Latis

Nu ligger jag i soffan och kollar på pussycat dolls 2, skönt att bara slappa lite. Vi var ju ute på k-rauta och såg måns zelmerlöw uppträda, var kul att se honom han var riktigt duktig och vilken utstrålning han hade. Vi får se vad kvällen har att erbjuda vi ska i alla fall träffa nille, men vet inte om vi blir här eller hos honom. Vad jag vet är att jag är sugen på lite spicy hot till middag :) Jaja, vi får se hur det blir.

Väntan...

Nu sitter jag och väntar på att pappa och mia ska komma över på en fika och sen ska vi åka ut till k-rauta eller vad det heter! Dom skulle ta med sig lite smarriga muffins, gott :) Men ni får ha en toppen dag!

       
23+4


PUSS

God morgon

God morgon på er!
Igår kväll var riktigt trevligt. Mikaela och Pontus kom förbi och vi satt här en stund och de drack vin och jag lite alkoholfri öl. Gick ner till Grappa vid åtta tiden då vi hade bord, super god mat var det. Jag tog en de lux pizza som vanligt när man äter där! Efter maten åt jag en super smarrig efterrätt var vit chokladpannacotta med bär och det var så galet gott. Eftermaten gick vi hem till oss igen och spelade spelet som vi fick av mikaela och pontus i julklapp. Det hette helt hysteriskt och det var ett jätte roligt spel. Man skrattade en hel del i alla fall. Var en riktigt trevlig kväll igår.

Sen nu till mitt lilla mirakel, nu känner man hur han ligger i magen. Man ser ofta på magen var han ligger oxå, är så häftigt. Älskar det! Sen imorse när jag vände mig på sidan så började han hoppa studsmatta där inne igen, tänkte jag ville ligga åt det hållet men det var ju kört. Han gav sig inte så det var bara att vända på sig! Han får redan som han vill! haha.

Jag är så farsinerad av allt som händer med vårt lilla pyre, varje rörelse han gör så blir jag helt varm i kroppen. Är en otrolig känsla att få bära sitt lilla barn, och jag njuter av varje sekund även om man klagar på ryggont och halsbränna ibland. Men sen känner man hans lilla spark och man glömmer då allt det andra. Längtar så otroligt till i sommar då vi kommer ha honom hos oss, vad underbart att bli en liten familj.

...

Hallå på er! Nu har jag röjt lite här hemma, skönt. Älskar när det är rent och snyggt hemma! Christer och Emma kom förbi en liten stund och sa hej, de var kul har inte träffat henne på hela veckan. Men Andreas jobbar i helgen så då blir det nog att man är där en del. Nu ska jag värma min vetekudde och mysa i soffan en stund sen börja göra mig i ordning, för ikväll ska vi till Grappa med Mikaela och Pontus. Ska bli trevligt och riktigt gott!

PUSS

09-01-30

God morgon på er! Jag är ledig men ändå så är man uppe med tuppen! Var så hungrig så var tvungen att smyga upp men nu tror jag att jag ska lägga mig en liten stund till :)

Så tänkte jag bara dela med mig lite snabbt om min lilla grabb han har vart super livlig hela dagen igår :) Riktigt mysigt. Sen nu på morgonen när jag vaknade så låg jag på rygg men flyttade över till sidan, men det var inte så populärt för då började han sparka ner mot madrassen så det var bara att flytta till andra sidan och då var han nöjd. Haha, han kan bli lite irriterad ibland. I onsdags låg jag och läste på kartongen till min vetekudde, la kartongen med vetekudden i på magen (den var ju inte tung heller) men då så började han sparka på den typ, så när jag tog bort den var han lugn. En bestämd liten grabb!

Nu ska jag smyga ner i sängen och ta med mig Max han brukar vara så kelig på morgonen.

PUSS

09-01-29

Nu ligger jag och slappar i soffan med min nya värme vete kudde mot svanken. Riktigt skönt när man har ont. Har haft en riktigt jobbig dag idag så är skönt att den snart är över, ska bli skönt att sova. Är ledig nu till måndag, så imorgon ska jag till försäkringskassan och lämna in ansökan om havandeskapspenning. Skönt att ha det gjort.

Nu ska jag fortsätta se på filmen på trean men ska snart sova. Men ni får ha en skönt kväll

PUSS

Ändrade planer

Våra planer blev ju snabbt ändrade, precis när vi ska åka till tuna park så ringer de från micro och frågar om Andreas kan komma och jobba till 17. Han säger så klart ja, vilket jag oxå tycker att han ska men bara tycker att det är så tråkigt. För känns som varje gång vi har någonting planerat så ringer dom och kollar om han kan jobba, varför kan dom inte ringa på de dagar som vi inte har någonting planerat? Så han ska i alla fall köpa med sig mat när han slutar, får se vad det blir för gott.
Jag tog en sväng på stan i alla fall köpte en ny foundation då min tog slut imorse, köpte även en duk till soffbordet och två ljusstakar. Tänkte även köpa lampan till sovrummet som jag spanat in på åhlens men nu var de slut :( Har kollat på de så länge men tyckte dom var lite dyra och ville kolla om jag skulle hitta på IKEA eller nått igår, men hittade inte någon som var lika fin. Så får vänta och se kanske kommer in fler. Får i alla fall hoppas på det.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv och äta mig en magnum glass :) Gott gott!

PUSS

09-01-28

Hallå på er! Jag är hemma nu och ska äta lite lunch sen har jag tagit en friskvårdstimme så jag och Andreas ska gå ut och gå en sväng. Sen efter det så ska vi ut till Tuna Park och köpa fyspray till vår soffa, det finns fler anledningar till varför Max tycker om den! Den är super nice att vässa klorna med tydligen! Ajaj. Så det ska vi göra sen ikväll ska vi över till Mikaela och Pontus en sväng. Men vi ska äta nu. Ha det bra

PUSS

v24

Vecka 24
Kroppen:
Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Gud vad veckorna bara rusar förbi helt galet redan v24! Men vad härligt. Nu är det då bara 16 veckor kvar till BF!

09-01-27

God morgon mina vänner. Är trötter idag, vaknade inatt och var hungrig så åt lite och sen hade jag så svårt att somna om. Men då lär jag sova bättre i natt sen i alla fall. Ska till jobbet om en stund, jobbar till två och sen kommer Andreas och hämtar mig så åker vi till IKEA. Ska kolla på soffbordet, hoppas att det är fint. Men man lär ju hitta en massa annat att köpa med sig hem oxå! Nä nu måste jag fixa håret innan jag ska iväg. Men ni får ha en toppen dag

PUSS

Nya soffan

Alla här hemma bara älskar den nya soffan och framför allt Max!


Att bära upp en soffa för 4a trappor är inte det lättaste.
Tack Nille för hjäpen :)


Det var lite rörigt här hemma ett tag!


Här är soffan & en glad Max

   

Nu är det bara ett nytt soffbord som behövs, det vi har passar inte så bra kanske. Eller vad säger ni? :P Kommer bli ett runt bord i alla fall. Har sett ett på IKEAs hemsida så ska åka dit någon dag och kolla om det ser fint ut :) Nä nu ska jag slänga mig i soffan och bara slappa framför tvn. Är ju bonde söker fru idag, dom ska ju gifta sig så det kan man ju inte missa. Ni får ha en underbar kväll

PUSS

Jippiii!

Yes då har vi en ny soffa här hemma. Andreas håller på och "monterar" upp den just nu. Det kommer bli så himla fint och skönt. Tänk ikväll när jag gosar ner mig i soffan och ser på tv, ååh härligt. Vi valde att i alla fall köpa en soffa, kändes nödvändigt i alla fall. Vår passade perfekt i förra lägenheten men nu har vi plats för större och det är ju inte så att vi kommer att få minde besökare efter att lillaman kommit. Ingen som är intresserad av vår förra? :) I så fall finna annonsen här http://www.blocket.se/vi/19992620.htm?ca=12_s 

Men ni får ha det så bra så länge, lägger kanske upp lite bilder sen

PUSS

09-01-26

Ingen god morgon här idag! Har så himla ont i halsmandlarna. Kände igår kväll att det började i bihålorna och sa till Andreas att imorgon är jag säkert förkyld, och så klart var man det oxå! Sitter och dricker lite te nu och hoppas att det ska lindra lite..

Jävla skit oxå, nu ringde bemmaningen så ska vara på röksta idag. :( Känner inte alls för det. Men bara hoppas att dagen går snabbt i alla fall.

Nu ska jag fortsätta här hemma.

PUSS

Hallå!

Vi kom hem för en stund sen och nu lagar Andreas lite mat. Blir köttfärssås och spagetti, men jag har så svårt att luta mig tillbaka och låta Andreas fixa med maten själv. Jag borde njuta, men jag vet ju hur jag vill ha det lixom. Men jag fick i alla fall hacka löken så jag fick den i mindre bitar som jag vill ha det. :) Men Andreas är så duktig på att laga mat så jag borde inte oroa mig, men är bara rädd för att den ska bli för stark då jag får halsbränna då!

Vi har vart och kollat på soffa nu också, vi bara älskar den vi hittat på underbara hem. Men vi har pratat och valt att vänta med soffköpet, eftersom vi inte vet hur det kommer bli med jobb för Andreas efter mars. Känns då som vi kan lägga de pengarna på lite annat eller spara de för tillfället. Så är det nog ganska praktiskt med skinnsoffa som vi har nu då man har en liten grabb.

Var även hos pappa och fikade fick se både kort och film från resan de vart på och det ser riktigt härligt ut. Carpverte eller något heter platsen de var på! Är säkert helt fel stavar och allt men skit samma. Såg även på handbollen där och det var ganska spännande på slutet, tråkigt att sverige förlorade bara. Men men.

Ni får i alla fall ha en toppen kväll

PUSS

Lite bilder!

Nu är vi färdiga här hemma och det börjar bli dax för lunch. Blir lite soppa som vi bara värmer på efter det åker vi nog över till pappa.

 

Snygging kort från imorse! Haha. Andreas är mycket nöjd över sin as vidriga apelsinjuice.

     

Jag och min lilla mage :)
t-shirten jag fick från Andreas igår.


Nu ska jag hjälpa Andreas med lunchen

PUSS

09-01-25

God morgon underbara söndag! Älskar söndagarna då vi får våra mysiga frukostar tillsammans., Idag blir det baguetter, ägg och smoothie. Gott gott :) Sen blir det att dona lite här hemma och ska dels lägga ut två saker på blocket. En säng och sen en mjuklift, någon som är intresserad? Vi ska även åka till pappa en sväng, han ska få visa lite kort från resan han var på och bjuda på lite fika. Ni får ha det så bra

PUSS

Shoppat på lager

Ja, planen var ju att inte "slösa" massor med pengar idag då jag tycker att jag redan shoppat nog för den här månaden. Men så blev det ju inte då vi åkte ut till lagar 157. Hittade en hel del skoj i alla fall, och det blev ju billigt i alla fall fick mycket för pengarna. Köpte tre baslinnen, en omlott t-shirt, en cardigan från bondelid, två små kortärmade bodys och en bok. Boken heter När livet växer, handlar om hälsa, skönhet och välbefinnande under graviditeten. Tror den kan vara bra. Andreas köpte en Levis t-shirt till mig och två barnböker. Var kul att komma iväg i alla fall.

Har sen vart hos andreas mamma och ätit och spelat buzz, var kul och jag vann till och med en gång. :) Nu så är vi hemma och ser på Wallander men jag kommer nog inte vara uppe allt för länge till då jag känner att ryggen måste vila.


När vi var hos Andreas mamma så la sig grabben med ryggen mot magen och tryckte ut kändes det som. Var lite kul, så andreas mamma kände hans rygg oxå :) Är kul nu för det är ofta som man känner hur han ligger och trycker :) Två stycken som jobbade på lager frågade även lite om den lilla magen! :)

 
v22+4 idag, Andreas får smyga med på en bild här oxå :)

Ni sova så gott
PUSS

09-01-24

God morgon söndag! Känns i alla fall som söndag idag. Vi sitter och försöker att komma på någonting att göra idag men tycker inte att vi kommer på någonting kul. Bio går bort då inte jag klarar av att sitta i de där stolarna så länge, fick så himla ont och det bara strålade från svanken ner i rumpan. Sen badhuset i örebro, men det går bort då jag inte vågar åka de där vattenbanorna och sådär. Badhuset här är ju skit tråkigt så det struntar vi i. Vad kan man mer hitta på en lördag om man inte vill slösa så galet mycket pengar, har shoppat nog! :P Jaja, vi ska nog börja göra oss i ordning så får vi se vad som händer idag. Vi borde ju njuta av att bara ta det lungt och inte göra någonting speciellt nu, för innom en snar framtid kommer vi att ha fullt upp med en liten grabb!  :) Men rastlösa som vi är så går slappandet bort idag!


Men ni får ha en toppen lördag

PUSS

Underbart

Ljuvligt, har nyss tagit mig ett varmt och härligt skummbad som doftade melon. Härligt, Tände massa ljus och bara kopplade av. Nu sitter jag och doftar som en liten vaniljbakelse då jag smörjt in mig med en salva som doftar vanilj. Har vart helt slut de här dagarna så behövde koppla av lite, är skönt med helg nu. Bara få vara, och är skönt att andreas är ledig oxå, var längesen vi hade en ledig helg ihop. Jag hoppas bara att mig rygg känns bättre imorgon då jag har så ont i den, haft det sen igår kväll. Lite jobbigt, men det är smällar man får ta när man bär på ett litet mirakel.

Ni får ha en underbar kväll, det ska i alla fall jag ha sen när Andreas kommer hem. Blir mys i soffan men jag lär ju somna tidigt ikväll skulle jag tro!

PUSS

09-01-23

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit jätte gott men det var inte roligt att gå upp i morse. Sen så har jag ont i ryggen men blir nog lite bättre när man börjar röra på sig lite. Idag ska jag jobba till 14 sen blir det nog att gå hem och ta det lung då jag känner mig riktigt seg, men kanske piggnar till. Andreas slutar 20.15 ikväll, riktigt segt just på en fredag. Så han handlar med sig mat hem när han slutar. Nä nu måste jag fortsätta här hemma. Men ni får ha en underbar fredag

PUSS

Matlagning!

Nu är det matlagning på g här hemma. Blir köttfärslimpa, potatis, sås, stektlök och lite kokta ärtor och morötter. Ska bli ruskigt gott. Är bara potatisen och såsen kvar nu, så snart ska jag få äta. Är så hungrig just nu. Sen har vi lyxat till det med lite efterrätt blir persikohalvor och vaniljglass, mycket gott. Yes, då vet ni vad vi ska äta! :)

Ha en mysig kväll

PUSS

Min vilde

Det är full rulle i magen just nu, så himla underbart. Älskar varje liten rörelse som jag känner.
Längtar så efter honom.

09-01-22

Jippiiiii! Vi har tv igen! De hade gjort någonting i källaren så att vi inte hade några kanaler. Men riktigt skönt att ha det tillbaka. Kom nyss hem från jobbet och sitter just nu och har så himla ont i svanken, så nu ska jag vila lite och sen så ska jag gå och handla. Introt på marielund har gått jätte bra så det är ju skönt, en annan sak som är riktigt skönt är att det är fredag imorgon. :)

Men nu ska jag slappa en stund framför tvn med min onda rygg. Men ni får ha det så bra så länge

PUSS

Off

Så känner jag mig just nu! Är inte alls sugen på att jobba ikväll. Sen så ska jag gå intro på marielund ikväll, men känner bara inte för det. Men blir nog bra när man väl är där i alla fall. Ska göra mig i ordning och sen blir det att slänga ihop lite lunch. Borde inte klaga då jag bara jobbar tre dagar den här veckan. Men ni får ha det bra

PUSS

09-01-21

God morgon! Vi har legat och segat oss i sängen ett bra tag nu, men nu är det dax för frukost! Idag jobbar jag kväll och andreas ska tydligen oxå jobba, de ringde honom nu! Så då blev det inget stryka för honom idag inte. Vilken tur han kan ha ibland :P  När nu ska jag äta ha det bra

PUSS

...

Just nu är andreas och hyr film och jag har gjort ordning några toast som vi ska äta till filmen, gott. Vet inte alls vad det blir för film, alltid lika spännande när Andreas hyr! Blir å hyra film för att våra kanaler inte fungerar på tvn. Vi har provat med att byta antennsladd oxå som han på kundtjänst sa, men inte fasen fungerade det. Så blir att ringa till dem imorgon igen. Hur klarade man sig förr utan tv? :P

Men ni får ha en trevlig kväll

PUSS

Sur!

Nehe, blir en tv lös kväll ikväll då! Står bara ingen eller svag signel. Ringde kundtjänst och inte fan kunde dom hjälpa mig. De sa att min antennsladd var antagligen trasig! Men vadå går den bara sönder utan att man nuddar den då eller? Blir galen! Har hållt på hela dagen här hemma och sen när man ska se på tv och ta det lite lungt så går inte det! Blir så sur...

Ajajaj

Nu är jag färdig här hemma! Så skönt att ha det rent och snyggt. Det tog ett tag men det gör inget. :) Är ju så ruskigt vänder så man har ingen lust att vara ute eller sådär. Men nu när man har vart duktigt så får man straffa för det oxå! Jo nu har jag så galet ont i svanken, det är nog denna underbara foglossning som spökar för mig nu.
Sen så har jag ett problem här hemma! Jo boxen fungerar inte för mig, står bara ingen signal! Hjälp hur ska jag klara mig ikväll. Ska gå och dra i lite sladdar och hoppas att den hoppar igång. Håll tummarna för mig nu!

V23


Vecka 23
Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t.ex kan vara ett skulderblad. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.



Härligt att ännu en vecka har gått, nu är det bara 17 veckor kvar om han skulle välja att komma den 26 maj. Kommer bli så spännande att se när han väljer att komma. Kanske blir han ett litet juni barn. :) Läste på en sida att han kan väga ca 600g nu, gud vad han måste växa mycket nu den här sista tiden. :)

Nu i vecka 23 så har även bebisen en liten chans att överleva om han skulle födas för tidigt. Men det ska han inte få göra här inte, han ska växa sig mycket större och starkare innan han får komma!

09-01-20

God morgon! Jag är ledig idag oxå, skönt så idag blir det att städa och tvätta här hemma. Blev inte av igår då vi kom hem så sent. Men blir skönt att få det gjort idag. Blir å pyssla själv här hemma då Andreas jobbar till 20 ikväll, men är ganska skönt att ta det som jag vill i alla fall. Nu ska jag äta lite frukost.

PUSS

Shoppingdag

Nu sitter jag här mätt och belåten och vi ser nu på idrottsgalan lite. Finns inte så mycket annat att se på just nu. Vi har åkte runt över hela stan idag känns det som. Vi har vart på jysk, underbara hem, öb, tuna park, babyproffsen och barnens hus. Det blev en hel det shoppande :) Köpte dels lite kläder till mig en topp och en klänning, sen en pyjamas till lillkillen. Sen från öb blev det lite hushålls artiklar, på underbara hem köpte vi inget men hittade en soffa som jag föll för. Så vi ska mäta lite här hemma och se om den kan passa, var en hörnsoffa med divan typ! Köpte sen nya handdukar från hemtex, sen köpte jag födelsedagspresent åt Filip men det kan jag ju inte avslöja här. På babyproffsen köpte jag en mjuklift till vagnen, en svart teutonia. :) Andreas tyckte det var onöding att köpa en när vi redan hade en, men för mig var det jätte nödvändigt och jag är super nöjd :) Sen köpte vi en babysitter så jag är så nöjd så :)

Mjuklift

Den här fast i hel svart.



Den här babysittern fast vår är mörkbrun.

Är super nöjd i alla fall :)




    
V21+6
Sen bjuder vi på de här bilderna från idag. :)

Ni får ha en toppen kväll, vi ska snart se på CSI

PUSS

09-01-19

God morgon underbara måndag! Idag tycker jag måndag är en härlig dag just för att jag och andreas är lediga, då detta är våran helg. Sov till 8.30 idag det var jätte längesen jag sov så länge, men det var skönt. Men å andra sidan var jag uppe vid 5 tiden och åt flingor, var så himla hungrig då.

Idag blir det att först åka runt till babyproffsen och barnens hus, vill "slösa" lite pengar var för länge sen nu. Satt och kollade lite i deras katalog igår så är några saker som jag ska kolla lite närmare på i alla fall. Jag har tyckt att vi handlat ganska mycket till bebisen men sen sitter man å funderar och innser då att det är ju massor som man har kvar att handla. Igentligen är det kanske inte så jätte "nödvändiga" saker som är kvar, men det är saker som jag vill ha i alla fall. Sen så måste vi röja upp här hemma oxå, så det är i alla fall de planerna vi har.

Ni får ha det så bra

PUSS

Bläää

Då var man hemma i himelriket igen! Så skönt att komma hem. Det gick bra att jobba idag, men blir så upprörd på snuskgubbar. Hjälpte en gubbe att ta av byxor och strumpor sitter då nerlutad så okej han kanske hade bra syn ner. Men hade ingen u-ringad tröja heller tycker jag. men i alla fall. Så när jag är klar så bryter han på finska och säger, Vilka fina tuttar du har! Jag blev så paff att jag bara skrattade bort det. När jag sedan gjort honom klar säger jag att nu går vi ut i vardagsrummet så kan du fortsätta se på tv. Då tar han tag i min arm och säger varför, vi kan ju stanna här det är ju mysigt. Jag pratar bort det och pratar tv. Men blir så arg, nästa gång så ska jag säga ifrån. Men blev så paff att jag inte kunde reagera riktigt! Men tycker att det är så onödigt å hålla på så. men men.

Ikväll blir det att se på kanal 4 där de visar National treasure, den är ju jätte bra. Men får se om jag orkar se på hela. :)

Nu ska jag springa på toa och se om mitt näsblod slutat! Nice! :P

Men ni får ha en trevlig kväll

PUSS

Vill inte!

HJÄLP! Känner mig så galet opeppad på att åka och jobba om en timme. Dels för att man mest sitter av tiden när man jobbar på röksta, sen för att jag bara inte känner för det. Det är söndag och jag skulle vilja ha en riktigt latis söndag idag! men men. Har i alla fall min knep & knåp som jag kan pyssla med på jobbet :P

09-01-18

God morgon! Andreas ska snart åka iväg och fixa med bilen och jag tänkte snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Börjar jobba klockan 14 så innan det så blir det nog inte att göra så mycket. Skönt att helgen snart är slut. Imorgon är jag och Andreas lediga bådatvå för ovanlighetens skull. Men då blir det nog att städa och handla, vill oxå åka till babyproffsen och barnens hus då imorgon. Var ett tag sen man var där nu! Men det är imorgon det!

Men ni får ha det så bra idag

PUSS

Jävliga halsbränna!

Blev en ganska jobbig kväll att jobba då jag haft en ihärdig halsbränna hela kvällen. Skit jobbigt! Så nu sitter jag och dricker lite mjölk och hoppas på att det blir lite bättre. Andreas har gjort så fint här hemma med massa tända ljus och så har han hyrt film. Så nu ska vi se på den och dricka mer mjölk! Men ni får ha en trevlig kväll

PUSS

2009-01-17

God morgon! Hoppas ni sovit gott för jag har sovit otroligt gott. Riktigt skönt, sen har jag legat och dragit mig i sängen nästan en timme, men blev för hungrig så ska äta lite frukost nu snart. Igår åkte jag ut till tuna park en sväng och åkte hem med Andreas när han slutade 18. Hittade ingenting att handla, lite tråkigt men kanske lika bra. Vi åt kebab och kollade sen på let´s dance. Gud vad Laila är duktigt riktigt imponerad!

Idag så ska jag jobba, lite segt då jag jobbar kväll på röksta. Men de går fort det är ju skönt att man slutar skapligt i alla fall, redan 20.30 när man jobbar där.

Men men, ni får ha det så bra

PUSS

v21+3

Mormor var nyss här på ett snabbt besök, hade vägarna så kom och sa hej! Nu sitter jag och moffar lite Japp, mycket gott :)

   

Idag har jag på mig en av topparna jag köpte igår.
Här får ni även se min lillamage. :)
V21+3

09-01-16

God morgon! Då var det fredag idag, jag tycker att veckorna går så galet snabbt hela tiden. Dom bara rusar förbi, men det är skönt. Jag ska snart äta lite frukost sen blir det att städa här hemma idag. Var ett tag sen man gjorde det ordentligt. Bara hoppas att min rygg vill sluta bråka med mig!

Men ni får ha det så bra

PUSS

Dagen

Nu ska jag strax börja med maten här hemma, andreas slutar om 40 min så vi ska äta tillsammans. :) Var ett tag sen känns det som, så tråkigt när han jobbar till 20. Men är såå glad att han får jobba i alla fall.
Idag var jag på försäkringskassan och sen gick jag till min chef och lämnade lite papper som hon måste fylla i. Sen blev det en sväng på stan då jag hittade två toppar till mig själv och sen en till lilla grabben :) Kan ju inte låta bli att handla, han har redan kläder så det är inte klokt :P haha. Sen träffade jag Jasemin och vi åt lunch mycket gott och trevligt. :) Är så härligt att ha en så bra vän som henne. Det är värt mycket. :)
Sen när jag kom hem ringde mamma, så vi åkte och hämtade emma och sen passade jag henne ett tag. Så blev att spela lite spel och sen slappade vi bara i soffan. Hon var så lugn och mysig idag. :) 

Nä nu ska jag börja med maten här hemma. Men ni får ha en trevlig kväll

PUSS

09-01-15

God morgon på er! Det är så himla skönt att vara ledig idag, fast i alla fall är man vaken och ätit frukost redan nu. Men kanske inte så konstigt att man går upp tidigt när man går och lägger sig tidigt.

Idag så tänkte jag gå ner till försäkringskassan och trängas med allt folk. (Har hört att det alltid är fullt med folk där inne!) Ska lämna mitt modersskapsintyg :) Och hämta papper om havandeskapspenning som jag ska söka. Om det går igenom så är det inte så lång tid kvar jag har att jobbam, skulle vara skönt då jag redan nu känner att det sliter på mig. Efter det blir det nog att titta lite på stan om det finns något skoj. :)

Men ni får ha det så bra idag

PUSS

2009-01-14

God morgon! Här sitter en mycket trött Jacqueline, så klart kunde man inte soma igår kväll. Mycket störande. Så blir nog en lång dag idag. Ska jobba till 14 så det är ju inte en så himla lång dag, skönt. Men ni får ha det så bra i alla fall.

PUSS

Hihi :)



Så himla roligt :)

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma och kommer att stanna så nu ikväll. Efter jobbet så gick jag till hemköp och hämtade ut ett paket som kommit på posten. Paketet var en mycket efterlängtad havandeskapsolja från weleda. Vi får se om den är bra och om det fungerar, man inbillar sig nog mest att det ska fungera. Ååh jag tänkter fortsätta inbilla mig att det kommer fungera ;)

Har vart en ganska bra dag idag känner jag, men att jag börjar få ont i svanken nu känner jag. Men skönt att man då bara kan vara hemma och vila nu då. Berättade även för min chef idag om att jag ska ha barn och det gick jätte bra. Så det var ju skönt. Så ska till försäkringskassan i slutet av veckan och lämna mitt moderskapsintyg och då hämta papper om havandeskapspenning som jag sen ska lämna till mig chef oxå. Skönt att ha allt det fixat och klart. Bara att hålla tummarna att man får havandeskapspenning men det borde inte vara något problem eftersom man jobbar med det som man gör.

Nä nu ska jag ta mig en varm dusch sen bara slappa i soffan :)

PUSS

Vecka 22


Vecka 22

Bebisen - Bebisens vikt och mått är ca 400 g och 19 cm lång. Ögonlocken täcker hela ögat och bebisen har fått ögonbryn. Naglarna är så långa att de täcker fingertopparna. Lungornas luftrörsträd förgrenas och lungblåsorna utvecklas. Lungorna är fyllda med vätska ända fram tills födelseögonblicket då vätskan pressas ut för att ersättas med luft.


Du
- Livmoderns mått är mellan 20 till 23 cm. Du kan försöka känna den ett par cm ovanför naveln. De flesta kvinnorna känner att detta är en härlig och bra period. Hår och hud strålar, detta beror på att kroppen är fylld med graviditetshormoner som skapar tillväxt. Tänk på din hållning så att du inte får ryggbesvär längre fram.


Underbart att ännu en vecka rusat förbi. :)

2009-01-13

God morgon! Kvällen igår slutade sådär, när jag var färdig med mina besök på kvällen och kommit in till lokalen så började jag blöda näsblod. Å det var i floder kändes det som, tog ett bra tag för det att sluta. Men sen kom i alla fall Andreas och hämtade mig och när vi kom hem hann jag bara byta om så började det igen. Det slutade efter en stund men sen efter en 10 min så började det igen. Det var i alla fall sista gången men tre gången på en timma ca, det var lite jobbigt. Hoppas att det inte fortsätter så idag bara!

Idag ska jag jobba sen är det möte med jobbet, efter det mötet ska jag träffa min chef då jag ska berätta att jag är gravid. Lite läskigt men jag hoppas att hon tar det bra i alla fall. Tänkte oxå att jag skulle gömma magen lite idag då också, vet inte varför men tänkte det i alla fall. Men det gick i alla fall inte så jäkla bra! Haha :)

Men ni får ha en super bra dag

PUSS

Köket

Såhär fint blev det i köket med de nya gardinerna :) Mycket nöjd. :)



   

Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt

Beställt

Nu har jag beställt lite söta små saker till pyret. Det får en på så mycket bättre humör när man får "slösa" lite pengar :)

Fixoni - Babybyxa Basic Vit Stl 56-74 i gruppen Babykläder - Bebiskläder hos Babyroom.se (30134r)
De här byxorna

Fixoni - Body Bilar Stl 56-92 i gruppen Babykläder - Bebiskläder hos Babyroom.se (30004r)
Denna söta body.

Måndag

God morgon! Det blev ingen solresa eller miljon för oss igår, mycket besviken! Trodde på våra lotter! Men gud vad dåligt bingolotto var, har ju inte kollat på det på flera år, och det var super dåligt medvinster och dragningar. Bara en massa pinsamt prat av Lotta Engberg eller vad hon heter. Men men.

Idag jobbar jag kväll så innan det blir det nog att bara slappa här hemma. Är ju så trött på kvällarna annars.

 Sen kan jag ju berätta att det är en liten vilde som jag har i magen redan nu. :) Sen i tisdags har jag kännt honom varje dag, mysigt. :) Imorgon går vi in i vecka 22, jag tycker att det går så himla fort. Men det kommer nog kännas segare när man är en riktigt tjockis. :P


Ha en bra dag

PUSS

Söndag

Hallå på er! jag kom precis hem, har vart och handlat lite med mamma. Nu ska jag äta upp min risifrutti sen så blir det att sätta upp mina nya gardiner som jag var och köpte idag. Blir nog rikitgt fint i köket :) Sen ikväll så blir det bingolotto! haha, var super länge sen man spelade det. Men vann en bingolott förut så nu blir det att vinna solresan! :) Ha en trevlig kväll

PUSS

2009-01-08

Ingen god morgon här idag inte. Är helt slut och har haft ont i svanken hela natten, jobbigt. Andreas skulle gå upp snart så han kan köra mig till jobbet, snällt och skönt. Igår kväll när jag gick och la mig så började pyret böka på där inne så att andreas fick känna det igen :) Mysigt. Tror att han lägger sig mer till rätta så fort jag lägger mig, haha.

Jobbar till två idag sen ska jag bara hem och göra ingenting känner jag. Men ni får ha det så bra

PUSS

MVC

Hallå! Var på MVC idag och allt såg jätte bra ut. Härligt. Har gått upp i vikt som man ska och mitt blodtryck var bra. Fick även höra hjärtljuden idag, härligt men han var lite svårflörtad. Han ville inte riktigt vara med och buffade undan så fort hon kom i närheten haha :) En liten buse redan nu! Hjärtljudet var på 145 så det dunkade på bra :)
Fick även ett moderskapsintyg som jag ska lämna till försäkringskassan, så ska även ta och fylla i om havandeskapspenning då så får vi se hur det blir. Ska i alla fall tillbaka till MVC om 4 veckor då skulle man även mäta magen.

Nä nu ska jag äta, men ni får ha det så bra

PUSS

Sprattel för pappa!

Underbart! Lilla pyret i magen har börjat sprattla mer och mer, nu och i några dagar nu har det blivit mycket starkare eller tydligare. Känns som att han försöker vända på sig eller som jag skrivit förut sprattlar till. Så varje gång jag kännt honom sådär tydligt så har jag ropat på Andreas som kommit som en pil för att känna på magen :) Å nu igår kväll kände Andreas vår bebis där inne, en helt underbart och oförglömligt. En riktigt mysig stund innan man skulle sova. :)

Det är lite kul för ibland kan magen bukta ut lite på ena sidan, jag anade att det var pyret men var inte säker. Men då igår fick vi beviset att om magen buktar ut lite åt ena sidan så är det våran lilla bebis som ligger och myser där inne.

Idag ska vi till MVC å jag längtar. Ska bli kul att se hur mycket man gått upp, sen bara hoppas på att allt ser ut som det ska. Jag hoppas vi ska få lyssna på lite hjärtljud idag också. :)

Nä nu ska jag fixa mig färdigt, ni får ha en toppen dag

PUSS

...

Kom nyss hem från jobbet, är helt slut just nu. Ska slappa en stund nu sen får vi se vad man ska hitta på. Imorgon ska vi till MVC igen härligt, hoppas att man ska få lyssna på hjärtljuden för det har vi inte fått göra än. Tycker att våran barnmorska är så bra, känns tryggt med henne så det är ju bra. Ska bli spännande och se vad vågen visar imorgon oxå, har inte vågat väga mig sen vi var där sist :P Men men, nu ska jag vila lite.

PUSS

Vecka 21

Vecka 21

Bebisen - Din lilla bebis är nu ungefär 18 cm och väger 300 g. Bebisen tränar sina matsmältningsfunktioner, nu kan man se via ultraljud hur bebisen sväljer fostervatten.


Du
- Livmoderns mått kan vara mellan 19 till 22 cm. Normalkurvan för viktökning är 4,5 och 6,5 kg. Det syns nu att du är gravid. Du kan känna att du har ont i bäckenet, det kallas för bäckenuppluckring även kallat foglossning, det är normalt att man får det i femte eller sjätte månaden. När du är gravid samlar du även på dig vatten, så du kan känna dig svullen fram mot eftermiddagen och kvällen.




Härligt att ännu en vecka gått och vår bebis växer. Igår kväll satt jag och höll handen på magen typ tryckte lite på magen. Kände då två gånger hur det var någonting som rörde sig där inne, vet inte om det var bebisen men tror det. Har aldrig kännt så förut, häftigt om det var han. :) "Bara" 140 dagar kvar till BF ingenting ju ;) haha. Men igentligen är det ju inte så galet lång tid kvar. Spännande.

Nu måste jag fixa det sista innan jag ska åka iväg till jobbet, men ha en härlig dag. Det är ju inte lika kallt som igår i alla fall det är ju skönt.

PUSS

Fikat

Nu är jag hemma, underbart. Fikade med jacque på stan men cafét stängde redan vid fyra, inte tänkte jag på att det var "lördag" idag! Men var kul att träffas och prata igenom allt innan hon åker iväg ett år. Härligt med värme, är ju så galet kallt här nu.

Nu ska jag ta mig en varm dusch sen fixa med maten, blir kyckling i ugn ikväll. Sen blir det att bara slappa i soffan hela kvällen med andreas. Tycker att han kan ta och sluta jobbet nu, men får vänta en timma till. Hoppas ni får en mysig kväll

PUSS

2009-01-05

Burr vilken kall morgon det är :( Ville bara ligga kvar i min varma säng, men plikten kallar! Ska jobba till 13.30 så det är skönt sen 15 ska jag träffa jacque och vi ska ta en fika. Ska bli kul var längesen nu. Jaja, ni får i alla fall ha en bra dag.

PUSS

God natt

Hallå! Har nyss moffat i mig lite citron & kaktus sorbe, favoriten just nu. :) Andreas ser på någon film och jag ska snart lägga mig och läsa lite tänkte jag. Har börjat läsa boken Föda barn, timmarna du aldrig glömmer av Katerina Janouch. Lika bra att börja läsa den nu då jag antagligen kommer behöva läsa den hundra ggr till.

Jobbar hela veckan nu och det känns riktigt segt tycker jag, just för att det är så jäkla kallt ute! Sen på onsdag ska vi till MVC igen, längtar. Hoppas att man får höra på hjärtljuden den här gången, skulle vara spännande. Sen se så att alla värden är bra och så har jag några frågor jag vill ha svar på. Sen imorgon tänkte jag ringa min chéf och boka in en tid med henne då det kan vara bra att berätta för henne nu att jag ska ha barn i maj.

Hoppas ni sover gott

PUSS

2009-01-04

Hallå på er! Nu är andreas och jobbar de ringde honom nu på morgonen, men det är ju super bra att han får jobba så mycket på micro. Innan han åkte iväg så tog vi ner granen och alla tomtar och julsaker, men vi har julstjärnorna kvar tills på tisdag i alla fall. Men ganska skönt att fått undan granen nu i alla fall även om det är mysigt att ha den framme.

Får se vad jag ska hitta på idag då, försöker att övertala mamma att vi ska åka till tuna park så vi skulle höras om en stund igen. Hoppas på att jag lyckas att övertala henne. :)



Såhär blev det med tavlorna vi köpte på IKEA igår, jag blev riktigt nöjd, tycker det blev super fint :) Får se vad vi ska hitta på och ha där under det  blir nog någon byrå eller liknande. Men var skönt att få upp någonting, blev inte så tomt där på väggen som det var innan. 

Jaja, hoppas ni har en härlig söndag

PUSS

Dagens inköp

Hallå! Nu har jag vaknat till efter att ha vilat en timma, var helt slut efter att vi gått runt på IKEA. Vi hittade lite saker i alla fall :) Köpte några tavlor som vi ska sätta ihop eller hur man ska säga, ska ta kort så att ni får se sen. Tror att det kommer att bli bra. Sen köpte vi en taklampa till sovrummet och lite doft och värmaljus som vanligt. Vi är ljusnarkomaner tror jag! Sen köpta vi en liten spegel med fot eller hur man ska säga, för när jag går upp på morgonen och andreas ligger kvar så har jag ingen spegel som jag kan kolla i när jag plattar håret. Men som sagt nu har jag det :)

Vi sprang in på HM i västerås oxå där jag hittade ett par mörkajeans, sen hittade vi även ett par jeans till lillgrabben! Skit söta och små :)

Nu ska jag fixa mig lite sen ska vi till pappa och äta och sådär ikväll.

Ha en trevlig kväll

PUSS

2009-01-03

God morgon! Gud vad underbart gott jag har sovit inatt, behövdes! Nu känner jag mig ganska trött på vintern så blev inte alls så nöjd när jag såg att det snöar ute! Men men. Idag ska vi ju till IKEA så det blir att köra försiktigt. Vi får se jag har lust att kolla på lite mammakläder oxå eftersom jag vill ha ett par byxor till, så kanske åker in till stan och kollar på det oxå. Men ni får ha det så bra

PUSS

Kväll

Hallå på er! Kom hem för ett tag sen. vi har vart hos farfar på middag. Var gott och trevligt! Innan det var vi en sväng på tuna park där jag kollade efter byxor men hittade inga, men jag hittade i alla fall ett par skor på rean. Ett par ballerina svarta som jag kollat och provat förut men inte tyckt att de var värda priset och nu var de på halva priset så det var ju kul. Bra att ha till våren i alla fall :)

Ska sova ganska tidigt är så himla trött. Min kropp behöver nog lite sömn, så blir att äta något och sen sova tror jag. Imorgon ska vi åka till IKEA i västerås tror jag, får se om vi hittar något. Jag vill köpa en vit fotölj och ha i bebisrummet. Får se om vi ska ta det nu eller vänta. :)

Bjuder på en lite mysig bild på min älskade Max som ligger och myser framför brasan förra helgen. :)

God natt

PUSS

2009-01-02

God morgon underbara fredag, vad jag har längtat! Härligt med helg, känner att min kropp behöver det, känner mig helt slut! Trogen som man är så pallar man sig upp från sängen och iväg till jobbet i alla fall. Men har en kort dag idag, slutar 12 så det är ju skönt i alla fall.

Vi skulle ju åkt till norrköping idag men blir inte av eftersom de var sjuka där. Tråkigt men vi får ta det en annan gång då. Så ikväll ska vi över till farfar på middag då min faster och kusin är i stan under helgen, det bor annars i värmland så bli inte att man träffa de så ofta. Så det blir nog kul.
 


En blid från nyår

Måste åka till jobbet nu. Men ha en bra dag

PUSS

2009-01-01

God morgon! Då var det 2009-01-01 spännande men ett nytt år.
Igår kväll var trevligt, jag jobbade till nio och allt flöt på så det var skönt. Efter jobbet åkte jag hem till nille där andreas, nille, micke, pirre, maria och marias kompis var. Åt lite mat och hade trevligt. Gick ner på stan för att se fyverkerierna, stannade och hälsade på jasemin i snabbis. :) Firade in det nya året och såg på ett otroligt fint fyverkeri. De var super fint i år, hade nog lagt ner lite mer pengar på det än vanligt efter som ekilstuna firade 350 år eller nått. Sen gick jag hem och sov, eller kunde inte sova på en bra stund för det smällde överallt. Stackars Max var livrädd när jag kom hem, han kröp på golvet och var jätte rädd :( Men nu är han som vanligt igen i alla fall:)

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, börjar 8 idag så det är skönt. Eller skulle lika gärna börjat tidigare för har vart färdig ett tag nu. Men men. :)

Ni får ha en bra dag

PUSS
RSS 2.0