Inte kul längre!

Andreas kommer aldrig mer att få lämna mig ensam i detta hus! Känns just nu som att allt som kan gå fel går fel! Okej, vår tv fungerar som den ska igen. Men nu har en propp gått så hela övervåningen, hallen och halva köket är svart. Eller svart är en överdrift kanske men strömmen är borta.

Har pratat med Andreas och försökt förstå mig på det där j*vla proppskåpet i över 30 mig. Hormonstinn som man är så kommer tårarna fram också.

Tackar gudarna för att vi har världens bästa Mikaela och Pontus några hus bort. Så nu är Pontus på väg över för att hjälpa mig! Tur det annars vet jag inte vad jag hade gjort..

Nej nej nej...

Helt fel tajming för våra tv kanaler att sluta fungera!! Andreas kommer hem imorgon och jag vet inte alls vad det är för fel. Bara massor med myrornas krig på tv, blev helt plötsligt när jag och Adrian tittade på bolibompa... Fy så surt. Men men ska passa på att ta ett bad och får titta lite på webtv på datorn om inte annat.

Så mitt sällskap för kvällen ser ut att bli katten och datorn.. Inte allt för fy skam kanske men inte helt ultimat.

Blomstrande


Våran vackra syren blommar för fyllt just nu.
Var tvungen att ta in några blommor för att få njuta av doften och synen.

Lovely day

Jag och Adrian var lediga idag och vi har haft oss en riktigt härlig dag. Vi har vart på parken zoo och roat oss i några timmar. Riktigt kul och mysigt att strosa omkring tillsammans och se hela Adrian lysa upp av lycka.


Det var även en väldigt nyfiken apa som inspekterade Adrians vagn noga ;-)

Efter parken zoo åt vi lunch på max och sen blev det en tuna park. Tillslut somnade Adrian i vagen och jag kunde strosa i lugn och ro. Köpte lite smått och gott och då bland annat jordgubbar. Så strax efter att vi kom hem kom min bror, syster oh mormor hit oh vi gottade oss med glass och jordgubbar.



Sen har kvällen rullat på med allt som hör där till. Men det som skilljer kvällen till är att Adrian ligger på min arm här brevid då han inte kunde sova. Men vi ska snart göra ett nytt försök.

Kommer soma med ett leende på läpparna efter denna dag♥

Lonely

Ny vecka och nya tag. Men min energi är som bortblåst och lika så sommarvärmen. Men vi hoppas att det snart hittar tillbaka.

Adrian sover gott i sin säng efter en sen nattning då jag jobbat kväll (till 20) och Adrian var hemma hos morfar och busade. Men det gör inte så mycket då en ledig dag väntar oss imorgon. Vi ska ta oss en tur till tuna park är det tänkt.

Jag sitter nu ensam i soffan och tröstäter lite godis från helgen. Andreas är iväg på seminarium med skolan och kommer hem först på torsdag. Saknar honom redan enormt. När han åker bort så här som man märker hur beroende jag är av honom. Jag behöver även honom för att må bra och vara lycklig♥ Men som sagt det blir ett kärt återseende på torsdag. Adrian pratar även han massor om pappa nu när han är borta. Men vi ska nog klara oss dessa dagar.

Nu ska jag små titta på tv lite innan jag kryper ner i en tom säng. God Natt!

Oväder

Skådar ett riktigt åskoväder längta bort på himlen. Otroligt hur hela himlen lyser upp. Ser ni skillnaden? Den ena är tagen då en blixt lyser upp halva himlen,

Äntligen

Hittade tillslut någonting att kasta på mig. Nu blir det en tur till tuna park och förhoppningsvis hittar något fint. Sen är det dags för möte på jobbet, så jobb 12-16 idag.

Problem

Jaha, då står man här och river fram massa olika plagg ur garderoben men ändå har jag ingenting att ta på mig... Suck...

Brandkvinnan

Fick idag agera brandkvinna på jobbet. Såg att det kom en massa rök från ett skogsparti precis över en bensinmack. Jag och min kollega gick upp och tittade och då har någon tänt eld på en myrstack. Så vi ringde 112 och en brandbil kom snart till oss. Två mycket stiliga brandmän också. ;-) jag och kollegan fick hålla slangen och släcka elden. Var riktigt roligt. Adrian var mycket imponerad av mamma när jag berättade i telefonen för honom. :-)

Blomstrande start

Jag är på jobbet, känns sådär när det är strålande sol ute. Vi har haft fullt upp hela helgen med allt kalasande. Men det har vart riktigt härligt att få umgås massor med nära och kära. Det ger massor energi inför veckan.

Innan vi åkte iväg till jobb och dagis ställde jag fram mina tomatplantor i solen. Tog även ett kort på vårt blommande äppelträd, försommaren är så otroligt vacker då allting blommar.

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!

Kalashelg!

Vi har haft oss en riktig kalashelg. Fredag och lördag var det firande med våra spridda familjer. Idag var det kalas och Adrians favorit Moa var här och kalasade tillsammans med sin familj, även Jasemin kom över för att gratta Adrian. Var super trevligt idag, fikade glassbuffé, barnen lekte och vi vuxna pratade ikapp. Adrian lekte tuff och skulle imponera på Moa genom att kasta saker och ha sig. Skitunge ;-) Vi tog oss även en promenad till en av lekparkerna i närheten så fick barnen busa av sig. En riktigt härlig försommardag.

När vännerna åkte hem åkte vi vidare på nästa kalas, då var det Nina som vi fick fira. Fikade gott och hade det trevligt. Köpte med oss spicy hot hem och fick sällskap av Mikaela och Pontus.

Nu slappar vi i soffan och ser på BB, imorgon väntas en ny arbetsvecka.


Min lilla fotbollskille i dagens outfit. Mycket nöjd över kläderna han igår fick av mormor och familj. Fick även sina första riktiga fotbollskor.


De små kalasade vid eget bord.



Så härligt att se våra små busa tillsammans♥ Vi röstar för många dagar likte denna i sommar.

Ljuva morgonstund

Adrian kom och la sig vid mig strax innan 7. Vi gick ner och åt frukost och myste inne en stund. Men sen strax efter 8 har vi vart ute och pysslat på tomten. Ljuvligt morgon väder och ljuvligt att bara kunna gå ut i pyjamas på tomten.

Nu har vi satt oss på altanen i morgonsolen. Dricker te, tar en kaka, pratat lite med grannen och får min lilla hund(Adrian) att göra massa trix. Härlig morgon med andra ord. Nu ska här fortsätta att njutas.

3 år

Idag fyllde vår älskade kalaskille Adrian hela tre år♥


Redan klockan 05.20 tassade han in till oss och tjoade
"Idag jag så här många"
Så visade han upp tre fingrar. Någon som hade kalaspirr i magen, tror jag allt. Han berättade även att han tydligen skulle få en racerbil av pappa, något han självklart då fick senare under dagen. ;)

När vi kom ner till vardagsrummet hade vi förberätt med en massa ballonger och självklart ett paket att starta dagen med. Vi tittade på nya filmen och hade morgonmys, Andreas jobbade tyvärr. Vid 8 kom faster Mikaela över och grattade med roliga paket som vi sen lekte med hela morgonen. Efter 9 kom morfar och Mia för att gratulera treåringen. Adrian fick då sin första cykel vilket han var mycket glad över. Så imorgon ska vi allt ut och öva en massa. :-)

Vid lunch träffade vi upp mormor och Emma för att äta lunch på Max. Sen åkte jag, Adrian och Emma vidare till parken zoo. Tittade på de mesta av djuren och åkte lite karuseller. Adrian vågade mer en jag trott, men så klart han är ju tre år nu ;-)

När vi sen kom hem kastade vi ihop en tårta och åt en snabb middag. Sen kom Adrians farmor, bonus farfar, farbror och Andreas farfar och Aila. Adrian fick mer paket att öppna och så blev det fika med kalastårta så klart.

Han avslutade kvällen med att följa Andreas och Stefan på en tur med hunden bobbo. Sen läste Andreas och Adrian hans nya bok om grävmaskinen och sen somnade han gott efter en riktig kalasdag♥





Adrian och Emma är så fina ihop. Är som syskon och Emma tar så väl hand om Adrian♥




Adrans kalastårta som var pyntad med en väg där bilarna kunde åka på.


Wihoo, tre år!

Det var några gobitar från våran dag. Denna låser vi nu in i hjärtat.

Tänk att vår älskade Adrian är tre år♥ Helt fantastiskt. På något vis känns det som han alltid funnits här för hur har jag klarat mig utan honom innan?! Men på ett annat vis känns det som att jag inte riktigt kan förstå att han redan fyller tre år. Min lilla älskling! Älskar dig så oändling mycket Adrian♥





Tre år sedan

För tre år sen idag låg jag i sängen. Tjock, nervös, förväntansfull, skräckslagen men blandat med lycka och längtan. Det var bara timmar ifrån att vi skulle till sjukhuset och vår efterlängtade son skulle komma till världen genom ett planerat kejsarsnitt. Att förbereda sig för att man morgonen efter, just den dagen ska man bli mamma var mäktigt och nästan för mycket för att kunna ta in.

Men efter den dagen förändrades hela mitt liv och det är det bästa som hänt mig. Livet fick en mycket större mening<3

Nattad av vågor

Adrian är ute och åker båt med pappa och Pontus. Var tydligen kul vad jag kan se på bilden. Men sen blev man tydligen trött av vågorna, ;)

Lekparks häng

Jag och Adrian är i lekparken och busar, tittar på myror och skrattar gott tillsammans. Han råkade nyss ramla i ett myrbo så de är inte alls lika nöjda som Adrian är ;) fullt med smultron som blommar har vi runt hela lekparken. Så fint. Inte allt för lång till innan sommar och semester, bara 5veckor om jag räknar rätt. Ska bli härligt, men känns som att sommaren är ganska långt borta just nu. Men får hoppas att den snabbt hittar hit!

Tisdag och en tur till erikslund

Familjen tog oss en tur till Västerås i eftermiddags. Blev att köpa Adrians sista födelsedagspresent (en sandlåda) och springa igenom lite olika butiker på erikslund. Sen avslutade vi turen med köttbullemiddag på Ikea och sen BRleksaker där Adrian valde en renhållningsbil för sina födelsedags pengar han får av mors farfar. Mycket nöjd över sitt köp när han gick och la sig.

Jag ser just nu på top model och äter lite godis. Första gången på ett par veckor som jag äter godis faktiskt. Så bravo Jacqueline! Det är tisdag och snart tid för DH, en av höjdpunkterna på veckan för mig. :)

Nej nu ska jag fortsätta med min tv kväll här i soffan. Hoppas ni också njuter av tisdagskvällen!

Söndags ångest

Helgen lider mot sitt slut och det är med en gnutta ångest. Jag har jobbat idag och just därför det känns extra tråkigt att behöva masa sig dit igen imorgon. Även om jobbdagen idag så klart förstörde helgen en aning så har vi haft det riktigt bra. Mycket har blivit gjort ute på tomten också tack vare Adrian och Andreas. Bland annat har vi (läs Adrian och Andreas) ordnat fram ett litet jordgubbsland. Så nu hoppas vi på några goa gubbar i sommar!

När jag kom hem från jobbet så åkte Andreas till jobbet. Så ja och Adrian fick med oss pappa/morfar till slagsta glass. Åkte sen med hem till honom och Mia där vi tog en promenad till lekparken. Fick också äta lite ungersk mat som pappa lagat. Var en typ av underska kåldolmar men massa med surkål. MUMS så gott säger jag då! Så nu ska jag försöka få pappa att laga en av mina absoluta favorit rätter och det är en ungersk surkålsgryta. Måste bara lära mig att laga ungersk mat, kul att kunna föra det vidare.

Nu ska jag ut och vattna mina blommor och tomatplantor innan jag landar i soffan till BB.

Kalas glada kossor!

Nu sitter vi i bilen på väg hem efter att vi vart iväg och tittat på när de släppt ut kossorna. Vädret var inte helt på vår sida, men som gammalt så finns det inga dåliga väder bara dåliga kläder!

Ekängen var det som anordnade det hel och allting har vart riktigt bra. Mätta är vi också! Bjöds på pastasallad, korv med bröd, dricka, tårta och kaffe. Sen en massa annat som olika leverantörer bjudit på. Så som leksaker och tablettaskar till barnen.

Vi har tittat på traktorer, grisar och blivit förälskade i kaninungar. Så galet söta! Sen så klart ha vi tittat när kossorna lyckligt sprang och skuttade ut i gröngräset. Man blir på något vis så glad när man ser dem.

Spännande var det också att komma ut från parkeringen som egentligen var en halvlerig äng. Många bilar som körde fast i leran och regnet men vi klarade oss i alla fall.

Adrian sover nu och vi får nu se vad resten av dagen har att bjuda på!

Ladda om

Har precis stigit upp ur ett långt varmt skummbad. Var så otroligt skönt att bara ligga där, lyssna på härlig musik och få ladda om batterierna. Det behövde jag känner jag nu i efterhand.

Har vart så trött den senaste tiden och bara känt mig grå. Men bu ska vi ladda om och börja stråla igen. Började med ett bad idag. Imorgon ska vi till mamma och äta en av mina absoluta favorit rätter som jag beställt. Efter det åker jag vidare på ett inredningsparty hos en vän. Så det ska bli kul. På fredag blir det hem till pappa och Mia och då ska jag även få bli klippt och det är på tiden. Så nu laddar vi om bland nära och kära och med enkla små knep för att skämma bort kropp och knopp!

Utvecklingssamtal

Idag ska vi på utvecklingssamtal på Adrians förskola. Vi har tjatat ett bra tag för att få en tid för det nu. Tycker det är illa att han inte haft ett ende utvecklingssamtal och han började på förskolan när han var 1 år och ca 4 månader, nu fyller han 3 år! Det enda samtal vi haft var någon uppföljning efter inskolningen. Så på så vis känns det skönt att byta förskola och hoppas på att det är lite bättre ordning där faktiskt. Hur ofta har ni haft utvecklingssamtal? Jag har hört att man ska ha ett per termin?!


Adrian visar upp sin nya frisyr. Han är mycket nöjd jag ser dock fram emot att det ska växa lite ;-) Men fin är han i allt♥

Kalas helg

Vi har haft en underbar helg som vi delat med vänner och familj.

Fredagen och helgen firade vi in genom att åka hem till Adrians farmor. Där grillade vi gott och hade det riktigt trevligt.

Lördagen började med att mina favorit killar hade handlat och gjort i ordning en riktig helgfrukost åt oss. Satt och åt länge och hade det gött. Åkte sen in till stan där vi åt lunch nere på matmarknaden som var. Anderas var modig och provade en känguru hamburgare och jag tog ett lite säkrare kort och åt en spansk kyckling paella som var otroligt god. Tyckte Adrian också som istället åt upp min mat ;) Var även motorcykelkortege som vi tittade på och hälsade på Adrians farfar och Nina som åkte med. Spännande att se alla motorcyklar tyckte Adrian.




Adrian var snygg i sin nya frisyr. Men den varade inte länge då den bara var fin med vax i håret och sådär att en treåring ska ha vax i håret varje dag. Så nu kör han på snaggat. Skönt under sommaren.

På lördagskvällen åkte jag och Adrian på 20 års fest då min bror fyllt år. Adrian var hos sin syster för 25 års fest. Adrian var en riktig partyprisse och vi hade det riktigt skoj och trevligt. Blev en sen kväll och Adrian stupade i säng 22.30.

Söndagen startade tidigt i vanlig ordning och vi slappade i soffan ett bra tag. Gick över till Mikaela och Pontus där vi blev bjudna på lunch en snabb lunch. Efter det var det 3års kalas för hela slanten för Moa. Jätte trevligt och skoj var det för oss alla.

När vi kom hem på kvällen stupade Adrian i soffan. Trött och nöjd efter en fantastisk helg.

Jag och min partyprisse på väg på festligheter!

Kalas och lite ångest

Idag har vi firat min kära lillebror som inte är allt för liten längre. 20 år och hela livet framför sig. Inte för att jag själv är allt för gammal men minns själv när jag fyllde 20 och hur stort det kändes. I sommar fyller jag 25 och kan ärligt säga att jag har en liten bit av ångest som gnager i mig. Men bara att acceptera att jag sen är närmare 30 ;)



Min stiliga bror♥


En annan sak som gror lite ångest i mig är att jag ikväll accepterade Adrian till sitt nya dagis. Så i augusti kommer han att börja på dagiset här ute i vårat område. Och det är klart att det är BRA men ändå får jag ångest då han trivs så bra. Men varje dag när vi åkte förbi hans nya dagis så säger han med sn kvittrande röst Däär jag gåå! Härliga skrutt, så det är klart att det kommer att gå kanon bra. Har även vart på gården och lekt och den fick klart godkänt av Adrian. :)

Mitt i veckan ledigt

Underbart väder även idag. Solen strålar och det är redan över 12 grader i skuggan hos oss. Vi har tagit oss ut på en tur, Adrian på sin motorcykel och jag halvspringandes efter ;) nu har vi tagit oss i en ny lekpark vi hittade på vägen intill en liten skogsdunge. Super mysigt. Idag ska vi bara njuta av solen och den lediga dagen.

Vi hade oss en kanon dag även igår. Ska berätta mer om den senare. Ha en fin onsdag.

Spontan utflykt

Idag får det bli en lite spontan utflykt till Norrköping. Så jag, pappa och Adrian sitter i bilen på väg. Ska titta på en stor motorcykelkortege och sen bara njuta av våren i vackra Norrköping.

Första maj

Underbart att maj månad är här. Och den börjar med strålande sol. Jag jobbade en kort tur på 4 timmar igår eftermiddag/kväll. Så efter jobbet åkte jag hem till Mikaela och Pontus och gjorde sällskap med min lilla familj och även Håkan och Nina som var där. Åkte till Torsharg och tittade på brasan och spelade lite på hjulen. Adrian tyckte det var jätte kul och spännande allting. Han somnade sen gott och jag kanske hade räknat med lite sovmorgon då han domnade första 22.20. Men klockan 6 tassade han in till mig, Andreas hade redan åkt till jobbet.

Idag blir det ut att njuta av vädret och så åker vi även ut till min pappa och Mia och hälsar på. Hoppas solen skiner hos dig också!

RSS 2.0