När hjärtat svämmar över

Tänk att man kan längta så oerhört efter någon som man aldrig träffat eller vet just vem det är. Men någon som redan nu är så självklar. Någon som redan nu gör vår familj komplett♥
 
Att hjärtat kan rymma så mycket kärlek. Ibland känns det som hela jag svämmas över av alla känslor. Livet är så otroligt stort och övermäktigt. Att titta ner på Adrian som nu sover gott i soffan så rofyllt och samtidigt känna undret i magen sparka. Det är stort och det är livet♥
 
Ett hjärta i famnen och ett hjärta i magen♥

Lockat

Idag fick det bli lite lockar i håret för att försöka pigga upp. Är man trött kan man i alla fall försöka göra något extra som att locka håret och man känner sig lite roligare.

Nu ska vi äta lite lunch innan vi åker till tuna park en sväng.

God morgon?

Någon som vill dela med sig av lite energi kanske? Fy jag är så trött fast jag somnade tidigt och sovit nästan hela natten. Men får hoppas att jag kan ladda batterierna nu i helgen.

Idag har jag och Adrian fullt upp känns det som. Huset ska städas, det ska storhandlas och vi måste till tuna park. Allt som man inte hinner och orkar med i veckorna. Andreas jobbar, som alltid just nu! Men även om vi har massor att uträtta så tar vi det lite som det kommer idag.

Nu ser vi på Bamse och äter melon. Sen väntar dammsugaren på en tur!

Hej i kvällen.

Äntligen är helgen här! Jag ligger i soffan med min lilla stjärna sovandes bredvid mig. Vi har haft fredagsmys och det avslutar vi alltid med fångarna på fortet och slutar alltid med att lilleman somnar. Alltid lika mysigt!

Blev precis uppringd av några tokiga och allt för härliga kollegor. Härligt att de tänker på mig och skulle ta några "glas" och dansa lite för mig ikväll. Alltid lika uppskattat ;)

Nu ska jag snusa in mig av min sovandes Adrian innan jag flyttar honom till sin säng. Hoppas ni har en toppen kväll vad ni en gör!

Fredagsmys med skruvar för en lycklig Adrian tidigare ikväll.

Vecka 28

89 dagar kvar till BF vilket känns som en mindre evighet. Nu har vi gått in i vecka 28(27+1). Jag är så otroligt otålig den här graviditeten. Känns som att jag gjort det här med att vara gravid nu och vill bara få det lilla knytet i min famn. Men den som väntar på något gott...

Pyret i magen är fortsatt lugn i jämförelse med vad Adrian var. Men min urinblåsa är en riktig favorit att sparka, slå och trycka ner sig mot så jag akut plötsligt måste på toa. Livmodern är så stor nu så det trycker vid revbenen. På kvällarna är jag otroligt öm vid revbenen och livmodern högst upp. Men magen känns fortfarande mycket lägre om jag jämför med Adrian i magen.

Även om jag är otålig, smått gnällig och trött på det här så är knytet i magen otroligt efterlängtad och älskad. Försöker hela tiden påminna mig själv av att njuta av tiden som är nu. Det är en otrolig gåva att få bära ett litet liv!

Det löste sig!

Allt har löst sig med barnvakt skönt nog. Så pappa och Mia kommer snart och hämtar Adrian. Adrian är pigg och ingen feber från natten. Skönt! För mig väntar jobbet, har möte så inte en allt för tung dag som väntar.

Lille a är sjuk!

En febrig och hostig Adrian inatt. Så han blir hemma idag också. Försöker just nu få tag på barnvakt som kan passa Adrian då jag bara ska jobba mellan 12-16 idag. Men ibland är det lättare sagt en gjort så här på morgonen. Nu ska vi äta frukost och så får vi se om det blir VAB eller inte. Hoppas ni har en bättre start på morgonen! Aldrig roligt med sjuka barn<3

Onsdagen

Idag öser regnet ner och det är riktigt höstigt ute. Inatt var ordningen återställt och hela familjen har trängts i sängen. Adrian vaknade upp med en jobbig hosta och ont i halsen. Men som tur var farmor ledig och Adrian var överlycklig över att få vara med henne idag. Tråkigt nog missar han fotot på förskolan men det är bara gruppfoto som de ska ta och det känns inte så viktigt just nu. Bättre att han får vara hemma.

Nu ska jag ta mig en smörgås på jobbet innan dagen rullar på.

Ångrar mig så!

Jag känner mig som världens värsta mamma som behöver lämna ifrån mig Adrian på det där stället(dagis)! Jag har aldrig någonsin sett honom så ledsen och hysterisk som han var när jag lämnade honom idag. Ville bara ta honom i min famn igen och gå hem, glömma allt som har med dem att göra. Det står ju inte rätt till. Han har aldrig haft något problem med att åka till dagis innan, okej visst vissa dagar kanske han vart lite extra mammig. Men han har aldrig gråtit eller så vad jag kan minnas. Det första han säger när han vaknar i princip är att han inte vill åka till dagis, Är det rätt?? Nej, det känns så jävla fel. Andreas ska prata med dem idag när han hämtar Adrian. Jag klarar inte av det, bryter ju ihop för minsta lilla pga alla hormoner. Bättre att han kan bli arg och prata utan att störtböla som jag gör just nu. FY fan så dåligt jag mår över det här bytet! Gjorde det för Adrians skull trodde jag, nu känns det som att jag förstör hela honom som behöver lämna honom dit.

God morgon?

Jag har sovit urkasst inatt. Vaknade mitt i natten och kunde inte somna om heller, så låg och tittade på sex and the city och efter en timme somnade jag äntligen om. Jag som är trött som jag är om dagarna och kvällarna. Men men, det ska nog gå i alla fall. Tror det var för tomt i sängen för att jag skulle kunna sova gott. Andreas är bortrest på konferens och Adrian sov hela natten i sin säng som annars aldrig händer. Så var bara jag och katten i stora sängen.

Nu har vi ätit frukost här hemma och tar det lite lugnt nu på morgonen. Sen blir det dagis och kvällsjobb för min del. Hoppas ni får en bra dag!

Då och nu.

För varje dag som går blir jag mer och mer nyfiken på vem det är som gömmer sig i min mage denna gång. Denna bebis är mycket lugnare i magen en vad Adrian var, han var en vilde! Sen har jag moderkakan i framvägg vilket gör att jag kanske uppfattar denna bebis som lugnare. Men nu är hen så pass stor så jag känner varje rörelse i alla fall och den är mycket lugnare än så länge.
 
Tog bilder på magen för några dagar sedan och hittade bilder på magen från när jag väntade Adrian som är tagna med några dagars skillnad. Tycker magen ser helt annorlunda ut den här gången och att jag bär bebis annorlunda.

Med Adrian i magen såg man tydligt "kanterna" efter magen. Den här gången känns det som att den mer flyter ut. Sen känns det som att jag bär bebismagen mycket lägre. Någon hormonrand har jag heller inte fått som jag hade med Adrian.
 
Med Adrian var jag från första början säker på att det var en pojke. Den här gången har jag inte fått någon känsla alls. Det blir vad det blir och oavsett är han eller hon lika efterlängtad. Men visst är det roligt att höra alla omkring spekulera i om vi väntar flicka eller pojke. Vad tror ni?
 
 

Inte okej!

Ska dela med mig av ett litet bekymmer som vi har som tynger hela mig.
 
Adrian började för en tid sen på en ny förskola. Jag har kännt lite fram och tillbaka över hurallting fungerar. Men har satt mina egna känslor åt sidan och det viktigaste är att Adrian trivs och mår bra där. Oavsett hur de jobbar pedagogiskt mm. Men den senaste tiden har Adrian inte velat gå till dagis och det tar en bra stund innan jag kan lämna honom där. När jag sen hämtar honom vill han gå på en gång, knappt så jag hinner fråga personalen hur dagen vart. De säger alltid att det vart bra men att han brukar fråga efter mig. Men han är aldrig ledsen, varken vid lämning eller under dagen. Han håller det inom sig,
 
I alla fall. I fredags när Andreas skulle hämta Adrian stod han ett tag och tittade från parkeringen på Adrian när de var ute på gården. Adrian lekte först för sig själv i sandlådan vilket inte är någe konstigt då han gärna sysselsätter sig själv. Två av personalen står och pratar, en från Adrians avdelning och en från någon annan avdelning. Adrian springer då fram och ställer sig mellan personalen och busigt ropar BUU. Personalen reagerar inte, pratar vidare utan att ens titta ner på Adrian. Adrian ropar BUU igen och söker en reaktion och uppmärksamhet. Personalen pratar vidare utan att ens titta ner på honom den här gången heller. Så efter en stund går Adrian iväg för sig själv igen.
 
Det gör ont i hela mitt hjärta att han ska behöva känna sig så osynlig som han måste gjort den gången. Även om personalen har något viktigt de pratar om så tar det två sekunder att ge Adrian en reaktion och visa att de ser honom. För mig känns inte det här okej överhuvudtaget!
 
Nu känns det inte lika konstigt att Adrian inte vill till dagis. Vet ju inte om det är så här stor del av dagarna eller hur personalen är annars. Lätt att visa upp en "hurtig" sida när vi föräldrar hämtar och lämnar. Vet inte riktigt hur vi ska gå till väga här men Andreas ska prata med henne från personalen som gjorde detta. Sen tänkte vi säga att vi vill ha ett utvecklings samtal eller liknande för att kunna sitta ner och höra hur de tycker att det fungerar men även hur vi tycker att allting funngerar.
 
Krossar mitt hjärta att behöva lämna honom där och hoppas att det kommer bli bättre. Annars får vi kanske byta avdelning eller någonting. Känns otroligt jobbigt attdet blev så här och hoppas att allting kommmer lösa sig. Hur hade ni gjort om de var erat barn? Är det vi som överreagerar och tror ni vi reagerar på rätt sätt?

Trötta treåringar!

Hua för trötta treåringar! Men nu sover det lilla odjuret! ;)
 
Vi åkte in till stadsparken tillsammans med pappa/morfar. Matade fåglarna, lekte i parken och avslutade med fika på ett café. Härligt att komma ut i solen en stund, men vi avslutade med en övertrött treåring. Ni som har eller haft treåringar vet nog hur de kan trotsa och ha sig när tröttheten sätter in. Men Adrian somnade gott i bilen och sover nu gott i soffan brevid mig.
 
Så nu ska jag äta lite lunch och passa på att vila när Adrian för en gångs skulle sover på dagen!

God morgon!

Jag ligger och drar mig i sängen samtidigt som jag hör mina favoriter där nere. Men snart ska jag göra dem sällskap. Samla lite mer energi först.

Idag har vi inga planer vad jag vet om förutom att jag ska jobba 4 timmar ikväll. Men inget att hänga läpp för. Har även hela dagen med Adrian och det är det bästa.

Igår kväll hade vi filmkväll uppe på vinden. Riktigt mysigt att mysa ihop i soffan tillsammans där uppe måste jag erkänna. Var lite motstridig i början inför ett hemmabiorum. ;) vi såg filmen 21 jump street och det var nog den roligaste film jag sett på länge. Kan jag starkt rekommendera!

Nej nu ska jag rulla mig ur sängen och göra killarna sällskap där nere.

Minimakeover

Vardagsrummet här hemma har fått sig en minimakeover. Har äntligen hittat mattan jag letat efter. Inte lätt att hitta en turkos matta i precis den färgen som jag såg framför mig. Men plötsligt hände det! Lite nya soffkuddar ska även införskaffas, blir spaning efter på Ullared. Börjar dra ihop sig för resan dit!
 
 
 
 

Babybelly

Idag i vecka 26+2.

Är så nyfiken på vem du är som gömmer sig där inne. <3

The love of my life

♥♥♥
Det finns inget som är så stort som du!
När du på natten kryper upp brevid mig i sängen och vänder dig mot mig. Tar dina små söta händer om mina kinder och ger mig en puss. Ibland en eskimåpuss(näsa mot näsa). Då smälter hela jag♥

Off

Känner mig helt off idag. Ingen energi för någonting alls egentligen. Allt kräver en stor ansträngning för att komma igång med. Sen gör ryggen ont idag, magen känns som en blyklump så fort jag rör mig och ömmar.

Men nu är jag och min lilla stjärna i alla fall hemma. Så vi har legat i soffan sen vi kom hem och nu spelar vi spel på Bolibompa. Resten av eftermiddagen kommer nog se ut någorlunda i den här stilen. Bara middag som ska lagas.. Sen hoppas vi på ny energi för morgondagen!

Helgen

Har ni också haft en härlig helg tillsammans med nära och kära? Vi har haft det riktigt bra. Igår åkte vi till brandstationen där de hade öppet hus. Adrian var riktigt imponerad av alla brandbilar, ambulans och polisbilar som fanns på plats. Sen myste vi hemma med god mat, godis och film efter att Adrian lagt sig.

Idag har vi vart hemma hos Andreas och karolin och deras två barn. En hel del bebisgos med deras minsta Leon på två veckor. Riktigt mysig och något bebissjuk blev man. 100 dagar kvar till BF för oss idag. Känns som en smärre evighet, men tiden och dagarna rusar faktiskt förbi. Så kommer nog gå undan, jag hoppas det i alla fall.

Nu blir det filmkväll som veckoavslut!

Uppe i ottan!

Lördag morgon klockan är snart 06.30, jag och Adrian har redan vart vakna i snart en timme. Jag hostar, snörvlar och har mig så varken han eller jag kunde somna om efter att han kröp ner i vår säng. Så nu myser vi i soffan framför barnkanalen och jag pimplar té som är överdoserat med honung. Känner mig så anti den här förkylningen! Vill inte!!
 
Helgen firade vi igår in hemma hos Mikaela och Pontus där det var födelsedagsfirande utav Pontus. Bjöds på massor med gott och hade det trevligt. Max (vår katt) följde även med över den knäppskallen, men det var inte allt för populärt utav deras två katten. Han är lite rolig på de viset att han följer med oss runt i området om vi promenerar eller ska någon stans.
 
När vi kom hem tittade vi på slutet av fångarna på fortet och Adrian somnade i soffan. Har blivit lite av vår fredagstradition och det är ganska mysigt.
 
Helgen är oplanerad och det känns riktigt skönt att bara kunna ta dagarna som de kommer. Det är första helgen och kanske till och med dag på tre veckor som jag och Andreas är lediga tillsammans. Så vi vill bara umgås familjen faktiskt. 
 
Hoppas ni har en trevlig helg med nära och kära!

I väntan..

Har just lämnar Adrian på dagis och väntar just nu på bussen in till stan. Ska strosa där en stund innan vi ska träffas med jobbet och äta lunch. Efter det har vi planeringsdag, kul att bryta av med något annat.

Hoppas du har en fin dag och att solen skiner även hos dig!

Jag och magen idag i vecka 26(25+1).

Det där med att göra ingenting...

Ja det där med att ta det lugnt och vila upp sig är jag sådär bra på. Jag blir så rastlös och det ska mycket till för att jag ska slappa en hel dag.

Så jag och Adrian har vart in till stan och matat fåglarna, handlat mat, bakat cheesecake och röjt lite här hemma. Nu ligger vi i soffan och ser på Nicke nyfiken tills vi får nästa ryck! ;)

Nej, nej, nej!

Idag är en dag då jag bara känner för att dra täcket över huvudet! Jäkla skit att åka på en förkylning! Hostat non stop, så tröttsamt. Så nu ligger jag i sängen och dricker honungste, hade gärna tagit sovmorgon men det kunde jag så klart inte. Det sköna är att jag och Adrian är lediga idag, men det kommer nog bli en lugn dag för oss. Måsta vila upp kroppen och försöka mota bort förkylningen.

Jaha då vet ni vad jag gör idag! Tycker synd om mig själv...

Familjetur i skogen

Har haft en underbar förmiddag tillsammans med familjen och samlat massa energi. Vi tog oss en tur till skogen och njöt av den friska luften och en äventyrslysten Adrian. Vi gjorde upp en eld och grillade korv och så hade vi turen att hitta lite kantareller som vi plockade med oss hem. Riktigt härliga timmar.

Nu har mina killar cyklat iväg för fika hos Mikaela och Pontus. Själv laddar jag lite energi innan jag snart ska åka till jobbet för en kvällstur. Sådär lockande kan jag lova ;)

Kärlek

♥♥♥
 
♥♥♥
 
 
 
 
 
 

Blommar

Efter jobbet idag åkte jag och köpt lite höstblommor som nu sitter välkomnande vid vår ytterdörr. Får vi se hur länge jag lyckas hålla dessa vid liv ;)

Kom även hem med en matta till vardagsrummet. Men det får jag visa bild på senare. Nu sitter familjen i bilen på väg till Västerås! Andreas är sugen på ett Ps3..

Fredag!

Då var det fredag och helgen är på ingång! Jag jobbar hela helgen men bara kort turer. Men på något vis är det alltid lite extra festligt med fredagar!

Hoppas ni får en fin dag!

Hej i pausen!

Dagen rullar på och jag är nu iväg på kvalitetsombudsträff. Ögonen är trötta men kanske blir lite lättare efter fikapausen nu.

Idag kommer våran älskade Andreas hem. Ska blir riktigt skönt att få hem honom och man kan vara två om kvällsbestyren även om jag och Adrian haft några riktigt bra dagar tillsammans. Men vi gör oss helt klart bäst ihop hela familjen!

Efter jobbet åker vi hem till mamma och roar oss där innan vi ska hämta upp Andreas. Hoppas ni har en fin dag i solen!

All for you

Jag och Adrian har haft oss en riktig kalasdag om du frågar Adrian. Jag njuter bara av att se honom så lycklig. Vi träffade på en ambulans där vi även träffade på ambulansmännen som sen vinkade glatt och satte på blåljuset för Adrian. Vilken lycka för en treåring!

Träffade farmor inne på barnens hus där Adrian fick en bil till sin bilarsamling. Jag och Adrian åkte sen vidare till tuna park där vi strosade runt. Åt lunch och avslutade med en glass. Åkte hem och slappade i soffan en stund innan vi tog en promenad till åker. Där jobbade skördetröskan och en stor grävmaskin stod vid vägkanten. Vilken lycka att få inspektera på nära håll. :) faster och Pontus åkte förbi och blev min räddning från åkern. Adrian fick köra hem med dem och tutade glatt! kvällen avslutades med ungspannkaka, bad och tillslut en övertrött Adrian. Blir så när dagen går i ett men så mysigt vi haft det. Så härligt att umgås med honom och se honom bli så lycklig av sånna små saker ibland.

Onsdag

Ledig dag, ny vecka och en dag kvar till Andreas kommer hem!

Jag och Adrian är som sagt lediga idag. Härligt! Solen skiner men det blåser hårda och kalla vindar ute så är Inge vidare skönt ute i alla fall kan jag tänka mig. Vi ska snart åka iväg till tuna park. Där blir det sko jakt till Adrian. Förutom det är dagen oplanerad. Kanske åker hem och våldgästar mamma när hon slutat jobbet.

Idag välkomnar vi ännu en ny graviditetsvecka. Vecka 25(24+0) och pyret som vart så lugn i magen liknar mer och mer en rövare för varje dag. Börjar bli riktigt stark nu och det är så häftigt att känna! Men är ganska snål med att dela med sig av sparkar. Varje gång någon annan lägger handen på magen slutar h*n sparka och vänder sig om. :)

Idag har jag på mig en fin och mysig tröja som jag fått av min fina vän
Malin. perfekt för magen att växa i. Tack!

Lilla kärleken.

Det blev en riktig kalas eftermiddag och kväll. Jag och Adrian åkte hem till pappa/morfar och Mia. Där lagades det ungers mat och det blev i alla fall min älskade surkålsgryta. Har nu även en stor matlåda i kylen :) var mysigt att vara där och Adrian busade på även om han var något trött efter en dag på dagis.

När vi kom hem kröp vi ner i soffan och tittade på tv. Adrian min lilla kärlek somnade tätt intill mig i soffan. Älskar de stunderna. Min älskade som börjar bli så stor<3 nu har jag bäddat ner mig i sängen och ser lite på tv. Imorgon är jag och Adrian lediga och så ska vi på sko jakt. Adrian växte plötsligt ur alla sina skor!

Nu ska jag snart sova och får se om Adrian tassar in under natten och gör mig sällskap. Så tomt att sova själv i sängen så en liten Adrian behövs.

På jobbet

Sitter på jobbet och läser in mig på olika rutiner. På torsdag ska jag på en träff för oss kvalitetsombud och då gäller det att vara påläst. Men så trött i ögonen jag blev när jag satte mig ner.

Men snart slutar jag och ska då hämta min lille prins. I eftermiddag åker vi sen hem till pappa och Mia. Pappa ska lära mig laga ungersk mat. Så första rätten börjar vi med idag och blir något enklare vardagsrätt. Men måste lära mig laga surkålsgrytan, det är nog en av mina absolut favorit rätter. Så det ska jag och Adrian roa oss med i eftermiddag. Imorgon väntas en ledig dag! :)

Söndags svammel

Idag har hormonerna vart i lite obalans och tyvärr får Andreas ta hela den smällen. Men något ska kanske han få ta vi är ju två på denna resa och han har det ganska lätt i övrigt då. ;) mycket handlar nog om att han imorgon åker på utbildning och är hemma igen på torsdag. Jag har svårt för ensamheten och känner mig lätt deppig på kvällarna och framför allt när jag vet att han inte kommer hem. Tur att jag har min fina Adrian som håller mig sysselsatt om dagarna. Men dagarna flyger fram och får se det som att det är bra att sakna varandra lite ibland för att inte glömma hur mycket man uppskattar det man har.

Eftermiddagen har jag och Adrian spenderat hemma hos mamma. Men nu är vi hemma och Adrian sover förhoppningsvis men har vart en hel del leka racerbil sen jag sa god natt. Han har haft så svårt för att somna in dessa dagar, men skönt nog har han inte tassat in till oss de senaste två nätterna så bara hoppas på att det håller i sig. Nu parkerar jag mig i soffan för kvällen och ser fram mot en ny vecka som förhoppningsvis flyger förbi så vi snart nog har Andreas hemma igen.

God morgon!

Jag och Adrian ligger i soffan och ser på Nicke nyfiken. Mysig start på morgonen. Njuter för fullt av helgen och bara det att slippa stressa på morgonen och mysa runt i pyjamas så länge man känner för.

Det blev en sen kväll för oss föräldrar igår men det är det värt ibland. Vi hade Mikaela och Martin över och vi åt gott (grillat) och spelade monopol i timmar. Mysig lördag.

Nu blir det frukost och sen får vi se vad söndagen har att erbjuda.

Vi växer!

Vecka 24(23+3)

Välkommen höstmånad!

Då var september här och det känns att hösten är hos oss. Men jag klagar inte på det, tycker hösten kan vara riktigt mysig och vacker.

Jag och Adrian kör en slappar dag idag, behövs efter en dagis och jobbvecka. Nu sitter vi och leker med lera och det ska göras snögubbar. De blir riktigt tjusiga måste jag säga. Mysig start på helgen i varje fall.

RSS 2.0