Middag med goda vänner.

Vi har haft en jätte trevlig middag här hemma med två av Andreas vänner. Adrian har vart vaken nästan hela tiden men han har vart så lugn och snäll men nu är det i alla fall dax för honom att sova. Jag är oxå ruskigt trött då jag somnade vid 3 i natt, så jobbigt när man inte kan sova och man vet att man måste upp på morgonen. Jag var ju på återbesöket idag och det gick toppen bra. Var så roligt att visa upp lilla Adrian som var så glad. Men mamma var med och gick en promenad med honom under tiden som jag var där.

Nu ska jag ge Adrian mat och natta honom, sen ska jag oxå lägga mig rätt snart. Imorgon ska vi och grilla med några vänner så det ska bli toppen trevligt, vi får hoppas att Adrian är på sitt vanliga glada humör som han haft de senaste dagarna.

Sov gott mina vänner!

PUSS

Så älskade

Mina två underbara killar ligger och sover gott men jag kan inte sova. Ligger bara och tänker på allt mellan himmel och jord. Satt nyss och kollade på lite bilder på magen, nu saknar jag den lite. Men är så otroligt glad att vi har vår helt underbara och friska lilla Adrian hos oss. Det är så otroligt stort att få vara just hans mamma, han är mitt allt. Jag trodde inte det var möjligt att bära på så mycket kärlek som jag gör för honom. Jag skulle göra ALLT för honom.

Det är så otroligt häftigt att vara med honom och se honom utvecklas och växa. När han somnar mot mitt bröst och man kan pussa och lukta på hans lilla huvud är bland de bästa jag vet. Eller när man pratar med honom och han svarar en med världens största smile. Mitt hjärta blir så varmt♥

 
Kan inte riktigt förstå att magen var så stor och inte heller att vår lilla son låg där inne.
Är det inte otroligt att man kan bära på ett litet liv som sen kommer ut och är så perfekt?

Jag är så otroligt glad över hur mitt liv ser ut och Andreas gör mig så trygg. Älskar honom och han är en så underbart fin pappa, den bästa pappan för våran son. Jag hoppas att Adrian får många av Andreas egenskaper, för vilken fin människa Adrian kommer bli då.

Han har gjort det igen!

Min lilla kille vände sig från mage till rygg idag igen, blir så ruskigt stolt. Fick även med det på film. :) Just nu ligger han och sover gott i sin säng, vi får se om det är för natten eller inte.

Adrian shopping

Eftersom Adrian var så snäll nere på stan idag så var han värd lite nya kläder ;)


2 boddys från hm
1 par byxor från hm
1 boddy från kappahl

Fika med god vän!

Jag och min lilla Adrian har haft en toppen dag idag. Vi träffade min vän Karro och vi gick ner på stan där vi handlade lite och sen tog oss en fika. Var toppen trevligt och Adrian var på bra humör och charmade som tusan. Älskade lilla bebis. Nu har han sovit i 2 timmar och jag har slappat i soffan under tiden. Nu ligger han i babygymmet och sprattlar och jag ska fixa med lite mat. Andreas ska iväg efter jobbet så det blir jag och min lilla Adde som får ha en egen liten myskväll här hemma.


Karro och Adrian

PUSS

Massa bebis o gravid prat!

Nu har Veronica gått, det var så kul att hon kom förbi och kul att se hennes lilla lilla kula. :) Så kul att prata en massa bebis och gravid prat. Fikade gott och Adrian var lite trött men somnade gott eften en stund. Hon han i alla fall se charmtrollet Adrian precis innan hon skulle gå så det var ju kul. :) Jag och Adrian fick även så fina presenter av henne.

Jag ska snart börja fundera på middag och Adrian ligger i babygymmet och sprattlar för fullt just nu. Så söt, och varje gång man kommer och pratar med honom så får man världens största smile mot sig. Det är lycka! :)

 

Bilder från igår

 



Lite bilder från igår då vi var hos Mikaela.
Adrian låg och sov så gott på mig.

Middag hos faster

Vi har haft en jätte trevlig kväll hos faster Mikaela. Adrian var lite små sur en stund men efter maten så somnade han gott på mig, mysunge! Nu är vi hemma och Adrian ligger och sprattlar för fullt i sin säng, haha han ser så rolig ut när han ligger där tyst och sprattlar för fullt med armar och ben.


Jag och Adrian idag.

Jag fick mina scrapbooking saker som jag beställt och jag är jätte nöjd med dem. Det var lite roligt bara då jag öppnade paketet så låg de inslagna i en pizza kartong haha! Så jag har pysslat med det en liten stund och ska snart fortsätta. Men bli sängen tidigt, såg så himla trött ut på bilden. haha

Imorgon så blir det en lung dag för mig och min lilla kille. Min vän Veronica kommer över på eftermiddan och hälsar på oss så det ska bli kul.

Hoppas ni får en fin kväll.
PUSS

Fullt i kyl o frys

Nu har vi vart på maxi och stor handlat, älskar när det är fullt i kyl, frys och skafferi. Nu ligger Adrian i babygymmet och är så nöjd. Men han har inte vart nöjd och glad hela dagen inte... Han var jätte arg och ledsen kille förut och ville inte sluta gråta men när vi sen kom ut till hans mormor så blev han så lugn och nöjd, och har vart det sen dess.

Om ett tag ska vi gå till Adrians faster där vi ska grilla ikväll, ska bli toppen trevligt och gott. :) Nu ska jag fixa lite här hemma innan vi ska iväg igen.

PUSS

Lite här och lite där!

Vi kom hem för en liten stund sen efter att vart ute och flängt hela dagen. Först var vi på tuna park och strosade runt, hittade ingenting förutom ett par skor till Adrian som jag ska köpa någon dag. Vet inte varför jag inte gjorde det idag! Det var ett par Adidas skor som var mjuka och i babystorlek, blåa och vita. Så galet söta så jag bara måste ha dem :) Sen åkte vi till ÖB och handlade hem lite bra att ha prylar. Efter det åkte vi förbi tatueraren och pratade lite så skulle komma förbi ngon annan dag för han hade fullt upp nu men då skulle han i alla fall måla upp någonting så får vi se. Sen så åkte vi till Adrians farmor och promenerade med henne och hunden en sväng och sen bytte vi och gick en sväng med bonus farfar och hunden. :) Vi stannade även kvar där och grillade. Så vi har vart lite här och där idag så det är ganska skönt att vara hemma och bara mysa nu. Adrian och Andreas kollar på tv så jag ska ta och försöka natta Adrian nu han ska inte kolla på action film ;)

Leila bakar

Nu är allt kalasande för mig över, ganska skönt om jag ska vara ärlig. Fick boken Leila bakar av Adrians farfar som jag önskat mig så nu kan jag baka en massa gott! Tycker det är så mysigt och roligt att baka, näsan lite avkopplande oxå. Adrian fick oxå presenter, 3 tuffa t-shirt.

Adrian har haft det lite jobbigt med magen nu på kvällen så vi får hoppas att det går över och att han somnar gott. Nu ska jag ta upp min lilla kille som badar med sin pappa, sen så blir det nattning för Adrian. Imorgon är Andreas ledig, älskar när han är hemma med oss.

Ni får ha en toppen kväll

PUSS

Strax fika!

Nu har vi ätit middag här hemma och snart kommer Adrians farfar och flickvän över på fika. Så det blir hallon och blåbärspaj, helt förälskad i den pajen. :)


Ska även bjuta på mina söta cupcakes :)
Kalas var det här!


Jag och Adrian har myst i soffan idag. Vi somnade båda två och sov i nästan 2 timmar. Super härligt.

Söndags sol

God morgon!
Jag och Adrian har smygit upp så gott som det går när man har en liten på 2 månader. Andreas brukar vara snäll och låta mig sova ut så idag tänkte jag att nu var det hans tur. Så Adrian ligger i babygymmet och jag ska ta tag i disken tänkte jag. Sen ska jag och Adrian gå ner till stan när det öppnar, måste byta mina nya regnkläder till en annan storlek. Sen beror det på lilla A hur länge vi kollar runt på stan. :)

Ha en mysig söndag!

Greppar han?

Adrian har idag tagit tag i massor med olika saker. Han har dels börjat ta tag i mitt hår när jag har det utsläppt. Det har han gjort några dagar. Sen så idag när han låg i vagnen så tog han tag i "svansen" på speldosan som hänger där, så låg han och höll i den så söt och nöjd. Vet inte om det är så att han bara råkar få tag på svansen och håret eller om han börjar lära sig att ta tag i saker.

Han är så rolig nu oxå för hela tiden så knyter han handen och har den uppe framför ansiktet. Han tittar inte hela tiden på den men vill gärna ha den framför sig så han lätt kan titta på den när han får lust. haha. Så himla söt min lilla älskling.



Det är så otroligt att man kan älska någon så ofattbart mycket. Varje gång han ler, skrattar och pratar så smälter jag. Jag får inte nog av honom. Ibland när han sovit en stund så vill jag bara att han ska vakna så jag kan pussa på honom i massor. Att bara få känna hans underbara doft och se hans fina ögon glittra av glädje. Jag skulle göra allt för honom och jag älskar honom mer än ord kan beskriva.♥

Full rulle!

Nu är det riktigt lungt och skönt här hemma, det har vart full rulle hela dagen. Men det har vart trevligt och jag har fpr många fina presenter. Adrian fick oxå en del fina saker han oxå :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Andreas en stund. Men det blir att lägga sig tidigt idag känner jag, är helt slut!

Tack för alla fina gratulationer oxå :)

PUSS

Idag är ingen vanlig dag!

För idag är det min 22 års dag!

Hurra Hurra Hurra!

Far och son



 



Mina fina killar idag♥

Bakmamma

Nu är mina dumlemuffins och cupcakes klara det ända är att det ska på frosting på cupcakesen. Men frostingen får bli imorgon. Min ammarhjärna gjorde lite fel så det blev en lite nyttigare variant av muffins då jag tog mindre smör. Trodde att de skulle bli torra men de blev ganska bra tycker jag. Adrian har vart snäll och go och charmat sin mormor och gammelmormor för fullt. :) Nu ligger han och hickar och pratar med Laban i babygymmet :)

Nu ska jag ta mig lite saft och sätta mig i soffan med mitt lilla hickmonster :)

Fin fina fredag

Fick ett roligt uppvaknande här på bloggen, jag är tydligen en av dagens rekommenderade bloggar på sidan föräldrarbloggar. Så det tackar vi för! :)

Jag har haft en underbar morgon då Andreas tog Adrian så jag fick osva ut. Det var guld värt, vaknade och Adrian fick mat och nu ligger han och sover. Jag ska snart göra mig i ordning då vi om en stund ska träffa min mormor och min syster, vi ska och handla och sen följer de med mig hit. Jag och min syster ska då baka en massa gott då det blir fullt hus här imorgon(smyger in lite fint att det är min födelsedag imorgon!). Sen ska även min mamma komma förbi när hon uträttat sina ärenden, så det blir fullt hus med tjejer Adrian har det inte lätt han! :)

Nu kom posten och jag och Adrian har fått paket från min faster och kusin så nu ska de öppnas :)

Ha en härlig dag!

PUSS

Tatuerings funderingar

Jag är så himla sugen på att tatuera mig igen, men jag kan inte riktigt komma fram till vad jag vill göra för motiv. Det började med att jag ville göra ett A på foten, ett A för min älskade Adrian så klart. Sen började jag fundera på att göra ett A eller skriva hela hans namn och då även ha några körsbärsblommor omkring på någe fint vis. Men då funderade jag på att sätta den någon annan stans. Men sen har jag kommit fram till att jag vill ha någonting på foten. Jag kom då att tänka på den hennatatueringen som jag gjorde i Tunisien, den var jag helt förälskad i. Men då är det så att jag inte vet hur jag ska få med Adrian i den, och jag vill ju göra en tatuering för honom. Men ska gå ner till tatueraren någon dag och prata med honom så får man se vad han kan komma med för förslag.



Här är hennatatueringen jag hade. Men jag skulle nog förändra lite på den men jag tycker att den är fin och kan absolut tänka mig någonting liknande. Men som ni hör så är jag inte riktigt säker på vad jag vill ha så blir att fundera och vänta tills jag är säker. :)



Här är min första tatuering som sitter på sidan av magen vid byxkanten. Sen har jag även en söt liten tingeling i svanken :)

Kvällsmys

Vi har just ätit super god mat, blev fläskfilé i chilisås. Adrian ligger och sover och jag ska mysa ner mig i soffan med nya HM och jotex katalogen.

Adrian har vart jätte mysig idag och han har börjat att "prata" jätte mycket. Så himla roligt och mysigt. Nu hoppas jag att han sover några timmar så jag hinner kolla igenom katalogerna! Ha en härlig kväll!

PUSS

Tuffing jeans

Vi var en sväng på babyproffsen och sen åkte vi ut till tuna park. Där hittade jag en tunika till mig från gina för bara 49kr, vilket klipp! Adrian fick så klart med sig mest saker hem som vanligt, men han är så värd det då han är en så snäll pojke! :) Han fick nya nappar ska prova nappar i latex och se om han tar dem bättre. Sen fick han även ny nappflaska och ny napp till den och ska även där se om han kommer ta det bättre. Sen hittade vi världens sötaste coolingbyxor till honom!


Riktigt tuffa jeans från HM. Köpte dem i storlek 68 så han får växa i dem, blir nog bra lite senare i höst. :) Dom var super mjuka och sköna oxå så de är bekväma för honom.

Morgon stund har guld i mun

God morgon. Vi har haft en riktigt mysmorgon här hemma med vår lilla Adrian. Han har legat i sängen med världens största smile och pratat och skrattat massor. De stunderna är så fantastiska och man blir så varm i hjärtat. Andreas är ledig idag oxå så vi ska ut till babyproffsen i alla fall. Sen ska han byta däck o fälgar på bilen då han köpt nya, suck. haha. Så vi får se vad jag och Adrian ska hitta på för skoj då.

Totalt fast!

Jag har ju börjat scrappa och blivit totalt fast i det. Så idag var jag nere på stan och skulle köpa till lite grejer men hittade ingenting som passade då allting var rosa och flickigt fint. Jag har då en liten pöjk och tycker då inte att det passar sig så nu har jag hittat en sida som jag beställt endel roliga saker från. Så nu väntar jag förväntansfullt på leverans så jag kan fortsätta med mitt album här hemma. Här hittar ni sidan som jag beställde ifrån.

Nu ska jag fortsätta mysa med mina killar som jag älskar mer än ord kan beskriva.



 

Andreas och en liten plutt Adrian bara en dag gammal.




 

En dag full av kärlek och minnen

Idag är det 2 år sen jag och min älskade Andreas förlovade oss i Saharaöknens soluppgång. En dag jag aldrig kommer att glömma♥



Så många fina minnen från Tunisienresan♥

Tänk att vi nu två år senare sitter här med världens finaste son på två månader.

Mys med god vän!

Jag och Adrian har haft ännu en mysa inne dag, vi var bara iväg till ica en sväng. Sen var min älskade vän Jasemin här ikväll, så himla mysigt. Hon betyder så himla mycket för mig. Vi åt gott, pratade massor, såg på tv och gottade oss med både godis och chips. :) Jag har precis nattat Adrian och han ligger just nu tyst och nöjd i sin säng, får se om han har lust att somna i bra tid ikväll oxå. Andreas kom precis hem så nu ska jag umgås med honom lite. Han är ledig nu i två dagar, toppen härligt. :)

Men ha en fin kväll

PUSS

Underbara kväll

Adrian sover sen klockan 22 och jag och Andreas sitter i vardagsrummet och pysslar. Jag fixar med fotoalbumet och ska snart börja scrapbooka. Får vi se hur det går då man är nybörjare på det, men ska bli kul. Andreas håller på och fixar i ordning ramen där vi avgjutit Adrians lilla fot i. Så himla skönt att få tid att pyssla och umgås på kvällarna.

Imorgon så kommer min kära vän Jasemin över och det ska bli så himla mys. Nu ska jag fortsätta pysslandet!

PUSS

Ny vecka

Just nu ligger vår lilla cooling i babygymmet och slår för fullt på laban och hans vänner! Jag har satt på en tvättmaskin och ska försöka att städa lite idag. Vi ska även ta oss en promenad till mamma och ta en fika då min morbror även skulle dit idag.

Adrian somnade vid 21.30 igår, andra kvällen i rad nu. Lite skillnad mot 24. som han annars brukar kunna somna. Hoppas att det kan fortsätta såhär det skulla vara jätte skönt.


Coola lilla killen nu på morgonen! :)
9 veckor idag.

Helgen

Jag och Adrian har vart ute hos mamma både idag och igår. Idag tog vi en långpromenad dit ut vilket var jätte skönt, förutom att jag fick skavsår! Men smällar man får ta! Adrian har haft en bra dag både idag och igår och jag sattsar mer på att få honom att sova mer om dagarna vilket ger resutlat i att han är en mycket gladare kille. Han har annars blivit så himla övertrött om kvällarna. Igår somnade han och jag i sängen redan vid 21 men det var skönt jag behövde ladda upp energin.

Hemma hos mamma så hittade jag boken om mig som hon lite halvhjärtat fyllt i. Men var kul att läsa det hon skrivit i alla fall, jag vägde tillexempel 2960g och var 47 cm lång när jag föddes. Jag fick mina fösta tänder när jag var 2,5 månad redan. Sa pappa när jag var 7 månader och mamma vid 8 månader. Var i alla fall kull att titta i.


Någon mer än vi som ser likheter mellan Adrian och Rocky från Jönssonligan?haha





 

Adrian är jätte intresserad av min syster Emma. Han kan inte släppa henne med bliken och skrattar och ler jätte mycket mot henne. Så himla kul att se.

Nu ska jag fortsätta kvällen med mina killar!
PUSS

2 månader

Igår blev vår Adrian 2 månader. Är så otroligt häftigt och underbart att se honom växa och utvecklas.

Adrian 2 månader:

*Väger 5675g och är 57,2 cm lång.
*Fäster blicken jätte bra.
*Är stadig i nacken, ibland som man förlorar kontrollen bara. :)
*Har rullat från mage till rygg 3 ggr.
*Är världerns gladaste kille på morgonen.
*Älskar att suga på tummen och händerna.
*Börjar kunna leka själv i babygymmet och babysittern mer och mer.
*Älskar att bada.
*Börjar bli intresserad av tvn
*Älskar att ligga i sängen och lyssna och titta på labanmobilen
*Sover ca 2-3 timmars perioder på nätterna


Adrian igår 2 månader och super glad :)

Ett litet tips!

Kan rekomendera att framkalla kort hos FUJI nu då man får framkalla 100 kort för 29:- Riktigt toppen!


Här kan ni hitta erbjudandet FUJI 

En helt toppen fika med sötis bebisar!

Nu är jag och Adrian hemma efter en toppen fika hos malin, Moa och Arne. Där var även Nadja, Noak och deras lilla Angelina. Var jätte trevligt, ååh vad jag tycker att det är kul och skönt att träffa andra med små bebisar. Sköt att man funnit några nya vänner som då har bebisar eftersom jag är det första att skaffa barn bland mina vänner. Sen så bjöds det på en jätte god paj. Adrian har vart snäll men vill som vanligt inte ligga själv allt för mycket. Just nu ligger han i babygymmet och gymmar så jag har hunnit sätta på både tvätt och diskmaskin. Så tänkte jag börja lite smått med maten nu medans han underhåller sig själv en stund!

Tiny Love

Den här "boken" köpte jag åt Adrian idag. Så kan han ligga på mage och titta på bilderna och samtidigt då träna nacken, toppen! Så bra då det är en sida med svart, vit och röda bilder och sen på den andra siden mer färgglada bilder. Boken kommer från tiny love.


En liten tungviktare!

Har vart på läkarkontroll nu och det gick jätte bra. Adrian växer för fullt! Nu väger han hela 5675g och är 57,2 lång. När läkaren undersökte honom så charmade Adrian honom totalt! :) Låg och log, skrattade och pratade för fullt. Så kul att se att han är så glad i andra människor. När läkaren skulle släppa ner honom på skötbordet för att kolla reflex eller om det var nacken minns inte. Men i alla fall så sa läkaren till Adrian att nu kommer du nog bli lite ledsen, men inte Adrian han han skrattade bara och kräktes lite. haha!

Om ett tag ska vi till sjukhuset för hörselkontroll då de inte kunde göra det på ena örat när Adrian var nyfödd, han hade fostervatten kvar i örat då. Så fullt upp med läkarbesök idag!

Men sen efter det så ska vi till min älskade syster och Adrians lilla moster som fyller 6 år idag. :)

 

En mysig dag med mina grabbar!

Idag har Andreas vart ledig och vi har haft en toppen dag lilla familjen. Vi gick till parken zoo där vi kollade på djuren och spleade på chokladhjulet, inte för att vi hade någon tur på det men kul var det! Adrian har sovit hela tiden, vaknade bara en gång och ville ha mat. Efter parken zoo gick vi till tuna park en sväng där jag kollade efter skor men hittade inga som jag fastnade för. Sen på vägen hem gick vi förbi spicy hot och hämtade med oss mat, Adrian var inte lika glad i att ligga i vagnen på vägen hem men var nöjd och glad när han fick ligga i vår famn. Nu badar mina killar och sen så fortsätter kvällen i soffan. Vi får hoppas att Adrian inte somnar allt för sent då vi ska upp tidigt imorgon, vi ska på 2 månaders läkarkontrollen.

Nu ska jag ta upp lillplutten från badet så ska han få lite mat! Ha en härlig kväll !

PUSS

Var det slumpen?

Vad hände? Jo min lilla kille låg på mage i babygymmet och vände sig om till rygg. Jag tänkte att han säkert bara råkade göra det så vände tillbaka honom på mage, men visst gjorde han det igen. Han vände sig från mage till rygg tre ggr, jag tror inte han gillar att ligga på mage! Min starka lilla kille!

8 veckor

Idag blev min plutt hela 8 veckor. Som jag säger varje vecka så kan jag inte förstå att tiden går så otroligt snabbt. Han är ju så mycket större redan nu. Han ler och leker i sitt babygym, han lyssnar och tittar runt på omgivningen massor. Han älskar att vara i famnen när man går omkring och bara se sig omkring. Han är mammas lilla älskling♥


En liten plutt Adrian första kvällen ute i den stora världen♥ 


En lite större plutt här 6 veckor och super glad :)

Egen tid

Nu har mina killar gått ut på en kvällspromenad så att jag kan få lite egen tid här hemma. Det är guld! Så nu ska jag ta mig en lång dusch och bara vara en liten stund innan mina älsklingar kommer hem. Även om jag älskar att vara mamma och att vara hemma med Adrian så är det så skönt när man får en stund för sig själv. Det är inte ofta så man får passa på att njuta av de stunderna.

PUSS

Underbar dag i Norrköping

Vilken underbar dag jag och Adrian haft. Han har vart världens snällsate lilla pojke, jag blir så ruskigt stolt! Han sov först hela vägen till Norrköping, när vi var framma vid Sports Camp området så vaknade han och ville ha mat. Sen under invigningen fick han på sig sina fina hörselskydd och det gick jätte bra med dem den här gången. Så nu har Adrian sett Kevin Borg för första gången, han tyckte att det var så bra så att han somnade gott. Haha. Sen sov han när vi kom till bonus mormor och jag han även äta där innan han vaknade igen. Då var det dax för mat och sen en massa mys och bus med mig och bonus mormor. :) Sen så somnade han och sov hela vägen hem till Eskilstuna igen.
Nu har jag och Andreas ätit och Adrian ligger i babygymmet och busar och snart ska han få ta sig ett mysigt bad innan vi ska mysa och sen förhoppningsvis somna. :) 

 

 
Adrian så söt i sina hörselskydd! haha

 
Jag och Adrian dansar till Kevin Borg. Sen bonus mormor Marie och Adrian som vill äta upp sin hand!

Norrköping idag.

God morgon! Är ruskigt trött idag har haft en bebis som har legat och bökat och haft sig nästan hela natten. Nu sover mina killar och jag har precis duschat. Så skönt att bara sitta uppe en liten stund själv. Idag åker jag och Adrian till Norrköping med min pappa. Ska bli så himla kul att komma dit och träffa Marie. Sen så är det bra att åka en längre bit med bil och se hur Adrian reagerar på det eftersom vi ska åka till Öland om en månad. Nu ska jag fortsätta här hemma så man hinner fixa lite innan plutten vaknar och ska ha mat. Sen får jag förhoppningsvis somna om i bilen!

Ha en fin dag!

PUSS

Förvånad bebis!

Idag pumpade jag ur lite bröstmjölk för att vi skulle se om Adrian tog nappflaska. Vill så klart inte sluta amma men det kan vara bra någon gång att Andreas kan mata honom. Men vår lilla son förstod inte alls vad det var han fick i munen och hur han skulle göra, låg bara med gapande mun och såg mycket förvånad ut! haha. Sötis!

Snart kommer Andreas hem och då ska han sätta upp tvn i sovrummet och sen ikväll ska vi se på film och bara mysa i sängen hela kvällen! mys mys. :)

Tummen rätt i mun!

Adrian ligger just nu i sin säng och kollar på labanmobilen som spelar för honom, han älskar att ligga och lyssna och titta på den! Sen när den slutar ser han helt paff ut! haha. Adrian har börjat bli mer och mer intresserad av sina tummar, och vi som inte ville att han skulle börja med tummen för det kan vara svårare att sluta med. Men vad ska man göra när han blir nöjd när han lyckas få tummen i munen. Läste även i boken somna utan gråt att när barnen börjar försöka få händer och fingar i munen så övar de även på att styra sina händer.

Vi har precis haft mamma och Emma på besök här, så skönt med lite besök. Andreas jobbar så jag och Adrian har en mysahemma dag idag då vi imorgon ska åka till Norrköping över dagen. Tänkte att det kanske blir lite mycket för honom imorgon så bättre då att ha en lugn dag idag. Ska bli så kul att komma dit och visa upp lilla Adrian för bonusmormor! :)

Nä nu måste jag skruva upp labanmobilen!

En riktigt shopping dag!

Ja idag så stödde vi pengar omkring oss! Jag fick gå själv en stund på tunda park och "råkade" då hitta lite nya kläder. Äntligen hittade jag lite sommarkläder till mig själv som jag var i behov av. Sedan åkte vi till elgiganten och köpte oss en tv till sovrummet. Har vart emot det bra länge men nu när vi fått Adrian och det är så mysigt att ligga och amma honom i sängen så föll även jag för tv i sovrummet träsket...

Nu ska jag ta min lilla älskling som nyss vaknade. Hoppas ni får en härlig kväll.

God morgon!

Ja idag är det en bra morgon. Adrian somnasomnade sent igår han var inte så sugen på att somna in. Så hela kvällen somnade han till i ett par minuter och sen vaknade man igen. Han somnade sedan in vid 24 och vaknade vid 3 och ville ha mat. Då åt han och somnade om, så himla skönt. Så nu ligger han och leker i sitt babygym och hickar men han börjar tröttna på att ligga där. Tror han börjar bli trött igen så vi ska nog ta och krypa ner oss i sängen snart igen.

Det är ju ruskväder idag oxå, burr. Känns lite höstigt. Vi får se vad man ska hitta på i ruskvädret men en tur till apoteket ska det nog bli i alla fall. Jaja vi får se nu ska jag ta min mysunge och krypa ner i sängen!

IKEA dag

Har haft en toppen dag i västerås idag. Hittade lite smått och gott på IKEA som vanligt :) Adrian fick en söt liten skallra, en mobil med fiskar som vi ska ha över skötbordet och små fingerfigurer som ser ut som fiskar. Tänkte att han kanske kan tycka de är roliga att se på när man leker med honom. Vi får se! Sen köpte vi hem ramar så nu har vi ramat in några kort som även ska upp på väggarna. Så mysigt att ha lite familjefoton. Sen kom vi hem med lite annat smått och gott!

KORALL MobilFABLER Skallra
Adrians söta mobil och skallra :)

Adriran var i alla fall en snäll kille när vi var i västerås, så himla skönt när man åker iväg och han är nöjd. en vi får se om det kan vara en utvecklings fas han är i, han vill se allting och vara med. Ligga i vegnen är inge roligt just nu och när man bär honom så måste man hålla honom så att han ska kunna se allting.

Nu ska jag kolla till mina killar hör att Adrian börjar gnälla igen. Man vill ju inte alls somna in. Ligger med världens största ögon och kollar runt!

God Natt på er!

Total lycka!

Ååh min älskade har fått fast jobb på jula. Så himla underbart! Av 1700 sökande så är han en av de 20 som får fast anställning, så det är ju ganska bra måste jag säga!


Vi hade ju ruskig otur för samma vecka som vi fick veta att vi väntade barn så la volvo första varslet och Andreas fick sluta. Men han har haft tur och jobbat på mekonomen extra hela tiden. Men det här är ju toppen, vilken bra dag det här blev nu då! :)

En tuff natt!

Börjar fundera på om Adrian är i en ny utveklingsfas redan nu, fast han blir ju 8 veckor på måndag. Han har vart ganska gnällig de senaste 2 dagarna och på kvällarna vill han inte komma till ro. Är jätte svårt att få honom att somna och han somnar efter mycket om och men tätt intill mig. Inatt så vaknade han klockan 2.15 och somande om klockan 4.50 så skoja inte om jag var trött då.. Han hade världens största ögon under hela tiden men han kunde inte hålla gäsparna borta så trött var han ju. Jag säger att det är tur att han är så himla söt och go på morgonen när han vaknar. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig ordning, idag så ska vi ju till IKEA och lite sådär. :)

PUSS

Dansande Adde!

Just nu dansar Andreas med Adrian till rix fm. Adrian älskar musik och dans och blir jätte nöjd och lugn utav det. Han har vart en liten gnällputte idag så man gör allt för att han ska vara lugn och glad. Vi har i alla fall haft två trevliga promenader. Först träffade vi Nadja och Malin med deras små söta flickor, kul att man träffat några från föräldrargruppen som man har kontakt med. Alltid skönt att träffa andra föräldrar då de vet hur det kan vara och man kan prata en massa bebis utan att kännas allt för tråkig :P Sen träffade vi en annan Malin från mitt jobb och hennes lilla dotter och det var oxå jätte trevligt. Så kul att se hennes dotter som är 8 månader helt sjukt att Adrian oxå ska bli så stor om bara ett halvår!

Imorgon ska vi åka till IKEA med Mikaela och Pontus så det ska bli skoj. Får hoppas att Adrian får en bättre dag imorgon då. Nu ska vi äta blir bakpotatis, sallad och ishavsröra ska bli riktigt gott! jag bara ÄLSKAR bakpotatis :)

Hoppas ni får en fin kväll!

PUSS

Härlig promenad i regnet.

Just nu håller jag på att laga lite mat och Adrian sover gott i bärselet. Han älskar att häng i den och gungas av mina steg och lyssna på mitt hjärta som slår hårt för honom♥ Vi var ute på en lång promenad idag vilket var jätte skönt och Adrian sov så gott i vagnen hela tiden. Det regnade och jag kan tänka mig att det är härligt att ligga i vagnen och lyssna på hur regnet smattrar. På vägen hem stannade vi och handlade lite på hemköp och där träffade vi Malin, Arne och deras super söta Moa. Var kul att träffas en snabbis och prata lite bebis och så klart att se deras lilla skatt. Nu ska jag fortsätta med maten så den är klar tills älskling kommer hem. Gud vad vi saknar honom när han är iväg en hel dag.


 
Min älskade son♥

Gårdagen

Hallå! Min lilla skatt ligger just nu och sover och när han vaknar så ska vi ut på en liten promenad om det inte börjar regna. Tror vi ska ta och hyra oss en film och bara mysa hemma sen. Igår hade vi det trevligt på parken zoo, Adrian var en liten gnällspik och ville inte ligga ensam i vagnen så jag fick gå med honom nästan hela tiden. Men när han fick vara i famnen så var han nöjd. Vi hade tur med vädret kom några droppar men ingenting som störde och djuren var i full gång. Den lilla apungen var så galet söt och liten och mamman var så rar och smekte ryggen på den lilla hela tiden.

  

En liten stund gick det bra att ligga och mysa i vagnen i alla fall :)





En tokig liten Adrian imorse! :)

Jag och min plutt


Jag och min lilla kärlek idag.
Nu ska jag ta min lilla kille som håller på att vakna.
Så nu blir det på med kläder och mat sen ska vi iväg.

Parken zoo idag!

Idag fyller Adrian hela 7 veckor och det ska firas med en tur på parken zoo. Är inte toppen väder men bara att hoppas att regnet håller sig borta. Men regnjackan ska med i alla fall. Ska i alla fall bli mysigt, vi ska dit med mamma, mormor och Emma. Nu ska jag packa ihop skötväskan medan Adrian sover!

PUSS

Sovstund

Blev då ingen städning här inte. Adrian vaknade precis innan jag skulle börja och d var det mat, blöja och lite bebislek han ville ha. Sen så la vi oss i soffan och har nu sovit i 2 timmar! haha, skönt som tusan. Nu ska vi gå en sväng till hemköp och hitta på vad det ska bli för middag. Städningen får bli en annan dag!

PUSS

Städning på G!

Jag och Adrian kom precis hem efter att vart hos mamma en sväng. Gick dit och hem så himla skönt, och det är så himla skönt väder ute då det inte är för varmt. Adrian sover nu och jag ska försöka att hinna dammsuga, så önska mig lycka till! haha

Långdragen kväll.

Suck! Adrian somnade för ca 30 min sen. Så tråkigt när han somnar så sent, han gjorde det igår oxå. Vet inte vad som hänt med våra kvällsrutiner de här dagarna. Har röjt undan lite här hemma nu och ska strax krypa ner i sängen. Egen tid får man glömma när han somnar så sent. De säger att bebisar ska sova runt 18 timmar varje dygn, det gör då inte vår lilla kille! Han vill vara vaken och med hela tiden. Jätte kul så klart men han blir dels övertrött och gnällig då på kvällen och sen att man inte hinner att göra så mycket med hemmet och sig själv.

Annars har vi haft en bra dag vi vaknade vid 11.15 så skönt att han i alla fall kan sova länge på morgonen. Sen så var han vaken ända tills vi gick iväg till tuna park vid 15 tiden. Så himla skönt det var att gå dit ut. Hälsade på Andreas på jobbet och sen så gick jag och Adrian en sväng där inne. Blev att fynda lite kläder till Adrian, super bra när man hittar en massa fina kläder i lite större storlekar på rean till Adrian. Sen träffade jag på ett av paren från föräldragruppen, så kul att träffas och höra om hur andra har och har haft det. När tuna park stängde gick vi till Andreas som slutade jobbet då och vi åkte ut till hans mamma och grillade. Gott gott. Adrian fick en massa fina presenter oxå. Dels en resesäng, vilket var toppen. Kommer vara bra att ha när vi ska till Öland dels, men sen även en massa andra gånger skulle jag gissa på. När vi var påväg hem så somnade Adrian gott i bilen så vi passade på att övningsköra. Var första gången med Andreas som handledar, och det var säkert ett år sen jag körde sist. Men det gick jätte bra i alla fall och körde först runt på volvo sen mot willys, genom hällby och sen vid ekebyridskola så tog Andreas över för Adrian vaknade. Så det var jätte kul att det gick så bra. Planen är att jag i alla fall ska köra halva vägen till Öland, så måste öva massor inför det nu. Ska tusan ta tag i att fixa körkortet nu!

Det var lite utav vår dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda lite energi inför en ny dag imorgon!

God natt

PUSS

Jag och min älskade Adrians dag!

Idag har jag och Adrian haft en toppen dag. Gick ner på stan en sväng där jag hittade liten sommardress till Adrian. Sen så gick vi till sylvia där vi mötte upp Jasemin och Jessica fikade där en stund och det var trevligt och så hinmla skönt att sitta i skuggan. Sen gick vi hem till min mormor där jag bytte på Adrian sen gick vi till hemköp och på vägen träffade vi även min mamma. Så handlade och nu är jag hemma och lagar mat, Adrian är i bärselet och sover så gott mot mitt bröst. Det är toppen att ha honom så när han inte vill ligga själv och man har saker att göra hemma.

Jag blir så himla glad och stolt över honom när man är iväg och han är så snäll. Tycker att det bara blir lättare och lättare att göra saker med honom. Mammas fina älskling♥



Adrian var ett riktigt litet charmtroll idag på morgonen :)

Nu ska jag fixa färdigt maten tills Andreas kommer hem, blir kyklinggryta med ris ikväll. Sen så blir det familjemys i soffan. Ha en härlig fredags kväll

PUSS

Idag var vi med i tidningen!



Hihi en lite ihop tryckt Adrian ;)

Fina presenter åt Adrian :)

Mina fina vänner Jasemin och Veronica åkte hem för ett tag sen. Var så himla trevligt med besök och att bara sitta och prata om allt möjligt. Blir så klart en del prat om bebis och graviditeter! Jasemin hade med sig så otroligt fina presenter till Adrian men det blir mamma som får en massa med skoj pyssel! :) Det var en scrapbook och en ram där man ska göra hans lilla hand eller fot i gips och sen en bild på honom.

 

Adrian har haft en lite tråkig dag idag, tror han tycker värmen är jobbig! Men han sover så gott nu och gjorde till och från under tiden Veronica och Jasemin var här.

Nu så ska jag lägga mig i soffan en stund, Adrian lär vakna snart. Andreas borde vara hemma nu snart oxå han har vart iväg på äventyr idag!

PUSS

Stora killen!

Idag var vi på BVC och Adrian växer så otroligt bra vilket är så skönt. Han väger hela 4985g och är 55,8 lång. När han föddes var han så liten vägde 3520g och var 49 lång, så han har vuxit till sig på sina 6 veckor.

Nu ligger han i sitt fina labangym och tittar på figurerna samtidigt som han hickar! Jag hade planer på att vi skulle ta och sova lite middag då jag är riktigt trött idag. Lite senare idag så kommer två underbara vänner över så det ser jag fram emot. Nu ska jag gå och prata med min lilla sötnos lite! :)

PUSS

RSS 2.0