Gott nytt år

Gästerna är här och underhåller sig med lite wii spelande under tiden som jag fixar med maten. Nu ska vi ha en riktigt trevlig kväll och avslutt på ett riktigt bra 2009. Hoppas ni har en trevlig kväll så skriver jag nästa år.

2010 kommer bli ett riktigt bra år.

PUSS

Sista dagen på 2009

Adrian är mycket bättre i magen nu så det känns jätte skönt. Man blir ju så orolig, han är ju så liten fortfarande även om han ibland känns jätte stor. Vi har haft en jätte bra natt och Adrian vaknade först vid 4.30 och ville äta så nu får han nog behålla maten bättre. För under de dagar som han var dålig så vaknade han oftare och ville äta på natten, inte så konstigt.

Idag ska jag ner på stan och äta lunch med söta Veronica. Är förhoppningsvis sista gången jag träffar henne med en bebis mage. :) Man längtar lite extra efter bebismagen när man träffar henne och får känna på magen. Tokig som man är, men det är ju så mysigt att bära på ett litet liv.

Nej nu åker sminket på!

Mitt fantastiska 2009

Januari

Året började med nyårsfirande hemma hos Nille med vänner och en liten bebismage. Tror jag var i vecka 20 då. Det var även i januari som Andreas började känna sparkarna i magen.februari

Var en månad som flög förbi, jag jobbade på och magen växte sakta men säkert.Mars

Nu började det bli jobbigt för ryggen att jobba, men den 25 mars gick jag på havandeskapspenning. Det var en underbar tid och jag kunde nu njuta för fullt av bebismagen.
Magen vecka 30


April

I början av april åkte vi på en liten tur till Norrköping över en helg. Var super mysigt och skönt att komma iväg lite inna bebis skulle komma. Men sista morgonen i Norrköping vaknade jag upp och hade fått en blödning, så blev en tur till förlossningen när vi kom hem för att se till att allt var bra vilket det var.

I slutet av månaden fick vi veta att vår lilla skitunge låg i säte och ett vändningsförsök bokades in. Det lyckades inte och det var ingen höjdare, inget jag kommer göra om. Vi fick kort där efter en tid för kejsarsnitt, riktigt spännande att veta precis vilket datum som man skulle få träffa lilla miraklet. Den 18 maj var datumet 8 dagar innan han var planerad.


Magen vecka 34

Maj underbara maj

En månad med många olika känslor. Man var väldigt förväntansfull men även väldigt nervös över vad som väntade. Man funderade mycket över allt omkring att bli mamma, det är stort.

18 maj vad dagen då vårat älskade mirakel Karl Adrian föddes. Han vägde 3520g och var 49cm lång. Allting med kejsarsnittet gick jätte bra och vi var helt uppe i Adrian. Ingenting annat existerade. En underbar tid i början när man lär känna sitt barn.

Resten av månaden flög förbi men massor av kärlek, bajs, amning och sömnlösa nätter ;) Men vilken underbar tid man aldrig vill glömma. 

Juni

Vi började nu komma in i de nya rutinerna. Med juni kom midsommar som vi firade med vår underbara familj. Först hos Adrians farmor och sen hos hans mormor.

 

Juli

Det börjar nu hända saker med Adrian, har började le stort och ofta. Han började vända sig från mage till rygg. Annars händer inte så mycket om dagarna vi fortsätter att njuta av dagarna tillsammans med våran son och umgås mycket med familjen.Augusti

I mitten av augusti åkte vi på semester till Öland. Var jätte mysigt och skönt att komma bort tillsammans. Adrian var riktigt snäll och duktig under hela resan. Sen när vi kom hem så var det dax för Adrian att döpas. Var ett jätte fint dop med många fina minnen.

 

 September

Adrian börjar nu bli en stor killa och han får sin första smakis, men det kommer dröja länge innan han vill äta fast föda. Han vänder sig även från rygg till mage första gången. Jag och Andreas firar tre underbara år tillsammans, det firade vi med en middag ute. Vi börjar även umgås med de underbara tjejerna från mammagruppen.

  
I början av mammaträffarna då bebisarna låg där man la dem. :P

Oktober

Adrian fortsatte att växa och utvecklas, han blev nu 5 månader. Vi renoverar hans rum, går på mammaträffar och njuter av alla härliga smile och skratt från Adrian.

 


November

Adrian är glad mest hela tiden. Får sin första tand och innom en månad så får han 5 till. (Galet) Han börjar äta mat riktigt bra. Han får en gåstol som han ÄLSKAR och springer runt här hemma som en tok. Vi börjar i slutet av månaden julpynta, mys.

 

December

Har vart en jätte bra månad. Adrian lärde sig att åla sig fram och det går undan. Nu ålar han omkring med full fart han har även kommit på att man kan åla över trösklar. Smart kille jag har ska jag säga er ;) Har även börjat att försöka komma upp i kryparställning. Han har 6 tänder och varken jag eller Andreas förstår vart året tagit vägen.

Vi var på raw med Mikaela och Pontus för att se min pappa spela. Annars flyger dagarna fram med julklapps handlande, tandsprickningar och massa koll på ålmonstret som ska vara överallt. :)

Första snön kom och det blev preiär tur med pulkan för Adrian men det var mer läskigt än skoj. Julafton kom och det firade vi med glad son och utan stress och så klart underbar familj. Det var en jätte bra dag med ljuva minnen för livet.

 Imorgon är det nyår och det ska vi fira in tillsammans med Adrians farmor, bonus farfar och farbror. Blir god mat och spel, ska bli jätte trevligt. Ser mycket fram emot nästa år, tror det kommer bli ett riktigt bra och roligt år. Så kul att se Adrian växa och utvecklas ännu mer. Han är det bästa som hänt oss och det bästa med år 2009. Nu kommer åren bara bli bättre och bättre, ser så fram emot mitt liv. Är så lycklig!

Tack alla fina människor omkring mig och min familj, ni gör oss lyckliga. Hoppas ni får ett fantastiskt år 2010.

Dåligt.

Blir så trött, man får ju inget stöd alls från varken bvc, vårdcentral eller barnkliniken. Rinde BVC i måndags och hon sa att jag skulle ringa vårdcentralen om jag inte tyckte att det blev bättre. Ringde vårdcentralen idag och hon tyckte jag skulle ringa bvc? eller barnkliniken. Ringde till barnkliniken och hon jag fick prata med där var riktigt otrevlig och lyssnade inte alls på det jag sa kändes det som. Hon sa att barn kan vara så om de fått en bakterie eller så och att det kunde ta ett tag innan det gick över. Men sen sa hon även att det så klart inte får hålla för länge heller? Där jag fått bäst stöd och råd var från sjukvårdsrådgivningen hon där var riktigt trevlig, lyssnade och gav mig råd.

Men det är bara att hålla koll så han dricker mycket och sen ska vi ha extra fett i maten. Suck, bara att hålla ut och hoppas att det inte blir värre för honom.

Min lilla herre
Foto: Kristin

Vår tisdag

Nu sover vår lilla pärla efter ännu en dag med sjukt många blöjbyten. Har inte blivit bättre idag och ringde 1177(sjukvårdsupplysningen) och hon tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen imorgon. Ska ge honom extra fett som smör till maten då han behöver extra nu när han förlorar mycket energi. Så får hoppas att vi får en tid till vårdcentralen imorgon, sen blir det ju helgdagar igen. Men det var skönt att prata med henne och vi skulle hålla koll så han kissar som han ska och att han inte blir hänging.

Idag var Jasemin över och Adrian fick en fin fin pyjamas i julklapp och jag fick oxå en julklapp. Hon ville ta med mig ut någon kväll och bjuda på en smarrig cosmopolitan, det ser jag fram emot mycket. :)

Nej nu ska jag njuta av lugnet här hemma en stund. Adrian har vaknat och vilja äta 2 ggr om natten nu igen, antagligen så blir han hungrig oftare då han förlorar mer näring under dagen.

Äntligen är denna dag slut

Fy jag är helt slut efter den här dagen. Så jag ska snart göra mig klar för att krypa ner i sängen.

Morgonen och förmiddan var bra och vi åkte iväg och storhandlade. Åkte sedan till barnens hus där vi köpte en ny bilstol till Adrian, det var på tiden. Blev en maxi cosi mobi och vi är super nöjda. Han sitter jätte bra i den, den tar inte allt för stor plats i vår inte allt för stora bil ;) Och sen tycker jag att det är toppen att man kan reglera sitt lägen så enkelt på den i farten, sen så är den snygg oxå. :)

Sen efter det har vi bara vart hemma och Adrian har vart ganska ledsen och gnällig till och från. Han har som sagt så ont i lilla rumpan och jag tycker så synd om honom. Varför kan man inte få ta över smärtan från sina barn ibland? Men Andreas var iväg till apoteket och köpte en ny salva för rumpan som ska vara bra och sen köpte han även vätskeersättning med anit baktriell grej i som ska vara bra för magen. Så får hoppas att han blir lite bättre av det nu. Känner mig nästan elak att ge honom mat då jag vet att han kommer att bajsa på en gång och bli ledsen när man ska tvätta honom. Men äta måste han ju. Nu sover han i alla fall gott, han somnade tryggt i min famn så det känns skönt i alla fall. Får hoppas att han får sig en god natt nu.

Sen blev ju inte dagen mycket bättre när jag skar mig i fingret när jag lagade mat. AJ så ont det gjorde med tur så blev det inte så djupt men det gör ju ruskigt ont i alla fall. Andreas frågade om det var värre än kejsarsnitt och det var det för då fick jag ju mina älskade morfinsprutor ;) haha. 

Nu på kvällen har vi haft det mysigt med tacos och en kul film. Hyrde I love you, man. Den var riktigt rolig tycker jag så fick många härliga skratt. Alltid härligt. :)

Nej det var nog av den här dagen! Hoppas ni haft en bättre dag än oss. Vi håller tummarna för en riktigt bra dag imorgon.


En busig liten Adrian med napp. Jo nappen är en rolig leksak här hemma just nu!

Äntligen är denna dag slut

Fy jag är helt slut efter den här dagen. Så jag ska snart göra mig klar för att krypa ner i sängen.

Morgonen och förmiddan var bra och vi åkte iväg och storhandlade. Åkte sedan till barnens hus där vi köpte en ny bilstol till Adrian, det var på tiden. Blev en maxi cosi mobi och vi är super nöjda. Han sitter jätte bra i den, den tar inte allt för stor plats i vår inte allt för stora bil ;) Och sen tycker jag att det är toppen att man kan reglera sitt lägen så enkelt på den i farten, sen så är den snygg oxå. :)

Sen efter det har vi bara vart hemma och Adrian har vart ganska ledsen och gnällig till och från. Han har som sagt så ont i lilla rumpan och jag tycker så synd om honom. Varför kan man inte få ta över smärtan från sina barn ibland? Men Andreas var iväg till apoteket och köpte en ny salva för rumpan som ska vara bra och sen köpte han även vätskeersättning med anit baktriell grej i som ska vara bra för magen. Så får hoppas att han blir lite bättre av det nu. Känner mig nästan elak att ge honom mat då jag vet att han kommer att bajsa på en gång och bli ledsen när man ska tvätta honom. Men äta måste han ju. Nu sover han i alla fall gott, han somnade tryggt i min famn så det känns skönt i alla fall. Får hoppas att han får sig en god natt nu.

Sen blev ju inte dagen mycket bättre när jag skar mig i fingret när jag lagade mat. AJ så ont det gjorde med tur så blev det inte så djupt men det gör ju ruskigt ont i alla fall. Andreas frågade om det var värre än kejsarsnitt och det var det för då fick jag ju mina älskade morfinsprutor ;) haha. 

Nu på kvällen har vi haft det mysigt med tacos och en kul film. Hyrde I love you, man. Den var riktigt rolig tycker jag så fick många härliga skratt. Alltid härligt. :)

Nej det var nog av den här dagen! Hoppas ni haft en bättre dag än oss. Vi håller tummarna för en riktigt bra dag imorgon.


En busig liten Adrian med napp. Jo nappen är en rolig leksak här hemma just nu!

Ingen bra känsla längre!

Skrev för ett par dagar sen att Adrian hade det jobbigt med magen. Nu har han haft det i över 2 veckor och jag har INGEN bra kännsla av det här längre. Jag vet att de kan bli dåliga i magen när de får tänder men nu är alla tänder framma som vart på G.

Så fort han äter så bajsar han och där i mellan också. Ibland normalt men ibland är det bara som vatten. Han har nu blivit jätte röd i rumpan fast vi byter blöja på honom så fort det kommit lite i den. Nu har han så ont i rumpan så man får inte röra rumpand, sitta gör ont och byta blöja ska vi inte tala om.. Tycker så synd om honom.

Men som sagt så tycker jag inte att det känns någe bra längre. Ringde BVC idag och hon frågade om han gick upp som han skulle. Men hur ska jag veta det när vi inte ska dit den här månaden? Han är ju pigg och så föruton att han har så ont nu. Vi smörjer och smörjer med allt vi kan komma på men det blir inte bättre. Har försökt få tag på vårdcentralen men det är ju omöjligt, så får testa imorgon igen.

Han har redan idag bajsat 6 ggr och fler lär det bli om det fortsätter såhär... Tänker om han är allergisk eller känslig mot någonting. Jaja var bara tvungen att skriva ut mina funderingar lite. Imorgon så ringer vi vårdcentralen igen, jag har som sagt ingen bra känsla av det här längre och då ska man lyssna på sig själv.

Vi har...

0-3e49fd96c9d47df7b5c32563ac6706de.png

Kolla varifrån!

Vi har köpt ny bilstol åt Adrian. Vi är super nöjda och han oxå:)

Mini jul

Dagarna bara rusar förbi som vanligt här hemma. Idag har vi haft en liten mini jul tillsammans med Adrians farfar, gammelfarmor, faster och Pontus. Super trevligt men Adrian var lite små gnällig till och från. Vet inte varför men tänderna kanske fortfarande spökar för honom då han dregglar sjukt mycket och ska bita på allt. Hoppas även att hans mage blir bättre snart. Kan inte vara bra att han bajsar 5-6 ggr varje dag och ibland är det som bara vatten. Som liten hönsmamma man är så börjar jag undra om han kan vara allergisk mot något?  :P

Nu sover han i alla fall efter en mysig dag med familjen. Fina presenter fick han också. :) Vi ska snart bädda ner oss i sängen och bara slappa framför tvn. Ska se på Underbar och Älskad av alla som börjar 21. Har läst boken och den var toppen kul så får hoppas filmen är bra oxå.


Adrian invigde sitt fina adidas sett idag.


Att öppna paket är kul så länge det finns mycket snöre att leka med!

Lika som bär?

Hittade den här bilden på mig hemma hos farfar idag. Visst finns det vissa likheter mellan mig och Adrian?


Mitt hjärta

Det här fina halsbandet fick jag av mina två älsklingar på julafton.
Nu bär jag mitt lilla hjärta med mig hela tiden♥

Morgon

Så skönt det är att vara hemma och sova i sin egen säng. Super mysigt att vara borta men som man säger borta bra men hemma bäst stämmer in ganska bra. Vi la oss tidigt i sängen igår för att se på film men redan klockan 21 hade jag somnat in. Var så otroligt trött efter julen. Nu myser jag, Adrian och Max av morgonlugnet och vi ska snart fortsätta att packa upp.

Idag blir det att gå ner på rean och trängas bland allt folk, får se om man hittar någe. Sen i eftermiddag ska vi hem till min farfar på middag. Hoppas på god ungersk mat! :)


Adrian gillar sina julklappar massor. Den här hunden var super kul och han skrattade massor :)

Adrians första jul (långt)

Vi kom hem för några timmar sen och har hållt på för fullt med att tvätta och packa upp alla nya julklappar. Det blev en hel del fina julklappar. Vi har i alla fall haft det super mysigt och njutit av varje sekund tillsammans med vår kära familj.

I onsdags åkte vi till pappa/morfar där vi åt god ungersk mat och spelade lite spel. Men blev tidigt i säng då vi var så trött. Men Adrian vaknade vid 23.30 och var ledsen så vi satt och tittade på tv med pappa i en timma innan han somnade om, Varför han var ledsen fick vi svar på julafton, jo tand nr.6 hade då tittat fram. :)

Vi vaknade vid 8 av en glad liten kille på julaftons morgon. Vi mös i sängen lilla familjen och fick öppna en julklapp var. :) Sen åt vi god julfrukost med pappa, min bror, farfar och hans Emerse. Efter frukosten öppnade vi lite julklappar tillsammans med vår lilla nisse(Adrian). Adrian fick många fina prsenter och vi också för den delen. Efter en stund kom även Mia över och vi fick önska henne en god jul.

Vid 14 åkte vi från pappa/morfar till kyrkogården där vi tände ljus för min älskade farmor och Andreas mormor. Det var jätte fint på kyrkogården med all snö och alla ljusen. Efter det åkte vi till Adrians farmor och bonus farfar. Vi installerade oss och packade upp lite. Sen var det ju kalle på tv som vi såg på lite halvhjärtat. Efter kalle så gick farmor och köpte tidningen och just då så kom ju tomten, så lilla farmor missade tomten ;) Adrian var inte jätte glad i tomten men vågade i alla fall sitta i knät en stund. Tomten lämnade en massa paket till Adrian och sen gick han vidare. Farmor kom hem igen och hann se Adrian öppna några klappar. Han fick fina klappar men var mer intresserad av presentpapret ;) Vi spelade lite wii och sen var det julmiddag. Mums :) Adrian fick gröt till middag men det dög för honom och han var så nöjd och glad under hela middagen och charmade alla. Sen blev det att ta undan middagen och Adrian blev badad av farmor. Sen åkte pyjamasen på för honom och vi fortsatte med paketöppningen. Då Adrian fick massa med fler fina julklappar. Vi fick också många fina klappar av vår kära familj. :) Adrian var så glad och nyfiken på allt hela kvällen och orkade vara uppe till 20.30 då han somnade i min famn, så mysigt. Efter att alla paket var öppnade och Adrian somnat så var alla ganska trötta och vi satt bara och pratade. Lite mer wii spelande orkade vi med också. :) Sen somnade vi riktigt gott på kvällen och Adrian sov så gott han också.

Idag på juldagen vaknade vi 8 av en glad liten kille som fick ligga länge i mellan oss och prata och busa. Farmor kom in till oss en stund och hälsade på lilla Adde. Sen blev det grötfrukost och en pulkapromenad med Adrian. Den här gången gick det mycket bättre men han var inte över förtjust. haha. Vi spelade lite wii fit idag också och det var riktigt roligt. Vill ha! haha. :) Sen blev det lunch med julrester och sen åkte vi hem vid 14. Det var så skönt att komma hem och Max blev så glad.

Hemma har vi nu tvättat upp Adrians alla nya kläder och ställt in alla hans fina julklappar i rummet. Vi har även tagit ner granen, haha vi var så ruskigt trött på den när vi kom hem. Julen är ju ändå över nu. Sen har Adrian badat och ätit och nu sover han gott i sin säng, helt slut efter helgens alla äventyr.

Men så bra vi haft det. Bätte jul kunde man inte önska. Vår älskade kille har vart så otroligt glad hela julen och njutit av att få vara tillsammans med älskad familj. Vi har också njutit, och så jag har kännt mig lycklig. Tänk vilken underbar och fin familj vi har runt oss. Och jag är så glad att just jag har så otroligt fina killar att älska och älskas av♥

 
En glad kille på julaftons morgon.

 
En liten nisse först hos morfar och sen hos morbror :)

 

 
(Förlåt farmor) Måste bara visa den galna julklappshögen. Bilden till höger där är bara Adrians julklappar!Först var tomten lite läskig men sen så vågade man sitta i knät.

 

   


Det var kallt ute och lilla hjärtat fick en liten tår efter pulkaåkandet!


Avslutar med en bild på Adrians alla fina julklappar. Vi tackar alla så för alla fina klappar ni var vårt lilla hjärta, och även oss. Tack alla för att ni gjorde Adrians första jul till ett så otroligt fint minne för oss.

Nu ska jag och Andreas se på film på vår nya dvd i sovrummet :) PUSS

God Jul

Jag, Adrian och Andreas önskar er en riktigt god jul.
Hoppas ni får en fin dag med massor av kärlek. Vi har öppnat en julklapp var här på morgonen och jag fick den finaste och bästa presenten jag kunde få tror jag. :) Bild får ni se sen. Nu ska vi fortsätta att njuta av första julen med vår stjärna.

Onsdag och lite bilder från igår.

Dagen före julafton, härligt. Jag bara längtar tills imorgon och få fira vår första jul tillsammans som en liten familj. Jag är ensam hemma nu för killarna har åkt iväg med julklapparna hos farmor så de finns på plats imorgon när vi kommer dit. Jag ska snart börja packa ihop oss då vi åker till min pappa senare idag och sover där.

Vi hade det jätte mysigt igår och slog in alla julkappar. Som vanligt blir man lite paff när man ser hur mycket man handlat, vi som typ inte skulle köpa några julklappar? haha. Mn vår lilla prins är så värd allt han får. :)


Under våran gran igår kväll. Gissa vem som får mest julklappar? haha

 
Igår var vi även igär på sista mammaträffen för i år. Småttingarna hade julklappsbyta och Adrian fick en smarrig liten lussikatt ;) Men han tyckte presentpapret var mer intressant, haha.


Efter mammaträffen tog vi oss en promenad och Adrian sov gott i vagnen. När vi kom hem sen fick han äta lite rån, det är smarrigt. :)


Vi tog även upp väskan som det ska packas i, gissa om det var spännande. Både Max och Adrian var mycket intresserade av den. :)

Det var lite från våran dag igår. Nej nu ska jag passa på att hoppa in i duschen och få så mycket som möjligt gjort nu när killarna är iväg.

PUSS

Ett litet bajsinlägg!

Jag vet inte om det är tänder som spökar för Adrian igen. För i 5 dagar nu har vi fått byta 5-6 bajsblöjor varjedag. Med väligt lös avföring i oxå, så han har blivit så röt om rumpan vissa dagar. Förut har han bajsat 1 gång om dagen men nu som sagt 5-6 ggr. Vet inte varför men har hört att det kan bli så när tänderna spökar? Han har ju tand nr.6 på G, det är den andra framtanden i överkäken. Han hade ju väldigt jobbigt när han fick den första framtanden där uppe så.

Tiiiidiga tisdag

Fy så tidigt Adrian vaknade idag. Kan det vara för att han sovit nästan hela natten? Han somnade vid 19 och vaknade vid 22 och var jätte ledsen. Han fick då komma upp och amma och då kunde han sen somna om. Sen sov han hela natten tills 5.30 och vi steg nu precis upp. Försökte få honom att somna om men det var meningslöst då han var så piggelin som bara han kan vara. Suck ;)

Jag och Jasemin hade i alla fall en super mysig kväll igår. Åt god mat, pratade oss igenom halva filmen(som vanligt när vi ser på film) och mumsade julgodis. Hon gick hem i kylan vid 00.30 och lagom då kom Andreas hem.

Nu ska jag och Adrian ta och njuta av morgonen, han genom att ligga och leka på golvet och jag genom att ligga och slöa i soffan. haha. Idag är det sista mammaträffen för i år, och småttingarna ska ha julklappsbyte. Mysigt.

Tänk 2 dagar kvar till julafton nu! Galet.

Ha en fin dag

Min rosa lilla dröm!

Alla julklappar är köpta!

Då var alla julklappar inhandlade! Så skönt att ha det färdigt. Var även iväg och köpte en julklapp till julklappsbytet som småttingarna ska ha imorgon på mammaträffen. Jag köpte även hem en puderrosa dröm till mig själv. En super fin klänning från Åhlens, bild kommer sen. Då slipper jag nu oroa mig för vad jag ska ha på mig på julafton.

Har även hunnit med att dammsuga här hemma och Adrian var mycket nyfiken och skulle vara med och titta överallt.. Men han tycker att dammsugar är lite läskig och låter för mycket men har han sina hörselskydd går det bra. haha. Han ser så söt ut i dem.


Nyfiken liten kille!

Ikväll ska Andreas över till Nille så jag har bjudit över söta Jasemin. Vi ska äta god mat, se på film och bara ha det mys. :) Ser jag fram emot mycket.

Nej nu ska jag fortsätta här hemma.

PUSS

Brittany Murphy död!

Skådespelerskan Brittany Murphy är död. Hon dog tydligen i morse av hjärtstillestånd. Hon blev bara 32 år gammal, så tragiskt. Tycker att hon var riktigt rolig i bla. Smekmånaden.

Blid från google.

En bra dag

Vi har haft en super mysig söndag. Jag och Adrian tog oss en promenad innan vi gick hem till mormor och gjorde knäck. Var så fint att gå i stadsparken. Sen som sagt var vi hemma hos mormor ett bra tag och Adrian var snäll och lät oss pyssla med knäcken i fred. Men ibland fick han komma upp till oss då vi bara var tvugna att pussa lite på honom. :) Sen när vi kom hem dröjde det inte länge tills Andreas var hemma och sen kom Adrians farfar och Nina över på fika. Var trevligt och Adrian var så sjukt glad och busig hela kvällen :) Riktigt litet charmtroll våran kille. Adrian sover sen strax efter 19 och vi har ätit mat och slö tittar lite på tv. Får hoppas på att Adrian sover lika bra i natt, skulle vara härligt. Imorgon ska vi ner och handla de sista julklapparna.

Vi köpte en ny gröt igår som var en nyhet var sempers mild fruktgröt. Det är en riktig hit här hemma, annars brukar vi få triskas massor för att han ska äta upp men den här gröten bara älskar han! Härligt att se honom äta med så glad aptit.


Så fint i stadsparken.


En trött kille under promenaden


En mor under promenaden!

Det var lite från vår dag. Hoppas ni haft det bra.

4e advent

God morgon! Det är så otroligt vackert ute idag. Det snöar lite lätt, det ligger ett tjockt lager med snö på marken och träden är helt vita och frostiga. Så himla fint, hoppas det stannar kvar ett tag nu. Idag är det 4e advent och bara 4 dagar kvar till jul. Så härligt och så snabbt december har rusat fram. Jag och Adrian ska fira in 4e advent hemma hos min mormor med att baka knäck. Eller det blir nog att hon gör knäck och jag passar Adrian och sen äter upp knäcken. Men ska bli mysigt att spendera dagen där. Adreas ska jobba och sen ikväll ska vi mysa med glögg, julmusik och att slå in julklappar. Mysfaktorn är hög idag.


Vi önskar er en mysig 4e advent :)

Tand nr.5 är här!

Idag så tittade Adrians tand nr.5 fram. Helt galet så snabbt det går! Vi har haft en bra dag bland kära vänner och familj. Adrian har inte sovit mycket alls under dagen så blev lite små gnällig en stund under dagen. Men annars har vi haft det så bra. Han är ju så charmig min lilla kille. :)
Idag fick Adrian oxå en egen låda i vardagsrummet. Har i tv-bänkebn tre lådor och Adrian fick nu en av dem att ha sina leksaker i, då det är skönt att kunna lägga undam dem där sen på kvällen. Gissa om lådan var populär? Adrian älskade den och låg och pysslade där hela kvällen. Sötis. :)

Nu ser vi på robinson och sen ska jag krypa ner i sängen och se på tv och förhoppningsvis somna. Är lite trötter efter igår och sen en dag med fullt upp. Imorgon ska jag och Adrian till min mormor och göra knäck, ska bli mysigt. Andreas ska jobba så det är toppen. Nu åter till soffan!

PUSS

Gårdagen

Vi hade det super trevligt igår och musiken var jätte bra. Men jag tycker fortfarande att det är konstigt att se pappa uppträda, haha. När jag var liten spelade han MYCKET men sen så la han av och jobbade med sitt företag och andra artister. Men sen så blev nog längtan upp i gen förstor ;) Men han är i alla fall toppen och så klart jag är stolt.

 

När vi kom hem hade vi en piggelin till son som inte kunde sluta skratta och charma. haha. Men han fick i sig lite gröt och sen somnade han snabbt om och sov till 5 då jag tog upp och ammade honom och vi sov vidar till7. Då fick Andreas gå upp med honom och jag vaknade för en liten stund sen. Idag ska vi iväg på 25 års kalas och efter det ska vi över till Andreas farmor och äta lunch. Dit kommer även Mikaela och Pontus, så det ska nog bli trevligt skulle jag tro.


Den hrä glada killen möttes jag av nu på morgonen.
Idag inviger vi fina labantröjan.

Utgång ikväll

Adrian sover och vi är i ordning gjorde, nu väntar vi bara på sällskapet som består av Mikaela och Pontus. Vi ska ikväll till RAW där min pappa har permiär spelning med sitt nya band. MAGNIFICENT kallar dom sig och de ska bara köra U2 låtar, pappa är riktigt stolt över det här och jag tror det kommer bli riktigt bra. Ska i alla fall bli jätte skoj att komma ut och se lite folk. Sist jag var ute var när jag var i vecka 10 tror jag? Då hade min bror modevisning på RAW och det var jätte skoj, vi hade inte berättat att vi väntade Adrian så jag gick och drack alkoholfria drinkar och lurade alla på de viset ;) haha. Adrians farmor och bonus farfar kommer hit lite senare när vi ska gå så ska de passa Adrian. Men vi hoppas på att han kommer att sova gott under tiden vi är borta.

Jag unnar mig att få vara lite EGO! Alltid kul att få göra sig lite fin, tänk vad lixigt jag har skippar amningsbhn och har nu en av mina gamla. Så snygg man känner sig då ska jag säga. Någon mer som är trött på dessa amningebhar? haha

 http://ekuriren.se/kulturnoje/1.578281


Ha en trevlig kväll!

PUSS

Adrian 7 månader

Tänk att tiden skulle gå så snabbt. Från att han bara var ett litet knyte i vår famn är han nu 7 månader och krålar fram för fullt. Han är så medveten och med och så klart världens bästa kille :) Vi älskar honom är allt annat. Kärleken till ett barn kan man inte beskriva måste upplevar för det är något så otroligt.

*Krålar fram i rasande fart.
*Har 4 tänder + 1 på G
*Har seperationsångest, då man inte gärna får lämna honom ensam i ett rum.
*Springer fram i gåstolen.
*Älskar katten Max
*Älskar när man busar med honom och han skrattar högt.
*Älskar sladdar och TVdosor
*Ammar + äter två mål mat om dagen.
*Somnar själv vid 19.
*Sover 2 ggr om dagen, ca 40 min varje gång.
*Pratar mycket och högt hela dagarna. Dadada, Lalala är favoriterna.
*Tycker inte att hoppgungan är rolig längre.
*Tycker om att borsta tänderna.
*Älskar när man sjunger sånger eller ramsor och sjunger ofta med.


Vår tokiga lilla skrutt♥ haha


Stora killen hela 7 månader.


Fredag

God morgon! Vi har haft ännu en bra natt vilket känns jätte skönt för oss alla. Adrian somnade klockan strax innan 19 han var ledsen i 2 sek och sen sov han! Riktigt skönt. Sen vaknade han en gång under natten men somnade srax om. Så för oss blir det nog att gå till RAW ikväll. Min pappa ska spela med sitt nya band, premiär ikväll. Tror det kan bli riktigt bra och skulle vart tråkigt att missa. Men som sagt nu har Adrian sovit bra så förhoppnings vis går det bra att vi är borta nån/några timmar senare ikväll.

För dagen har vi annars inte så mycket planerat vilket känns ganska skönt. Jag ska försöka orka med att dammsuga, måste hålla rent på golven nu när man har ett litet monster som krålar omkring och ska stoppa allt i munnen som man hittar.

Nej nu ska jag och mitt lilla monster hitta på någe skoj då han tycker jag är tråkig när jag sitter här.

Tänk att han idag blir 7 månader, som vanligt sitter jag här och kan inte förstå att han redan är så stor. Snart ett år ju! ;)

Du är mitt allt
Foto: Kristin

Torsdag och en bra natt

Vilken bra natt vi haft måste jag säga. Adrian somnade vid 19 och vaknade till vid 22 men gick in och stoppade om honom och berättade att det var natt och att man då ska sova, drog upp speldosan och han somnade om utan problem! Underbart. Sen vaknade han vid 00 och då gick Andreas in och stoppade om honom, berättade att det var natt och drog upp speldosan. Men denna gång fick han gå in 2 ggr och göra samma sak men sen somnade han. Sen sov han resten av natten till 6 då jag tog in honom till oss och ammade och sen somande han om och vi gick upp vid 8. Super härligt :)

Idag ska vi över till Kristin och se på resultatet från fotograferingen. Sen ska vi även ta oss en tur på stan för att hitta lite julklappar, tror att det börjar lossna med fantasin nu i alla fall. Skönt det. Nej nu åter till mitt lilla krålande monster här på golvet. haha. Trodde att han skulle ha rivit granen vid det här laget men han har knappt vart intresserad av den ÄN.

Kväll

Vi har haft en bra kväll fast vi haft en mycket trött liten herre här hemma. Men han sover nu gott efter en dag med många nya äventig och intryck. Vi har även hunnit att pynta granen så den står så fint och lyser upp här hemma. Så jag längtar efter julen i år. Första julen med vår älskade Adrian, kan inte bli annat än underbart.

 

Premiär tur med pulkan!Idag när vi kom hem från mammaträffen så hade Andreas vart iväg och köpt en pulka till Adrian. Så den skulle snabbt invigas. Jag och Andreas hade kul men frågan är hur kul Adrian tyckte att det var? haha. Men några få smile fick vi se i alla fall men för det mesta var det ganska läskigt som det så ut som. Haha, men kanske blir lite roligare nästa gång? Vi får hoppas på det i alla fall. :)

Onsdag

Vi har haft en ganska bra natt, Adrian vaknade bara en gång så det är ju ett framsteg. Sen har han även sovit i sin säng hela natten. Jag fick även sovmorgon till 9.30, underbart. Idag är det mammaträff igen så ska snart göra oss i ordning för det. Adrian måste äta innan och det kan ta sin lilla tid nu för tiden. Ska äcen försöka gå lite tidigare så Adrian kanske somnar till i vagnen, han sov så kort stund för en liten stund sen.

Nej åter till mitt lilla hjärta!

Ha en fin dag

Första snön

Nu är vi hemma efter en dag med massa äventyr. Vi började med att gå en liten promenad till min mormor. Adrian fick då se på snön för första gången, han var lite fundersam över vad det var tror jag. haha. Hemma hos mormor hittade vi en massa roliga saker att leka med, även en hel del konstiga saker... Men det var mysigt och vi fikade lussikatter. Sen på vägen hem somnade Adrian så då fick Andreas möta upp oss för en promenad i snöovädret. Sen åkte vi ut till Adrians farmor där mer fika väntade. Adrian fick även en ny vinter overall vilket var mycket uppsakattat från oss föräldrar i alla fall. :) Nu är vi i alla fall hemma och vi har försökt få i Adrian gröt men det är nästan omöjligt, jäkla unge ;)Adrian spanar in snön!


Våran stiliga lilla kille.

 
Adrian lekte med alla tomtar och troll som gömde sig hemma hos mormor.
Nästan så man blir rädd när man ser det här odjuret! haha

Det var lite från vår dag idag. Vad har ni gjort idag? Hoppas ni haft det mysigt ute i snöyran i alla fall. Nu ska vi njuta kväll här hemma med god mat, glad unge och sen blir det film! :)

Fotopreview - Adrian


Denna fina bild på min älskling har Kristin tagit.
Tänk att just jag och Andreas skulle få världens finaste son♥

Ett litet vinterland

Så mysigt att vakna upp och det är fullt med snö. Julkänslan kommer smygande mer och mer. Härligt. Kanska ska åka iväg och köpa en pulka åt Adrian idag?

Jag har inte haft den bästa natten. Jag har fått agera mänskigt napp/tutte hela natten. Han har två nätter i rad vaknat flera ggr och vart jätte ledsen. Så i natt fick han sova mellan oss hela natten och det enda som hjälper som tröst är tutten. Men jag vill inte ha det så, vet inte varför han helt plötsligt är så tuttig igen. Men perider kommer och går bara hoppas nätterna blir bättre snart. Vi ska eller skulle ju iväg på fredag då min pappa ska spela på raw, men om Adrian fortsätter att sova så här dåligt i veckan så kommer vi att hoppa över det :( Efter som enda trösten när han vaknar är att amma.

Jag och Adrian har i alla fall haft en mysigt morgon tillsammans och han ålar runt för fullt hela tiden. Jag kan inte förstå att han är så stor. Det är tur att man snabbt tränger bort de jobbigt stunderna som natten. Vi har i alla fall fått upp Andreas nu får sängen och vi får se om vi kanske ska ta upp granen idag? Vi får se eller om vi kommer på någe annat skoj att göra som att åka pulka med Adrian om det slutar att snöa? :)


Adrian nu på morgonen

En tur till Västerås bjöd dagen på

Vi tog oss en spontan tur till Västerås idag. Föraren dit var jag och det var även första gången jag fick köra i vår nya bil. Den var riktigt skön att köra och sen riktigt skönt med automat. Man behövde inte tänka lika mycket ;) Planen var att shoppa med oss en massa julklappar hem men vi åkte hem med noll julklappar. Men det blev i alla fall en 25 års present till en vän som fyller i helgen.

Adrian börjar bli sig själv igen vilket är skönt men han är lite svår med att få att ära och sova om dagarna. Han tar bara små sovstunder, vilket resulterar i att han är jätte trött på kvällarna. Ikväll hoppas jag på att han sover och inte vaknar så mycket som i natt.

Jag har suttit och scrappat här på kvällen men tar mig en liten paus nu. Jag har även fått två fina bilder från Kristin som hon tog på Adrian i fredags men får ej upp dem. :( Hon har dem på sin blogg så ni kan gå in där och kolla om ni vill :)

Nu ska jag fortsätta kvällen här hemma.

Tand nr4 är framme!

Då var det ännu en ny vecka, for hoppas på att den här veckan blir lite bättre än den förra då Adrian hade det jobbigt med en tand. Men nu så har den spruckigt igenom så skönt så bara hoppas att den slutar störa honom och hoppas att de andra tänderna väntar ett tag. Men jag ser redan att det är två till där uppe på G men bara hoppas att de dröjer.

Natten i natt har inte vart den bästa då Adrian vaknat flera gången och vart ledsen så han har fått sova inne hos oss. Tror det var tanden då det är först nu som den då har spruckigt fram och man känner den. Bara hoppas att det blir bättre nu.

Idag ska vi ta oss ner på stan och försöka hitta lite julklappar, börjar att känna mig stressan. Framför allt för att jag inte har någon fantasi över vad jag ska köpa. Men någe skoj ska man nog kunna hitta på.

Adrian har även börjat med en läskig ska , jo att gnissla sina tänder mot varandra. Han ser skit rolig ut när han gör det men det låter så läskigt. Så försöker få honom att sluta med det, men lycka till! haha..

Nej fortsätta med familjen här hemma nu

Lucia

Jag och Adrian började morgonen med att lussa för Andreas som fick sovmorgon. Blev en liten NisseAdde och mamma som kom med kaffe och sjöng. Sen väntade frukost med tomtegröt, lussikatt och pepparkakor. :) Sen har en stor del av dagen gått åt till att stort städa här hemma så nu är vi redo för att ta fram granen. Andreas och Adrian åkte iväg på lite ärenden och jag fick lite egen tid, alltid lika skönt att få vara ensam hemma. Det händer inte så ofta nu för tiden ;)

Nu badar mina killar och jag har precis tagit ut julskinkan. Så ikväll blir det skinkmacka, vad jag längtar. Ska bli riktigt gott. Andreas har även hyrt en film till kvällen men jag är inte så sugen på att se den så kommer nog pyssla lite med julklappen och små se på filmen. Vi får hoppas att Adrian sen sover lika bra som han gjorde i natt.
En liiiten Addebebismage för precis ett år sen idag♥

Vår lilla nisse önskar er


En fin Lucia och tredje advent idag.

Mjölkstockning ingen höjdare!

Jaha då har man fått mjölkstockning för första gången och jag säger bara AJ! Har duschat varmt och masserat, har även försökt få Adrian att amma det bröstet men han blev bara arg och ville inte. Bläää säger jag bara. Nej tillbaka till soffan och tycka lite synd om mig själv.

Flyttat ner sängen och om att sluta amma.

Det snöar! Så mysigt!

Vi har haft en hel mysig dag hela lilla familjen idag. Åkte ut till tuna park och handlade lite julklappar, men det var sjukt mycket folk. Adrian sov i vagnen i över två timmar när vi var där ute. För hoppningsvis var det sömn som han saknat de senaste dagarna för han har vart på jätte bra humör hela dagen.

Idag har vi även flyttat ner han säng, vår stora kille. Känns bra och säkert att ha flyttat ner den nu när han börjar bli så rörlig av sig. Igår när vi kom in så satt han halvt upp med huvudet mot kanten av sängen. Så det säger säkert bara pang och så sitter han själv i sängen en dag. Det går ju så snabbt allting.

Det jag känner nu är att jag vill sluta amma snart. Har snart ammat i 7 månader och känner mig färdig och nöjd med det. Känner att det just nu bara känns stressande med amningen då jag inte har så mycket mjölk nu mera. Men sen så har jag en son som inte vill sluta amma. Idag har vi försökt att han ska ta flaskan och även äta mat, men det har resulterat i att han inte ätit mycket alls. Så nu på eftermiddan fick han amma sen så blir det gröt ikväll. Vill gärna få sova i natt och om han ätit dåligt så blir det inte så mycket med det annars.

Men han är så envis och blir så ledsen av flaskan och vi har provat ALLA flaskor och pipmuggar i alla olika varianter men det går inte. Han blir bara arg och ledsen och jag får dåligt samvete. Känner inte heller att jag fått något bra stöd från BVC gällande det här utan hon sa bara att jo man får försöka! Vadå försöka vad har vi inte gjort känns det som. Men men. En ny dag med nya tag imorgon

Är det någon annan som har erfarenhet av en flaskvägrare?


Adrian kollar läget i sängen nu när den flyttats ner!

Bara gnäll

Just nu duger ingenting för Adrian. Det är bara gnäll, förstår inte. Känner inte alls igen honom när han är så här. Man försöker se ljust och att han annars är en så go och glad kille. Saknar den killen idag, sen är jag så sjukt trött och då blir det inte lättare. Tur att han har en pigg pappa idag i alla fall.

Ikväll kommer Mikaeka och Pontus över på vår fredagstradition Idolkväll. Men det är sista kvällen med det då finalen är ikväll. Det blir tacos vilket jag ser mycket fram emot, mums!

Nej nu tillbaka till familjen!

Hemma

Nu är vi hemma igen efter fotografering och handling. Fotograferingen gick inte toppen då Adrian inte var på sitt bästa humör. Men några fin fina bilder fick hon allt till. Tack för ditt tålamod med Adrian ;)

Vet inte riktigt vad det är med honom nu för tiden. Kan tanden spöka så mycket för honom och att han reagerar så starkt på det? Eller är det redan en ny utvecklingsperiod som är på G.

Nu är han i alla fall så pigg och glad här hemma, typiskt ;) Han ålar sig fram på golvet hela tiden också. Så himla kul att se honom utforska världen själv nu och kunna ta sig dit han vill. Tänk vilka möjligheter till hyss som öppnar sig. haha

Jätte ledsen

Vet inte vad det var med mitt lilla hjärta igår kväll. Han vaknade vid 22 och var jätte ledsen. Ingenting hjälpte, han bara grät och grät. Det gör så ont i hjärtat när han är ledsen och man inte vet vad det är. Klockan 23.30 somnade han i alla fall efter att vi dansat till lite julmusik. Sen sov han hela natten efter det. Undrar om han börjat drömma mardrömmar igen? Men nu är han så pigg och glad i alla fall.

Han krålar omkring i vardagsrummet och jag började nästan gråta när han tog sig fram genom hela rummet. Han har blivit så stor, det är helt otroligt. Jag blir så stolt övet att ha fått världens finaste och duktigaste kille.

Nu ska jag ta honom han börjar tröttna på golvet nu, så det blir nog lite mys i soffan :)

Idag blir det fotografering :)

Ond kväll

Jag har inte haft någon rolig kväll då jag plötsligt fick sjukt ont i svanken. Inte roligt, så var kanske inte så jätte social hemma hos svärmor. Men har man ont så har man. Tog ett bra tag innan jag kom upp för alla våra trappor för det gjorde så ont. Men efter alvedon och varm vetekudde så blev det bättre men känner att jag börjar få ont igen. Typiskt.

Jag ska snart krypa ner i sängen så man är pygg imorgon. Imorgon ska vi iväg ocg fotografera lilla Adrian hos snälla Kristin. Hon är så duktig så det ska bli riktigt roligt. :) Bara hoppas att Adrian är på sitt BÄSTA humör :)

Vi har i alla fall haft en bra dag med en trevlig mammaträff som vanligt. :) Nej ska fortsätta prata med Kristin här och planera inför morgondagen. Eller hon står för planerandet och jag håller bara med i hennes bra planer ;)

Feberfri liten kille

Adrian är äntilgen feberfri, bara hoppas att det håller sig så. Man ser även att tanden börjat spricka fram där uppe men man känner den inte än. Han är så pigg och glad här hemma och man blir så glad. Han springer omkring i gå stolen som en tok och ska vara på allting. haha. Han har även börjat åla mer och mer vilket är jätte kul. Han försökte åla efter katten Max här hemma på morgonen, haha Max är livrädd för vad som komma skall. haha.

Idag är det mammaträff vilket vi ser fram emot. Sen efter det ska vi ut till Adrian farmor och äta middag där, ska bli mysigt. Nej nu ska vi fortsätta här hemma.

Adrian ålar/drar sig fram

Lite filmbevis på hur duktig vår lille kille är.
(Ursäkta min mycket överdrivna röst! Eller det kanske är så man låter?! haha)Han har fortfarande hög feber här hemma. Så vi fortsätter att bara ta det lugnt, eller så lungt det går att få en 6 1/2 månaders. haha. Men han har sovit en timma nu och det behövde han. Han har även fått en ny dos alvedon så får hoppas att den går ner snart♥

Barnmat

Pasta med god kasslersås
Ca 7 portioner (200g)

Ingredienser

400g kassler
1 Sharlotten lök
2 Morötter
1 Burk krossade tomater
3 dl okokt pasta
Vatten
Osaltat smör
Peppar
Oregano

Koka upp pastan i en kastrull. Hacka sedan löken och morötterna och ha ner i en kastrull med krossade tomater och lite vatten. Krydda med lite oregano och några pepparkorn. Låt det koka tills morötterna är klara. Då blandar du i hackad kassler och låter det puttre ihop en liten stund. Blanda sen i pastan och lite smör sen färdigt att mixa.Adrian tyckte att det var jätte smarrigt!

Den kom tillbaka!

Adrian fick tillbaka febern för ett par timmar sen. Han strosar just nu omkring i sin gå stol och stör pappa som lagar lunch. haha. Han mår helt okej Adrian trotts febern men han är lite gnälligare än vanligt. Vi ska försöka ta oss ut på en tur med vagnen efter lunchen. Är nog bra för Adrian att få lite frisk luft och sova gott i vagnen. Men BVC hoppas vi över, tråkigt men får bli så. Bara hoppas på att han mår bättre i morgon då det är mammaträff. Sen på fredag måste han må bra ;) för då ska snälla Kristin fotografera honom. Det vill vi inte missa.

Nu lunch!

Lite sömn med ett febrigt hjärta

Det blev inte mycket sömn för mig under natten. Kunde först inte somna och sen vaknade Adrian vid 2 och då hade jag inte somnat än. Gick upp för att få honom att somna upp men då är han så varm så han håller på att brinna upp vårat hjärta. Så vi tog feber och sen var det snabbt in med alvedon, 39,5 hade hjärtat i feber. Han fick mat och efter en timma somnade han om♥ Sen hade jag det så svårt att somna om just för att man är orolig men han vaknade inge mer i alla fall. Skönt för hjärtat.
Men nu har vi i alla fall en pigg, glad och feberfri kille som ville upp klockan 6.40! haha. Men skönt att febern är borta för så länge. Hoppas bara på att den här dumma tanden kan ta och spricka igenom, man ser den genom tandköttet så det är inte långt borta.

Idag ska vi möta upp Kristin och Malin för en tur till BVC där apotekt kommer och informerar. Annars är dagen oplanerad och vi kommer nog ta det ganska lungt eftersom Adrian hade feber under natten.

Underbara minnen

Sitter och ser tillbaka på bilder från vår resa från Tunisien. En resa jag aldrig kommer att glömma♥ Det var den resan som jag och min Stora kärlek här i livet förlovade oss i soluppgången i Sahara öknen. Så otroligt vackert.


Jag och Älskling.
Älskar denna bild.


Haha, så fina vi var ;)


På väg mot Sahara
Min 20års dag firades med god mat.


Turist! haha
En skadad Jacqueline. Och en mycket brun Jacqueline!
Önskar att man kunde vara så smal och brun igen.  Men det kommer ;)
Fick en djup reva där på magen, ajajaj.
Så har ett STORT ärr efter det nu. Men för livet...
Inte så roligt att vara i Tunisien mitt i sommaren och inte få bada den sista veckan kan jag lova.

Men även om jag skadade mig(haha) så hade vi det så otroligt mysigt. Skulle jag beskriva resan med ett ord så är det KÄRLEK.

Febrig liten kille

Adrian fick feber idag på eftermiddan och hade det när han skulle somna oxå. Men han har fått alvedon och sover nu gott. Tror att det är tanden som spökar. Har hört att tänderna där uppe ska vara jobbigare för dem att få. Någon mer som hört det?

Men annars mår han bra, förkylningen som jag trodde han skulle åka på var borta efter en natt. Så får hoppas att det är tanden som spökar för honom bara.


Fast Adrian var hemma med feber så smet jag iväg på en fika med underbara Karin. Vi fikade, pratade en massa strunt och tog en sväng på stan. Plöjde runt inne på panduro det finns för mycket skoj där inne. Köpte hem lite saker till ett litet projekt som jag håller på med som ska bli en julklapp. Tror det kommer bli riktigt bra! Sen kom jag hem till mina fina killar och jag lagade lite mat. Lagade även mat till Adrian men recept kommer upp senare. Men kom på en sak när jag höll på får små barn äta kassler? Tänkte efter som det är så sallt i smaken och att de inte ska äta salt första året. Någon som vet? Om inte så får jag spara maten i frysen! haha.

Nu ska jag slö titta på tv lite!

Han tog sig fram!

Här händer det grejer! Adrian ålade sig fram idag för första gången. Min Duktiga kille. Vad man blir stolt när man ser alla framsteg i utvecklingen som han göra. Min STORA kille.

Jaha då var det dax att göra hemmet barnsäkert!

Tisdag

Vi har haft en bra natt som vanligt nu för tiden, bara att passa på att njuta så länge det varar. :) Jag och lillprinsen smet upp vid 7.40 så fick Andreas sova vidare. Idag har vi inte så mycket planerat förutom att min kära vän Karin kommer till stan över dagen. Blev så glad när hon ringde och berättade det igår, så vid 15 ska vi ta en fika. Ska bli mys. Alltid lika kul att träffa henne, det blir ju inte så ofta nu när hon bor i stor stan. Tänkte även passa på att kolla lite julklappar när man är ensam på stan, man får lite mer ro att kolla då.

Ny tand på G

Såg idag att Adrian har tand nr 4 på G. Denna gång är det ena framtanden i överkäken som är på väg. Min stora kille!

God morgon Ny vecka

Adrian har sovit jätte bra hela natten. Han somnade vid 19.15 och sov till 5.30. Då låg han och pratade inne på sitt rum och vid 6 tog jag in honom så han fick amma. Efter 30 min sov han igen och sov till 9.15. Helt underbart så skönt. Älskade lilla unge. :)

Vi gick precis upp från den sköna sängen och ska nu äta lite frukost. Sen ska vi ner på stam för att kolla lite julklappar. Adrian är bättre med förkylningen redan idag så var bara någe tillfälligt, skönt!

Nej nu kurrar magen efter frukost!


Hoppas ni får en fin vecka!

Hela världen vill jag ge dig

Sitter och kollar runt på lite julklappar till Adrian här på datorn nu. Hitter så mycket fint och kul. Vi har redan köpt en hel del julklappar till vår prins men lite till kommer det att bli i alla fall. Han är värd allt han kan få och jag skulle ge honom hela världen om jag kunde. Men istället ger jag honom hela mitt hjärta och all min kärlek och "några" fina julklappar. :) Liten del av mitt hjärta och kärlek tillhör öven min älskade Andreas så klart. :)

Imorgon ska vi lilla familjen ner på stan om Adrian mår bra så klart. Då ska vi kolla runt på lite julklappar då vi måste komma igång. Har ju bara handlat till Adrian och det är några fler som ska få julklappar. Men känner att jag inte har några idéer alls om vad man ska ge bort. Det är bara för att man bara tänker Adrian Adrian Adrian hela tiden ;)

Förkyld liten älskling

Min lilla älskling har blivit förkyld. :( Inte alls någe kul för honom, bara hoppas att det inte blir värre. Nu är han bara snorig och nyser för det mesta. Han har även varit lite pluttig hela em. Tror att det kan vara efter mammaträffen i torsdags... Men men, bara hålla tummarna att han inte blir värre. Mitt lilla hjärta♥

Pappa, Mia, Farfar och hans käraste kom över på adventsfika vilket var jätte trevligt. Fick även lite fina presenter av dem, tack så mycket. Det är så att det är "ungersk jul" idag. Eller vi kallar det så igentligen heter det micolai som man firar. Då ska barnen på kvällen ställa ut sina stövlar och har man vart snäll så får man godis och någon liten present och har man vart elak så får man ris. Jag hade tydligen vart snäll i år ;) Fick dels en fin ljuslyckta i formen av ett hjärta som hänger i ett fönster här hemma och lyser upp så fint nu. Lite kul att få ha del av lite andra traditioner och jag tänker försöka överföra dem till Adrian. Vill inte att man ska förlora de få treditioner från ungern som vi har.


Mia och Adrian

Nu så blir det snart middag här hemma, det blir indonesisk kyckling. Ska bli riktigt gott så längtar tills riser är klart så vi kan äta! Nej nu ska jag natta en trött Adrian.

Sovande bebis

Jaha blev ingen promenad nu som jag hade planerat då lilla monster somnade när han ammade. Jag som tänkt att han skulle sova i vagnen. Han var så trött lilla hjärtat, men får bli en promenad när han vaknar sen.

Jag håller på att ändra om hans sovtider om dagarna, förut sov han 3ggr om dagen i ca 30-45 min varje gång. Men nu försöker jag ändra det till 2 ggr om dagen, igår gick det bra och han sov mycket bättre och längre på natten. Vilket är super skönt. Så bara hoppas att det fortsätter att fungera bra.

Andra adventVi önskar er en fin andra advent

Jag och Adrian sitter och sjunger här i köket. Han är så roligt och har börjar sjunga när jag sjunger. :) Vi har haft en toppen natt han somnade vid 18.30 och sen sov han till 7.30. Underbart. Eller han vaknade till vid 5 men somnade om själv, eller ibland tror jag han låter i sömnen. Andreas är iväg oh jobbar och vi ska snart ta oss ut på en promenad. Sen i em. kommer min pappa och farfar över på adventsfika. :)

Sötnos


Är just vad min Adrian är♥

Vi har precis ätit lunch och nu ligger han på golvet och leker. Rullar runt och snurrar för fullt, haha. Sen så har Max tokspel och springer runt som en tok vilket Adrian tycker är jätte kul och spännande. Vi har vart ute på en promenad och vi mötte upp Jasemin på stan som skulle slänga i sig lite mat innan jobbet så vi gjorde henne sällskap. Eller Adrian var inte så mycket sällskap då han sov hela tiden. Vi hade ju planerat att gå till tuna park idag med skippar den idén då det är så tråkigt väder ute så vi håller oss hemma resten utav dagen.

Jag har även köpt mig en Harry Boy och tänkte bli rik! Sen ikväll så kommer Pirre och Maria över och gör oss sällskap vilket ska bli trevligt. Var ett tag sen vi träffade dem nu. Nej nu ska jag göra min son sällskap på golvet. Försöker lura honom med att lägga leksakerna en bit från honom så han ska lära sig att komma fram men det går inte. han rullar och snurrar sig dit då istället! haha. :)

Jag och sonen idag

Då var jag och Adrian ensamma hemma idag för Andreas är och jobbar. Japp ni läste rätt, han jobbar på mekonomen i helgen. Så härligt, bara hoppas att han kan få lite mer tider nu framöver. Känns lite konstigt att vi är ensamma hemma idag, man vänjer sig så snabbt att alltid vara två. Men det ska bli mysigt att få en dag ensam med lilla Adrian. :) Vi ska mest vara hemma och se å em. så ska vi ta oss en promenad ut till tuna park och då kan vi sen åka med Andreas hem när han slutar. :)

Igår hade vi en riktigt trevlig idolkväll här hemma. God mat och gott sällskap. Men nu har jag inte riktigt tid att sitta här och skriva mer när man har en liten kille som vill leka med mamma. :) Han gav mig även sovmorgon till 8.15 idag, tack älskade sonen.
Våran lilla hiphopare igår :)

Barnmat med fisk

Torsk med potatis och grönsaker
Ca 6-7portioner (200g)

Ingredienser

Torsk 400g
4-5 potatisar
3 morötter
3 dl ärtor
en klick osaltat smör
3 pepparkorn
citron
dill
vatten

Skär potatisen i bitar och låt koka i en egen kastrull. Skär sen torsken i tärningar och låt koka i vatten. Riv morötter och ha i. Pressa sedan i lite citron och krydda med lite dill, pressad citron och pepparkorn som man sen plockar ur. Klicka i lite smör och ha sist i ärtorna och låt koka tills allt är färdigt. Mixa ihop med potatisen och späd med kokvattnet.
Mammas mat är goood :)

God morgon fredag

Jag fick i alla fall lite sovmorgon idag vilket känns skönt. Så känner mig laddad inför en idolkväll. :) Natten har vart bra med Adrian vaknade redan 5.30 och ville ha mat och sen kunde han inte somna om. Men han fick ligga mellan oss och böka innan Andreas gick upp med honom.

Nu sittrer man här med världens goaste unge som bara skrattar och ler hela tiden. Dagens planer är att städa och laga barnmat. Idag tänkte jag prova på någonting med fisk. Om det blir bra så kommer det nog ut recept sen. Sen ikväll så kommer Adrians faster och farfar hit så det blir trevligt.

Ha en mysig fredag

PUSS

Bilder

 Malin mailade över lite bilder från dagen som jag också vill dela med mig av.

Bebis och mammaträff

Jag och Adrian kom hem för en timma sedan efter en trevlif träff hemma hos Mailn och Moa. Adrian har vart en snäll liten kille och charmar små tjejerna för fullt. :)

Nu har han ätit gröt och ska nu bada med pappa. Jag ska passa på att slappa en stund i soffan då. Dagen har gått i ett och det ska bli skönt med lite lugn och ro om ett par timmar. :)
Adrian och Moa var riktiga små linnslusar :)

Torsdag

Då var det torsdag och dax för ennu en bebis och mammaträff. Den här gången ska vi hem till Mailn och Moa. Ska bli skoj som vanligt.

Natten för oss har vart okej men Adrian vaknade vid 4 och var ledsen så han fick mat och sen somna om mellan oss. Vet inte varför han börjat vakna igen. Men igår kväll fick vi i honom gröt i alla fall. Så får hålla tummarna för att han börjar att äta det igen, för det skulle vara toppen. 

Nej nu ska jag hänga upp tvätten! 

Lilla herren!


Adrian väger nu 8270g och är 69cm lång

Lussebak

Andreas följde med till BVC idag det var mysigt. Sen stannade vi och lyssnade på informationen om barnmat men fick inte ut så mycket av det. Vi har kommit igång ganska bra med maten här hemma sen innan. Efter tiden på BVC gick vi in på HM och köpte ett par fina byxor till Adrian och sen gick vi på en härlig promenad i det fina vädret. Super skönt. Sen handlade vi pizza och gick hem till min mormor och åt där med henne. Jätte mysigt.

Nu har min pappa vart här och hälsat på och jag håller på att baka lussekatter, de står på jäsning. Men vette tusan om de blir någe fina men de ska förhoppningsvis smaka gott i alla fall :) haha. Har vart lite tankspridd hela dagen idag och igår.

Vi får snart besök av Jasemin och Nille som ska komma och fika med oss. Det ska bli trevligt. Ska röja undan i köket nu innan de kommer.

God morgon vinter!

Burr det är riktigt kallt ute idag, minus 6 grader. Får se om det kanske blir en vit jul i alla fall, man får hoppas på det. Men jag tycker inte om när det kommer snö, sen smälter och sen fryser till is. Tycker att det är så vintern här i Eskilstuna brukar se ut i alla fall. Men men.

Adrian vaknade vid 3 inatt också. Vet inte varför men han är ledsen och vill inte somna om i sin säng då först. Så han fick amma då igen och sen så kunde han somna om snabbt. Antingen så är det tanden som spökar eller så kanske han är i en tillväxtperiod och behöver lite mer mat.

Idag ska vi till BVC och se hur stor lilla killen blivit. Alltid lika spännande :) Vi ska möta upp Mailn och Moa innan och gå dei tillsammans, alltid lika trevligt med lite sällskap. :)

Nu ska jag ta och leka med min lilla älskling.

En jobbig dag som vände och slutade bra

Fick en tråkig utskällning idag av men mycket nära person. E utskällning som jag inte är värd och tycker att det bara blev jätte jobbig och tråkigt. Bara hoppas på det bästa och att allt läser sig. Sen fick jag även veta att min gammel mormor ligger på sjukhuset och är dålig. Hjärtat är trött och orkar inte pumpa blodet som det ska och sen så har hon vatten i lungan. Läkarna säger att vi får ta en dag i taget, så det är bara att hålla tummarna för att hon blir bättre. Tråkigt att hon bor i dalarna och att man inte bara kan åka och hälsa på. Men tankarna finns hos henne i alla fall.

Jag åkte i alla fall ut till tuna park med Adrian och Veronica, tänker inte låta en person förstöra en hel dag för mig. Och det var så skönt att komma iväg och få tänka på lite annat. Vi fikade och tittade på bebis och mammakläder, super mysigt. Men varför finns det så mycket finare mammakläder nu när man inte är i behov av det? haha. Adrian var på riktigt toppen humör när vi var iväg, eller han är oftast på riktigt glatt humör med idag var det lite extra. Han var så söt och satt och charmade alla på tuna park med stora smile och söta skratt. :) Min kille det, han visste att mamma behövde lite extra glädje idag :)

Adrian sover nu för natten och jag och Andreas sitter och dricker glögg och ser på tv. Jag känner mig helt slut i huvudet och kommer nog somna ganska tidigt känns det som. Imorgon ska vi till BVC och möta och väga. Sen ska det även vara info om barnmat men får se om jag orkar gå på det men det kan nog vara intressant och bra. Men vi får se..

Adrian har blivit riktigt duktig på att ta sig runt i gåstolen. Han ska vara på allting som man får tag på,haha. Men det är så kul att se hur han utforskar världen, eller hemmet i alla fall. :) Men det blir en hel dej ajaj, och nej Adrian! haha

1. Nu ser nog inte mamma mig!
2. Oj, hon kom på mig! Men om jag ler så kan hon inte bli arg ;) haha

Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen och försöka släppa allt.

Vi är...

0-481a6ffceb83fb0430acfee8ed6e103d.png

Kolla varifrån!

Vi är på tuna park o Adrian har super kul.

Hej hej december!

Adrian vaknade vid 3 och var så ledsen inatt, så då fick han komma och somna om mellan oss och då sov han till 7. Så på morgonen så kände jag hans 3e lilla gadd som nu kommit igenom. Så var nog på grund av den som han vaknade ledsen. Tänk att han nu har 3 tänder redan, och var snabbt det gått mellan dem. Min STORA kille. :)

Jag och Adrian ska idag träffa Veronica med mage:) Vi ska ut till tuna park då hon ska handla bebiskläder och ville ha lite smakråd. Så jag kommer nog bli helt sjuk av att titta på alla små kläder. Haha. Det är så svårt att förstå hur liten Adrian var när han föddes. I lördags tittade jag och Andreas på kläder till Adrian vi sprang då på en boddy i stl.56 och man kunde inte förstå att han hade kommit i en så liten. Tänk då att han hade stl.50 från början och i några veckor. Tänk så snabbt man glömmer.


Tänk så liten man är om man kan ha den här lilla trasan från ikea som filt. :)

Nej nu ska jag byta blöja på plutten!
RSS 2.0