Tisdag

Så skönt nu nät sjukdomarna lämnat oss. Adrian har bara lite hosta kvar. Jag ska snart ta en dusch och ta hand om disken. Vi åker ut till tuna park en sväng sen under dagen tror jag.

I eftermiddag kommer pappa och Mia över. Pappa kom hem från LA igår, ska bli kul att få se bilder och om han har något roligt med sig hem ;) Mia ska hjälpa mig med håret, har en galen utväxt men inte orkat ta tag i det. Men imorgon ska vi till storstaden Stockholm och då vill man känna sig lite fin :)

Nej nu blir det kittelkalas med min tokstolle!

Ett litet hej.

Tittade mest bara in här för att säga hej! Idag har vi inte gjort någonting känns det som, eller inte jag i alla fall. Imorgon blir det andra bullar, Adrian är bättre så får se om vi kanske åker en tur till Tuna Park eller något för att spana runt. Vill att han ska ta det ganska lungt imorgon också då han vart dålig ett tag. Men man blir inte piggare av att bara vara hemma och uggla.

Maten står färdig på spisen, köttfärssoppa. Andreas och Adrian har åkt hem till Adrians farmor för att låna deras Wii. Blev helt såld igår när jag var hemma hos mamma och spelade/dansade. Så ikväll ska jag spela/träna framför tv´n.

Ett litet hej som sagt. Hoppas er dag vart bra. Nu ska jag tända lite ljus här hemma. Ser ni så fin blomma(ros) och kruka jag köpte igår. Har nog 100 krukor men ändå köper jag alltid nya när jag köper nya blommor. Finns så mycket fina krukor och blir alltid lika förälskad och såld när jag är på växtriket. Min absoluta favorit blommsterbutik, de har även så mycket annat fint i inredningsväg. Kan strosa länge där inne! Oops, sidospår igen! ;)

Skallebang

Adrian mår nu bättre och det är så skönt att se honom börja bli sig själv igen. Även om det innebär en del trots. Andreas och Adrian har åkt in till Torshälla för att mata änderna och jag ska försöka vila bort min huvudvärk. Har bultat hela dagen, bara jag får hålla mig frisk nu. Känns så tråkigt att Adrian blev sjuk nu när vi skulle njuta av ledighet tillsammans. Men det är bara att gilla läget! Nu ska jag som sagt vila, hoppas på att få nya krafter för att orka njuta av dagen. Så fint väder ute idag också, kallt men fint.

Hej i kvällen.

Vi har precis tittat klart på filmen in time. Riktigt bra tycker jag, Andreas var mer delad.

Har vart en härlig dag. Åkte och handlade lite nya blommor till hemmet och sen hem till mamma. Spelat en massa sällskapsspel, Wii och vara umgåtts. Så skönt att komma ut några timmar själv. Man blir så matt av att gå hemma hela dagarna.

När jag kom hem var Mikaela och Pontus här. Andreas och Mikaela ordnade tacomiddag. Efter maten som adr Adrian i min famn en stund. Min stora pojke är fortfarande så liten ibland och framför allt när man är sjuk. Lilla hjärtat mitt.

Nu ska vi gå och lägga oss. Är helt slut få det inte blev mycket sömn inatt. Men hoppas på att få sova gott nu. Ny vecka i morgon och då hoppas vi på att Adrians dumma feber ska ge sig!!

Då får jag önska dig en god natt.

Tröttisar

Ligger i soffan mes min lilla skorpa snarkandes bredvid. Han vaknade 6.20 och fick ligga här och titta på Pingu. Men han har nu somnat om gott. Det behövs efter den här natten. Han har nu blivit dunderförkyld och sovit oroligt hela natten. Så inte mycket sömn har det blivit. Jag låg även vaken mellan 01,45-02,30. Wihoo!

Idag måste jag ut ut huset, kommer annars bli galen! Så en promenad och en tur till i alla fall växtriket står på tur.

Hoppas ni får en härlig dag!

Upp och Ner, Ner och Upp!

Igår kväll åkte vi till akuten och spenderade 4 timmar där, roligare kan man ha en fredags kväll. Men lämnade akuten utan vidare svar och plötsligt en feberfri och glad kille. Han var så duktig hela tiden även om han var ledsen så gjorde han hela tiden som doktorn sa. Mitt duktiga hjärta♥

Men febern kom tillbaka med råge under natten. När han vaknade imorse låg tempen på 41,1. Fy så orolig man blir. Men nu har vi fått ner den igen och hoppas inte den stiger så pass igen. Nu har han piggnat till efter alvedon och ipren och har lekt med lite bilar här i soffan. Försöker få i honom så mycket vättska vi kan, det är det viktigaste nu. Sen har han önskat pastaskruvar så hoppas få i honom lite av det. Han har inte ätit mat sen i onsdags. Bara velat ha välling, men då får han i alla fall i sig vättska och lite näring.

Så vi fortsätter att kurera här hemma. Vad gör du denna lördag?

Mitt allt


♥♥♥

Vila i frid

Fick tråkiga nyheter här på morgonen. Min gammelmormor gick bort inatt. Hon var gammal och sjuk, men man kan ändå aldrig vara förberedd på nyheter som dessa. Vila i frid mormor Greta♥

Adrian vaknade vid 4 och hade 40,3 i feber då. Min lilla kamin. Vi somnade om vid 06,30 och vaknade vid 8 och då var han feberfri. Men nu känns det som att febern är tillbaka. Känner mig lite deppig och nere idag efter allt som hänt. Ett litet uppvaknande i livet. Nu ska jag ta hand om Adrian och mina nära och kära idag. Hoppas ni gör det samma.

Lite energi

Adrian har äntligen fått lite energi så nu tar han en dusch med Andreas. Han har haft hög feber hela dagen. Ett tag var den uppe i 40,1 och med alvedon i kroppen har den i alla fall legat på 39,7. Har pratat med rådgivningen och om febern är hög imorgon också ska vi ringa VC. Då det ska kollas upp om man bara har hög feber och inga andra symtom. Men vi hoppas på att febern ska ge sig till morgondagen.

Efter åtta och Adrian fått alvedon är det läggdags för honom. Då ska jag mysa ner mig i soffan med lite godis. Något gott att unna mig efter en hemmadag med sjukt barn.

Köksvåg

För någon vecka sedan köpte jag den här köksvågen som nu pryder en av bänkarna i köket. Älskar den!

 

Njuta av stunden

Äntligen somnade min lille prins brevid mig här i soffan. Han piggnade till lite efter att han fått alvedon igen och vi passade på att baka muffins. Även om han får alvedon så har febern legat på 39,5. Stackarn, får hoppas att febern ger med sig efter lite sömn nu.

Jag sitter här brevid och lyssnar på att små snarkningar och ser på Sex and the City. Till det blir det grönt vaniljthé och tigermuffins. Så nu ska jag passa på att njuta av stunden!

Kurering pågår

Adrian är tagen utav hög feber. Han har legat i soffan hela morgonen och förmiddagen. Tittat på film och barntv och småblundar mellan varven. Men hoppas på att han snart ska somna en stund för sin egen skull, man vet själv att det är bästa botemedlet när man är sjuk. Nu har jag fått i honom en flaska välling och lurade ner alvedon där då så slipper vi bråka. Lättlurade lilla skrutt ;-)

Ute faller snön och när Adrian är frisk igen så blir det en massa lek ute i snön har jag lovat. Imorgon blir vi också hemma och kurerar. Så nästa gång jag jobbat är fredag nästa vecka. Skönt med en paus från jobbet. Hade långledigt och sen tog några semesterdagar på det. Så då ska det börjas med garderoben och så väntar en tripp till Stockholm. Blir nog en kanon vecka!

Nu ska jag ta hand om mitt lilla hjärta! Hoppas ni har en härlig torsdag!

Skoja aldrig!

Hade en tuff dag på jobbet och mitt i all irritation och stress skojade jag med en kollega och "önskade" att Adrian skulle få plötslig feber eller något för att slippa komma imorgon. Vem har jag nu brevid mig i soffan? Jo just en febrig Adrian med 39,2 graders feber. Så nu blir det soffläge framför någon mysig film innan läggdags. Men han är ganska pigg i alla fall, brukar sällan märka så mycket på honom när han har feber.


Så jag längtar efter sommar när jag ser den här bilden på min lilla glassälskare♥

Mitt i veckan

God morgon. Här latar vi oss i soffan en stund innan vi åker iväg till dagis och jobb. Adrian var uppe lika tidigt so
Vanligt just nu. Gäsp! Jag förstår inte??

Onsdag och mitt i veckan. Om en vecka väntar en heldag i Stockholm för mig och Andreas. Dagen fylls av shopping love kvällen av middag och konsert. Äntligen ska jag få se Gavin DeGraw igen. Är även ledig större delen av nästa vecka så blir att körs igång med renoveringen igen då.

Nehe, borsta lite tänder innan man ska iväg nu. Ha en bra dag!

Att göra skillnad

Då lider denna dag snart mot sitt slut. Vi har landat i soffan och jag är trött. Lilleman är en riktig piggelin på morgonen just nu och vi föräldrar är inte lika överförtjusta i att starta dagen redan 05.30.

Var på en Kick-off för kvalitetsombuden inom hemvården. Kul att få vara med för att försöka påverka och förbättra. Så det var kul att bryta av med någonting annat en det man annars alltid gör på jobbet. Just nu känner jag mig så matt på mitt arbete. Så mycket förändringar hela tiden som inte är till det bättre och så mycket negativitet. Kanske dags att göra en förändring?


Kvällsläsning

Lediga

Jag och Adrian startade veckan med en ledig dag. Skönt! Så vi har vart ute och åkt med hans bob i snön. Jag hade även sagt att vi skulle åka in till stan för att mata fåglarna där. Men när vi satt redo i bilen för att åka så ville inte min bil starta!! Mycket irriterande, tror det kan vara batteriet som dött då bilen stått stilla så länge?! Andreas får kolla på det där när han kommer hem, jag kan 0 om bilar.. Jaja, så jag och Adrian tog oss då en promenad in till Torshälla och matade fåglarna där isället. Då fick jag mig även en uppfriskande promenad så tur i oturen kanske.

Har även haft ett kort fika besök av en arbetskollega och nu har jag en stek som står och puttrar på spisen. Ska bli så gott! Efter middagen idag måste jag åka till tuna park, har som sagt inte kommit iväg dit heller utan bil. Måste lämna tillbaka ett par skor som jag köpte till Adrian, varför gör man barnskor som är omöjliga att få på ett barns fot? Märkligt.

Nej nu har jag babblat på om ingenting egentligen och ska istället umgås med min kära son. Hoppas ni har en bra start på veckan!

Då har vi gjort en liten del av Norrköping!

Nu är vi hemma efter en härlig dag i Norrköping. Många fina inrednings butiker. Med oss hem har vi regnställ till Adrian, vårjacka till mig och skor till både mig och Andreas.

Var även inne på buslandet(tror det hette så!). Ååh så bra det var! Vilken skillnad från både Eskilstunas och Västerås Leksand som vi besökt. Jätte stort, fräscht, kul aktiviteter, bra att de även tänkt på föräldrarna, bra kaffé och även matställe(såg det ut som). Hit kommer vi absolut åka igen när man vill iväg på en utflykt. Rekommenderar!

Nu har jag precis nattat Adrian och läst hans nya mamma mu bok. Super mysig och rolig. Andreas fixar med maten och nu ska vi njuta kvällen. Hoppas ni haft en bra dag!

Spontan tripp!

Då sitter vi nu i bilen för en spontan tripp till Norrköping. Blir att åka till ingelsta för att titta i butikerna där och sen lek i ett lekland som ska finnas där. Blir kul. Hoppas även att vi ska träffa Marie någon gång under dagen.

Min pappa bodde i Norrköping större delen av min uppväxt och vart tillsammans med Marie. Hon har vart en stor del av mitt liv men nu har jag inte träffat henne på flera år. Så hoppas att vi får möjlighet nu. Tokigt det är att man så sällan åker dit då det inte är så speciellt långt. Men men, nu blir det av i alla fall! Happy friday!

Helhjärtat

Idag började jag med jobbet en studiecirkel. Vi ska stärka vår självkänsla och mycket mycket mer så klart. Men känns riktigt kul, lärorikt och nödvändigt just nu. Behöver få lite ny kraft och styrka. Så vi har fått en bok vid namn Bruksanvisning för ett bättre liv. Känns kul att gå den här "utbildningen". Så varje kväll ska jag skriva i en annan bok vi fått, tre saker som vi gjort bra och är stolta över under dagen.

Ikväll är jag för trött men imorgon ska jag börja läsa boken. Så får vi se om jag stärkt min självkänsla inför sommaren! :)

Min lilla men så stora kärlek

Nu sover min älskade lilla skorpa. Är så lycklig att få dela alla mina dagar med honom. Du är den bästa Adrian! Varje kväll när vi säger god natt svämmar mitt hjärta över. Jag får en Bamse kram och sen miljoner goa pussar. Så säger du hej då mamma med det finaste och mest filuriga leendet på dina läppar. Jag älskar dig så!

Matt

Jag och Adrian kom precis hem till mamma. Roligare en att åka hem till ensamheten. så nu har jag Torres (hunden) sovandes vid min sida i soffan. Idag känner jag mig matt, värdelös och trött på det mesta. Allt tack vare allt tjafs på jobbet. Vår schemaplanering suger och februari månad kommer bestå av lika lite tid tillsammans med familjen. Januari månad nu så har vi sammanlagt 4 lediga dagar tillsammans. Värdelöst. Nej förtränga allt det dåliga nu och koncentrera mig på att vara en bra mamma!

Adrians dag!

Klockan är tre och vi har redan hunnit med en massa skoj! Först åkte vi till tunabusland där Adrian lekte omkring i två timmar. Men jag tyckte det var en besvikelse om man ska jämföra med det i Västerås. Mycket bättre där enligt mig!

Efter det åkte vi och hämtade min bror för att äta lunch nere på stan. Blev att äta på ming(Kinamat) Adrian var så trött så han höll på att somna sittandes i sin stol. Min lilla sötnöt! Så han sov gott i min famn och när han vaknade fick han en klubba av personalen. Så klubb premiär idag och gissa om han är överlycklig just nu!

Nu ska vi göra lite nytta här hemma som att tvätta lita kläder. På tal om kläder, jag myser runt i Andreas tröja här hemma. Saknad!

Lev idag

Igår var en konstig dag. Först kände jag stor saknas efter Andreas, bara vetskapen att han ska vara borta fyra dagar. Men får fylla dem med massa aktiviteter.

Vi åkte hem till min manna igår och roade oss några timmar där. Sen tog vi med oss min mormor och åkte hem hit. Lagade smarrigt pizza, tog ett glas vin och slö tittade på tv. Var riktigt mysigt att spendera kvällen med mormor.

Sen inträffade en sak som fick mitt hjärta att brista för en vän. Ingen ska behöva uppleva det som ni nu gjort och livet är så orättvist ibland.mina tankar finns hos dig och din familj just nu. Ibland blir man påmind om hur skört livet är. <3

Så ta vara på de ni håller kära och lev i nuet!

Nu morgonmyser jag och Adrian på övervåningen. Han är morgonpigg som vanligt ;) mormor sover fortfarande och det kan hon få göra en stund till innan det är dags för frukost.

Hoppas ni gör detta till en underbar dag och glöm inte att ge en extra kram till de ni älskar.

Saknar redan

Saknar redan min stora kärlek som nu ska vara borta i 4 dagar. Sist vi var ifrån varandra så länge var 5 år sedan. Tycker inte om att vara ensam och är inte bra på det. Så ikväll kommer min mormor hit och sover över. Blir mysigt.

Blir i alla fall ett kärt återseende när min kärlek kommer hem<3

Hej i kvällen

Nu har jag krupit ner i soffan på övervåningen. Ser på sex and the city och äter äppelklyftor och nötter. Mysigt och Andreas håller på att packa inför veckan.

Vi har haft en bra dag i Västerås. Erikslund är så bra med massa små lekparker och aktiviteter för barn. Inte fick vi med oss så mycket hem. Men kul att strosa omkring.

Ikväll har vi ätit tacos och bara myst. Lekt med duplo och haft oss. Adrian har även vart blöjfri hela dagen här hemma. Hejja Adrian, nu kör vi!

För jag har det bra här bak i bilen!

Vi sitter i bilen på väg till Västerås. Blir en tur på erikslund. Andreas behöver nya skoj och jag egentligen ingenting. Men vi får se ;) en liten familjeutflykt innan Andreas imorgon åker till stockholm och blir borta i fyra dagar. Han börjar studera igen. Jag kommer i alla fall ha sällskap av min lilla mormor, så slipper jag och Adrian känna oss allt för ensamma i huset. :) nu ska vi njuta av en dag tillsammans<3

Fredag den 13e

Fredag den 13e startade inte bra hemma hos oss. Adrian ville inte sova mellan klockan 3-5 inatt. Suck och gäsp. Men när vi skulle upp på morgonen sov han mycket gott ;) tror att boven i det hela var att han sov middag på dagis vilket han annars aldrig gör annars. Så en trött familj är vi idag. Får hoppas dagen ordnar upp sig då, men det tror jag. Ikväll får vi middagsbesök så det ska bli trevligt. Hoppas ni har turen med er idag!

In love!

Den 19 januari släpper HM ännu en kollektion från versace och jag är förälskad i just den här toppen. Hoppas på att lyckas klicka hem en. Tänk till sommaren då man är härligt solbränd.

Minns gårdagen

Idag är vädret inte på topp, det är mörkt och regnet öser ner. Hade gärna legat kvar i sängen men istället är jag i full fart på jobbet. Får minnas gårdagens fina väder då solen lyste och vi var ute hos pappa och Mia. Traskade lite på isen och hade det gött. Och för att tillägga så var isen tjock och vi höll oss i alla fall bara in till kanten. Även om det på bilden ser ut art vara öppet på vissa ställen. Så nej jag utsatte inte mitt barn i fara! Då vet ni det :)

Nu ska jag fortsätta här. Hoppas ni får en fin dag!

You are my world!

Skön start på dagen

Startade dagen med en skön powerwalk runt torshälla. Riktigt skönt. Är så skönt väder att promenera i nu också. Solen skiner och det biter i kinderna.

Jag ska göra mig i ordning nu för att sen åka och jobba ett kvällspass. Första ska jag se lite på våra bästa år ;)

Inte en helt vanlig måndag

Strax innan Andreas slutade jobbet idag ringde han hem och sa åt mig att inte laga mat. Han skulle ordna något. Han överraskade mig och Adrian med att åka och bowla och sen fick Adrian välja vad vi skulle äta. Så klart blev det hamböörjare. Riktigt mysigt och uppskattat att bli överraskade så på en annars vanlig måndag.

Adrian tyckte det var skoj att bowla och klappade glatt händerna när han hade ner några käglor. Men efter att vi köpt varma chips så var de lite mer intressanta ;-) Men det kommer vi absolut göra om någon gång. Finns inte så mycket i Eskilstuna att hitta på som kan vara roligt för både barn och vuxna. Men detta roade oss alla i familjen.

Tidigare idag hade vi besök av två vänner från arbetet och deras barn. Var trevligt och livat här hemma. Så nu landar vi i soffan och ser på Sveriges mästerkock.


Mitt lilla charmtroll idag♥

 

Hej hej vintermorgon!

Burr, idag hade jag gärna legat kvar under täcket. Det är -12 grader ute, så var bara att stiga upp och höja värmen i huset och på med raggisar. Hade tänkt att vi skulle ta oss en promenad idag också men med -12 grader så håller vi oss hemma istället. Efter lunch kommer som sagt två vänner från jobbet med sina barn så vi ska nog kunna roa oss hemma idag. Ska även baka en GI blåbärspaj. Igår var det en vecka utan godis och sötsaker, go Jacqueline! (okej lite fusk i lördags när vi hade besök och vi gjort chokladbollar) ;)

Nu kryper jag ner i soffan med Adrian och ser på Musse. Hoppas ni får en bra start på veckan!

Upp och ner, ner och upp!

Är precis så mitt humör svajat idag. Men vi glömmer det jobbiga och minns det härliga med dagen. Tog oss en promenad in till Torshälla och matade fåglarna. Med oss hade varm choklad och riskakor. Super mysigt. Sen har vi bara vart hemma och donat för fullt.

Adrian sover nu och Andreas jobbar. Jag är helt slut och har parkerat mig i soffan. Imorgon är jag och Adrian lediga och två vänner från jobbet kommer över med sina barn. Så det ska bli roligt. Får hoppas att Adrian delar med sig av sina leksaker. Just nu är han i en period då det är hans saker och han inte gärna delar med sig. Men försöker hela tiden förklara för honom att andra barn bara lånar hans leksaker. Så får hoppas att han snart förstår det och att det kan vara roligare att leka ihop. Härliga trotts ;)

Nej nu ska jag njuta av en lugn kväll! Men först några bilder från dagen.

God morgon

Sitter nu och avnjuter en god frukost. Havregrynsgröt, grönt jasmin te, och en hård smörgås med ägg. Mums muns.
Men det ekar ganska tomt vid köksbordet just nu. Andreas sover och Adrian ville titta färdigt på Musse först.

När Andreas vaknat och vi kommit i ordning ska vi ta en promenad in till Torshälla för att mata änderna sen stannar vi nog även till vid någon lekpark. Andreas börjar jobbet klockan tre så efter det får vi se vad jag och Adrian ska hitta på.

Nu ska jag äta upp min frukost och sen försöka få liv i Andreas. :)

Underbart med helg

Här sitter jag ute på vår lilla bänk. Har vart ute på en rask promenad och är alldeles varm så skönt att lyssna på fåglarna och andas lite frisk luft. Adrian ligger i vagnen och sover just nu, någon som blev trött under promenaden. Det är -8 grader idag och solen skiner, underbart. Njuter för fullt utav helgen efter en tuff arbetsvecka. Lite senare idag kommer min pappa och farfar över med respektive på en fika så ska göra ordning en fruktsallad det blir mumsigt. Hoppas även ni njuter av helgen!

God natt

Ligger i sängen och ska strax försöka sova. Har haft bästa Nadja över på eftermiddagen. Alltid lika roligt att träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Tänk vilka fina vänner jag fick via föräldrargruppen som nu snart är tre år sedn vi gick. Galet!

Dock var min kära rara son bitter över att mamma hade fullt upp med att babbla med Nadja. Varför är det att så fort man pratar i telefon, har besök eller bara är upptagen så ska han ha 100% uppmärksamhet. Slår aldrig fel! Är det bara jag som känner så? Tur att han är så go och söt annars ;)

Nu ska jag försöka samla energi inför morgondagen. God natt fina❤

Dagens


Var länge sen jag la upp en dagens outfit så idag bjuder jag på årets första.
Topp från HM och byxor från Zara.

God Morgon

Jag och Adrian startade morgonen redan 6.30 här hemma, inte så konstigt när han sov mellam 16-17.30 igår eftermiddag. Utslagen av feber stackarn. Men idag mår han mycket bättre, så nu hoppas vi att febern håller sig borta.

Har precis ätit en god frukost här hemma. Ska försöka vara lite hälsosammare och utesluta godis. Har vart så onyttig och en riktig gottigris för länge nu. Så ska jag börja promenera mer, förut rörde jag på mig så mycket i vardagen. Men nu åker jag bil till dagis och jobb och förlorar då mycket av det som jag rörde på mig innan vi flyttade.


Min smarriga och osötade frukost.

Nu ska jag ta mig en dusch och komma igång inför dagen.

Nyår 2011-2012

Lite blandade bilder från vårat nyårsfirande 2011-2012. Firandet som bestod av god mat, kärt sällskap, raketer och många skratt. Bästa nyårsfirandet med Adrian då han tyckte det var så roligt med allt och framför allt raketerna. Mer ropade han hela tiden, tur att han har en far som tycker att det är lika roligt. In på det nya året cyklade jag och Andreas hem och fick oss en skön sovmorgon innan Adrian kom hem. Ett riktigt gott nytt år, nu får vi hoppas att det fortsätter så.





 



Letar inspiration

Första måndagen på året börjar lida mot sitt slut och vi sitter och försöker komma fram till en bra och snygg lösning till vår blivande walk in closet. Det är inte lätt att bestämma då det finns flera olika lösningar och system som kan bli bra. Sen ska vi också sitta en fin passande tapet, kan tänka oss att måla det vitt om vi inte hittar någon passande tapet. Vill ha en vit grund men gärna lite blått i och i lite "gammal" stil. Hoppas på att hitta rätt tapet och lösning nu. Imorgon river vi tapeter och spacklar väggarna där inne.


Inspiration, bild lånad här.

Adrians nya säng

Han sov som en Gud kan jag tillägga.

Första dagen på året

Vi har haft ett otroligt bra avslut på 2011 och en fantastisk start på 2012. Adrian hade så roligt och var helt exalterad när vi smällde raketer. Så roligt att han hade så roligt och bara det gjorde vårt nyår. Men det bjöds på fantastisk middag, kärt sällskap, spel och många skratt. Ett bra avslut med andra ord. Adrian sov gott vid tolvslaget och fick sova kvar hos farmor och Stefan. Men jag och Andreas cyklade hem så fick vi starta det nya året med sovmorgon.

Vi har haft en mysig familjedag med mycket lek med bilar, tågbana och fiskespel. Snön kom även idag så Adrian fick sin sista julklapp som vi sparat till snön kom. En snowracer, så har även vart ute på promenad och så klart stannade vi för att åka ner för backen några gånger. Adrian tyckte det var riktigt skoj.

Tog oss även en tur till Coop där vi grundade lite. Dels en terassvärmare och ett nytt duschmunstycke som är jätte stort så nu kan vi duscha hela familjen samtidigt om vi vill det. :)

Sen har vi även gjort i ordning på Adrians rum då vi igår köpte n ny säng till honom. Blev riktigt bra så vi är supernöjda och Adrian också då han somnade på två röda i nya sängen.

Så första dagen på året har börjat otroligt bra, ny fortsätter vi så här. Hoppas ni haft ett bra nyårsfirande och start på nya året.

RSS 2.0