Herr tandlös

Det var en lycklig kille jag pussade godnatt. Hans fjärde tand lossnade när han borstade tänderna. Så nu är han herr Tandlös då båda framtänderna har lossnat. Så nu väntar han på tandfen inatt :)Påskhelgen

Vi lämnar nu en fantastisk påskhelg bakom oss!

I fredags lämnade vi barnen hos sin farfar och Nina där de spenderade natten. Jag och Andreas spenderade kvällen/natten på vift. Hela familjen Németh samlades först på Gränden där vi åt god middag och hade det trevligt. Pappa och bandet magnificent spelade härlig musik efter middagen. När kvällen gick mot natt flyttade vi oss över till Biff och Grill där de spelade ännu en spelning. Vi hade en riktigt rolig kväll. Så kul att träffa min farfar, faster och kusin. Vi dansade drack och hade det allmänt trevligt! 

På lördagen tag vi det lungt på förmiddagen. Och sen vid 15 kom barnen hem. Då blev det påskfirande ihop med Håkan, Nina, Sonja, Mikaela, Pontus, Ludde och Cornelis. Målades ägg, åts godis, åta allt för mycket mat och vi hade det trevligt. 

I söndags åkte vi till mamma och hälsade på. Barnen fick leta efter påskägg och leka med lilla Harry. När vi kom hem kom sen pappa, Mia, farfar och Emerse över på fika. Sen hade vi en mysig kväll med barnen bara. Grillade och såg på film på kvällen. 

Idag har det vart en fantastisk vårdag. Vi gick ut på förmiddagen och lekte på tomten. Mikaela, Pontus och barnen kom över. Vi grillade korv och fikade ute i solen. Så man längtat efter våren! De stannade kvar och vi åt middag ihop innan de gick hem och det var dags att göra kväll för barnen. Helt underbar dag! Att kunna vara ute en hel dag och njuta och se kusinerna busa tillsammans. Imorgon är vardagen igång igen. Jag börjar mattekursen vilket kommer bli spännande! 

Tredje tanden tappad

Idag tappade Adrian sin tredje tand! Han var så glad och somnade förväntansfull i väntan på att se vad tandfen kan tänkas komma med. Han ville inte ha vatten i glaset om hon skulle komma med en 20- eller 100 lapp. :)

Så söt med den lilla gluggen! Bara en tidsfråga innan den andra tanden där borta lossnar.

VG

Fick idag svar på den första tentan, grammatiken. Allt tragglande och alla sena kvällar var helt klart värt såhär i efterhand! VG blev mitt betyg! Högsta betyg på min första skrivna tenta. Känner mig så glad och stolt! Jag kan klara det här!Tillbaka!

Det har vart en lång frånvaro från bloggen. Orken, motivationen och tiden har inte funnits. Inte för att tiden finns nu heller men jag saknar att skriva ner vad som händer i våra liv. Går ofta tillbaka i arkivet, tittar och minns. 

Det har hänt mycket sen sist. Pojkarna växer för fullt, Elwin går på dagis och stor trivs. Han älskar det! Och det känns otroligt tryggt, personalen är fantastiska. 

Jag själv har gått tillbaka till skolbänken. Läser grundlärarprogrammet F-3 på mdh. Efter nästan tre år som mammaledig (med några månaders inhopp på jobbet) är det otroligt härligt att få utvecklas och göra något för mig. En stor omställning för alla och framför allt för mig så klart. Att gå tillbaka till skolbänken efter nästan 10 år är inte lätt. Men det är otroligt roligt, spännande och utvecklande. Känner mig riktigt motiverad att klara det här nu. 

Efter en tid av sjukdomar här hemma åkte vi idag till Norrköping. Gick på tropicarium. Barnen stortrivdes. Så nyfikna och intresserade av alla djur. Elwin var helt lyrisk! Åkte sen och små tittade i lite affärer, barnen köpte en leksak var. Åt middag och köpte godis för hemresan. En helt fantastisk dag med familjen  


RSS 2.0