Sjukstuga

Jaha då var vi här, sista föräldralediga dagen. Den har vi laddat upp med obefintligt med sömn då jag haft en feberyrande Adrian hos mig hela natten. Fy så hjärtat gör ont! Nu fick han en ny dos alvedon och jag hoppas den får bättre effekt för inte är han pigg inte. Måste ladda upp med isglass här hemma också! Så idag myser vi hemma och kurerar! Får se hur länge Wilmer håller sig kry efter förskole starten. Han är den som alltid blir sjuk här hemma, bara någon tittar på honom så är han smittad vanligtvis. Så känner mig lite överraskad att han klarat två veckors inskolning utan sjukdom. Tummen upp för det! 

Nu ska jag försöka blunda en stund till här brevid Adrian så får vi hoppas han piggar på sig snart. 

Snart är vardagen tillbaka

Wilmer och Adrian är på förskolan. Inskolningen går kalas bra och Wilmer älskar det. Vilket var rätt väntat! Så det känns riktigt bra att jag kan känna mig så lugn över att han är där. Snart börjar allvaret på riktigt och det ska bli spännande med en ny vardag. Känns ganska skönt att börja jobba igen. Det är inte för en allt för lång period heller så kanske därför som det känns lite lättare. 

Känns väldigt lyxigt att få lite egen tid hemma den här veckan. Man får så otroligt mycket gjort när de små inte är hemma. Så känns skönt att kunna styra ihop hemmet ordentligt innan vardagen är igång igen. 


Inskolningen fortsätter.

Sitter på förskolan och har mig lite rast nu när Wilmer sover. Det går riktigt bra för honom även om han har lite myror i brallan vid samlingen. ;) Sova var också lite svårt men la honom tillslut i sin vagn där han somnade och nu sover gott. Önskar jag kunde göra det samma. Man blir trött av en dag på förskolan! 
Kul ute på gården! 
Tröttis <3


Första mötet

Idag fick vi äntligen träffa kära lilla Ludwig för första gången. Pojkarnas första lilla kusin som föddes för tre dagar sedan på alla hjärtansdag. Adrian har pratat och längtat över att få träffa lilla Ludde och var mäkta stolt efter. Han
Är så barnkär och det är så fint att se. 

Så kul att se de små kusinerna tillsammans och kan slå vad om att de kommer leka rövare tillsammans om några år! :)

Var även helt magiskt att få gosa bebis. Han var så otroligt fin och liten. Tänkt så snabbt man glömmer! 


Förskolestart!

Då var det dags för vår lille Wilmer att börja förskolan. Idag och imorgon är det bara en timma man är där, rätt löjligt enligt mig men biter ihop. Idag gick dejätte bra. Han var ute och kröp runt och utforskade gården. Han älskar ju barn och när det är liv och rörelse runt om så förskola kommer passa honom prefekt känns det som. Men det är samtigmdigt blanda känslor inför förskoledtarten, en bekräftelse på att min lilla "bebis" börjar bli stor. Och även en påminnelse att det nu bara är två veckor till jobbstart för mig. Hjälp! Men det är skönt att veta att det bara är för några månader :)

Wilmer

Så den här killen som även han lär sig så mycket nytt hela tiden. 

Snart 15 månader ung och fortfarande lika glad och charmig. Pratar non stop! Säger titta, där och tack tack. Om det är något han vill ha så säger han tack tack och pekar på det, det är nog det senaste. Sen så känns det som att gången håller på att lossna även om han fortfarande är lite för feg. Men i helgen så staplade han iväg, håller han i någonting som en leksak eller något så är det som att han glömmer av sig. Så vi får se. Om en vecka börjar inskolningen och det känns som att det kommer lossna när han börjar på förskolan. 


Adrian

Min stora, duktiga och så fina kille. Det är så otroligt roligt att se och höra honom varje dag. Han lär sig så mycket nytt hela tiden och jag hänger inte riktigt med där. Tänk att han i maj fyller 5 år! Just nu är han inne i en engelsk period kan man säga. Han räknar på engelska och lär sig färgerna. Det tycker han är jätte kul. Leka med lego, tågbanan och rita är hans favoritsyslor. Min härliga kille.

Denna bild är då snart 3 år gammal. Var tar tiden vägen?! 


Måndag och nya tag!

Måndag morgon, 3e februari och nu tar jag nya tag efter att haft det rätt kämpigt ett tag. Andreas har bara någe veckor kvar av sin introduktin och efter det är han hemma med oss igen. Väldigt tufft att ha honom iväg hela veckorna, men bara att se framåt att det bara är för en period! 

Januari månad har konstigt nog rullat förbi. Lite som en bergodalbana. Men nu vill jag inte känna av mer uppförsbackar och hoppas på att få må bra. Framförallt nu när det är sista veckan som föräldraledig. Märklig känsla. Wilmer ska börja på förskolan 17 februari. Min lilla kille är inte så liten längre... Men han kommer stortrivas, det känner jag på mig. Han älskar barn och när det händer en massa runtom honom. Sen kommer han ha storebror vid sin sida. Så februari ska vi se till att njuta av nu innan vardagen är igång. Men snart är det sommar ;)

Några härliga bilder från januari


RSS 2.0