Torres hjärta Wille!

Parken zoo

Vi gjorde en favorit i repris. En söndag på parken zoo. Så härligt att se lyckan i Adrians ögon när han springer runt där. Skönt för oss också då han får möjlighet att springa av sig lite energi. :)
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Då var midsommar helgen förbi oss och visst har vi haft det bra. Första midsommarfirandet som vi fick dela med Wilmer och Adrian som storebror. En fin dag med äkta midsommar traditioner. Bäst enligt Adrian var nog när vi åkte traktorsläp ute i Roxnäs.
 
Började som sagt dagen med att åka traktorsläp i Roxnäs. Åkte ut i skogen till en öde stuga där vi plockade blommor och björkris.
Adrian älskar att fotografera med kameran och fångade även mig på en fin bild.
Midsommartårta är ett måste!
Fiskedamm och lekar. Vilket Adrian vann första pris bland barnen, jag första pris för de vuxna och Andreas fick tredjepris. Lyckostar!
 
Som ni ser en fantastisk dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skoj på stranden

Adrian är en riktig liten pajas och ger oss många skratt varje dag. Här är bilder från förra veckan när vi var hos morfar och badad. Adrian samlade på musslor och lekte så klart pajas framför kameran!
 
 

Sockerbitar

Så sött med de där två små sockerbitarna som tittat upp i underkäken på Wilmer.

 
 
 
 

Gungeligung

Inte bara Adrian som har kul i lekparken längre! Wilmer är helt såld på att gunga. Framför allt om bästa och roligaste storebror gör fart!

Parken zoo

Haft en fantastisk dag med familjen på parken zoo. Min syster gjorde oss sällskap och jag låter bilderna nedan tala för sig!

Det vackraste

Tiden går så snabbt och ibland hinner man inte ta vara på den så som man vill då alla måsten tar över vardagen ibland. Men idag passade jag på att sova middag med Wilmer och han sover här vid min sida fortfarande. Underbart att lukta och pussa på hans lilla huvud. Höra hand trygga och tunga andetag. Se hans lilla näsa, mun, händer allt så otroligt fint och perfekt. Stunder som dessa så kastas man nästan omkull av kärleken till mina två små. De är det största i livet. De jag lever för och skulle göra allt för. Tiden de är små är så otroligt kort, intensiv och underbar.

Nu vaknade precis Wilmer här och firade av världens leende. Tänk vad otroligt lycklig lottad och rik jag är <3

Det vackraste jag vet,
är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid,
och jag glömmer både rum och tid.

Du ligger här bredvid,
och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig,
är det vackraste för mig.

Snart

Snart så kryper jag! Tränar hela tiden.

Bröllops redo

Igår innan bröllopet
 
 

En fantastisk helg lider mot sitt slut

Söndag och vi lämnar en helt fantastisk helg. I fredags var det studentfirande för Andreas bror Martin.
Glad Adrian som väntar på tårta! :)
 
Igår, lördag gifte sig en av mina äldsta vänner Jacque med sin Emil. Jätte fint bröllop där deras underbart söta son stal själva vigseln en aning. Charmade alla! Efter vigseln var det middag med tal och små aktiviteter som roade. Sen var festen igång och vi dansade till festen var över. Så otroligt rolig kväll. Båda barnen sov borta och allt hade gått jätte bra. Så skönt för mig och Andreas att komma iväg tillsammans och bara vara vi. Ha trevligt och roligt. Göra det vi är bäst på tillsammans, partajja! ;) Har många fina bilder från dagen med det får bli i ett annat inlägg då de ligger på mobilen.
 
Fick sova ostört en hel natt för första gången på säkert 8 månader. Innan Wilmer föddes vaknade jag X antal gånger varje natt för toabesök och busig bebbe i magen. Så det var otroligt skönt! Vaknade 9.30 av att Andreas kom med McD frukost på sängen till oss. Väldigt uppskattat dagen efter! Sen åkte vi och hämtade våra små som vi saknade så! Sen har vi bara haft oss en härlig söndag. Nu är kvällen här och jag är trött men glad efter helgen!

Adrian

Tänk vilken sprallig, tokig, glad, snäll, fin, busig, charmig, kärleksfull och underbar pojke du är. Dina blå busiga ögon får mig på fall varje gång jag ser dig. Jag älskar dig och din lillebror mer än ord kan förklara.

Sommar

Så underbart det är att sommaren äntligen kommit. Vi njuter ute på tomten stor del utav dagarna. Tänk vilket lyx att få vara hemma hela sommaren med mina två små. Ska bli bättre på att prioritera bort tråkiga måsten och njuta mer av tiden. Vad gör det om det är lite rörigt och om disken få stå till imorgon. Ingenting men jag mår dåligt när det blir rörigt men nu kan vi istället gå ut och blunda för röran. Perfekt !

Nej nu jag jag och Adrian lägga oss på gräset och titta på molnen. Underbart.

Första tanden

Äntligen har Wilmers första tand tittat fram. Det har vart en jobbig väg dit med ont tandkött, 40graders feber, massa gnagande på allt man kommit åt och dreggel. Så idag äntligen känner man en vass liten tand titta fram. Höger fram där nere och ser ut som vänster kommer vilken dag som hellst den också. Tänk min lille bebis börjar bli så stor redan nu. 6 månader och en vecka idag.
 
♥♥♥

Wilmers dopdag

Den 2 juni 2013 i Torshälla kyrka döpter vår George Wilmer. Hans humör var växlande och var inte allt för nöjd under själva dopet. Men det var fint och minnesvärt i alla fall. Psalmerna vi sjöng var Du vet väll om att du är värdefull. Otroligt fin psalm och samma spelades på Adrians dop. Sedan sjöng vi även Tryggare kan ingen vara. Men det finaste var när min pappa och faster sjöng låten Handens fem fingrar. Då var det många med tårfyllda ögon och texten är så vacker. Wilmers faddrar eller gudföräldrar är självklart faster Mikaela och Pontus.
 
Efter dopet somnade Wilmer gott och vi åkte hem till oss för tårta och presentöppning. Avslutade kvällen med grillning med de utvalda faddrarna. En fin dag.
 
Väldigt talande bild från dopet. ;)
 
 
Med fina mamma♥
 
Sen hem för fika
Förste paketöppnare
Hela familjen hjälper till
 
 

Ny vecka att se fram emot

Måndag, solen skiner, all stress inför dopet har lämnat kroppen och vi ser fram emot veckan. Många roligheter som väntas den här veckan. Studentfirande, födelsedagsfirande, skolavslutning och på lördag väntas bröllop. Ska bli riktigt kul. På lördag när det är bröllop får jag och Andreas lite egen tid tillsammans. Underbart men mitt hjärta kommer längta ihjäl sig efter våra små. Framför allt Wilmer som ska sova borta för första gången. Men det ska nog gå bra. Som pappa och Mia sa vi kan ta en vaken natt om det är så, vi kan sova alla andra nätter. Såå sant och ska göra allt för att njuta av vår tid istället för att oroa mig.

Wilmer sover nap och jag njuter av solen ute på altanen. Idag blundar vi för alla måsten här hemma. Har vart fullt upp av det hela förra veckan så en dag kan vi klara av att leva i röran. Då är det skönt att solen skiner och man slipper vara inne också! :) hoppas ni har en härlig vecka att se fram emot.

RSS 2.0