Norrköping

Hallå. Skriver en liten rad från Norrköping. Vi har det super bra är så skönt att komma hit ibland. Trivs så himla bra här. Igår så grillade vi och drack vin och bara satt och pratade till midnatt. Sen så var vi så trötta så vi gick å la oss.

Har nyss ätit frukost och ska nu börja göra oss i ordning för stan. Får se om man hittar någonting kul, eller det gör man alltid när man inte ska shoppa. Sen ikväll så ska vi ut och äta sen så blir det utgång. Så det ska bli kul.

Ha de bra

PUSS

Sex and the city

Gud va bra sex and the city filmen var igår. Vet inte hur många gånger som tårarna började komma, och som man fik rysningar. Riktigt bra, den kunde inte ha blivit bättre. Det är sjukt för filmen är nästan bättre än serien. Åååh bara älskar dom. :)



Nä nu ska jag åka till jobbet och sen så blir det hem och fixa och sen åka till norrköping när andreas kommer hem och är färdig han oxå.

Ha det bra

PUSS

Bio

Nu snart så ska jag och möta jacque och vi ska då ner och hämta ut våra biljetter till Sex and the City filmen. Ska blir riktigt roligt att se den. Älskar serien och känns som att det är på tiden som att det kommer en film :)

Jag undrarbara när dom ska komma med en vänner film. Det är någonting jag önskar att dom snart kommer att göra.

Men ha en bra kväll

PUSS

Sov gott.

God natt! Nu ska vi gå och lägga oss, jag är super trött. Vi har spelat lite yatzy och kollat på fotboll så det blen en lugn och skön kväll. Men känner mig lite stressad inför imorgon och helgen. För till helgen måste jag hinna städa, stryka hmm och det var kanske inte så mycket. Men imorgon kommer jag inte ha så mycket tid och sen på fredag så åker vi till Norrköping. Skulle vara så skönt att komma hem till ett städat hem. Men det löser sig.
Nej men vi hörs imrogon tror jag nog.

PUSS

Tema party?

Nu är jag hemma efter jobb och fika med Jasemin. Härligt att bara babbla om allt och inget ibland. :) Andreas har gått ner på stan för en fika med pirre och jag tänkte snart börja laga lite mat. Wok blir det, gott och enkelt.

I helgen så ska vi åka till Norrköping, kommer bli super kul. Var så länge sen jag träffade Marie nu så det är på tiden. Så åker på fredag och då blir det bara att slappa där hemma, sen på lördan blir det att göra stan. Sen på kvällen ska vi alla ut och äta med pappa och sen så ska vi på nån fest som dom som jobbar på sports camp ska ha. Inte för att jag jobbar där längre men jag har jobbat, så nån känner man kanske igen.. Kommer nog bli kul i alla fall. Bara hoppas att mormor kan ha max, får så dåligt samvete om han ska vara hemma och dom bara kommer och ger han mat. Men det löser sig nog.

Imorgon ska jag oxå på bio Sex and the City. Den kommer nog vara sjukt bra, jag hoppas det i alla fall. Så det ska bli kul.

Sen så är det en månad kvar tills jag fyller 21 år nu idag. :) Ska bli så kul att fylla, jag är som ett litet barn. haha. Men i alla fall så har jag tänkt att kanske ha ett tama party, i så fall blir det Grease tema. Men vi får se, beror på om man hitta några kläder att ha i så fall. Vet inte om det bli något tema annars, är så svårt att komma på något. Men jag tycker det är lite kul med tema partyn, men vi får se hur det blir. Det löser sig :)

Jaja, nu ska jag slua babbla.

PUSS

Deppig dag...

Ibland önskar man att man var född med silversked i munnen. Här sitter jag och jobbar på hemvården, fast det absolut inte är det jag vill jobba med i framtiden. Jag skulle vilja plugga till hudterapeut, eller jobba med naglar. Men det är utbildningar som kostar pengar, och det är pengar som jag inte har. Sen skulle jag kunna tänka mig att jobba i affär, ingen mat affär då. Men det är inte heller lätt när man inte har några kontakter, eller kassavana. Men hur fasen ska jag kunna ha kassavana när man aldrig får några jobb. Känner mig bara helt deppig just nu. Vill att någontinga ska hända, någon förändring. Vecka 32 så blir jag antagligen arbetslös, men hoppas att det kommer att lösa sig med jobb. Men vill inte vara kvar på hemvården, känner att jag har fått nog av det fast jag trivs.


Sen måste jag oxå skriva en mycket tråkig och hemsk nyhet här. i torsdags natt tog en 16 årig kille livet här i Eskilstuna. Han hoppade framför ett tåg. Min mamma var en av hans lärare. Vi var där vid tågrälset och la blommor där idag, det var jätte fint massor av blommor och ljus.
Men det är så hemskt att unga människor ser det som sin enda lösning att ta sitt liv. Mamma sa att han var en jätte härlig kille som bara var lite skoltrött. Nej man blir så ledssen. Får tänka på hans familj och vänner nu bara.


RIP Allan

Dålig..

Jag har blivit så dålig på att blogga jag vet, men nu under sommaren så vill man inte sitta vid datan så mycket. Känns som man har mycket annat man vill lägga ner sin tid på. Midsommar var bra i alla fall, god mat och trevligt sällskap. Nu i veckan jobbar jag och sen till helgen så funderar vi på att åka upp till norrköping. Skulle vara kul, var så himla länge sen jag träffade marie nu. Men har inte fått tag på henne än, så får se hur det blir. :) Så mycket mer har jag inte att säga just nu. Men ha det bra så ska jag försöka att bättra mig lite med bloggandet :)

PUSS

...

Jag är så kär så kär :) hihi fånigt men sant.

Igår i alla fall så var vi och tittade på tre lägenheter, alla var 3or. Vi blev lite förälskad i en av dom i alla fall. Men det är så mycket pengar det handlar om tycker jag och sen så är det mycket som man vill göra om. Så vi får se hur vi ska göra om vi ska lägga bud eller inte.

Sen idag så var jag och Mikaela och shoppade massa mat till midsommar. Så blev mycket gott, sen så ska jag köpa lite sprit sen också haha.

Vi hörs

PUSS

God morgon!

Heej!
Igår kollade vi på turiet matchen minns inte vilka dom mötte men i alla fall. Så gick vi in på live oddset och sattsade 2kr på att dom skulle vinna när dom låg under med 2-0. Ååh vilken tur vi har så vann turkiet och vi fick 140 :) Haha värsta bra ju, synd att man inte sattsade mer :P men men man ska inte tänka så.

Igår var jag på parken zoo men mamma, mormor och emma. Var kul kul. Ha tagit lite bilder som jag lägger upp lite senare.

PUSS

HEJA SVERIGE

Nu är det snart dax igen! Ska ta på mig Zlatanist tröjan jag har sen är det bara att heja fram sverige. Nu fasen ska vi vinna! :)

Gifta sig i tv kanske!

Igår så ringde en kille från titan television till Andreas. Han hade sett att vi förlovat oss på family.se, och tyckte att det var en häftig grej att vi förlovat oss i soluppgången i sahara. I alla fall så skulle dom starta en tv serie i tio telar och tio olika par som då skulle gifta sig i tv. Man skulle få en bröllopsfixare och sådär, men allt skulle man få betala själv. Men att man kanske får bättre priser eftersom det kommer vara med i tv. Haha, lite kul i alla fall att dom ringde till oss. Men vi kommer nog skippa det erbjudandet, Andreas vill inte och tycker att det är någonting personligt som man gör inför familj och vänner och inte inför sverige. Å jag håller med honom, även om jag tycker att det skulle vara lite kul att vara med i tv! ;) Haha

PUSS

Skogsbrand...

God morgon!
Andreas har åkt till jobbet en snabbis, skulle fixa någonting. Sen så ska vi i alla fall åka till jysk och köpa en ny ram, eftersom max hade sönder en. Hoppas bara att den finns kvar, det var ju ett tag sen vi köpde dom. Sen så åker vi nog till plantagen, dom skulle ha billiga uteblommor. 6st för 19.90 eller vad mormor sa. Så det är ju bra eftersom vi har fått blommlådor av andreas mamma. Men vi ha inte köpt några blommor än. Sen så kanske vi hinner med att sola lite oxå :)

Läskigt med branden i Näshulta igår kväll oxå. Vi fick stänga fönstret för det kom in så mycket brandrök, eller rök med det luktade mycket i alla fall. Läskigt eftersom man bor så långt ifrån och ändå luktar det så mycket. Inte så kul för dom som var och grillade där när dom får tag på dom.

Nä nu ska jag ta och fixa min så jag är klar när andreas kommer hem.

PUSS

Tok max

Max hittade nyss nått kryp som han skulle äta upp, tror ni då inte att det var en bärfis. haha. Ni skulle sätt honom nur har typ spottade ut den! Haha en rolig syn i alla fall.

PUSS

ANDREAS KOMMER HEM IDAG :)

God morgon! Jo idag kommer min älskade Andreas hem, längtar. Fattar inte att man kan sakna varandra så mycket efter bara några dagar, han åkte ju i måndags. Tänk då sen när han åker till tyskland v33, då ska han vara borta i två hela veckor! Det kommer nog bli tufft, men man får försöka hitta på massor med saker då.

Nu har jag i alla fall ätit lite äggröra, ska nu hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Sen så blir det att åka och lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår. Sen kommer jag nog åka hem och röjja lite så det är fint när andreas kommer hem vid 16. :)

Vi hörs sen!

PUSS

Jag blir så arg...

När jag satt och kollade på tv nu så hörde jag världens pang. Ser då min katt på byrån i sovrummet. Han har då haft ner en ram med bild och sen en ljusstaken som gick sönder totalt. Inte så kul. Sen så var det ett kort på andreas  i ramen som gick sönder, och så sitter man och tänker på att han ska flyga hem imorgon.. Är det bara jag som är vidskeplig?

I alla fall så känner jag för att säja min kära katt just nu! Någon som är intresserad av ett monster?




Kollade på fimlen som jag hyrde oxå men den var inte så himla bra. Men den var okej i alla fall. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och läsa lite. Har börjat på en ny bok så får se om den kan vara nått. Den heter den stängda boken.  Jaja, sov så gott!

PUSSS

Trötter

Härligt vaknade nyss, så har sovit i två timmar. Nu ska jag kolla lite på tv och äta godis.:)

ÅÅh imorgon kommer andreas hem :) Längtar.

Myskväll

Nu har jag kommit hem från jobbet. Så nu har jag hyrt film blev The Jane Austen book club. Så får se om den är bra. Får passa på att se en riktig tjejfilm nu när andreas inte är hemma. Så har jag köpt godis, så ska jag göra guacamole eller hur det stavas så blir det lite natcho chips. Sen ikväll blir det att äta lite taco rester. :) Så ska ha en riktig myskväll här hemma. Känner att jag behöver att bara vara hemma idag. Är så himla slut. Men skönt att vara ledig några dagar nu i alla fall.

Nu ska jag göra lite lunch och se på våra bästa år :)

Puss 

Tacos och Sverige

Nu är Jasemin påväg över, så ska vi och handla och sen hem och laga lite mat,. Tacos blir det :) Sen så ska vi ner och hejja fram sverige till seger! Tror inte att dom kommer att vinna men man kan ju alltid hoppas. Så det ska bli kul i alla fall.
Jag skulle ju ha jobbat helgen, men har nu tagit semester fredag, lördag och söndag. Härligt så nu blev jag ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Så det är ju några dagar. Ska inte göra något speciellt men dom hade tagit in en sommarvikarie på helgen fast det inte behövdes så då var jag snabb och passade på att ta lite semester. '

Igår var jag på filips skolavslutning. Han var så stilig så :) Så nu i höst kommer han att börja gymnasiet.

   
1. Stiliga Filip   2. Filip   3. Diego, Hassan & Filip



 
4. Hassan, Filip & Jag   5. Rambooo



Sötaste syster

Nä nu så ska jag fixa mig lite snabbt innan jasemin kommer

PUSS

Gavin + helgen

Hittade några videos från Gavin Degraws konesrt som vi var på i tisdags på Berns. Så himla bra, så lyssna och njut.



http://www.youtube.com/watch?v=DMGO8WTVT7U

http://www.youtube.com/watch?v=3EBHVL5v3q8

http://www.youtube.com/watch?v=1yeq9dVnZ-c

http://www.youtube.com/watch?v=3uuXfXK5cRE

http://www.youtube.com/watch?v=YCmzXUK38W8

  
 

Lite svettig kanske!



Har inte skrivit så mycket nu i helgen. Men har vart lite fullt upp. I fredags var det ju studenten och då var vi nere på Harrys och kollade när flaken åkte förbi. Sen så gick vi hem till mamma och åt och drack. Jätte mysigt. Sen gick vi ner till Lotus och var där. Dansade som tusan haha och andreas skakade rumpan hela kvällen! Haha.
Sen i lördag gick vi upp vid 12 så tog vi det lungt. Sen vid 16 tidien åkte vi ut till andreas mamma och solade och badade lite i poolen. Eller det var inte frivilligt som jag badade... Så blev vi kvar på kvällen och grillade. Sen hyrde vi film och åt chips och myste i soffan.
Idag så ska vi om en stund åka och sola hos andreas mamma och sen senare idag så ska vi och titta på Ifk eskilstuna och City. Heja City! :)

Sen imorgon så åker andreas till spanjen såkommer han hem på torsdag eller fredag. Han ska iväg och jobba. Lite tråkigt men får hitta på massor med saker att göra då.

Ha de bra puss


Jag och Andreas


Jag, Lena och mamma!

bäst

Skriver ett snabbt inlägg innan jag ska iväg till jobbet. Gavin Deraw var helt underbar, fantastisk ååh magisk. Är helt imponerad. Får skriva mer om det senare. Skriver inte så mycket nu men har massor med annat för mig och sen så vill man inte sitta vid datan när solen skiner. :)

Men ha det bra i alla fall
PUSS

...

Nu sittar jag här ny duschad och snart så ska jag börja och sminka mig. Får vänta med att föna håret tills kära andreas har gått upp. Han jobbar ju natt. Sen så vid tre så har vi planerat att åka iväg till stockholm. Längtar som tusan :) Känner mig som ett töntigt litet fan, men det är just var jag är oxå. Ska bli så himla kul i alla fall. Men vet inte alls vad jag ska ha på mig, men hittar nog på nått.  Ha de bäst för det kommer jag ha

PUSS

Gavin DeGraw ikväll

Åååh idag smäller det. Gud va kul det ska bli. Är på så himla bra humör så det är sjukt. Haha. Klockan 20.00 ikväll ska förbandet börja. Ååh jag hoppas att han spelar ALLA sina låtar haha. Älskar dom. Men det gör han ju inte men man kan ju alltid hoppas :)

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, sen så slutar jag vid 13 tiden. Ska försöka gå så tidigt som möjligt. Sen blir det hem och duscha och fixa sig. Så räknar med att åka typ vid 15 tiden men kan bli tidigare oxå. Sen i stockholm ska vi träffa Larsson och ta en fika med henne. Hon fyller år idag, men får fira henne när hon kommer hem så ska jag och jasemin hitta på någon present. Nä nu ska jag läsa några sidor innan jag ska åka, är galen i boken som jag läser. Kan inte lägga ifrån mig den. :) Jaja, ha en bra dag PUSS

1 dag kvar!

Åååh nu är det bara en dag kvar innan vi ska upp till stockholm och se underbara Gavin DeGraw. Ska bli så himla kul, har velat gjort det så himla länge nu. :) Jag tror att han kommer att vara riktigt jäkla bra på scenen i alla fall.



Får se om man hinner ta en sväng på stan i stockholm oxå skulle vara kul, vi ska i alla fall äta någon stans innan.

Idag så ska jag jobba kväll, igen! Men det går bra, går ganska snabbt när man väl kommer igång och jobbar. Innan jobbet vet jag inte alls vad jag ska hitta på , ska i alla fall äta lite frukost och kolla på våra bästa år lite. Sen kanske går ut i solen och sätter mig och läser. Är galen i solen nu, kan inte få nog :)'

Nu ska jag kolla om det kommit in några nya lägenheter på hemnet så vi får höras sen.

PUSS

Måndag

Då var det måndag och ny vecka, ganska skönt tycker jag nog. Ska snart gå ut och tätta mig i solen en stund och läsa tror jag. Nu så har man blivit beroende av solen. haha.. Sen så börjar man jobbet klockan tre, inte så kul men men.

Igår så var vi ju ute med båten och la till på en ö så solade vi där. Alla badade utom jag, haha. Har blivit en riktig liten badkruka. Men men. Det var trevligt i alla fall, sen så gjorde vi inte så mycket mer. Eller jo vi kollade på cirkus zlatan på trean igår. Haha vilken jäkla lirare han är :P rikigt rolig i alla fall. Men ha de bra

PUSS

1a juni idag!


Igår så var vi hemma hos mikaela och pontus och grillade och drack lite gott. Mykcte trevligt. Sen vid 12 tror jag att hon var gick vi ner mot stan och satte oss på perrongen. Men blev inte så långvariga så efter en cider så gick vi till feonix och åt kyckling och kebab.Mycket gott :)

Idag så får vi se pratade om att åka up på sjön, men vet inte hur alla mår inför det. Så kanske blir att vi lägger oss och solar bara. Börjar få färg på framsidan men baksidan är blekfis fortfarande. haha

Åååh den här veckan händer det ganska mycket ändå. På onsdag så är det Gavin Degraw :) Sen torsdag fyller mamma år. Sen på fredan så ska vi ser å kolla på studenten. Så himla kul å se på alla som åker förbi. :) Tråkigt att man inte känner någon som tar studenten i år bara. Men men.

Nä nu ska jag ta och äta lite, men ha en super bra dag ute i solen :)
PUSS
RSS 2.0