När det säger stopp!

Jag ligger just nu hemma i sängen och känner mig besegrad av det onda i kroppen. Efter att jobbat hela helgen så säger kroppen ifrån och är det något jag lärt mig sen förra graviditeten så är det att lyssna på kroppen. Ingen tackar mig för att jag sliter ut mig!

Så efter frukost i sängen framför Nyhetsmorgon ser jag nu på lite bilder på mina fina små som gör mig varm i hela hjärtat. Blomstertåg

Igår gick blomstertåget för Torshällas alla förskolor. Mina fina killar var så fina med blomsterband i håret och Adrian hade plockat en bukett att ta med sig. Musik och dans hade det tydligen bjudits på och Adrian hade haft mycket kul. 

Adrian 5år

Har svårt att ta in hur snabbt tiden går. I helgen firade vår älskade Adrian hela 5 år. Fem år som rusat förbi minst sagt! 
I lördags hade vi spindelmannen kalas för Adrians vänner. Han hade så kul! Busade, fikade och fick fina presenter. 

På söndagen då han fyllde år "väckte" vi Adrian på sängen med paket, varm
Choklad med grädde och pannkakor. Vi åkte till flygfältet och tittade när ett plan lyfte för att sen åka hem och förbereda för kalas med släkten. Ännu mer fika och inte mist ännu mer paket. Det var en trött och överlycklig kille som somnade på kvällen. Min stora, älskade, fina, duktiga och helt fantastiska Adrian. 
Syskonvagn

Att bestämma oss för vilken syskonvagn som skulle inskaffas inför hoppsans ankomst var inte svårt. Då bugaboo donkey uppfyller alla de krav som vi hade och lite till. Känns inte som att det finns någon vagn på marknaden som riktigt kunde konkurrera med den. Så förra veckan köpte vi vår älskade donkey och är så nöjda. Har använt den i mono läge med Wille och han är super nöjd och sitter bra. Så tror att vi, Wille och hoppsan kommer vara nöjda med vagnen. 
Vecka 24

Då välkomnar vi gravidvevka 24! Nu tycker jag de senaste veckorna rusat förbi och fortsätter det i denna fart så får vi snart hälsa på vår lille hoppsan. Samtidigt som jag längtar sönder mig så känns det skönt att få njuta av sommaren med mina två små prinsar. 

Jag mår över förväntan bra. Efter graviditeten med Wilmer var jag osäker på att min kropp skulle kalara av en graviditet till. Men nu är det bevisat hur olika varje graviditet är. Känner knappt av foglossningen vilket är otroligt skönt. Så mår toppen bra just nu vilket jag njuter för fullt av. 

Lille hoppsan verkar må gött i magen också. Sparkar och har sig för fullt så jag ser hur magen rör sig. Så mysigt att känna honom <3 

Så vecka 24 (23+0) idag Ledigt

Äntligen helg och tre dagars ledighet väntas. Underbart och väldigt behövligt! Familjen sover fortfarande. Jag ligger kvar och drar mig i sängen och ser hur solen skiner genom persiennen. Idag är det städdag här ute i Glömsta och efter det är det korvgrillning och så brukar det bjudas på saft och bulle. Ska även försöka hinna se kortegen med barnen mitt i allt. Efter det blir det att fira Filip som fyller år idag. Är väldigt efterlängtat med ledig dag tillsammans med familjen. 

Adrian cyklar!

Idag hände det! Adrian cyklade helt själv. "Stödhandtaget" är borta och han klarade av att både starta och stanna. Jag är så stolt så jag snart spricker och han också. Min soon to be 5 åring! Galet!RSS 2.0