Solat

När Andreas kom hem så smet jag iväg och solade. Riktigt härligt, nu är det dax att få känna sig lite brun och fräsch igen. Trött på detta eviga mörker, men det är nog vi alla.

Brun och fräsch i Tunisien 2007. Det var på den tiden man hade tid att steka vid poolen en hel dag. ;-)

Sandaler


Snygga sandaler från HM som får mig att drömma om sommaren.

Promenad och lek på djurgården

Jag och Adrian tog oss ut på en promenad i alla fall. Så härligt att ha djurgården nära. Vi stannade till i lekparken och sen fick Adrian springa omkring själv. Vilket tydligen tröttade ut honom. För när vi kom hem somnade han i mitt knä. Mitt lilla hjärta♥ Men eftersom hans lilla mage var helt tom (vägrade mellis) så väckte jag honom så han fick i sig lite mat. Nu har jag lagt honom i sängen och han är tyst för tillfället i alla fall.

Jag ska värma i ordning lite lunch till mig, tacorester. Mums. Sen ska jag vila mig lite jag med, mina ögon är trötta de med.




God morgon

Ny vecka och sista dagen i februari. Nu väntas bara en vintermånad till, sen hoppas jag att våren hittat hit.

Jag och Adrian njuter morgonen här hemma i soffan. Ska snart göra i ordning lite frukost till oss. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Men blir nog en lugn start här hemma under förmiddagen skulle jag tro.


Eller så lugn som det går tillsammans med min lilla buse! ;-)

Söndags bestyr

Äntligen är söndagskvällen här. Mycket efterlängtad efter en helg med massor med jobb.

När jag kom gem från jobbet så var Andreas och Adrian iväg på äventyr så jag passade på att storstäda här hemma. Härligt att ha det gjort och slippa ta det på min lediga dag imorgon.

När killarna kom hem så åkte vi till Mikaela och Pontus där vi lämnade av Adrian. Vi passade på att åka och storhandla ifred, riktigt skönt för oss alla. Adrian hatar att storhandla och det var skönt att få åka iväg jag och Andreas bara och få göra det i lugn och ro. Adrian hade haft det så bra så med faster och Pontus.

När vi kom hem blev det bad för Adrian och strax där efter läggdax för honom. Vi har ätit tacos till middag och har precis tittat klart på solsidan. Ägonen svider redan på mig och det lär bli en tidig kväll.

Imorgon är jag och Adrian lediga, ska bli skönt att få vara hemma med honom imorgon efter den här helgen.

Älskade barn

Ibland slås jag omkull av kärleken till Adrian. Det är så enormt. Han är mitt barn, jag och min kärlek har tillsammans skapat honom. Tänk att vi skapat ett så perfekt litet liv tillsammans, är inte livet bra häftigt? Jag slås av kärleken och hur vacker han är våran son. En liten buse som får våra dagar fyllda av skratt, lycka, bus, oro och trots. Precis så som de ska vara.


♥♥♥

God morgon lördag!

Jag sitter med min lilla stjärna och vi morgonmyser framför musse. Jag brukar aldrig ha några problem att gå upp på morgonen, men i morse var det riktigt trögt. Har sovit dåligt inatt och sen säkert för att man sen vet att en lång jobbdag väntar. Men nu med lite sminkning, frukost i magen och min lilla älskling brevid mig känns det lite lättare. :)

Hoppas ni får en härlig dag, själv hoppas jag att den bara flyger förbi!

Mellanlandar

Jag är som vanligt hemma och mellanlandar. Klockan 16 börjar jag jobba igen och klockan 14 ska jag hämta Adrian.

Jag har precis ätit lunch och ska ta mig några godisbitar. Eftersom jag jobbar kväll så får jag ha lite fredagsmys nu de här lediga timmarna.  :-)

Lilla busen

Adrian min(våran såklart!) lilla söta tok! När jag skulle gå in på toa nu för en liten stund sen såg jag att det lyste inne från Adrians rum. Smyger in och ser att han smitit upp från sängen, tänt taklampan och den i fönstret. Sen krypit ner i sängen igen och somnat gott.

Haha, vilken liten stolle han är! Han sover nu andra natten utan sidan på spjälsängen. Vi hörde ingenting förutom att han små pratade  några ord 20 min efter att vi lagt honom. Annars har han också smygit ut till oss när han kryper ur sängen. Men nu höll han sig där inne. :-)


Min söta lilla buse så jag älskar dig♥

Hur sött får det bli?

Man kan inte annat än att älska märket lundmyr of sweden. De har nu fått in så mycket fint för små söta fötter.




Du hittar dem här där jag även lånat bilderna från.

Håll tummarna nu!

Fick ett riktigt trevligt samtal idag, så nu håller jag tummarna för att allt går vägen. Det skulle vara riktigt kul och skönt. Skulle underlätta så mycket för en tid frammåt. Talar lite i gåtor då jag inte riktigt vill berätta först allt är färdigt.

Adrian har vi lagt för 10 min sen. Han var så trött efter dagis då han bara sovit 30 min där. Sen efter dagis gick vi hem till mamma där han busade för fullt med Emma. De två gick även ut på gården och lekte en massa i snön innan vi åkte hem med Andreas. Så inte konstigt att han är trött efter den här dagen.

Imorgon ska han lämnas tidigt på dagis så skönt för honom att få en tidig kväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra kväll här hemma. Andreas ska iväg på bio senare så jag blir ensam ikväll. Hoppas på att jag också kan göra en tidig kväll då jag kommer jobba delade turer både fredag och lördag. Riktigt skit tråkigt, men bara att gilla läget nu! Annars blir det bara jobbigare.

Dagis är favoriten

Hade en riktigt underbar lämning på dagis idag. Det gör mig så varm i hjärtat att se honom trivas så bra. Han ville snabbt av med kläderna och sen springa in och leka. Men en kram och två pussar hann jag få innan han sprang in. :) Jag är hemma och har precis ätit lunch, klockan två ska jag hämta vår lilla stjärna igen. Då tar vi oss en promenad ut till min mamma en stund så får Andreas hämta oss där efter jobbet.

Nej nu blir det lite diskning, suck..

Burr

Då var det snart dax att gå till dagis i -20. Burr, jag vill bara krypa ner i vår varma säng igen.

Zumba

Då har man tränat zumba för första gången och det var absolut inte den sista. Riktigt roligt var det och känner redan att kroppen har fått arbeta.

Vi har ätit middag och ser nu på sveriges mästerkock. Efter det är det duschen som väntar och sen sängen. Imorgon är det sista utbildningsdagen för mig och det är skönt med en kort helg innan en tuff helg som väntar.

Laddar

Nu har vi haft min pappa, farfar och bror på besök. Hela grabbligan med Andra ord. Det var trevligt, vi fikade lite och roades av Adrian. Precis så som det ska vara.

Nu laddar jag inför zumban med en banan, lika bra att ta det nu så jag inte får håll. Klockan 18 ska jag vara där. Men jag börjar bli lite nervös. Har inte tränat på över 2 år så jag känner mig som en riktig rookie. Men det ska nog gå bra, bara att ge gärnet. Kul ska det bli i alla fall. Men kommer nog ha ont i hela kroppen imorgon kan jag tänka mig.

Soliga onsdag

Solen skiner och det är riktigt kallt ute. Så vi håller oss inne och borta från minusgraderna.

Vi har haft en mysig morgon här hemma då vi haft Andreas hemma. Men nu är han iväg på möte, spännande att öra hur det gått sen... Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Ikväll ska jag i alla fall iväg och dansa zumba med två vänner. Ska bli riktigt roligt att testa på då alla pratar så om det.

Middag med goa vänner

Jag sitter nu och varvar ner i soffan. Adrian sover och Andreas jobbar så är nästan som att vara ensam hemma.

Jag och Adrian gick hem till Nadja och familjen där vi blev bjudna på god mat. Tack för det vännen! Mycket trevligare att äta tillsammans med dem istället för att sitta själva här hemma. Adrian busade på där hemma hos dem och rev fram halva Angelinas rum. Oops! Vi gick hem lagom för att Angelina skulle sova.

När vi kom hem blandade jag välling och gjorde i ordning Adrian för natten. Sen blev det vällingmys i soffan innan han fick lägga sig. Ett perfekt slut på den här dagen med andra ord!


De här fina tulpanerna fick jag igår av min mormor. Helt underbart ljuvlig färg på dessa. Nästan persikofärgade, love it!

Bananmuffins

Vi har roat oss med att baka bananmuffins här hemma. Eller jag försökte baka och Adrian ville bara kladda! Men tillslut fick vi ihop ett par smarriga muffins.




Jag slickade bunken och Adrian provsmakade första muffinsen. Mmm tyckte vi båda :-)


Några muffins för att visa resultatet :)

Spring i tvättstugan!

Här hemma blev det en tvättdag. Fanns en obokad tid i tvättstugan som jag snabbt haffade åt mig. Så skönt att tvätta undan sängkläder där och slippa ha det hängandes här hemma.

Så åt vi lunch och det blev en ny favorit för Adrian, potatis och fiskbullar. Så han åt, länge sen han åt med så go aptit. Härligt att se, så nu blir det att köpa hem fiskbullar igen.

Adrian sover och jag ska ner i tvättstugan en snabbis igen. Sen blir det att få lite fason på håret.

Tisdag

Vi fick oss sovmorgon här hemma idag och nu sitter vi och är mätta i magen efter en god frukost. Andreas börjar klockan 11 och jobbar sen hela kvällen. Men skönt att ha honom hemma nu på morgonen i alla fall.

Får se om vi ska våga oss ut på en liten promenad nu på förmiddagen så Adrian får springa av sig lite. Sen i eftermiddag ska vi över till Nadja och Angelina. Det ser jag fram emot var så länge sedan vi träffades nu.

Nej nu blir det blöjbyte och lite planering av dagen!

Ullared

Självklart satt jag fastklistrad framför kanal 5 klockan 20. Det var premiär för nya sesongen av ullared. Jag som om bara en månad(+2dagar) sitter på en buss mot ullared var ju bara tvungen att se programmet! Haha, herre gud vad har jag gett mig in på??

Har härligt sällskap och så väntar en massa shopping(förhoppningsvis!) så kan det bli annat än bra? Har vart inne på ullaredsbloggen och har redan sett några favoriter som gett mig hopp om att kunna hitta endel fint.

Glasögon


Jag i Andreas glasögon. Passade helt okej tycker jag. När jag var liten så försökte jag lura min mamma att jag hade dålig syn för jag ville ha glasögon. Men när vi vart hos optikern och konstaterat att jag hade perfektsyn så blev jag glasögonlös.

Vårjacka

Jag har kvar mitt hopp om våren även om snön faller utanför fönstret. Igår när jag var inne på hm så hade de fått in vårjackan som jag spanat in på hemsidan. Jag hade tänkt köpa den puderrosa men gillade den inte alls när jag såg den. Istället föll jag för den beiga som fick följa med mig hem.


299:- på hm, som hittat!

Lilla sportlovet

God morgon

Jag och Adrian tog oss en liten sovmorgon idag och det var skönt. Nu har vi ett litet minisportlov så sovmorgon hör lite till då! Ute faller snön och vi ska strax äta frukost. Idag kommer min mamma, mormor och syster hit och vi ska gotta oss i mina semlor. Så får Adrian leka med sin älskade moster, han går och pratar om henne hela tiden.

 
PUSS på bästa moster

Tacosöndag

Andreas lagar mat och vi väntar nu med hungriga magar på tacos! Nya söndagstraditionen att äta tacos på söndagen. Innan har vi haft fredagen men nu brukar vi försöka laga något annat smarrigt på fredagen.

När Andreas kom hem åkte vi snabbt iväg hela familjen. Blev att mata fåglarna i parken och efter det åkte vi till tuna park med frusna fossingar. Men väl där blev vi snabbt varma igen. Jag köpte mig en vårjacka som jag spanat på ett tag (Bild kommer). Träffade en av mammorna från föräldrargruppen som vi umgicks med när barnen var små. De är ju inte så stora nu heller, men mindre i alla fall :-) Då fick jag även träffa deras nya lilla tillskott i familjen. De är ju så små och söta. Knappt så man kommer ihåg den tiden tycker jag..

Efter tuna park blev det att åka och handla inför kommande veckan. Skönt att ha det gjort även om Adrian var rätt trött på att gå i affärer vid det laget. Men handlat fick vi och allt som stod på listan som jag glömde kvar hemma fick vi med i alla fall. Plus lite till så klart.

Nu ska jag duka fram så bli det strax middag!

Grease is the word

Adrian sover middag och jag värmer lunch, spicy rester. Satte nu på en av mina favorit filmer, Grease eftersom det bara var strunt på tvn nu.

Så nu ska jag nuta av den här underbara filmen som alltid gör mig lika glad. Drömmer mig bort till 50-talet, lovely!


Bjuder på en kass bild från en 50-tals fest jag var på när jag var 18. Skoj som tusan och ja jag vet man ser inte alls kläder eller något på den här bilden. Men hittade inte den som jag tänkt visa...

Crazy family





Nu önskar jag er en trevlig kväll. Här blir det trav och melodifestivalen tillsammans med Håkan/farfar och Nina, Mikaela(faster) och Pontus. Blir att äta spicy MUMS och sen en massa lördagsgott. Vad gör ni ikväll? 

Kul!

Att snart gå iväg till jobbet i -20 grader!!

Happy friday!


Jag och långben ville bara önska er en trevlig kväll! Jag och älsklingen min(inte långben!) ska se på någon film men jag är trött och lär nog somna snart då ;-) Lika trevlig som vanligt. Men kanske lika bra då jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Men "sista" dagen och sen är jag ledig i gyra dagar. Så det ska bli härligt, ett litet minisportlov för mig och Adrian.

Jaja, trevlig kväll alla fina!

Sova nap

Jag är hemma från jobbet, slutade redan klockan 11. Wihoo! Solen skiner och jag tog mig en härlig promenad hem. Har ätit lunch och ska nu krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova en liten stund. Tänk vilket lyx det skulle vara! Jag har sovit så dåligt hela veckan och gick upp 5.40 så lika bra att samla lite sömn nu. Så kanske jag orkar vara glad och social här hemma ikväll. :-)

Kvällen

Jag har haft en riktig skit dag på jobbet ikväll men ska försöka släppa det så är den en hel del som måste tas upp imorgon.

Jag har ätit en smörgås och ett ägg och tagit mig en varm dusch. Nu ska vi krypa ner i sängen och se på how i met your mother. Bara ett avsnitt kvar på första sesongen. Hoppas få låna resten av Andreas kompis redan imorgon. Hur ska vi annars klara oss genom helgen?! Haha.

Najda du kanske vill ha tillbaka vännerboxen? :-)

Nej nu borsta tänder och bädda ner sig tillsammans med min älskade.

Mellis mys

 
Jag och Adrian har oss en mysig stund i soffan efter dagis. Han moffar äpple och ser på barnprogram. Snart kommer farfar hit och jag ska knata iväg till jobbet. Lite halvsurt men bara att gilla läget. Imorgon är det fredag och jag slutar 11, det är härligt i alla fall! :-)

Mellanlandar

Jag har vart på utbildning hela morgonen och nu mellanlandar jag hemma. Klockan 14 ska jag hämta min lilla skatt som är på dagis och klockan 15 kommer hans farfar och leker med honom. Jag jobbar kväll och Andreas hinner inte hem innan jag ska iväg igen. Så passar perfekt att farfar kunde komma och busa med honom!

Jag ska strax äta lunch och sen blir det att röja lite här hemma och njuta av synen av vackra tulpaner.

Lilla snyggingen

 
Finaste killen i jeansskjorta och röda chinos.


En kombination vi gillar från förr som ni ser. :-) Här är en bild från hans ettårsdag. Så jag blev överlycklig när jag såg att hm ännu ett år fått in röda chinos. Så köpte ett par röda och ett par beiga till våren, kanon snyggt få vår lilla snygging.

Kalas

Vi har spenderat eftermiddagen hemma hos min mamma och familjen där. Min bonus far fyllde år så det firades med paket och smörgåstårta som mamma gjort. Mums så gott det var. Vi kom hem lagom så vi kunde lägga Adrian till 19.30 och han sover så gott efter dagis och massa lek med Emma.

Nu ser vi på sveriges mästerkock, favorit programmet just nu tror jag. Ska fortsätta se på det så får ni se på två bilder!


Mammas smarriga smörgåstårta


Jag och bror min, mycket seriöst som vanligt :-)

Onsdag

God morgon mitt i veckan!

Redan onsdag, tycker den här veckan springer iväg! Jag sitter och ser på the vioce och bara väntar på att gå till jobbet. Som vanligt är jag ute i lite för god tid, men kunde inte sova på morgonen så lika bra att gå upp. Får nog skylla mig själv för det då jag somnade 21.30 igår kväll. Oops!

Efter jobbet idag ska jag ner på stan för att köpa en födelsedags presnent. Min bonus far fyller år och det ska vi fira ikväll men smörgåstårta och annat smarrigt. Adrian ser fram emot att få leka med Emma också. Så han saknar henne, frågar hela tiden var hon är. Sötis.

Nej nu ska jag borsta tänderna och fortsätta se på vakna innan jag ska iväg!

Ha en bra dag. KRAM

Snölek och pruttkalas

Jag och Adrian tog oss ut på lite lek i snön och sen en promenad ut till Andreas jobb lagom till han slutade. Var skönt att komma ut och Adrian älskar att få vara ute och gå själv. Sen att kasta sig i snöhögar är riktigt roligt! :-)

Nu är vi hemma och ska strax äta middag, chili con carne blir det ikväll. Så vi kommer prutta ikapp här hemma senare ikväll! Haha.


Osminkad mamma och en Adrian som fågelskådar


Strykhögen, poff, borta!

Här hemma har det vart fullt upp hela morgonen och först nu sätter jag mig i soffan. Jag ser precis ut som jag gjorde när jag klev upp i morse, men härligt att ha sånna dagar också. Jag fick för mig att ta tag i vår enorma strykhög här hemma, och nu är den slut. Helt slut, minns inte när den korgen var tom!! Förstår ni hur underbart det känns!! Jag hatar att stryka så det blir att man skjuter på det i evigheter. Andreas är man och ser varken om tvättkorgen eller strykhögen är överfylld, haha.

Adrian sover och jag ska sitta ner en liten stund innan det blir att fortsätta här hemma. Disken ska jag ta hand om och sen blir det några tag med dammsugaren när Adrian vaknat. Vilket han gjorde nu tydligen :-)

Tisdag och lilla julafton igår!

Tisdag och vi har ännu en ledig dag. Riktigt skönt. Ute faller snön igen och det är -13 grader så vi kommer nog hålla oss inne idag också. Adrian hade lilla julafton igår och fick så många fina presenter av familj omkring oss som älskar honom så! Så vi klarar oss nog hemma utan att bli uttråkade :-)

Nej nu blir det blöjbyte känner jag!

Middag på G

Potatisgratängen står i ugnen och sköter sig själv. Jag lagar nu i ordning en fläskfilégryta med bacon, lök och färska champinjoner. Får se var som mer slinker ner där i. Till det blir det sen en god sallad och något gott att dricka. Vi har mycket att fira så som kärleken och framtiden!

Vad äter ni en dag som denna?

Vän på besök

Mitt lilla hjärta sover och jag väntar snart besök av en vän. Ska bli kul att träffas då det var så länge sen sist!

Men jag längtar tills Andreas kommer hem och vi kan njuta av dagen tillsammans. Ikväll blir det god mat och massa familjemys. Låter som alla våra kvällar men lite extra idag! ;-) Har även köpt en liten present till honom, fast igentligen är den till oss(hemmet). Man får inte vara dum när man köper presenter, eller hur?!


Jag och Adrian idag

Alla hjärtans dag

Kärlekens dag idag och solen skiner, kan inte bli bättre! Jag och Adrian är lediga idag så vi har myst morgonen i lugn och ro. Tant Agda kom fram lagom till frukost och det blev havregrynsgröt till frukost, gott och nyttigt enligt mig.

Nu kom min pappa precis hit med lite alla hjärtans dag pussar till Adrian.

Hoppas ni får en bra dag! KRAM till er alla fina

Wihoo!

Andreas är så sjukt bra! Det blir så bra det här, grattis älskling!
Riktigt stolt över dig.


Trött efter helgen.

Gäsp så trött man är efter helgens jobb. Men nu är det över och jag är ledig i två dagar. Så jag och Adrian får mysa av alla hjärtans dag tillsammans. Jag hoppas att få som present lite sovmorgon av honom, hihi.

Nu busar han omkring här hemma och Andreas är iväg på möte. Spännande! Längar tills han är hemma och kan berätta om hur det gått, då kanske jag även kan berätta för er!

Nej nu ska vi fortsätta kvällen och jag hoppas den går undan då jag är så trött. Tur att Adrian orkar och vill busa för sig själv så jag kan göra nästan ingenting.

Lördag

God morgon

Fy så dåligt jag sovit inatt, dels på grund av att det var livat utanför en liten stund så jag vaknade. Sen tror jag att det är psykiskt, man vet att man ska upp och jobba en lång dag och man måste sova.. Då kan man inte sova bara för det.

Men just nu känner jag mig inte så trött, det kommer nog senare under dagen.. Ja jag har inte så mycket att skryta om denna lördag då jag är ledig tre timmar. Men förhoppningsvis så flyger dagen förbi. :)


Nej nu borsta gaddarna!

Fredagsmys med familjen

Fredags middagen var nu uppäten, blev fläskfilé, pommes, bea och sallad. Gotti gotti var det. Adrian åt som vanligt en mer vegetarisk kost som bestod av gruka, tomat och pommes. Men fredag idag och inget tjat om maten då inte! :)

Snart ska han få lägga sig, han sov så kort stund på dagen så han är nog trött. Vi vuxna får du njuta kvällen tillsammans. Får se om det blir att se någon film och lite godis till det. :)

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, jobbar delad tur så ledig ca 3 timmar på hela dagen. Men inget att sura ner sig för, jag har ju vart hemma nästan hela veckan så får jobba in det nu lite får man se det som. Hoho, men det blir nog bra. Ledig måndag och tisdag sen så det är skönt.

Nej nu blanda lite välling!

Ha en mysig fredagskväll.


L O V E

Adrian

Adrian börjar bli så stor och lär sig massor med nytt varje dag. Han är så rolig att se på när han leker för sig själv tex. Brummar med bilarna, djuren går/hoppar fram och ska matas och pussas. Leker med sin thékanna och så ska vi skåla med muggarna och dricka. Åka motorcykel och bobby car är största favoriterna.

Men han har även börjat att leka kurragömma. Springer och gömmer sig någonstans och ropar sen mamma eller pappa. Så ska man gå och leta efter en fnittrande Adrian som sen hoppar fram när man närmar sig. Så himla rolig att se på.

Han lär sig även nya ord hela tiden känns det som och han har börjat härma oss mer och mer. I helgen sa han en hel mening Jag vill ha kaka! Haha, vi blev riktigt paffa och frågade vad han ville ha och han sa det igen! Klart att vårat lilla kakmonster skulle få in ordet kaka i första meningen. Men det blev ingen kaka den gången för det bara massa skryt om hur duktig han var!

Han pratar massor här hemma och har så mycket att berätta för oss. Om vi inte lyssnar så märker han det på en gång och ropar mamma, mamma tills man börjar lyssna. ;-)

Bara att inse att han är en stor pojke, eller börjar bli i alla fall. Så fin och duktig och han gör oss så stolt. Galet hur mycket man kan älska någon!

finaste ♥ sitter och fikar.

Fredagsfrukost

Idag lyxade jag till frukosten lite. Äggmacka och till det varm oboy med grädde i finaste muggen! Är det fredag så är det!



Jag vaknade strax efter 6 idag och kunde absolut inte somna om då.. Hade lite dåligt samvete då jag tydligen pratat med Andreas i sömnen och han hade då inte kunnat somna om. Det var klockan 5, oops! Men det var nog inte bara mitt fel då han har sista tentan idag, så lite nerver var det nog också.

Fy så läskigt jag tycker att det är att Andreas måste till Nyköping idag. Det har kommit massor med snö sen igår förmiddag och det snöar fortfarande. Sen att det nästan blåser storm ute gör inte vägarna och sikten bättre. Men de åkte två timmar innan de skulle börja så det känns skönt att de inte behöver stressa. Huvudsaken är att han kommer hem hel!

Får se om det blir att skåla och fira i ett glas champagne ikväll! Nyfikna? Hihi

God natt

Nej nu ska jag tvätta ansiktet och sen bädda ner mig i sängen. Se lite på tv där innan jag ska hälsa på John blund och hans vänner!


God natt mina vänner!

Välkommen

Lillprinsen sover, vi har precis ätit en lite sen middag(oops) och ser på halv åtta hos mig. Till det har vi tänt ljus för att få det lite extra mysigt här hemma när snön yr ner. Bara att hälsa vintern välkommen tillbaka precis när man började se ett slut på den. Men vi får gilla läget istället för att sura ner oss för det. Eller hur?




Semlor

Alla borde prova på att göra egna semlor tycker jag. Det blir så mycket godare och mycket roligare att bjuda på hembakat. Det är inte svårt alls och perfekt att baka semelbullarna för att sen frysa in. Går så fort att sedan fylla dem och vips klara att servera och njuta!




En liten herre som hjälpte mig att slicka av vispen. Smarrigt tyckte han! Adrian fick en egen liten semla som var fylld med lite sylt och grädde. Gjorde några mindre semlor med filt så att han skulle få några egna. :) Men han föredrar kokoskakorna.

Ta vara på varje stund

Fy jag ska inte se på Oprah, nu sitter jag är och tårarna rinner okej jag riktigt fulgråter.. En familj är där, eller nu är de inte längre en familj. De var med i en bilolycka, en lastbild på 180ton körde in i deras bil i 90 km/h. Deras tre barn dog den dag. Tänk så livet kan förändras på bara en sekund! Tänk att få veta att ens tre barn, det man lever för, att de gått bort. Livet går ju sönter, att man sen orkar leva. Jag förstår inte hur man orkar, så stark man måste vara. Det måste kännas så orättvist att man själv får leva vidare..

Man ska ta vara på varje sekund man har tillsammans med sina nära och kära. Livet kan så snabbt ändras.


Jag älskar er av hela mitt hjärta

Lill-lördag

I eftermiddags kom Håkan/farfar och Nina över på semelfika. Det var både gott och trevligt. Lyckade semlor om jag får säga det själv!

Adrian sover nu gott och vi vuxna njuter av lill-lördagskvällen. Imorgon ska jag iväg på utbildning men slutar redan vid 12 och ska då hem till min lilla vattkoppa. Men det är så skönt för han har fått det så lindrigt.


Avslutar dagen med en bild på en liten Adrian, bara 1 vecka gammal här. Tänk så stor han nu är!

Tack...

Vill först tacka den kära brevbäraren som såg till att Adrian bara sov i 10 min. Blir tokig på att man ska behöva låta så förbaskat mycket när man ska kasta in ett litet brev. Nästan så att fönstrena börjar att skaka..

Men istället för att sura ner oss allt för mycket för det så satte vi igång och bakade istället. Kokoskakor fick det bli idag. Mums så smarrigt! Ibland undrar jag om jag heter Agda och är sådär 75 år...




Resultatet!

Nu slappar vi en stund i sängen framför Timmy Lamm, får bli vila istället för sömn idag. Och som sagt nu fick vi kakor bakade i alla fall.

Mitt i veckan

God morgon!

Jag och Adrian började morgonen för 30 min sen. Nu mornar vi till oss i soffan framför playhouse disney, jippi! Äggen står på plattan så snart blir det frukost. Adrian älskar ägg och nu är även nya favoriten finn crisp. För mig blir det äggmacka och varm oboy, inte så tokigt!

Nej iväg med datorn så ska vi fortsätta göra morgon här hemma.

Hoppas ni får en bra dag!

Sunblock

I somras hade Adrian en soldress från sunblock. Vi var super nöjda med den och den kom väl till användning.
vi tänker absolut köpa en i år också till Adrian då vi vill att han ska få bästa skyddet. Framför allt när vi ska iväg på äventyr i sommar igen!

 
Denna modell stars not stripes hade Adrian i somras. Funderar på att ta den i år igen eller den modellen under till sommaren.

Kolakakor och julsånger

Vi har haft oss en riktigt bra dag jag och min lilla pajas. Vi har bakat kolakakor och semeldegen gjorde vi innan han la sig nu. Vi har diskat, busat, dansat, målat, lekt, läst böker och tittat på film. En kalasdag, tänk om han alltid kunde va på så här bra humör när han är sjuk!

Vi har skrattat så åt honom här hemma på kvällen då han busat runt här hemma. Sjungt tipp tapp (tomtarnas julnatt) och tippat med händerna. Vi hängde på och oj så han skrattade. Vi försökte även förklara för honom att sången är lite ur sin tid för tillfället, men han var lika glad för det och sjöng vidare.

Nu sover Adrian och vi ser på halv åtta hos mig. Jag har som sagt semeldegen på jäsning och blir att baka ut bullarna när halv åtta hos mig är klart. Så perfekt att baka semelbullarna för att sen frysa in dem. Så när man ser får besök tinar man upp dem och fyller dem med mandelmassa och grädde, sen färdiga att servera!


Adrian hjälper mamma att baka och sen att diska.


Smarriga kolakakor bakade vi.

Sam Tsui

För någon vecka sen la en vän ut en länk på facebook. Jag gick in och lyssnade och är ju helt fast i den killens röst. Sam Tsui heter han och ni kan lyssna på youtube eller spotify. Jag kunde av någon anledning inte lägga in någon video här... Men hans röst är ljuvlig!

Planen sprack

Jag hade tänkt att baka semlor nu när Adrian sov. Men de planerna sprack då vi inte hade någon kardemumma hemma. Så Andreas får köpa med sig det hem så får vi se om det blir bak ikväll eller imorgon.


Förra årets semlor blev kanon goda! Får hoppas på en favorit i repris.

Morgon och sjukstatus

Jag och Adrian har gått upp för en liten stund sen. Skönt med sovmorgon, på en tisdag! Han leker runt för fullt här hemma och jag startar morgonen i lite lugnare tempo. Ska snart göra i ordning lite frukost till oss.

Han är fortfarande jätte pigg och glad och visar inget obehag av vattkopporna. Feber har han inte heller 37.7 ligger tempen på.Behöver man inte ha febernär man har vattkoppor? Det kanske kommer sen, skönt så länga han slipper i alla fall.

Han ser ju så rolig ut med sina koppor. Som att se 13 år frammåt. Haha. Men han har inte så många koppor, mest i ansiktet och på huvudet. sen kanske 8 på mage och rygg. Och så några få på armar och ben. Men såg att det kommit några nya idag

Det var morgonen och lite sjukstatus! Nu frukost.

Växasäng


Den här växasängen önskar jag till Adrian.
Du hittar fler fina sängar HÄR.

Min lilla lycka

Då har jag lagt min lilla tonårspojke, han ser så ut i alla fall. Han är så duktig och har verkar inte lida något av vattkopporna, inte än i alla fall. Han har vart så go och glad hela dagen och kvällen. Busat runt för fulla muggar här hemma så man kan inte tro att han är sjuk. Han är så rolig och har så mycket tok för sig. Ett riktigt litet energiknippe.

Men innan han fick krypa ner i sängen med vällingen så varvade vi ner i soffan. Såg på playhouse disney och han myste in sig i min famn och i hans famn låg Nicke Nyfiken i vanlig ordning.Var så mysigt så jag slumrade till, men Adrian såg snabbt till att jag vaknade till igen. Inte okej när mamma slumrar till framför barnprogrammet. ; )

Nu blir det halv åtta hos mig.

God morgon

Måndag och ny vecka och efter oss lämnar vi en härlig helg. Nu kommer jag att jobba 4 helger i rad(!) men är ledig i veckorna så det går även om det känns tråkigt.

Adrian blir hemma med Andreas idag och som vanligt när det bara är jag som ska upp så går jag upp för tidigt. Men tycker det är ganska skönt att få göra mig i ordning i lugn och ro och att sen hinna få i mig lite frukost. Så nu ser jag på vakna med the voice i lugnan ro.

Hoppas ni får en bra start på veckan.

Vattkoppor

På eftermiddagen idag såg vi 3 koppor/utslag i Adrians ansikte och vid hårfästet. Han hade 38.1 i feber, så nu tror jag att vattkopporna hittat hit. Såg någon mer innan vi la honom så får vänta och se imorgon hur han ser ut.

Men vi har bara gått och hoppas på att han skulle få det när det går på dagis. Lka bra att han är av med det och de brukar få lindrigare symptom när de är små.

Andreas vabbar imorgon med honom men jag måste vara hemma tisdag och fredag. Så får vi se sen hur länge det håller i sig. Vi hoppas att det går snabbt och att han slipper lida för mycket.

Blondie is back!


Mia hjälpte mig att få ordning på håret idag. Så nu är utväxten och de slitna topparna borta!
Riktigt härligt måste jag säga. Håret känns så friskt och tjockt.

I´m in love


Lindt - Mousse au Chocolat, blanc.
Det är som en ren dröm.
Min nya kärlek!

ute på promenad i solskenet!

foto134 (MMS)

ute på promenad i solskenet!

Nytt till Adrian


Från lindex


Från Åhlens


Målarböcker som han kan få kladda runt i.
Det var 4 för 20:- nere på Leklust, ett litet tips bara!

Gladrian

Vi har haft en riktigt bra lördag. Myst hemma hela förmiddagen och fått lite rensat och städat inne på Adrians rum. Plockade fram lite nya kläder i stl 92 som vi köpt för ett tag sen. Men blev även en tur ner på stan för att fylla på hans garderob med lite nytt. Finns så mycket fina kläder till våren.

 
Den här fina Emil tröjan köpte vi för ett år sen då vi föll för den. Idag sitter den perfekt på vår lilla buse.

Strax kommer Pirre och Maria över. Sen blir det spicy hot, melodifestivalen och efter maten gottar vi oss med chips, gurka, morötter och dipp. Låter redan nu som en lyckad lördagskväll!

LÖRDAG

Jag hade en riktig kanon kväll igår med finaste tjejerna! Åt god mat på GRAPPA, jag tog deras underbara kräftpizza. Den är så sjukt god så jag blir nästan lyrisk när jag tänker på den! Vi drack goda drinkar och hade det riktigt trevligt och roligt som alltid tillsammans. Tack för igår tjejer!

Adrian vaknade vid 8 här hemma och så vi låg och myste en stund i sängen. Men nu har vi tagit oss upp och vi ser på filmen Bilar - bärgarns hejdlösa historier. Ska ta mig en dusch och sen göra i ordning lite frukost. Får se vad dagen har att erbjuda idag.

Ikväll kommer Pirre och Maria över. Blir att äta någonting gott och se på Melodifestivalen så klart. Var länge sen vi träffade dem så ska bli kul.

goda drinkar tillsammans med bästa tjejern...

foto126 (MMS)

goda drinkar tillsammans med bästa tjejerna! Och utväxten ger mig kanon ideer! ;)

Fredagen snart här!

Då var torsdagen snart slut. Jag varvar ner i soffan efter att ha jobbat kväll. Är alltid uppe i varv när man kommer hem och har svårt att somna. Men ska försöka att somna tidigt då jag ska upp och lämna Adrian och sen till Adrian. Sen en kväll att se fram emot då jag gärna vill se och känna mig pigg.

Adrian hade haft det bra på dagis, det hade vart jätte lungt. Det var Adrian och en pojke till på avdelningen. Så de två fick extra uppmärksamhet :) Vattkoppor var stora boven till att de var så få barn, så nu håller jag tummarna för att Adrian också ska få det. Bättre så han får det nu så det är överstökat.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen se på nyheterna. Då lär jag nog somna snart ;)

tror ni man längtar hem från jobbet när ma...

dsc00201 (MMS)

tror ni man längtar hem från jobbet när man får den här bilden?

Redan torsdag

Tycker att dagarna den här veckan rusar förbi, härligt för då är snart helgen här.

Vi tog sovmorgon till 8.45 här hemma idag, riktigt skönt. Nu har vi ätit frukost och Andreas och Adrian läser nu en bok.  Jag har duschat och ska snart börja göra mig i ordning lite. Adrian börjar dagis klockan 11 idag och jag börjar jobba klockan 16. Så har några timmar för mig själv då jag inte vet alls vad jag ska hitta på. Kanske en sväng på stan? Det visar sig helt enkelt.

Vårjacka

Till våren behöver jag en ny jacka och den här från HM föll jag för. Får se om den kommer hitta hem till mig.


Från HM

En morgon att njuta

God morgon

Jag och Adrian tog oss en liten sovmorgon vilket var skönt, och lite lyxigt för att vara en helt vanlig onsdag. Jag börjar jobbet 11.30 idag och jobbar till 16. Lite små tokig tid men skönt att få njuta morgonen hemma.

Får se om vi efter jobbet tar oss över till Malin och Moa för lite lek, beror lite på hur mycket klockan hinner rinna iväg efter jobbet. Nu ska jag läsa en bok med Adrian.


Vi nyss

Tisdag

Vaknade upp till en riktigt gå dag idag. Så tråkigt men skönt då det är plusgrader ute så förhoppningsvis hinner det smälta bort lite mer snö. Bort med snön nu bara känner jag och hit med våren!

Andreas har åkt iväg och pluggat och jag och Adrian fixar lite här hemma. Men här är ganska pluttig och vill ha mycket uppmärksamhet hela tiden. Någon ny fas eller någon liten trots period?! Jaja, alltid vill jag ha svar på varför med allting.

Jobbar kväll vilket känns helt ok. Hinner ju vara hemma under dagen och umgås med Adrian och fixa hemma.


Längtar efter våren och lekstunder i parken då vårsolen värmer.
RSS 2.0