Valborg

Ska bara börja med att säga GRATTIS kungen! haha, jo visst han fyller år idag fick jag höra. Slutade tidigt idag och gick då ner på stan och träffade pappa och vi åt lunch, gott gott. Sen tog jag en liten sväng på stan men hittade inget. Ikväll vet jag inte vad som häånder, jasemin ville att jag skulle komma över dit sen så skulle dom kanske vidare på en fest. men vi får se om jag har lust, ska i alla fall hoppa in i duschen nu.

Snart

Nu har jag nyss kollat på vänner och innan det så åt vi spicy hot, så himla gott :) Om en timma så börjar mina älskade hemma fruar, går ju bara inte att missa :)

Massage!

Kom nyss hem har vart och fått en helkropps massage! Så underbart skönt. Äter lite pistageglass nu oxå, är nog godaste glassen som finns... Andreas ligger och sover så vi får se vad vi ska hitta på sen!
Jag skulle vilja köpa ett par ballerina skor nån dag oxå, får se om man hittar några fina :)

Mycket att göra!

Nu är jag tränad och ny duschad, härligt. Vi ska nu åka ut fört till byggmax och köpa taklister till köket. Sen till willys och köpa lite sallad, ska göra cesar sallad idag. Sen så ska vi kolla på rusta om dom har blommlådor, vii ha på balkongen, sen till plantagen och köpa blommor att plantera i lådorna. :) Så har mycket att göra nu plus att andreas börjar bli hungrig och då ska allt gå undan så han får mat snabbt. haha.. Så vi ska åka nu i alla fall..

Ska å träna!

Så vi hörs sen! :)

Lite från igår!

Gud va bra vi hade det i stockholm igår. :) Var framme där vid 10 då blev det att gå till stan och första affären vi går in i så hittar jag en jacka. Härligt för det var ju det jag var ute efter och den kostade bara 400:- så var riktigt nöjd över mitt billiga köp:) Gick rund och sen träffade vi karin. Vi köpte lite burger king och satt ute i solen och åt, mysigt. Sen så blev det ännu mera gå. HAha

Sen så var vi på model house. Blev sminkade och jag blev jätte missnöjd. Jag sa att jag ville ha lite fest sminkning, så först n'r hon tyckte att hon var klar efter 5 min så hade jag ju knappt något smink alls på mig. Sen så satte hon på mig mer och då såg jag ut som en billig hora eller nått. Fattade inte alls vad hon gjorde där för hon var ruskigt dålig i alla fall. Sen när jag klagade för andra gången så fick jag en annan tjej som sminkade mig och hon var mycket bättre. Fotograferingen var jätte kul, men blev bara sådär nöjd med mina bilder men köpte hem för 600 i alla fall.

    

Var i alla fall en kul dag men jag skulle inte gå tillbaka till model house. Då går jag tillbaka till Mariah Lejon och lägger ut mer pängar för något mycket bättre. Men men,.

Hemma

Nu är jag hemma, jag och jasemin har haft en super bra dag i stockholm. Jag berättar mer imorgon!
Puss

Nu åker jag!

Nu ska jag gå till tågstationen och möta Jasemin. Kommer bli en super bra dag!
Hej då!

Snart åker han

Nu ska Andreas åka om nån timme. Lite tråkigt, men han kommer nog få as kul. Jag ska ner på stan en sväng sen ska i alla fall köpa lite vin sen får vi se om jag hittar nått annat. Men ska nog spara shoppingen till imorgon. Jaja, nu ska jag fortsätta störa min älskling :)

Andra rundan!

Nu ska jag ut och arbeta igen, har nyss haft lite rast med tårta och allt :) Gotti Gotti. Nu har jag inte så många besök kvar närmare 7st och dom är inte så långa. Skönt att åka hem sen och ta en dusch, börjar bli lite seg.

Imorgon åker Andreas på kryssing och jag åker till stockholm på lördag, lite tråkigt för vi kommer inte ses så mycket under helgen, eller vi ses ju på söndag men i alla fall. Imorgon så tänkte jag åka hem till mamma och äta lite har typ inte träffat dom på hela veckan. Så är det inte så kul att spendera en fredag kväll hemma ensam! Så får det bli. Jaja, nu ska jag jobba lite!

Dubbel

Jaha då kom man nyss hem från jobbet men ska tillbaka klockan 16 för att jobba kväll oxå. Inte så kul kanske men blir ju extra pengar i alla fall.  Vi hörs senare!

Morgon

Nu sitter jag med en kurrande Max i famnen, han är så gosig på morgonen :) Jag ska snart åka iväg till jobbet och efter det tänkte jag träna. Skulle vara skönt men tycker inte om att gå till gymmet själv. Är mycket roligare om man är två. Men det ska nog gå bra... Ser ut som att det kommer bli ganska fint väder idag oxå, får hoppas.

Andreas ska ju åka på kryssning på fredag och jag hoppas han köper med sig en parfym hem till mig för alla mina är slut nästan. Så himla tråkigt har en liten skvätt i botten på alla. Men bara att hålla tummarna... :)

Nu måste jag borstatänderna och sen åka iväg!
Bye

Trååk

Jag har riktigt tråkigt, tycker att andreas ska sluta upp med att jobba eftermiddag! Men men. Vill bara att kvällen ska gå så man kan sova, haha. Sov riktigt dåligt hela natten så känner mig lite seg.
Åååh vad jag är sugen på att shoppa! Men är ganska mycket utgifter den är månaden, men ska i alla fall köpa mig en vårjacka. Så får hoppas att jag hittar någon fin i Stockholm. Det borde man göra i alla fall.

Onsdag

Blir inte att kolla på lägenheten idag för priset hade redan stigit till 750 000 och lär ju gå upp ännu mer :( Lite tråkigt men det kommer fler.
Idag efter jobbet har jag suttit på balkongen och solat, så himla skönt det är att våren är här. Jag måste fundera ut vad jag ska ha på mig till fotograferingen... Ska i alla fall bli super kul längtar massor.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag äta någonting oxå. Får se vad det blir.
Puss på er solstrålar

Ut i solen

Blir inte att sova kvar i stockholm på lördag, lite tråkigt hade vart riktigt kul. Men vi får åka hem och gå ut en sväng här i stan då kanske istället. Vi kommer i alla fall ha en super trevlig dag :)
Nu ska jag gå ut och sätta mig en stund i solen och läsa lite teori innan jag ska iväg till jobbet!

God Morgon

Säger bara en sak TRÄNINGVÄRK! Haha i hela jävla kroppen, men känns ändå bra för då vet man att man inte latade sig på träningen igår. Härligt att solen skiner idag igen! Jag ska hoppa in i duschen sen så kanske jag sätter mig ute och läser lite innan jag ska iväg ett jobbet..

Åååh längar till onsdag då vi ska och titta på en lägenhet. :) Är så kul att titta på lägenheter sen så har man alltid massor med planer och sådär. Men många av dom försvinner när man ser lägenheterna. Haha. Men den här i i renoverningsbehov men har man en händig kar som jag så kan man få det precis som man vill. Sen så är det super stort badrum som man skulle kunna göra skit fint. Sen så är det 2 klädkammare och hur bra är inte det. Men vi får se ska bli kul att titta i alla fall. :)

Snart kommer han hem!

Väntar på att Andreas ska komma hem, han slutar nu så är nog hemma om typ 20 min eller nått. Saknar honom :) Jag börjar bli trött så väntar på att han ska komma och kunna ge mig en av sina mysiga god natt pussar.

Hemma

Kom nyss hem, skönt. Ska se på idol lite och ta nått att äta, så kommer Jasemin över en stund oxå :) Kul kul.
Jag hoppas att det löser sig med stockholm det är så att vi inte har någon stans att sova än, får hoppas att det går hos karin. Skulle dels vara jätte kul att se hur hon har det oxå :) Saknar henne. Men i alla fall, så om någon har en lidig plats över för två söta flickor så hör av er ;) haha. Nä min i värsta fall så får vi ta nått kvälls tåg hem och gå ut här i stan. Men skulle vara lite roligare att stanna. Men det lösig sig nog. Ska i alla fall bli kul att åka iväg :)

Nu ska jag sätta mig vid idol har redan missat 7 min. men men.
Ha en bra kväll

Hemma

Kom nyss hem, skönt. Ska se på idol lite och ta nått att äta, så kommer Jasemin över en stund oxå :) Kul kul.
Jag hoppas att det löser sig med stockholm det är så att vi inte har någon stans att sova än, får hoppas att det går hos karin. Skulle dels vara jätte kul att se hur hon har det oxå :) Saknar henne. Men i alla fall, så om någon har en lidig plats över för två söta flickor så hör av er ;) haha. Nä min i värsta fall så får vi ta nått kvälls tåg hem och gå ut här i stan. Men skulle vara lite roligare att stanna. Men det lösig sig nog. Ska i alla fall bli kul att åka iväg :)

Nu ska jag sätta mig vid idol har redan missat 7 min. men men.
Ha en bra kväll

Nyttigt!

Nu har jag nyss ätit lunch blev en sallade med tonfisk, så gott så :) Vi har ju även vart och tränat härligt, måste bli bättre på det där. SKa göra mig i ordning lite föna håret och sen så börjar jag ju jobba klockan 15. Skönt att jobba kväll idag och imorgon! :)

Vilken morgon!

Gud vilken härlig morgon. Först tänkte jag jävla skit att vakna redan 8, men ändrade mig snabbt när jag såg att det var en stor sol uppe. Så jag tänkte gå ut och gå en power walk nu innan fukost. Härligt. Sen så ska jag och Andreas träna innan vi båda ska iväg och jobba. Så blir en lite nyttigar dag, har fiskat ganska mycket det senaste tiden. Men nu ska jag komma igång med träningen.
Vi ses sen nu ska jag ut!

Vår!

Gud vilket härligt väder det har vart hela dagen. Vi åte ut till Andreas mamma stax efter vi gått upp, så har suttit ute i solen hela dagen. Kom hem nu för en stund sen och satte mig på balkogen :) Vilken dag. Nu ska vi snart börja med maten blir spagetti och köttfärssås, var ett tag sen vi åt nu. Gott och lätt.

bakis!

Jaha då sitter man här bakis som tusan. Blev ingen fest igår vi var bara hemma och hade trevligt drach vin mm. Nille var här en stund oxå. Men jag fattar inte att jag blev så fullis haha.

Älskar dig Andreas

Yes

Nu är det fest på G ;)

Hemma

Nu är jag hemma igen, skönt. Äter lite godis och ska snart läsa lite teori. Gud vad tråkigt det är. Man vill ju läsa det noga så det går in i skallen oxå. Men men, bara att läsa på :)

Nu går jag!

Hallå hallå!
Nu är min kära bror på arlanda skulle jag tro :) Gud va roligt dom kommer att ha, hha. ja jag är lite avis :P

Jag blev nyss klar så ska börja gå en till mamma tänkte jag. Ska nog ta med lite musig att lyssna på när jag går. Andreas har åkt för att koppla in sin bas till bilen och det lär ju ta ett tag. Men men.

Ha en bra dag
Puss

Älskade syster!

Här kommer två blider som jag och min älskade syster tog idag.

 

image239

Jordgubbe!

Idag så åkte jag och andreas till köping där han köpte några sladdar. Sen så åkte vi hem och åt efter det så åkte jag ner till stan och mötte upp mormor och emma. Vi åt lite glass sen kom mamma och pappa ner oxå, skulle växla pengar till filip. Han ska på klassresa imorgon till birmingham, kul för dom. Minns min klassresa till island så himla kul. men men.
Sen så var vi hemma hos mamma och jag och emma tog en massa kort men laddar upp dom imorgon tror jag. Nu har vi ätit för en stund sen och andeas ligger och sover. Tycker så synd om honom när han jobbar natt och ska ställa om sig så han fick upp 16 igår och sen har han inte sovit sen dess. :( Hoppas han kan sova hela natten nu..
Jag har pluggat lite teori och ska fortsätta en stund till med det tror jag.

Köpte även ett halsband idag på KappAhl en längre silverkedja och sen en röd och fin jordgubbe :) 40 kr på barnavdelningen :) haha. Billig och bra och fint oxå. Lägger upp bild imorgon kanske!

Ha de bra
puss

Köping?

God morgon underbara fredag! Idag så ska jag och andreas kanske åka till köping för han ska köpa nå bilsterio sladdar! Får se om jag ska åka med eller vara hemma och plugga lite teori.

Hörs sen!

God morgon?!

Jag och andreas vaknade nyss somnade i soffan haha, mys.

Idag efter att han vaknade så låg vi först och töntade oss i sängen eller jag ska nog erkänna att jag töntade mig. Kan vara en riktig liten tönt ;) Sen så åkte vi iväg och åt slagstaglass :) Första gången i år och lär ju bli många fler är ju super gott :) Sen åkte vi till bygg max och sen til willys och handlade. Sen hem och laga mat. Dagen gick så himla fort sen. Men har vart en bra dag. Ska nog gå och lägga mig snart känner mig super trött fortfarande. Skönt att vara ledig imorgon och få sova ut i alla fall.

Sov gott!

Renovera sovrummet?

Nu tycker jag att andreas kan ta å vakna! Tråkigt när han sover. men han jobbar natt så klart att han ska få sova men såhär länge brukar han inte sova. Han behöver nog det..

Vi kanske ska riva ut garderoberna i sovrummer och flytta dom om man säger så. För där dom står nu så får vi inte plats för en dubbel säng och det är ju lite tråkigt. Okej, vi är vana och det är mysigt att kunna ligga och hålla om varandra om nätterna. Men det skulle vara skönt ibland. Sen så tror jag oxå att det blir lättare att sälja lägenheten sen om man får in en dubbelsäng. 

 

Så om man skulle riva bort garderoberna och ställa din nån ny där byrån står nu så tror jag det kan bli ganska bra. Men det kommer nog se ganska trångt ut, men tror nog att det kan bli bra. Vi ska fundera lite.

Men saken är den att andeas mamma och stefan ska antagligen köpa en ny säng och då så skulle vi få deras kanske. Dom har inte alls haft den länge bara det att dom inte trivs i den. Men när vi sov där en gång i sommras så sov både jag och andreas bra. Men det kan ju vart alkoholen oxå :P

Men som ni ser så sover vi ju lite trångt..

Torsdag!

Kom hem från jobbet för en stund sen, slutade två. Så himla skönt och nu så är jag ledig till måndag. Ska snart äta lite mat och sen se på våra bästa år.
Igår så började ju Sex and the City igen, bara älskar den serien oxå. Sitter och skrattar för mig själv, dom är så härliga alla karaktärerna. Love it! :)
Idag så skulle jag och Andreas och träna men vet inte om jag orkar idag. Men han kan nog peppa upp mig sen. :)

Rast

Sitter på jobbet nu har haft lite rast. Skönt men snart så blir det ut och fara igen. Men den här sista rundan går ganska fort tycker jag.
Nu har jag även lärt mig mobilen ganska bra tycker jag. haha. Kände mig usel förut när jag inte fattade någonting. Kändes som jag aldrig skulle bli nöjd med mobilen. Men nu så känns det bra i alla fall :P haha

Nu ska jag ut och jobba så jag kan få komma hem och pussa på underbara andreas där hemma innan han ska iväg och jobba natt.

Teori

Gav upp med mobilen har istället läst 20 sidor i teoriboken! Nu ska jag försöka sattsa på att ta det där jäkla körkortet. Har så många ggr försökt börja men sen så bli det aldrig av. Men nu så är det nya tag och jag känner mig mycket mer motiverad. Förut så kände jag att jag inte var i behov av körkort men nu så skulle det vara ganska skönt om man skulle ha det tycker jag. Skulle underlätta så mycket. Så ska försöka att köra med mamma eller pappa minst en gång i veckan i alla fall, sen så läsa i teoriboken lite varje dag i alla fall. Sen så ska jag skriva in mig på körskolan nästa månad kanske. :)

Fattar 0

Okej, jag fattar typ ingenting av min nya mobil haha. Detta kommer att bli spännande. Har bara haft sony förut och nu är det ju en samsung jag köpt. Inte alls lite enkel. Men men får hoppas att jag vänjer mig med den, annars är det ju lite tråkigt.. :( Men ska fortsätta trycka runt på alla knappar nu :P

God morgon!

Gick upp för ett tag sen nu, ska snart äta lite frikost tror jag.. Idag så ska jag jobba kväll, ska bli skönt. Det var ganska länge sen nu, tror inte att det är så mycket att göra på kvällarna nu. Får hoppas att jag gissar rätt i alla fall.

Igår så var jag på gymmer och fick instruktioner, det var jätte bra genomgång. Skulle gjort fel hela tiden annars skulle jag gissa på. Det är mycket att tänka på vid vissa maskiner så man gör rätt och får rätt träning. Så ska bli spännande och se hur jag klarar mig själv på torsdag. Jag har fått med Andreas också, han köte ett prova på kort med tre ggr.Så jag hoppas att han väljer att fortsätta träna där med mig. Skulle vara jätte kul :) Han är så bra att träna med för han peppar en så bra.

Ikväll så börjar ju Sex and the City igen, bara älskar den serien. Var ju super länge sen man såg dom första avsnitten nu. Så det ska bli kul att se efter jobbet!

Nu ska jag äta lite frukost!
Puss

Ny mobil

Nu ska jag snart iväg till gymmet, ska bli kul försöker jag att motivera mig med.. Känner mig inte alls sugen i dag igentligen men det blir nog bra.
Idag så har jag vart och lunchat med Jasemin så mysigt så :) Har alltid lika kul ihop.

Idag så köpte andreas en körkortsbok till mig så nu jävlar :) Sen så köpte jag en ny och fin mobil oxå :)




Den här blev det, har kollat på den länge
och nu så kunde jag förlänga mitt abonemang :)

fullt upp

God morgon! Jag gick upp för en liten stund sen och ska nu göra ordning lite frukost. Idag känns det som att det är fullt upp. Så blir bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning sen fara iväg. Måste först iväg till eskil och hämta mina betyg. Sen till mammas jobb och kopiera dom. sen åka och posta. Sen så tänkte jag åka och hälsa på mormor en sväng. Sen klockan 18 så ska jag till gymmet och gå med instruktör. Det ska bra skit skoj och spännande. Sen i alla fall så börjar  Desperate housewives och det är dubbel avsnitt så det börjar 20.00. Borde hinna hem till det kan ju inte ta två timmar med instruktionen. Men men. Sen så ska man hinna äta något oxå. Men kommer nog låta min kära andreas laga mat, var ett tag sen nu :P

Men nu ska jag äta lite frukost! Hoppas ni får en bra dag :)

världens bästa emma

Nu ska jag snart hem till min kära mamma och syster :) Andreas börjar jobba 19 så han skjussar dit mig innan han börjar jobba. Känns lite tråkigt att sitta hemma själv hela kvällen.. Mycket bättre att åka hem till mamma och busa med sötis Emma :)

image235
Min älskade syster med lera stänk i ansiktet :P

Panik!

Jag jobbar på hemvården och han ska gå med oss för att lära sig svenska. Han hade sin första dag idag, det gick ganska bra fast ibland så är det lätt att missförstå varandra. Som med lunchen haha. men men!

Nu har jag fixat så att jag kan hämta mina betyg imorgon, har vart en slarver och tappat bort dom. Så kom jag på i helgen att jag måste skicka in dom för att min ansökan till högskolan ska vara giltig. Hlälp vilken panik jag har haft. Men hämtar dom imorgon på eskil så skickar jag dom då. För ringde en studievägledare på mälardalenshögskola och han sa att det är tisdag som är senaste dagen att skicka dom. Så det var ju en stor lättnad.

Nu håller jag på att lagar lite mat, blir kalops. Det är ju så himla gott men tar ju tid att laga för att det ska stå och koka i en timma nu. Men men gott är det i alla fall.
Skickade iväg andreas för att handla lite rödbetor till mig oxå, är så gott att ha till :)
Men tar lite tid för honom för han vill inte köra på vilka vägar som hällst eftersom han har sina fina fälgar på nu :P Haha. Så om vi ska till tuna park eller coop så åker vi typ runt hela stan iställer för rakt fram som är super nära då typ. haha. men men.

image234
Andreas stolthet!

God morgon mina vänner!

Idag så ska min elev börja på jobbet, vill inte tycker att det känns jätte jobbigt. Han är 51 år och kan typ ingen svenska alls. Han ska vara på vårat jobb i 5 veckor för att lära sig språket bättre, så det är jag och en till på jobbet som typ är hans handledare.. :( Men ska inte tänka så kommer att bli jätte bra.

Ser ut som att solen är påväg fram nu :) Härligt behöver lite sol, man bli så mycket piggare.

Nä nu ska jag cykla till jobbet..
Hoppas ni får en bra dag!

Helgen!

Nu mina vänner är det dax för lite böoggande igen. Har haft fullt upp och inte haft tid att skriva nu i helgen!
Fredagen var super rolig, hade lite fest här. Var så himla kul spelade spelet Med andra ord. Vi förlorade men det var bara för att karro och andreas fuskade! Dåååligt ;) Sen så dansde och sjöng vi till westlife haha. jaja, kul var det i alla fall..  Sen så gick vi till Nybron och dansade men blev inte så lång stund kom ut ganska sent. Men kul var det i alla fall :)

  
1. Jag, Karro & Jasemin
2. Jasemin, Eddi & Jag
3. Haha värsta sjuka bilden!
   
4. Pirre & Nille
5. Jag haha
6. Ja, Nille & Pirre haha
   
7. Cooling Jasemin
8. Ja det var kort kort haha
9.  Kolla Nille haha :)
  
10. Jag tror jag prtatar om något mycket intressant!
11. Jag



På lördag så vaknade vi vid 11 då var det bara att flyga upp och börja städa. Såg förjävligt ut här hemma haha. Men det gick bra hann till och med baka en sockerkaka tills gästerna skulle komma klockan 15. Det var trevligt men blir nästan för mycket folk. Sen när alla gått så tog vi det lungt en stund sen var det bara att vandra över till farfar. Blev mycket god mat och god dricka :) Var en bra kväll det oxå.



Idag så ska jag och andreas åka och kolla på hus oxå :) Så det ska bli jätte spännande. :)

Färdig!

Nu så är det bara att vänta in folket som kommer ikväll. Ska bli så himla kul ikväll är riktigt laddad. :) Sitter och smuttar på en god cider och väntar på pizzan som pirre ska komma med, men den kommer aldrig... men han dycker nog upp snart hoppas jag, är såå hungrig. Behöver lite fet mat för att orka med kvällens party..

Bloggar nog inget mer ikväll, men hoppas ni har en bra kväll!

På G

Nu  så är jag på G. Har börjat lite med sminket bara lagt lite grund. Andreas är och handlar chips och dipp, ska nog skicka iväg honom att handla lite mat. Blir nog pizza eller något onyttigt och gott.
Nä nu ska jag fortsätta folket kommer vid 19.
Hörs sen!

Love it!

HM har fått in lite nya och toppen snygga plagg, fick en ny katalog idag.


198:- Så himla fin love it!

Blir så arg!

Vill inte bli sjuk nu! Inte den här helgen. Men tänker skita i det idag bara hoppas att man inte snorar lika mycket ikväll i alla fall :P Tar mig en c-vitamin just nu så får hoppas att kroppen piggnar till lite då. Tänkte snart ta och väcka födelsedagsbarnet! Kan ju inte låta honom sova hela dagen. Väntar typ en 30 min sen så har han sovit klart tycker jag ;)

Grattis Älsking

Idag fyller Andreas 23 år. Så ikväll blir det att fira, ska bli skoj. Han ligger och sover nu har ju jobbat natt. Jag önskar att jag kunde sova lite längre, men nej så kalrt inte. Är lite jobbigt för jag tror jag börjar bli förkyld IGEN, jäkla andreas om han smittat mig ;)

Känns lite tråkigt för andreas har redan fått sin present.. Han fick en bas till bilen (inte billigt) Så då får han inget mer, eller han fick ett super roligt och gulligt kort igår och några trisslotter. Han vann i alla fall 50:- så får hoppas att det blir en större vinst sen! Men men.

Nu ska jag äta lite frukost.

Hej kära bloggen!

Har vart fullt upp så har inte hunnit skriva idag riktigt. Jobbade först sen åkte jag ner på stan en sväng för att lte efter en kjol. Hittade ingen, åkte hem till mormor för att vänta på att mamma skulle sluta. Åkte asen med mamma och hämtade världens bästa och lerigaste Emma. haha, har en as söt bild på henne som jag kanske lägger in imorgon. Sen så Åkte jag ner på stan igen och mötte Jasemin, vi letade en bra stund på stan för att hitta en sån kjol som jag ville ha. Vart hittar jag den! Jo på HMs barnavdelning, haha och den passade :) Härligt i alla fall tror det kommer bli så fint imorgon i alla fall. Få ta någon bild imorgon.
Sen åkte jag hem så åkte jag och Andreas och handlade först på systemet till imorgon och en flaska vin till farfar som fyller imorgon han oxå.Han får så klar lite mer saker än bara vin.. Sen handlade vi lite grejer på Coop men missade såklar chips, men får ta imorgon. Sen åt vi på Max sen så har vi bara suttit i soffan och kollat på Sow you think you can dance. Helt fel dom som åkte ut. Jag höll på Mario han är ju så jäkla rolig och töntig men duktig :) Men men.
Nu har Andreas och jobba och jag ska nog gå och lägga mig. Är ledig imorgon så det är himla skönt.
Om jag inte nämt det så fyller min kära Andreas imorgon :) 23 hela år. Så imorgon kväll så ska det firas, ska bli super kul :) Är mycket sugen på att fästa till det med våra vänner :)
Sov Gott alla små läsare!


image222
Slänger in en vimmel bild från förr. Haha, den är ju bra härlig
men hemsk! Haha ursäkta bhn. ;)

Snart Wok

Nu är jag nytränad, duschad och fönad! haha. Vi ska snart och hälsa på pappa som ligger hemma med nyopererad fot! Sen så hem och laga mat, wok! :) Sen så måste vi plocka lite här hemma, fattar inte att köksbordet är en samlingplats. men men.

Träning snart!

Nu sitter man på jobbet, har två besök kvar sen så slutar jag om en timma. Skönt, då ska jag ner och träna en sväng :) Hoppas att det inte är så mycket folk och tränar då, men tror inte att det är det klockan 14. Men man vet ju aldrig.
Sen så ska jag nog åka och hälsa på min nyopererade pappa som ligger hemma halft drogad :P haha. Nej men han opererade foten igår hade typ nån knöl eller nått.
Men sktiver nog en liten trudelutt när jag kommer hem sen

Bullar

Nu ska vi snart äta maten står och puttrar blir korvstroganoff med ris och en härlig sallad med fetaost :)
Idag så har jag bakat bullar, dom blev super goda :) så blir bra att bjuda på när andreas fyller år. Idag så har jag inte gjort så mycket mest jobbat och bakat bullar :P Imorgon ska jag ner och träna efter jobbet ska se om jag kanske kan ta min friskvårdstimma och sluta ett skulle vara jätte skönt. Får se hur det ser ut på jobbet imorgon.
Nu ska jag duka klart.
Ha en trevlig kväll
Puss

Friskis snart!

Väntar just nu på att jasemin ska ringa så ska vi pka ner till friskis och skaffa träningkort och träna :) Så nu jäklar ska jag blir smärt och fin :P Haha

Duktig fru!

Nu har jag vart en dukig liten fru här hemma. Har handlat städat max låda, toaletten, dammsugit, skurat hela lägenheten och plockat undan lite kläder och sådär som man är dukig på att ha överallt förutom i garderoben. Haha. Så känns så himla skönt att fått det gjort. Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem, saknar honom :) Sen ikväll blir det tacos och mys i soffan.
Men ha de bra
puss

Töntar!

Jag och min kära bror och syser hade lite kul här i veckan, tog lite tönt bilder :P haha

      
1. Syskon i läppglans ;)
2.Bror och ja i läppglans
3. Emma cooling
4. Jag och Emma 

     
5. Emma och Tönt Filip, kolla in strumpan
6. Mer Filip tönt med strumpa :P
7. Jag snyggast.se bild haha(=fjortisbild)

Nu ska jag iväg ska iväg med familjen och äta glass :)

God morgon lördag

Gud vad härligt det är att gå utt och solen skiner och man är ledig. Så himla härligt.

Måste bara berätta en rolig sak som hände igår när jag var och åt lunch med mormor på stan igår. Efter lunchen gick vi förbi hm när vi är där inte så kommer tre killar in. Jag med mina köndisögon se på en gång, det var alla grabbar från EMD haha. Min söta mormor spanar och spanar efter en stund säger hon till mig att hon måste gå fram och hälsa på Danny. Haha, så jag hänger med. Hon går fram till Danny som står och kollar på kallingar haha, mormor räker fram handen och hälsar. Han ser lite förvånad ut först så säger mormor att det var tråkigt att han åkte ut från let´s dance. Han svarade att det bara var skönt :P Sen så minns jag inte så mycket mer men han sa också i början typ hejhej här står jag och tittar på kallingar :P haha. Jaja.

Sen så åkte jag och andreas till HM skulle se om jag kunde hitta någon billig höst jacka, jo visst hittade billiga men inga fina som passade mig. Men men,ska fortsätta spana lite.

Idag så vet jag inte vad vi ska göra ska i alla fall baka bullar idag eller imorgon.

Sen nästa söndag så ska vi och titta på ett litet hus :)

Hoppas ni får en bra lördag :)

GUIF :P

Freda :) Nu ska jag snart iväg till jobbet men har en kort dag, slutar 12 så det är ju skönt. :)
Blev inget film tittande igår kväll vi fastnade framför handbollen och sen efterlyst. Har alltid sagt att jag hatar handboll men jag satt och gapa och hejjade i soffan igår ;) Var riktigt skoj, och kära eskilstuna GUIF vann så klart :P jaja, hoppas ni har en trevlig fredags morgon så ses vi nog lite senare :)

Sjukling :(

Är hemma nu med andreas, han åkte hem från jobbet har feber och är sjuk :( vi ska sätte på en film nu och mysa lite, eller gå gott man kan med en kille där näsan rinner hela tiden :P Jag ska även äta lite nudlar, mums ;)

Hoppas ni får en bra kväll..
puss

God morgon!

Idag så känner  jag mig utvilad, härligt. Var så himla trött hela dagen igår. Inte kul när det känns som att man aldrig kommer igång med någonting då. Men men, gick och la mig super tidigt igår och har sovit hela natten :)
Nu ska jag hitta på nått med håret sen så blir det att cykla iväg till jobbet. Bara två dagar kvar nu, så himla härligt. Sen på fredag så slutar jag 12 så det är ju skönt. Då får jag även träffa andreas. Saknar honom, han jobbar ju efftermiddag så vi ses ingen ting. eller jag ser honom nu när han sover och han ser mig när han kommer hem när jag sover. Ganska tråkigt, men härligt att få hinna sakna varandra ibland oxå :)

Hoppas ni får en strålande dag (bokstavligen) :) Det ser inte ut att bli det här i alla fall, men humöret är i alla fall på topp :)

Bäbisblogg!

Jag tycker att det är jätte mysigt att läsa alla mamma bloggar som finns nu. Men en sak som jag tycker är ganska fånig det är attman ska göra en egen "bäbisblogg" där det ska vara som att bäbisen skriver inlägg om dagen och sådär. Som idag har jag fått äta, idag har jag bajsat jätte mycket mm. Tycker det blir lite löjligt. Men alla ni bloggande mammor fortsätt skriv för ni har så mysiga bläggar :) hihi

Pinglan

Den här dagen kommer aldrig igång tycker jag. Jag är så himla trött men funderar på om jag skulle ta och gå ut och gå en sväng. Det är ju helt okej väder. Men jag vet inte, ska fundera lite till :P

Idag så träffade jag världens sötaste hund, en labrador valp. Så himla söt och go, så hette den Pinglan oxå hur perfekt är inte det ;) hihi.

Inte någon god morgon!

God morgon, eller så väldans god vet jag inte om jag ska säga. Var så jäkla trött imorse och ögonen vill fortfarande blunda. Blää. Ska snart iväg till jobbet, vill inte. Känns som jag bara vill vara hemma och sova heela dagen. Men nope..

Igår när jag tittade på The Starter Wife så var det i reklamen reklam på mina underbara hemma fruar. :) Så jäkla härligt att det börjar igen, har saknat.. Så 15 april 21.00 på kanal 5 så smäller det! :)

Helgen!

Hej nu ska jag ta mig lite tid och skriva ett inlägg om helgen. Har vart den absolut bästa helgen på bra länge :)
På fredan så blev jag först sminkad på make up store. Blev super fint, blev lila färgen på skuggorna. Jätte snyggt. Sen så kom jasemin, pirre, maria och nille hit en stund. Sen så bliv det harrys för mig jasemin, andreas och pirre. Var ruskigt kul ute, dansade loss med lena. Skojj. :)

Dagen efter när vi vaknade var vi lite trötta i huvudet och var kanske inte så jätte sugna på kryssning. Haha, men var bara att ta en återställare på bussen till båten! Helt rätt. Åt en supergod räkmacka på terminalen när vi väntade för att gå på båten. Väl på båten så instalerade vi oss i hytterna sen så gick vi till en bar och drack drinkar och pratade. Sen så gick vi till taxfreen och köpte lite alkoholhltiga drycker. Började sedan göra och fina inför kvällen. Sen var det mat, var jätte gott jag åt helstekt oxfile med rödvinssås och lite sådär. Sen så blev det mycket dans :) Var en jätte kul kryssning. Var så himla mysigt och jag känner mig som värsta nykär igen. Kunde inte sluta pussa på andreas på hela helgen :) Så himla härligt att man kan vara så kär. Vi hade våningssäng men vi trängdes i den lilla enkelsängen, mycket mysigare så :) Men men.

Här kommer litte bilder från helgen!

   
1. Fuling bild på mig men man ser sminket bra!
2. Jag och Jasemin :)
3. Jag och Jasemin tokar!
 
4. Ögonskuggorna jag köpte!
5. Lite mer smink...
 
6. Jag och Andreas.
7. Andreas och någon tok som ville vara med på kort!

Juste det var även ett filmteam på kryssningen som filmade hela kryssningen. Skulle bli ett program på kanal 5 där dom följer besättningen på båten. Kan vara intressant att se, det lär ju vara förjävligt att jobba på en båt sådär. Bara massa med fulla och jobbiga människor. Men men.

Helgen kommer snart!

Vad störande det är när bloggen inte fungerar, ville logga in igår för att berätta om min underbara helg :) Men det får jag göra när jag kommer hem från jobbet :)

Puss på er!
RSS 2.0