Första mötet

Som jag skrev tidigare så blir det många magiska första gången nu. Idag har äntligen storebror och lillebror fått träffas för första gången. Det var en mäkta stolt Adrian. Det skulle pussas, hållas, petas och mycket frågor om bebisen. Som om han gillar tårta tillexempel? :) vi var två megastolta föräldrar till två av de finaste pojkarna i världen. Inget slår den här lyckan!

Andreas och Adrian var här nästan hela dagen. Adrian storm trivdes. Men på eftermiddagen lämnade de mig och lillebror för fredagsmys hos farmor och Stefan. Så jag och lillebror längtar nu ihjäl oss för att få komma hem. Nu ska vi försöka sova lite. Eller först ska liten få äta klart. Så hoppas vi på lite sömn inatt.

Mina två prinsar!

Första natten

Det blir många första gången nu!
Första natten har vart som en dröm. Jag kan fortfarande knappt förstå att han är här! Så liten och perfekt, så självklart att det var just han som låg i min mage! Att kunna sova är nästan omöjligt då jag inte kan ta blicken från honom och hans lilla minspel.

Han har sovit jätte bra hela natten och jag har fått väcka honom för att äta. Jobbar på matningen då det är mest det som de vill ska komma igång. Han är så liten och kan vara lite svårt och jobbigt då tydligen. Men jag tycker det fungerar bra. Sen får vi se om han behöver sola något då det också är vanligt när de är något tidiga.

Vid 9 kommer storebror och vi längtar ihjäl oss! Lillebror har med sig en jätte fin present så jag tror han kommer göra sig populär från första början :)

En mätt och nöjd liten prins i min famn nu på morgonen.

Äntligen är han här!

Klockan 09.53 den 29 november idag föddes vår andra lilla prins! 46cm kort och 2940g lätt. En kopia av sin storebror och även han söt som socker. Mitt hjärta är så överladdat av kärlek till min två små prinsar och till min fina Andreas som gav mig bästa stödet.

Allting har gått jätte bra och bråttom ut hade han. Förlossningsberättelse kommer! Nu ska vi sova familjen och imorgon kommer storebror <3 vi blir kvar några dagar på bb då han är 4 veckor tidig och så liten. Ja han är så liten och fin, kan knappt ta in vad som hänt! Lycka!

(något namn har han inte fått än då han inte var någon Colin som vi först trott. Så mycket namn tankar nu. Förslag?)

Latensfasen

Efter förra inlägget ändrade allting karaktär och blev intensivare. Så åkte till förlossningen men nu är vi på väg hem igen. Är i latensfasen så det kan fortfarande ta tid. Men har öppnat mig 1 cm så lite har hänt i alla fall. Att jag skulle gå tiden ut trodde hon inte så vi får se. Fick med mig lite starkare piller så jag får sova inatt. Så får vi se! Spännande och lite läskigt. Men bebis räknas som fullt gången i alla fall. Men några dagar till kanske är bra att stanna. :)

Lurigt det här.

Det här med förvärkar är lite lurigt tycker jag. Idag har jag haft vad jag tror är förvärkar hela dagen med ca 10 minuters mellanrum och som håller i sig från 40 sek till strax över minuten ibland. Känns som kraftig mensvärk som sitter i magen och svanken när jag får sammandragningar. Många av de är ganska kraftiga tycker jag och jag får stanna upp och andas. Har tagit det lungt och legat i soffan hela dagen. Tog två alvedon och det fortsatte i alla fall men att "smärtan" kortades ner lite. Har även tagit ett bad men fortsätter i alla fall. Men de blir inte intensivare... Lurigt det här och jag hoppas nästan på att de ska ändra karaktär eller ge upp nu. Bebis har även fått fnatt i magen nu på kvällen. Jaja vi får helt enkelt se hur det blir det här. Men det lär ju avta, det är lite tidigt för bebis att titta ut nu också. Även om jag samtidigt inte vill något annat!
 
Känner heller inte igen det här från när jag väntade Adrian. Minns inte att jag hade några förvärkar med honom och han är född med planerat snitt så vet inte alls hur allt ska kännas...

Min tur...

Dagen blev som vanligt aldrig som planerar nu mera.. Jag ligger hemma sjuk, min tur att vända ut och in på magen.. Kände mig konstig redan när jag vaknade men ignorerade det. Mia var snäll och ta Adrian så jag fick vila. Och nu är det bara att inse att det är min tur.. Inge toppen med kräksjuka som gravid heller...

Får även så dåligt samvete mot Adrian. Jag som lovat honom pepparkaksbak och lite julpyssel. Han såg så besviken ut när jag lämnade honom. Inte för han lider, han har kalas kul där. Fick en video som bekräftar det också. Men hjärtat går sönder på mig. Det är nu jag vill att vi ska ha det mysigt tillsammans om dagarna och istället orkar jag nästan ingenting och så blir jag sjuk på toppen av det.. Suck. Hoppas att december blir en bättre månad!

Ladda inför lite julpyssel

Tisdag och det innebär att Adrian är ledig från dagis. Nu ligger vi och ser på film i soffan och har det gött! Idag tänkte vi roa oss med att bland annat baka pepparkakor. Men innan det måste vi åka och handla lite. Får se om vi hittar lite annat pyssel att kunna sysselsätta oss med idag idag också.

30

30 dagar kvar idag! 30 dagar av 280 är ju ingenting! Ändå känns det ibland som en evighet, framför allt de tunga dagarna. Sen är jag så klart medveten om att det är plus minus två veckor. Och även om det är ganska tungt och jobbigt just nu så försöker jag njuta av tiden som är nu. När bebis sparkar, alla förväntningar, tiden hemma med Adrian och bara honom. När bebis sen kommer så blir det inte det samma, då är det Adrian och lillesyskon. Nu är det ändå bara Adrian och får njuta av den tiden och ge Adrian den här tiden innan. Tiden som tvåbarnsmamma är snart här och jag är så förväntansfull.

Ikväll har jag molande mensvärk som även sitter i svanken och även sammandragningar. Förvärkar antar jag att det är? Skönt att känna att kroppen börjar förbereda sig även om det är obehagligt. Även det ett tecken på att det bara är en månad kvar till BF. Tänk att man går och längtar efter smärta och att förlossningen ska starta? Men samtidigt känns förlossningen väldigt skrämmande. Blandade känslor som med allt annat just nu!

Nej nu ska jag sluta svamla så avslutar vi det här inlägget med bilder på magen från idag. Vecka 35+5.

Sova vad är det?

Ja man känner att man lever minst sagt med en sjuk treåring hemma! Han kräktes inget mer efter att han somnat så det var skönt. Men feber fick han och det resulterar i en natt med massa feberyrande och vakna stunder. Han fick sova inne hos mig så jag har legat på helspänn hela natten. Har fått i honom lite joggi och vatten men annat vill han inte ha. Det vet man ju själv att det inte är så konstigt.

Så nu blir vi hemma och kurerar och bara längtar efter att Andreas kommer hem. Hoppas ni har en fredag utan sjukdomar!

Ändrade planer...

Det blir inte alltid som man tänkt sig! Adrian har pratat hela veckan om att åka till farmor och Stefan och vinkade glatt hej då när han åkte dit. Jag gjorde mig i ordning och såg fram emot middag med fina Jacque. Vi skulle fira 20 års vänskap! Men precis när jag ska börja åka in mot stan ringer farmor och berättar att Adrian blivit magsjuk. Så var bara att avboka middagen och få hem min lilla prins♥
 
Nu ligger han utslagen och sover i soffan. Fy så hjärtat går i bitar när de små blir sjuka. Hoppas att han fått ur sig det mesta och så håller vi tummarna för att jag klarar mig nu. Vill inte åka på magsjuka som megagravid! Lite tungt att Andreas inte är hemma också. Men han kommer hem imorgon♥ Han ringde nyss med glädjande nyheter om att han klarat utbildningen galant och fick MVG. Men trodde inget annat, han ger alltid 100%.
 
Nu håller jag på med att kasta ihop lite middag till mig och så blir det en tv kväll. Förhoppningsvis får Adrian sova för natten nu. Fy så jag ogillar vintern och alla sjukdomar!

Happy thursday!

Lämnat en överlycklig Adrian på dagis. Knappt att han hade tid att säga hej då och det värmer hela mitt hjärta. Från den tuffa starten till det här! Underbart!

Nu ska jag ta mig en kopp Hallonbladste och se ett avsnitt gossip girl innan jag drar igång dagen. Bebis leker rövare i magen vilket är en stor lättnad då jag tyckte h*n var så lugn igår och inatt. Så nu får det gärna vara livat i magen resten av dagen så jag vet allt är ok!

Lätta på hjärtat lite

Det har vart en tung dag och det är så mycket som tynger mitt hjärta just nu. Det gör så otroligt ont men försöker att inte låta en person trycka ner mig allt för djupt. Finns inga ursäkter för att behandla andra illa bara för man själv inte mår bra. Och jag känner att jag absolut inte är värd all skit eller är i skick för att orka ta itu med allt...

Mia är min och Adrians räddning idag som bjöd oss över på middag. Så ska dit lite senare. Det var väl passande! Är även riktigt trött efter en kass natt och tidig morgon så alla mina känslor är lite ut och in just nu. Kan det inte bara bli fredag så Andreas kommer hem till oss! Adrian grät länge imorse efter pappa<3 Han är saknad här hemma.

Får även så dåligt samvete för att jag är så orkeslös och har så ont i kroppen att jag inte orkar leka med Adrian så mycket. Han lider inte men det gör jag. Gör så ont i mammahjärtat men nu kan vi räkna veckorna till bebis är hos oss och jag börjar återfå min kropp.

Imorgon ska Adrian sova hos farmor och Stefan. Det ser han fram emot, mycket tjat om bilbanan som finns hos dem ;) sen på fredag skulle Adrian och Stefan hitta på något skoj och det känns så skönt att våra nära och kära ställer upp och hittar på massa skoj med vår prins. Han är värd det bästa<3

Då har jag lättat mitt hjärta lite och ska återgå till Adrian. Ser på typ polska Nicke nyfiken på youtube!

Nattuggla

Det här med sömnen som höggravid är inte så ultimat. Drömmer så mycket konstiga drömmar så känns aldrig som jag sover riktigt djupt. Kroppen är ond och tung. Vaknar varje gång jag måste vända mig då det krävs en hel del kraft. Då gör fogarna ibland så ont så jag vill skrika rakt ut. Så ska vi inte tala om alla toabesök! ;) de senast är att jag vaknar vid 3 och har sen så svårt att somna om. Kanske för att bebis har fest i magen. Där av ett inlägg nu. Tror inte nätterna blir så mycket bättre sen kanske men då har jag någon som håller mig sysselsatt. Det här med att ligga och inte kunna sova är bara onödig dötid.. Hoppas ni andra sover gott. Jag ska göra ett nytt försök nu. God natt förhoppningsvis!

Gott och blandat

Då har jag pussat min stjärna god natt och nu tagit plats i soffan. Tisdagen har bjudit på allt från treårs trots, lekparkshäng, fågelmatning, barnprogram och avslutade dagen hemma hos mamma med mat. Skönt att Adrian sover och att bara vara ett par timmar innan det är min tur att säga god natt.

Polka

Köpte smarrigaste handtvålen inför jul idag!

Mysig start på veckan!

Ligger i sängen med mitt lilla hjärta tätt intill och snosar in hans doft. Min stora lilla älskling. Han tassade in till oss inatt. Han är mitt lilla energiknippe samtidigt som han vissa dagar är min lilla energitjuv. ;) nu har vi en vecka tillsammans då det bara är han och jag. Andreas åkte till Stockholm nu på morgonen där han gör sista veckan med skolan. Skönt att det är klart sen och är så otroligt glad för honom som fick den här chansen. Så den här veckan måste bebis stanna i magen! Inte för att risken är så där jätte stor att det skulle sätta igång redan nu men man blir lite orolig. Har haft så mycket sammandragningar som trycket på enormt ner i helgen. men inget som gör ont eller så. Mest obehagligt och måste ibland stanna upp när jag går. Skönt att koppen övar och förbereder sig i alla fall. Imorgon är det bara 5 veckor kvar till BF!

Nehe, nu ska jag smyga upp från sängen. Ha en fin måndag!

Då och nu

Det börjar som sagt ta sig på övervåningen. Det är lite lister, en gnutta tapet i trappen och nytt vitt trappräcke som är kvar. Inredas ska det även göras så klart.
 
 Första bilden till vänster är från mäklarannonsen. Bilden till höger är som det ser ut nu. Vi har tagit bort valvet och lagt nytt enhetligt golv (samma golv på hela övervåningen förutom i garderoben.). Tagit bort väggpanelen som fanns i hallen och tagit bort strukturtapeten. Nu sitter nya tapeter uppe, vita blommönster(syns bättre längre ner). Men vi har sparat panelen i "allrummet" rakt fram och bara målat tapeten vit på nytt då den skiftade i färg på några ställen. 
 
Små detaljer. Ni ser även tapeten bättre på bilden med ljuslycktan.
 
 
Känns riktigt skönt att vi nästan är färdiga på övervåningen nu. Lite finslipning kvar att göra och inredning. Men det tar sig och det blir riktigt mysigt där uppe om jag får säga det själv :)
 
 
 

Från en generation till nästa

Köpte idag köpte vi de första små bebis blöjorna. Så små så jag blir helt sjuk!

Var även hemma hos svärmor där hon hittat en gammal babykorg. Svärmor, Andreas och hans syskon har alla haft denna när de vart små. Känns fint att den har en historia bakom sig. Snart dags för nästa generation att sova i den. Ska först måla den vit, klä in den och köpa madrass. Så något att sysselsätta mig med nu.

Barnfria

Eller barnfri är man aldrig, Adrian finns alltid i tankarna när han är borta. Men så glada vi är att han har så många omkring sig som älskar honom och vill beslagta honom över en dag/natt ibland. Sen att han är lika glad för det och glatt ropar jaa om någon frågar om han vill sova över. Så efter lunch hämtade Adrians farfar och Nina honom och där ska han sova över. Jag och Andreas har vart runt och letat efter en lampa att ha i trappen. Men så svårt det ska vara att hitta en snygg vägglampa. Men jakten fortsätter!
 
Nu är vi hemma igen. Andreas jobbar på med renoveringen och jag ligger i soffan med katten. Bra fördelning! Men behöver vila en stund fick så många kraftiga sammandragningar när vi gick i affärer och då gick jag myrsteg som det var. Sen är mitt vänstra knä ur funktion idag. Tror inte min kropp är så otroligt glad i den här extra vikten. ;-) Inte jag heller som idag gick in på HM och hittade allt för mycket snygga ickegravid kläder! Ojoj så det ska förnyas i garderoben sen! UT med alla bigmama kläder! Hoho så duktig man är på att gnälla, men det är tungt att vara gravid både för kropp och knopp så här mot slutet. Tänk vilken tur att det resulterar i något så underbart♥
 
Något mer som är underbart är som nu när jag känner de här små fötterna mot magen. När jag trycker ifrån den lilla hälen och vi får kontakt♥ Längtar ihjäl mig!

Trött

Vet inte om det är vädret, årstiden, graviditeten, alla de 311 gånger som jag vaknar om natten eller förkylningen i kroppen som gör mig så orkeslös. Känner mig helt trött och matt i hela kroppen idag. Kör en vilodag idag också och lyssnar på kroppen.

Jag och Adrian är uppe på vinden vi ser på hans nya film han fick av faster och Pontus igår. Lite lagom ansträngande just nu ;) hoppas på att samla på mig massa härlig energi i helgen!

En gnutta fantasi

Nästan så jag får lite dåligt samvete efter dagar som dessa. Blivit väldigt mycket tid framför tv'n idag men tror att Adrian behövt en lugn dag i soffan. Förhoppningsvis blir han snart kry från hostan. Dagar som man bara är hemma gäller det att använda sig fantasi lite för att få dagen att gå. Adrian har slagit in paket till pappa sin, sina egna bilar. Ett långt rör tejpade vi fast i en stege och det blev en perfekt bilbana. Har även insett att jag underskattat barnarbete ;)

Hallonbladste

Vilken film! Vilket avslut! Det var så otroligt bra! Se den!

Jag och Adrian sitter hemma och ser på Barnkanalen nu. Han får vara hemma från dagis då hans dumma hosta inte vill gå över och håller honom vaken om natten. Så vi myser hemma med te, han totalvägrar hostmedicin...

På tal om te så köpte jag hallonbladste igår. Det ska vara bra för att förbereda kroppen och livmodern inför förlossningen. Och självklar ger jag det en chans. 40 dagar till BF idag och jag börjar bli riktigt spänd och nyfiken på förlossningen. Hur kommer det börja, när kommer det börja, hur kommer det kännas, hur kommer jag reagera? Ja många frågor och tankar som surrar. Adrian är född med kejsarsnitt så detta är någonting nytt för mig. Är ganska inställd på att det blir förlossning och inte planerat snitt den här gången då bebis legat på samma vis så länge. Men klart att möjligheten för att h*n vänder sig finns. Adrian hade vänt sig till vecka 36. Vi får helt enkelt se hur det blir, oavsett så kommer ju bebis ut.

Räknar nu ner timmarna!

Ikväll ska jag på bio och så klart är det sista twighlight filmen jag ska se. Ska ladda upp med godis och har bästa sällskapet av Jasemin. Efter filmen stannar vi på stan för en sen middag. En kväll jag ser fram emot. Hoppas att jag ska kunna se hela filmen utan toapaus. Lite riskabelt då jag har någon som älskar att reta urinblåsan min ;-)
 
 

Hej i kvällen.

Jag har precis beställt över 100 bilder för framkallning. Så nu kommer jag ha något att sysselsätta mig med om kvällarna.

Hela familjen har vart lediga idag och hunnit med både nytta och nöje. Dagen började även på bästa vis då Adrian sov till 8. Underbart skönt!

Nu är ögonen mina trötta och jag ska strax sova. Imorgon kväll ska jag på bio, gissa vad jag ska se? ;) sen blir det middag efter det. En kväll att se fram emot med andra ord!

BM besök vecka 34

Besöket hos barnmorskan gick bra och allting ser bra ut för både mig och bebis. H*n ligger fortfarande med huvudet ner och vi fick se vårat efterlängtade pyre idag också. Men UL-apparaten är värdelös men fick se att huvudet var ner och att det lilla hjärtat slog så fint. Att försöka tjuvtitta efter kön var bara att glömma då det aldrig skulle gå att tyda ;) Så vi får hålla ut de sista veckorna. Sf-måttet mätte hon till 30, i samma vecka med Adrian hade jag 33. Så magen eller i alla fall sf måttet är minde den här gången. Men jag följer min egen kurva som ligger mellan "normal" och lägsta kurvan eller hur man ska förklara. Hjärtljuden mätte hon till 135-140.
 
Imorgon är det 6 veckor kvar till bf. Veckorna rullar på. Då är det alltså 6 veckor kvar till julafton idag ;) Hoppas att bebis väljer att komma innan eller efter julafton i alla fall. Vill så gärna få fira jul med Adrian, det är det som känns värst annart. Att han får "lida" och fira jul utan oss. Men annars får vi helt enkelt fira jul en annan dag det här året. Det ordnar sig alltid!
 
Idag i vecka 33+6
 

Måndag morgon

Härligt friskt ute och solen skiner idag. Har haft en härlig morgon med Adrian som valde att ta lite sovmorgon. Skönt att vara uppe själv på morgonen en stund och hinna göra sig i ordning innan han vaknar.

Nu sitter jag på bussen in mot stan. Andreas hämtar upp mig där och sen ska vi till barnmorskan. Idag tror jag även att vi ska få göra ultraljud. Men tror fortfarande att bebis ligger med huvudet ner men känns skönt att göra UL så vi kan vara helt säkra på det.

Hoppas ni har en fin måndag framför er!

God morgon

Jag ligger och drar mig i sängen, tanken var sovmorgon. Men när killarna gått upp var det någon som började hicka i magen och leva rövare. Ganska omöjligt att komma till ro då och somna om. Men skönt att ligga och dra sig och känna bebis i magen så klart!

Igår kväll hade vi några vänner över med deras barn. Så Adrian tjatat om maximilian! Barnen lekte så fint ihop. Vi åt tacos och sen massa godis och chips. En super lördag med andra ord. Bebis mysa fick jag också göra! Adrian var så nyfiken och snäll och klappade Leon så fint. Svårt för honom att förstå att det är en riktig liten bebis i min mage! Vid 23 åkte de hem och då var barnen minst sagt trötta! Adrian stupade i soffan på en gång! En riktigt bra lördag med andra ord som jag tycker snart ska göras om!

Maraton vecka

Är det någon mer som följt de twilight maraton som femman haft om kvällarna den här veckan? Så jag älskar de filmerna! Synd att de inte visar den senaste bara?! På onsdag blir det bio med Jasemin för att se sista filmen. Så jag hoppas att det kommer sluta bra!

Filmkvällarna har resulterat i sena kvällar och jag känner att tröttheten har kommit ikapp mig idag. Får bli en tidig kväll idag istället. Även om jag är trött så har vi hunnit med en hel del. Ute och lekt och krossat is, storhandlat, ätit lunch och nu har vi landat i soffan en stund framför en film. Tänkte även försöka måla lite om Adrian tillåter. Sen ska resten av tapeten upp. Aaah, så fint det blir!

Första snön

Det var med glädje som vi välkomnade första snön här hemma. Allt blir så mycket ljusare och det är så vackert! Okej så lär det smälta bort under dagen men var en mysig presentation av att vintern är på intåg! Adrian blev överlycklig över snön och har tjatat hela morgonen om att få gå ut och göra snöbollar. Så nu åker kläderna på så hinner vi leka lite innan han ska vara på dagis.

Hej från kaoset!

Ja just nu är det mer eller mindre kaos hemma hos oss! I alla fall på övervåningen där project renovera hall och lilla allrummet är i full gång. Men så skönt det ska bli att få ordning där innan bebis och jul. Det har vart så tråkigt att inte allt vart färdigt där uppe så blir en stor lättnad.
 
Idag tänker jag ta det ganska lungt. Känner att jag behöver det och att jag måste unna mig det. Men ska städa upp här hemma på nedervåningen för att få någon ordning och ro i kaoset!
 
Sneak peak på kaoset! Men lugna det kommer bli fantastiskt bra känner jag på mig! Har bland annat hittat finaste tapeten för hallen som jag bara avgudar!
 
Nu ska jag dra mig upp från soffan för att göra lite nytta!
 
 

Vecka 34

Då välkomnar vi ännu en ny vecka. Vecka 34(33+0) går vi in i idag och det är 49 dagar kvar till bf idag. Veckorna springer förbi men det känns i alla fall som en evighet fram till jul. Men sen står man där dan före dan och undrar var veckorna tagit vägen.
 
Magen är stor nu och det är väldigt långt ner till golvet. ;-) Har en hel del sammandragningar som trycker ner ganska mycket. Men inga onda, bara obehagligt då magen blir stenhård och känns som en stor sten som tynger ner. Tror att bebis i magen tycker det börjar bli ont om plats där inne nu också. De senaste dagarna har det vart otroligt mycket aktivitet i magen. Men är fortfarande en mycket lugnare bebis och inte speciellt mycket sparkandes. På måndag ska vi antagligen få göra UL igen och det ser jag fram emot. Även om den ska vara värdelös så ser man i alla fall lite. Vi är självklart otroligt nyfikna på vad det är för pyre som gömmer sig där inne. Flicka eller pojke. Men vi ska inte ta reda på det på måndag. Vi har väntat så här länge så kan gott vänta några veckor till. Blir en spännande överraskning. Så nu bakar vi vidare en vecka till!
 

Det straffar sig att vara duktig!

Ligger i soffan och kan knappt röra mig. Hoho, ni skulle se mig rulla mig ut soffan ikväll!! Ont har jag och det var rätt väntat efter dagen. Vi har tagit tag i renovering av hallen på övervåningen. Så idag när Adrian var på dagis så har jag tejpat lister, målat tapeten och rivit panel. Skönt att ha det gjort men aj aj nu. Imorgon ska vi titta efter tapet, köpa tapet för att ta bort strukturen och sen måste golvet hem i veckan. Det måste ligga inne ett par dygn innan det kan läggas. Skönt att få hela övervåningen klar innan bebis kommer. Även skönt att ha något att fördriva tiden med så kanske tiden till jul känns något kortare. Bara jag som känner att november är världens längsta månad?

Söndag från frukostbordet.

God morgon från frukostbordet! Söndag och helgen springer förbi. Så mycket man vill hinna få gjort under helgen när Andreas är ledig men samtidigt vill man hinna att bara vara och umgås. Igår kom bästa svärmor hit och hjälpte oss(läs Andreas) få hjälp med att städa upp på tomten och ställa undan utemöblerna. riktigt skönt att ha det gjort nu.

Idag väntas kalasfirande av min pappa. Men innan det ska vi hinna en snabb tur till Ikea också. Adrian är så rolig nu när morfar fyller år och funderar otroligt mycket. Han vet att morfar ska få paket men frågar även om tomten ska komma. Sen sa jag att vi ska köpa en present till, till morfar och då ser han sig runt i köket och utbrister. Jaha, ska vi köpen en sån lampa? Haha goaste! Mycket tankar och funderingar just nu. Det är så otroligt roligt!

Nu undan med frukosten och sen låta dagen rulla igång i lagom takt.

Alla helgona

Vackert på kyrkogården på alla helgona helgen. Tände ett ljus för de saknade <3

Hick hick!

Just nu har jag ett litet hickmonster i magen. Hela magen hoppar till och bebis börjar ledsna tror jag. 53 dagar tills lilla hjärtat är beräknat att komma till oss<3

Äntligen

Äntligen är det fredag och helgen är på ingång. Även om jag är hela alla dalar så blir helgen något extra då Andreas är ledig de flesta helger i alla fall. Sen vill jag hålla vardagen för Adrians skull. Även om det inte är hela världen om han är vaken lite extra någon kväll.

Nu sitter vi uppe på vinden och ser på toy story. Lite senare kommer min syster över och det ser Adrian fram emot. Sen ikväll ska vi hem till Adrians farmor och Stefan för fredagsmys! En bra fredag med andra ord. Hoppas även du har en härlig fredag att se fram emot!

Off

Idag känner jag mig trött och off! Tog tag i att rensa skafferi och skåp i köket men så motigt det var. Men hade börjat så det var bara att avsluta och nu är det gjort i alla fall. Nu har jag parkerat mig i soffan och är så öm vid de nerdre revbenen..

Adrians farmor ska hämta honom på dagis idag vilket han ser fram emot och tjatade om hela morgonen. De ska åka ut till H47 gården (tror det heter så) som är en liten gård med olika djur som man får besöka. Så det blir kul för honom. :)

Själv ska jag vila en stund nu och sen kanske jag orkar med några nya ryck!

RSS 2.0