Prova något nytt.

Måndag och ny vecka som vi välkomnar. Här hemma sorteras det kläder för fullt då jag i helgen ska pröva på någonting nytt. Jag ska nämligen stå på leksaksloppan i parken zoo och sälja. Ska bli väldigt spännande då det är väldigt nytt för mig. Det är lite vemodigt att göra sig av med bebiskläderna men samtidigt så dumt att bara låta allting så på vinden. Bättre att det kommer till användning i ett annat hem. Sen spar jag naturligtvis vissa plagg som har mycket minnen i sig. Men det är svårt att sätta pris men tror att det blir ganska bra. Bättre att bli av med sakerna istället för att de bara ska ligga orörda. Vi får se hur det går men spännande ska det bli. Så nu tycker jag att ni ska titta förbi på leksaksloppan och fynda på lördag! :)

Liten börjar bli stor

Wilmer blir 10 månader om några dagar och då var det dags för kontroll på bvc idag. Som alltid skötte han sig exemplariskt och fick MVG stämpel i rumpan. Min kille det! Klarade alla de saker som de ska klara först vid 1 års ålder till och med. Inte kan man tro att han är en månad tidig. Stor har han blivit också. 73,5 cm lång och 9360g. Helt perfekt och följer sin kurva precis som han ska. Visst blir man glad som mamma när man får bekräftelse på att han är precis så fin och duktig som vi tycker. Vår älskade Wilmer.
 
 
 
 
 

New in

Hej måndag och ny vecka! Startade inte helt enligt planering. Jag tänkte gå till öppna förskolan för första gången idag med Wilmer. Men han är fortsatt förkyld så vi fick stanna hemma för att kurera istället. Så vi plockar här hemma. Fick äntligen upp lackhyllorna i vardagsrummet! Byrån som stod där fick flytta in i lekrummet, och hyllan från lekrummet fick flytta in till Wilmer. Jag är så nöjd. Kul med lite förändring. Nu ska jag bara lyckas bestämma mig för vila bilder som ska framkallas och sättas upp på väggen i vardagsrummet över sofforna. Tycker det är så svårt att välja ut när det är så många fina man är fast vid. Så får se när jag kan bestämma mig om det. Vilka bekymmaer man har. ;)

Så här blev det med de nya hyllorna. Den här natten...

Fy vilken skit natt det här blev! Förstår fortfarande inte vad som hände! Wilmer var så otroligt ledsen och sov bara små korta stunder innan han vaknade och var ledsen igen. Provade ALLT men inget lugnade vår lille kille. Klockan 4 tog Andreas över och då grät jag mig till söms helt knäckt. Fy vad tufft det är när man känner sig helt hjälplös. 

Nu är vi vakna igen, men så trötta. Vi försöker glömma natten och nu ha en härlig fredag i alla fall. Men lär ju bli en tidig kväll för oss alla! 

Skön morgon

Jag och Adrian ligger fortfarande kvar i sängen och ser på barnprogram. Wilmer han sover fortfarande. Natten har vart sådär då Adrian vaknat då han hostar så väldigt. Så han blir hemma idag. Även Wilmer fick för sig att krångla lite med att somna om när han vaknade vid 5. Men tillslut så. Så skönt att få tillfälle att kunna ligga och dra sig i sängen. Men snart är det nog dags att göra ordning frukost. Men först mysa kvar u det täcket en liten stund till bara för att vi kan. 

Skogstur

Ligger i soffan och ser på idol. mätt i magen efter god fiskgryta och glad i hjärtat efter en dag med familjen och en tur i skogen tillsammans. Efter dagar som de här somnar jag med ett leende på läpparna! 
7 år, and it´s only getting better!

Idag är det 7 år sedan jag och Andreas blev tillsammans. Fast jag minns det som igår. Härliga minnen att bära med sig. De här 7 åren och vår kärlek har resulterat i de två finaste små pojkarna på denna jord, vilket gör mig till världens lyckligaste. Att få vara omringad av så mycket kärlek även om man får kämpa för den ibland. Men känns som att vi bara blir starkare tillsammans för varje år som går. Familjen har vuxit och så även all vår kärlek i vår familj. Tillsammans är vi oslagbara, precis så känns det. 
 
Ikväll blir det tacos och familjemys, bättre än så går det inte att fira kärleken. Tillsammans helt enkelt.
 
 
 
 

En månad kvar

Nu är det en månad kvar tills jag och Filip åker till London. Ska bli super kul som Adrian skulle sagt. Självklart kommer mitt hjärta sakna ihjäl sig efter mina små men jag vet ju att de kommer ha det toppen med Andreas. Man måste få unna sig! Sen får jag shoppa mitt samvete lite lättare ;) det är min 25 års present och Filips 20 års present från pappa. Bara ett år senare men vad är det när man väntar på något gott!

Hotellet vi ska bo på i bayswater. 

Så nu räknar vi ner!

Lekparks häng

 
 
Idag var hela familjen ledig så vi såg till att ta en promenad i det härliga vädret. Vilket väder september bjudit på hittills! Vi tog en promenad till slussarna här i Torshälla, något Adrian tycker är jätte kul. Sen stannade vi även i en lekpark och busade. Under eftermiddagen fick vi även vår nya luftvärmepump installerad. Tummen upp för det! När är vi redo för vintern!
 
 
 
 
 
 

Måndag och nya tag!

Vilken fantastisk start på en ny vecka. Solsken, glada barn, ren tvätt på tork, rena golv och snart besök av en mycket fin Karolina. Här ska planeras när hon kommer! I väntan på henne sitter jag och Wilmer på gräset och njuter av värmen. Nu ser vi till att det här blir en riktigt bra vecka!

Första ordet!

Idag kom det på riktigt! Första ordet, MAMMA! 9 månader gammal. Så stolt så jag nästan spricker! Adrians första ord var pappa så känns kul att även jag fick ett första ord. Bra jobbat Wille! :)

I solskenet!

Idag efter dagis tog vi vara på solen i lekparken. Men nog känner man att hösten är här. Men vad gör väll det så länge som solen skiner!

Wilmer 9 månader

Månaderna rusar som vanligt förbi och Wilmer är nu 9 månader. En glad liten skrutt med så otroligt mycket vilja och nyfikenhet som tar honom långt. Det händer så mycket hela tiden och det är så häftigt att se honom upptäcka något nytt för varje dag.
 
Wilmer 9 månader.
 
Ålar fram i rasande fart. Kryper ute på gräs men inne är det lättare och går snabbare att åla.
Sitter.
Står och även går lite smått längst möbler.
Går med lära-gå-vagnen.
Klappar händer och vinkar. Men vinkandet har han blivit snål på.
De senaste dagarna har han ändrat rutinerna till en vila om dagen. Men då mycket längre. Tidigare sov han ca 45-60 min 2ggr om dagen. Nu en gång på 2-3 timmar. Får se om det håller i sig.
Pratar massor hela tiden. Daadaa. Ehhh (med någon typ av monster röst), aaahh. Ja inte så avancerat som sagt.
Älskar att kramas och kommer ofta med utsträckta armar för att få mysa i famnen en stund extra.
Tycker äntligen om att åka vagn!
Tycker om musik och storebror.
Är varken mammig eller pappig.
Tycker om att gunga och köra leksaksbilen i parken.
 
 
 
 
 
 

Välkommen september!

Första september vaknade vi upp till här hemma. Vad kan vi annat göra än att välkomna hösten. Efter en fantastisk sommar känns det lite lättare att vi nu går mot mörkare tider. Men jag älskar ju juletider och kan inte låta bli att längta lite inför allt julpyssel och mys som väntas. Sen har vi ju även en liten ettårig att fira i slutet av november. :)

Jag och Wilmer gick upp för en liten stund sen. Underbart skönt att vi fått sova hela natten! Nu leker han inne i lekrummet eller rövar runt är nog med passande. Jag sitter i soffan med en kopp vaniljté och tända ljus. Ute är det mulet och grått. Riktigt höstsväder med andra ord.

RSS 2.0