Adrian krattar o donar på tomten iklädd hj...

foto205 (MMS)

Adrian krattar o donar på tomten iklädd hjälm. Han tänker på säkerheten :)

Lek i gräset

Finaste utsikten från soldäcket♥




Adrian visar hur han flygit flygplan :)

Sensommar sol

Vilken härlig sensommar dag vi fick. Jag och Adrian har försökt njuta så mycket vi kan utan allt för många måsten. Andreas jobbar på bra här hemma. Just nu istallerar han och sätter upp spotligh på altanen och soldäcket.

Jag och Adrian tog oss en promenad i området och stannade till för lek i en lekpark. Mysigt att promenera på en stig längst skogen. Vi har även hunnit med lek på tomten och jag passade på att sola lite när Adrian sov nap. Pappa/morfar var även förbi en sväng och busade upp Adrian. :-)

Max har idag fått gå ut på tomten och utforska. Mycket spännande, men än så länge håller han sig kring tomten. Skönt det i alla fall.

Nu ska vi åka in till stan för att byta ett par gardiner jag köpte igår. Blev lite fel storlek, skulle ha 100 och råkade köpa 160. Haha! Håller tummarna hår för att de har dessa i 100 nu! Vill så gärna få upp gardiner i köket nu!

Välkommen hem till oss

Vi börjar passande nog med bilder på hallen. Det är det rummet som är i princip färdigt. Det som är kvar är att vi ska byta till en anna spelgel. Men det är ingenting som prioriteras just nu.





 Tog lång tid att få upp bilder nu när vi surfar via Andreas mobil. Så 2 bilder blir det att börja med. Det kommer mer eftersom. :-)

Det här är det bästa vi har gjort!

Vi har börjat hunnit boa in oss ganska bra redan nu i huset och vi stortrivs. Kan inte föreställa mig att någonsin flytta härifrån! Det är ett så oroligt mysig, lungt, tryggt och fint område vi flyttat till. Kan inte riktigt förstå hur lungt det är. Jag är uppvuxen och har alltid bott inne i stan med massa muller och ljud. Här vaknar vi upp till fåglarnas kvitter (eller åskoväder som inatt! ;-) ). Ett härligt lugn smyger över familjen här, eller inte just Adrian som är inne i värsta trots perioden just nu. Många djupa andetag blir det!

Bottenvåningen har kommit i ordning ganska bra. Gardiner och lite annat som saknas annar känns det bra. Övervångingen kommer ta lite längre tid att bli klar med då det behövs lite nya golv, tapeter och möbler. Just nu är det ganska tomt där uppe, men det ska vi nog snart ordna till.

Imorgon blir det att köpa gardiner och sen även en tur till ikea. Får se omdet följer med oss någonting hem imorgon eller om vi ska boa in oss lite mer och känns efter vad vi vill ha.

Ska försöka få ihop några bilder snart också! Nu ska jag lägga mig och läsa teori.

fåglarna kvittar, det är helt tyst på gata...

foto192 (MMS)

fåglarna kvittar, det är helt tyst på gatan och solen skiner Vilken morgon. Känns helt underbart, kan inte riktigt ta in att vi bor här nu. Flytten gick jätte bra och vi fick så mycket hjälp av vänner o familj. Nu börjar det stora jobbet, att komma i ordning!

Nu soffläge!

Nu pustar jag ut för en stund. Helt slut i kroppen! Men nu kan vi i alla fall kalla oss husägare påriktigt då alla papper är underskrivna. Känns otroligt bra.

Känns även otroligt bra efter mötet på banken. Räntorna hade gått ner och i alla fall hade hon gett oss samma "rabbatt" på de nya lägra räntorna. Det tackar vi för då vi får en lägra boendekostnad, wihoo!

Nu varvar vi ner i soffan och skålar i ett glas dooleys. Känns som ett bra avslut. Ser självklar på true talent, men blir nog att irra runt och små packa i reklamerna. :-)

Morgonen innan flytt

Familjen sover vidare men jag kunde inte somna om efter att jag vaknat. För mycket tankar och för mycket att göra för att slappna av. Idag ska vi även till banken och fylla i alla pappaer, så idag är vi husägare på riktigt! Men kan tyvär inte börja flytta först imorgon då städfirman kommer imorgon och vi vill gärna se att det blir städat.

Vi var förbi huset igår då vi skulle prata om vad vi skulle betala för ute möbler, gräsklippare, häxklippare(?), stegar, skottkärra, skottspade mm. Haha, tror dock inte att det heter skottspade menn ni förstår!
(Och jag ska bo i hus!! Haha). Fick allting för ett riktigt bra pris så deet känns bra att slippa tänka på att behöva köpa allt det där nytt.


Adrian längtar efter att få leka på tomten. Igår när vi var där sprang han till lekstugan direkt. Men den måste vi måla om på insidan ser inte så fin ut. Sen har vi höst/vinter äpllen på trädet ni ser där. Vem vill komma över och fika äppelpaj i höst då? ;-)

Halkbana - Chek!

Vi är hemma igen efter en trevlig middag ute i Roxnäs där det var fullt hus. Pappa, Mia, Anna, Stina, Filip och vi så klart! Riktigt trevligt och gott! Skönt att komma ut ur huset en stund också.

Halkbanan idag gick över förväntan och det var faktiskt riktigt roligt. Dels för att handledaren/läraren var riktigt roligt och lite små bitter på någe vis. Jag och en annan tjej fick köra ihop och vi skrattade som tusan i bilen åt oss och åt alla andra ;-) Skönt att även ha det avklarat nu, två steg kvar nu!

Nu ska jag fortsätta se på efterlyst!

Kaos

Här hemma packas, skruvas och röjs det för fullt. Fy så det ser ut! Men om 2 dagar så kan vi börjar packa upp, så jag längtar! Mår så dåligt när det bara är kaos hemma.

Om en timme ska jag iväg och göra halkbanan och jag är så otroligt nervös. Men försöker att glömma det, alla säger att det är såå roligt. Så jag får hoppas och tro på det då. Ett steg närmare körkortet i alla fall!

Nej nu blir det lunch innan jag ska iväg!

Saknad

Nu myser jag och Adrian i soffan framför Aladdin efter jobb och dagis. Solen skiner ute men jag har noll ork för att ta oss ut just nu. Tror även att Adrian är ganska nöjd med det också. Han hade tydligen saknat mig och Andreas på dagis idag och frågat massor efter oss. Mitt hjärta gör så ont av att höra det♥ Men han har det bra där och det är nog bara i början nu efter sommarlovet. Tyvär ser livet ut så att man måste jobba ;-)

Andreas jobbar sent ikväll och jag måste plugga teori. Imorgon ska jag även göra halkbanan och jag är så ruskigt nervös. Alla säger att det är super kul men jag är typ livrädd! Haha, men det ska nog gå bra... hoppas jag...

Bra semester avslut

Vi har haft en underbar dag idag, perfekt avslut på semestern! Har hunnit packa ännu mer och vi börjar nu se ljuset i tunneln! Tog oss även en paus från all röra här hemma och åkte till parken zoo. Kanske sista gången för i år. Adrian hade så roligt och var alldeles till sig!

Adrian somnade redan 19ikväll och imorgon är det dagis start. Men vi har inte pratat så mycket om det då han får så svårt att sova när det är något nytt som ska hända eller liknande. Som när vi skulle flyga, då kunde han inte alls komma till ro kvällen innan då han bara pratade om att flyga flygplan. Så känns som bäst att vi inte pratat så mycket om dagis starten än och så får vi ta det imorgon bitti. Får hoppas på att det går bra. Mamma hjärtat gör lite ont att behöva lämna honom där igen då man är så van att vara hemma med honom nu igen. Men han saknar kompisarna och kommer ha så kul så!


Mitt hjärta som mest bara säger naje just nu ;-) Pappa var tokig på middagen ikväll då Adrian bara tjatade om mer spagetti. Då öste pappa på spagetti till Adrian. Då var han lycklig. haha.

I fredags

I fredags var vi i Stockholm och roade oss. Andreas fick köra ferrari och jag fick shoppa. ;-)




Adrians nya skor. Hoppas på att de kommer passa perfekt till våren.


En liten cd låda till Adrians rum.


Köpte även sötaste lilla ljuslyktan inne på Lagerhaus.


Två burkar fick även följa med hem.


Nya byxor och en topp/tröja fick även följa med hem. Sen lite annat smått och gott som jag inte fotat.

Sista dagen

God morgon!

Sista dagen på semestern innan jag jobbar 2 dagar och sen är ledig 7 igen. Så synd om mig är det då ändå inte! Andreas har vart iväg och handlat frukost och nu står han och gör i ordning en riktigt festlig frukost. Lovely!

Idag fortsätter packandet och sen ska jag försöka smita ner på stan en liten sväng. Adrian börjar dagis imorgon efter sommarlovet och det behövs fyllas på i dagisgarderoben. Mjuka långbyxor är ett stort måste då han vuxit ur nästan alla sina under sommaren. Sen har han det mesta, något par gympaskor skulle han även behöva. Hans börjar nästan bli lite små nu. Gud så han växer just nu!

Nej nu blir det frukost innan packandet drar igång!

Samos del 2.

Tänkte visa er lite mer bilder från resan, denna gång blir det lite Adrian gobitar.

Snyggingen min♥

Det bodde 4 sköldpaddor på hotellområdet. Sötaste skylten.





Om en vecka

Ute faller regnet och det är riktigt burrigt. Men det är perfekt packarväder då man får 0 lust att visa sig ute idag. Sen har vi en del kvar att packa som köket tillexempel. Men vi ligger ganska bra till i alla fall känns det som nu ;-)

Tänk att om en vecka bor vi i hus! Känns helt galet men fantastiskt. Kommer dock bli ganska tufft på morgonen när Andreas inte kan lämna Adrian. Men vi hoppas på att jag ska klara körkortet så snart som möjligt. Har ju redan bokat tid för skrivning och uppkörning. Så bara att hålla tummarna för att jag fixar det då! Men har lite tid kvar för att förbereda mig i alla fall.


Mycket snart leker Adrian omkring på vår tomt och i sin lekstuga.

Alla nöjda och glada efter dagen

Vilken dag vi haft, alla är riktigt nöjda och glada efter den här dagen! Adrian har vart på sagostigen med morfar och Mia. Oj så skoj han haft det och så mycket han hade att berätta när vi hämtade honom. Goa unge!

Vi har spenderat dagen i Stockholm. Andreas har kört ferrari och var som ett litet barn på julafton. Han log stort för sig själv, läänge kan jag tala om. För att sen göra mig lika glad blev det shopping på Nacka forum. Vilket underbart köpcentrum, dit kommer vi absolut att åka igen. Fick med oss en hel del fina saker hem. Kläder, skor, leksak och inredning.

Den här ljuva toppen/tröjan fick följa med hem från Gina Tricot. Så mjuk!

Lägger in bilder från dagen imorgon och då även lite med från shoppingen. Nu blir det CSI XL!

Samos del 1.













Som ni ser har vi haft det underbart. Dagar på stranden med strålande sol och massa bad och sandbygge. Har så många härliga semesterbiler att visa er. Men delar upp det så det inte blir så mycket på en gång ;-)

Lång väntan för dagisflytten

Dagen har rusat förbi och vi har hunnit med en hel del. Packat kartonger, packat upp, tvättat, hälsat på mamma/mormor, handlat massor med godis från godisland och firat svärfar som fyller år. NU har vi landat i soffan mätta efter sen pizza middag så vi inte orkat öppna godispåsen. Får bli imorgon istället.

Imorgon ska vi till Stockholm, Andreas ska köra ferrari. Sen får vi se om det blir att göra stan eller om det blir gröna lund. Adrian ska vara med sin morfar och Mia, de skulle till sagostigen. Så han kommer nog att få det skoj.

Måste även försöka få tillbaka hans rutiner, nu somnar han så sent om kvällarna och det fungerar inte när det är dagis start på måndag. På tal om dagis så ringde vi barnomsorgsenheten idag ang. dagisflytt. Fick veta att om vi har tur så kommer vi in först i aug 2012 till de som vi sökt. Känns riktigt tråkigt att han ska behöva vänta så länge. Då kommer han vara ett år äldre och förstå mer. Han kommer hunnit få mer vänner och trygghet där han går nu. Så blir ännu jobbigare att slita upp honom där ifrån då. Men det är bara att hoppas att det kommer gå bra när det nu blir.

Nu ska jag fortsätta göra kväll här hemma i röran!

Morgon shopping inför hösten

God Morgon!

Här hemma njuter vi över att vara hemma och Adrian leker non stop. Men när man tittar på termometern och det står 17 grader och man ser hur löven redan nu börjat gulna på träden, japp hösten är på ingång. Då längtar man tillbaka lite extra till de 30-35 grader vi haft i en hel vecka.

Men för att roa mig själv så blev det lite internet shopping här på morgonen. Ett par höstskor till Adrian och det blev ett par kavat. Han hade deras vinterskor förra året och vi var super nöjda. Så nu fick det bli kavat även till hösten.

Sen fick det även bli nya sängkläder till mig och Andreas. Jag älskar randigt på sängkläder!

Home sweet home

Nu är vi hemma igen efter en underbar semester på Samos. Men det är alltid skönt att komma hem även om jag hade kunnat stanna några dagar hem. Men som sagt borta bra men hemma bäst. Om det var någon som var lycklig över att vara hemma var Adrian som började leka på sitt rum på en gång♥

Jag och Andreas har landat i soffan och blev överkörda av en enorm trötthet. Så nu blir det att lägga sig i sängen och se på tv. Ååh så skönt det kommer bli att få sova i våran egen säng igen, den är saknad om något.


Har bara överfört bilder från första dagen på Samos. Så för att avsluta kvällen och en härlig semester tycker jag det passar med den här. Jag och min busiga lilla kärlek med massor med spring i benen ;-)

Vi njuter

Sitter här på en solig balkong i Samos med en Pina Colada och njuter. Adrian och Andreas tar ett bad för att tvätta av sig allt saltvatten. Njuter på stranden om dagarna i 30-35 graders värme och sol, men det blir aldrig för varmt då det fläktar skönt här på ön.

Resan har gått bra och flyget blev inte allt försenat vilket var skönt. Vi solar, badar, dricker gott, njuter av familjetid och goda middagar. Precis så som det ska vara på semestern. Nu kom sällskapet över och snart är det dax att göra sig i ordning till kvällen.


Bjuder på en badbild på mina favoriter♥

semestern börjar bra. Något fel med bromsa...

foto191 (MMS)

semestern börjar bra. Något fel med bromsarna på planet så var bara att glatt stiga ur o nu vänta på besked. Adrian sover i alla fall gott o vi passar på ut göra arlanda. Nu kan det i alla fall bara bli bättre.

en förväntansfull och trött liten kille. :...

foto188 (MMS)

en förväntansfull och trött liten kille. :) nu ska vi iväg o njuta!

Timmarna innan

Så, då ligger Adrian i sängen och förhoppningsvis somnar han. Vi försökte att hålla honom vaken och skippa middagsluren men tillslut blev han för trött och somnade. Men han fick bara sova i 15 min då ungefär, så förhoppnigsvis är han trött nu.

Allting är packat och katten är lämnad. Det som är kvar att åka ner i väskorna är tandborstar, tandkräm, hårborste och Adrians Nicke Nyfiken. Har städat upp här hemma och bäddat rent i sängen. Mycket skönare och roligare att komma hem då.

Vi ska också försöka att somna tidigt ikväll då vi ska åka från stan 2.30 inatt. Så vi har en lång natt/dag framför oss imorgon. Med Adrian kan man heller inte räkna med för mycket sömn under resan inatt/morgon då det kommer vara så mycket intryck ;-)

Nu ska vi njuta till 100% av semestern. Återkommer om en vecka ingen med förhoppningsvis en hel del fina minnen och bilder.

Mitt upp i packningen

Här hemma har vi resväskor utspridda över golvet. Det ligger kläder, skor, leksaker och en hel del massa annat lite överallt här hemma. Packandet är i full gång och resefebern är som bortblåst. Nu har jag koll på läget.

Adrian var hemma hos sin morfar igår så vi kunde uträtta det sista inför resan. Apoteket besöktes, vi växlade pengar, köpte presenter och några nya leksaker och en ny bok till Adrian som han får på flygplanet. Det var så bra sist för då hade han någonting nytt att roa sig med under flygresan.

Så skönt det ska bli att komma iväg! Kollade igår hur väderet såg ut för veckan som vi ska vara där och det var en stor sol för hela veckan. Lovely!

Nu ska jag fortsätta att njuta av morgonen tillsammans med min lilla stjärna. Andreas är iväg och köper frukost, mums!

Resefeber

Jag tror minsann att resefebern har börjat smyga sig på hos mig! Kunde inte alls somna om nu på morgonen. Ligger bara och tänker och planerar om vad som ska packas ner och vad som är det sista som måste inhandlas. Jag ett planeringsfreak och måste ha kontroll på allt + att jag hatar att känna att man glömt en massa.

Jag har aldrig riktigt haft resefeber innan vi fick Adrian. Nu har man en extra att tänka och packa åt. Sen att han är den viktigaste och med älskade av alla gör att en liten bit av oro även smyger sig på. Ibland börjar jag tänka, att vad utsätter jag mitt barn för. Ut och flyga med honom hur kan jag utsätta honom för den faran! Men som man brukar höra så är det farligare att sätta sig i bilen varje dag. Men jag älskar att han får chansen att åka på sin andra utomlandsresa. Även om han inte kommer minnas den så kommer vi alltid minnas resan och om hur kul ha hade (förhoppningsvis). Sen kommer vi ha en massa bilder som även de kommer påminna oss om det.

Två dagar till avresan nu och vid den här tiden kommer flyget att gå. Så vi längtar så bli så underbart att komma iväg och bara ha det gött med kär familj. Så kul för Adrian att få åka med farmor, bonus farfar, farbror, faster, Pontus + oss så klart. ;-) Tror att han kommer njuta för fullt♥

Nej nu måste jag hämta papper och penna, det kom upp för många komihåg saker!!


Bjuder på en bild på mina älskade från Kroatien förra året.

Städar söndag

Här i Eskilstuna har vi gråväder idag och regnet öser ner. Men det gör mig inte så mycket. Men (peppar, peppar!) jag börjar känna mig bättre nu till och från. Vi ska försöka få ordning på hemmet här då det lyckats förfalla ganska bra under tiden som jag vart dålig. Ska även försöka packa några kartonger om jag orkar. Blir så utslagen när jag tar alvedon+ipren.

Nu myser vi av morgonen här hemma och väntar på att klockan ska slå 15.00 då Andreas startar sin semester! Och om bara 3 dagar sitter vi på flyget till Grekland! Wihoo!


Adrian för ett år sen på planet till Kroatien. Ska bli så otroligt roligt att se hur han reagerar på att flyga denna gång. Han älskar flygplan just nu så han kommer nog bli helt tokig när vi kommer till flygplatsen och ser alla plan. :-)

Vi längtar

Flytten närmar sig med stormsteg och vi längtar någe extremt just nu. Vill bara flytta in och boa in oss. Vi har så otroligt mycket idéer och planer. Men mycket får vänta tills vi boat in oss och vi vet hur vi vill ha det lite mer.

Jag bjuder på en liten bildbomb så kanske ni förstår varför vi längtar så otroligt!


En puderrosa dröm

Sitter ensam här hemma då Andreas jobbar och Adrian sover. Andreas jobbar sista dagen imorgon och sen har vi äntligen semester tillsammans. Och förhoppningsvis ska vi kunna njuta till 100% utan onda tänder och jobbiga förkylningar.

Idag gick vi ner på stan en snabbis då jag hade några ärenden att uträtta och ett av dem var att fylla på med ipren och alvedon. Jag sprang igenom HM och råkade springa på en puderrosa dröm som var tvungen att följa med hem. Kommer bli super fin i Grekland när man bättrat på brännan lite. :-)


Fick inte till någon bra bild men denna får duga.

Nu ska jag njuta av en lugn kväll i ensamheten. Men visst kan det vara skönt att vara ensam ibland.

Ut till paradiset idag

Om 40 min så kommer Mia och hämtar oss, då åker vi ut till paradiset. Pappa skulle vara iväg på jobb över dagen men skulle skynda sig hem då han ville busa med Adrian så klart. Blir skönt att komma ut dit, Adrian älskar att vara där.

Men innan ska vi stanna till vid apoteket. Ska köpa hem ipren också, har hört att man kan ta både alvedon och ipren för bättre resultat. Och det är helt ofarligt då det är två olika värksamma ämnen i dem. Så jag gör allt för att bli av med det onda och svullna. Annars blir det ännu en akut tid till tandläkaren på måndag, jag bara MÅSTE vara bra på onsdag.

Nej nu ska jag smörja in Adrian och packa det vi ska ta med oss.

Hämska nätter

Dy nätterna är riktigt jobbiga just nu. Då den värsta smärtan kommer också. Har vaknat fleraa gånger inatt och det gör så otroligt ont, nästan som att tänderna ska spricka.

Vi tar oss ut till min mormor och bror idag igen, där får jag hjälp med Adrian och han får leka av sig. Bada i sin pool och ha det gött. Kan lika bra kurera mig där som här hemma. Så får det bli.

Jag börjar bli så otoligt nervös över att det inte ska bli bra i munnen innan resan. Jag vill ju kunna äta och njuta av massor med grekisk mat när jag är där. Nu kan jag typ bara äta kräm och mos.. Men vi siktar på att det ska blivit bra innan resan.

Ha en ljuvlig dag ute i solen nu! Jag ska få i mig lite kräm sen hoppar vi på cykeln.

Kvällen är här

Adrian har precis lagt sig efter att vi kvällsmyst i sängen och tittat på bärgarns hejdlösa historier. Älskade barn så lycklig han gör oss♥

Nu ska vi gotta oss här hemma med lite chokladpudding. Mums, men det börjar bli jobbigt nu att i två dagar bara kunnat äta flytande föda. Provade att äta lite av Andreas pizza tidigare idag men avvaktar med för mycket tugg mat. Tråkigt som tusan, men jag vill inte få infektion eller så nu när det är så nära inpå resan. Sen är det också rötmånad som gör det ännu viktigare att vara försiktig. Sen gör det fortfarande ont att tugga så jag fortsätter med krämer och soppa som föda. Haha.

Nej nu blir det kvällsgott med kärleken

Morgon

Jag känner att jag mest klagat här på bloggen den senaste tiden. Så vi hoppar över att prata om min sömnlösa natt då jag haft så ont i munnen...

Idag skiner solen och det ska bli riktigt fint väder. Vi åker nog ut till min mormor och bror som bor i mamma och deras hus då de är på semester. Där kan Adrian få busa och leka med dem lite och jag kan få vila lite eller i alla fall bara få lite hjälp. Det behöver jag idag. Sen blir det så klar en massa mys med lille vaplen som nu fått ett namn. Torres heter hen och ja min familj är fotbollsnördar. Trodde inte jag skulle bli så förälskad i denna lilla varelse som jag är, han är ju helt fantastisk♥

Nehe, om man skulle försöka få i sig lite kräm. Typ det jag klarar av att äta nu.

Hemma från tandläkaren

Nu ligger jag hemma nerbäddad i sängen. Det gick bra hos tandläkaren även om det var väldigt jobbigt. Halva min visdomstand har kommit fram och resten är det fortfarande tandkött över. Där samlas det bakterier då det inte går att borsta där under och på grund av det som jag får ont till och från. Men har inte haft så ont som jag haft nu. Så tandläkaren har tagit bort tandköttet som låg kvar över tanden så det slipper samlas bakerier där. Så förhoppningvis blir det bättre nu och jag slipper dra ut tanden.

Så även om jag är bedövad nu så är jag svullen och har ont. Om en timma får jag äta och dricka, men kommer nog bli flytande föda för mig idag då det är ett öppet sår i munnen. Känns inte så bra att äta då?! Ska i alla fall börja med att ta elvedon för att slippa känna för mycket när bedövningen släpper sen.

Har i alla fall sjukskrivit mig nu och det känns bra att slippa slösa på mina semesterdagar när jag i alla fall inte njuter och utnyttjar dem, Så nu kan jag i lugn och ro kurera mig och se till att bli frisk till nästa vecka. Vi hoppas på det i alla fall.

Sämsta semestern

Det här är inte sant. Vilken jävla piss semester jag har. Jag som bara vill njuta av dagarna tillsammans med min Adrian. Men det är svårt när problem efter problem dyker upp. Först förkyld första två semesterveckorna. När de äntligen släppt så börjar min visdomstand strula igen. Så nu sitter jag och väntar på att folktandvården ska ringa upp. Jag ser ju inte riktigt klok ut helt svullen på ena sidan och ont som f*an har jag...

Skönt för Adrian att komma iväg till lådbilslandet med farmor och bonus farfar. Det kommer han nog uppskattas :-)

Jaha, 11.15 väntar tandläkaren på mig. Vilken fest!
RSS 2.0