hemma hos mamma och äter ost o kex och dri...

foto068 (MMS)

hemma hos mamma och äter ost o kex och dricker vin. Myskväll med andra ord:)

Shopping

Till Adrians som vanligt. Idag kom jag på varför jag aldrig tycker att jag har några kläder att ta på mig. Jo för att jag bara handlar till Adrian. Kan gå ner på stan för att köpa någont till mig själv, men istället kommer jag bara hem med en massa till honom. Men han är så värd allt han får och han klär så bra i allt. :)

Köpte idag två tröjor till hösten från hm. Den ljustblåa på bilden nedan och sen en liknande i grå fast med knappar. Jätte fina och prisvärda. 49.50:-/styck. Köpte storlek 86 då jag som sagt tänkte till hösten. Men oj så långa de var.

Har inte någon riktig uppfattning om vad han kommer ha för storleck i höst men det kommer nog bli bra. Bara jag som inte tycker att han växer längre. ;) Nu har han storlek 80 så 86 kommer som sagt att passa i höst/vinter. :)


Bild från HM.

Lite bilder från dagen på dagens sötnos

Nu har vi precis lagt Adrian för natten och vi ska strax äta middag. Vi åkte ut till mamma min och hälsade på och fikade gott. Adrian sprang omkring och åt vinbär och lekte med Emma och hennes kompis. Så han kommer nog somna gott efter all lek och stoj. Han fick även en mumindalen t-shirt då de vart där.

 
 


Tror ni att Adrians t-shirt var vit när vi kom hem? ;)

vila





De här två topparna från vila fick jag i present av min kära mamma+familj.

Älskar dem då de passar till jeansleggning, jeans, strumpbyxor och leggings. Med ett rosa litet bälte till den svarta blir det super sött. Den puderrosa hade jag på kryssningen med ett par svarta strumpbyxor.

Tröttis Adrian

Igår sov Adrian till 10.50 och idag till 9. Riktigt skönt att han ger oss sovmorgon. :) Vi har ätit frukost och Adrian röjer omkring här hemma nu. Får se om vi går ut en sväng till parken och leker lite innan det sen är lunch dax för Adrian.

Igår var vi på malma marknad men fanns inte mycket att se där. Eller det var mycket men samma saker överallt. Men en sockervadd och langos fick jag i mig i alla fall. Sen åkte vi en tur till lager 157 men jag hittade heller ingenting där. Men Andreas och hans bror fyndade lite i alla fall.

 

Ledig fredag med trötta killar

Här hemma har vi en riktig sovmorgon. Jag vaknade 9.20 och ligger fortfarande kvar i sängen. Andreas och Adrian sover fortfarande! Trötta killar idag. Men mysigt att bara kunna ligga och dra sig i lugn och ro nu på morgonen.

Just nu regnar det inte så vi får se om det blir en tur till malma marknad(tror det heter så!) idag. Någonting blir det att hitta på i alla fall.

Nu blir det frukost då Andreas vaknat. Sen får vi se om Adrian får för sig att vakna snart!

Höstlikt

Ligger i soffan med en filt om mig. Regnet öser ner och det känns som hösten är här nästan. Vi har tänt en massa ljus och nu blir det att se på film. Mysig kväll med andra ord.

Älskade


♥♥♥

Hemma efter en toppen kryssing

Nu är vi hemma igen efter en kanon trevlig kryssning. Det är så viktigt att unna sig tid tillsammans utan barn och med goa vänner/familj. Självklart saknar man Adrian men så härligt det är att få bara bry sig om varandra för en stund.

Vi åkte med Birka Paradise och det var en riktigt fin och härlig båt. Inte en massa stupfylla människor. Vi har ätit gott, druckigt gott och mått gott. Dansade på discot under bar himel och det var blandat med folk från små barn till äldre. Vilket bara var trevligt och riktigt roligt. Nästa gång får Adrian följa med då det var massor med barn och var en ganska barnvänlig båt. Tror han skulle tycka det var riktigt roligt då han tycker om när det är en massa liv och rörelse.

Idag har vi suttit uppe på däck och druckigt och lyssnat på musik. Så himla avslappnande och härligt. Så vackert i skärgården. Ett hus där skulle inte sitta fel! ;)

Men det var härligt att komma hem till lilla hjärtat och pussa på honom. Han har haft det såå bra hos farmor och bonus farfar. Sköter sig exemplariskt! Man blir så stolt och det är så skönt att veta att han anpassar sig så bra.

Adrian sover nu och Andreas är och hämtar pizza. Är riktigt hungrig nu. Imorgon är det jobb som gäller och sen är jag ledig i tre dagar. Härligt!

Snart åker vi och laddar upp!

Nu är vi färdga här hemma och väntar bara på resesällskapet och barnvakten. Adrian sover nu och vi får se om han hinner vakna innan vi åker. Men vi har redan pussat hej då på honom innan vi la honom i alla fall.

Vi åker upp ganska skapligt till stockholm och hamnen så vi kan sitta där och ta oss en cider/öl i solen innan vi går på båten. Hoppas solen skiner över oss imorgon också så man kan sitta och sola på båten imorgon då. Det skulle vara riktigt härligt. Ser i alla fall fram emot dagen och kvällen!

 
 


Den här drömmen fick jag av Mikaela och Pontus. 88 härliga ögonskuggor i alla färger man kan tänka sig. Får se vad man kan hitta på för sminkning inför kvällen sen.

Tisdag morgon

Vi fick sova till 8 idag vilket nog kommer vara välbehövligt, tror det kan bli en sen kväll ikväll.. ;) Nu har vi ätt frukost här hemma, Adrian busar runt och jag tänkte packa färdigt hans saker. Kom inte så långt igår då jag istället gick och la mig skapligt. Vid 14 åker vi från stan idag och det kommer nog bli en riktigt trevlig kväll. God mat, god dricka och gott sällskap. :)

Packa och förbereda

Så jag älskar den nya kameran. Så härligt att kunna fånga vår lilla stjärna på massa med fina kort med bra kvalite! Så en hel del fotograferande har det blivit här hemma. Det är ju så kul. Får se om jag och Maria ska gå en kurs "Lär känna din systemkamera" tror jag att den hette. Kan vara en kul grund att ha. Vi får se :)

Nu har jag målat ett lager nagellack och nästa ska strax på. Har även börjat packa lite smått men rester får bli imorgon. Måste packa till Adrian också då han sover hos farmor och bonus farfar imorgon. Så skoj han kommer att ha det.

Nu ska jag fortsätta här hemma och sen blir det tidigt i säng!


Mamma

Pappa

Barn

Katt!

Avslutar med härliga bilder på hela vår lilla familj!

Danskdesign


SKAGERAK

Den här fina fick jag av Andreas och Adrian igår när jag fyllde. Så idag åkte vi och köpte stenar och blommor till den. Så här blev resultatet!

Underbara dag

Vilken härlig födelsedag jag haft med vår underbara familj. Vi har fikat gott och haft det trevligt. Fått många riktigt fina presenter av alla och jag är riktigt nöjd. Systemkameran var självklart dagens höjdpunkt och många härliga kort har vi redan hunnit ta. Sen fick jag även Väska till kameran och minneskort. Smink, en helt underbar platta med massor med olika ögonskuggor. Fina kläder och en snygg liten väska. Massa pengar inför Kroatien och sen en fin tik platta där det är 3 vita "krukor" i. Man kan ha den som kryddhylla, eller ha blommor i eller godis och annat gott. Jag tänkte plantera två blommor och i en fylla upp med sand och stenar och ha ljus i. Fick även kokboken one more slice. Älskar ju Leilas första bok Leila bakar så den här kommer nog också bli en favorit här hemma. :)

Nu är Andreas och hämtar spicy hot och sen blir det filmmys här hemma. :)

Tack alla fina som gjort den här dagen så fantastisk.

Min dag idag

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. :) Älsklingarna mina kom och uppvaktade mig med frukost på sängen och fina presenter. Dels så fick jag en systemkamera som jag så länge önskat. Tack mina älskade ni är underbara♥


Adrian har fått stå ut med vårt fotograferande här hemma nu på morgonen. Och nu sover han helt slut efter att behöva spexa inför kameran. ;)

Tycker det blir jätte bra bilder med kameran. Det är en enkel model som passar oss och en bra start att lära sig med den.

Jag är super super glad och kunde aldrig gissat att jag skulle få en ny kamera. Mina underbara killar är för snälla mot mig. Älskar er.

Nu ska jag hoppa in i duschen och senare idag kommer familjen hit på lite kalas. Vädret är inte på topp idag men härligt med en mysa inne dag med de som jag håller kärast.

Lycka


Lördags bus med världens bästa♥

Effetktiv mysmorgon

Jag och Adrian gick upp vid 7.30 idag tror jag. Vi hoppasde in i duschen och oj så skoj det är att ta duschmunstycket och spruta vatten på mamma! Sen har vi mest myst och tagit det lungt. Kollat på ett avsnitt av Rorri racerbil, första gången som Adrian satt i min famn och såg på ett helt avsnitt. Han är inte alls speciellt intresserad av tvn annars.

Sen har vi även hunnit med att rensa skafferit, kollat upp recept inför imorgon, diskat och tvättat. Nu äter Adrian lunch och sen blir det sängen för honom. Jag ska nog vila en stund nu då jag känner att orken gick ur mig. Sen blir det att göra sig i ordning och åka och handla.

Ikväll sen kommer en vän över och dricker vin. Ska bli mycket trevligt. :)

FREDAG

Så jag längtat efter fredag den här veckan. Äntligen är man ledig i två dagar, riktigt skönt och behövligt. Är ruskigt trött. Men det ska vi nog kunna ordna upp med lite cola och godis här hemma ;)

Jag kom hem till en nystädad lägenhet efter jobbet idag vilket gjorde mig riktigt glad. Vi åkte ut till tuna park en sväng och slötittade. Kom i alla fall hem med ett par leggings, godis och barnmat. Vilken shopping! ;)

Vi har ätit middag och Adrian ligger i sängen för att sova. Nille kommer över till oss sen och vi får se om jag sällskapar grabbarna eller bäddar ner mig i sängen och ser på tv där.

Nu blir det i alla fall soffan med min godispåse! Trevlig kväll!

K Ä R L E K

Idag den 22 juli firar jag och min stora kärlek Andreas 3 år som förlovade. 3 år sen som vi tidigt tidigt på morgonen red ut på dromedarer i saharas öknen för att se soluppgången och förlova oss där. Ett underbart minne för livet♥

Så jag älskar dig Andreas. Du gör mig och Adrian så lyckliga. Vår familj är fylld av kärlek och jag ser fram emot ett helt liv tillsammans med dig♥


Jag ska strax till jobbet och efter det ska jag och Adrian träffa Malin och Moa. Var evigheter sen känns det som. Så det ser vi fram emot mycket här hemma. :)

Sen ikväll blir det bara mys med god mat och ett gott glas vin.

Effektiv

Så effektiv man blir när man har barn. Jag är ensam hemma och väntar på att mamma ska hämta upp mig, vi ska ta oss en sväng på tuna park. Ska bli riktigt mysigt då det är sällan som vi ses bara vi. Men i alla fall på 30 min har jag duschat, sminkat mig och fönat och fixat håret. Det är riktigt bra jobbat för att vara jag måste jag säga!

Ska se om man kan hitta ett par nya skor till okej pris på tuna park.

Lite nytt i garderoben

Jag smet ner på stan en sväng själv och kom hem med en ny tunika och ett sött bälte till. Allt från VILA. Riktigt nöjd blev jag och de hade massor med fina kläder och nu 30% på allt i butiken!

Efter stan mötte jag upp Andreas och Adrian som var i lekparken med Andreas pappa, farmor och Nina. Faster Mikaela kom förbi hon också. Sen gick vi hem till oss och fikade "jordgubbsrulltårtsbakelser" som vi hade grädda och färska jordgubbar till. Riktigt gott om jag får säga det själv. ;)

Nu sover Adrian och Andreas lagar mat här hemma. Lyx. Imorgon är det dax för jobb igen. Känns tråkigt att bara vara ledig en dag men är ledig i helgen sen i alla fall.


Nytt i garderoben. Med ett par snygga skor och någe smycke till så fungerar det nog bra till kyssningen. Måste bara hitta ett par nya skor nu också!

GOSIG BULLDOG Mjukdjur brun, vit Längd: 40 cm
Adrian har även blivit hund ägare idag. Snälla farfar som kom med den här hunden till honom. Nu måste vi bara hitta ett passande namn. Några förslag?

Vi har äntligen blivit med bil igen!

Andreas är påväg hem med den nu! Ska bli så skönt att slippa ha en sambo som inte kan tänka på någonting annat en bil, bil, bil! Blir tokig på honom. Men nu har han äntligen hittat en bil som jag tror vi alla kommer trivas med.
En volvo s60 blev det!


Adrian ligger nu och sover nap och jag ska kasta på mig lite smink. När Andreas sen kommer hem vill jag ner på stan. Måste hitta mig någonting nytt att ha på mig till kryssningen nästa vecka! Såg en snygg klänning igår men hade inte tid att prova den då. Så får hålla tummarna att den finns i rätt storlek och att den är snygg på!

Måndag

Måndag och luften är lite svalare idag vilket bara är skönt när man ska iväg och jobba. Börjar jobbet klockan 15 och innan det tänkte jag ta mig en liten sväng på stan.

Adrian sover nu efter att morfar vart här och busat med honon. Just nu litter jag mätt i soffan och samlar energi för att orka jobba kväll. Men är i alla fall ledig imorgon och det ser jag fram emot.

Adrian 14 månader

Sändag och jobbhelgen är över. Jobbar kväll imorgon och sen är jag i alla fall ledig på tisdag. Det ska bli riktigt skönt och ser fram emot en heldag tillsammans med familjen. Men dom klarar sig så bra här hemma utan mig och Adrian utvecklas i full fart. Han är en riktig tjejtjusare och buse i ett.

Idag efter jobbet mötte jag och Adrian upp Ina. Vi gick och handlade glass och lekte en stund i parken. Sen hem till färdiglagad middag och sen en massa bus med Adrian. Så han föll för Ina, bara skulle busa och skoja med henne. Blöta pussar fick hon också ;)

Adrian sover nu gott och jag ska mysa ner mig i soffan. Ska bli skönt att få sova imorgon bitti i alla fall. Inte kul att gå upp vid 6!

Idag fyller vår buse till son 14 månader. Han är en riktig liten buse och älskar att skoja med oss. Han är så glad och mysig mest hela dagarna. Är så otroligt lycklig att vi fått en så underbar son. Han gör oss så otroligt lyckliga♥

 
Adrian 14 månader

Adrian 2 månader.

Fredag med "lyx" middag!

Min fredagsmiddag består av överkokta nudlar och cider! Haha, vilken lyxig fredag! Andreas är på after work och jag orkade inte laga en massa mat så då fick det bli nudlar. Men jag tycker faktiskt att det är ganska gott ibland. Lite skönt att ha en kväll hemma för mig själv. Eller Adrian ligger så klart och sover. :)

Jag jobbar hela helgen vilket känns lite halv tråkigt. Inte för att det är just helg utan mer för att det är så mycket jobb på helgerna. Ganska stressigt. Men men det är ju bara två dagar sen är helgen över. :)

Grattis

till världens goaste och finaste lillasyster idag. Lilla Emma börjar bli stora tjejen och idag fyller hon 7 år.

Efter jobbet ska vi hem till dem och då blir det kalas. :)

Buzz: Natusan first touch

Jag har genom buzzador fått testat Natusan first toutch bath och baby oil.

Vi har vart riktigt nöjda med produkterna. Adrian har fått bada med tvålen och den skummade massor vilket han tyckte var skoj. Den är doftfri och svider inte i ögonen på barnen.

Oljan är toppen och har vi också haft i badet. Han blir len och nu på sommaren behöver kroppen återfuktas.

Så vi är mycket nöjda med produkerna och kan riktigt rekomendera dem för nyfödda små bebisar. Något jag absolut köpt till Adrian när han var bebis.




Buzzador

Gocart och IKEA

Idag var den överhettade PMS Jacqie i farten här hemma! Men allt lugnade ner sig när vi tog oss en tur till Västerås. Där blev det en tur till IKEA då vi handlade hem en massa bra att ha saker och även drömmde oss iväg till en husframtid. Så fint vi kommer att ha det då! Efter det mötte vi upp Stefan, Martin, Amanda, Adam och Kai och de alla åkte gocart. Jag och Adrian satt mycket nöjda och tittade på och Adrian tyckte det var jätte spännande. Men när han själv skulle få sitta i en så var det super läskigt.

Nu sover stjärnan och maten är snart klar här hemma. Blir kycklingryta. Var ett bra tag sen som jag lagade riktig mat förutom olika typer av sallader. Har inte alls haft någon lust allt för det när det vart så varmt. Men ska bli riktigt gott nu! :)

Det har även gott riktigt bra att åka bli med Adrian nu och han sitter och pysslar med de leksaker som han får. Han var i en period förut då han inte alls ville åka bli. Men nu går det så bra så! Vi försöker träna honom inför resan i augusti. Igår var det bara 1 månad kvar till vi sitter på flyget till ett förhoppningsvis soligt Kroatien. Ska bli så himla kul och spännande med Adrians första utomlandsresa. Minne för livet! För oss i alla fall ;)

 
Om ett par år kommer man antagligen inte kunna slita Adrian från gocart-banan ;)

Onsdag

Dagarna rullar på här hemma snabbare en någonsinn. Igår jobbade jag kväll och nu dag så jag är inte den piggaste som sitter här. Men imorgon är jag ledig i alla fall och det gillar jag. ;) Sen är det dock inte lika roligt då jag sen jobbar helgen men det går.

Båda mina älsklingar sover fortfarande här hemma och lite avundsjuk är jag allt. Men dagen går fort så jag är snart hemma för att pussa på dem igen :)

Hoppas ni har det härligt. Det känns som att det är lite svalare ute nu vilket bara är skönt nu när man ska iväg och jobba.

hamnade mitt bland Djurgårds huliganerna haha

foto025 (MMS)

hamnade mitt bland Djurgårds huliganerna haha

Grappa och sen fotboll på tunavallen

Nu har jag precis stagit mig en kall dusch. Gud så skönt då det är så varm, man är helt klibbig hela dagarna känns det som. Men jag försöker att inte klaga då jag älskar sol och framför allt nu då man fått lite färg. :)

Andreas har åkt iväg och lämnat Adrian till sin farmor och bonusfarfar. Han ska vara där och leka ikväll och sen åker de hem hit och lägger honom.

Jag och Andreas ska först ner på grappa och ta oss ett glas av någonting gott! Mikaela och Pontus kommer även dit och gör oss sällskap. Sen blir det fotboll på tunavallen. Först är det två ihop plockade lag som ska spela mot varandra med gamla fotbolls"stjärnor" och annat folk. Min kära bror ska spela där då och är den enda junioren. Så skulle vara kul om han fick spela och göra mål. Han var faktiskt den första att göra mål på tunavallen i en öppningsmatch vid invigningen. De ni ;) haha.

Efter den matchen så är det Mallorca-Djurgården som spelar mot varandra. Vi är lite halv intresserade men blir nog skoj endå. Är nog endel folk som ska dit ikväll tror jag.

Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning här hemma. Skönt att kunna göra det i lugn och ro! haha

Härliga sommardagar

Vilka härliga sommardagar vi har haft den här helgen och imorgon väntar en till ledig dag med sol. Igår åkte vi ut till min farfars sommarstuga utanför trosa och njöt. Åt god ungersk mat, badade, spelade kubb och plockade smultron och blåbär. Precis så som det ska vara när man är där.

 



Idag så åkte vi ut till Sundbyholm där vi solade och badade tillsammans med Nadja och familj. Barnen lekte omkring och det blev faktiskt en hel del badande även för mig! Efter det åkte vi ut till Andreas mamma där vi grillade. De har kommit hem från semestern och med sig hade de massa med fint till Adrian.


Dels de här tuffa pumaskorna. Riktigt fina och passade vår Adrian perfekt. Sen fick han även tuplo+bräda. Vinteroverall, jätte fin och tuff vindjacka. Sängkläder, byxa+tröja och en flytväst. Så nu kan Adrian åka ut på sjön med farmor och bonusfarfar. :)

Nu ska vi se på fotbollen här hemma.

H E L G

Då var den efterlängtade helgen här och jag är ledig i tre dagar. Riktigt härligt ska det bli och nu hoppas vi på fint väder så man kan bättre på brännan. ;) Jag och Adrian kom hem för en stund sen efter en cykeltur ut till mamma. Adrian sitter nu och badar och jag passar på att blogga lite här brevid honom.

Andreas har vart iväg på äventyr och kommer hem senare. Då blir det tjockis mat här hemma.

Imorgon blitti åker vi ut till min farfars sommar stuga. Ska bli riktigt mysigt. Det ligger vid trosa och det är så himla fint där ute. Min kära lilla farmor är även spridd där så tycker om att komma dit och "besöka" henne då vi inte har någon riktig grav att gå till. Så morgon dagen ser jag fram emot.

Nu ska jag ta upp min lilla badkille här!

Jobba Jobba

Nu är jag hemma och nyduschad efter en heldag på jobbet. Så nu känner jag mig helt slut och är helt öm i rumpa och ben efter att sprungit och cyklat runt som en tok hela dagen i motvin. haha. Bra med träning på jobbet. ;)

Min älskade lilla stjärna sover gott i sin säng och jag får hoppas på att han vaknar tidigt så jag hinner pussa på honom innan jag smiter iväg till jobbet. :)

Sen är jag i alla fall ledig i tre dagar och vi har en massa skoj inplanerat. Så det ska bli skönt och skoj. Så man uppskattar familjetiderna på ett helt annat vis känner jag nu när man är iväg och jobbat. Faktiskt en härlig känsla att få sakna dem som jag älskar mest.

Nu ska jag slappa i soffan innan det blir att sova.

Suck

Är hemma nu en stund innan jag ska tillbaka till jobbet och jobba kväll. Suck så himla tråkigt det känns. Men skönt att komma hem nu en liten stund och kunne få pussa på världens sötaste Adrian i alla fall.

Torsdag

Då var det jobb för mig igen efter en ledig dag igår. Men jobbar nu bara två dagar sen ledig tre. :) Igår åkte jag tidigt ut till mamma för att sola. Efter lunch kom även mina killar dit och vi var där och njöt av att vara ute.

Adrian somnade tidigt igår och på kvällen kom sen Nille över. Blev att äta tacos och se på fotboll. Sen kröp jag snabbt ner i sängen efter fotbollen så jag skulle orka vara pigg idag.

Tycker det är så skönt att inte behöva stressa på morgonen så jag ställer alltid klockan lite tidigare en jag behöver. Sen får jag endå massa dötid över så nu sitter jag här. haha.

Efter jobber idag ska jag och Adrian träffa Jacque. Så det blir nog att besöka någon lekpark :)

Ser i alla fall ut att bli en fin dag idag också så ni får ha en riktigt bra dag. PUSS

Tisdag

Jag börjar komma in i ett jobba nu och känner mig mycket piggare. Så den här veckan har jag i alla fall haft ork till att hitta på saker efter jobbet.

När jag slutade idag gick vi först och fick min cykel fixad då kedjan hoppade på den. Sen gick jag och Adrian till stadsparken och matade fåglarna och lekte lite där. Sen kom mamma, mormor och Emma och hämtade upp oss. Då blev det en tur till parken zoo då vi tog och spleade på chokladhjulet och annat skoj och Emma fick åka karusell. Jag och emma tog oss en tur i masken, hon tycker det är kul i alla fall. Men det gjorde jag också när jag var liten. En sockervadd avslutade vi med där.

Sen har vi bara vart hemma och busat och nu har jag lagt Adrian. Andreas är iväg och hämtar vin och mat(spicy hot) sen blir det myskväll här hemma då jag är ledig imorgon. :) Så klart blir det fotboll på tv här hemma!

Idag fick vi även vår bil såld. Kändes ganska tråkigt tycker Andreas som älskar den bilen. Men det var det smartaste och nu ska vi leta efter en lite mindre och bensinsnålare bild. Bara onödigt att pendla till Nyköping i en bil som drar massa bensin

Nu ska jag duka fram till Andreas kommer hem.

S O M M A R








Full rulle hela dagen lång

Jag jobbade fram till två idag och då hoppade jag snabbt på cykeln hem. Kom hem till finaste killarna och Adrian var super glad som vanligt och yrde omkring här hemma. Vi åkte snabbt iväg till borsökna där vi hälsade på Andreas farmor. Vi badade lite där och sedan blev det fika och Adrian sprang runt. Han gottade smultron och blådbär som fanns där ute. Han bara älskar frukt och bär.

När vi kände oss färdiga där ute åkte vi till coop och handlade. Adrian fick då för första gången åka i en såndär "bilvagn" eller vad man kallar dem. Det var lycka i högsta grad för Adrian. Satt och rattade på ratten och gjorde billjud hela tiden. Satt även och vinkade till alla som han körde förbi. hihi. Så nu blir det lätt och lungt när man ska handla i fortsättningen. Annars ska ju Adrian ner och känna på allt och han ska ju aldrig gå åt samma håll som vi vill ;)

När vi kom hem blev det bad för Adrian och sen middag för oss alla. Sen efter det har vi städat och tvättat här hemma. Nu sover lilla stjärnan och jag ska strax hoppa in i duschen. Sen blir det att njuta kvällen lite innan det är dax för att sova.

Värmeutslag

Vi har haft oss en härlig dag ite i sommarsolen. Jag och Adrian började dagen med en cykeltur ut till mamma. Oj så skoj han tycker det är att cykla! :) Där kom Andreas och Mikaela och hämtade upp oss och vi åkte då sen ut till torshälla. Där blev det en hel del sol, bad och lek. Adrian sov en timma och jag låg och halvsov i solen då. Härligt. Sen blev det grillat och gott till middag och nu är vi hemma. Adrian fick snabbt bada sen blev det sängen för honom vid 20.45. Jag har duschat och nu sitter vi och ser på fotboll här hemma.

Stackars Adrian har fått massa värmeutslag runt hela halsen och sen lite här och var på kroppen. Tror de kommer på natten då det är så varmt i hans rum och han är ju så varm när han sover. Så fläkten sov vi köpte här om dagen står nu riktad ner på honom nu. Vågade först inte ha det men läste att det var bra om de hade värmeutslag. Annars var det bara att lufta och INTE smörja. Så får hoppas att det ser bättre ut imorgon.

Nu ska vi fortsätta njuta av kvällen här hemma♥

Lördag morgon med solstrålen

Adrian började den här helgen med att slå nytt sovrekord skulle jag tro. Han somnade 19.15 igår, vaknade för välling vid 7. Somnade sen om efter vällingen och sov till 9.30! Underbart att få sova!

Vi hade en kanon trevlig kväll igår med god mat, spännande fotboll och massa skratt musik och prat. Vi somnade vid 1.40 så det var skönt att Adrian sov lite. ;)

Gud så mysigt och underbart att få vara hemma med Adrian nu på morgonen. Det är då han har sitt BÄSTA humör och bara är för go. Så våra mys och lekmornar har jag saknat!

Idag blir det att åka ut till Torshälla med Mikaela och Pontus för att sola och bada. Sen ikväll blir det att grilla där också. Härlig dag med Andra ord! :)

Ha en härlig helg! PUSS

elgrillat med vänner/familj

Efter jobbet idag tog jag bussen till Torshälla där Andreas och Adrian solade och badade. Hade det härligt i solen innan vi åkte och handlade. Nu är vi hemma och Adrian la vi precis. Ska strax kasta ihop en potatissallad och sen blir det elgrillat på balkongen. Mikaela och Pontus kommer över som trevligt middagssällskap. Härlig fredags kväll med andra ord! :)

Efterlängtade fredag

Jag sitter och äter lite frukost, vanilj yoghurt med färska jordgubbar. Mums vilken start på fredagen. Jag jobbar sista dagen den här veckan och sen blir det att njuta i solen med familjen hela helgen.

Jag har vart så trött den här första jobbveckan och vänner och blogg(haha). Hamnar lite åt sidan. Vill spendera all min ork och energi på att leka med Adrian när jag kommer hem från jobbet. Men tror det blir bättre nästa vecka då kroppen kanske börjar komma in i det lite mer.

Mina älsklingar ligger och sover här hemma så jag smyger omkring här på morgonen. :) Men måste erkänna att jag på ett vis tycker att det är lite skönt att komma iväg och arbeta lite. Få vara lite bara Jacqueline för några timmar om dagen. Men det är otroligt skönt att veta att det bara är för ett par veckor nu i början ;)

Nej nu måste fortsätta här hemma innan jag ska åka till jobbet. Måste säga att 7.30-14 är världens underbaraste arbetstid! haha

Ha det bäst alla finna. och jag saknar er mina vänner.
RSS 2.0