Två månader

Vår lilla minsting har hunnit bli två månader. Två härliga månader som rusat förbi. Han börjar mer och mer visa sin personlighet och det är då allt en pratglad liten kille vi fått. Vissa dagar sover han bort och vissa är han mer vaken och med. Men fortfarande så sover han mycket så klart. Sover bra på nätterna gör han vilken är skönt. Vaknar och äter i snitt två ggr om natten. 

Han älskar att bada och ler då stort, pratar och skrattat mot oss. Älskar när vi pratat med honom och han riktigt skiner upp. Herre gud så lycklig man blir av hans skratt och leenden. Nog gör han vår familj komplett!  

Vår glada lilla skrutt väger nu 5064g och är 57,5cm "lång". Blåsljud..

Idag var det dags för läkarkontroll på BVC för Elwin. Imorgon blir har 7 veckor och han väger nu 4629g och är 55,7cm lång. Växer för fullt! Doktorn hittade tyvärr ett blåsljud på hjärtat så vi ska få en remiss till barnkliniken för att kolla upp det. Även om läkaren försökt lugna mig med att det antagligen inte är någon fara kan man inte låta bli att bli orolig. Tanken Tänk om slår till. Men jag försöker att inte oroa mig för mycket i onödan. Bra att det kollas upp i alla fall och jag hoppas vi får en tid snart så man får svar och slipper att försöka att inte oroa sig. 

Min vackra lilla mini <3


Syskonkärlek

Jag blir helt varm i hjärtat och så mega stolt över att se hur fina storebröder lilleElwin har. Det ska pussas, kramas och hållas i lillebror hela tiden. Är han ledsen så springer någon av de och hämtar nappen och försöker hjälpa mig trösta. Så otroligt fint att se deras kärlek till lillebror <3 


Hjälper lillebror att hålla nappen på plats<3

Elwin 6 veckor

Dagarna och veckorna rusar som vanligt förbi och vår lille Elwin har hunnit bli 6 veckor. Han är fortfarande en väldigt trött liten bebis men nu orkar han vaa vaken lite längre stunder. Nu när han är vaken så är han även mer "med". Tittar sig omkring med sina stora mörkblå ögon. Hör han våra röster så vänder han huvudet mot oss. Han har även börjat le! Det är så otroligt stort och häftigt och mitt hjärta gör lyckoskutt varje gång han ler mot mig och man ser hur hans ögon lyser av glädje. 

Han väger nu 4404g och är 54,5cm lång. Växer och följer sin kurva fint. Än Så länge är han mindre än storebröderna i samma vecka. Kul att jämföra och se likheter och olikheter mellan dem. En väldig likhet är att han är en kopia av Adrian när han var liten! 

Bildbomb från veckan!


RSS 2.0