dusch oxå. :) Vi hade en super trevlig kväll igår. Adrians farfar och hans käraste och även Adrians faster med sin käraste kom över. Det blev pizza, idol, kortspel och en massa prat. Mycket trevligt. Adrian var en social kille och ville inte sova så var vaken en timme längre än han brukar, men han var så go och charmig så det var bara mysigt. :)

Idag ska vi lämna Adrian hos sin farmor och bonurfarfar, det kommer gå bra. Men man är ju lite fånig med att lämna iväg honom. Man har inte gjort det så mycket. Men tror att det bara är bra för honom och oss att vänja oss med det. Men han kommer ha så kul där borta och kommer nog snabbt glömma bort mamma och pappa ;)

Men det ska framför allt bli så himla skönt att åka iväg bara jag och Andreas. Man behöver vårda förhållandet med lite ensam tid tillsammans. Så det ska bli riktigt mysigt :)

Nej nu ska jag fortsätta här hemma lite lungt.

Ha en härlig lördag

PUSS

Nu har jag lugnat ner mig här hemma och smällt allting. Det jobbiga är ju att jag tror på spöken och andra läskigheter och då ska de just hända läskigheter här hemma så klart! Men nu har jag smält allt som sagt och kommer förhoppningsvis kunna bo kvar här ;)

SÅ JÄVLA LÄSKIGT!

SNÄLLA NÅGON HJÄLP VAD ÄR DET SOM HÄNDER???? JAG FÅR PANIK JUST NU.

VI HAR EN TAVELLIST MED 3 TAVLOR PÅ ÖVER SÄNGEN. RÄTT SOM DET ÄR SÅ FALLER MITTEN TAVLAN NER ÖVER ANDREAS OCH HÅR I 1000 BITAR. DET VAR BILDEN MED VÅRT FAMILJE FOTO. VAD ÄR DET SOM HÄNDER? ÄR DET NÅGON SOM KAN FÖRKLARA DET HÄR???

TÄNK OM ADRIAN HADE LEGAT DÄR I MELLAN OSS HAN HADE FÅTT DEN RAKT ÖVER SIG.

JAG FÅR PANIK! Så jävla läskigt allting. Jag kommer ju inte kunna sova här längre! Fanafanfan.

Lycklig och det spökar!

Vaknade och känner mig bara helt lycklig i hela kroppen. Är det inte underbart när man vaknar och mår helt toppen? Jag har ju världens bästa och finaste killar att vakna upp till varje morgon, är inte det rikedom så vet jag inte vad!

Men när vi låg och drog oss i sängen hela lilla familjen så hände något super läskigt. Vi har en byrå i sovrummet och rätt som det är så låter det som någon drar ut och sen in lådan längst ner! Både jag och Andreas hörde det och frös till båda två! Så ja nu spökar det hemma hoss hos. Jäkla skit att jag skulle höra det där. Andreas började med att försöka med att Max flyttat på något eller om det var grannarna som lät. Men det kom inne från vårt rum vid byrån. Jag som är så jäkla rädd och fånig av mig på så vis. Men men, får hoppas att det är snälla spöken i alla fall ;)

Nu ska jag och Adde fortsätta mysmorgonen i soffan!

Ha en härlig fredag

Var tar dagarna vägen?

Den här dagen lika alla andra har bara rusat iväg. Vet inte riktigt var tiden och dagarna tar vädegn. Nu håller jag på med maten här hemma, blir indiskt. Vi har haft en bra dag med trevligt besök. Var kul att träffas, har pratats om det ett bra tag nu. haha. Så kul att se deras lilla eller kanske stora kille Liam ;) Vad det händer mycket på bara ett par månader. Så häfting.

Imorgon blir det lite lugnare för oss, skönt har haft ganska fullt upp hela veckan känns det som. Så imorgon blir det att rota fram julpyntet i källaren. LÄNGTAR. Det är så mörkt och trisst, man behöver få lysa upp hemmet med mysiga stjärnor. :) Sen ska vi hem till Adrian farmor och bonusfarfar och hälsa på och så Adrian får leka lite där. Ja jag är fånig men känns skönt om han får vara där lite inna vi lämnar av honom på lördag. Japp, för på lördag ska jag och Andreas till Västerås och shoppa lite julklappar. Jag längtar efter lite kvalitetstid med min älskade. Man behöver rå om kärleken och hitta på saker tillsammans. Det kommer bli lite lättare med det nu när Adrian blir äldre.

Nej nu ska jag fortsätta hemma.

PUSS mina vänner

Suck

Jaha, vi skulle precis ut på promenad då det nu började regna. Vi som ville utt snabbt då det var fint väder, men får vänta på att det går över. Vi får besök vit 13 och hoppas att vi hinner ut en sväng innan det för sen så är det ju mörkt ute.

Vår dag

Vi har haft en bra dag idag. Var på mammaträff hemma hos Nadja, lika trevligt som vanligt. :) Efter det kom Andreas och mötte upp oss och vi gick hem till Adrian bästaste faster som är hemma med en stukad fot. Hade med oss lite fika och vi blev kvar där ett tag. Vi gick hem och har sen bara tagit det lung. Ätit och myst i soffan, alla kvällar är lika och de är så mysiga. Adrian är bara så toppen go!

Han vägrade gröt idag igen så efter att försökt truga en stund och försökt med olika knep så gav vi upp. Han fick då lite mat och sen puré och det gick ner utan problem! Så ska ta en paus med gröten en stund, han har nog tröttnat på den. Lilla stjärnan sover sen strax efter 19.30 och han missade precis farmor som kom förbi en sväng strax efter att han bäddats ner.

Nu ska jag fortsätta att njuta kvällen med stora stjärnan här hemma. Imorgon kommer Jenny med familj över och det ska bli kul att träffas.

Nej ut i soffan med mig igen!

PUSS

Första tandborstningen!

Nu har Adrian borstat tänderna för första gången. Vi trodde det skulle bli massa tokiga miner. Så stod redo med kameran för att få några tokminer som sagt. Men i stället tyckte han om det, haha. Han blev skit sur när jag tyckte att vi borstat han två små tänder. Men nu får han vänta till kvällen. :)

Ingen härlig natt

God morgon! Vi har inte haft den bästa natten här hemma. Adrian har sovit oroligt hela natten och vaknat en gång i timmen och vart ledsen. Vid 2.30 tog jag upp honom och gav honom mat sen låg han och pratade en timma i sin säng! haha. Men efter det så sov han till i alla fall 7. Bara att hålla tummarna för att natten idag bli bättre!

Idag kommer det hit några gubbar och ska kolla på vårt badrum, var har fått mögel i fogen vid duschen. Svin äkligt och vill bara att det ska förvinna nu. Mn känner jag MB fastigheter rätt så kommer vi få ligga på dem en hel del som vanligt när man ska ha någonting gjort.. Suck. Sen ska jag och Adrian försöka smita iväg på mamma träffen som är idag, så jag hoppas på att gubbarna kommer innan dess. Imorgon sen får vi besök av Jenny med familj. Ska bli skoj att träffas.

Nej nu frulle!

Barnmat recept

Tänkte börja med att lägga ut lite recept på barnmat som jag gör här hemma till Adrian. Så första receptet blir det som jag lagade idag

Kyckling med ris
Ca 4 portioner (200g)

Ingredienser:

1 Kycklingfilé
1 Paprika
2 Morötter
1 Vitlöksklyfta
1/2 Lök
1,5dl ris
3 Svartpepparkorn
Oregano
Osaltat smör
Vatten

Skär kycklingen, paprika och morot och ha i en kastrull. Lägg i en vitlöksklyfta, löken, riset och sen kryddorna. Fyll på rikligt med vatten och låt koka tills allt är mjukt och färdligt. Häll över det överflödiga vattnet i en skål och ta bort löken, vitlöken och pepparkornen. Mixa maten med en klick smör och om det blir för tjockt kan du späda med kokvattnet. Jag späder även ut det med lite bröstmjölk innan han äter.



Lycka till :)

Rastlös

Har hunnit med en hel del på em. men har ändå känt mig rastlös hela kvällen. Har velat pyssal med någonting men inte haft någonting att pyssla med. Måste beställa nya kort innan jag kan fortsätta scrappa och med fotoalbumet. Men har i alla fall bakat och sen gjort mat till Adrian. Denna gång blev det kyckling med ris, morot och paprika. Han fick smaka lite och tyckte att det var gott. Tur för honom när mamma står och sliter i köket ;) Men jag tycker det är kul att laga mat och det är så kul när han äter och tycker om det. Även om jag tycker burkmat är toppen så känns det ändå bra att veta helt och hållet vad det är han äter.

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och se på tv. Har nu börjat med en ovana att somna till tvn. Får se hur mycket sömn det blir inatt också då Adrian sover oroligt.

Alla dagar är olika

Det har vart en lite märklig dag här hemma.


Först på morgonen möttes vi av en liten nisse!


Lite senare möttes vi av ett lite monster som krålade omkring!


Max tyckte det var lite läskigt men vågade sig fram efter en stund.


Även små monster måste sova♥

Tisdag

God morgon! Nätterna blir bara bättre och bättre och jag hoppas att Adrian snart sover hela natten. Nu så somnade han vid 19 och sen vaknar han vid 00 och sen vid 3. Då går Andreas in och pratar med honom och sen somnar han snabbt om. Sen vaknar han vid 6 och vill äta. Så jag år sova bra om nätterna nu vilket är jätte skönt. Bara hopaps att han lutar att vakna och vara lite orolig.

Idag har vi inte många planer, får se om vi hinner att träffa pappa/morfar innan han åker till Ungern. Men han kommer hem i helgen så annars får vi träffa honom då. Han har ju vart sjuk i svininfluensan men nu är han frisk. Sen ska vi nog ta oss en lång promenad om vädret tillåter det.

Nej nu har Adrian tröttnat i hoppgungan!

Lite framtids planer kanske?

Den här dagen har bara rusat förbi. Vi har hunnit med en hel del och det är så skönt att ha rent och snyggt här hemma. Man mår så bra då, okej sällan som vi har jätte stökigt men alltid skönt med ny städat i alla fall. Vi åkte en sväng till jysk, plantagen och tuna park men hittade inte alls det som jag är ute efter. Är ute efter 3 större julkulor som jag vll ha i köksfönstret då det såg så tomt ut där förra året. Så bara att söka vidare.
Jag älskar julpynt men är ganska kräsen om hur jag vill ha det, vet precis i huvudet hur jag vill ha det men kan inte hitta det. Så har nu börjat fundera på att börja designa julpynt! haha. Bara det att jag inte kan måla för 5öre och skulle då behöva kunna tankeöverföra mina bilder i huvudet och det är lite svårt... Sen så är det lite problem med att jag då kommer tjäna pengar kanske 2 månader om året. Så det tankarna får stanna som just drömmar ;)


Nu på kvällen så har vi bara tagit det lungt med kvällsbad, mys och en grötvägrande Adrian. haha. Vet inte varför men 2 kvällar i rad så har han inte ätit mycket gröt alls. Så imorgon blir det att handla ny gröt och hoppas att det går ner lite lättare. Skrutten sover sen strax innan 19, vi gick in och la oss i sängen och såg på tv och efter en liten stund kurrade han ihop sig in till mig och somnade. Så mysigt de stunderna. :) Nu så ska jag snart bädda ner mig i sängen och se på paradise hotel som börjar 22.

Bjuder på lite bilder från dagen 


Adrian körde på hiphop stilen idag


Adrian får mååånga pussar av oss varje dag :)


Så man kan se ut när man inte vill äta gröten men mamma vill att man ska!

God natt♥

Hemmalagad mat en hit för Adrian

Jag och Adrian somnade om i soffan i lite över en timme efter förra inlägget. Skönt och mysigt :) Sen kröp vi ner hos Andreas i sängen och myste och busade, vad denna lilla herre kan få mig och Andreas att skratta. Han har så mycket tokigheter för sig ibland. haha.

Vi har även hunnit med en hel del här hemma. Vi har tvättat, städat båda toaletterna och dammsugit. Eller ja just det var ju jag som gjort det ;) haha. Men ibland är det skönt att dona hemma. Har även gjort hemmalagad mat till Adrian för första gången idag. För nu har han börjat äta en stor burk med mat till lunch och då tyckte jag att det var dax att börja göra egen mat. Så det blev spagetti och köttfärssås med morot och zucchini. Det gillade han :)

Nu ska vi göra oss i ordning här hemma och sen ska vi en sväng till plantagen.

Ont

Fy har så ruskigt ont i svanken och har haft ett par dagar nu. Ingenting hjälper mot det har provat att knapra piller och ha värmekudde mot men det onda sitter kvar. Super jobbigt så får se vad man ska hitta på för att få bort det.

Jag och Adrian är uppe och mysermorgon. Men idag känner jag mig pigg och pp bra humör, tycker inte om när man vaknar och är lite små irri. Det speglar sig över hela dagen då. Idag är der ruskigt väder ute som alltid nu och mina planer är att städa här hemma då det inte blev gjort igår.

Adrian sitter i sin gå-stol nu och pratar för fullt. Det nya som han säger heela tiden nu är daadaadaadaa, super kul och gulligt :)

Nej nu ska vi förflytta oss in till soffan

God morgon söndag och välkommen tand nr 2.

God morgon, förstår inte att jag är trött då jag sovit nästan omänskligt många timmar haha. Vi la oss i sängen för att se på Robinson men trött som jag var så somnade jag efter första reklamen. Kul sällskap! haha. Men eftersom jag är trött har jag nog sovit för mycket..

Nu när jag och Adriangick upp så kände jag i hanns tandkött och ju nu har tand br 2 spruckigt igenon. Det är andra framtanden där nere som man känner. :)

Nu ska jag och Adrian ta oss lite frukost och lägga oss i soffan och vakna till. :)

PUSS

New Moon

Då har jag och Jasemin vart iväg och sett filmen New Moon med alla fjortisar i stan ;) haha. Men så bra den var OCH han är ju bara såå snygg. Ja min lilla fjortis kommer fram i mig oxå när jag ser honom. haha. Efter filmen handlade vi mat och gick hem hit och åt. En del gos med Adrian blev det oxå. Nu har Jasemin gått hem och Adrian ligger i sängen för att sova. Jag och Andreas ska fortsätta kvällen framför Robinson som börjar ikväll.

Ska göra honom sällskap i soffan nu.

PUSS

Soliga lördag

Tänk att solen är på väg upp, hur underbart är inte det. Man behöver få se solen ibland för att piggna till i allt det mörka. Längtar även till nästa helg då man kan börja julpynta lite, det blir mycket mysigar i allt det mörka. Älskar att gå ute på kvällen och se in i fönster och det är ju så fint med alla stjärnor och ljusstakar.

Jag är så trött idag då det blev en ganska sen kväll igår. Men det var det värt då vi hade så trevligt. Jag och Adrian tänkte passa på att ta oss en tidig promeand över till mamma om en stund. Måste hinna med en promenad innan 15 för då ska jag iväg på bio. Oj, så kul det ska bli att komma iväg på bio. Ska så klart se New Moon ;) Sen blir det hem och mysa med mina älskade killar.

Adrian är i alla fall feberfri nu så det är skönt. Nej nu ska jag göra oss i ordning lite.

Puss

Adrians första utomlandsresa går till Kroatien

Den 14 aug 2010 klockan 6.30 flyger vi till ett soligt Kroatien. Så underbart och så kul det ska bli.
Är det någonting Adrian kommer få bli så är det berest, det kan jag lova. :)


Bild lånad från svd.se

Ser det inte ljuvligt ut?

Gotti!

Nu har jag en plåt med goda kladdkaksmuffins i ugnen, de är ju bara sååå goda. :) När de är klara om ett par minuter så ska jag och lilla plutten lägga oss och vila. Han är lite små gnällig just nu då han har lite lite feber. Men han fick alvedon för en liten stund sen så lite vila på det kommer nog göra susen för honom.

Fredagsmys

Då var det fredag, älskar fredagar de är så mysiga. Adrian och jag är ensamma hemma just nu, Andreas är och besiktigar bilen. Sen idag blir det att åka och handla och sen mot kvällen kommer Mikaela och Pontus över. Då blir det som vanligt idol, mat, och kortspel :)

Adrian mår fortfarande bra efter sprutan, jätte skönt och bara hoppas på att han slipper feber. Han sitter just nu i gåstolen med sin nya fina pyjamas på.


Adrian i nya pyjamasen! Stinky står det på rumpan och det känns som att det stämmer just nu! haha Så nu blir det blöjbyte och sen frukost!

Ha en härlig fredag

PUSS

Första glöggkvällen

Jag har heft en trevlig kväll hemma hos Kristin där det var ljusparty. Var riktigt trevligt och ändå lite skönt att komma bort lite själv från mina älskade killar. Man uppskattar allt när man får lite egentid. Jag och Andreas har tagit oss lite glögg här hemma, blossa 09. Sen så började vi kolla på filmen Bruno, men det slutade vi med då det bara var skit! Jag är trött och kommer nog snart bädda ner mig i sängen.

Imorgon kväll ser jag fram emot då vi ska ha idolmys med Mikaela och Pontus som kommer hit. Det gillar vi :)

Gott natt på er!

PUSS

Jag och min tok


Jag och en tokig liten Adrian tidigar idag.
haha

Vaccinerad liten Adrian

Nu är Adrian vaccinerad mot svininfluensan, skönt. Vi stod i kö i 45 min innan de öppnade men kom sen in på en gång när de öppnade. Skönt. Tack Malin som tipsade oss om att åka tidigare än vi tänkt, och det var tur det för efter vi kom så kom alla! haha. Inne gick det snabbt och smidigt och Adrian var duktigt blev jätte ledsen just när han fick spurtad men det gick över lika snabbt igen. Sen när vi åkte där ifrån somnade han på 2 sek då han var så trött. Men nu är lilla prinsen vaccinerad och det är bara att hålla tummarna för att han slipper biverkningar nu.

Vi har värmt upp oss med lite thé då man blev så frusen av att stå ute och vänta, men skönt att vädret var bra i alla fall. Om Adrian mår bra ikväll så ska jag som sagt iväg på ljusparty. Så det hoppas jag att jag kan smita iväg på, sen ska jag och Andreas ha filmmys med glögg ikväll. :)

Torsdag

God morgon! Vi har haft en okej natt. Adrian somnade mellan mig och Andreas i sängen vid 19.30, det är så mys när han gör det. Sen vaknade han till vid 00 tror jag och han somnade om efter en stund igen. Sen vaknade han vid 4.30 och var ledsen, ville ha tutte och inte alls ligga kvar i sängen. Andreas tyckte att det var jobbigt när Adrian grät och såg på pappa med sina bambi ögon som bara ville upp. Men efter att prata lungt och smeka huvud och rygg somnade hjärtat om och vaknade 6.30. Då hämtade jag honom och han fick mat, vi somnade om och vaknade 8. Så skönt att hans nya gå upp tid är 8!

Nu är vi uppe och myser och ska snart göra i ordning lite frukost. Idag ska vi ge oss på vaccinations kön, suck. Men det är skönt om han skulle bli vaccinerad så man kan våga sig iväg och ut lite mer med honom. Sen så ikväll ska jag iväg på ljusparty. Ska bli riktigt kul men måste hålla lite i pengarna, men någe skoj ska jag nog hitta. :)

Nej nu frukost sen få upp älskade Andreas.

PUSS

Adrian 6 månader

Adrian nu 6 månader:

*Väger 8020g och är 67,5cm lång.
*Har en tand som spruckigt upp.
*Börjar bli bättre på att sitt själv, iband går det jätte bra ibland inte lika bra. :)
*Rullar runt.
*Älskar hoppgungan och lära-gå-stolen.
*Älskar att studera sina leksaker och slå dem mot golvet. Byter hand och studerar dem från alla håll. Smakar på dem måste man också göra så klart! Sen är tvättråden på alla leksaker jätte goda.
*Dregglar en hel del.
*Tycker mycket om när man sjunger för honom.
*Ler stort och blir super glad när han ser katten Max. Sen så kallar vi Max för kissen till Adrian och några gånger har han sagt kisssee när han ser Max. Kanske ett roligt sammanträffande :)
*Älskar att dra mig i håret.
*Är super glad hela dagarna, förutom när man är hungrig eller trött då gnäller man lite så att mamma och pappa ska förstå.
* Äter 2 mål mat om dagen annars ammar.
*Håller på att sluta nattamma.
*Somnar vid 19 om kvällarna.
*Sover 2-3 ggr om dagen 40min varje gång.
*Tycker inte om att bli lämnad själv i ett rum.
*Älskar att bada och plaska.
*Sitter i sittdelen i vagnen och tycker det är jätte spännande.
*Pratar och skrattar massor.

Är världens bästa lilla kille så klart. Han är så glad om dagarna och förgyller vår tillvara så enormt. Tiden går så snabbt och man ser nya egenskaper hos honom hela tiden. Det är så otroligt rolig tid just nu. Tänk att just vi fick den finaste lilla prinsen♥

Full rulle

Vi är hemma nu efter heldag med äventyr. Vi mötte upp Malin och Moa för en promenad hem till Frida och Lovisa där det var mamma&bebisträff. Riktigt trevligt och super gott fika. Efter träffen hämtade Andreas upp oss och vi åkte till pingvinen där de håller vaccinationerna av småttingarna just nu. Tanken var att Adrian skulle vaccineras men det skippade vi då kön var så galet lång. Började där vid ingvinen fortsatte ut mot parken ingången, förbi parkeringen och bort mot parken badet. Ni som bor här kanske förstår hur lång kön var. Vi skippade det och tog oss en tur till tuna park och Adrian fick en ny fin pyjamas. Vi åkte förbi kön innan vi åkte hem men det var fortfarande super lång och det regnade så vi ger oss på det imorgon i stället. Hoppas att det är liiiite mindre folk imorgon i alla fall.

Nu är vi hemma i alla fall, Adrian leker i gåstolen och Andreas lagar mat. Lyx. Jag och Adrian ska snart hoppa ner i ett varmt bad och plaska massa vatten. :) Sen blir det myskväll här hemma som vanligt. :)

En lista om Adrian 6 månader får jag ta senare ikväll när det lugnat ner sig här hemma.

PUSS

Redan 6 månader

Tänk att min prins blir 6 månader idag. Var har tiden tagit vägen? Den bara springer förbi och man försöker att hänga med så gott det går, men det är svårt. Men tycker att det bara blir roligare och roligare nästan, nu får man så otroligt mycket tillbaka. Hans underbara smile, skratt, prat och hans oändliga kärlek. Man ser kärleken i hans ögon, hans otroligt vackra blå ögon. Tänk att man kan älska någon så otroligt, hjärtat nästan gör ont ibland av all kärlek♥

Natten var inte lika bra som igår, han vaknade 1, 3, 4, 5 och var ledsen. Vid 5 tog vi honom in till oss och han fick äta och han somnade sen om. Vi vaknade 8.20, underbart hoppas det kan fortsätta så. Idag ska vi iväg på mamma&bebisträff och det ser vi fram emot som vanligt :)


En pytte Adrian, 1 dag.


Adrian en glad kille på 6 månader nu brevid mig :)

Så man kan förändras mycket på 6 månader. Min lilla charmör.

Nej nu blir det frukost.

Gobiten Adrian





Lilla Adrian var en riktigt liten charmör efter kvällsgröten :) Det är så mysigt när vi hela familjen äter tillsammans. Adrian åt gröt och fick i sig en hel portion och vi åt korvstroganoff. Nu står lilla trollet i hoppgungan och hoppar ur sig lite energi innan det är dax att sova. Men nu ska vi nog förflytta oss till soffan och se på vänner, Adrian är så mysig att ha vid sig i soffan om kvällarna. Så lugn, inte ofta nu för tiden då man vill leka för det mesta. Men på kvällen kan han ligga med ett litet gosedjur eller bitring och bara njuta kväll med oss. :)

Fösta natten utan amning

Första natten untan att amma gick över förväntan. Det gick till och med jätte bra vägar jag säga. Jag hade räknat med massa med gråt och ingen sömn. Men Adrian åt sista gången vid 18.30 och somnade sen vid 19. Han vaknade första gången redan vid 21.30, Andreas gick då in och vyssade lite och klappade honom över huvudet och ryggen som han tycker om. Har var ledsen en stund och Andreas gick in med gämna mellanrum och Adrian somnade om efter 10-15 min. Sen så vaknade han nästa gång vid 00.30 och Andreas gjorde samma sak där och Adrian somnade sanbbt om. Sen vaknade jag vid 4.30 av att Adrian låg och småpratade inne i sitt rum, jag smög upp och bytte kläder då mina övermjölkiga tuttar läckt ut över hela mitt linne typ. haha. Passade även på att pumpa och sen gick jag och la mig och Adrian somnade om och jag också. Sen vaknade jag 7.30 av att han låg och pratade i sitt rum så då gick han och jag upp, kunde inte vänta längre med att amma då. Säger bara AJ vad det gör ont när de blir överfulla.

Men jag tror det är bra att Andreas tar Adrian om nätterna nu ett tag, för kommer jag in så vill han ju ha mat. Han vet att Andreas inte kan ge honom det. Bara hoppas på att det fortsätter så här bra och att han snart sover hela nätterna.

Nu har jag och Adrian myst i soffan och nu ska vi ta och leka lite då han börjar bli lite rastlös. Idag har vi inga planer, ganska skönt då resten av veckan är full av roligheter.

Sjukhuset idag

På sjukhuset idag gick det jätte bra. Andreas fick följa med in med Adrian då det var bäst att bara en av oss följde. Så jag och mitt blödiga mammahjärta stannade utanför, haha. Adrian var jätte duktig och allt gick bra. Så på onsdag dår vi se om allt ser bra ut, det tror jag nog. :) Vi tog oss en promenad innan och efter sjukhuset riktigt skönt ute idag även om det är tråkigt väder.

Vi ska snart äta middag här hemma. Idag blir det pastasås med bacon, champinjoner och lite annat gott. Skönt med snabblagad och god mat. Adrian har ätit en portion gröt och är nu nybadad och go. Han är jätte trött men han får hålla sig uppe till i alla fall 19. Så blir nog lite mys i soffan efter maten, det gillar han om kvällarna. :)


Jag och skrutten idag

Går i sin fars fotspår


Inspekterar pappas nya fälgar!

Mysig morgon med Adrian

Jag och Adrian har haft en riktig mysmorgon tillsammans. Har legat i soffan sen 7 tittat på tv, myst och sovit lite. Men nu har vi tagit oss upp från soffan och nu står det fruksot på schemat. Ute är det ruksväder som alltid nu för tiden, man blir så matt av det här vädret. Tycker inte om.

Vi har haft en bra natt och Adrian vaknade vid 23.30, Andreas gick då in till honom och han somnade snabbt om utan tutte. Riktigt skönt, bara hoppas att det kommer gå lika bra inatt. För nu som sagt är det slut på att nattamma.

Nej som sagt nu blir det frukost sen ska vi upp till sjukhuset vid 15. Hoppas att de går bra, men förstår inte riktigt hur det går att röntga hans höfter då han är sprattelgubben nr1. Vill inte gärna behöva hålla fast honom men det är nog det som vi kommer få göra. Men vår kille är ju så duktig så det kommer nog gå jätte bra :)

Smutsig TV

Finns det något smutsigare tv-program än paradise hotel? Såg första avsnittet idag och gud så roligt. Ett program som jag kommer att följa maniskt här hemma, haha!

Nu är det snart dax att krypa ner i sängen för min del. Imorgon är det en ny vecka och mycket saker att se fram emot. Imorgon ska vi även upp till sjukhuset då lilla hjärtats höfter ska röntgas, någonting man gör på bebisar som legat i säte. Så jag tror och hoppas att han har prima höfter!

God Natt!

PUSS

Söndag

Ruskigt väder vaknade man upp till idag också, burr. Jag och Adrian har donat här hemma och Andreas har åkt iväg för att köpa nya fälgar, suck! haha. Idag efter 16 kommer min familj hit så tänkte baka någonting gott innan det. Nu ska jag busa med mitt lilla hjärta. Känner mig så tråkig när man städar och har sig och han får leka själv. Men det är jätte bra att han kan göra det. Men just nu är han i en period då han vill se mig och Andreas hela tiden, vill inte gärna bli lämnad ensam i rummet.

1 hel portion

gröt fick Adrian i sig. Han brukar aldrig äta upp gröten på kvällen, men tror att det mycket beror på att han är för trött då. Så provade jag att ge honom den nu när han fortfarande är pigg och hela portionen gick ner. Sen så blir det att amma innan han lägger sig, tänkte vänta till på måndag med att försöka med flaskan. Måste samla ihop lite ork och motivation för att orka trilskas med vår lilla herre. haha

En liten tur

Vad ska man hitta på gråa dagar som idag? Vi tog oss i alla fall en tur till Karlssons i strängnäs. Hittade lite bra att ha saker som vi kom hem med i alla fall som ex. en ny diskborste! haha Efter den turen åkte vi till ica maxi och handlade lite och sen hyrde film. Så ikväll blir det 5e Johan Falk filmen att mysa till. Nu ska vi bara burra oss hemma resten av dagen.

Rund mage och en krya på dig hälsning


För 6 månader -1 dag sen idag.
Kan inte förstå. Tänk att just vår lilla prins låg där inne♥



Jag och Adrian skickar en krya på dig hälsning till pappa/morfar som ligger hemma och är sjuk i svininfluensan. Hoppas du snart är frisk igen♥

Lördag

Jag och Adrian är uppe och han sitter i sin gå stol och är sådär nöjd och glad som bara han kan vara. :) Han kan öven gå bakåt och framåt med den nu, men vet inte riktigt om det är medvetet eller ej. haha. Men han har så kul och det är så härligt att se. Det värmer mig.

Han har börjat sova lite bättre om nätterna nu och det känns jätte skönt och han sover i sin säng hela nätterna igen. Även jag sover bättre när han sover i sin säng. Nej nu ska jag ta mig lite frukost och mysa morgon med min lilla älskling.

Idag är det riktigt tråkigt väder ute, så vi får se vad lilla familjen ska hitta på.

Tack pappa!

När jag och Adrian kom hem från vår fika nere på stan så möttes vi av en lära gå stol här hemma. Ja, käraste Andreas hade då smitit iväg och köpt en gå stol till Adrian. Gissa om den är populär? Haha, Adrian bara ler stort och skrattar mot oss. Tycker att alla ljuden är jätte spännande och öronen på fjärilen tror det är en fjäril, i alla fall de är jätte goda att bita på :)



Så kul att se hur rolig han tycker att den är. Älskade lilla barn♥

Fredagen den 13:e och ladda inför att sluta nattamma

Vi har haft ennu en okej natt vilket känns skönt, känns som att energin börjar komma tillbaka. Man blir så trött att att inte sova sammanhängande. Vi har legat och myst i sängen en stund nu på morgonen och Adrian har vart en så glad och charmig kille. Som vanligt :) Idag ska vi ta oss en liten promenad ut till underbara hem och sen smiter vi nog in på öb när vi är där. Sen i eftermiddag ska jag träffa Veronica, hennes mage och Jasemin :) Ska bli jätte kul att träffa Veronica och se hur stor hon blivit. Är nästan lite avundsjuk, saknar magen. Men så klart är jag gladast av att ha vår lilla Adrian här men det är så mysigt med en lite lagom mage. :)Typ vecka 34 sen blev den för stor. haha
Sen blir det fredagsmys med idol och god mat med älsklingen. :)


Vi har även kommit fram till att på måndag så är det dax att sluta nattamma Adrian. Han blir 6 månader på onsdag och mer och mer medveten. Har läst runt lite och om man fortsätter nattamma efter 6 månader så är det svårare att vänja av det. Han äter bra om dagarna nu och ska hålla sig mätt om nätterna. Det kommer nog bli några jobbiga nätter men förhoppningsvis kommer det att vara värt det. Det gäller bara att ha tålamod.

Ni som nattammat och sen slutat hur gjorde ni? Har ni några bra knep? Hur lång tid tog det innan de sov om natten?

Nej nu blir det frukost.

Eftermiddagen och en liten kärleksförklaring

Vi har haft en jätte mysig eftermiddag hos käraste farmor och bonus farfar. Vi tog en lång promenad med farmor och Adrian sov i en hel timma! Var så skönt och det är så fint runt om torshälla när man går vid vattnet. Men det blev lite kalt om fötterna. Sen blev det bus och lek med Adrian och vi blev sen bjudna på middag. Var jätte mysogt och trevligt att spendera eftermiddagen där men vi fick snabbt åka efter maten då vi hade en mycket trött kille som ville hem och sova. Men han somnade på en gång i bilen så han var lite pigg när vi kom hem, så jag och Adrian tog oss ett kvällsbad tillsammans. Så mysigt att bada med honom och han tycker att det är så roligt. Sen la vi oss hela familjen i sängen och såg på tv och Adrian somnade vid 19.30 mellan oss. Så underbart att bara få njuta kärlek och familj.

Nu ligger Adrian i sin säng och jag har kollat på mammas pojkar, men ska snart smita ut till soffan och se på lyxfällan med Andreas. Sen blir det nog sängen ganska tidigt då jag är jätte trött.


Jag och en JÄTTE trött Adrian innan vi skulle på promenad.


Dagens lilla Adrian

Det gör mig så otroligt glad att veta och se att Adrian har så otroligt många kring sig som älskar honom så oerhört mycket. Mest av mamma och pappa så klart ;) Den här lilla killen kan busa om nätterna med mamma och pappa hur mycket han vill för vi är lika tokiga i honom i alla fall. Det är en så otroligt stor och stark kärlek man får uppleva när man får ett barn. Som idag då han somnade mellan oss och vi bara kan ligga och se och dofta på honom. Man kan inte få nog av honom. Sen att man känner hur stark kärleken då är mellan mig och Andreas också är helt fantastisk. Även om det ibland kan vara jobbigt mellan oss ibland när man är trött så vet man att vår kärlek är så otroligt stark. Är så lycklig som har så otroligt många fina och underbara människor kring mig och min familj. Tack alla ni fina för att ni finns

6 månaders kontroll

Nu har Adrian vart hos doktorn på 6 månaders kontroll. Det gick jätte bra men Adrian var lite trött och blev först lite rädd för doktorn. Men det gick över efter en liten stund. Allting såg jätte bra ut och han blev så fint godkänd, haha. :) Han är en stor liten kille som nu väger 8020g och var 67,5cm lång. Han följer sin kurva på exakten!

Nu har vi ätit lunch här hemma och Adrian fick prova på fisk för första gången och det gillade han. Trodde inte att han skulle göra det då barn inte brukar tycka om fisk. Men Adrian tänkte bli en klok liten herre! Vi ska snart åka ut till Adrian farmor och ta en långpromenad med henne och hunden Baluo :) Ska bli skönt och mysigt.

ÄNTLIGEN en bra natt

Den här natten blev riktigt bra, så äntligen en natt med lite sömn. Adrian somnade redan 18.15 då han var så sjukt trött. Han vaknade sen till bonde söker fru vid 20 och var ledsen, men han fick ingen tutte då. Efter 30 min somnade han i min famn men vaknade igen och var ledsen efter tio min så då gav jag mig och han fick tutte. Han somnade om och sov sen till 3! Då fick han komma in till oss och han fick mat men sen låg han bara och bökade i våran säng så lyfte honom in till sig igen. Han somnade om på två röda där inne. Sen hörde jag att han vaknade till vid 6 men orkade inte gå upp på en gång så lät honom ligga en liten stund och efter 5 min sov han igen. Sen vaknade han efter en liten stud och låg då och pratade för sig själv inne i rummet ett tag innan han och jag nu gick upp. Det var då en riktigt glad kille jag fick med mig upp. Men så skönt bara hoppas att kvällarna kan fortsätta så här så man slipper vakna 100 ggr om natten. Håller tummarna.

Idag ska vi iväg på 6 månaderskontroll så det ska bli spännande och se hur lillkillen växer.

NU frukost

Fullt hus

Nu är det lungt här hemma igen efter att haft tre livliga och roliga timmar här hemma. Det var ju mamma&bebisträff här hemma hos oss. :) Nu sitter Adrian i sin stol och charmar mig totalt, sötnosen min :) Vi väntar på att Andreas ska komma hem om någon timma med vagnen och sen att man kanske ska ta sig ut på en liten promenad. Skönt att få frisk luft vaje dag.



Adrian och Moa
Det är inte lätt att ta kort på 2 bebisar som vill kolla åt olika håll. Men här fick jag en bild då båda tittar upp i alla fall. haha.


Nu ska jag dona lite här hemma.

God morgon onsdag

Få var det onsdag, jag och lilleman är uppe och min frukost står och puttrar på spisen. Natten var som alla andra nätter och från klockan 4 så vaknade han en gång i timmen och var ledsen tills vi gick upp nu. Jobbigt för min lilla älskling. Men ingen liten tand som syns än man bara känner den lite.

Idag så är det mamma&bebisträff här hemma hos oss. Ska bli jätte trevligt och skoj! :)

NU frukost!

Just nu hemma hos oss

Adrian och Andreas hoppade nyss ner i badet och jag har fixat lite med maten. Eller det är inte så mycket att fixa med det då det blir lax, potatis och romsås. Jag bara ÄLSKAR lax så det vattnas i munnen på mig nu ;)

Jag smet iväg ner på stan en sväng och fikade med Jasemin förut, blev en GOOOD chai latte och chokladboll :) Massa prat och skratt blev det också. Efter fikan hämtade killarna upp mig så blev det att åka ut till ICA MAXI och handla lite.

Sen får vi se om jag ska baka ikväll eller om jag tar det imorgon innan alla mammorna kommer hit. Får hoppas baket blir gott i alla fall då det är första gången jag bakar den här. Men enligt receptet låter det gott i alla fall :)

Så nu har jag flummat klart ;) Ska forsätt här hemma nu
PUSS

Utvilad

Så skönt gick upp för en liten stund sen, underbart. Möttes då av två underbara killar här hemma, jag blir så lycklig. Natten har vart okej i alla fall. Adrian har spruckigt upp lite mer i tandköttet nu, igår var det bara en liten prick och nu är det som ett litet streck. Sen så känner man lite utav tanden men man ser den inte.

Idag ska det pysslas lite här hemma då alla mammor kommer imorgon. Sen ska det nog hinnar med en promenad och mot kvällen så kommer förhoppningsvis Jasemin över och ser på Desperate housewives.

Nu ska jag äte lite frukost.

Ha en härlig dag!

Tänder på G

Vi har nu fått lite svar på varför får stjärna helt plötsigt började sova så dåligt igen. Jo han har en tand på G. Vi såg det idag, han är vit nere i tandköttet och på ett ställe har han som ett litet hål. Där har det börjat spricka upp, så vi får se om det blir några gaddar nu snart som tittat upp. :) Så det är nog det som stör hans sömn om nätterna.

Idag tog vi oss en långpromenad till tuna park, skönt. Där kollade vi runt och Adrian var jätte nöjd över att sitta i sittdelen i vagnen. Efter tuna park gick vi hem till Adrians farfar där vi grattade honom på fars dag då han var borta igår. Jätte trevligt. Nu sover lillprinsen sern en liten stund. Vi får hoppas på en okej natt i alla fall.


Adrian börjar kunna sitta själv lite bättre. Men man får vara med hela tiden då man efter en liten stund tippar åt sidan. Men lite framsteg i alla fall :)

Nu ska jag se på ullared. haha! Är det inte sjukt att de gör ett program om det!

Måndagmorgon

Suck! En tidig morgon här hemma idag. När det är min morgon att gå upp med Adrian så vaknar han jätte tidigt och när Andreas ska upp med honom så sover han till 7 eller längre. Ja det är tidigt det också men det är längre än 6! haha

Jag blir så trött på vår söta lilla son ibland. Igår vaknade han sen strax efter 10 och han var jätte ledsen och arg i nästan en timme. Då fick han bröstet och somnade sen helt utmattat. Han KAN inte vara hungrig då för han äter mer under dagarna nu och sen så äter han gröt och ammar på kvällen. Men vad ska vi göra när han vart ledsen så länge och ingenting hjälper. Känns som det kanske är fel tid att försöka dra ner på ammandet under natten nu när han är i en fas. Ikväll tänkte jag göra ordning så om han vaknar ska han få flaskan och hoppas på att han tar den. Är i en period just nu då jag är så trött på att behöva gå upp flera ggr om natten, sen av lathet låter jag då honom sova vod oss. Men då sover både jag och Andreas sämnre.. Hoppas man ska få lite ny energi snart.

Idag är det måndag och ny vecka. Har en del roliga saker inplanerade så det kommer nog bli en bra vecka :)

Nu blir det grötfrukost!

Familje dag

Vi har haft en bra dag med firande av fars dag. Adrian fick en mugg där det var ett tryck på en monsterAdde. Sen åkte vi ut till Stefan och fikade och grattade honom på fars dag. Sen var det bara att åka hem och laga mat då min pappa sen kom över på middag. Var trevligt och Adrian satt med oss vid bordet men han hade redan ätit sin gröt.

Adrian somnade vid 19 men vaknade till vid 20 och då la jag honom vid mig i soffan och då somnade han snabbt om. Tryggt in till mamma, lilla hjärtat. Nu ska jag sätta mig med Andreas och njuta av kvällen innan det är dax att tanka ny energi.

Men först lite bilder!



Haha, var bara tvungen att lägga ut den här bilden på mongisfamiljen! haha (Förlåt älskling!)

Utmanad

Kopiera detta till din blogg.
Utmana 5 personer och berätta för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett bamn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (Förutom på fråga1).


1. Vad heter du: Jacqueline
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaga
3. Flicknamn: Julia
4. Pojknamn: Johan
5. Yrke: Journalist
6. Färg: Julröd
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Julskinka
9. Sak i badrummet: Juveler
10. Plats/Stad: Jerusalem
11. En orsak att vara sen: Jagad av vargar...!
12. Något man skriker: JAA
13. Film: jurassic park
14. Något man dricker: Jasminthé
15. Band: Jackson 5
16. Djur: Jordekorre
17. Gatunamn: Järntorget
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag ger dig min morgon

Jag utamanar Mikaela, Karro, Jacque, Nadja, Jenny.

Söndag

Det blev en bra natt i alla fall. Adrian somnade vid 20 då sov han till 22.30. Men då blev det ingen tutte inte och han var jätte ledsen en bra stund. Men han hade ätit gröt och ammat innan han somnade så hungrig kunde han inte vara. Efter mycket om och men så somnade han om 23.20. Då sov han sen till 4! Då fick han mat för då hade det ändå gått ett bra tag och så fick han somna om hos oss. Sen gick Adrian och Andreas upp vid 7 och jag fick sovmorgon till 9! :)

Nu ska vi se på 4e Johan Falk filmen som vi hyrde igår men aldrig såg. Vi såg istället Änglar och Demoner som var riktigt bra. Spännande!

En ganska bra natt

Vi har haft en riktigt mysmorgon här hemma. En bra natt fick vi oxå. Eller bra för att vara här hemma i alla fall. :) Adrian somnade vid 20.30 vaknade vid 22.40 för mat och sen somna om. Vaknade sen 00.10 och var ledsen men somnade om efter sång, kärlek och lite tuttande på NAPP! Japp ni läste rätt napp! haha. Han somnade då 1.05 och sov till 4 då han åt och somnade om. Vaknade vid 6 och fick komma in till oss och vi somnade om en liten stund och gick upp vid 7. Jag har kommit fram till att jag ska sluta att försöka amma honom om nätterna. För oftast är han inte hungrig utan vill bara få tutta och få lite närhet. Det skulle vara så skönt för honom oxå att inte behöva vakna så många gånger under nätterna så nu blir det att ta tag i att ordna upp det.

Igår kväll fick jag även i honom nästan en hel portion gröt, och han gillade det oxå! Skulle vara skönt om han ville fortsätta så nu då gröten ska mätta längre.

Vi hade i alla fall en jätte trevlig kväll igår. Mikaela och Pontus kom över och såg på IDOL och åt pizza med oss. Blev även en del kortspel mellan idol pausen! Var super trevligt som vanligt.

Idag så ska vi till barnens hus och se om man kan fynda någe skoj då de skulle ha lager rensning idag och imorgon. Sen ikväll ska jag och älsklingen ha myskväll med film och fondue.


Adrian igår när han fick lite vatten på flaska. Det var jätte kul att leka med flaskan :)

Nu ska jag kasta på mig lite smink. Adrian sover och har gjort det i över en timma nu. Lilla busfröt kan ta den sömnen på morgonen tycker jag ;) haha

Mysig morgon...

62e62bcb8091b6e81bd947b6c72b5fc6.png

Kolla varifrån!

Mysig morgon med varm oboy med grädde och go Adrian :)

Prins Adrian

De här fina fick Adrian idag till sitt rum.




Roligaste reklamen!

Äntilgen fredag!

God morgon, var en jobbig natt igen men jag fick i alla fall sova ut. Nu mår jag bra och känner inte av sprutan, eller jag har fortfarande ont i armen man annars mår jag bra. Skönt att det inte höll i sig så länge i alla fall.

Idag är det fredag, älskar fredagar. Även om vi är hemma hela veckorna så blir det lite extra mys då i alla fall. :)


Hörde på nyheterna nu idag att de tänkter börja vaccinera barn mellan 6 månader och 3 år också. Eftersom de inte blivit några värre biverkningar än på oss vuxna, sen så är det de som drabbas hårdast utav influensan. Ni som har barn i den åldern hur kommer ni göra med vaccineringen av era små?

Dålig

Blev dålig nu på eftermiddan fick feber, ont i ryggen, ont i lederna, var matt och lite yr. Men tog alvedon och orkade med att fira pappa i alla fall. Men jag vet ju i alla fall varför jag vart dålig.

Vårt lilla hjärta ligger nu och sover gott i sängen och vi myser i soffan under filtar. Jag är jätte trött och kommer nog somna så fort jag lägger bort datan. haha. jag är EXPERT på att somna i soffan. Lite halv tråkigt sällskap kanske men Andreas är van i alla fall ;)

Ha en härlig kväll så hoppas vi på en lugn natt här hemma!

PUSS

Vår lilla ål!

Nu är vi hemma igen efter en ruggig liten tur på stan. Var dels och hämtade ut libro paketet på lindex som innehöll en del gobitar. Köpte även hm lite små pyssel så nu ska jag göra ett litet grattiskort till pappa. Eller först blir det lunch då jag är så hungrig så jag känner mig helt yr. Adrian sover gott och har gjort i nästan 1,5 timma. Duktiga killen börjar kanske ordna upp sömnen nu? Vi får hoppas på det i alla fall.



Ska även berätta om den lilla ålen som vi har här hemma just nu! Som på morgonen idag så la jag honom på mitt på lektäcket jag gick ut och gjorde i ordning lite thé. När jag sen kommer tillbaka in så ligger han på golvet "långt" ifrån där jag la honom. Han snurrar runt, rullar och på någe vis förflyttar han sig. Men han har inte kommit på hur man tar sig fram riktigt i alla fall. Men min stora kille börjar i alla fall bli lite mer rörlig här hemma. :)


Så här hittade haf honom. Jag hade lämnat honom mitt på täcket! haha

NU lunch!

En bra natt och en ond arm

Ååh vilken bra natt det här ändå blev. Adrian har vaknat BARA 3 ggr under natten. Han somnade vid 19, vaknade 23.30 för mat och efter han ätit så blev han jätte ledsen en liten stund men sen lugnade han ner sig och somnade om. Sen vaknade han vid 2 någon gång tror jag och då fick han komma in till oss då jag inte orkade gå upp:P Sen vaknade han till vid 5 men somnade snabbt om efter lite tutte. Nu är vi vakna han och jag och jag känner mig ganska pigg.

Det ända som är jobbigt är att jag har så himla ont i armen där jag tog sprutan igår, kan typ inte lyfta upp den någe bra. Kunde inte ligga på den sidan under natten heller. Så jag och Adrian skippar öppna förskolan då jag inte orkar bära på honom eller hålla på att strula med vagnen idag. Men annars känner jag inte av någonting från sprutan så det är ju skönt. Man har ju hört värsta historierna om folk som blivit JÄTTE sjuka av den här sprutan men jag ser ut att klara mig. Skönt. :)

Den här dagen kommer bli lite utav en mysa inne dag känner jag. Men sen ikväll ska vi iväg till min kära pappa som fyller 45 år idag! GRATTIS PAPPA! :)

Nu blir det mysmorgon med min lilla älskling.

Linslusen Adrian!

Adrian är så himla rolig nu för att så fort jag ska ta kort på honom så skiner han upp som en stor sol med världens största smile. Det är så kul att han kopplar att nu ska mamma ta kort och då ska jag le och vara glad. haha. :) Mitt lilla charmtroll♥

En bra dag med härliga männinskor och vaccinering

Det blev en jätte bra dag i alla fall. Vi var på babymassagen och Adrian charmade sköterskan som håller i massagen med massa prat och leenden. Sen bar det iväg till mamma&bebisträffen där det var jätte trevligt som vnligt. Det bjöds även på gott gott fika, det gillar vi :) Efter det var vi hemma en stund och sen kom svärmor och hämtade upp mig och vi åkte och lämnade Adrian hos min mamma en sväng. Svärmor och jag åkte sen och vaccinerade oss, det gick jätte snabbt och smidigt och jag känner ingenting än. Så ska bli lite spännande och se om man får några biverkningar.


Adrian var stilig i sin LEVIS t-shirt

 
En glad Adrian och lilla Thildavsom utforskar hans blöjrumpa! haha
Och sen söta lilla Lovisa


Angelina, Moa och Adrian


Adrian och lilla Thilda

Nu ska jag fortsätta mysa här hemma framför tvn och bonde söker fru. Kommer nog snart bädda ner mig i sängen och fortsätta kolla på tv där inne. Imorgon ska jag med en vän på öppnaförskolan om jag mår bra efter sprutan. Vilket vi håller tummarna att jag kommer att göra.

Inte någon god morgon!

Vaknade på helt fel sida idag, så jobbigt det är när man känner sig irriterad och på dåligt humör utan att man har någon anledning. Men det kommer nog att ordna upp sig när vi nu snart ska iväg på babymassage och sen på mammaträff. Det är i alla fall att man har två killar som är på bra humör här hemma. Lillkillen sover just nu men hoppas på att han snart ska vakna så jag kan börja göra honom i ordning.

Mina finaste


Mina fantastiska killar som förgyller mitt liv♥








Den här lilla killen är helt underbar. Han får oss att le och skratta hela tiden för alla tokigheter han har för sig. Bara man tittar på honom så brister han upp i världens största smile. Alla jobbiga nätter glömmer man snabbt bort. Jag är så otroligt lycklig och kunde aldrig trott att livet skulle bli så underbart.

Adrians rum

Före



Efter







Vi är i alla fall super nöjda och ni ser ju hur nöjd Adrian är och det är ju huvudsaken! :) Det ända som saknas nu är väggordet prins som vi väntar på.

Duktiga Adrian

Från att Adrian har vart helt emot mat så älskar han nu att äta. Så himla härligt att se. Vi åt nyss lunch tillsammans hela familjen, så otroligt mysigt. :) Adrian var så duktig och åt en halv burk med spagetti och köttfärssås. De var tydligen jätte gott och när han valt ner maten och det råkade dröja liite för länge innan han fick ny mat i munnen så började han gnälla. haha. Men i alla fall skönt att han äter bra nu :) Ikväll tänkte jag ge honom lite gröt och se hur det fungerar under natten.

Tidig morgon med glad Adrian

God morgon. Då var det min tur att gå upp i ottan, men det gör mig inte så mycket då man har en så go och glad kille på morgonen. Men har har inte vart lika glad under natten, vaknat FLERA gången och vart ledsen och orolig. Han vaknar och är ledsen fast han får sova i mellan oss, vet inte vad man ska göra. Förutam att vänta ut fasen kanske...

Nu har vi två kvällar i rad testat med välling blandat med bröstmjölk för att det ska bli mildare för magen. Men som vanligt så är han inte så förtjust i flaskan. Men han tycker inte att vällngen smakar läskigt i alla fall. Så igår trilskades jag med honom lite och så gav vi honom lite av vällngen på en sked och då gick det så himla bra så att äta. Men INTE ur flaskan haha. Han var så söt när han lapade i sig från skeden haha och super lycklig var han också.


Super glad kille igår kväll med värsta vällingmustaschen! haha

Nu ska jag göra i ordning lite frukost sen ska vi sätta oss i vardagsrummet och se på the voice.

 

PUSS

Vår nya bil


En BMW 320i M-sport
Vi är toppen nöjda och den duger gott och väl för oss.

Ska du vaccinera dig?

Läte just om att en 3 årig pojke dött i svininfluensan här i Sverige. Så hemskt och läskigt. Jag ska absolut vaccinera mig om inte för min skull så gör jag det för Adrian och andra männiksor omkring mig. Just för att Adrian är under 2 år och då är bland riskgrupperna så ser jag det som en självklarhet att jag ska göra det. Jag kommer vaccinera mig på onsdag eller tordag får det då genom jobbet, skönt att det blir så snart känner jag.

Hur ska du göra med vaccineringen?

Indisk lunch

Lillprinsen ligger just nu och sover nap men lär vakna snart. Vi hade en trevlig lunch med pappa på stan, vi åt på den indiska resturangen här i stan och det var riktigt gott. Jag trodde inte att jag skulle tycka om det för när jag var i London åt jag indisk mat men tyckte inte om det. Men mina smaklökar kanske har mognat lite nu ;) haha. Gick även in på HM och köpte skor och långkalsonger till Adrian.

Nu ska vi röja lite här hemma och vi får se om jag ska orka ta tag i strykhögen. Suck! Sen så väntar vi på att farmor kommer vid 18 och hjälper oss med tapeten. Ååh det kommer bli såå fint :)

Indisk lunch

Lillprinsen ligger just nu och sover nap men lär vakna snart. Vi hade en trevlig lunch med pappa på stan, vi åt på den indiska resturangen här i stan och det var riktigt gott. Jag trodde inte att jag skulle tycka om det för när jag var i London åt jag indisk mat men tyckte inte om det. Men mina smaklökar kanske har mognat lite nu ;) haha. Gick även in på HM och köpte skor och långkalsonger till Adrian.

Nu ska vi röja lite här hemma och vi får se om jag ska orka ta tag i strykhögen. Suck! Sen så väntar vi på att farmor kommer vid 18 och hjälper oss med tapeten. Ååh det kommer bli såå fint :)

Måndag

Då var det måndag och ny vecka igen. En vecka närmare jul, så jag längtar just nu. Detta kommer bli den mysigaste julen nu när vi har vår kära Adrian.

Jag fick sovmorgon idag, fick sova till 9. Helt underbart, känns som jag börjar komma ifatt med sömnen nu i alla fall. Om en stund kommer min pappa hit och då ska vi ner på stan och äta lunch. Ska även uträtt anågra ärenden på stan när man ändå är där. Andreas ska åka och hämta tapeten som kommit och då ikväll kommer farmor över och hjälper oss upp med den. Så skönt det ska bli att få klart.

Nu ska jag göra i ordning skrutten min"

PUSS

MatMatMat!

Adrian och jag åt lunch tillsammans idag och vad han tyckte bra om det! Han åt slottspure och jag fullkornspasta med wokadegrönsaker. I alla fall, han åt jätte bra! Han brukar bara vilja ta någon sked och sen har han fått nog. Men nu åt han en halv liten burk och han öppnade munnen frivilligt utan att jag behövde lura i honom maten, så det tycker jag var toppen bra. :) Tänkte sen att han skulle få lite god fruktpuré efter det men det var tydligen jätte läskigt hela han ryste. haha. Bara hoppas att han vill fortsätta och äta duktigt. :)


Så här glad och skitig kan man va :)

Har även köpt hem mild havrevälling som jag tänkte prova någon kväll.

Lååång natt

Det har vart en lång natt, som vanligt här hemma just nu när han är i fasen. Vill att den ska ta slut jag vill sova! haha, tror att han igentligen också vill sova. Den här natten var som vanligt, vaknade och var ledsen men tror också att han hade det lite jobbigt med magen då han hade mycket gaser i magen. Men nu ligger han på golvet och är så glad så! Jag har tänt lite ljus här hemma för att mysa till morgonen. Ska snart göra i ordning lite frukost. Den här söndagen tänker jag och Adrian bara mysa inne, Andreas ska polera bilen haha.
RSS 2.0