Gott nytt

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år<3

Sista dagen på 2011

2011 lider nu snart mot sitt slut och ett nytt år väntar. Ska bli spännande att se vad 2012 kommer att bjuda på. I år har vi flyttat till hus, Andreas slutat studera och fick jobb, jag tog körkort och så blev det en resa till Grekland. Jag funderar på att skriva ihop en liten "årskrönika" från 2011 men det kommer jag inte hinna med idag.

Det nya året kommer vi fira in med Adrians farmor, Stefan, farbror, faster och Pontus. Så blir ett firande med nära och kära. Vi kommer åka hem på natten och Adrian kommer sova kvar så får vi börja det nya året med sovmorgon. Lovely!

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka runt i lite butiker. Måste hitta en ny lampa till Adrians fönster. Idag håller vi på att städa ur julen, jag tröttnar så otroligt snabbt. ;)

Heldag med syster

Haft en riktigt rolig och härlig dag med min lilla söta syster. Först blev det lunch på mc D, sen köpte vi massor med godis och gick på bio. Såg Alvin och gänget 3 en helt okej film. Sen blev det en kort tur på stan och hon fick ett dator spel och jag köpte två kuddar upp till sovrummet.

Här hemma ikväll hade lilla familjen popcorn och filmkväll innan det var dags att natta Adrian. Han var trött efter en dag med mormor. Nu ska jag och Andreas se på någon film men känner mig trött i ögonen så får se hur länge jag orkar.

Fab friday

God morgon! Jag ligger och ser på Nicke nyfiken och Adrian leker med bilar. Ska snart hoppa in i duschen för att vakna till. Idag kommer det bli en riktigt mysig dag. Adrian ska vara med sin mormor och jag tar med mig min lillasyster. Vi ska äta lunch på stan, köpa massa godis och sen gå på bio. En av mina julklappar till henne. Ska bli roligt, men ser sådär fram emot att se Alvin och gänget 3. ;) men ska bli mysigt att bara vara med henne, annars är ju vildingen Adrian alltid med.

Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Hoppas ni får en fab friday!

Bara för att jag älskar dig

Underbara älskade, ÄLSKADE barn. Du är min lycka<3

Äntligen

Har jag landat i soffan i min nya mysiga pyjamas. En av de bästa stunderna när man får mysa ner sig i soffan efter en härlig dag! Hoppas ni har en mysig dag!

Julen

Hej vänner! Har ni haft en bra jul? Vår jul har vart underbar, stressig, rolig, och allt annat som även hör julen till. Adrian har haft så skoj och fått så otroligt många fina julklappar. Favoriten var nog den eldrivna motorcykeln som han fick av morfar och Mia. Men annars blev det massor med kläder(bra) och bilar och tillbehör. Han är helt tokig i Bilar filmerna och blev överlycklig när han fick någonting där ifrån. På kvällen när Adrian somnat spelade vi julklapps-spelet och det var riktigt roligt.

Idag har jag och Andreas jobbat så Adrian sov hos sin farmor och Stefan. Så nu väntar jag på min prins, de hade åkt till Västerås över dagen. Jag åkte till tuna park efter jobbet och där var det kaos. Så otroligt massa folk! Men hittade i alla fall en fin röd adidaströja till Adrian. Kommer han passa fint i. Inte för att han behöver mer kläder nu efter jul men ibland kan man inte låta bli. ;-)

Nu sitter jag även och ser på filmen Skönheten och odjuret. En av mina absoluta favoriter från Disney.


Jag och min älskade på julafton♥


Så här glad blir man när man får en egen motorcykel♥


Del av godisbordet.


Avslutar med en bild på lilla nissen :)

Go fortsättning till er nu!

Dagen före

Jag och Adrians börjar morgonen i soffan. Lugnt och skönt innan dagen och stressen kommer igång. Vi har massor som ska göras och uträttas såhär dagen innan. Men vi hinner känner mig mest stressad över att behöva åka till tuna park och Coop för att köpa det sista. Lär vara fullt med folk. Så mutor till Adrian kommer få följa med ;)

Nu blir det dusch innan vi ska städa hela huset! Hoppas ni får en härlig dag!

Hej i kvällen

Nu har jag landat i soffan med en liten skål av min nya favorit glass. Med smak baileys, super god.

Känner mig något sliten efter nattens sömnbrist. Men har haft en mysig dag tillsammans med Adrian och vi har haft fullt upp hela dagen. Dagarna springer iväg nu innan jul. Börjar känna mig små stressad över allt som ska hinnas med. Där är svaret på min sömnbrist tror jag. Vi ska ju bra hemma hos oss och alla kommer att komma hit. Jag vill göra det till en oförglömlig dag då det är första i huset. Men hur mycket jag donat och har mig så är det familjen och sällskapet som kommer göra vår jul. Nära och kära omkring oss, det är det som betyder mest. Lite svammel som vanligt ;) nu ska jag avnjuta min glass! Trevlig kväll!

Smönlös

Har vart vaken sen 3 och kan inte somna om. För mycket funderingar, tankar och idéer som snurrar runt i huvudet och stör. Hatar att inte kunna sova.. Nu har jag satt mig i soffan här nere och ätit en smörgås. Hoppas på att tröttheten snart kommer tillbaka så jag kan få någon mer timma sömn. Gissar på att jag har en liten kille här hemma som inte är sugen på sovmorgon imorgon ;)

Tips till glöggminglet

Ett litet roligt tips inför glöggminglet är att göra pepparkaksstavar. På restaurang får man ofta brödpinnar innan maten och detta är en liknande ide. Roligt att sen pynta dem med glasyr och silverpärlor.

Servera dem stående i något fint glas. Lite annorlunda och snyggt enligt mig. :)

God morgon julveckan!

Underbart att vakna upp första dagen på julveckan med ett vackert snölandskap utanför. Nu hoppas jag att det får stanna kvar fram till jul i alla fall. Så en massa lek ute i snön står på schemat idag. Ska även åka ut till pappa och Mia för att få Adrian klippt. Hoppas ni får en härlig start på julveckan!

Gårdagens utgång!

Hade en riktigt rolig och mysig kväll igår. Började med middag på akropolis med mamma och lillebror. Gott och trevligt. Sen fortsatte vi till Le Grand där pappa spelade U2 låtar. Riktigt bra och skön stämning. Sen dansade jag natten lång innan det var dags att åka hem. Så idag känns det i fötterna, men ett bevis på att man haft skoj.

Nu är vi på väg till Västerås och Ikea. Hoppas ni har en härlig dag!

Onsdag

God morgon! Känner mig mer död en levande idag. Hade en liten kulle som inte sov så bra inatt. Chockerad efter alla intryck från luciafirandet igår kanske?

Resulterade i en kille som inte ville till dagis. Får hoppas på en bättre natt och morgondag istället.

Idag jobbar jag länge. Möte och lite julfina och julklapp väntas från jobbet. Får se vad det kan vara i år då. Hoppas inte på en tomte i år också som man alltid får. Nehe fortsatta jobba lite nu då. Hoppas ni har en härlig dag!

Lucia

Lucia idag och det blev en helt fantastisk dag. Andreas och jag njöt av en ledig dag tillsammans undertiden som Adrian laddade inför luciafirande. Blev lite julklapps inköp och lunch på ming palace. Mums!

Sen var vi och tittade på förskolans fina luciafirande. Adrian stod i chock och stirrade skräckslaget ut bland publiken. Sötnos :)

Här hemma sen har jag gjort knäck och sen griljerat julskinkan. Mums! Så middag ikväll var skinkmacka och tomtegröt.

Nu sover Adrian och vinka snart göra kväll här hemma. Kanske blir att se någon film, inget att se på tv i alla fall så..

Måndag

Då var det måndag och jag ser fram emot en BRA vecka utan sjukdomar. Nu ska det storstädas här hemma och få bort alla baciller innan jag ska iväg och jobba kväll. Inatt tänker jag också sova i vår säng igen. Har sovit på soffan här nere nu när Andreas vart sjuk. Sjukstugan har fått hålla sig på övervåningen.

Nej ett ryck nu!

Trött

Imorgon väntar jobb och dagis för mig och Adrian. Äntligen är vi friska även om Adrian har kvar sin hosta. Andreas hade även han oturen att åka på magsjukan.

Man tycker att man borde vara pigg och laddad inför en ny jobbvecka. Men det är jag absolut inte. Känner mig helt slut efter flera nätter utan sammanhängande sömn. Men hoppas på bättre sömn inatt.

Idag har vi klätt granen och gjort julgodis. All snö är borta men minusgraderna är tillbaka så nu håller jag tummarna för snö igen. Vill få tillbaka julkänslan.. Men mysigt blev det att få upp julgranen i alla fall :)

Nu ska jag göra kväll här hemma och slappa i soffan innan det är natti natti! Så hoppas vi på en bättre vecka!

Inte alls på topp

Då blev det min tur att åka på magsjukan inatt. Så blev inte många timmars sömn för mig och hela kroppen är helt matt. Har fortfarande inte vågat äta eller dricka, men Andreas skulle köpa fruktsoppa så hoppas få i mig lite av det. Andreas fick vanns idag då Adrian fortfarande inte är kry och jag mår som jag mår.. Happy friday!?

God morgon

God morgon. Adrian mår mycket bättre idag, men förkylningen sitter i. Inge mera kräk i alla fall, så får hoppas att han vill äta lite frukost. Men energi har han haft hela morgonen och busat runt.

Men blir att ta det lugnt idag också och mysa runt i mysiga kläder. Ska även baka lite idag hade jag tänkt och städa. Så man har lite att underhålla sig med. Nu ska jag slappa vidare i soffan innan frukost.

Detta myser jag runt i här hemma. Raggisar och pippitröja. Sen mina marsipanfigurer som jag gjorde igår. Riktig talang för det där ;) men lite roligt att pyssla med och fördriva tiden med när man är uttråkad :)

Sjukdomarna löser av varandra

Mamma hjärtat gör ont när man har en liten sjukling. Förkylning och feber och nu kan vi även tillägga magsjuka.. Så vitpepparkorn, proviva och handsprit är nu mina bästa vänner! Adrian fick välling för en timma sen och den har han fått behålla. Så håller tummarna att fått ur sig allt det dumma.

Nu ser jag på bonde söker fru. Ska försöka lägga mig tidigt vet inte hur många timmars sömn man kommer få inatt med en liten sjukling.

Liten sjukling!

Nu ligger vi i soffan här hemma, ser på film och äter glass. Har en liten sjukling här hemma så då får man så klart se på film och äta glass hela dagen om man vill det ;)

Nu ska vi fortsätta mysa hela dagen lång och hoppas på att min lilla stjärna kryar på dig snart.

Äntligen snö!

Äntligen har snön hittat hit och våran prins är gladast av oss alla över det. Han brast ut SNÖÖ högt och glatt när han såg ut genom fönstret på morgonen. Så självklart har vi spenderat några härliga timmar ute i snön. Så otroligt mysigt och skönt. Har även bakat lussekatter idag och haft fikabesök en stund under kvällen. En riktigt härlig dag med andra ord.

Andra advent.

God morgon! Idag är det redan andra advent, men ändå så saknas julkänslan. Allt regn och alla plusgrader är nog en stor bov i det hela..

Idag kommer vi slå på brakfrukost. Det blir vörtbröd, julskinka, ägg och massa annat gott.

Idag är det julmarknad här i Torshälla så om regnet håller sig borta blir det att ta en promenad dit. Kan vara lite mysigt.

I eftermiddag ska jag och Adrian över på adventsfika hos pappa och Mia. Min farfar kommer även dit så ska bli mysigt. Sen kommer jag och Adrian stanna för middag där. Andreas ska iväg på julbord med jobbet så mysigare att stanna kvar hos pappa då.

Ha en underbar andra advent!

Hem ljuva hem

Nu är vi hemma från jobb och dagis. Har placerat oss in soffan för en stund och samla lite ny energi. Ute är det blåsigt och det har börjat regna. 1 december och regn, kanske inte riktigt passar ihop.. Men är skönt att snön inte kommit än, men en vit jul vill jag ändå ha!

Nu ska vi fortsätta att mysa en stund innan det ska lagas mat, tvättas och plockas disk.

Bjuder på en bild från fönstret i vardagsrummet först. Så mysigt med alla stjärnor och ljus i fönstren.

RSS 2.0