Gungpremiär


 Igår var det Gungpremiär för Elwin och oj så kul han tyckte det var :)

Säfsen

Vi har haft en underbar helg som vi spenderat i Säfsen tillsammans med pappa och Mia. Härligt med en sista helg i vacker vintermiljö. Barnen fick prova på skidor för första gången. Något Adrian inte var så överförtjust i, måste öva upp det där tålamodet. Men Wilmer älskade skidor och bara lyste lycka om honom när han fick åka. Adrian hittade en liten bäck att leka i och så åkte vi pulka. Grillat korv, njutit i solen och haft riktigt härliga dagar. På kvällarna lekte barnen i lekrummet i huvudstugan och var även med på skattjakt ena kvällen. Det var jätte skönt att komma iväg på en minisemester och även se att det funkade att åka iväg med alla tre. Elwin är världens enklaste bebis som bara hänger med. Han är väldigt iakttagande och kollar in allt som händer omkring och så sov han gott i vagnen stor del av tiden i backen. 


6 månader

Elwin, brorsan, lillebror, hoppsan, gulle, mini, ja kärt barn har många namn. Han har nu hunnit bli 6 månader och jag kan i vanlig ordning inte förstå hur tiden kunnat gå så snabbt. Samtidigt som jag alltid vill ha honom som min lilla bebis föralltid så blir han samtidigt (om möjligt) goare och goare för var dag. Han har så stora blå nyfikna ögon som jag drunknar i varje dag och ett leende som smittar av sig. Framförallt nu när han har två små riskorn som tittat fram i tandköttet. Det rullas för fullt så även om han inte tar sig fram än så är han inte stilla i alla fall då han rullar iväg. Favoriter som han har just nu är hoppgungan och gåstolen. Även storebröderna är stora favoriter som han redan ser upp till. Så fint att se kärleken som Adrian och Wilmer har för sin bror. Wilmer tycker det är så kul när de får mer kontakt och är mycket nöjd när Elwin sitter bredvid i vagnen. Elwin äter ersättning och en portion gröt med katrinplommopure om dagen. Och växer på bra. Riktigt rund och härlig och låren är riktigt runda och goa. Väger nu 8555g  och är 68,3cm lång. En redig liten bit med adra ord :)

Kort och gott så är han helt fantastisk vår Elwin. Så glad och nyfiken på livet. Nöjd för det mesta så länge han sover och äter som han ska. 


RSS 2.0