Ny vecka och nytt jobb för Andreas.

Nu är det tillbaka till vardagen här hemma. Andreas böjade på sitt jobb på JULA idag och de ska då åka till Skara över natten. Är så himla glad för att han har fast jobb igen. Adrian ligger och sover just nu och jag har passat på att göra mig i ordning. Vi ska ner på stan här sen och bta en väska som jag köpt, det var några tråkiga märken på mig såg jag när jag kom hem. Sen så kommer min mormor över så kommer Adrians mormor hit och hämtar upp oss sen. Vi ska alla sova över hos mamma idag och det ska bli så mys. :) Riktigt så att jag längtar.
Nu vaknade lilla älsklingen!

Ha en fin måndag

Underbara söndag

Vi har haft en jätte mysig söndag. Åkte ut till min mamma och var där en stund, sen åkte vi ut till tuna park en sväng. Handlade en FIX fleecoverall till Adrian, hittade nu äntligen en som jag fastnade för. Sen här på kvällen så kom Mikaela över Adrians faster, alltid lika trevligt. Hon stannade och åt lite tacos med oss. Min kära far och Mia kom oxå förbi en liten snabbis nu på kvällen, men Adrian sov så de var oss de fick hälsa på. Någon som känner igen kanske? Det är inte oss folk vill komma och hälsa på längre ;) haha. Adrian fick i alla fall an fin t-shirt som det stod MIN MORFAR ÄR SNÄLLAST I HELA VÄRLDEN på :)

Nu är det i alla fall lungt här hemma, Adrian sover och Andreas packar. Han han första dagen på nya jobbet imorgon(JULA) och de ska då åka till skara och vara borta över natten. Kommer kännas så himla konstigt att Andreas ska sova borta är så van att ha honom vid min sida om natten. Men han tycker nog att det ska bli skönt att få sova en hel natt utan avbrott ;) Var ett tag sen det hände. Jag och Adrian ska i alla fall passa på och sova hos min mamma, ska bli så mys att bli lite ompysslad. Så vi ska ha riktig myskväll där och Emma är så himla glad över att vi ska sova där :) Så det ska nog gå bra i alla fall att vara utan vår stora älskling. :)

Nu ska jag också passa på att packa lite innan det blir lite soffmys och sen att sova. Förstår inte att jag är så otroligt trött om kvällarna. Eller jo det gör jag ju, det är ju min lilla son som inte låter mig sova helt om nätterna ;) haha.

God natt på er i alla fall!

Vilken dag!

Vilken dag det här blev! Vi åkte till tuna park och på vägen dit så slutade vår "kära" bli att fungera, stod på bron mot tuna park. Inte så roligt att stå där med en liten bebis som tycker det blev jätte tråkigt. Det blev jätte varmt i bilen och jag och Adrian kunde ju inte går ur för det var ju en större väg. Som tur efter en stund så stannade en vänlig själ och boxerade oss till mekonomen, annars hade vi nog fått väntat en stund på boxering. Inte nog med det så gick min skjorta sönder i bilen då jag skulle amma Adrian så fick gå med bara ett amningslinne på tuna park! haha. Andreas fixade och trixade och jag och Adrian underhöll oss på tuna park, fick bli ett par jeans och en boddy åt vår lilla älskling. Andreas fick igång bilen i alla fall, tur det. Vi åkte sen ut till Adrians farmor och bonus farfar där Andreas fixade lite mer med bilen och sen så blev det och grilla där ute. Årets sista grillning antagligen, blev ganska kallt.

Adrian håller på att somna in, blev lite senare idag då vi var borta men hoppas det inte gör något. Vi ska nu kolla på film, bedtime stories.


Vår underbara lilla älskilng idag

Tidig morgon

Adrian vaknade klockan 6 och ville upp och leka då. Så nu ligger han i babygymmet och leker och pratar. Jag piggnade till rätt sanbbt nu när jag gick upp, skönt. Ska ta och äta lite nu när han roar sig själv för en stund. Idag är det lördag och vi ska hem till min mamma sen, blev inte att åka dit då hon kom hem så sent och jag var trött. Men indag blir det ut och mysa med dem.

Trötter

Jag är så himla trött har vart det de senaste dagarna, min ögon går i kors på nätterna när Adrian vill ha mat. Tror jag ligger efter med sömnen så blir nog tidigt i säng för mig ikväll. Adrian somnade redan vid 18.30 ikväll, så skönt för honom han var så trött. Det blir bara lättare och lättare att få honom att somna in för natten själv. Idag sa att inte ett ljud utan somnade på en gång nästan efter amningen. Så duktig kille. :)

För mig nu blir det ensamt fredagsmys i soffan då Andreas är och pysslar med bilen. Men jag klarar mig, ska moffa godis, tända ljus och se på tv. Sen som sagt blir det tidigt i säng för mig.

Kanske ska berätta vad vi handlade när vi var i vingåker. Vi kom hem med en del fynd :) Adrian fick en lundmyr body, lundmys sockor till hösten/vintern så himla mysiga. En laban tröja och en tjockare mössa från POP. Jag fick med mig en skjorta från tiger och en höst/vår jacka från Filippa K. Super nöjd och super duper priser :) Andreas fick mid sig en väst till hösten och ett par skor, oxå riktiga fynd. :) Orkar inte lägga ut några bilder nu.

Nu ska jag krypa ner i soffan se på tv och höra hur regnet smattrar mot taket. :)

God natt på er

PUSS

Jag och...

0-7d24a3e6b666ac7618dbf8cd478efcc3.png

Kolla varifrån!

Jag och Adde ser på IDOL o Adde sitter o skrattar åt det. :) fick med oss en del kap från vingåker, ni får se sen.

Fredag

God morgon! Natten har vart helt okej, vaknade av att Adrian låg och pratade med sina vänner som hänger i spelmobilen vid 2.30. Efter en stund sen ville han få lite mat, men han har haft lite svårare än vanligt att somna in. Men nu ligger han pigg och glad i babygymmet och pratar i massor!

Idag ska vi åka till vingåker och förhoppningsvis fynda med oss en massa kläder hem. Ska i alla fall handla till Adrian :) Sen så ska vi hem till min mamma och hälsa på. Sen ikväll blir det fredags mys, fy vad den här veckan flygit fram.

Hoppas ni får en fin fredag!

PUSS

Promenad och möte på banken

Vid 12 ska jag och Adrian möta upp Maria och hennes kusinbarn, vi ska då ta oss en promenad i kanske den sista sommar solen. Man vet ju aldrig. Ska bli trevligt i alla fall. Sen ska jag och Adrian möta upp Andreas och vi ska då till banken där vi ska öppna ett sparkonto åt Adrian. Inte för att han behöver det kanske då han redan har tre som hans nära och kära öppnat åt honom. Men vi känner att vi också vill spara åt våran lilla stjärna!

Nu ska jag försöka hitta några kläder som jag kan ha på mig, idag är en dag då jag inte tycker att jag äger några kläder fast garderoben är full!

PUSS

Äntligen

Äntligen är Adrian tillbaka till sina gamla nattrutiner, eller i alla fall för natten. Han har sovit mellan 3-4 timmar innan han vaknar och vill äta. Så himla skönt. Han har ju varit lite bökig nu 3 nätter i rad annars och sen blev det bara värre efter sprutan. Men nu sover han som han brukar. Skönt för både honom och mig :)

Nu ligger har i babygymmet med BÅDA händerna i munnen. Haha, det är nya favoriten att äta på sin händer, gör det hela tiden och så dreglar han massor! haha.

Nu ska jag passa på att äta frukost nu när gymmet är roligt!

Tar igen sig

Adrian är helt slut efter en jobbig natt. Orkar bara vara vaken och glad en liten stund sen efter en stund blir han trött och lite gnällig. Men efter lite mat eller vaggande i famnen så somnar han in och sover gott. Men är tråkigt då han somnar nästan på en gång när han får mat så han orkar inte äta sig mätt, så har blivit att små amma idag. Men vad gör man inte för sin älsking när han inte är på topp.

Nu sover Adrian och Andreas i soffan och de ser så ruskigt söta ut mina killar. När de vaknar ska vi ut till tuna park en snabbis och köpa present till Adrians farfar, får se om man hinner ta sig en chai latte då jag är så rukisgt sugen på det.

PUSS

Dumma spruta!

Vi har haft en ganska jobbig natt här hemma med vår lilla älskling. Han har bara sovit 1 timma i taget så vi har turats om att ta hand om lilla pyret under natten. Tror att det vart sprutan som spökat för honom under natten, och nu på morgonen gav vi honom ännu en alvedon då han var ledsen och lite varm. Han har sovit i över 1,30 timma nu på morgonen, skönt för honom. Det är ju jobbigt för honom oxå. Han är lite piggare och gladare nu i alla fall viket är skönt.

Det är riktigt höst väder ute så vi myser inne idag. Ikväll ska vi till Adrians farfar och gratta honom, han fyllde år när vi var på Öland. Men innan det så myser och slappar vi hemma. Skönt.

PUSS

Städning och en massa mys

Nu har vi STOR städat här hemma. Har dammsugit, skurat, tvättat, Andreas har tvättat dönster då jag inte kan det. När jag gör det så måste Andreas göra om det så lika bra att låta honom sköta det(ingen idé att lära sig heller då han gör det ;)) haha. Har även börjat små damma här hemma men får ta resten någon annan dag.

Adrians temp började stiga lite för en stund sen så gav honom en alvedon lite i förebyggande. Inge roligt om han skulle få hög feber. Tycker även att han vart tröttare än vanligt nu under dagen, kan det bero på sprutorna? Men han har ju även sovit dåligt om nätterna så kan ju även vara det..

Adrian har då passat på att mysa vi somnade i soffan någon timma och sen var han vaken en stund. Men blev snabbt trött och somnade på mig så han fick ligga kvar så. Är det inte det mysigaste när de somnar över bröstet och man bara kan lukta och pussa en massa på dem? Jag bara älskar de stunderna.


En liten Adrian på 2 veckor sover på mig.
Sötis♥

Första sprutorna tagna.

Nu har Adrian fått sina första sprutor, det gick bra även om han inte alls tyckte att det var någe roligt. Han sov när han fick första sprutan så vaknade då och blev ledsen, sen den andra sprutan var jätte dum tyckte han! Tog en stund innan han lugnade ner sig men somnade då snabbt i pappas famn sen.

Nu ligger han i babygymmet och han har vart en jätte glad kille sen han vaknade så det är skönt. Nu får vi hoppas att han inte får någe ont eller feber.

Vuxit hade han oxå gjort vägde hela 6890 g ocg var 62cm  lång, vår lilla knubbis ;)

PUSS

SOV Adrian!

Vet inte vad det är med Adrian han sover så himla dåligt och oroligt om nätterna, nu är det tredje natten. Jag blir helt slut av att vakna med 1-2 timmars mellanrum. Vad har hänt, förut sov han i alla fall 3 timmar och ibland 4. Läst att utvecklingsperioden kan spöka men trodde han hade den på öland då han vägrade äta, men den kan ju hålla i sig. Typiskt mammigt att man måste ha en förklaring på allt, haha. Men jag vill ju att han ska SOVA så jag får sova. :P

Idag är det i alla fall dax för spruta, så vi hoppas på att det går bra- vet inte varför det inte skulle göra det igentligen, men bara jobbigt att vår lilla Adrian kommer tycka att det gör ont. Larvig jag är! haha


En trött mamma

Tävling



Jag är nu med och tävlar om en ny HEADER och Mouziee som även har en tävlingsblogg. Vad med du med!
Tävlingen avslutas den 4 september.


Som ni ser så skulle jag behöva vinna den här tävlingen! Haha

Ny vecka

Då var det ny vecka igen och Adrian blir då 13 veckor idag. Idag har vi tagit det lungt vilket behövdes nu efter dop och semester. Vi var ute på en promenad runt djurgården och sen har vi myst och busat på Adrians nya lektäcke som han fick igår. :) Vi tänkte åka ut till Adrians farmor lite senare och fika, vi har MASSOR med tårta kvar från igår som vi tänkte få hjälp med att äta upp. ;)

Imorgon ska vi till BVC och Adrians ska få sina första vaccinationer, det känns inte så roligt men de måste ju tas. Bara hoppas att han inte får feber sen efter det, ska i alla fall bli spännande och se hur mycket vår kille vuxit. :)

Ha en fortsatt härlig måndag!

PUSS

Karl Adrians dag

Idag döptes vår älskade lilla Karl Adrian (Adrian som tilltalsnamn). Dopet var jätte fint och Adrian var så snäll hela tiden, han somnade till och med mot slutet utav dopet. Han gav inte ett ljud från sig när han fick vattnet på sig, men han älskar att bada så de trodde vi inte heller att han skulle göra.

Prästen var helt underbar och härlig, Adrian var jätte glad i henne och log och pratade till henne för fullt innan dopet. Psalmerna vi valt var jätte fina och sången pappa sjöng var jätte fin. Så minnesfullt att han sjöng på Adrians dop tycker jag.

Efter dopet var det fika och presentöppning och Adrian fick så mycket fina presenter. En minnesvärd dag 090823♥


Jag, Adrian, Andreas, Filip(gudfar & morbror) och Mikaela(gudmor & faster)


Morfar sjunger låten Det är du


Gudmor, Andreas, Adrian som här har somnat, prästen, jag och gudfar


Adrian sover gott i dopklänning som även hans far är döpt i.
Prästen berättade för oss att det betyder lycka att sova i sin dopklänning.


Presentöppning, vi fick hjälp av moster Emma ;)

 



 

Här är Adrians fina presenter som han fick.

2 laban serviser (ska byta den ena) + bestick
2 Elsa Beskow serviser
2 muminskålar + mugg + skedar
Nalle Puh skål + mugg
Tummen bestick
2 Laban böcker
1 tummen bok
1 Elsa Beskow bok
BRIO Läsa gå vagn
Bamse bultbräda
Halsband men hänge där Adrians namn ska stå
Presentkort för fotografering hos Mariah Lejon
Lektäcke
Tröja
2 sparkonton

Så ett STORT tack till alla kära vänner och familj som delade denna dag med oss och vår son.




Efter dopet följde Mikaela och Pontus med hem till oss, Pontus var kav någon timma och sen åkte han iväg. Mikaela stannade hela kvällen här och det var jätte trevligt. Vi badade Adrian, åt pizza och Adrian var en toppen göad och snäll kille hela kvällen också. Nu är Andreas i garaget en sväng och skulle fixa någonting med bilen och Adrian sover. Jag ska fylla i hans bok om dopet så det är klart medans minnet är färskt. Sen blir det att sova för min del!

PUSS





 

Idag invigde vi hoppgungan!

Adrian provade sin hoppgunga för första gången idag och se så kul han tyckte att det var en liten stund i alla fall ;)

En lördag som bara flygit förbi!

Adrian sover nu för natten hoppas jag då vi har lite kvar att fixa här hemma. Den här dagen har bara flygit förbi och jag är så glad för att vi åkte hem en dag tidigare. Vi ska strax äta blir strips, kyckling och sås ska bli gott gott. Sen ska jag baka en plåt kärleksmums till och så ska jag måla naglarna sen kan jag bara njuta utav lördagen.

Jag var även nere på stan en sväng och köpte mig 2 par byxor, känns riktigt bra att ha byxor som passar nu. SÅ jag är riktigt nöjd i alla fall:) Alltid kul att få någe nytt i garderoben.

Nu ska vi äta, ha en toppen kväll mina vänner!

PUSS

Han vill, men det går inte riktigt!

Ser ut som Adrian har fått mitt tålamod, det lilla jag har ;) haha. Han har ju konnat greppa tag om saker som legat på marken brevid honom eller så men nu så håller han på och vill greppa tag om hunden i labangymmet. Men den åker ju bara undan för honom, han försöker kanske 2 ggr sen blir han arg och gnäller lite sen fortsätter han igen. Haha, så kul att se. Ibland hjälper jag honom och håller fast hunden men då blir han sur för att han inte kan få in den i munnen. Haha. Inte lätt inte, men vad roligt det är att se hur han kämpar för att få tag på hunden. Så häftigt att se hur han hela tiden vill och lär sig nya saker.


En glad liten kille

God morgon.

Vad underbart det var att sova i sin egen säng inatt. Adrian vaknade nu strax innan 7 och ville inte somna om, men jag ska inte klaga på det då han somnar så tidigt om kvällarna vilket är skönt. Det är ju på kvällen som man vill ha egentid och börja med tokigheter som att rensa ur skåpen här i köket, vilket jag fick för mig igår kväll! Nej, jag är inte gravid! haha. När jag var gravid kunde jag börja med stora och konstiga projekt här hemma dag som natt kändes det som.  När Andreas vaknar ska jag sätta igång och baka, sen måste jag ner på stan och hitta ett par byxor, ångest att prova byxor då man inte ser ut som man gjorde innan i kroppen. Men det ska fixas till så småningom,.


Nä nu måste jag hjälpa Adrian i babygymmet, han börjar bli arg!

PUSS

Borta bra men hemma bäst

Även om vi haft världens mysigaste semester vi lilla familjen så är det så underbart skönt att vara hemma igen. Som man säger borta bra men hemma bäst. Adrian sover sedan 30 min och vi har ätit och slappar nu framför tv´n. Har hunnit tvätta och packa upp det mesta men är lite kvar. Pappa har vart här och vi har gått igenom låten som han ska spela och sjunga på dopet på söndag, kommer bli jätte fint. Det är bra att ha en pappa som jobbar med musik ibland då han kunde få tag på noter till en låt som noterna är omöjliga att få tag på annars. :)  Ååh vad fint det kommer bli och texten är så otroligt fin och passande för ett dop.

Imorgon blir det handla det sista till dopet och så ska jag baka lite oxå är planen.

Nu ska jag fortsätta att njuta över att vara hemma!

PUSS


Tack för en helt fantastisk semester älskling

Vi är...

0-59eda4cfa573bbe6ae56e7c2fdc6214e.png

Kolla varifrån!

Vi är på väg hem nu. Tråkigt att semestern är slut men skönt att komma hem! Har lite att förbereda inför dopet på söndag.

En dag vid havet

Dagen har vart väldigt lugn och vi har inte vart ute på några utflyckter idag. Vi sov till 9 och slappade här hemma i stugan en bra stund. Sedan åkte vi ner till hamnen där vi åt lunch och promenerade en liten sväng. Gick sen iväg och spelade minigolf som Andreas till slut vann, Adrian var så snäll och sov under hela spelet. Sedan gick vi och åt glass, de har massa med olika glasställen här men kan ju bero på att vi är i en sommarstad! Gick sedan till köpcentret där vi handlade lite och sen åkte vi till stugan. Adrian sover sedan stax innan 19 och vi har grillat och kollar nu på fridrotts VM.

Imorgon är sista dagen här på Öland så vi ska städa ur stugan och packa lite sen får vi se var dagen tar oss imorgon!

Ha en härlig kväll

PUSS

Turist varning!

Idag har vi vart riktigt turistiga här på Öland. Vi åkte först till borgholms slott vilket var riktigt häftigt att se. Adrian brydde sig inte alls och sov ända tills vi skulle gå där ifrån. Efter det åkte vi in till Borgholm där vi åt och kollade runt i affärer, men blev inget handlat idag. När vi fått nog att Borgholm så åkte vi till Solidens slott. Det var fint och jätte fina parket omkring slottet, men var inte någe speciellt annars. Men nu har vi sett det oxå.

Nu är vi hemma i stugan igen och Adrian ska snart badas och nattas. Är så himla skönt att han somnat så tidigt de dagar vi vart här så att jag och Andreas får tid för varandra.


Jag på borgholms slott

Andreas och Adde vid Soliden slott

Lejontämjaren Adde!

Utvecklingsfas 12 veckor?

Har börjat fundera på om Adrian är i en ny utvecklingsfas. Han sover mycket mer än han brukar om dagarna. Sen på kvällarna kan han strula lite är ledsen och vill inte somna. Ingenting har hjälpt och han vill heller inte äta då på kvällen. Men sen när han sovit så är han en så nöjd kille igen. Har ej boken med mig så minns inte hur denna utvecklingsfas ska visa sig. Men ikväll så var han så nöjd åt bra och somnade så nöjd i resesängen, så det var så skönt att det inte var några ledsna miner ikväll.

Shopping

Dagen har vi spenderat i otroligt mysiga Kalmar. Idag fick vi se lite mer av stan och det är super fint och mysigt med många små gator med kullersten, toppen när man går med vagnen. :) Idag blev det i alla fall lite shopping till mig. Från kalmar fick jag med mig en blus från MONKI som jag ska ha till dopet, toppen fin. Sen ett par pilgrims örhängen och ett långt linne från MQ. Mycket nöjd med de jag handlat.

Vi har även vart på IKEA här och handlade lite till hemmet. Man kan ju inte gå på IKEA utan att köpa med sig en massa saker som man inte tänkt. Blev lite underlägg, skålar och en mjuskis leksak som spelar en melodi till Adrian. Är igentligen en hel del massa vi behöver från IKEA men får ej plats i bilen nu.

Adrian har vart jätte snäll som vanligt hela dagen och sover massor. Nu sover han även för natten så det är skönt, så nu blir det mys med god grillad mat för mig och Andreas. Får passa på att grilla nu när man kan :)

Imorgon skulle solen skina så då åker vi till bödasand och nuter lite kan även åka till Borgholm då imorgon. Så det kommer nog bli mysigt.

PUSS

Snuttis unge!

Adrian har börjat med lite nya tokigheter nu. Han älskar ju att suga på sin tumme innan han ska sova men nu så ibland väljer han bort tummen och snuttar på armen på sin labansnuttefilt istället. Tok! haha

Adrian 3 månader

Idag fyller vår lilla älskling 3 månader.

*Sover 3 timmars perioder om nätterna.
*Är som en inställd klocka somnad mellan 19-20. Vaknar runt 00.30, 3,30, 4,30 och 8 och vill ha mat.
*Är vaken 1,5 timma sen vill somna om.
*Pratar med oss massor
*Lyssnar och tittar efter ljud.
*Tittar efter mig och Andreas när vi lämnar ett rum.
*Rullar från mage till rygg så fort man lägger honom på mage
*Annvänder storlek 56 och 62 i kläder
*Älskar att suga på händerna och tummen.
*Vill gärna somna med tummen i munnen.
*Älskar att titta på tv.
*Kan ligga i babygymmet en längre stund och leka själv
*Dregglar en hel del
*Älskar att titta och röra sina händer
*Tycker det är kul att stå och hoppa på oss.
*Ler ofta och stort
*Är super nyfiken och vill vara med och se ALLT!
*Börjar att greppa saker lite
*Stora favoriten är att bada, han skrattar, ler och sprattlar för fullt.


En riktigt glad liten skitunge här haha



Det blir ju bara mysigare och mysigare ju mer "med" han blir. Han pratar, ler skrattar åt oss. Han är så snäll och älskar att vara ute i farten. Vill vara med och se ALLT som händer så nu här på Öland är bärselet toppen!

Ölands djurpark

Idag åkte vi till Ölands djur och nöjespark. Vi hade det kul och trevligt och strosade omkring bland djuren. De hade en massa med olika djur och framförallt en massa olika sorters apor, och apor är alltid roliga att kolla på. Sen hade de även en massa med olika djurungar, lejonungarna var såå söta :) Efter parken så gick vi även på tivolit en liten stund. Sen åkte vi unt lite med bilen här omkring och stannade till vid en väderkvarn vid havet, var så himla fint där. Det är ju så fint landskap här på Öland. Men vad det blåser! haha.


Det var spännande att kolla på gätterna tyckte Adrian.



Lycklig mamma som ÄLSKAR sockervadd


Killarna vid kvarnen

Adrian är just nu JÄTTE trött och ledsen så jag hoppas att han snart vill somna. När han somnat så blir det grillning som gäller för oss.

Ha en trevlig kväll

PUSS

Shopping i Kalmar

Vi hade en mysig kväll igår med god grillad mat, en snäll son som somnade vid 19.40, Vi kollade sen på sällskapsresan och spelade lite kort, kortspel är ju någonting som här till när man är på sverige semester. :)

Vi började dagen med att ta en promenad till stranden och havet, det är ju så härligt och fint. Det var mulet på morgonen och förmiddagen men nu så är det en stor sol. Efter promenaden åkte vi in till Kalmar och gick lite i affärer. Vi får åka dit någon mer dag då allt inte var öppet, men nog blev det lite shopping i alla fall. :) Vi hittade så fina skor till Adrian så nu har han sina första converse i jeans tyg :) Super coola. Sen fick han två fina body´s. En där det står I ♥ DDY och på baksidan DDY ♥ ME och sen en lika dan fast med MMY.

 


De här fina skyltarna och hjärtat får även följa mes oss hem från Öland.


Tack för denna fina resa älskling♥


Adrian sköter sig exemplariskt här på Öland. Sover, äter, skrattar och pratar om vartannat. Så mysigt. Just nu river han babygymmet, haha!

Ikväll blir det tacos ute på altanen och sen mys med film och kortspel. :)

PUSS

Nu är vi framme

Nu är i framme på otroligt fina Öland, det lilla vi hunnit se än så länge. Vi sitter i vår mysiga lilla stuga med ett glas vin(alkoholfritt), det är ju ändå semester nu ;) Adrian liller i babygymmet och prattar och hickar som vanligt...

Bilresan gick så otroligt bra så både jag och Andreas är super stolta över vår lilla kille. Han sov nästan hela vägen, var vaken i kanske 15 minuter sammanlagt. Sen så stannade vi och åt och då var han ju vaken under den tiden och fick vila ryggen lite. Nu blir det mys i stugan ikväll med tända ljus och god mat, hade planerat att grilla men började regna nu så får se hur det blir med den saken.

Ha en härlig kväll

PUSS

Fredags mys

Nu blir det mys i soffan efter allt packande, Andreas har packat in det mesta i bilen så vi slipper göra det imorgon bitti. Nu ska vi bara njuta av semester! Ni får ha det toppen här hemma. Kommer att bligga från Öland så ni kan läsa om hur bra vi har det ;)

Puss och sov så gott

Lunch på tuna park

Idag har jag, Andreas och Adrian vart ute på tuna park. Hittade ingenting skoj att handla men lika bra att spara allt som har med shopping att göra tills Öland. Vi träffade i alla fall på Pirre och Maria där ute som vi då tog en lunch med. Var trevligt och gott och Adrian sov gott i sin vagn under tiden.

Nu har vi hållt på och packat här hemma och är nästan klara, bara lite saker som vi får packa ner imorgon innan vi åker kvar. Adrian somnade på Andreas nu och när han vaknar ska vi åka över med Max till mormor, ska även gratta henne eftersom hon fyller år idag.

Sen blir det att krypa ner i sängen ganska skapligt eftersom vi ska försöka åka ganska skapligt imorgon. Det ska bli så himla mysigt att komma iväg på lite semester tillsammans med min lilla familj

Tråk Tråk

Håller just nu på att packa väskorna, på lördag åker vi ju till Öland. Ska bli så kul och skönt att komma iväg men det är ju så mycket som ska med när man har bebis. Det är tur att vi fått låna takbox så vi kan fylla även den. haha. :)

När Andreas gick ner till källaren för att hämta väskorna passade han på att ta ner mina mamma kläder. Fick en liten nostalgi tripp av att se dem och var så klart tvungen att prova några, men jag fyllde inte alls i dem lika bra nu å tur är väll det. haha :) Vi får se någon gång kanske man får annvändning av dem igen, vå får ju hoppas det i alla fall :)


Älskade den här tröjan från HM

Tokstolle!

Matade nyss Adrian och rätt som det är så släpper han allt som har med mat att göra och tittar upp på mig och börjar skratta. Haha, så himla roligt och sött och det är inte första gången som han gör så. Man kan ju inte annat än skratta och bara älska honom i MASSOR, min lilla tokstolle! :)



Min runda och goa lilla kille :)

En heldag med farmor och farfar för Adrian :)

Nu ligger Adrian i sin säng och tittar o lyssnar på labanmobilen, han bara älskar den. Pratar MASSOR med den oxå, så kul att se och höra. Han har haft det så bra med sin farmor och farfar idag och han har tydligen var jätte snäll, vad de berättat för mig i alla fall ;) haha. Först var han ju med bonus farfar och jag och farmor åkte iväg och uträttade lite ärenden i olika affärer. Farmor köpte då en massa fina saker till Adrian, hon är för snäll mot honom. Eller, ne man kan inte vara FÖR snäll till vår älskade lilla kille. :) Sen var det hem och mysa lite med Adrian och mata honom innan jag skulle iväg till frissan. Det har aldrig tagit så lång tid hos frissan som det gjorde den här gången, eller det kändes nog bara så ;) Men håret var toppen bra så det känns skönt att fått ordning på det igen. :)

Nu väntar vi på att Andreas ska sluta jobbet och komma hem med mat till oss. Jag ska ta och bada Adrian och sen försöka lägga honom för han har bara sovit i ca 1 timma idag. Han brukar behöva sova mer, men han ville ju så klart vara vaken och busa med farmor och farfar :)

Men det är skönt att vara hemma med min lilla kille igen. Det är så konstigt att vara själv, man är inte alls van med det. Som jag och Adreas pratade om här för någon dag sen att livet innan man hade barn känns så ruskigt långt borta nu, man minns knappt hur det var... haha

Jag tror ju att jag saknat Adrian mer än han saknat mig idag i alla fall. Älskade lilla plutt, nä nu måste jag gå och pussa lite på honom igen ;)

Planer utan bebis idag!

Ja om en timma så kommer Adrians farmor och bonus farfar hir, jag och farmor ska då åka runt på ärenden som jag måste ha gjorda innan öland. Så Adrian och bonus farfar ska ta en promenad om väderet tillåter. :) Men vi blir inte borta så länge så jag kommer ju hem och matar honom, då han vägrar flaskan nu igen... skitunge ;) Sen klockan 15.30 ska jag klippa och slinga håret och Adrian är då med sin farmor. Ska bli så skönt att få ordning på håret. Men det tar ju lite längre tid men jag matar honom innan jag går så han lär inte hinna bli hungrig.

Man är ju lite nervös då jag inte många gånger vart utan Adrian, men det är kanske bra att öva lite på det för bådas skull oxå. :) Men det kommer gå bra och farmor och farfar tar så bra hand om honom och han är så glad i dem båda så det känns skönt. :)

Nu ska jag göra mig klar så det bara är Adrian kvar sen!

PUSS

Mor & son


Langos till lunch, toppen! :)

Nu är vi hemma igen efter en sväng på stan. Andreas var och klippte sig och jag strosade omkring med en sovande Adrian. Sen så stannade vi och åt god langos till lunch, är ju ett MÅSTE när det finns i san halvungrare som man är :) Vi stannade även till och beställde tårtor till Adrians dop, så de blir nog jätte fina och god skulle jag tro.

Nu ska jag städa lite här hemma och sen ska vi ut till tuna park en sväng. Sen efter det ska vi till Adrians farmor och fira henne som fyller år.

12 veckor idag

Tänk att min skrutt blev 12 veckor idag


Min lilla kärlek♥

Skäm bort dig själv

Adrian somnade vid 21 tiden ikväll, super skönt. Jag har pysslat om mig själv, tog en lång dusch och skrubbade mig med saltskrubben från make up store som jag fick i present. Den var jätte skönt och jag är så len så nu, så rekomenderar att prova den om man vill skämma bort kroppen lite. Har även målat naglarna och pysslat lite. Är så skönt att pyssla om sig själv lite, man får inte glömma bort sig själv när man blivit mamma!

Sen efter Ölandsresan så blir det att börja komma i form igen. Även om jag gått ner till den vikt som jag hade när jag skrev in mig så är kroppen annorlunda. Det har satt sig på tråkiga ställen som låren... Men känns bättre att ta det efter resan, för där vill man ju bara skämma bort sig med massa med god mat och sötsaker! :)


Snart semester

Fy vad trött jag känner mig idag och ändå gick jag inte och la mig sent. Men så kan det vara ibland. Adrian ligger just nu i sitt babygym och sprattlar och har sig. Vi ska nog ut på en promenad skapligt tidigt idag oxå då det var så himla skönt ute, man kunde gå snabbt utan att svettas. :)

Tänk om en vecka nu så sitter vi i vår lilla stuna på Öland. Vad jag längtar ska bli så himla mys att komma iväg och ha lite semester med min älsklingar. Hoppas det blir skapligt väder men det behöver inte vara allt för varmt för då blir det bara synd om lilla Adrian.

Nu ska jag gå och leka med mitt lilla mirakel då han är så toppen mysig och glad nu på morgonen. :)

Ha en fin söndag!

PUSS

hemma

Nu är vi hemma efter en kväll hos pappa. Det var trevligt med massa med god mat, Adrian blev lite övertrött. Han har en tendens att bli det om kvällarna när vi är borta, han får så svårt att koppla av och somna in. Men han somnade nästan på en gång när vi kom hem och sover nu gott i sin säng. Jag och Andreas ska rota fram någon film att se på.

Puss o god natt


Så det kan gå när man vänder sig från mage till rygg i babygymmet! :)

Snart ut i den stora solen!

En stor sol skiner här idag oxå. Jag och Adrian ska göra oss i ordning och sen ta oss en promenad ute i solen. Eller Adrian ligger i skuggan i sin vagn. Han brukar behöva somna mellan 10 och 11 så då får han göra det i vagnen. Sen efter promenaden ska jag göramig i ordning lite i alla fall då vi sen ska till Adrians morfar där vi ska äta middag och gratta hans Mia. Där blir det sedan lite festligare än vi känner för att vara med på så åker hem efter middagen. Får se om Adrian är på humör och man kan gå ner och kolla lite på stan, såg att de hade goda remmar i alla fall ;)

Frdagsmys

Adrian ligger och sover gott i sin säng, han är så söt och man vill bara ta upp honom och pussa en MASSA på honom. Men jag håller mig ocg väntar med det tills det är dax för mat. :)

Jag och Andreas sitter och har lite fredagsmys i soffan och kollar på big brother, haha. Ska fortsätta gå och vara lite sällskaplig igen!

Sov så gott sen mina vänner!


Andreas laddade över sina bilder från mobilen igår och hittade då den här sötis bilden på Adrian. Liten ledsen kille som bara vart ute i den stora världen i ett par timmar.

Mysiga sovstund

Jag och Adrian vaknade för en liten stund sen, vi har sovit tätt intill varandra i 2 timmar. Himmel vad mysigt det är, men vad varma vi var när vi vaknade. Vi ska nu göra oss i ordning lite sen möta upp min mormor för en promenad, vi ska sen ta svängen förbi stan på vägen hem och titta lite på tokigheterna.

Vi får bara hoppas att det snart slutar regna då det ÖSER ner just nu!

PUSS

Soliga fredag

Vilket fantastiskt väder det är ute idag, men Adrian är lite lika glad i vädret. Han kan bli matt och lite gnällig när det är för varmt. Vi ska snart ta och gå ner till stan då jag ska köpa present till min mormor som fyller nästa vecka. Sen får vi se var dagen tar oss! Ha en underbar fredag nu!

PUSS

Han tar flaskan!

Vet inte hur många olika nappar jag testad till flaskan och varje gång har Adrian bara blivit jätte arg. Men igår så köpte jag några nya nappar och till slut så fungerade nappen MAM. Så himla härligt så nu har han ätit ur flaskan två ggr och sugit så bra och var jätte nöjd. Det känns så himla bra då jag på onsdag ska till frissan och klippa och slinga och det tar ju sin tid. Så då om han blir hungrig så kan han då äta ur flaskan, jätte härligt. :)

Dagarna med familjen är de bästa dagarna!

Idag har vi haft en riktigt härlig dag, jag och min lilla familj. På morgonen skulle Andreas lämna in bilen så han tog då med sig Adrian så att jag fick sova vidare. När jag sen gick upp så hade Andreas fixat ordning god frukost med frallor och gott. :) Sen så gick vi till vilsta och hämtade bilen och Adrian sov så gott i sin vagn hela tiden. Sen så åkte vi till Adrians farmor där vi åt och gott och Adrian fick fina presenter. :)

Nu är Adrian nybadad och ska snart få mat sen så är det nattning som gäller här hemma. Hoppas ni har en härlig kväll!

PUSS

Han är på G

De senaste dagarna har Adrian vart på G att han vill vända sig från rygg till mage. Han kämpar för fullt för att lyckas men han komme på sidan och inte så mycket längre. Han är på G att hitta rätt teknik för att rulla runt men orkar inte riktigt än. Sen när han kämpat ett tag så blir han bara arg, haha sötis. Så himla häftigt att vara med och se hur han växer och lär sig nya saker hela tiden. Det går så himla snabbt allting och man hinner inte riktigt med själv ibland. Vi får se om jag om ett par dagar han en kille som lärt sig att rulla från rygg till mage nu oxå. :)

Min lilla knubbis! :)

Fy tusan vilken stor liten kille Adrian har blivit. Vi var på BVC nu på morgonen och vägde och mätte. Han väger hela 6410g och är 60,50cm lång. Helt otroligt vad han växer min lilla kille.

Han ligger just nu och sover gott, vi var och hälsade på mitt jobb efter BVC och det var kul att komma dit. Adrian var snäll men inte på sitt bästa humör, så fort någon kom och pratade med honom så såg han super duper ledsen ut. haha pyret♥ Jag och Andreas ska äta lunch och sen ska vi ut till tuna park en sväng då jag vill köpa ett par nya byxor till Adrian i alla fall. Men jag spar min till Öland, hoppas att man kan hitta MASSA med fina kläder där. :)


Finaste vagnen

Igår var jag hemma hos min mamma och de hade tagit fram den vagnen som jag hade när jag var liten. De ska nu sälga den och det känns jätte tråkigt. Jag min bror och min syster har legat i den vagnen och den är super fin och speciell. Mamma special beställde den från tyskland 87 då jag föddes.



Har aldrig sett en liknande vagn. Hade inte vi bott som vi gör så hade jag lätt haft den, men skulle inte fungera då den är ganska tung. Men riktigt fin och speciell är den så nu hoppas jag att ingen köper den! haha


Tänk att jag har legat i den här vagnen när jag var pytte :)

Lite egen tid är viktigt

Nu på kvällen så lämnade jag mina killar själv för en stund. Jag gick ut och gick en sväng och hälsade på min kära vän Jasemin en liten stund. Var borta 1 timma och 30 min vilket är det längsta jag vart utan min son. Var ganska jobbigt och jag tänkte hela tiden på honom och hur det gick här hemma. Var så skönt när jag kom hem och Adrian låg och sov.

Det var ändå så himla skönt att komma ifrån en liten stund och träffa min älskade Jasemin lite själv. Hon fick mig i alla fall att slappna av och försöka att njuta lite mer av min egen lilla stund.

Idag hade jag och Adrian besök av Malin och hennes dotter Viktoria som är 9 månader, så himla kul och häftigt att se hur "stor" och duktig hon var. Tänk att Adrian ska bli så stor!

Nu sitter jag och älskling i soffan och äter lite godis och dricker cola, mys mys :) Vi har ju vår helg nu då han är nu ledig i två dagar. Men det blir tidigt i säng då vi ska upp tidigt imorgon och gå till BVC. Efter det så ska jag gå och hälsa på mitt jobb.

Nu ska jag fortsätta myskvällen!

PUSS

Underbara barn!

Adrian slumrade till i sin bonus morfars famn idag.



Min goa ungen med världens mysigaste kinder :)

Adrian har haft en bra dag idag och kvällen har vart helt underbar. Han har vart så glad och snäll hela kvällen och nu ligger han nöjd i sin säng och suger på tummen. Underbara bebis vad jag älskar dig♥

Underbara





Älskade Andreas kom hem med så fina blommor till mig.
Älskade♥

Sommar!

Idag är det riktigt härligt väder ute. Adrian och jag är ute hos hans mormor och han sover just nu gott i sin bonus morfars famn. Vi ska snart äta hemmagjorda hamburgare ute på altanen, härligt. :) Hoppas ni har en fin söndag.

PUSS

Härliga lördag

Andreas jobbar som alla andra helger nu under sommaren, men är glad att vi gjorde så för då jobbar han mycket kortare dagar och jag är ju ledig alla dagar så spelar ju ingen roll när vi har vår helg. Adrian ligger i sängen och lyssnar och tittar på laban mobilen. Jag ska snart fixa i ordning mig och sen få i mig lite mat. Sen klockan 15 så ska jag och Adrian gå och kolla när IFK juniorerna har match, min kära bror spelar ju där. Så det ska bli kul och skönt för Adrian att få vara ute oxå. Sen ikväll ska vi och grilla hos Pirre och Maria, Adrian och Nille skulle även de komma så det ska bli jätte trevligt. Vi får hoppas att Adrian har samma glada och snälla humör som han hade igår kväll.

Hoppas ni får en fin lördag.

PUSS

Ännu mer fina presenter.

Jag har måna fina vänner i min närhet som är för snälla med presenter. Blir så glad och tacksam. Igår fick jag så fina presenter av Nille och Adrian. Jo det är så att vår Adrian har fått äran att bära namnet Adrian av Andreas goda vän Adrian. :) Så det var lite roligt när han var här igår blev lite lustigt att säga Adrian. haha. Men han är inte hemma här i stan så ofta så det är inte ofta som man behöver känna sig förvirrad. :P

Fick i alla fall så fina presenter riktigt fina killar de där två. Av Adrian fick jag presentkort på gina så jag kan handla någonting fint till mig. Av nille så fick jag jätte fina produkter från make up store och jag ska nog även tacka Karolina för dem. :)
RSS 2.0