Väntans tider...

Väntar just nu på ett telefonsamtal så jag kan åka och hämta ut min nya mibil!

TGIF

Hej vänner! Här hemma var vi uppe i ottan och hunnit med en hel del nu på morgonen. Skönt på sitt vis även om jag gärna sovit lite längre ;) Idag har jag och Adrian många saker att se fram emot! Nu på förmiddagen ska vi till tuna park, har jag riktig tur kommer jag hem med en ny mobil. Annars får jag beställa, kan ni gissa vad det blir? ;-)

Efter lunch ska vi hem till min arbestkamrat och leka med hennes son, dit kommer även en till kollega och hennes dotter. Ska bli roligt och roligt för barnen att leka, eller det hoppas vi på i alla fall. :-)

Ikväll sen blir det en lite sen kräftsiva här hemma. Eller i alla fall ska vi moffa i kräftor tillsammans med Mikaela och Ponus, kanske även Martin. Så blir det så klart idol också.

En dag med goa vänner och familj, kan det bli annat en bra?

Mitt hjärta svämmar över

Fick tillbaka Adrians dagisfoto idag och blir så stolt över vår fina kille. Min lilla gobit♥
(Sorry för taskig bild då jag fotat foto..)

Mysig kväll

Myser i soffan på övervåningen och ser på bonde söker fru. Jag bara älskar vår lilla tv hörna här uppe, har även fått upp en hissgardin och lite annat. Dax att fota snart igen kanske. Älsklingen min kom nyss upp med en kopp thé, tänk att så lite kan göra så mycket ibland.

Annars rullar dagarna på som vanligt. Jobb, dagis, trots till och från, matlagning, lek och sen bara pusta ut i soffan när Adrians lagt sig. Nästa vecka har vi några dagar ledigt och då blir det Veronica Maggio i västerås och sen på fredagen idolkväll med härliga vänner. Så nu kan dagarna rulla på jobbar i alla fall hela helgen. Känns som jag bara jobbar helg...

Jag och mitt yrväder någon dag förra veckan. Du tar mycker energi men ger så mycket mer tillbaka♥

Vinteroverall

Idag köpte vi vinteroverall till Adrian. Blev en Kax från kappahl. Efter att tittar runt och läst senaste testresultatet från testfakta så fick det bli den här. Testfakta gav den 4,1 av 5,0 och den overallen som fåt bäst resultat fick 4,3. Fick även betyget mycket bra och prisvärd. Så nu hoppas vi på att det hållet måttet, den hade även fått 5,0 i vattentäthet. Ett betyg som jag tycker är extremtviktigt att det ska vara bra.

Även bra pris på dessa overaller och ännu bättre med 25% rabatt ;-)




Köpte även vintervantar till honom. Känns smidiga med dragkedja för att lättare kunna ta på dem. Ska köpa ett par vantar till ett par tumvantar då att kunna byta med.


Fick även höra idag att man tydligen ska köpa overall redan i augusti då de kommer in till butikerna. Dör nu var nästan alla slut! Fanns tre kvar inne i stan och tur nog en av dem i Adrians storlek. Är det inte galet att de inte får in några fler, vintern har ju inte börjat?! Jaja, nu har vi overallen och så vet vi till nästa år att vi ska köpa overall mitt i sommarmånaden. ;-)

Djupa andetag Jacqueline....

Kom inte och lek med mitt humör idag! Fy så irriterad, sitter nu i soffan och myser med Adrian och det får mig så klart på bättre humör. Hans humör är inte heller att leka med idag, sin mor upp i dan!

Tänkte laga lite mat men hur gör man när man inte har "någonting" hemma. Vi har massa kyckling och så fi frysen men ingenting som man kan laga ihop en måltid av. Eller inte en målid som jag vill eller orkar kasta ihop. Är det bara jag som är såå less på att alltid laga mat??

Igår städade jag är hemma och idag när killarna vart lediga så ser det ut som en bomb slagit ner. Hur lyckas dom och hur kan man inte få tid till att diska?! Jag ska också börja strejka!!

Så nu har jag fått gnälla av mig lite, men vissa dagar vill man bara gräva ner sig. Inte blir det bättre av huvudvärk heller. En sak som är bra är att vi köpt en vinteroverall till Adrian. Wihoo, mer om det sen!

Helgen

Då var helgen snart slut och en ny vecka väntar. Vi avslutar veckan med tända ljus och vem kan slå Filip och Fredrik på tv. Helgen har vart bra fast Andreas jobbat hela helgen, jag jobbade idag och Adrian sov hos morfar och Mia natten till idag. Så skoj han hade haft det!

I lördags innan Andreas började jobba åkte vi och matade hästarna vid en ridskola i närheten. Adrian älskar alla djur och hästar är väldigt spännande!



Efter hästarna matade vi änderna vid ån i Torshälla och efter det gick vi upp på Holmberget. Där har de gamla kanoner som Adrian tyckte var roliga att leka med. Bom bom!





Ikväll har vi ätit tacos, tacosöndagarna håller i sig. Jag avnjuter även den första julmusten. Jag ÄLSKAR jumust och är överlycklig att den äntligen är här. Inte bra för figuren bara ;-) Nu ska jag vara lite social med min kärlek.

Fredagsmys pågår

Jag och min lilla stjärna kör fredagsmys fullt ut just nu. Barntv, skruvar och festis. Fredagslyx ;-) När Adrian sover ska jag äta middag. Blir bakpotatis med skagenröra och sallad. Enkelt och gott när man inte känner för att laga mat. Så tråkigt att laga mat till sig själv! Sen blir det så klart idol.

Imorgon ska vi eventuellt på en bomässa som är i stan, kan vara kul för hela familjen då de även skulle ha ett lekland för barnen. Vi får se hur det blir imorgon helt enkelt.

Nu ska fredagsmyset fortsätta, trevlig kväll!

Hjälp!

Köpte som sagt vinterskor till Adrian och behöver nu lite storleks hjälp. Storleken på skon är 25 men tror att de är ganska små i storleken. Måttet på skon är 14,5 och Adrians fot var 13. Ska jag välja en storlek större på vinterskorna?

Vinterskor

Idag köpte jag vinterskor till Adrian. De har ett kanon erbjudande denna vecka på Barnens hus så åkte snabbt dit. De är av märket Kamik och har läst en hel del bra om dem. De ska tåla kyla ner till 35- och är vattentäta plus att de andas. Så ska prova dem på Adrian imorgon då han inte var sugen alls på det idag ;-)

Zara

Det blev lite shopping i Stockholm i alla fall. Hittade inte så mycket mer, eller så var det jag som inte hade suget riktigt. Fast inne på Zara hade jag kunnat handla upp halva butiken. De har så mycket snyggt för bra priser. Varför öppnar det inte här?! Så tråkigt, men de har ju en webbshop som man kanske skulle ta och spana in.

De här två tröjorna fick följa med hem till Adrian i alla fall.

Toppen dag med bästa avslutningen

Igår var en dag jag sent kommer att glömma. En heldag med fina Jasemin i Stocholm och som avslut en show vi sent kommer att glömma - Britney Spears. Efter en smarrig hotelfrukost hoppade vi på tåget till Stockholm. Där blev det lite shopping, en tröja till mig och två till Adrian. Gick genom gamla stan upp till Söder och där åt vi även middag på en mysig Italensk resturang.

Konserten var över förväntan då man hört att hon fått otroligt dålig kritik. Men tycker inte alls hon är värd all den negativa kritik hon får. Hon underhöll i alla fall mig och Jasemin med hit efter hit och man kunde inte låta bli att ryckas med av musiken. Sista låten Till the world ends ville man aldrig skulle ta slut, vilket avslut!!




Några halvkassa bilder men något i alla fall :-)

God morgon i mörkret



Jag och Adrian sitter och busar i soffan. Lite svårt är det allt att lämna mitt lilla pyre. Men egentid är välbehövligt och jag ser så fram emot dagen och kvällen. Nu ska jag snart hoppa på bussen till stan där det blir hotel frukost innan det sen blir att ta tåget till Stockholm. Ha en härlig dag alles, för det ska jag! :-)

Snart är morgondagen här

Nu laddar jag här hemma. Maten står i ugnen (fylldkyckling filé) och självklart spelas Britney Spears! Imorgon smäller det. Då blir det en heldag med bästa Jasemin. Tänk vad lyxigt att få en heldag för sig själv med bästa vännen! Vi ska börja med frukost på Bolinder hotel och efter det hoppar vi på tåget till Stockholm. Där blir det att göra stan och självklart äta god mat på kvällen. Sen blir det globen och Britney! Ska bli riktigt roligt!

Nu ska vi lägga Adrian här hemma! Trevlig kväll!

Härlig höstdag

Vilken underbar dag som ger mig massa glädje och energi. Började dagen med en stor och god frukost hela familjen. Efter det åkte kläderna på och vi gick en tur i området. Eller Adndreas började bygga en grind så han stannade hemma. Men jag och Adrian gick till lekparken och så blev det en liten tur i skogen. Sen hem för att kratta löv. Hade självklart min lilla medarbetare till "hjälp" hela tiden. :-)




Nu tänkte vi ta på oss kläderna igen och gå ut en stund till innan kvällen kommer.

på promenad med den bästa i höstsolen.

foto200 (MMS)

på promenad med den bästa i höstsolen.

Torsdags shopping



Blev en vinterjacka till Adrian och två mysiga tröjor till mig.

Torsdag

Suck, nu är Adrian på dagis utan vantar och det är riktigt kallt ute. Inte något jag gillar men vad gör man när Andreas är tankspridd. Har alltid extra vantar mm ligger på dagis men igår när Andreas hämtade honom så tog han med sig allt och det ligger just nu tydligen kvar i hans bil!! Så nu fick jag lämna min lille kille ute utan vantar. Fy tror ni att jag är speciellt glad på Andreas just nu? Får hoppas att de inte är ute allt för länge.

Jag jobbar kväll igen, fy så tråkigt det är. Men har i alla fall fått mysa och leka med Adrian på morgonen. :-) Fick veta på jobbmötet igår att vi ska införa timecare. Det är att vi ska planera våra egna önskescheman. Tycker det är riktigt possitivt, nu kan jag planera in så jag och Andreas inte behöver jobba samma helger och kvällar som vi ibland gör. Blir så klart lite extra jobb men tror att det kommer fungera bra när man sen kommer in i det.

Nu ska jag städa upp lite här hemma innan jag ska iväg och jobba kväll.

Min lilla solstråle


♥♥♥

Provsvaren tillbaka och han har IgA-brist.

Ljusen är tända och på bordet står en skål med naturgodis och ett glas cola. Nu blir det att njuta av lite egen tid. Det behöver man ibland. På tv har jag så klart fotbollen och nu håller vi tummarna för sverige. Men tänkte även passa på att se på svenska hollywood fruar på webtv.

Idag blev det inte något tuna buslad då det så klart var stängt på måndagar och tisdagar. Så istället åkte vi till busborgen i västerås och Adrian hade så skoj.

Idag fick vi även tillbaka provsvaren för Adrian. Allting såg bra ut och vi kan utesluta glutenintolerans, vilken lättnad. Men sen står det även så här : Som ett bifynd kunde man se att Adrian saknar en av immunoglobulin-klasserna, så kallad IgA-brist. Det innebär egentligen ingenting, men det är bra att känna till det.

Så imorgon ska jag ringa för att boka en tele tid med läkaren. Har några frågor och funderingar kring det. Det innebär egentligen ingenting, men vadå egentligen?!

Har googlat på IgA-brist och hittat info. Så här står det på en hemsida:

Personer med IgA-brist producerar för lite eller inga IgA-antikroppar. Dessa antikroppar skyddar kroppens slemhinnor från infektioner. Slemhinnorna finns bland annat i näsan, svalget, luftvägarna och mag-tarmkanalen.

Om man skulle lägga ut slemhinnorna i luftvägarna på marken så skulle de täcka ett område lika stort som en tennisbana. Slemhinnorna i magen och tarmarna är ännu större. Det är därför lätt att förstå att IgA-antikropparna behövs för att skydda slemhinnorna. Utan dem drabbas man lätt av infektioner.

Så ett litet svar på varför han är tokig i magen periodvis. Kan tänka mig att det är så att om han får i sig något "dåligt" som ingen annan skulle reagera på så gör Adrian det då han inte har något skydd alls i magen och tarmkanalerna. Ska läsa på lite mer om det och även tala med läkaren igen.

Någon annan med erfarenhet av IgA-brist?

Lekdag väntas

God morgon! Idag är vi lediga hela familjen, härligt! Huset har börjat vakna till liv och jag ska ta mig en lång och varm dusch. Härligt efter det blir det frukost. Adrian är ivrig till att åka till TunaBusland. Blir kul att se hur det är, busborgen i Västerås är riktigt bra så får se om Adrian har lika skoj här. Får hoppas på det så smidigt när det finns ett lekland i stan. Sen måste jag ut till tuna park. Måste införskaffa mig ett par nya skor är i stort behov!! Så det var lite av vad vi ska roa oss med idag. :-)

Baka, baka liten kaka

Jag och Adrian bakade kolakakor idag när vi kom hem från jobb och dagis. Han tycker att det är så roligt att baka och framför allt att smaka på degen/smeten. ;-)

Nu ska vi snart laga ihop lite mat. Imorgon är vi lediga hela familjen vilket ska bli riktigt mysigt. Dagen ska gå i Adrians önskan då det vart så mycket jobb med huset den senaste tiden. Så imorgon blir det nog att gå till badhuset eller till TunaBusland. Någon som vart där?

 

Morgon svammel

God morgon i natten. Eller klockan är 06.30 och natten är över men så känns det inte. Det är helt svart ute, förutom gatubelysningen som lyser. Jag är så glad att vi bor i ett liitet område där det finns gatubelysning, skulle aldrig kunna bo på landet där allt bara blir svart tror jag..

 Jag ska iväg och jobbar och väntar just nu bara på att klockans ska gå. Ute är det -2 grader ute, -2 GRADER!! Helt galet, jag vill inte och är inte alls redo för vintern.. Igår fick jag skrapa rutorna på morgonen och lär få göra iden då det vart fuktigt ute. Skulle gärna kunna hoppa över vintern i år. Snö på julafton sen kan det vara nog. Men sen kommer kännslorna att visst ska det komma snö, tänk så roligt barnen tycker att det är. Och skulle inte kunna låta barnen vara utan, men den kan ju hålla sig borta ett tag till.. Haha vilket morgon svammel jag bjöede er på ! Ha en härlig söndag. Nu ska vantar och jacka på!

När hjärtat svämmar över

Ute öser regnet ner och det blåser storm. Jag sitter i soffan och ser på våra bästa år. Jag ska snart hoppa in i duschen för att sen göra mig i ordning inför att jobba kväll. Riktigt längtar ;-)

Min lilla charmputte är på dagis och troligen busar för fullt. Han var så glad att komma till dagis och när jag skulle åka tjuvtittade jag på honom i smyg. Han skulle försöka cykla på en av trehjulingarna men han är lite för kort fortfarande. Mitt hjärta svämmade över när jag såg honom♥ Sen såg han mig när jag smög på honom och med ett stort smile ropade mamma och skrattade. Då vinkade vi hejdå och så får jag pussa på honom ikväll när jag kommer hem. Gobiten min♥

God morgon i ottan!

Tidig morgon här i vårat hus, som nästan alla dagar nu förtiden. Men nu är problemet att jag inte kan sova, lillprinsen vaknar tidigt men jag vaknar just nu tidigare! Trött jag blir på mig själv och allt grubbel. Mycket tankar om framtid och önskan om förändring.

Jag jobbar kväll idag och sen hela helgen. Suck, tråkigt. Men slutar skapligt lördag och söndag så det får gå. Men hade vart mycket roligare att vara ledig med mina killar. Men bara att gilla läget.

Hoppas ni får en härlig fredag

Gotti

Det här gottar vi oss med ikväll!

Tack för hjälpen älskling

På något vis slutar det alltid med extra jobb för mig när Adrian ska hjälpa till. Idag skulle han ge Max mat och det slutade med att vi hade en hel påse kattmat över golvet. Tack älskling, du kan du! ;-)

Bättre

Idag mår jag mycket bättre men orken finns inte där till 100%. Vilket gör att jag får otroligt dåligt samvete till Adrian då orken och tålamodet inte räcker till. Men det ska jag ta igen när jag är helt kry igen.

Även om jag mår som jag gör så har halva huset blivit städat och jag har fått upp lite nya gardiner. Men måste hitta en passande hissgardin till sovrummet.

Adrian sover nu och när han vaknar ska vi åka och handla en sväng. Tyvärr vill man inte vara ute och leka idag. Gråmulet och trisst ute.


Mitt lilla gryn tack för att du finns♥

Sjukling

Konstigt att man mår som man mår. Fryser, ont i kroppen, snuvig, 0 sömn inatt bara legat och kallsvettas. Tog febern nu och jag har ju feber! Fy så tråkigt. Har tagit ipren nu så hoppas att jag piggnar till snart.

Kvällsmys

Andreas håller fortfarande på med att få upp dörren. Blev ett stort projekt då vi var tvungna att öppna upp karmen.

Jag myser i soffan med en nybadad prins. Han blir hemma med Andreas imorgon då han haft feber idag med. Men han är mycket piggare nu. Skönt det.

Ha en härlig kväll nu!

Fortsatt hemma mys

Adrian är fortsatt sjuk med 39 graders feber. Så vi roar oss hemma idag, men finns massor att pyssla med är hemma så vi klarar oss. Men han har vart ganska pigg idag i alla fall men nu ligger han utslagen i soffan. Hjärtat mitt.

Vi har roat oss med att baka chokladbollar och det var riktigt roligt och vi har pärlsocker i hela köket. Men vad gör väl det om 100 år?! ;-) Gott blev det skoj hade vi som sagt.

Andreas håller på att sätta upp Adrians nya dörr till rummet. Igår när Adrian kom hem med farmor och bonus farfar hade de en överraskning till oss. Det var då en ny dörr och just den modellen som vi tittat ut. TACK snälla!

Målade även naglarna idag i en ny höstig nyans. Bilden nedan ger inte färgen riktig rättvisa men nästan. Jag gillar´t i alla fall.

Nu ska vi leka med bilar och sen blir det att laga i ordning tacos.

Renovering av Adrians sovrum

Nu är Adrians rum färdigt och vi är alla riktigt nöjda. Även vår lilla feberprins blev lite piggare när han kom upp och såg sitt nya rum. Nu sover han gott där inne♥

Gick riktigt smidigt med renoveringen. Vi har målat väggarna, satt upp fondtapet, lagt golv, målat golvlister och fönster lister. Bjuder på en bildbomb nu!


Före renoveringen.


Golvet borta och orginalgolvet kom fram. Snyggt!


Fondtapeten på plats.


Första plankorna på plats.



Resultatet!


Här ska det upp två tavellister på väggen.


Köpte en ny filt på MIO idag som fick agera överkast i sängen.


Nöjd kille i nya rummet.



Nu ska det köpas en ny garderob till rummet och en ny fönsterbräda sen är det här rummet färdigt.

Sockersöta prins

Fick hem ett febrigt litet hjärta nu på eftermiddagen. 39.3 så varm och trött är han, och söt som socker med sina feberrosiga kinder. Nu har han fått lite glass och vi ser på Nicke Nyfiken. Nu blir det att kurera och hoppas på att han mår bättre imorgon. Han har i alla fall vart frisk när han sov hos farmor och bonus farfar det var nu febern kom.


♥♥♥

golvet börjar komma på plats nu.

foto226 (MMS)

golvet börjar komma på plats nu.

Det börjar falla på plats

God morgon! Vi fick mycket gjort igår eftermiddag och kväll. Rev upp golvet, målade två lager på väggarna och tapetserade en vägg. Nu ska vi ringa på en garderob och hoppas på att den finns kvar. Den som är på Adrians rum nu gillar vi inte till 100% Ska det göras fint så vill vi inte göra det halvhjärtat. Sen är det bara golvet kvar.

Så nu ska jag hoppa in duschen och hoppas på garderobsköp!
RSS 2.0