Hej i kvällen

Här hemma är det bara jag som är vaken, så njuter av en ensam stud framför tv och dator. Jag börjar känna att förkylningen är påväg att släppa, äntligen!! Har haft en bra dag som bestod av valpmys, valpbus, handling, snabbfika med vänner och vi avslutade dagen med lite grillat. En härlig dag med andra ord.

Imorgon kommer två gamla vänner till mig över. Ska bli roligt att träffas, det är inte allt för ofta som vi får chansen men så roligt det är när man äntligen gör det. Karin skulle komma över skapligt så ska vi äta en god frukost tillsammans, blir mysgt.

På tisdag så kommer farmor och bonus farfar och kidnappar Adrian för att åka till lådbilslandet. Skönt med en dag för sig själv. Tråkigt bara att det ska regna då. Får hoppas att väderguden ändrar sig!

Nej nu avrunda kvällen med lite teori läsning kanske..

Kärlek vid första ögonkastet







Så här kul är det med voven :-)

Vi har vart ute hos mamma större delen av dagen. Den här lilla gobiten har hittat hem till dem och är nu en mycket kär liten familjemedlem. Det var kärlek vid första ögonkastet♥ Adrian tyckte han också att det var mycket roligt med en valp att busa med. Super kul när han skulle pussas framför allt. :-)

hur söt får man vara.

foto176 (MMS)

hur söt får man vara.

Nu

hoppar vi på cykeln till närmsta djuraffär där det ska handlas present till mammas och deras nya familjemedlem. :)

Sjukdom som inte vill släppa...

Imorgon blir det att ringa till VC. Är så trött på att må som jag gör, jag försöker stundvis förneka att jag mår dåligt men då slår det sen tillbaka. Är så trött att ha noll ork och jag käner mig som en usel mamma. Orkar inte leka med honom, blir snabbt irriterad på honom och är bara en tråkig mamma just nu. Får så otroligt dåligt samvete av det. Idag tog vi oss till parken zoo i två timmar med min syster och mormor. Men sen när vi kom hem så bröt jag nästan ihop av utmattning.

Jag börjar ana att min förkylning blivit till bihåleinflammation. Har aldrig haft det innan men när jag läser om symptom för det så stämmer det in tycker jag. Så blir att ringa VC imorgon och höra vad de säger. Tänker även sjukskriva mig imorgon, vill inte slösa en semesterdag till som jag i alla fall inte utnyttjar och njuter av. Fy så deppig jag känner mig just nu av allt...


Hoppas snart jag blir frisk och jag kan njuta av sommaren med Adrian♥

Morgonen efter

GOD MORGON!

Jag och mitt lilla hjärta sitter i soffan och ser på playhouse disney. Väntar på att våra baguetter ska bli klara i ugnen, mums frukost! Ute är det gråväder igen och jag börjar bli lite smått rastlös på det här vädret.

Igår kväll var jag ute med några arbetskamrater och åt grillbuffé. Var gott och ganska prisvärt tycker jag. Sen mötte jag upp Jasemin och vi tog ett glas vin på Grappa. Hade funderingar på att gå vidare i Brasseriet men ville hem till Andreas istället. :-) Men jag är ju lite små seg idag, fast inte mer än jag vart hela veckan så.

Har inga planer idag, funderar på att höra vad mamma och de ska hitta på. Kanske blir en tur dit bara för att komma ut lite. Fy är inne i en riktig tråk period, men blir så när man har en dryg förkylning och det bara är gråväder..

Det är tur att man har denna lilla solstråle som lyser upp här hemma.

♥♥♥

Två veckor kvar

Insåg just att det idag är två veckor kvar till vi åker till Grekland-Samos. Underbart! Så vi längtar

God Morgon

Mina älskade ligger fortfarande och sover så just nu får jag njuta av morgonen i lugn och ro. Men snart tror jag att vår lilla stjärna vaknar i alla fall.

Ute skiner solen, kanske det jag behöver för att bli kry! Men vet inte hur mycket vi kommer hinna njuta av den då Andreas har sin enda lediga dag idag och vi då har endel måsten att göra. En snabb tur på stan ska det bli. Sen ut till rusta och titta tapeter. De hade erbjudande den här veckan på sina tapeter och har sen innan spanat in ett par till Adrian som jag tror skulle passa. När vi är ute vi rusta så passar vi på att storhandla på willys också.

Ikväll möter jag upp några goa arbetskamrater då vi ska ut och äta tillsammans. Sen får vi se om vi tar oss vidare och gör staden osäker, eller om min förkylning gör sig påmind och jag avrundar efter middagen. Det får vi se men just nu mår jag mycket bättre, skönt!

Nehe, det var nog babblat av mig för nu! Ha en strålande dag♥

Paljetter

Imorgon siktar jag in mig på att vara frisk då vi ska ut och äta med jobbet. Det är i alla fall början sen får vi se hur kvällen kommer sluta. Jag tycker som vanligt att det inte finns någonting användbart i min garderob. Hittade det här linnet som kanske skulle vara snyggt? Värt att spana in imorgon i alla fall.

Litet bildregn

Ute öppnade sig himlen helt plötsligt och regnet öser ner. Jag och Adrian ligger nerbäddade i sängen och ser på Nalle Puh. Inga måste idag inte, nu är vi hemma och blir krya istället.

Här hemma har vi det så fint med vackra blommor i både kök och vardagsrum. Det lyser upp här hemma bland kartonger och leksaker. Idag är det även en månad kvar till flytt. Så vi längtar och planerar just nu.

Bjuder på ett litet bildregn med de fina presenter som jag fick igår.


En av alla fina presenter. Vacker skål från itala. Love it!

Sen fick jag även fina inredningsdetaljer till vårt framtida färdigrenoverade sovrum som kommer vara inrett i New England.

Fin vimpel i blå, vit röd som kommer passa fint öven sängen tror jag. Den blåa trätexten kommer också passa in fin. Fick även vita hissgardiner med text på som har rätt tema för sovrummet. Svärmor har förstått hur vi vill ja det. :-)


En snygg kylväska som jag spanat in. Nu är det äntligen i mina ägor.


Snygga kamelfärgade chinos.


Sen fick jag lite Jacqueliniga värktyg(?) så jag kan påta i rabatterna sen.

Är så glad över alla fina presenter. Men de bästa var nog alla fin fina bidrag till körkortet. Men TACK för allt fint♥

25/7

Idag var det ingen vanlig dag utan min födelsedag! Men det var inte den bästa starten, låg vaken mellan 3.30-6.30 inatt. Kunde inte alls sova var så täppt i näsan och hostade. Sen vaknade Adrian 8 och jag var sådär lagom pigg. Sen blev det lite små stressigt här hemma då jag skulle lämna honom hos mamma/mormor. Jag och Andreas åkte iväg till banken där vi hade möte och la upp lite om hur våra lån kommer att se ut. Men det gick jätte bra och känns skönt.

Sen har vi haft kalas här hemma med familjen hela eftermiddagen och kvällen. Fikat, pratat, skrattat och fått såå fina presenter. TACK ALLA! Adrian har lekt non stop med Emma och de två var som tokiga.

Nu sitter jag och Andreas i soffan mätta efter en pizza middag. Gott! Vi båda är ganska trötta efter dagen och kvällen är efterlängtad.

Men då var man i alla fall ett år äldre och det känns bra. 24 år. Nästa år fyller jag 25 och då blir det nog party hemma på tomten i huset :-)

Vi kan ju inbilla oss att jag såg så här pigg och fräch ut idag.

En dag på Kolmården

Fy, idag har det inte gått att sudda bort sjukdommarna. Huvudet är tungt och bultar, näsan är täpt och har snart hostat sönder hals och lungor. Jag vill vara frisk!

Igår var vi på kolmården och då fick jag i alla fall känna mig ganska kry. Vi hade en underbar dag full med spännande upplevelser tillsammans med pappa/morfar och Mia. Fick se många spännande djur som vi inte har här på parken zoo. Bland annat elefanter, eller afa som Adrian skulle säga. De är nog hans absoluta favorit djur just nu.




Vi åkte så klart den nya safari linbanan. Riktigt häftigt, roligt och så vackert. Kul att se djuren så nära. Men närmare kom vi kan jag lova!





Pappa hade ordnat så vi fick besöka lejonkulan. Vilken upplevelse att stå där inne vid lejonen och bara ha dem knappt en meter från sig. Djurskötaren som var med oss var kanon bra och trevlig och berättade mycket om lejonen. Jätte intressant. Och om de var något lejonen tyckte var intressant förutom köttbitarna som de fick så var det Adrian. Deras instingt är tydligen att anfalla det minsta bytet i en flok, här var det så klart Adrian och de släppte honom inte med blicken. Häftigt att se dem reagera så.




Sen gick vi även på rovfågelshowen vilket ochså var en upplevelse. Att få se dem så nära och lekfulla. De flög precis över oss många gånger vilket var nästan lite skrämmande. Det här missade Adrian då han sov men han var mest intresserad av aporna, elefanterna och lilla Zoo ;-)


Vi gick självklart på delfinshowen också, ett måste på Kolmården. Var lika bra som alltid och de är så vackra och lekfulla. Men Adrian tyckte det var lite läskigt då det var mörkt och hög musik. Men det gick bra.








På kvällen åkte vi in till Norrköping och åt god middag tillsammans innan vi åkte hem till Eskilstuna igen. Adrian var otroligt nog vaken hela vägen hem i bilen med somnade gott när vi kommit hem strax efter halv elva. Idag är vi bara hemma och försöker krya på oss(mig!). Vill vara frisk imorgon då det är någon som blir ett år äldre då! ;-)

Suddar bort förkylningen!

Så nu har jag slutat tycka synd om mig själv. Ingenling blir ju bättre av det! Så efter lite sming, kläder och fixat hår känner jag mig piggare. Kan ju både vara och se ut som en sjukling när Andreas kommer hem. Det är ju inte varje dag som man firar 4 år som förlovade..

Jag önskar

att jag kunde få känna mig så här idag!

Men det gör jag inte. Istället har förkylningen tagit beslag på min kropp och känner mig inte alls på topp. Så idag försöker jag krya på mig så jag kan njuta av semestern. Inte för att det är något väder för det, vilket gör det lite lättare att hålla sig hemma och krya på sig. Imorgon ska vi även åka till kolmården och då vill jag känna mig kry.

22/7

Idag är det fyra år sedan jag och min stora kärlek förlovade oss i Sahara öknens soluppgång. Det var så otroligt vackert och oförglömligt, en dag fylld av kärlek♥

Nu fyra år senare har vi världens vackraste son. Flyttar snart in i vårat hus, vilket känns helt fantastiskt! Och när jag tänker på vår familj och framtid så blir jag alldeles vart i hjärtat.

Jag älskar dig Andreas♥

Prosit

Vaknade upp med gråväder utanför fönstret. Så jag och Adrian bäddade ner oss i sängen igen och vi ser lite på en film. Vå båda är förkylda och haft denna förkylning hängandes över oss i över en vecka nu. Så jobbigt och jag hoppas vi snart blir fria från det här.

Så idag stannar vi hemma och kryar på oss. Ska även städa, baka och packa idag har jag tänkt. Men vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.

Till sjöss

Fast solen gömde sig mest hela dagen så har vi haft det underbart ute hos pappa/morfar och Mia. Adrian hade på sig kläderna i ca 2 min när vi kom dit, sen skulle det badas!

Efter att Adrian sovit middag och vi ätat lunch gav vi oss iväg med båten en tur. Riktigt härligt och Adrian älskar det. Han fick även prova att styra båten :-)

Så hela familjen kommer nog att sova gott inatt. Nu kvällsmyser vi i sängen och ser på Pettson och Findus. Men Adrian ska snart få lägga sig och vi ska äta sen middag. Sen blir det filmkväll för oss vuxna.


Familjen ute till sjöss


Lilla kapten

God Morgon

Här hemma startade vi morgonen lite för tidigt för min smak (7.30). Men vi tog sovmorgon igår så känner att jag kan gilla läget idag då. Idag skiner en stor sol ute och det är redan 18 grader varmt. Ser ut att bli perfekt semester väder. Skoj att hela familjen är ledig idag då. Vi tänkte ta vårat pick och pack oh åka ut till pappa/morfar och Mia. Hela familjens "lilla" paradis.

Adrian står nu här brevid mig och läser en bok. Han har börjat prata så otroligt mycket och mer och mer börjar vi förstå hela tiden. Kommer nya ord titt som tätt. Riktigt roligt att talet börjar komma mer och mer. Han har ju vart lite seg med det där. ;-)

Nu ska vi fortsätta att njuta av morgonen och vänta på att Andreas ska vakna så vi kan äta frukost ihop.

Ha en underbar dag idag och hoppas solen skiner hos er!

Ny liten familjemedlem

Fast igentligen är det inte vi som utökar våran familj utan mamma+familj. Men jag räknar med mig/oss där ;-) Jo de är så att de har blivit med hund och nästa onsdag (27/7) får de hämta den lilla gobiten. Ska bli riktigt roligt. Jag ser mig lite som mormor till hunden. Jag kommer dit och leker och myser med honom. Sen när det gäller uppfostran, få honom rumsren och promenader klockan 6 på morgonen så lämnar jag över. Sen är jag/vi gärna hundvakt när det passar och behövs. Precis som en mormor som bara tar de bästa mysstunderna, haha.


Ser han inte ut som en liten Bosse? Jag tycker han ser ut som en liten Bosse i alla fall ;-) Men vi får se vad han får för namn.

Semester start

Vilken fantastisk start på semestern! Ja jag är mycket ironisk! 16 grader ute, regnet öser ner och Adrian kom in till oss redan vid 6.30 och ville leka!! Haha, kan inte annat än skratta åt det. Men nu ska vi inte vara sådär. Jag har 5 veckors semester kvar och några soliga sommardagar ska nog jag också hinna få. Om inte annat i Grekland. Sen så har jag tid för att fortsätta rensa och packa här hemma. Så slipper jag ha det hängandes över mig när väl solen skiner.

Men min semester startade toppen bra igår i alla fall. Först åt vi god middag här hemma som Andreas komponerade ihop. Grillad tonfisk, färskpotatis och sen gjode han en smarrig röra med kräftstjärtar mm. Mums! Sen blev det bio för min del, gick med Jasemin och Filip. Var riktigt roligt. Vi såg sista Harry Potter filmen så klart! Såg den i 3D och det var riktigt riktigt bra. Nej så det var en bra semesterstart och vad kan vara bättre än att bara få vara hemma med världens bästa Adrian i 5 veckor. Bara det är guld värt!





I lösdags fyllde min älskade syster 8 år! Självklart var vi där för att fira! Var så roligt att se hennes min när hon öppnade sin preset från oss. Jag hade köpt en ryggsäck som hon kan ha till skolan. Blev okej glad för den men när hon sen öppnade ryggsäcken så var den fylld med massor av olika presenter. Så hon skrattade då♥



Lite bilder och up date från helgen!

Regnrusk

Idag vaknade vi upp till regn. Det är grått och kallt ute och känns inte alls som sommarväder. Värmen är som bortblåst! Vi måste ner på stan en sväng, men det känns inte alls någe lockande.

Sen har jag åkt på en jobbig förkylning om satt sig på halsen. Blev inte många timmars sömn för mig inatt då halsen bråkat med mig. Men sover nog bättre inatt då. :-)

Jag jobbar kväll idag och sen är det bara lördag och söndag kvar att jobba innan min efterlängtade semester börjar!

Kväll hemma hos oss

Jag har haft tre trött killar här hemma ikväll. Andreas och Max sover gott i soffan och Adrian gott i sin säng. Vi har nu vänt på sängen och tagit bort ena spjälsängs sidan. Ja vi har dragit ut på det då vi blivit så bekväma med att det alltid vart så enkelt att bara lägga honom i sängen och säga god natt. Eller vi har tott att det skulle bli låånga nattningar för att vänja honom med att sova utan sidan på sängen. Men vi sa god natt och jag satt inne hos honom en liten stund och klappade honom över huvudet. Men när han började prata och "leka" så sa jag att nu ska Adrian sova. Gav honom en puss och gick ut och han somnade! Hoppas att det fortsätter så här enkelt nu!

En annan sak som vi även ska ta tag i under semestern är potträningen. Han är ganska duktig här hemma med att vara blöjfri. Men vi får påminna honom hela tiden om att gå på pottan annars glömmer han bort det. Jag ser gärna att han börjar säga till själv när han behöver gå på pottan. Men en sak i taget här :-)

Nej nu ska jag dra med mig Andreas in till sängen och han kan sova vidare där och jag kan små se på tv. Jag känner mig också ganska trött ikväll så ska försöka somna skapligt jag också.

Bästa lilla badpojken

God Morgon!

Adrian sitter just nu och plaskar i badkaret, känns som han inte gör annat än badar dessa dagar. Men det är så man ska minnas sommardagarna.

Ute skiner solen idag och vi får se vad dagen har att bjuda på för äventyr. Jag ser gärna att vi kommer ut till pappa och Mia idag också. Men ska ringa dem senare och se om de har några planer för dagen. Andreas jobbar till 19 så något skoj måste jag och Adrian roa oss med innan pappa kommer hem.

Adrian har även startat sitt sommarlov. Vi kunde lösa det så han slapp gå till dagis imorgon och det känns jätte skönt. Jag har tre dagar kvar att jobba(helgen!) men sen ska jag och min lilla älskling njuta för fullt av lediga sommardagar♥

Härliga sommar

Åkte ut till pappa och Mia idag och som vanligt rusar tiden iväg när man är där. Mia fyllde år och vi fikade gott. Adrian badade non stop i 4 timmar och vi alla bara njöt! Underbara sommar dagar!









Szia!

Sitter med googletranslate och leker lite. Vilket program det är! Tycker det är så synd att pappa aldrig pratade ungerska med mig som barn. Tänk vilket lyx att få ett extraspråk på köpet! Tycker det är riktigt tråkigt att jag aldrig fått lära mig det. Men kanske på tiden att jag tar tag i det på egen hand och med hjälp från pappa så klart?
Men ungerskan får nig vänta ett litet tag till. Först är det körteorin som jag måste lära mig!

Idag har vi haft några riktiga regnoväder. Men man får passa på att njuta av de vädret på sitt vis så när vi kom hem från jobb och dagis fick stövlarna åka på! Adrian älskar att få plaska i vattenpölar. Nu sover stjärnan och imorgon väntas en ledig dag för hela familjen. Jag har gottat mig med glass och jordgubbar och väntar nu på att den goaste gubben ska komma hem från jobbet. Till dess blir det att läsa teori!

Jobbig sista dagisvecka

Då är vi inne på sista arbetsveckan innan semester. Så underbart härligt det ska bli. Att bara kunna ta dagen som den kommer och njuta av tiden tillsammans med Adrian.

Men det känns ganska jobbigt just nu då Adrians dagis har sommarstängt och han måste vara på ett helt nytt dagis. Känns riktigt jobbigt och det slutade med att jag också började gråta inne på dagiset vid lämningen. Varför har man så nära till gråt?! Men förskoleläraren ringde mig en stund senare och berättade att han hade det bra och lekte. Det var skönt och jag kunde "släppa" det lite i alla fall.

Varför det kändes så jobbigt var av många anledningar. För det första att det är ett helt nytt dagis som de aldrig besökt eller vart på. Sen att den personal från Adrians avdelning inte började först 9 och han började 7. Sen kändes det så otroligt hemskt på någe vis när de skriver en "namnlapp" på en tejpbit som de sätter på hans rygg. Eftersom ingen i princip kommer veta vem Adrian är där eller hur hans rutiner ser ut.

Var riktigt jobbigt att behöva lämna mitt allt där då. Men han hade i alla fall haft en bra dag och var så glad när jag kom. Men jag får så otroligt dåligt samvete. Men det är bara tre dagar som han behöver gå på dagis den här veckan. Sen har vi semester♥ Bara att hålla ut nu.

Seg söndag

Här hemma kör vi filmmaraton och mysmorgon. Jag är trött och seg idag, men får skylla mig själv när man lägger sig för sent. Blir lätt så när man har så trevligt och tiden bara springer iväg. Men sen hade jag svårt att somna när jag la mig, inte alls van med att sova själv en hel natt.

Adrian valde att starta dagen redan klockan 7! Gäsp! Men nu börjar jag piggna till och vi ska nog göra oss i ordning för en tur till någon lekpark snart. Skönt att komma ut lite även om solen lyser med sin frånvaro idag.

Vi saknar även Andreas otroligt mycket, Adrian har frågat flera gånger efter pappa♥ Så vi ser fram emot att få hem honom idag.

Sunny day

Vi har haft en underbar dag uta hos mamma. Massa sol, bad(kanske överdrivet! Jag doppade fötterna!!) och lek så klart!

Nu är vi hemma igen och jag har precis duschat och gjort mig i ordning lite. Nu inväntar vi bara Jasemin!


Okej, håret ska fixas också! ;-)

Saturday

Lördag och solen skiner, kan inte bli så mycket bättre start på helgen! Andreas irrar omkring och packar, han ska iväg och paddla med en kompis och blir borta till imorgon. Adrian ligger just nu och se på film men vi ska strax göra oss i ordning. Vi cyklar hem till mamma en sväng och njuter av vädret där ute.

Ikväll kommer världens bästa Jasemin över. Vi ska äta middag, dricka gott vin och förhoppningsvis några goda drinkar om vi lyckas få till det. :-) Ska bli otroligt mysigt, så håller tummarna för en fin kväll så vi kan avnjuta den på balkongen.




Nej nu blir det att sätta fart här hemma så vi kan komma iväg snart!

Lite egen tid

Äntligen är helgen här! Jag känner mig helt ihjäl idag då jag känner mig trött och sliten + att ryggen gör förbaskat ont! Men har bitit ihop och har packat 1,5 kartong, dammsugit och handlat.

Andreas och Adrian har åkt iväg på några ärenden och jag kände hur jag behövde lite ensam tid här hemma. Tog mig en lång dusch och nu ska jag smörja in mig med den ljuvligt doftande body lotion som jag fick. Sen jag jag vänta in mina älskade så vi kan bestämma vad det blir för middag ikväll. Köpmat blir det i varje fall då jag har 0 lust till att laga mat idag! Sen så är jag riktigt sugen på köpmat också ;-)

Sen blir det fredagsmys här hemma. Nu hör jag min lilla kärlek här utanför hur han pratar och skrattar så ska ta emot dem med en stor kram nu. Trevlig kväll på er!

Direkt från USA

Igår som sagt kom Mikaela och Pontus hit efter att spenderat 5 veckor i USA. Med sig hade de fina presenter från staterna.




Från Victoria´s Secret fick jag ljuvligt doftande body lotion, body mist och lip gloss.


Sen fick jag mina efterlängtade skittles!


Adrian fick snygga shorts och pike t-shirt från Polo Ralph Lauren

Andreas fick också en hel del fina bland annat en plånbok och solglasögon från Ralph Lauren. Men det orkade jag inte visa upp ;-)

Ett litet hej!

Här hemma är det full fart. Adrian drar fram en massa leksaker som ska lekas med i kanske 2 sek och sen åker nästa leksak fram. Jag försöker få lite ordning på hemmet, en sådär kombo! ;-)

Igår hade vi en härlig sommarkväll. Blev att grilla, mums så gott det är! Sen kom Mikaela och Pontus förbi, var en hel del att prata om eftersom de vart i USA i 5 veckor. En hel del har hänt på den tiden så var lite att ta igen och självklart blev det en hel det husprat! Vi fick även otoligt fina presenter från dem, TACK så otroligt mycket. Jag visar er dem ikväll! :)

Nu ska jag forstätta här hemma, har även hämtat ner några fler kartonger så man kan börja packa lite mer.

Bjuder först på några bilder från när jag var i USA, 07-08. Underbart och det är ett land jag bara måste till någon gång igen. Men får bli när Adrian är äldre och kan uppskatta det mer.


New York

Miami beach

Längtar lite extra idag

Vissa dagar längtar man lite extra inför flytten, även om vi längtar något enormt hela tiden. Det är i princip bara tankar och funderingar om huset som snurrar runt i våra huvuden just nu.

Idag kör vi grillkväll på balkongen, det fungerar ju det med. Men så vi längtar efter härliga grillkvällar på altanen med kära vänner och stålande kvällssol.

New england

Första prio kommer att bli renovering av vårat sovrum. Det kommer gå i New englands stil och tror det kan bli riktigft mysigt och fint. Bakom huvudänden av sängen ska vi ha en vit liggande träpanel som gärna får se lite robust och oslipad ut. Golvet vi hittar är ett mörkt skeppsgolv och tror det bryter av fint till allt det vita. På den ena långsidan av väggen ska vi ha en tjock och robust träplanka som även den kommer målas vit. Den ska gå från vägg till vägg, tror det kan bli som en fin hylla där man får plats med lite förvaring och fina detaljer.

Sen blir det att köpa fina detaljer som kuddar, överkast, lycktor mm.





Inspiration från Melkersten

Gråa juli

Juli startade inte från sin bästa sida, jag saknar redan solen! Men idag är det jobb som väntas igen, jobbar kväll så det är skönt att vara hemma och ta vara på morgonen tillsammans med Adrian. Snart har vi i alla fall semester, så jag längtar. 1,5 vecka kvar och 9 arbetsdagar med idag. Japp, jag räknar! Längtar så att få vara hemma med Adrian och bara njuta av dagarna. Vi får hoppas att vi får lite bättre väder då i alla fall, om inte annat så hoppas jag kunna lita på Grekland om sol. :-)

Nu ligger vi i soffan under en fillt och ser på chuggington, snart väntas frukost. Så blir det att fortsätta mysa morgonen och förmiddagen innan jag ska lämna Adrian till dagis!

Hoppas ni också kan njuta av morgonen!

Parken zoo

Det blev en tur till parken zoo för oss tillsammans med pappa/morfar. Var perfekt väder för en dag i parken då det var mulet och svalt ute. Var mysigt att strosa omkring där några timmar och det bästa av allt är så klart att se Adrian så otroligt lycklig. Vi stannade till på tivolit påvägen ut och spelade lite. Pappa vann en väska med godis till Adrian, eller han fick väskan och jag godiset! ;-) Sen vann han några mjukisdjur också. Det var en överlycklig Adrians om skulle försöka berätta allt för pappa sen. :-)


Hemma måndag

Fy vilken gråmulen och tråkig dag. Jag och Adrian försöker att roa oss så gott vi kan här hemma. Rensar i lådor, leker, badat och ätit brännd mat. Ja matlagnigen gick inte riktigt som planerat men varken jag eller Adrian var speciellt hungriga då vi åt sen frukost. Men några tuggor fick vi i oss.

Adrian ligger nu och sover nap, idag fick han sova själv! Igår passade vi på att gosa ner oss i sängen där vi såg på barnprogram och där somnade vi gott båda två. :-) Så mysigt att ha honom nära och lyssna på hans andetag och känna hans doft. Lika mysigt nu som när han var bebis♥

När han vaknar sen kommer pappa/morfar hit en sväng. Sen så får vi se om vädret håller upp så kanske vi tar oss en tur till parken zoo så får Andreas hämta upp oss där när han slutar jobbet sen. Ja fi får helt enkelt se om dagen har någonting att erbjuda.

Laktosintolerant

(Lite bajsvarning i detta inlägg!)

Redan när Adrian var bebis och ammades fick jag för mig att han fick magknip när jag drack mjölk. Började då dricka laktosfri mjölk och tyckte det blev bättre. Sen blev det bättre och han har druckigt mjölk och så som vanligt. Men han har alltid gjort nr2 fleva gånger om dagen och för det mesta diarré aktigt. Vi har inte tänkt så mycket på det, vi var ju vana att det var så.

Men nu på senare tid(några veckor) har det bara blivit sämre och sämre. Vi började byta ut mjölkprodukterna till laktosfria och bad de även göra det på dagis. Men inte i maten där då man måste ha läkarintyg då. Men redan efter en vecka så är det stor skillnad på Adrians mage. Två dagar i rad har han gjort nr 2 bara en gång om dagen och då med bra konsistens. Så nu hoppas vi att det hjälper så han slipper problem med magen. Känns skönt att vi antagligen hittat boven i det hela.

Hoppas att det fortsätter så här nu så vi kan börja potträna honom som planerat i sommar. Det känns inte så roligt att göra när han är kass i magen som annars..


♥♥♥

Trötter

Här hemma går ögonen i kors av trötthet, men jag får skylla mig själv för att jag var vaken lite för länge. Blir att köpa med sig någone energi dryck till riskettan, annars lär jag somna när man ska sitta där i tre timmar!! Fy så tråkigt och o pepp jag är men det för mig i alla fall ett steg närmare körkortet. Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det att lämna Adrian hemma hos mamma.

Hoppas ni har er en härlig dag!

2 juli

Nu sitter jag på balkongen och njuter av den friska luften efter en härlig dag. Vi var ute i glömsta en väng för att bekanta oss lite mer med området. Var i en av tre lekparker som finns i närheten och lekte. Gud så jag längtar till flytten nu, området känns helt fantastiskt. Kan inte bli så mycket bättre känns det som.



Sen busade vi lite här hemma innan Andreas åkte iväg till jobbet. Han stänger idag också så jag är ensam hemma ikväll också. Men känns ganska skönt att ha en kväll ensam och bara vara ibland. Jag och Adrian åkte ut till till mamma en sväng och blev bjudna på mat där ute och Adrian kunde busa runt. Alltid härligt.

Imorgon ska jag på riskettan och annars får vi se vad dagen har att bjuda på. Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen i lugn och ro, bjuder först på några bilder på mina älsklingar♥





LET´S BE GRATEFUL


Den här underbara emaljskylten finns hos inreda.com. Så fin tycker jag och den kommer nog få flytta med oss till huset!

Efterlängtat helg

Nu är äntligen helgen här, så jag längtat! Jag och Adrian är lediga tillsammans och tyvärr jobbar Andreas. Men vi ska nog roa oss så gott vi kan. :-)

Adrian äter mellis nu och sen ska vi gå och handla lite gott till fredagsmyset. Min ork är helt som bortblåst idag, men hoppas att helgen ger mig ny energi och det tror jag. Tänkte även börja rensa lite i lådor här hemma inför flytten. När vi flyttade hit kastade vi bara ner allting i lådorna. Nu jäklar ska det rensas vill inte flytta med en massa skit till huset!

Nej nu ska jag klä på mig så vi kommer iväg någon gång.
RSS 2.0