Söta tankar

Adrian är så rolig nu. Så mycket tankar och funderingar. Han har länge pratat om att han vill ha en kattmamma, kattpappa och en kattbebis. Men vi har ju redan en katt sa vi. Men jag vill att Max också ska ha en familj svarade han då. Smälter, så gulligt. Så fin tanke. Men vi tycker att vi är Max familj men tydligen så ska han ha en kattfamilj också. Ja Max han får helt enkelt nöja sig med oss. :)

Världens finaste

Jag har då världens finaste pojkar. Är så stolt så hela jag snart spricker. Som idag när Adrian kramar om Wilmer med en av sina superkramar och utbrister : jag bara älskar så mycket Wilmer. Sen såg pussar han sin lillebror så kärleksfullt. Stunder som dessa låser jag in i hjärtat för att föralltid minnas. Fan så bra dom är mina killar. Stoltast i världen det är jag det!


Ett år!

Idag har jag vart hemma i ett år. Kan inte smälta hur snabbt det här året rusat förbi. En månad hann jag vara hemma med bebismagen innan Wilmer helt plötsligt valde att titta ut. Snart är vardagen tillbaka för mig. En helt ny vardag då det ska bollas med två små nu. Spännande! Även om det är ångestladdat då jag gärna stannat hemma längre. Men i januari är det dags för Andreas att vara hemma med barnen. Så nu ska jag njuta av de sista månaderna på året och föräldraledigheten. 

För ett år sen. Mörkhårig och med stora magen. Kan sakna magen och alla de där förväntningarna. Det är så stort och magiskt att vara gravid. 

Då var det dags igen.

Bästa storebror skyddade lillebror mot regnet när vi var ute tidigare idag. Tur att vi haft oss en riktigt härlig dag och samlat på oss massa possitiv energi. Känns som att det kommer behövas inför natten. Wilmers förkylning har brutit ut nu under kvällen och han vaknade precis hostig, hes och ledsen. Så välling och alvedon fick vi tillslut i honom och nu hoppas vi han får sova. Han är en så liten skrutt när han blir sjuk. Riktigt pluttig. Ännu en sak där Wilmer och Adrian är så extremt olika. Kan inte minnas från när Adrian var liten att han någonsin var så här "jobbig" på nätterna när han var sjuk. Eller Adrian var lixom aldrig sjuk när han var liten medan jag tror detta blir 7 gången som Wilmer blir riktigt förkyld. Jaja, får hoppas på att han bygger upp ett bättre försvar någon gång. 

Nehe färdig svamlat för ikväll. Nu blir det att göra natt för att förhoppningsvis samla på sig några timmars sömn!

London 2013

Idag är det en vecka sen jag kom hem från London. Vilken fantastisk stad! Längtar redan tillbaka och det är så mycket vi inte hunnit med. Så mycket att se och göra!

Var riktigt roligt att åka med lillebror. Att få riktig kvalitetstid tillsammans och vi hade det riktigt kul. Vi har ju samma intresse i bl.a. shopping och shoppade gjorde vi minst sagt! Övervikt på 
resväskan när vi skulle hem (som vart ton på ditresan!). Men det löste sig då vi fick klä oss lager på lager och lyckades trycka ner lite i handbagaget. ;) 

Förutom shopping så har vi mest gått omkring, bara sugit åt oss av omgivningen och pulsen, var till slottet och lite andra turistiga ställen. En riktigt lyckad resa och jag hoppas att det finns tillfälle att åka tillbaka då med Andreas 
Skulle vara riktigt kul, men först måste Wilmer växa till sig lite :)
Öppnaförskolan

Wilmer sover gott i vagnen inne på altanen. Jag har satt mig i soffan några minuter. Vi vart till öppnaförskolan vid Torshälla kyrka idag för första gången. Var trevligt och Wilmer hade det skoj med alla nya leksaker och barn. Så dit kommer vi alldeles säkert gå igen. Förskolan vid BVC här har jag inte fastnat för. Så känns skönt att den här kändes bättre. 

Trött kille efter massa lek!


Början till vintern!

Vi har haft några kalla dagar nu i mitten av oktober. Men ingen var nog lyckligare än Adrian när han vaknade upp i fredags och fick se att det var snö ute! Då hade han bråttom att få på sig vinterkläder för att ut och leka. Vi var yta massor och lekte i den lilla gnutta snö vi fått. Men det bästa  är såklart att krossa is! Så visst blir vintern lite lättare, varmare och roligare med allt bus man kan hitta på ute med Adrian! 
Badhus premiär för Wilmer

Idag åkte familjen till badhuset. Premiären för Wilmer. Han var väldigt skeptisk i början. Klamrade sig fast runt halsen och iakttog omgivningen. Men sen släppte det och han fick inte nog. Favoiten var att krypa längst vattenbrynet till äventyrsbadet. Kröp upp och ner och plaskade. Sen var det väldigt spännande med alla fläktar paj lampor i taket också. Adrian var som den lilla tok han är! Älskar att bada och han får aldrig nog! Men jag är glad att även om han inte är rädd så har han respekt för vattnet och det är bra. Så glad i hjärtat efter att se våra två små ha så kul. Idag bär det av!

Då var det lördag den 12 oktober, idag när det av till London.  Väldigt blandade känslor. Ser fram emot det jätte mycket, men samtidigt gör mammahjärtat ont. Kommer sakna mina grabbar så otroligt mycket! Men lovar att ha kul, släppa så mycket hjärtat tillåter och handla massa fint till killarna för att stilla samvetet. ;) ska samtidigt bli skönt och spännande att vara Jacqueline i 4 dagar. Att bara ha mig själv att ta hand om (förutom Filip litar inte allt för mycket på att han klarar det själv ;) ). Annars är barnen alltid i centrum och första hand, precis som det ska vara så klart. Men att få bara rå om mig själv några dagar känns nyttigt. Och jag lovar att ladda upp med massa ny energi. 

My everything ❤️

Wilmer 10 månader

Dags för en lite uppdatering om vår fantastiske lille kille Wilmer som spurtar iväg i utveckling.
 
Väger 9360g och är 73,5 cm lång.
Har alltid ett leende på läpparna.
Kryper och fort går det!
Står och går längs möbler.
Sover från 19 till 7.30-8 varje natt. Eventuellt att han vaknar för välling vid 5.
Sover 1 gång på dagen gärna i 2 timmar.
Tycker äntligen om att åka vagn.
Pratar hela tiden! Även om sitt egen språk.
Tittar efter lampan när man frågar var den är och säger dääh
Älskar djur framförallt vår katt Max. Men mormors hund Torres är även han en favorit då han är så tokig.
Är nyfiken och inte alls blyg, väldigt framåt.
Fortfarande är Adrian stora favoriten och han gör honom alltid glad.
Tycker om att gunga och äta grus i lekparken.
Äter ALLT som kommer i hans väg.
Älskar musik och börjar digga på en gång.
Älskar dammsugaren.
 
 
Kan hålla på i en evighet och skriva om Wilmer. Han är så himla glad hela tiden och det smittar av sig. Söt som socker och när man tittar på honom skiner han upp och ögonen glittrar extra mycket. Hela jag smälter flera gånger om dagen. Älskar tiden som är nu! Har världens U.N.D.E.R.B.A.R.A.S.T.E pojkar och jag är så lycklig över att ha dem i mitt liv. ÄLSKAR ER Adrian och Wilmer.
 
 

Hej hej kompis!

Vänskapen är inte helt ömsesidig men Max är tålmodig och står ut med det mesta. Eller han försöker att hålla sig undan så mycket han kan. Men ibland blir han upptäckt och ingen är lyckligare än Wilmer då. Skiner upp som en sol och säger något i stil som Kkkaaaahh och så rinner dreglet till lite extra. haha. Men Wilmer är väldigt fin och försiktig även om han ibland råkar klappa lite hårt. Men som sagt Max är en tålmodig katt. :)
 
 
 

Mina fina bland höstlöven

 
 
 
 

Skön dag

Oktober startar bra och nu gör vi allt för att låta det hålla i sig. Jag och barnen myser inne. Vi har städat (övervåningen), tvättat, bakat världens godaste sockerkaka, tittat på film, lekt och slumrat i soffan med Adrian i min famn medan Wille sov nap. Perfekt dag med andra ord. Får se om vi ska göra oss ordning för en promenad eller bara hålla oss hemma. Men visst behövs dagar då man bara myser inne. Skön start på oktober! 

Tummen upp för godaste sockerkakan!


RSS 2.0