Mini shopping och varm dag

Var en snabbis på stan idag för att hitta en solhatt till Adrian. Han har en keps men den kastar han ofta av sig, som allt annat som ska sitta på huvudet. Så en solhatt som man kan knyta skulle vara toppen, men hittade ingen jag fastande för men ska ner och kolla på polarn o pyret som jag glömnde bort. Kom i alla fall hem med ett par shorts till Adrian frin kappahl.


Tuffa jeanshorts KappAhl 99:-



Jag har nu precis ätit pastasallad och ska nu se på halv åtta hos mig, sen blir det duschen. Vi har haft oss en bra dag och solen har vi njutit av. Eller jag men Adrian började gnälla när vi vart ute ett tag och tror det blev för varmt för honom. Så när vi kom hem så kastade jag av honom kläderna och då blev det slut på gnället. Han var helt svättig om fötterna också så hitta ett par tunnare skor eller sandaler till honom nu.

Han somnade redan vi 19 då han var så trött, men man blir ju seg när det är varmt. Vi har i alla fall haft oss en mysig dag tillsammans och hemma har vi busat gärnet. Så härlig han är att skoja och busa med, han skrattar så hjärtligt och skiner upp som en stor sol hela han. Underbaraste♥



Kommentarer
Malin

Haha, så trevligt ;-) Mjodå, han visar hur den fungerar och hur skitigt man har det i typ soffan/på golven.. och jämför med ens egen dammsugare. På slutet visar han priser o så men det är inte så att han tvingar en :-)

2010-05-20 @ 19:58:57
URL: http://andthroughitall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0