Längtan

Ibland sköljs jag över av en så stark längtan och även nyfikenhet. Ikväll tittade jag igenom bilderna från kejsarsnittet och BB. Blir så bebis sjuk och längtan blir om möjligt starkare. Tänk vilken resa som vi börjat och något så stort som väntar oss. Att ännu en gång få ett litet mirakel i famnen. 54 dagar kvar till BF. Längtar så till de ögonblicket då Adrian ska få träffa sitt syskon för första gången. Till den dagen då vi blir en familj på fyra och om möjligt mer komplett.
 
Världens finaste Adrian♥ Älskar dig mer än ord någonsin kan beskriva♥ Tänk att hjärtat kan bära så otroligt mycket kärlek♥

Boar

Adrian är på dagis idag och det är så mycket som jag vill få gjort under de timmarna han är borta. Men nu sätter jag stopp och vilar i soffan innan jag ska hämta honom vid 14. Vill ha energi då för att lägga på honom. Men har fått en hel del gjort och sen får jag ta resten imorgon. Känner att hjärnan är i full rulle med att boa. Imorgon är det projekt rensa köks skåp och lådor! Hittar alltid något som behöver göras här hemma, det tar aldrig slut!!
 
Måste visa en bild på min fina chili som stortrivs i köksfönstret. Ska plocka av de mesta av frukten och torka som jag fick tips om då den är ätbar.

Belly

Kontroll vecka 32+0

Var hos bm nu på morgonen för vanlig rutinkontroll. Lyssnade på hjärtljuden som var på 135 ungefär. Alla prover såg bra ut och mätte magen. Sf måttet var på 29, så har mindre magen nu än med Adrian i samma vecka. En liten bebis då kanske? Huvudet låg fortfarande ner och om två veckor är det dags för ultraljud igen. Pratade en hel del inför förlossningen och sådär. Även om det är ett tag kvar så närmar det sig med stormsteg!

Tisdag och ny vecka

Tisdag morgon och ny graviditetsvecka! Vecka 32+0 idag och vi ska till mvc nu på morgonen. Spännande att se om bebis fortfarande ligger med huvudet ner. Jag tror det då jag tycker mig känna sparkar och rörelser på samma vis. Men jag blir i alla fall lite osäker och det är säkert bara för att Adrian låg i säte.

Efter mvc åker familjen vidare till Ikea. Idag ska det sista till bebisrummet köpas så som hylla, lampa, korgar och lite annat smått och gott. Det är dags att boa färdigt där inne. Nästan allt annat är färdigt där inne och kläder tvättade. Men rummet kommer inte vara helt färdigt först vi vet om det är en flicka eller pojke i magen. :) det är så neutralt nu så lite färg behövs sen.

Nej nu ska jag rycka upp mig ut soffan! Hoppas ni har en härlig dag framför er!

Lekmåndag

Nu slappar jag och Adrian i varsin soffa och ser på Pettson. Vi har haft en riktig lek och bus dag så här långt. Vi har badat, lekt med tågbanan, duplo, bilar, tv-spel och avslutade precis vår lek med lera efter två timmar! Tänk att lera kan vara så kul för stora som små :) jag har fått massproducera traktorer och Adrian har lekt scenen från bilar filmen där blixten skrämmer traktorer och terry kommer. Kul har vi haft i alla fall men skönt med lite vila nu. Sen ska här rullas köttbullar!

Nya soffor

Vi var lite impulsiva såhär på söndags kvällen och det slutade med att vi nu sitter i "nya" soffor. Gjorde ett byte rent av och det känns som vi gjort oss ett bra byte. Ljust och fint blev det i vardagsrummet och känns kul med lite förnyelse.

Vintern är här

God morgon. Här hemma har vi vart vakna sen tidigt i ottan, Adrian förstod inte fördelen med att man kunde sova en timme längre. ;)

Vintertid nu då och känns riktigt som att vintern hittat hit, -8 grader ute. Burr. Men frostigt och fint.

Snart kommer pappa/morfar och hämtar upp mig och Adrian. Vi ska ut till min farfars sommarstuga ute i kvegerö. Han har sålt stugan och vi ska ut och se om det är något vi vill ha. Jag kan tänka mig många barnböcker och spel som man spelade och läste när man var där på sommaren som barn. Känns lite vemodigt att det är sista gången jag åker dit. Så många minnen som förgyllt min barndom<3 men tiderna förändras och minnen kommer alltid att leva kvar hos mig i alla fall.

Så varma sköna kläder på idag!

Strålande lördag

Jag sov som en prinsessa inatt och vaknade inte en enda gång för att springa på toa. Så jag behövde det! Adrian har mått som en prins med Mia och var så lycklig när han kom hem. Jag hade tänkt att vi skulle åka buss in till stan och sen gå på bio. Men Adrian ville inte det utan ville att vi skulle vara hemma och leka med tågbanan. Så självklart gjorde vi det. Sen gick vi ut i höstsolen, lekte bland alla gula löv och krossade isen på vattenpölarna. Mysig dag med andra ord.
 
Nu har vi njutit av en god middag. Baconlindad kycklingfilé fylld med tomat, fetaost, vitlök och örter. Till det gjorde jag potatisgratäng. Riktigt smarrigt! Nu står godiset på bordet och jag ska hämta ner mina killar från vinden. Härligt att ha vår lilla solstråle hemma igen♥
 
 

En dag på sjukhuset

Dagen blev inte riktigt som planerar men hyfsad i alla fall. Har vart hos mamma på sjukhuset hela dagen <3 hon blev inlagd igår och skulle troligtvis opererats idag men blev uppskjutet till imorgon. Inget allvarligt men ändå så det ska opererats.. Så bästa Mia var snäll och hämtade Adrian på dagis och hon övertalade mig att han även skulle sova kvar. Så barnfri blev jag. Inte helt väntat, men jag saknar honom. Men vet att han har det bäst och jag kan behöva sova ut.

Nu sitter jag på bussen in mot stan från sjukhuset. Busschauffören gjorde lite av min dag och bjöd på resan så jag skulle slippa köpa två biljetter då jag först ville ha en shoppingbiljett men det har dom tydligen tagit bort. Snälla service människor gillar vi! Ska strosa lite på stan nu innan jag åker hem och fredagsmyser för mig själv då Andreas jobbar. Hoppas ni får en trevlig kväll

Första snön

Igår kom första snön. Den stannade aldrig kvar och smälte så snart den landade på marken. Men jag blev helt varm i hjärtat av det. Vintern är på ingång!

Igår började jag tvätt upp lite av de första bebis kläderna. Otroligt mysigt att hänga upp dem i litens garderob. En del nya och en del av Adrians gamla plagg. Nostalgi att plocka bland alla hans små kläder. Tänk så fort man glömmer!

Då var det min tur...

Dagen började bra även om jag kände mig något yr. Åkte med Adrian till dagis och gick ut på en promenad i vackra hösten. Har kännt mig konstigare och konstigare. Yr, frusen och ont i hela kroppen framför allt svanken och nu ligger jag nerbäddad i soffan med feber. Vilken fest att börja ledigheten med att vara sjuk. Men har tagit alvedon och ska vila lite innan jag ska hämta Adrian.
 
Glad att jag kom ut en sväng för att fånga upp hösten.

Hemma"fru" från och med nu!

Då har jag äntligen jobbat min sista dag! Känns helt otroligt skönt och var med enorm lycka jag traskade från jobbet! Nu ska jag vara hemma och njuta av hösten tillsammans med nära och kära, och så klart baka färdigt bebis. Blev om möjligt ännu mer bebis sjuk idag då Fia var förbi jobbet med sin lilla rara Freja på 6 veckor. Så mysigt att få bebismysa lite. Att ha den lilla i famnen som vilade gott med rumpan på min bebismage. Mys!
 
Jag och bebismagen idag vecka 32(31+0).
 
Just nu är det full aktivitet i magen. Samma tid varje kväll som bebis i magen är i full aktivitet och det är så roligt att titta på magen som bullar runt. Kan sitta och bara titta på magen och förundras och undra över vem det är som vi väntar på och längtar efter.

Två dagar blev en

Mina två sista arbetsdagar blev helt plötsligt bara en då jag är hemma med Adrian idag. Han är mycket piggare men hade feber hela dagen igår också så får vara hemma och kurera sig idag. Men imorgon blir det jobb för min del och då är det sista dagen för ett bra tag fram över. Jag hoppas även att jag ska kunna få ha de här två månaderna hemma och njuta för fullt av graviditeten.

Nu ska jag och Adrian upp på vinden en stund för att spela lite tv-spel. Blir en lugn dag så han får krya på sig riktigt. Men ut måste vi nog en sväng då vi inte fått någon frisk luft på hela helgen.

Hoppas ni har en bra start på veckan!

Så självklart

Det slog mig här om dagen att det är så självklart att jag ska få barn där runt jul. Jag har alltid älskat allt som har med jul att göra. Älskar hela december och allt som det innebär. Alla förberedelser inför julen. Köpa julklappar, julpynta, göra fina julgrupper, baka julgodis, pepparkakshus, pepparkakor, julskinka och vörtbröd, lucia, advent, musiken, stämningen, ja allt. Att vårat andra mirakel är beräknat till juldagen känns helt plötsligt så självklart. Så självklart och förgyller julen ännu mer.
 
 
Men att jag tror vi föräldrar får det lugnast om bebis tittar ut i början av 2013 istället. Annars kommer vi nog få höra många gånger om att vi tänkt lite tokigt. Vet själv där när jag skulle fylla 18, då tyckte jag nästan att det var sent att fylla i slutet av juli. Hoho, tänk då att fylla i slutet av december ;) Bli spännande att se när bebis väljer att titta ut. Känns som att det inte blir planerat snitt den här gången och att bebis kommer att få välja sin egen dag och det känns spännande.

Tre rätters

Här hemma fortsätter vi att leva i en sjukstuga. Så för att pigga upp denna lördagf så ska det lagas ihop en tre rätters middag. Det blir toast skagen till förrätt. Varmrätt blir rostbiff, bakad potatis med vitlökssmör, sås och stekta primörer. Efterrätt blir vitchokladpannacotta med hallonsås. Kommer bli riktigt gott hoppas jag på. Känns kul då det var länge sen som jag hade lust att laga ihop en riktig middag. Får bli ändring på det nu när jag ska bli hemma"fru". ;)
 
Ååh så den här gravida kvinnan längtar efter den där pannacottan!

Lördagsfeber

Lördag morgon och jag sitter i soffan med ett litet feberhjärta. Inte den bästa helgstarten men då får vi ha en riktig mys lördag istället och se till så Adrian kryar på sig. Jag behöver ta det ganska lugnt jag också idag. Har haft ruggig huvudvärk hela natten och som sitter i. Och kroppen har ömmat hela natten vilket har resulterat i att jag sovit som en kråka. Funderar på att ta Alvedon och hoppas på att huvudvärken går över men är lite små avvaktande med att ta värktabletter när jag är gravid, men känns som ett måste idag.

Vi startade helgen på bästa vis med bästa tjejligan. Var härligt att träffa Nadja och Malin och kul för barnen att busa tillsammans. Även om Adrian var ganska mammig men det är inte så konstigt kanske nu när han vaknade upp med feber.

Nu ska jag göra ordning lite frukost, bästa målet på dagen för en gravid kvinna!

Skillnad

Två bilder, samma vecka, två graviditeter. Inte bara graviditerterna som skiljer sig åt utan magarna också. Mycket större mage den här gången och man kan ibland undra var de kommer att sluta! Tycker även att jag bär magen mycket lägre den gär gången. Hua, är jag större redan nu var kommer det då att sluta? Jag kommer ju spricka.. ;)
 

Ny favorit

Blev inte så mycket heminredning som vi köpte med oss från ullared. Hade så klart kunnat köpa massor, men den här gången koncentrerade vi oss på Adrian och bebis. Men några gobitar fick vi med oss och min absoluta favorit är den här underbara ljuslyktan som nu står i vardagsrummet.
 

Små färgklickar

Inredningen av barnrummet har legat lite på is men nu är det dags att få ordning där inne. Men rummet i sig är väldigt neutralt och vill gärna få in lite färg. Men det får vänta till efter vi vet om det är en prins eller prinsessa i magen.

Men jag hittade dessa söta ugglemotiv som jag tror kommer bli fina färgklickar där inne.
 
Här hittade jag ugglemotiven och många andra härliga motiv till ett barnrum.

Teddy

En sak som vi köpte till bebis från ullared är den här goa nallen som även är en vete"kudde". Perfekt till vintern och babis kan ha en varm vän att sova brevid, om då bebis inte sover brevid mig. ;)
 

Vecka 31


Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ha rätt till gravidpenning (tidigare havandeskapspenning) från och med nu. Du ansöker om gravidpenning hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.
(info från familjeliv)
 
Jag: Foglossningen har jag lidit av till och från nästan hela graviditeten. Ibland frågar jag mig själv om jag förskönat hela grejen med att vara gravid från Adrian. Men inser bara hur mycket en graviditet skiljer sig från en annan. Även om jag ibland har otroligt ont, sover som en kråka och känner mig som en flodhäst så älskar jag att vara gravid. Det är så otroligt stort att få vara med om en gång till och det är värt alla besvär i världen.
 
Bebis i magen är fortfarande så lugn men är lite mer aktiv om dagarna nu vilket är super mysigt. Adrian var en vilde i magen. Bebis nu tycker dock om att trycka upp sig mot mina revben och så hickar h*n flera gånger om dagen nu.  Lider heller inte av halsbränna som jag gjorde sist vilket är riktigt skönt att slippa.
 
Känner även nu att jag börjar bli lite små besatt av förlossing, inredning av bebisrummet, packning av bb väskan och allt som har med babis, graviditet och familjelivet att göra. Vad ska man packa, när börjar man packa, ojoj får inte glömma att packa till Adrian också! Så snurrar det runt i mitt huvud just nu och då är det flera veckor kvar till BF. Knäpp blir man allt. Men samtidigt får alla tankar och allt planerande att kännas som att det inte är allt för avlägset innan vi är en familj på fyra.
 
Jag jobbar sista dagen på tisdag och efter det ska jag njuta fullt ut av tiden som är. Njuta av all tid med Adrian och försöka hitta på en massa skoj med honom om dagarna. Helt enkelt njuta av tiden som är för den kommer aldrig tillbaka!

Kalaskulan idag i vecka 31(30+1)
 
 

En konst att göra ingenting!

Jag är hemma från jobbet idag för att vila upp kroppen och förhoppningsvis kan jag jobba mina sista dagar. Men som rubriken så är det en konst att vara hemma och göra ingenting. Jag blir så rastlös och ser allt som behöver göras men som egentligen kan vänta. Bara mitt dumma huvud som gör mig allt för rastlös. Men jag känner att kroppen behöver vila. Bäddade sängen nu på morgonen och på en gång knyter sig magen, så då blir det lättare att lyssna på kroppen. Sen hindrar foglossningen mig en hel del. Tur att jag passade på att njuta under tiden som det var bättre. Men skönt att veta att det kan komma och gå i perioder i alla fall.
 
Så nu ska jag ligga med fötterna i högläge, slö titta på tv, läsa i förlossningsboken och försöka göra så lite som möjligt. Hoppas ni har en roligare dag!

Mörbultad...

Idag känns det som hela mitt bäcken blivit överkört av tåget eller någonting. Blir så ledsen när smärtan tar över och man inte känner igen sin kropp. Idag var det bara att ge upp sista stunden på jobbet för att sjukskriva mig. Höll ut så länge det gick men gav sen upp. Ingen som tackar mig imorgon för att man tar slut på sig själv. Längtar så att få tillbaka min egen kropp efter graviditeten samtidigt som jag älskar att vara gravid. Idag har jag en vecka kvar att jobba. Även om det ibland känns som en vecka för mycket. Men bara att hålla ut. Nu ska jag hämta min lilla favorit så blir det film mys för oss när vi kommer hem. Känns lagom ansträngande för kroppen och perfekt att samla energi med min Adrian <3

Aldrig mer..

God morgon! Jag och Adrian har gjort morgon och drar oss nu i soffan till Nicke nyfiken. Men snart är det dags för frukost för oss.

Jag är helt förstörd efter fredagens tur till Ullared. Det var då sista gången som gravid! Igår orkade jag knappt någonting utan försökte vara så still som möjligt och får bli lite samma stil idag. Hela min kropp smärtar så snart jag rör mig. Men det är smällar man får ta ;) annars hade vi det kalas bra på Ullared. Kom hem med massa bra saker och nu har vi Adrians julklappar färdig köpta. Känns skönt! Även allt till bebis, bara lite inredning och saker till rummet kvar där. Men mycket vill vi spara tills vi vet om det är en syster eller bror i magen. Då vi kan inreda med mer färg efter det, nu är det så neutralt där inne. Ska visa lite smått och gott av vad vi köpte på Ullared i alla fall, men det får bli när orken är tillbaka.

Nu fortsätter vi slappa en stund till i soffan innan det som sagt blir frukost. Ha en bra söndag!

Fint

Dina små fötter har ännu inte gjort avtryck i nysnön, men inuti mig sätter du spår som aldrig går att radera. Du präglas av mig och du präglar mig.


Ett litet stycke från boken föda barn av Katerina Janouch som jag fastnade för.

Ullared här kommer vi!

Då var vi äntligen på väg mot Ullared. Eller vi har redan nu kommit en bit på vägen och snart är det fikapaus. Och kisspaus så klart ;) vi är riktigt laddade här bak i bilen jag och Mikaela. Blir kul att se om utbudet på Ullared är lika bra som sist. Alvedon är med för att lindra foglossningen så jag orkar springa runt och shoppa en hel dag. :)

Fint väder har vi också! Men det var kallt ute när vi åkte. Burr!

Hej i kvällen.

Ligger nu i sängen och ser på hela Sverige bakar. Adrians säng är tom då han ska sova hos Mia och morfar två nätter. Första gången han sover borta två nätter och vi är ifrån varandra i två nätter. Jag kommer sakna ihjäl mig men jag vet att han kommer ha det bäst. Imorgon ska han och Mia till tom tits, det kommer han nog tycka är skoj.

Själv har jag alarmet ställt på 04.45. Äntligen är det dags för Ullared! Ska bli riktigt kul och hoppas på en massa kul shopping. Vi var hemma hos Mikaela och Pontus och åt middag ikväll och laddade lite inför morgondagen.

Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan klockan ringer. God natt!

Min glass!

Det här med drömmar för en treåring är inte så lätt att förstå. Imorse vaknade Adrian med krokodiltårar och var så ledsen. Vi förstod ingenting och frågade vad det var?
-min glass! Min glass är borta!

Han hade drömt att han haft en glass och när han vaknade var den borta. Det var säkert en riktigt stor och god glass då det var många tårar som fälldes över den glassen. ;) inte lätt att förstå att det som händer i drömmarna är just drömmar och inte på riktigt.

Hemma

Äntligen hemma med mitt lilla hjärta. Vi sitter i soffan, ser på Bamse, dricker te och äter äpple. Mysigt! Jag är genom förkyld och försöker kurera mig med att göra så lite som möjligt nu efter jobbet. Jag som absolut inte orkar vara förkyld just nu!!! Tungt att andas som det är och blir inte bättre med en täppt näsa. Men på fredag är jag frisk, det har jag bestämt. Då ska vi till Ullared och då måste jag orka springa runt där :)

Nej nu ska vi fortsätta slappa här i soffan. Hoppas ni haft en bra dag!

Två ynka veckor!

Idag så är det precis två veckor kvar som jag har att jobba. Det känns otroligt skönt, även om jag gärna slutat igår! Man stänger på något vis av nu när det är så nära. Men bara att hålla ut de här två veckorna.

Jag sitter på jobbet nu och ska ta lite rast. Dagen har jag spenderat hos mamma som hade några fria timmar runt lunch. Så vi åt smörgåstårta som hon gjort och hade det bra. Mysigt att umgås bara hon och jag det händer annars aldrig.

Nu ska jag äta lite mat innan kvällen rullar vidare. Hoppas du haft en fin dag!

Det här med nätterna!

Jag har börjat sova så otroligt illa om nätterna nu. I natt har jag vaknat en gång i timmen och vart helt galet törstig. Annars så vaknar jag av att händer domnar, måste springa och kissa, kroppen gör ont någon stans, jag måste hitta en ny skön sov position. Ja en hel del krämpor och annat om nätterna som stör nu. Så, tack! Nu har jag gnällt av mig lite!

Söndag, solen skiner och jag sitter på jobbet. Känns sådär bra, men är sista helgen innan jag slutar jobba så det känns skönt att veta. Hoppas ni får en fin söndag!

Frost

Sitter på jobbet och ska strax ut och jobba! Solen strålar men det är kallt. Vi hade 0 grader ute hos oss och jag fick starta dagen med att skrapa rutorna på bilen. Ogillar! Men på ett vis ett bevis till att vintern inte är allt för avlägsen.

Idag efter jobbet ska vi till Leos lekland med några bekanta och deras dotter. Blir trevligt. Det är en liten herre där hemma som längtar något otroligt! Smög in och la sig hos oss vid tre och redan då var det tjat om att idag ska vi till Leos lekland. ;) men han somnade snart om och tur det. Så ser fram emot eftermiddagen, slutar 12.30 så inte många timmars jobb idag skönt nog. Så nu ska jag sätta igång så tiden rullar på! Ha en härlig lördag!

Att känna sig vacket

Just nu mår jag bra och jag känner mig otroligt vacker med att vara gravid. Försöker njuta av tiden som är nu även om längtan är otroligt stark. Magen är sådär lagom stor och jag är inte allt för osmidig. Bebis i magen är så snäll och njuter av varje liten rörelse. Om några veckor slutar jag jobba och det ska bli otroligt skönt för kroppen. Underbart att få vara hemma med Adrian mer och att börja boa in sig inför bebis på riktigt♥
 
 Vecka 29 (28+3)
 

Nu räknar vi ner!

Idag är det en vecka kvar till jag och Mikaela drar med oss våra herrar till Ullared! Så jag längtat och nu också börjat planera vad som ska köpas. En hel del kan jag lova, bl.a. Julklappar till Adrian, i princip allt som behövs till bebis, förhoppningsvis lite kläder till mig och magen, inredning så klart och även lite pynt till julen hade jag tänkt. Så den här gången tyckte jag att Andreas inte hade så mycket annat till alternativ än att snällt åka med. Just för att vara med när vi ska handla till pyret. Kommer nog bli en upplevelse om inte annat att ha honom med ;) men försöker förbereda honom så gott det går och att han inte ska få panik när kundvagnen fylla till brädden ;) men tror att herrarna kommer hitta en hel del, men jag och Mikaela har en plan för att då bli av med dem så vi får sköta shoppingturen om de börjat gå över styr. Haha. Kul ska det bli i alla fall!

Pelarbord

En bild på det fina pelarbordet som jag köpte idag. Bättre bilder får komma sen. Står nu bredvid gungstolen på övervåningen. Blir riktigt mysigt när allt är färdigt. Ser mig sitta där med några ljus tända med bebis i famnen i gungstolen i vinter.

Idag

Idag i vecka 29(28+2)
 
 
Idag har jag vart en ganska tråkig mamma kan jag tänka mig. Får lite dåligt samvete när jag inte leker massa med Adrian och när film och data fungerar som underhållning. Men ibland finns massa andra måsten och samtidigt är energin som bortblåst. Men jag tror inte att Adrian får några större men för det!
 
Vi har i alla fall vart på en liten roadtrip tillsammans med min pappa då jag inte vågade åka iväg själv. Åkte till Strägnäs av alla små städer och köpte ett pelarbord. Har letat i evigheter efter just det pelarbordet. Så är riktigt nöjd över köpet. Bild kommer :)
 
Nu ska jag duka till middagen. Här hemma blir det kyckling!

28

Går in i vecka 28 idag och vi började dagen med besök hos barnmorskan. Allting såg bra ut och det är alltid lika underbart att få höra på hjärtljuden. Den här gången fick Adrian följa med också. Underbart att få se hans uttryck när
Vi fick höra på bebisens hjärtljud. Helt förundrad tittade han på magen och när vi lyssnat färdigt klappade han fint på magen.

Bebis låg med huvudet ner men det kan ju ändras många gånger om då det ännu finns så mycket plats. Vi pratade även om att jag blir lite orolig och vill att man ska vara riktigt säker hur bebisen ligger i magen då Adrian låg i säte. Så hon sa att vi kan göra fler ultraljud på slutet för att vi ska ha riktig koll och det känns otroligt skönt. Vi pratade även om min inställning till vändningsförsök och det är inte intressant om h*n ligger i säte. Hon förstod mig och det känns så otroligt bra. Så ödet eller rättare sagt bebis får bestämma om det blir snitt eller förlossning. Är så nöjd över vår barnmorska den här graviditeten.

Oct. 01, 2012

Mötet på förskolan gick över förväntan och jag hoppas att allting blir till det bättre nu. Hon lyssnade på oss, förstod oss bemötte oss väldigt bra tycker jag. Det som var skönt att höra var att de berättade vem Adrian är på förskolan och det var precis vår Adrian hon beskrev. Så det var mycket skönt. Nu ska vi bara försöka få honom tryggare och få lämningarna bättre för oss alla.

Nu är jag och Adrian i lekparken. Jag blev så trött efter maten så vi behövde komma ut och få lite frisk luft för att piggna till. Har även vart upp i skogen och spanat på skalbaggar som det var en del av. Adrian är en riktig liten upptäckare.

Första morgonen!

God morgon. Första dagen i veckan och första dagen i oktober. Sitter och äter lite frukost just nu. Sen ska vi göra oss i ordning för att bege oss till förskolan, vi har möte där med hon i personalen som vi har lite att ta upp med. Ska även passa på att ha en uppföljning på inskolningen samtidigt. Fy är inte alls upplagd för det här idag, trött och hormonerna svallar känns det som. Tur att Andreas ska vara med.

Annars är dagen oplanerad. Jag och Adrian ät lediga och jag vill egentligen bara krypa ner i sängen och sova bort dagen. Men med en treåring i huset som behöver roas så är det helt klart omöjligt.

Nej så kasta på sig lite smink efter frukost så får vi se om man kanske känner sig lite mer som människa då!

RSS 2.0