Underbara höstdag

En underbar dag avrundas just nu i soffan. Lämnade Adrian på dagis strax innan 10 och då cyklade jag hem till Nadja. Där satt vi och snackade lite skit innan vi åkte ner till stan och åt lunch. Sen blev det även en tur på stan och jag köpte årets första julklapp!

Adrian hade haft det bra på dagis och sovit och ätit bra. Imorgon är sista inskolningen och det känns ganska bra att börja jobba på tisdag. Bara hålla tummarna för att han får hålla sig frisk.

När pappa Andreas kom hem gick vi till parken för lek i löven och mata fåglarna. Man får passa på att njuta av dessa soliga och underbara höstdagar.



 

mycket seriöst!

foto129 (MMS)

mycket seriöst!

BU och BÄ

Vi sitter här och dränker våra sorger och ser på idol. Andreas kom hem med en minst sagt tråkig fortkörningsböter... Men annars leker livet. Adrian sover gott efter en dag på dagis och en tur ut till farmor. Jag har även fått min schema för två veckor och det ser bra ut. Min chef har gjort så jag inte har några kväller i veckodagarna den första tiden och det känns skönt. Sen är jag ledig på måndag och det är också skönt om Adrian skulle behöva en extra inskolningsdag.
Så om den här dagen har vart både bra och dålig.

Imorgon när Adrian är på dagis ska jag och Nadja ner och göra stan osäker. Det ser jag fram emot.

Hör o häpna!

Jag sitter här hemma själv! SJÄLV! Adrian är på dagis. Lämnade honom där vid 10 och då tog jag mig en sväng på stan. Nu sitter jag hemma och äter lunch och bara väntar spänt på att de ska ringa från dagis. Nu har dom snart ätit färdigt lunchen och ska snart sova. Ska bli spännande o se om han somnar eller inte. Dom skulle ringa oavsett i alla fall så det är skönt. Håll tummarna för att allt går som en dans där borta nu!

Update Adrian sover gott på dagis just nu. Han hade blivit lite små ledsen när jag åkt där ifrån men gått snabbt över och börjat leka igen. När de kommit in och han fått ny blöja var han lite små orolig och satt i knät på N en liten stund. Sen ville han ner och leka igen. Han hade ätit bra men blivit lite små orolig när han skulle somna men hade sen somnat gott i famnen på N. Känns skönt att veta att allt gått bra.

Morfar och Mia med drömhus

Pappa ringe idag med en glad nyhet. Han och Mia har köpt hus, ett drömhus! Ligger i mälarbaden med sjötomt med egen sandstrand och brygga. Nyrenoverat och toppen fint. Paradiset för Adrian i sommar. :)

Grattis till er (och oss ;) )

Dagis och annat skoj

Då var det kväll här i vårt hus och jag är helt slut efter dagen. Först förskolan där allting gick jätte bra. Han lekte på och jag fick lämna honom ute en stund. Hade bara vart ledsen i någon sekund innan han sett en boll att leka med. Han åt bra och sen var det dax att sova för första gången och det gick över förväntan. Jag la honom på madrassen och då blev han lite ledsen innan jag hade hunnit lägga mig brevid honom.  Sen kröp han upp och låg på mig en stund innan han kommit till ro. Då la han sig brevid på madrassen och låg och tittade på pojken bervid som låg och sov och sen helt plötsligt sov han! Bara hålla tummarna för att det fortsätter lika bra imorgon. :)

Efter dagis har vi hinnit med en hel del som en sväng på stan och lekparken med Nadja och Angelina. Sen även en fika med Mikaela här hemma. Så nu blir det tvtittande hela kvällen!

Hoppas ni haft en bra dag!

springa bland löven är skoj!

foto128 (MMS)

springa bland löven är skoj!

Adrian sover gott här på dagis nu. Gick jä...

foto125 (MMS)

Adrian sover gott här på dagis nu. Gick jätte bra att få honom att sova så det känns skönt. :)

Akvarium

I vår förra lägenhet hade vi det här fina akvariumet med några härliga fiskar med fina namn i. ;) Men när vi flyttade till den här lägenheten fanns inte den rätta väggen för att ha det. Men i nästa lägenhet har vi nog funnit en plats. Skulle vara kul att få upp den igen och tror Adrian skulle tycka det var skoj. :)




(sladden fixades självklart till)

Kvällsmyset gör mig lycklig

Nu har vi lagt vår älskade stjärna som är helt fantastisk. Det är obeskrivligt hur lycklig han gör mig/oss. Bästa tiden på dygnet är kvällsmyset vi bara myser och busar tills klockan är läggdax. Ikväll efter badet låg han på skötbordet och vi fånade oss en massa. Så vi har skrattat åt varandra, underbar stund jag för alltid vill ha kvar.

Men även om vi har haft mycket skoj ikväll så rinner näsan på honom. Men han är inte sjuk och håller fortfarande mina tummar för att det inte blir mer än så. Vi tackade nej till buggen den här veckan då Adrian är lite förkyld och det känns inte bra att han ska ha barnvakt. Det är även nog med intryck på dagis nu också.

Nu har vi slagit ut oss i soffan här hemma och halv åtta hos mig är självklart på.

Hemma igen

Nu sover Adrian gott i sin säng efter en massa lek och lunch på förskolan. Det har gått jätte bra och han har vart pigg och glad hela tiden. Trodde jag inte då han sov oroligt inatt. Vi var ute på morgonen och han lekte runt med allt han kunde. Sen blev det lite inne lek innan lunchen. Han åt jätte bra och var riktigt duktig tycker jag. Så det känns skönt. Imorgon ska han sova där för första gången, spännande.

Jag ska nog lägga mig i sängen och vila en stund nu när Adrian sover. Belv inte allt för mycket sömn inatt så bra att fylla på med lite vila. :)

Måndag och snart till dagis

Måndag och förhoppningsvis sista inskolningsveckan. Håll tummarna för att Adrian får hålla sig frisk. Han har sovit oroligt hela natten och jag har fått gå in till honom 6 ggr för att stryka honom över huvudet. Näsan rinner och han nyser då och då, men annars är han pigg o glad så dagis blir det idag.

Idag måste jag IGEN ringa min chef. Har fortfarande inte fått något schema och jag ska börja nästa vecka. Det är ju för dagis som jag vill veta i tid och även dagis vill veta hus Adrian kommer att gå. Suck, blir så irriterad på det här.

Lilla mössan


 
Adrian fick två nya mössor idag. En höstmössa och en vintermössa.

Det bästa jag vet


är kvällsmyset med världens bästa♥

Söndag morgon och fattiga riddare

Nu har vi precis ätit god söndags frukost. Fattiga riddare, mums. Men jag saknar jordgubbs och blåbärs syrup som jag hade i usa till det. Varför finns inte det här i Sverige? Det är ju super gott!

Solen tittar just nu in genom fönstret och hoppas den får stanna framme idag. Blår så glad av sol. Dagen är ganska oplanerad förutom en fika med Adrians farfar och Nina.

Fick en fråga var russin askarna var köpta. Köpte dem på ica supermarket i Eskilstuna. Borde finnas på fler ica affärer. Förutom Nicke Nyfiken tror jag dom hade hello kitty.

Kärlek

Ikväll blir det en myskväll tillsammans med min älskade Andreas så klart. Vi ska strax sätta oss ner och äta middag. Potatisgratäng, fläskfilé, bea och sallad. Sen har vi hyrt filmen remember me som jag säkert kommer sitta och snyfta till.


♥♥♥

Lek och bus i vårt hus


Emma kom förbi och vi har bakat en förhoppningsvis god kladdkaka. Nu busar Adrian och Emma omkring här hemma. :)

Lördagsgott för liten

Fast man är liten så är det klart att man ska få känna att det är lite helg. Så Adrian får små söta tabelttaskar med russin, äpple och aprikos i. Sen på kvällen får han gotta sig med några salta pinnar, det gillas här hemma. :)


De här små och söta russinaskarna är det han gottar sig med. :)

Mysiga morgon

Vi gör morgon här hemma, lite senare än vanligt. Runt nio tog vi oss upp, härligt att sova lite längre på morgonen. Blev en sen kväll igår då Mikaela och Pontus kom hit och vi hade fredagsmys. Såg på idol och MOFFADE en massa gott. Spicy hot, chips, dipp, saltapinnar, godis i mängder och vitchokladmousse med jordgubbssås. Men gott och trevligt var det och kortspel hann vi också med. Jag och Andreas avslutade sen kvällen med lite vänner så klart!

Nu väntar vi på en kille som kommer och hämtar skrivbordet, det gick snabbt att bli av med. Annars är våran dag ganska oplanerad. Blir kanske att gå på fotboll vid 14 men vi får se.

Lilla modellen

 

Mitt lilla charmtroll idag♥
Adrian har lika dan t-shirt som papap Andreas. :)

Strålande jul


Denna underbara ljusstake är påväg hem till mig.
Finns på ellos.se och blev kanon med 50% rabatt på orginalpriset! :)

Dagis och blöjprovning

Adrian sover efter andra dagen på dagis. Han har haft det super skoj idag också och leker runt med alla leksaker. Han leker inte så mycket med de andra barnen än men tittar hela tiden vad de gör. Var en super snäll kille på 5 år som lekte så snällt med Adrian och Moa.

Efter dagis promenerade vi till ica med Moa och hennes pappa, där hämtade jag ut ett paket från buzzador. Nu nu ska här provas blöjor!

Nytt i dagis garderoben



Sen fick han även polotröjan(lindex) och byxorna(kappahl) som han har på bilden.


Plus nya gummistövlar fick han. Skönt att ha ett par hemma och ett par på dagis.

Insåg här om dagen att mer slit o släng kläder behövdes till dagis. Så det var vi iväg och handlade idag.

Skrivbord till salu

Vi har lagt ut vårt fina liatorps skrivbord från ikea på blocket. Vi säljer det på grund av flytten då vi inte vet var vi ska ha det i nya lägenheten. Annonsen hittar du här!


(Bild lånad från IKEA)

Första förskoledagen klar

Nu är första förskoledagen avklarad och allt har gått super bra.Han blev så glad när vi kom dit och han såg alla barnen. Allt var ju jätte spännande och nytt! Han har lekt för fullt och satt fint vid bordet när de hade fruktstund. Jag försökte hålle en lite låg profil så han lekte på bra själv. Tokigt om jag vänjer honom med att jag är där och leker med honom hela tiden från början. Skönt om han tidigt börjar vänja sig med allt leka med de andra på dagis. Jaja, jag vet inte vad som är bäst men som sagt den här dagen har gått jätte bra. En bra start :)

leker runt med allt nytt :)

foto115 (MMS)

leker runt med allt nytt :)

Strax trampa iväg till förskolan

Då var dagen här då Adrian blir en förskolekille! Vi ska vara på förskolan 9 så ska om en stund trampa iväg dit. Ska bli riktigt roligt att få se lite mer om hur det går till där. Idag ska vi vara där i två timmar och jag ska då ta hand om Adrian och läraren ska bara se hans rutiner lite mer.(om jag förstått det rätt).

Lite balndade känslor inför dagis

Imorgon blir Adrian en stor kille. Nästa stora steg i hans liv och utveckling. Han börjar förskolan imorgon! Tiden har bara rusat förbi.

Jag ser fram emot att han ska börja förskolan då jag tror att det är nyttigt och utvecklande. Han behöver även få träffa vänner och leka en massa heöa dagarna. Man märker att han ibland kan bli rastlös hemma med bara mig. Men sen tycker jag även att det känns lite små jobbigt. Jag kommer inte vara där när han är ledsen och behöver mig. Det känns hårdast i hjärtat just nu. Men även att jag vet att den här tiden aldrig kommer att komma tillbaka.


Mina fina matchande killar idag♥

En pyjamas med massa minnen


Var på stan idag med Nadja och en sovande Adrian. Tog oss en sväng på HM och hittade då stålmannen pyjamasen som han hade i stl 50. Köpte den för den väcker sånna minnen♥
Den här bilden är tagen på Adrian första kvällen på BB.

sitter i solen o delar på en glass. Passar...

foto119 (MMS)

sitter i solen o delar på en glass. Passar på att lyxa till det på sista dagen som dagis fri liten kille.

Vi två idag


Jag och Adrian idag. Ska om en stund möta upp Nadja nere på stan :)

Onsdag

Det blev en tidig morgon här hemma då Adrian vaknade av Andreas. Så just nu ligger jag i soffan och känner mig trött! Men med lite frukost i magen och vakna på tv så ska det nog ordna uoo sig.

Solen skiner och vi ska ner och luncha med Nadja idag. Sen i kväll ska vi och mäta och ta lite kort i nya lägenheten. Så kommer nog bli en riktigt bra dag. :)

Tokiga charmtroll


Hur söt får man bli? Haha

Glad i hjärtat

Nu kom vi precis in efter att vart ute och lekt i en timma. Eller rättare sagt plaskat i en timma. :) Efter middagen kastade jag på Adrian regnkläder och ser var det bara ut och njuta av höstens vattenpölar. Oj så skoj han tycker att det är. Jag blir så glad långt in i hjärtat av att se honom så glad.

Nu har vi kommit in och Adrian sitter i badet. Sen blir det kvällsmys innan det är läggdax!

Plaska i vattenpölar är skoj!

foto114 (MMS)

Plaska i vattenpölar är skoj!

Flyttdatum klart!

Nu äntligen är flyttdatumet klart. Helgen den 18-19 dec flyttar vi. Mycket bättre datum än den 20 dec. Nu kommer vi ha tid att komma i ordning lite mer inför julen. :) Imorgon ska vi tillbaka till lägenheten och mäta lite. Ska bli kul att se den igen då det känns som man redan glömt en massa om hur det såg ut.

Mysiga morgon

Vi njuter morgon här hemma i vanlig ordning. Leker, plockar, diskar, ser på tv och myser. Idag borde jag vara riktigt utvilad då jag sov från 22.15-7.30. Men endå är jag trött, skyller allt på vädret och att man bara är hemma. ;)

Idag har vi ingenting planerat, skönt att bara ta dagen som den kommer. Försöker njuta så mycket det bara går av de sista dagarna hemma nu.

Igår var jag en sväng på mitt jobb och sökte föräldrarledigt 4 dagar under julen. Visst är det så att de inte kan neka föräldrarpenning om man söker 3 månader innan?

Buggkurs

Nu är vi hemma efter buggkursen och vi har haft det riktigt roligt tillsammans. Men det är mycket att tänka på och det är inte lätt inte. Förstår inte att man klarat av det galant med lite alkohol i kroppen innan ;) Det var riktigt roligt att göra någonting tillsammans. Det behövs för att vårda kärleken.

Det hade gått super bra med Adrian här hemma. Pappa, Adrian och Filip hade busat runt och Mia hade även kommit hit. Sen hade Adrian sommat vid 20 så det känns super bra att ha fler barnvakter på lager ;)

Så nu gäller det att få barnvakt måndagar ett par veckor frammåt.

Nu ska vi bugga loss!

Ikväll så ska jag och Andreas iväg på buggkurs med Mikaela och Pontus. Ska bli riktigt skoj! Jag buggade i nästan två år när jag var yngre och tyckte det var skit skoj! Men känns som man glömmt nästan allt föruton grunden.

Pappa och Filip(bror) kom precis hit och vi ska strax äta middag. Sen så stannar pappa kvar här och nattar Adrian.

Nej nu ska jag vara lite trevlig!

Måndag

Måndag morgon och vi myser runt i myskläder. Jag och Adrian tog oss ett bad på morgonen och nu bara är vi här hemma. Skönt. Måste njuta av de två sista veckorna som mammaledig nu.

Den här veckan är en spännande vecka! Adrian kommer börja sin inskolning till förskolan på torsdag. Tänk vilken stor kille han är, ska börja på dagis o allt. Kommer bli spännande och se hur det går. Känner att jag inte kommer ha några förhoppningar eller tankar om att det kommer gå bra eller dåligt. Det går som det går. Jag hoppas bara att han ska slippa dumma sjukdommar, men nu i början kommer det nog vara en del del. Jaja, vi får se hur det blir helt enkelt.

Idag har vi inte så mycket planerat. Mamma skulle sluta ganska skapligt från jobbet så jag och Adrian tar oss en cykeltur dit lite senare. Det skulle bjudas på äppelpaj o det tackar vi inte nej till! :)

Nej nu måste jag ta Adrian som håller på att röja ur en hel låda på golvet...

Kräftor och valvaka

Nu sitter vi i soffan och följer valvakan på tv, ganska spännande och se hur allt kommer att sluta. Pappa kom hit och har lekt en massa med Adrian innan han la sig. Han hade även med sig kräftor som de fiskat i fredags. Så nu sitter vi och luktar kräftor! Men gott var det i alla fall. :) Nu har han åkt iväg för att fixa ett ärende lite snabbt men kommer snart tillbaka. Då blir det valvaka och kortspel.

Vi har haft oss en härlig dag. Träffade på Noak och Angelina en snabbis i lekparken innan vi tog oss ner på stan. Där åt vi kebablunch och sen tog vi oss en tur på stan när Adrian sov i vagnen. Sen tog vi en promenad till Pirre och Maria för att gratta honom. Annars har vi bara gjort lite nytta här hemma som alltid är skönt.

Hoppas ni har en trevlig kväll nu!

Härliga helg

Vi myser morgonen här hemma och har gått upp för en liten stund sen. Min lilla älskling patrolerar runt här hemma med ett paraply just nu. Alltid likte mysigt att vakna upp till världens mysigaste och gladaste Adrian.

Vi hade en super mysig kväll hemma hos Malin igår. Bjöds på god mat, många skratt och härliga samtal. Tack för igår tjejer!

Söndag och dax att rösta idag! Lite spännande är det tycker jag. Vi tänkte ta oss iväg och rösta nu på förmiddagen. Sen efter lunch ska vi hem till Pirre och Maria på fika.


Bjuder på en suddig bild på Adrian i farten här om dagen

Val 2010



Haha fick det här mailet att pappa! Tycker det var riktigt skoj!

Dagens happy mama!



God morgon

Som vanligt kan jag inte sova om morgonen. Vaknade 6.45 och kunde inte somna om. Suck. Killarna i hemmet sover fortfarande och jag sitter här och det på barnprogram. haha

Vi hade en riktigt bra fredags kväll igår. Bästa Mikaela och Pontus kom över för lite idolmys så klart. Nu är idolfredagarna tillbaka och det gillas! Vi åt god mat(hemlagad pizza och pizzasallad), såg idol, spelade kort och moffade godis. :)

Får se var dagen tar oss idag, tänkte i alla fall försöka vila lite sen när Adrian sover nap. Så man känner sig pigg o fräch inför kvällen. Ikväll blir det tjejkväll hemma hos bästa Malin. Så jag längtar! Ska bli så kul att träffa tjejerna massor.

Mysiga sovstund


♥♥♥

Ute lek


Nu vinkar Adrian hej då för nu går vi ut till lekparken och matar fåglarna!

Lugn start på dagen och Adrians nya skor

Jag ligger i soffan och njuter morgonen. Har ätit frukost och väntar bara på att min lilla älskling ska vakna. Han vaknade för välling vid 6.30 och sen somnade han om men inte jag så klart. Blir så trött på mig, men är ganska skönt att bara kunna slappa själv en stund på morgonen.

Igår var vi nere på stan en snabbis och äntligen har vi nu hittat nya prisvärda höstskor till honom. Det var vart riktigt svårt att hitta då alla jag hittat har vart slut i stl 23. Men nu så hittade vi dem igår!

Mysig kväll

Vi har haft oss en mysig kväll här hemma. Gottat oss med massor med räkor, ost och kex. MUMS! Nu ska vi snart bädda ner oss i sängen och se på vänner i vanlig ordning om kvällarna här hemma. :)

4 år av kärlek

Idag har jag och min stora kärlek Andreas vart tillsammans i fyra år. De åren har resulterat i massor med kärlek, underbara resor och upplevelser, mysiga hemma kvällar, en hel del tålamod (från Andreas sida haha) och självklart vår underbara Adrian♥

Det är även två år sedan som vi fick veta att vårat lilla mirakel låg i magen♥


NI gör mig lycklig♥



♥♥♥

Mysklädd


Igår kom jag hem med en present till Adrian. Han fick en hel mysdress. Härligt för höstiga innedagar. :)

Regnkläder - check!


Jacka och byxa från lindex.

Små vänner

Har fört över lite bilder från förra datorn till min nya och det finns så otroligt massa fina kort att se på. Det är så otroligt kul att se tillbaka på framför allt Adrian så klart.


Hittade dels den här bilden på de små vännerna. Angelia, Moa och Adrian. Bilden är tagen i november förra året. så roligt att de små nu börjar på samma dagis också.

Nu blir det skvaller

Solen har nu tittat fram efter en få förmiddag. Härligt! Adrian sover nap efter att ha busat med morfar sin som var här och hälsade på tidigare idag. Pappa hade även med sin skvallertidningar till mig, lovely!

KÄR

Sitter just nu och tittat på utfrågningen på tv 4. Får se om jag blir något klokare inför valet.

Vi har nu vart och grattat Pontus och blivit bjudna på gott fika. Adrian hade super skoj med en 5 årig pojke som var där. Så dom busade runt och var så gullit för han pojken gick och viskade till Adrian och försökte förklara hur de skulle leka. :) Det var även världens sötaste lilla hundvalp på 11 veckor där. Jag är kär!

Nu ska jag försöka hänga med lite i det här!

Regnbyxe fråga

Vad tror ni om de här regnbyxorna från lindex. Tänker just att det är fleece där uppe och om det lätt blir blött?

Känns bra inför förskolestarten nu

Nu har vi vart på förskolan för första gången. Var där på inskolningsmöte och allt känns ritkigt bra inför dagis starten nästa vecka. Hon som sköter Adrians inskolning var jätte trevlig och Adrian tytte sig till henne på en gång och skulle visa alla leksaker mm. Så det var skoj. Var jätte fint på avdelningen och mycket roliga leksaker. Framför allt en större träbil.

Nu sover Adrian och jag har ätit lunch och sen äppelpaj som mamma kom med igår. Mums! När Adrian vaknar så ska vi ner på stan en sväng. Sen ikväll ska vi över till Mikaela och Pontus, Pontus fyller år så det måste så klart firas! :)

Inskolningsmöte

Nu ska vi snart iväg till dagis för första gången. :)

 

Gör vi rätt...

Tisdag morgon och jag kan INTE sova. Blir så trött på mig själv... Låg bara i sängen och funderade på om vi gör rätt beslut om flytt. Vi har tackat JA till lägenheten som vi tittade på igår och det är mycket blandade känslor inför det. Har mycket svårt för att släppa just den här lägenheten. Men det har jag vetat hela tiden att det skulle vara. Jag bara älskar vår lägenhet som vi har i dag. Men det kommer underlätta så i vardagen att flytta till den andra. Så i vinter kommer jag nog tycka att det är skönt.

Jag ska kasta på mig lite smink och sen äta frukost. Vi ska iväg på förmiddan så skönt att ha det gjort innan lilleman vaknar. Vi ska iväg till dagis på inskolnings samtal. Spännande :)

Inför vintern

Sötisen provade sin vinteroverall här om dagen. Den är liiite stor men kommer nog sitta ganska bra i vinter och med skor sen. Söt var han i alla fall :)

 

Lägenhets titt

Vi (eller jag) är hemma efter en lägenhetes titt. Killarna gav sig ut på en cykel runda med Noak och Angelina.

Lägenheten var fin som vi tittade på men inte alls lika charmig som vår är. Inte snetak eller öppen spis. Men hur många lägenheter har det?!

 Det som var plus med den var att det var hiss, 2 balkonger, närmare dagis, inte MB fastigheter som hyresvärd och den var lite större. Sen har vi fler vänner i närheten där.
 
 Men sen var det gamal kyl, frys och spis. Stort minus. Inte fina tapeter men i hall, vardagsrum och kök tror jag man får tapetserat innan. Det är HSB som är hyresvärd och har bott med dem förr och då var de jätte bra.

Blir en hel del funderingar ikväll nu. Vi var först och tittade så har första tjing. Men sen får vi tänka att vi inte tänker bo där för alltid. När Andreas sen har jobb så tänker vi börja leta hus och hoppas på att det inte tar allt för lång tid att hitta rätt i husdjungeln.

Nej nu matlagning och funderingar!

Lucnh och webbtv

Jag har precis ätit lunch och nu ser jag på kungarna av Tylösand på webbtv. Haha vilket jä*la program. Det är ju helt sjuk! Måste bara ses klart! haha

Vi håller oss hemma idag

Idag har jag och Adrian oss en mysa hemma dag. Det regnar ute och jag känner inte alls för att gå ut idag. Men affären ska vi nog ta oss till. Blev inte att storhandla i helgen då jag jobbade och så hade vi annat för oss. Men får se om vi kommer iväg i veckan. Får se om jag kommer mig för och byta gardiner i köket också. Höstgardinerna ska fram! På eftermiddan tror jag att mamma och Emma skulle komma hit en sväng. Hoppas på det! :)

Den här veckan ska vi till dagis på inskolningssamtal. Ska bli kul att komma dit och se hur det ser ut och träffa personalen. Sen på tosdag ska det firas! Jag och Andreas firar fyra år av kärlek♥



Väntan

Adrian ligger och pratar i sin säng och vi ligger i soffan. Väntar in ensam mamma söker så klart! :)

Har jobbat idag och efter jobbet kom älskade syster hit. Adrian och hon lekte för fullt här hemma och sen gick vi ut till lekparken. De båda busade omkring och sen tog vi oss en promenad till affären. Hon är så söt med Adrian och tar han om honom så otroligt bra. Hon känns så stor och vuxen ibland fast hon bara är 7 år. Älskade lilla syster. :)

Vi har ätit god middag här hemma. Blev panerad torsk, potatis och ägg och persiljesås. Mums, så gott det är och Adrian älskar det. Han älskar alla mat men i alla fall. ;)

Nej nu börjar det!

är i lekparken med bästa sonen och bästa s...

foto110 (MMS)

är i lekparken med bästa sonen och bästa systern:)

Trött är bara förnamnet!

Har fått några förfrågningar om var jag jobbat. Jag jobbar 75% innom hemvården. Känns bra att bara jobba 75% nu när Adrian är så liten. Blir inte så långa dagar för honom på dagis och det som sagt känns riktigt bra!

Nu ligger jag här helt utslgen i soffan, all min energi försvann. Efter jobbet idag åkte vi till Torshälla marknad, men det var bara slöseri på tid då det var världelöst! Men vi passade på att åka en sväng till Adrians farmor och bonus farfar så han fick leka lite med dem. :)

Sen har vi bara vart hemma, ätit middag, badat Adrian och sen har han tokat omkring här hemma och lekt pajas här hemma. Älskar när han bara fånar omkring och har sig han är så otroligt söt då. :)

Joppa sig lite då

Nu sitter jag som vanligt klart 15-20 min innan jag behöver åka. Men som sagt hatar att stressa så skönt att hinna sitta här och bara lallarunt lite innan det är dax för morgonstressen på jobbet. Det är det tråkiga med att jobba helg just för att det är så stressigt. Men på någe vis lyckas man alltid få ihop det och idag jobbat jag i alla fall med en bra och rolig person så det kommer nog bli en bra jobbhelg. :)

NU

börjar fredagsmyset här hemma. Lilleman ligger i sängen och håller på att somna in. Maten är i ugnen och strax klar. Blir fylld kycklingfilé(mosarella, tomat, vitlök, timljan och sedan bacon lindad), pommes och bea. MUMS! Vinet har jag i handen och om en stund börjar idol. Kvällen delas med min kärlek så klart♥


Skål och hoppas ni njuter kvällen!

Dagens MAMA

En jobb helg för min del

Dom ringde från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in och jobba i helgen. Så självklart ställer man upp när man endå inte har några planer för helgen. Känns bra att få lite extra klirr i kassan nu när man är mammaledig. :)

Ska jag vara helt ärlig så är det nästan lite skönt att komma iväg och jobba två dagar. Vet ju sen att jag är ledig igen. :) Men ikväll ska det bli helgmys i alla fall. :)

Fab friday!

Vi njuter morgonen här hemma med barnprogram, bok läsning och bus i vanlig ordning. Underbart, älskar våra mornar. Tänkte strax göra i ordning lite frukost och sätta på en tvätt.

Våra planer för dagen blev inställda och vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Ser fram emot en mysig kväll med god mat här hemma för att fira in helgen. Kanske blir att hyra någon film eller så. Har ni någon film att rekomendera i så fall?

Nej nu en bild sen frukost!


Festfin

 
Festfina Adrian i sin nya skjorta.


Mamma och (trött?)Adrian i sin tuffa friss.

Bloggdesign

Sitter och försöker att lära mig att fixa och trixa med bloggdesignen. Det är inte lätt må jag säga men en liten bit har jag kommit. Fy tusan vilken amatör jag är! Haha. Men tycker det blir så tomt där äver min visningsbild, brevid headern. Någon som vet hur man fyller ut det tomrummet? "blink, blink" ;)

Åk och köp NU!


Åk och köp NU! Den är helt fantastisk den här nya chokladen.
Marabou sensation COOKIES CREAM heter den och jag är helt såld!
Jag kommer bli tjock efter det här...

Hurra hurra!

Torsdag idag och en hel del att fira och gratulera. Finaste Nadja fyller år och även världens bästa svåger Martin. I eftermiddag blir det att åka och gratulera Martin.

Adrian sover nu gott och jag har som vanligt gjort mig i ordning. Vi har så mysigt på förmiddagarna här hemma så brottom ut har vi inte. Känns som att vi passar på av att njuta hemma nu innan det blir att stressa iväg till dagis och jobb inom en snar framtid. Vi leker, läser böcker och ser på tv. Han kryper upp i mitt knä och så sitter vi så och bara myser av att inte stressa och ha oss. Älskar de stunderna.

Men efter att han sovit så ska vi i alla fall ta oss ut till någon lekpark och sen ska jag hämta ut paketer från ellos som redan kommit. :)


Kalasfärdig Jacqueline!

Kvällning

Vi har haft besök av Nille ikväll och vi har tittat på halv åtta hos mig och idol så klart. Nu har han åkt och vi ser på efterlyst här hemma. Men jag tänkte snart förflytta mig till sängen och se på vänner. Så himla härligt att mysa ner sig i sängen och se på tv innan man somnar.

Vi har haft en lugn och härlig dag. Vi mötta upp Andreas efter att Adrian vaknat och vi tog oss en liten lekparksrunda och avslutade med att handla på willys och promenera hem. Adrian har vart världens gladaste kille idag och vi har lekt en massa. Han bara älskar sin nys leksak(learning home) och kan leka med den länge.

Han hade en period då han var lite små trottsig här hemma, men just nu är han världens gladaste kille. Får hoppas det fortsätter så! :)


Så här charmig är man hela dagarna♥

Här lagas det mat!


Chili con carne står på menyn idag.
Så vi kommer prutta glatt ikväll kan jag tro! ;)

finaste idag på väg till lekparken!

foto112 (MMS)

finaste idag på väg till lekparken!

Onsdag

Min lilla älskling sover och jag har som vanligt passat på att göra mig i ordning då. Så skönt att få göra det i lugn och ro. Våra planer för dagen blev iställda vilket är super tråkigt. Så idag har vi inga planer alls men känns endå ganska skönt. Blir att gå ut en sväng sen och en tur till affären för att handla lite. Får se om Andreas kommit hem och vi kan dra med honom ut. :)


Jag idag.

Hoppas ni njuter av dagen!

Mys med alltid lika härliga vänner

Nu har vi bäddat ner oss i en renbäddad säng med vänner på tv. Har sett på första idoluttagningen och det var lika kul som vanligt. Härligt att det är igång igen! Nu ska jag skratta till alltid lika roliga vänner! TACK Nadja och Noak som lånade ut boxen till oss!

Matlagning och idolmys

Maten står och puttrar på spisen nu och ska göra det ett bra tag nu. Kalops blir det till middag ikväll, riktig husman. Men det är så himla gott ibland.

Jag och Adrian mötte upp Nadja och Angelina i vanlig ordning för lek och bus. Nu är vi hemma och inväntar kvällen då idolmyset börjar. Mikaela kommer över och gör oss sällskap och äter med oss. Så det kommer nog blir en trevlig kväll!

Filurig



Min lilla filur igår när han såg på barnprogram och åt vindruvor.

Tisdag

Tisdag idag och vi har börjat dagen med att tvätta och dammsuga här hemma. Nu sover Adrian efter lunchen, han var helt slut efter allt städande här hemma. ;) Jag ska passa på att kasta på mig lite smink och sen blir det lunch för min del. Goda rester från pajen igår, mums! :)

fisher price learning home



Idag fick Adrian sitt efterlängtade fisher price learning home. Angelina har en sån och Adrian älskar att leka med den varja gång vi är där så nu fick han sin egen! :) Tror ni det var en lycklig kille när han fick se vad pappa hade med sig hem! :)

Kavat

Det blev lite kvälls shopping här hemma för min del. Eller för Adrian, då jag beställde vinterkängor till honom. Kavat fick det bli, känns som ett bra märke som man kan lita på med kvaliten. Tog en lite större storlek och får hoppas på att de passar hela vintern(haha som han växer.. men men hoppas kan man ju!)






Från stan idag fick jag även med mig en fin höstskjorta till Adrian.  :)

Härliga dag

Vi har haft oss en riktigt bra start på veckan. Vi har hunnit med en liten tur på stan, lek i parken med Nadja och Angelina. Storhandlat, god middag, familje mys och lek med Adrians nya leksak!(bild kommer senare!) Sen har vi börjat kvällsmyset med halv åtta hos mig. Änltigen har det börjat igen, jag älskar det programmet!


Den här goda skink och broccolipaj åt vi oss mätta och nöjda på! Riktigt gott var det i alla fall. Nu när hösten smygit sig på har jag mycket mer motivation till att laga mat. Jag älskar att laga mat men inte på sommaren. Lustigt det där...

Dagens


Dagens med en hel del blixt! haha

Hej hej måndag!

Vi börjar den här veckan lite små segt här hemma. Vi räknar inte med att ta oss ut först efter lunch och nap. Vi vi myser omkring i pyjamas här hemma. :) Har inte så mycket att säga så bjuder istället på någon bild från helgens festligheter.


Mycket seriös bild!


Skål för 50 åringen!


Mikaela och Pontus



En trevlig kväll hade vi oss i alla fall!

Så avslutades den här söndagen

Jag och Adrian fick ett härligt avslut på den här veckan. Vi mötte upp finaste Malin och Moa i lekparken. Där busade barnen omkring i en timma och sen avslutade vi med en promenad. Riktigt härligt i den friska höstluften. Var som vanligt lika kul och trevligt att träffas, så nu ser vi fram emot onsdag. :)

Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch. Hamnade i världens matkoma och först nu orkar jag göra någonting av mig själv. haha.

Trötta efter en toppen kväll

Här hemma har vi en riktig tröttis söndag. Ligger just nu och halvsover i sängen och Adrian sover nap i sin. Men snart måste vi få upp honom så han somnar ikväll.

Vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll igår med god mat(vildsvin blandannat), god dricka, gott sällskap och även lite buggande. Det var öppen bar vilket är = livsfarligt! Haha, man han ingen större koll på hur mycket man egentligen dricker då. Men det blev nog en hel del då huvudet bultade en hel del när vi vaknade. :P haha, men nu är man bara lite trött.

Vi tog oss en promenad vid 11 för att hämta vår prins. Han hade sovit hos mormor och skött sig exemplariskt. Som vanligt när han sover borta. Han hade somnat vid 20 igår kväll och hade vaknat vid 6.30 för välling och sen somnat om mellan mamma och Emma. Duktiga lilla prinsen. Han har lekt massor med Emma, ätit en massa gott som kexchoklad och fåt massa med kärlek så klart. Blir så stolt över honom att han är så duktig och anpassar sig så bra till att sova borta.

Vi har fått lite egen tid och det är alltid härligt att få rå om varandra lite extra. Nej nu ska jag se om lillprinsen har lust att komma upp och kramas.

Kebab o vänner efter en toppen kväll! Lovely

foto109 (MMS)

Kebab o vänner efter en toppen kväll! Lovely

PARTEEEY



Lek i parken

Nu är vi hemma och Adrian sover. Vi tog oss en sväng till parken tidigare idag och det är alltid lika populärt. Den här gången hade vi kameran med oss så vi kunde ta lite bilder på en lycklig och busig Adrian. :)




Det är skoj att mata fåglarna



Mysiga lördagsmorgon

Vi har ätit frukost här hemma tillsammans och nu busar Adrian omkring här hemma. Vi ska göra oss i ordning lite lätt och sen blir det en tur till parken för att mata ankor och leka.

Ikväll ska Adrian sova hos sin kära mormor och vi ska iväg på 50 års kalas. Oj så skoj Adrian ska ha det tillsammans med mormor och moster Emma.

Jag köpte igår världens(kanske överdrivet) sötaste klänning som kommer åka på till kvällen. Bild får ni se sen.

Nej nu ska vi ta tag i dagen här.

Mysig tjejkväll

Jag kom precis hem efter fredagsmys hemma hos mamma. Jag, mamma och Emma var det som hade oss en liten tjejkväll. Inte ofta som det händer. Vi har spelat spel, ätit pizza och haft det gott.

Nu blir det fotboll med min älskade Andreas

När kärleken är större än störst


Finaste hjärtat. Våra hjärtan är fyllda av kärlek till dig.
Du gör oss så lyckliga♥

FREDAG

Adrian sover fortfarande gott, Andreas duschar och jag ser på vakna med the voice. Favorit på morgonen! Solen skiner och tror att vi kommer få en riktigt bra dag, det är ju fredag!

vänner

Adrian sover och vi ligger utslagna här i soffan. Jag och Adrian tog oss en cykeltur ut till mamma där han busade för fullt med mormor och moster Emma. På lördag ska han sova där och det tycker han nog blir super skoj. :)

Jag ska ta mig en kopp thé nu och sen blir det nog att kolla vänner i sängen. Mitt nya kvällsmys. :)

Tokstollar

Det kom en liten regnskur för en stund sen men nu skiner solen igen. Ska bara byta om på Adrian sen går vi ut och leker!



Vi tokar oss lite♥

Nu är jag människa igen!

Nu börjar jag känna mig som människa efter att ha haft en jobbig huvudvärk hela förmiddagen. Men efter lite mat i magen och sen smink och fixat hår så känner jag mig mycket piggare. Det är konstigt så mycket smink kan göra ibland.

Adrian sover nu och när han sen vaknar så hoppas jag att solen fortfarande är framme så vi kan få hinna njuta av den. En cykel tur hem till mamma ska vi också ta oss senare under dagen. :)

Ännu en dag med goa vänner

Vi fick oss en riktigt trevlig kväll här hemma med mycket trevligt sällskap! Nadja+familjen och Kristin och Thilda kom och gjorde vår kväll! Barnen har busat omkring, vi har fikat och pratat om allt möjligt som vanligt och killarna har kollat bilar!

Adrian ligger och somnar in i sin säng och jag sitter här helt slut i soffan. Nu ska här njutas kvällen och sen sova.

Tack för idag vänner!

1 september och en hink fattigare

1 september idag, första höstmånaden även om det känns som hösten vart här ett tag. Jag har lite blandade känslor inför hösten. Ser fram emot mysiga filmkvällar med tända ljus. Älskar även höstkläder då de är så fina och mysiga! Men känns lite små tungt att lämna sommaren och solen. Grillkvällar och söta sommarklänningar. Men sommaren kommer alltid tillbaka.

Jag och Adrian tog oss en snabb sväng på stan på förmiddagen, där köpte vi en märkpenna till hans kläder. Sedan gick vi till parken där han fick springa och leka av sig. Vi blev även en hink fattigare! Han var snabbarer en min och den hamnade i ån. Skitunge! ;)
RSS 2.0