Vi njuter

Fast Adrian fortfarande är dålig i magen så kan vi faktiskt vara ute på våran tomt och njuta av de första vår dagarna. Helt underbart, första våren i huset är efterlängtad. Sitter här ute nu och lyssnar på fåglarnas vårsång.

Vi gick ut på förmiddagen och satt i solen på altanen och åt lite mellan mål. (Wihoo 2 riskakor fick han i sig mer än han fått de senaste dagarna!) Adrian lekte runt på tomten och vi båda njöt. Tror han saknat frisk luft de här dagarna. Nu har vi precis ätit lunch här ute i solen, eller vi och vi Adrian fick i sig en tugga sen ville han inte ha mer. Men han dricker mycket så det är skönt.

Såg även första fjärilen för i år! Ååh så mycket energi man får av att våren är så nära nu.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/322017/images/2012/pic_191720978.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/322017/images/2012/pic_191720978.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/322017/images/2012/pic_191721271.jpg" class="image">

I ottan

Inte mycket sömn inatt inte. Har vart vaken sen strax innan fyra... Wihoo trött och huvudet bultar. Men mest synd är
Det om min lilla sjukling<3

Vardagen rullar på

Hur har ni det i kvällen? Jag njuter av lite egen tid då Andreas jobbar och Adrian sover. Adrian är fortfarande dålig, eller dålig och dålig. Det kommer och går, pigg ena sekunden till att i näste kräkas. Japp en mamma blogg ni läser och så glammigt är det då inte alla gånger att vara mamma. ;-) I alla fall, imorgon blir det att ringa VC då han haft det här sen i lördags.

Nog om det nu. Jag passade på att beställa hem lite nytt smink nu under kvällen. Blev mineral smink från Tikei, någon som testat? Beställde hem ett provkitt med 10 olika produkter som jag fick välja. Så får vi se hur det passar och fungerar och sen blir det i så fall att beställa hem mer. Min hud är i uppror med mig just nu och nu måste jag börja ta hand om den. Det här sminket skulle vara skonsamt mot huden så hoppas på att det här kan hjälpa mig ett steg på vägen till bättre hud.

Nu ska jag fortsätta slötitta på tv till BB börjar. Tittar du?

Det håller i sig.

Tycker så synd om mitt lilla hjärta som fortfarande inte är kry får magsjukan. Han har vart hängig hela dagen och börjar hulka varje gång han äter. Sen hade han spytt ner hela sängen nu ikväll. Lilla hjärtat mitt.

Hoppas han snart bli kry. Saknar min busiga lilla stjärna. Idag har han legat i soffan hela dagen, inte mycket han orkat med. Så imorgon hoppas vi nu på en bättre dag.

Det börjar falla på plats.

Vi har nu hunnit en bra bit med klädkammaren. Garderobs systemen är på plats och nu även våra kläder. Är så ruskigt nöjd och då är vi inte klara än!

Här har ni två bilder över hur det ser ut just nu.





Det som är kvar nu är:

- Tegelväggen ska göras färdig.
- Resten av golv och taklisterna ska på plats. Bara satt upp de som är bakom garderobs systemet.
- Nytt element ska köpas och upp och sen vi köpa ett elementskydd för att dölja det.
- Dörr och fönsterfoder ska köpas och upp.
- Sen ska det så klart inredas men matta, belysning och en massa andra idéer som jag har.

Det roligaste är faktiskt kvar och det är som sagt inredningen.

Söndagen snart slut

Helgen har inte alls blivit som tänkt. Men vi vi har hunnit långt med vår walk in closet och sen har vi njutit av familjetid. Adrian har vart hängig hela dagen och inte fått behålla mycket mat eller vätska. Men eftermiddagen och kvällen var lite bättre. Nu sover han gott efter att han somnat i min famn. Mysigt, får passa på att njuta av det då det aldrig händer annars.

Nu är jag riktigt trött men inte så konstigt då jag vart vaken sen 5. Men ska försöka hålla mig vaken för att se BB. Imorgon ska ni få se bilder på vår walk in closet. En hel del kvar att gör men kläderna hänger där nu i alla fall. Så jäkla nöjd!

Men imorgon som sagt så hinner jag ta lite bättre bilder. Trevlig kväll!!

Magsjuka in the house!

Jag och Adrian ligger i soffan och ser på barn tv. Har vart vakna sen 5 och innan det ett antal gånger under natten. Det är så att Adrian blev magsjuk igår när vi var iväg till Västerås. Han var som tur inte med och var trygg hemma med Mia. Men det hade bara kommit helt plötsligt och han som var så otroligt pigg och busig igår. Så set var en pluttis vi hämtade hem. Sen dess har han nu inte fått behålla någonting. Stackarn. Hoppas det vänder snart och han i alla fall kan få behålla lite vätska. Stackars lilla hjärtat mitt.

I bilen

Nu sitter vi i bilen till Ikea. Nu ska det handlas garderobslösning. Wihoo! Skönt att komma iväg en stund bara jag och Andreas och gå i lugn och ro där.

En prinsessa är född

Torsdag kväll och jag är trött. Långa mörka dagar (undantag idag då solen lyst) tar ur sin rätt. Nu vill jag att våren ska komma och man kan ha lite lättare kläder och söta ballerina på fötterna. Ge mig nu!

Hur har ni haft det idag, ni har nog inte missat att det föddes en liten prinsessa idag. Jag satt så klart och bölade framför tvn när Daniel höll ett kort tal. Men som jag sa på jobbet kunde vart Kurt i Uppsala som berättat att han just fått barn. Hade nog bölat då också, är lite halv blödig av mig och framför allt klockan 7 på morgonen. Sen vet man själv hur otroligt stort och mäktigt det är att få barn♥

Nu ska jag lura i soffan innan jag kryper ner i sängen. Som sagt trött ikväll. Hoppas ni haft en bra dag!

Då var han igång igen!

Då börjar det hända lite uppe i vår walk in closet igen. Tegelväggen på väg upp. Jag har världens bästa man. Han överraskar mig hela tiden av allt han kan!

Min solstråle

Underbart att komma hem efter jobbet och att Adrian fortfarande var vaken och på strålande humör. Några pussel senare, vällingmys och bokläsning så sover han nu gott♥


Bild från förra veckan på min solstråle♥

Give me light!

Så jag längtar att vår walk in closet ska bli färdig och man kan börja inreda den. Har några planer på hur jag vill ha. En sak är den här lampan, just love it. Annars blir det någon liknande men någon typ av kristall vill jag ha. Det ska ändå vara lite små exklusivt där inne.

Äntligen!

God morgon! Var precis ute i regnet för att hämta in tidningen. Riktigt glädjande rubrik på första sidan. KENT till sundbyholm i sommar. Riktigt roligt, alltid extra kul när dom kommer "hem" och spelar. Jag hade dock en liten fågel som viskade i mitt öra för några månader sen att de skulle komma. bra med en pappa i branschen ;)

Nu ska jag fortsätta med frukosten så skriver mer sen.

En sån dag..

Idag har jag vart lite bitter. Bitter på det mesta, den där veckan i månaden kan vara en bra förklaring på min bitterhet. Men har i alla fall försökt njuta av dagen. Efter jobb och dagis åkte jag och Adrian till stadsparken för lite lek där. Men efter en timma var mina fötter isbitar och vi åkte hem. Sen har det inte hänt så mycket förutom alla vanliga måsten.

Imorgon är det fettisdagen och jag har inte hunnit baka några. Tråkigt, men blir nog att baka i helgen, så gott att göra egna och fylla med massor med mandelmassa. Mmmm..

Nu väntar jag på BB innan det sen är läggdags. Trött och ser fram emot en ny dag imorgon. Avslutar dagen med en bild från i fredags på Adrian när vi var ute och lekte i snön. Underbart väder den dagen. Nu vill jag ha vår!

Vitt, vitt, vitt.

Då var söndags kvällen här och ny arbetsvecka väntar. Helgen har gått i renoveringens tecken. Väggarna är nu vita, golvet lagt och målat vitt. Vilken skillnad det blir. Så snyggt det kommer att bli. Bara älskar golvet! Det som är kvar att göra nu är lister (golv och tak), en tegelvägg som ska upp på ena kortväggen och sen garderobslöösningen. Så roligt det ska bli att börja inreda där inne sen. Nästa helg åker vi till ikea för att köpa garderobslösning. Så nu i veckan måste vi klura ut hur vi vill ha systemet. Det ska vara snyggt men endå praktiskt och få plats med mycket förvaring.



Några före och just nu bilder.

Nu ska jag ladda inför big brother starten!

Massa dator måsten

Kvällen har som vanligt rusat förbi men denna gång framför datorn. Då det skulle diffas schema, bättra på mitt personliga brev och köpa biljetter till Filip och Fredriks show. Men blev inte att köpa några biljetter nu då jag pratade med Jasemin och hon ska hjälpa mig på lördag och se till så att vi får bästa möjliga platser. Så det blir bra.

Jag hade tänkt att visa er några goa bilder på min kära Adrian som jag tog idag. Men tiden har rullat förbi och får göra det imorgon. Nu blir et en dusch och sen en kopp té innan läggdags sen. Trevlig kväll!

Cupcake love!

Hej, har ni hadt det bra på alla ♥dag igår? Vår romantiska kväll bestod av middag i soffan och sen målning och slipning. Är det romantik eller vad? :-) Jag och Adrian var hemma hela dagen och bakade valentine´s cupcakes. Som vi sen åkte och delade ut till några nära och kära. En mysig och lugn dag.

 

Annars rusar dagarna förbi oss. Jobb, renovering, hemmasysslor och så klart så ska vi hinna med att njuta av dagarna med Adrian. Så det blir sena kvällar då vi försöker renovera så mycket som möjligt då. Men ikväll blir det ingen renovering för mig då jag jobbar kväll. Hoppas ni mår bra i varje fall!

Lite nytt i vårat hus.



En liten ask som står på byrån i hallen. Home sweet home.


Ny lampa i lekrummet här nere.


I fredags hade vi besök och fick då denna fina ljuslykta.

(Svårt att fånga den på bild dock.)

Lite nya små detaljer hemma hos oss. Annars handlas inte så mycket till hemmes som jag skulle önska. Men en resa till Ullared väntar i år och lika bra att vänta till det. Sen läggs de mesta pengarna ner på renovering just nu.

Måndag morgon och liten sjukling igen

God morgon!
Vi har bäddat ner oss i soffan med täcke och té och ser på Barnkanalen. Mysig start på veckan. Adrian har dock blivit sjuk igen. Han har en riktigt jobbig hosta och är snorig. Har vaknat flera ggr av att han hostat och han själv harbocksp vaknat flera gge. Så vi blir hemma för kurera lillemannen här hemma idag.
Hoppas ni får den bästa start på veckan! KRAM

Mysig middag mitt i kaoset

Just nu lever vi i ett renoverings kaos. Man blir lite små galen med det är bara för en period. Bara för det dukade jag upp för lite mer fin middag med massa tända ljus och så klart god mat. Vi åt tacogratäng som var helt galet god! Kanske lägger ut ett recept imorgon.


På bilden ser ni mina två nya ljusstakar som jag köpte i veckan. Så vackra, älskar dem. Mycket bra pris inne på Åhlens. Ska nog köpa hem några fler. :)

Nej nu blir det duschen innan jag fastnar någon annan stans på vägen ;)

Slut.

För här sitter jag på golvet med godispåsen i högsta hugg. Dagen har gått i ett! Så är första lugna stunden idag förutom vid middagen. Eller den kanske inte heller var den lugnaste då vi hade en matvägrande Adrian.

Har under kvällen grundmålat väggarna i vår blivande walk in closet. Kommer bli så bra. Så nu är nya gipsväggar uppe och de är nu målade ett lager och imorgon kör vi förhoppningsvis på sista. Nu ska jag ta en dusch helt slut i hela kroppen och framför allt ryggen. Fy! Imorgon börjar jag veckan med ledig dag. Härligt! Trevlig kväll till dig nu!

Learning to let go

Ikväll är finalen i den ungerska melodifestivalen. Självklart håller vinthundarna för låten Learning to let go - Gábor Heincz.

Låter skrev min pappa från början på min ettårs dag. Sen är de fyra låtskrivare som nu arbetar tillsammans och förra året gjorde de om den, dels då efter att jag fått barn. Låten är riktigt fick och självklart slår mitt hjärta lite extra för just den här låten.


På den är länken kan ni både se och rösta på den ungerska finalen ikväll klockan 20. Hejja Hejja!

http://videotar.mtv.hu/livem1.aspx

Superwoman!

Idag träffade jag en studievägledare för hjälp och just vägledning. Så i mitten av mars börjar jag med psykologi A i 5 veckor. Efter det ska jag studera pedagogiskt ledarskap i 10 veckor. Någon gång under tiden ska jag göra en ompröving på spanska steg 1. Sen ska jag söka en yh utbildning till hösten så får vi se.
Känns bra i alla fall även om det kommer bli en tuff vår. Jobba 75% plus plugga heltidskurser på distans. Men allting går med lite vilja och planering. Sen är jag ju Superwoman! Är vi alla kvinnor inte det!

Kärlek

Kärlek är att vakna upp på morgonen och se att Andreas dukat fram en stor frukost med tända ljus. På bordet stod även mina vackra tulpaner som jag fick igår. Små saker som gör mig glad i hjärtat.

Nu tar jag helg.

Ligger i soffan och gottar oss med lite godis. För mig är det fredag då jag är ledig två dagar och sen jobbar hela helgen. Men helgen orkar vi inte tänka på nu, det är inge roligt. Men helgjobbet ska ju göras. Men som sagt först ska jag njuta av två lediga dagar. Imorgon ska jag träffa en studievägledare, ska bli spännande att se om han kan få mig att bli lite klokare i studiedjungeln.

Nu ska vi se på sveriges mästekock. Får se om jag ska leka mästekock på fredag då vi får gäster.


Avslutar dagen med en frestande bild på godis skålen. ;) KRAM

Smaker från USA

Hur har din dag varit?

Vi har haft det jätte bra! Efter jobbet åkte jag och hämtade Adrian på dagis och sen hämtade vi upp Andreas. Åkte ut till pappa min där även min bror var. Åt våfflor med strawberry syrup som jag beställt när pappa var i USA. Så gott! Varför finns det inte att få tag på det i Sverige? Jag har inte hittat det i alla fall. Mysigt att umgås lite, pappa åker till baka till Ungern imorgon. På lördag är finalen i Ungerska melodifestivaken och pappa har en låt med och tävlar. Så den håller vi tummarna för och jag ska snart dela med mig av låten för er!

Nu ska jag njuta av kvällen!

 

Nu är det min tur!

Sitter på jobbet som alltid känns det som. Mitt andra hem.. Suck. Kvällen igår avslutades på bästa sätt. Efter jobbet åkte jag hem till Jasemin och drack té och hade det mysigt.

Har vart lite deppig den senaste tiden men nu börjar jag komma tillbaka igen. Fina vänner ger så otroligt mycket energi och måste bli bättre på att träffas. Jag är så dum för att jag alltid får så dåligt samvete när jag gör någonting för mig själv. Måste sluta med det för jag måste även tänka på mig själv och må bra för att kunna vara en bra mamma och sambo. Och på torsdag ska jag träffa en studievägledare, nu är det min tur att satsa på mig själv och min framtid!

Gammal vänskap rostar aldrig!

Har haft en härlig start på den här veckan. Ett litet besök hos mormor min och efter det hem till barndomsvännen Jacqueline. Vi firar 20 år som vänner i år och även om det gått ett halvår sen vi sist träffades så känns det som en vecka. Fast nu hade vi beviset i hennes stora härliga bebismage. ;) så nu är jag full på massa glad energi efter massa babbel och skratt. Tack för idag vännen<3

Nu slappar jag hemma en stund innan jag ska åka och jobba kväll. Inte lika kul dock ;) hoppas er vecka startar lika bra! Njut av solen som skiner idag, härligt!

Söndag

En sak jag älskar med söndagarna(då man är ledig) är att laga ordning lite extra god frukost och njuta tillsammans med familjen. Nu ska vi göra oss i ordning för att sen åka och titta på lite olika badrumslösningar. Det börjar bli aktuellt att börja där inne då det inte är bytt sen byggnadsåret 79. Andreas börjar jobba klockan tre och då åker jag och Adrian ut till min mamma då han tjatar om det. Blir perfekt att ta med mina cupcakes dit så vi blir av med dem. Jag kommer snart rulla fram annars. ;) 


Söndagsfrukosten blev fattiga riddare. Smarrigt!

Nu ska vi städa undan i köket och göra oss i ordning. Hoppas ni får ett bra avslut på veckan.

Go fika


Jag och Adrian bakade cupcakes idag. Smarrigt, men nästa gång ska vi allt ha karamellfärg hemma så de kan få härligt pastelliga färger. Så nu har vi små efterrätter att bjuda på ikväll när Mikaela och Pontus kommer hit för mellokväll.

Nu ska här bakas!

Frukost time!

God morgon. Jag vaknade klockan 8 av att Adrian tassade in till mig. Då låg vi kvar ett tag och tittade på Pingu. Nu Har vi flyttat ner till soffan. Äter lite frukost som består av äpple, banan, keso och kanel. Smarrigt och nyttigt. Kan behövas då jag inte tror att kvällen kommer bli lika nyttig. Mikaela och Pontus kommer över för årets första mellokväll! Annars får vi se vad dagen erbjuder. Det är -17 grader ute så vi kommer nog inte gå ut i onödan idag.

Fredagsmys på hög nivå

Nu har jag läst en bok och sagt godnatt till min lilla tokstolle. Vi har haft en kanon mysig och rolig dag och ser fram emot en helg i samma anda. Så det var mitt fredagssällskap det. Men vi har hunnit njuta av kvällen med tända ljus, god mat och popcorn. Så nu är jag så mätt så jag nästan spricker. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se om det är något bra på tv annars blir det nog att se på någon film. Imorgon börjar melodifestivalen, så jag längtat!


Kvällens middag, enkelt men gott.


Utökade min ugglefamilj när vi var i Stockholm. De är så söta!

Mitt lilla lyckopiller

Det var en lycklig kille jag hämtade hem från dagis idag. Överlycklig att vara tillbaka efter sjukdom och ledighet. Skönt att han trivs så bra och får så possitiv energi. När vi kom hem busade vi massor och skrattade åt varandras galenskaper. Sen undrade jag lite högt vad klockan var, sju svarade Adrian. Jaha ska du sova snart då frågade jag. JAA, först bada fick jag till svar. Haha, så nu ligger han i ett varmt bad och plaskar för fullt. Älskade barn!

Ute är det kallt idag, burr snön yr och termometern visar -10 grader någonting. Jag vill ha vår, men det är en lång väntan dit... Andreas jobbar ikväll så jag och Adrian får fredagsmysa för oss själva. Får se om vi ska baka något smarrigt efter att han badat. Hur firar ni in helgen?

Sista semesterdagen

Sista lediga semesterdagen och imorgon väntar jobbet. Men sen är jag ledig i helgen så det är skönt. Även om ledigheten inte blev som vi planerar då Adrian var sjuk. Men vi har haft massor med välbehövlig familjetid och vilat upp oss.

Idag avslutade vi ledigheten med att vi hämtade Adrian hos sin farmor. Så gick vi ut i det fina vädret och grillade korv. Riktigt mysigt men var nog lite väl kallt. Så hem för att mysa ner oss i soffan med varm filt och slö titta på tv. Adrian somnade och jag myste med att ha min lilla kärlek sovandes nära.

Mikaela kom över och vi åt smarrig chili con carne. Bra avslut på dagen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi se på Sveriges mäster kock som vi missade igår. Hoppas ni haft en bra torsdag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/322017/images/2012/pic_187483041.jpg" class="image">

Gavin DeGraw = MAGI

Vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva Gavin DeGraws uppträdande igår. Man måste vart där för att förstå hur bra och fantastisk musiker han är. Spontan, rolig, duktig och han får en så härlig kontakt med publiken. Pratar skojar och när bandet gick av seenen var han kvar och pratade, skojade och sjöng en skit dålig men rolig låt som han skrivit när han var ung och satt på sitt tråkiga skit jobb och slet. Som sagt man måste vart där för att förstå hur magiskt det var.

Idag känner jag mig nästan lite tom och ledsen då det är över... Låter skit konstigt men jag vill bara ha mer och mer. Får hoppas att han snart kommer tillbaka igen♥


Ett smakprov från spelningen igår. Hoppas att det kommer upp fler låtar på youtube snart så ska jag dela med mig.

Längtat

Sitter i bilen till Stockholm med min snygga kärlek nu och lyssnar på Gavin DeGraw.Så jag längtat efter den här dagen. Först blir det att göra stan och sen blir det middag på någon resturang. Kvällen avslutas sen på bästa sätt. Så klart med Gavin DeGraw på annexet. Sist vi såg honom var 4-5 år sedan på berns i stockholm. En liten intim och fantastisk spelning, han är så grym live. Sjöng en låt helt utan mikrofon, så häftigt och BRA! Ååh tänk att vara tillsammans med Gavin och vakna upp till hans sång varje morgon. Haha, nu drömmer jag mig iväg igen. ;) ska i alla fall bli en fantastisk dag.

RSS 2.0