Äntligen!

Är han hemma! Vår älskade och stora kille. Han har haft en fantastisk semester med massa äventyr. Helt uppe i varv när han kom hem och skulle berätta om många äventyr han vart med om. Så som att han fångat små grodor i vattnet som han sen kastat tillbakA och visade hur konstigt de sen simmade iväg. Eller som nät de blev rånade av bovar på High chaparall, eller hur han letade guld och fick göra en stjärna. Eller hur många glassar han ätit eller som när han fick sin nya grävmaskin från Ullared. Ja många många äventyr. Så roligt att höra honom berätta om allt. Det var inte lätt att få han att somna men nu sover han gott. Skönt att ha honom hemma igen <3

Vi saknar storebror

Adrian är iväg och campar med sin farmor och Stefan. Lever livet! Igår var de på High Chaparall och vad vi såg på bilderna så var det nog som en riktig drömmvärld. Men vi hemma saknar honom massor så klart. Vår stora buse. Men samtidigt är det så mysigt att få rå om Wilmer och ge honom 100% av oss. Och det gör oss så glada att se Adrian ha det så kul. När han kommer hem sen är det dags för kryssningen för oss. Ser vi fram emot.
 
 
 
 

Söta unge!

En sommardag

Vilken härlig sommardag vi haft. Åkte ut till pappa och Mia där vi solade, "badade", fiskade, busade, åt gott och träffade farfar som är hemma från Ungern några dagar.
 
Vilken lycka när man är fyra år och hittar en liten bebisgroda!
Wilmer har även han haft det kul idag! Ställde sig på knä upp mot solsängen. Snart ställer han sig upp mot allt kan jag tro. Vi måste ju hänga med i brorsans fart!
Åt gott. Här mitt i en skål med pappa och farfar.
Wille hängde lite med sin farfars far. Måste passa på när han väl är hemma.
 
 
 
 
 
 
 

7månader

För 7 månader sen låg vi kvar på BB med vår så pyttelilla Wilmer, ynka 2 dagar gammal. Så liten, fin, efterlängtat och vi var fortfarande små chockade för att han valde att titta ut 4 veckor tidig. Lyckliga dagar som fortfarande får mig att sväva på moln. Vår fina lilla Wilmer. Tyvärr blev 7 månaders firandet ingen kalasdag då han var dunderförkyld. Tråkigt men nu är han på bättringsväg i varje fall.
 
Wilmer 7 månader
Ålar fram i rasande fart här hemma, nu måste man hålla koll! Sladdar är ju det godaste att bita tag i!
Ställer sig i krypställning och gungar hela tiden, vill krypa!
Han även börjat att försöka dra sig upp mot första trappsteget.
Gå stolen är populär och där springer man runt och drar i allt man kommer åt!
Har två tänder, ser ut som två till är på G.
Skrattar och pratar för fullt. Paaaaaphaaaaahhhh. Låter ofta som ett litet monster.
Har börjat gilla läget i vagnen. Tidigare var det vrålskrik för det mesta. Han är ju så dramatisk!
Annvänder stl. 68 och börjat smått på stl 74.
 
Är en riktigt glad liten skit där storebror är den stora idolen. Är Wilmer ledsen tittar Adrian fram och han börjar istället skratta. Blir så malligt stolt över mina fina så jag nästan spricker!
 
 
 

Helgen

Det har minst sagt vart en tuff helg. En mycket älskad person blev sjuk och legat på sjukhus och är fortfarande kvar. Så de timmar jag inte vart hemma under helgen har jag spenderat där. Inte nog med det så åkte Wilmer på en dunder förkylning i fredags kväll. Så han har gnällt, gråtit, snorat och hostat mest hela tiden. Så sömnkontot är på gränsen till oladdat efter den här helgen och huvudvärken är ett faktum. Nu är även Adrian förkyld men inte med feber och så han är sjuk sjuk som Wille. Får hoppas att det inte blir mer än så här nu. Vi har fått nog. Tror det är tredje gången som Wilmer är riktigt förkyld på sina ynka 7 månader. Tänk så skonad man var med Adrian när han var bebis.
 
Så idag första juli och måndag. Nu laddar vi om och lämnar alla sjukdommar och jobbiga tankar bakom oss. Juli månad kommer bli en bra månad!
 
För ett år sen idag tog vi med den här lilla gobiten på en kryssning. Riktigt mysig resa och så kul han tyckte det var så roligt! Lille Wille var med han med och gjorde sig påmind med massa fladder i magen♥ I augusti väntar ännu en kryssning för hela familjen. Men då en tredagars, det ser vi fram emot.
 

My world

♥ÄLSKADE♥
 
RSS 2.0