Valborg

Då var vårt valborgsfirande över för det här året. Adrian sover nu gott i sin säng och har orkat vart uppe hela kvällen med glatt humör. Vilket resulterar i stolta föräldrar :) Vi har vart ute hos farmor och bonusfarfar där det bjöds på grillat. Mycket gott! Efter att maten fått lägga sig lite gick vi ner där brasan skulle vara. Spelade lite chokladhjul utan lycka och såg sen när de tände brasan. Efter det var gjort åkte vi hem så kom hem för en 20 min sen. Adrian somnade till i bilen hem men gick bra och han somnade på en gång i sängen när vi la honom.

Ute hos farmor och farfar så fanns nu en gunga som var mycket populär av Adrian. Sen har de även skaffat en vagn och bilbarnstol. Så nu är de laddade om de ska vara barnvakt. Sen i sommar kommer även sandlådan fram! Så bra vår lille kille har det. :)

Nu har vi fastnat i soffan men jag ska nog tvätta av mig sminket och smyga ner i sängen om inte allt för lång tid. Är trötter. Bilder från kvällen bjuder jag på imorgon.

Hoppas ni haft en härlig sista april.

KRAM

God morgon fredag och valborg

Det fungerade att hålla Adrian uppe lite längre igår (19.45 la han sig), så idag sov han i alla fall till klockan 7. Mycket bättre en 6.15. Vi har nu ätit frukost hela familjen, inte ofta som det händer. Andreas är hemma nästan hela dagen så får se vad vi ska hitta på. Jag har ett litet önskemål så får se hur det blir med det. Det är riktigt tråkväder ute idag igen, men är det som igår så kan det nog bli en promenad i alla fall.

Ikväll ska vi åka ut till Adrians farmor och bonus farfar för att grilla. Gott gott och vi får hoppas på att regnet håller sig borta. Sen blir det att titta på brasan där ute och kanske ta några lotter. De skulle även vara fyverkerier så vi får se om vi är kvar och hinner se de.

Tänk att imorgon är det 1 maj och det börjar då dra ihop sig till Adrians dag. Så jag längtar ska bli så kul att få fira in hans dag. Men när man tittar ut så kan man inte tro att det är 1 maj imorgon då det är grått och inte alls så varmt som det brukar kunna vara..

Jaja, hoppas ni får en härlig fredag och valborg! KRAM

En härlig dag med goa bilder

En dag som jag trodde skulle bli ganska seg och halvtråkigt avslutades istället riktigt bra! Vi mötte upp Nadja och Angelina i stadsparken där det blev lek för barnen. Eller så gott det gick för Adrian i sina nya stövlar som bara ramlade av. Men han var lika glad för det men inte hans mamma! haha. Men fick låna ett par skor av Angelina som hade ett par extra med sig (ett extra par åker genast ner i vår vagn!). Vi gick bort till ån där barnen stod och kastade grus i vattnet, det var riktigt skoj tyckte de.

Sen nu på kvällen gjorde jag en Nadja och gick och solade. haha. Men riktigt skönt var det och nu sitter jag röd och härlig i soffan. ;) Men så skönt att komma bort även om det bara är för en 30 minuter och få lite egen tid.

 
Adrian har haft fina Lundmyr kläder på sig idag.


Adrian kan nu dricka med sugrör. Super kul tycker han. Tror han känner sig lite stor då också. :)


Spännande med vattnet och att kasta grus.

Lilla pottkillen!

Adrian gjorde nr2 på pottan för första gången idag! Stora killen!

Vill ha begär!



Bikini från HM

Vi provar nya rutiner på morgonkvisten

Adrian vaknade 6.30 som i vanlig ordning nu för tiden. Men han låg i sängen en timme och lekte och kastade ut alla nallar ur sängen. Sen när Andreas gick upp gick vi också upp. Men strax innan 8 började han bli pluttig och skulle vara i famnen med tummen i munnen så jag provade att lägga honom igen. Så nu sover han igen! Så jag hoppas att han sover lite senare nap sen så han orkar vara uppe lite längre ikväll och då sover lite längre imorgon. Värt ett försök i alla fall. :)

Idag är vår dag ganska oplanerad och det är tråk väder ute. Men vi behöver en dag hemma för att dona lite. Sen har jag 0 lust att ta mig ut som jag känner just nu. Vi får även se om Andreas slutar vid lunch som han trodde. Skulle vara skönt och kul! :)

Jacqueline önskar

One more slice

Leila har kommit med en uppföljare till min bibel A piece of cake. Den här heter One more slice och kommer absolut att synas i mitt kök om inte allt för lång tid om jag känner mig själv rätt!

(Bild lånad från adlibris.com)

Okej eller inte okej att åka hem 6 timmar efter förlossningen

Kvinnor som föder barn utan kompikationer kommer från och med oktober skickas hem efter bara 6 timmar. Detta är på akademiska sjukhuset i Uppsala.

Jag tycker själv att det är helt galet. Jag hade aldrig kännt mig redo att åka hem så snabbt om jag haft en vanlig och kompikations fri förlossning. Framför allt som förstagångs föderska när man inte vet eller kan någonting. Man vill ha hjälp med amning och kunna ställa alla de många frågor man har i början. Jag hade inte känns mig redo att åka hem efter bara 6 timmar.

Hur känner ni? Tycker ni att det är okej eller inte?

Ni kan läsa om det här!


Vilken dag

Nu är det kväll och man kan andas ut. Det har gått i ett hela dagen. Mötte först upp Karin för promenad med lek i parken och matning av ankor. Sen gick vi hem och Adrian sov, vi satt och pratade åt lunch och fikade. Riktigt trevligt och roligt att träffas.

När Adrian vaknat och fått i sig lunch mötte vi upp Nadja och Angelina för promenad till lekträffen. Var trevligt fast det inte var så många där. Men ibland är det skönt och det blir lite lugnare. När vi sen kom hem lämnade jag Adrian hemma med Andreas och jag gick ner på stan. Blev lite födelsedagspresenter inhandlade till Adrian. så otroligt roligt och mysigt att handla presenter. Tänk att han fyller 1 år!

Sen har vi bara vart hemma och kvällen har vart så otroligt lång och seg. Nog bara för att man haft fullt upp sen tidigt idag. Adrian somnade strax efter 19, det är omöjligt att hålla honom vaken då han är så otroligt trött så det blir synd om honom.

Jag är ensam hemma nu(förutom sovande Adrian och sovande katt) och Andreas är iväg på ölprovning med de från hans LIA. Så han har det nog riktigt trevligt. Men det är skönt att ha lite egen tid hemma och bara vara. :)

En dag med fantastiska planer

Vilken underbar dag jag och Adrian har att se fram emot. Om en timme ska vi möta upp min kära vän Karin L och ta oss en morgon promenad och lek. Sen blir det hem och Adrian ska sova och vi har tid att umgås och sen äta lunch. Efter det ska vi iväg på föräldrarträff och jag tror att den här dagen kommer bli super!

Blir så glad när Karin kommer hit till stan och hälsar på då hon annars bor i stockholm. Hon är en så fin och snäll vän.

15 saker ni inte visste om mig

Blev "utmanad" av Kristin att berätta om 15 saker ni ej visste om mig så här får ni! :)


1. När jag var liten typ 6 år så var min dröm att bli operasångerska även om jag inte kunde ta en ton.

2. Har vart världens Britney Spears fan och när jag gick till frissan en gång hade jag med en bild på henne för att få samma frisyr.

3. Hade knäckebröd maraton men Karin L i skolan och slutade på 15 knäcke på en lunch.

4. Älskade(älskar) rosa när jag var typ 13 och när jag gick i skolan en dag så fick jag rosapantern melodin pampandes efter mig! haha

5. Har mer eller mindre fotfobi.

6. När jag var liten så började jag gråta så fort jag blev smutsig.

7. Om jag hade blivit en kille skulle jag hetat Maximilian. Nu fick vår katt det namnet istället.

8. Sover nästan alltid men en öronpropp i ena örat. Andreas andas så djupt och har jag bara en så hör jag Adrian om han vaknar, men får ändå bort Andreas odjud.

9. Jag kan absolut inte springa och ser ut som en liten fjolla då!

10. När jag var liten hade jag en kanin som hette Bertil.

11. Älskade teknik lektionerna när man fick löda. Lödde så mycket så en propp gick och ingenting fungerade i salen en gång.

12. Lärde mig dricka öl när jag var gravid. Alkoholfri då så klart.

13. Spelade piano några når när jag var liten och det enda jag i prnicep fortfarande kommer ihåg är björnes magasin melodin.

14. Låtar jag önskar när jag är ute och dansar är grease och the shoop shoop song med Cher.

15. Har råkat svälja en död groda!

Vår härliga dag med allt från lek till shopping

Vi har haft oss ännu en bra dag. Var en sväng på stan och handlade lite måste ha saker som tex mascara. Var inne på kapphal och där inne gick brandalarmet så hela byggnaden tömdes på folk. Men om det var någon brand eller ej vet jag inte. Så shortsen blev kvar där inne. Men kom även hem med en klänning och topp från gina tricot.

Efter stan mötte vi upp Adrians morfar för lite lek i lekparken. Adrian har börjat att ÄLSKA att åka rutschkana. När han sitter uppe och väntar på att jag ska köra ner honom så sitter han och bara ler och skrattar. Man ser förväntingarna i hela honom. hihi :)

Strax efter vi var hemma igen så kom Andreas och vi åkte en tur till tuna park. Blev att handla en present till min bror som fyller 18 år på måndag. Helt galet! Ska köpa till lite mer sen men är inte helt 100 på vad. Men det kommer jag nog på. Sen blev det stövlar till Adrian och solglasögon till mamma och pappa. 

Nu sover lilla stjärnan, han var helt slut och var jätte ledsen när han skulle få på blöja och pyjamas. Men sen blev det bra när man fick vällning och somnade sen gott i sängen vid 19.15. 

Jag har precis ätit middag. Blev riktigt gott om jag får säga det själv. Blev en pastasallad med kyckling och bacon dels. Köpte en ny krydda med smak av vitlök och örter och det blev riktigt gott som kryddning. Det är toppen med smarriga sallader under sommaren och våren.



Ikväll lyxar jag till vardagen med lite cola och godis. Det är mina favorit hemmafruar på tv och då får man lyxa till det lite. :) Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag fastnar kvar här i soffan.

Hoppas ni haft en bra dag

Storleks hjälp!

Jag var på kapphal och hittade ett par super fina shorts till Adrian. Men vad ska man nu har för storlek inför sommaren? Han har nu börjat ha sina 80 kläder. Men jag har för mig att kappahls kläder är ganska små i storleken så ska man köpa sorlek 80 eller 86 inför sommaren? ( Han är ju även lite små rund våran kille;) )

Älskade lilla busfrö



Jag svävar på rosa moln om dagarna känns det som. Adrian är på strålande humör(för det mesta;)) Vi leker, busar och skrattar massor om dagarna. Går ut på soliga promenader och leker i parken. Livet är för enkelt ibland.
Älskade lilla barn så du gör oss så lyckliga♥

Tisdag

God morgon! Då var vi uppe tidigt idag igen, suck. 6.15 vaknade mitt odjur, vet inte hur han tänkte där riktigt. Men som jag antar så är han i den sista (i boken) utvecklingsfasen och då följer ofta mindre sömn.

Solen skiner idag med och en promenad ska det allt bli. Sen en tur till stan har jag tänk att det ska bli. Så får helt enkelt se var dagen tar oss.

Hemma efter dagens andra promenad

Nu är vi hemma igen efter dagens andra promenad på 2 timmar. Det är så härligt ute och både jag och Adrian njuter av att vara ute. Vi stannade till i lekparken och även på barnens hus. Där köpte vi ett litet baby sett med hink, spade och kratta. Litet och smidigt att ha under vagnen bara, så det blir nog att inviga imorgon om vädret tillåter.

På vägen hem träffade vi först på Najda och Angelina och vi stannade upp på en liten pratstund. Då kom mamma körandes förbi och stannadet till. Vi gick och mötte upp henne vid hemköp och där mötte vi upp Malin och Moa, och Heli och Alva. Blev även där en liten pratstund innan vi gick hem. Nu har jag lagt Adrian för förhoppningsvis en liten nap.

Andreas sitter och pluggar och när han är färdig ska vi åka och hämta ut lampan som han fick i present när han fyllde. Den är så fin och hoppas på att den snabbt tar sin plats i taket över soffbordet. Kommer bli så snyggt!

Tidig promenad och lekparks lek

Vi kom precis in efter en timmes promenad och lite lek i lekparken. Så himla skönt ute så man får passa på att vara ute då. Adrian somnade i vagnen påvägen hem men jag tog upp honom, klädde av honom och la honom i sängen och han fortsatte sova. Skönt. Har lite att fixa med här hemma så skönast att han då sover i sängen. Men efter han vaknat och ätit så kommer vi nog gå ut en stund till, kanske gå och möta upp Andreas när han slutar sen. Jaja vi får helt enkelt se. Nu diska innan våra bästa år börjar!

Måndag

God morgon på er! Andreas gick upp redan vid 6 idag och det är klart att Adrian också vaknade då utan att somna om. Men han låg kvar till 7.20 innan han ville upp ur sängen så jag kunde ligga och dra mig. Solen skiner idag med och efter frukost tar vi oss en promenad då det var så skönt på förmiddan igår. Har ju också vart så att molnen hittat hit efter lunch om dagarna.

Annars är vår dag oplanerad och efter helgen är det oftast ganska skönt att ha det så. Vad ska ni hitta på då?

Bästa badkillen


invigde sin badrock idag

Söndag kväll

Då var det kväll och som vanligt ligger vi i varsin divan och slöar. Så skönt när kvällen kommer med lugn och ro. Vi har haft oss en riktigt härlig dag med familjen och det är så vi som bäst njuter av dagarna. Tog oss som sagt en förmiddagspromenad tillsammans med Mikaela. Efter det bakade jag bullar, finns det någe godare en nybakta bullar? Sen kom Adrians farfar och  faster Mikaela över för fika. Kort efter de kommit kom Adrians morfar och Mia över för fika och lek. Och OJ så Mia och Adrian lekte och skrattade. :)

Sen har det badats och ätit middag. Jag har även gjort mig en beställning hos fudji så man kan börja pyssla med fotoalbumet igen.

Hoppas ni har en härlig kväll

Detta visste ni inte

att det ligger hårt arbete bakom Adrian frissyr.



Här fixar han till rätta looken!

Familje mysiga söndag

God morgon söndag. Vi kom hem för en liten stund sen efter en timmes promenad tillsammans med Mikaela. Var riktigt skönt ute. Vi stannade även och lekte lite i en lekpark. Nu på vägen hem somnade Adrian i vagnen men vi lyfte nu över honom till sängen och han sover fortfarande gott. Jag tänkte diska undan från frukosten sen om jag fortfarande orkar så ska jag kasta ihop några bullar. Mums.

Senare idag kommer Adrian farfar och gammelfarmor på fika, tror även Mikaela skulle komma då. Så det blir en riktigt härlig söndag det här!

Grillpremiär

Nu är vi hemma igen efter en grillpremiär med Stefan och Martin. Var mycket gott och mysigt att sitta ute och äta och solen tittade även fram för att värma oss.

Som sagt så är vi nu hemma och ska börja kolla på filmen sherlock holmes med gobiten Jude Law. Tror den kan vara riktigt bra i alla fall.



Hoppas ni har en härlig kväll

Ibland är Andreas för bra för mig

Jag blev lite små sur och trött här hemma och det slutade med att Andreas åkte ut till tuna park utan oss. Adrian somnade och jag somnade, det var skönt. Strax efter jag vaknade kom Andreas hem med nya skor till mig. Som sagt ibland är han lite för bra för mig. Men glad blev jag i alla fall.


Mina nya rosa Björn Borg. Lovely!

Gårdagens shopping

Vi har haft oss en riktigt härlig start på en solig lördag. Jag och Adrian gick upp strax innan 8 och småstartade morgonen med lite lek. Sen blev det en riktigt kladdig med rolig frukost. När Andreas kom upp så hoppade jag ner i ett varmt bad med skrubb och allt där till. Underbart skönt. Nu sover Adrian, Andreas ska åka och träna en snabbis och jag ska passa på att göra mig i ordning.

Igår åkte vi ut till tuna park en snabbis och kom då hem med två nya plagg. En randig tröja och en randig klänning. Härligt med lite nytt i garderoben det var välbehövligt. Sen fyllde vi även på vår costa boda mine samling. Blev två glass, vasen och mellan skålen. Älskar den serien och den blir så otroligt fin i vitrinskåpet.

Även idag blir det en tur till tuna park då de firar 5 år. Får se om man kommer hem med någe mer skoj idag.

Två rea fynd och det gillar jag!

49:-


49:-

Sommarens andra resa inbokad!

Då har vi nu bokat en kryssning inför sommaren tillsammans med Mikaela och Pontus. Ska bli riktigt roligt. Så den 27 juli åker vi, då har jag fyllt 23 och får äntligen åka utan mamma och pappa ;)

Paradise Quality
Vi åker med Birka och har bokat en Paradise Quality hytt så det kommer nog bli toppen!

Solig promenad

Då har vi vart ute på en härlig promenad tillsammans med Nadja och Angelina. Vi stannade till i stadsparken och där träffade vi Anders och Lovisa. Barnen pratade lite och tittade på ankorna. Sen följde Nadja och Angelina med oss hem för lunch och lek för barnen. Nu har de gått och jag har precis lagt Adrian. Hoppas på att han somnar så jag kan få slappa en liten stund. Är trötter eller kanske snarare seg.

img_1085 (MMS)
Lånade bilden från Nadja. Jag står och passar två sovande barn.

FREDAG

God morgon fredag. Härligt att helgen nu är här. Men burr så kallt det var när jag vaknade här hemma, solen skiner men det var IS på vattenpölarna. När ska våren komma på rikigt?

Vi får se vad vi hittar på idag, jag och Nadja pratade lite om att träffas. Så vi får se. Sen ikväll kommer Mikaela och Pontus över för fredagsmys. Så det gillar vi :)

Adrian håller just nu på att riva ur ALLA sina leksaker över hela vardagsrummsgolvet. Et måste varje morgon! Suck ;)

Sminkad



Sminkad av Kristin.
Ser ni mina mörka ringar är borta! Underbart! haha

Fin sminkad

Då var det kväll och jag har precis ätit middag och nu sitter jag i soffan med en fin sminkning. Jo jag gick över till Kristin som behövde en liten sminkdocka och det är klart man ställer upp då. Blev fin fint och jag är super nöjd. :) Hoppas på att få en bild skickat på sminkningen så ni får se.

Annars har jag och Adrian bara vart hemma och donat. Tvättat alla hans kläder i stl 80 men nu har vi ett problem. Var ska alla hans kläder få plats? Får se hur vi ska lösa det men just nu är det omöjligt att tränga ner det i hans byrå.



Imorgon är det fredag och det gillar vi!

Fin fina kläder

Var tog våren vägen?

Fy så trött och seg jag var den här morgonen. Oftast är jag oförskämt pigg om morgonen, men nu vaknade jag mitt i en dröm. Men det blir nog bättre fram emot dagen. Det blir heller inte bättre då det är snö ute?!


?

Idag är vår dag oplannerad men vi kommer att hålla oss hemma i alla fall. Finns alltid någonting att pyssla med här hemma. Tänker i alla fall ta fram Adrians kläder i stl 80 och tvätta. :)

Nej nu frukost ropar min mage!
Ha en bra dag!

Min första annons

Nu har jag lagt upp min första annons på blocket. Stolt! Vi ska sälja Adrians första bilbarnstol som han nu är lite för stor för. Den har vart toppen bra då den vart så enkel att ta med i andra bilar och enkel att bara kunna bära med sig.



Liiiten Adrian på väg hem från BB♥

Bara vi hemma nu

Nu har alla fina mammor, pappor och barn gått hem. Adrian har ätit mellis och ligger nu i sängen för att få sova en stund. Men låter mest som att han ligger och leker där inne. Jaja vi får se hur det blir med sovandet. Ska sen åka iväg och handla en sväng och hem för att laga mat. Så ser resten av vår dag ut antagligen.

Nu är jag trött och ska små kolla på tv en stund.

God morgon

Idag är hela familjen utvilade efter en härlig sovmorgon. Eller jag vaknade vid 8 och låg och drog mig. Andreas vaknade strax efter mig och det var mysigt att ha tid för att bara ligga och dra sig tillsammans. Strex efter 8.30 vaknade Adrian så vi har inte vart uppe så länge. Men vi har hunnit med en hel del redan nu! Adrian var tokig och kissade ner sig när jag bytte morgonblöjan på honom, han var typ bebis när han sist gjorde det... Så han fick sig en morgondusch som han tyckte var mysigt och skojigt. När vi kom in för att ta upp honom så låg han som en liten gladiator med ena pyjamasärmen utdragen. haha tok, ibland undrar man hur han lyckas.


Hur lyckas mig sötnos? haha

Nej nu ska jag kasta på miglite smink och så medans Andreas fortfarande är hemma. Han är ledig idag men smiter iväg innan alla barn och föräldrar kommer. :P

Utmanad

Av Malin.

Blogg jag läser först: Går oftast in på min egen och ser om man fått några komentarer att svara på. Annars har jag ingen speciell ordning.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Hmm, vet inte riktigt. Men typ de som ligger som mest aktiva på blogg.se kanske?

Kändisblogg jag följer: Katrin Zytomierska kollar jag nästan varje dag. Sen finns det en del som jag kollar in på lite då och då.

Mest kända bloggare jag sett IRL: Blondinbella och Linda Rosing vad jag kan komma på.

Första bloggen jag började följa: Kan det varit Kenza?!

Bloggare jag beundrar och varför: Blondinbella måste jag nog säga. Hon har kommit riktigt långt genom bloggen.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Ja inga fördelar så. Men skriver som Malin att man lärt känna och fått följa mammorna från föräldrargruppen genom graviditen och nu med barnen. Mycket tack vare bloggen som man började lära känna varandra

Då hatar jag att blogga: Om jag inte känner för att blogga så göra jag inte det. Så hatar inte alls att blogga.

Då älskar jag att blogga: Tycker mycket om att blogga och skriva av mig. Älskade att blogga om graviditeten och går ofta tillbaka till den tiden, men även till bebistiden med Adrian.

Personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Malin, Nadja, Mikaela, Kristin och Jacque. Resten av mina bloggläsare är ganska blyga tror jag?! ;)

Nu utmanar jag följande (om ni vill): Mikaela, Jacque och Nathalie

 

 

Efterlängtade kväll

Då var det tisdag kväll, en kväll som alltid är mycket efterlängtad för mig del. För det är då mitt älskade Desperate housewives sänds. Men jag är seg ikväll men som sagt det är jag ju alla kvällar.

Adrian somnade redan strax efter 19 då han var jätte trött ikväll. Efter det har vi ätit god middag och nu ser vi på dating in the dark.

Imorgon är det mammaträff hemma hos oss och det ser vi fram emot. Nu har vi ju även en liten 1 åring bland de små. Men dröjer inte länge tills de blir fler :)


Från en träff när de små var ca 6 månader. Då var det lugna träffar och man kunde fika ifred. Nu mutar vi barnen med majskrokar för att få slänga i sig lite fika innan det börjas dra i kaffe och thekoppar. haha

Hoppas ni har en bra kväll i alla fall :)

Egentid = städa

Killarna smet iväg för fika på stan med en vän och jag har passat på att städ. Men så skönt det kan vara att vara ensam hemma, spela hög musik och städa! Så nu är det rent och snyggt(?) inför morgondagens föräldrarträff här hemma hos oss. Ska strax sätta igång med maten och snart borde killarna också komma hem.

Tisdag

God morgon. Vi har vart uppe sen strax efter 7 här hemma och nu sover Adrian igen. Jag har passat på att göra mig i ordning och nu sitter jag i soffan och väntar in våra bästa år. Adrian sover i precis rättan tid för att hinna ser det :P Som mammaledig blir man lätt beroende av olika serier, men oker erkänner att jag alltid vart smått beroende av våra bästa år. haha. Minns ni när Marlena var besatt av djävulen, haha herre gud vilken serie igentligen.

Det blir nog en promenad för att hälsa på mitt jobb, ska även ringa mamma och se om man ska svänga förbi hennes jobb då också.

Andreas slutar tidigt idag så efter "jobbet" ska han träna. Så vi har honom för oss själva hela eftermiddan och kvällen. Det tycker både jag och Adrian om. :)

Lite bilder från dagen

Då var det kväll och jag är trött, förstår inte att jag är så otroligt trött varje kväll. Men det är fullt upp hela dagarna. Vi tog oss en promenad ut till mamma idag där vi var ute och lekte en liten stund på tomten. Adrian tycker det är så spännande ute när han får sitta och utforsta gräs, grus och allt som finns att utforska. Sen fixade jag och emma i ordning lite chokladpudding som vi mumsade på. :) Mys stunder med syster det tycker vi om då det inte blir lika många nu när man har Adrian att hålla koll på.

Imorgon får vi se vad vi ska hitta på men är det promenadväder så kanske vi tar en promenad till mitt jobb. Var länge sen jag var där och hälsade på nu. Är kul att komma dit ibland och höra vad som händer och hur det är med alla. :) Om det inte blir imorgon så tar vi nog oss dit snart i alla fall.





 

Måndag och SOL

Älskar de dagar då man vaknar och ser att solen strålar. Adrian vaknade vid 7.15 och då var jag redan vaken. Han fick komma in till mig och dricka välling, en riktigt mysig start med andra ord. Idag har vi inga planer förutom att vi ska ta en promenad ut till mamma när hon slutar jobbet vid 15. Innan det ska vi i alla fall hinna ner i lekparken en liten stund. :) Adrian tycker att det är så kul att sitta och leka med sanden och gruset. Så sandleksaker är att snart införskaffa. Han fick låna av en liten flicka i lekparke igår och det var super kul tyckte han :)

Nej nu frukost.

Adrian 11 månader


* Väger kanske 10kg och är kanske 76cm lång(vägs och mäts vid 1 år igen)
* Somnar vid 20 på kvällen och sover till 7-8.
* Äter frukost(välling) 7-8, frukost(gröt men beroende på när han vaknar), lunch 12, mellanmål 15, middag 18 och välling vid 19.30.
* Sover allt mellan 30 min till 3 timmar om dagen.
* Kryper
* Går
* Pratar mycket hela dagarna mycket är sitte eget språk. Men säger tisse(kisse), tack tack, mamma, pappa, titta, där, bov(vov).
* Låter som en bil när man frågar hur bilen låter (pruttar fram buuu)
* Pussas och kramas
* Älskar mat och mjölk. Tycker det är jätte skoj att äta samma mat som mamma och pappa.
* Tycker om musik och när man sjunger för honom.
* Älskar att upptäcka och är mycket nyfiken av sig.
* Tycker det är kul att gunga och leka med gruset i lekparken.
* Kastar allt hela tiden(suck)
* Blir arg och ledsen när man inte får som man vill.

Är glad och nöjd hela dagarna. Skrattar och pratar och leker. Han älskar när man busar med honom och skrattar högt. Han glädjer oss så varje dag♥

Tänk om 1 månad blir han 1 år.


Bjuder på en bild från veckan då vi missat att ta bild idag :)

Tänk att den här bilden är tagen för precis ett år sen igår♥

Ofta som jag tänker tillbaka på magen och saknar den. Att bära ett liv under sitt hjärta är stort men det är ännu större att nu får bära dig i mitt hjärta.

Hemma efter en härlig dag

Nu är vi hemma igen efter härlig dag tillsammans med vänner och familj. Adrian ligger nu i sängen och småpratar innan han somnar, han har bara sovit 30 min under hela dagen så han var riktigt trött när vi kom hem. Vi började dagen med att städa här hemma. Sen mötte vi upp Pirre och Maria för promenad och fika hemma hos dem. Efter det gick vi hem för att hämta bilen och först stannade vi till i lekparken så klart för lite lek. Sen åkte vi hem till pappa för fika och lek där och efter det hem till Adrians farmor och bonus farfar. Där vi tog en promenad och sen stannade och åt tacos. Mums. :) Men som sagt nu är vi hemma igen och jag känner att jag nu fastat i soffan. Är seeg.

Imorgon är det ny vecka och nya äventyr :)

Söndag

Inatt vaknade Adrian klockan 1 och var jätte ledsen, han som aldrig vaknar?! Just för att han aldrig vaknar blir man super orolig och känns som att någonting hänt. Han var ledsen och ville inte komma till ro i sin säng så jag tog upp honom i famnen och han låg med huvudet och lyssnade på mina hjärtslag. Det brukar han tycka är mysigt och bli lugn av. Vi satt i soffan en stund och bara myste, sen la jag ner honom igen. Drog upp speldosan så han somnade så han var kanske vaken i 20 mig. Men tycker så synd om honom när han vaknar och är ledsen. Men sen sov han hela natten till 8.30 vilket var skönt. Sen har vi myst i sänget ett bra tag och bara dragit oss och Adrian har pussat på mamma och pappa i massor. Mysiga älskling♥

Jag har röjt undan i vårt sovrum lite då det lätt blir kaos där inne. Nu ska jag fram med dammsugaren och efter lunch ska vi träffa Pirre och maria för en promenad. Får hoppas på att solen håller sig framme då. Sen har vi även planerat in en fika med dem men var får vi se senare. Ska bli trevligt med lite promenadsällskap.

Nej om man skulle ta fram den där dammsugaren då...

 

Idag blir Adrian 11 månader. Grattis nu bara en månad kvar till 1 år. Var har tiden tagit vägen?

God middag och nytt på Adrians rum

Då var det kväll och vi njuter i soffan med ett glas gott vin efter en god middag. Lagade min favorit som är fylldkyckling(mozzarella, färsk basilika, tomat, vitlök och sen lindad med bacon. mums), klyftpotatis, sallad och sås. Adrian la sig precis men han har sovit mycket under dagen så får se om han redan nu vill sova. Just nu ligger han och leker i sängen, det brukar han kunna göra ett bra tag innan han somnar. Vi har hyrt film till kvällen och det blev äntligen midsommar.

Idag har vi även satt upp Adrians hängare på rummet och det blev jätte bra.









Nej nu lägger jag ner datan för ikväll men först avslutar jag med en bild på min tokiga lilla stjärna :)

God morgon lördag

Jag och Adrian har precis tagit oss upp och Andreas får sova vidare. Adrian sitter nu och leker på golvet och han är inne i en ALLT ska kastas period. Suck. Men han har ju kul i alla fall, haha. Just nu är det molnigt här över oss, vulkanaska? Men jag hoppas på att det spricker upp mot dagen så vi familjen kan njuta av dagen ute. När Andreas kommer upp ska jag städa och sen är vår dag oplanerad. Men en massa bus och familjemys ska vi hinna med och det gillar vi med helgerna.

Hoppas ni njuter helgen!

Mysiga morgon med lek

Adrian sover sin första nap redan nu. Vet ej vad som hänt men han har börjat sova mycket om dagarna nu igen. Igår sov han tillsammans 4 timmar under dagen. Men han sover i alla fall hela nätterna och vaknar inte först vid 7 eller efter. Trött kille i alla fall.

Vi har haft super mysigt här hemma på morgonen och satt en bra stund inne på hans rum och lekte. Lyssnade på hans cdskivor med barnlåtar och han bara älskar det. Han älskar även att vara inne på sitt rum och leka och utforska. Vi har en klädhängare som vi inte satt upp sen vi gjorde om på hans rum men nu har jag nog hittat en plats åt den. Han har många söta och tuffa tröjor som jag tänkte kunde hänga där istället för att gömmas i lådan. Vi får se vad Andreas säger när han kommer hem.

Vi kommer nog hålla oss hemma hela dagen idag eller i alla fall tills Andreas kommer hem. Adrian är lite snuvig och nysig idag. Undrar om han blivit kall i vagnen? Vi har ju tagit bort åkpåsen men tycker vi klätt på honom bra och han sitter på ett fleeceunderlägg. Har det blivit kallt så har han fått en filt över sig. Men kan ju blivit kall i alla fall när man är ute mycket och sitter och leker också. Jaja, bara hoppas det stannar som lite snuva bara.


Adrian nu på morgonen. Han älskar att sitta och hamra ner morötterna :)

Vad är det här?

Vaknar av att det toksnöar ute, var tog våren vägen? Så himla tråkigt. Andreas har åkt iväg nu och Adrian monstrar runt här hemma som vanligt. Har precis diskat och Adrian hänger runt mina ben och gnäller och drar i mig hela tiden då. Sen är det skitigt och prylar överallt här hemma men orkar inte ta tag i det då Adrian hatar när jag dammsuger. Så det får vänta till helgen då Andreas är hemma och kan ta honom.

Idag finns det inte många planer. Så vi tar dagen som den kommer.

Torsdag & nya skor till Adrian

Sen förra inlägget så sov Adrian i 2 timmar och jag somnade i soffam i 1 timme. Det var skönt och behövligt skulle jag tro. När Andreas kom hem så gick vi ner på stan en sväng och köpte nya skor till Adrian. Blev ett par super tuppa adidas som vi är super nöjda med. Tror även att de ger bra stöd åt Adrian nu när han börjar gå mer och mer. Sen när vi kom hem åt vi middag och Adrian badade, sen har han bara busat runt här hemma. Andreas är nu iväg och tränar och Adrian ligger i sängen och är tyst så tror han somnat. Annars brukar han kunna ligga och prata ett bra tag innan han somnar. Men ibland luras han också och är tyst ett bra tag innan man hör hur han börjar prata där inne. Jag funderar på att träna lite här hemma men min pilatesboll, ge mig pepp. Jag bara klagar över hur jag ser ut just nu och har världens ångest till sommaren men jag gör ju ingeting för det. Hatar själv när folk klagar men inte gör något åt saken, så fyy på mig!

Nej nu fortsätta se på halv åtta hos mig



 

Shopping & gissa till vem?

Adrian så klart ;) Vi kom hem för en liten stund sen efter en tur till stan, parken och lekparken. På stan var det rea på HM och kom hem med några fynd till Adrian. Sen gick vi till parken och matade fåglarna, lika spännande som vanligt tycker Adrian. Sen gick vi till lekparken där han fick gunga och sitta och leka med gruset. Han älskar att sitta och pilla på gruset, skulle kunna göra det hur länge som helst. Men han blev så trött nu när vi kom hem så jag la honom så vi får se om han somnar.

Detta kom vi hem med
 

torsdag

Adrian sover nap redan nu, men han var så trött så det var lika bra. Jag har passat på att göra mig i ordning men ytterst lite idag. Vill passa på att få sol på mitt bleka ansikte. När Adrian vaknar blir det först lunch och sen ut i solen för att njuta. Älskar att det är vår och att man kan spendera dagarna ute. Annars är det dagen oplanerad. Just nu längtar jag till helgen då Andreas är hemma med oss och vi kan hitta på massa med mysiga familje äventyr :)

Onsdagsmys och solning

Mobilbloggade tidigare idag men det ser inte ut att kommit upp?! Vi har i alla fall haft oss en bra dag i solen som vanligt nu om dagarna. Det gillar vi! Mötte upp Nadja och Angelina för en promenad innan föräldrarträffen. Sen hem till Hanna, Dennis och Nils för fika och en massa lek för barnen. Men Adrian var trött så vi gick hem och han somnade i sin säng precis lagom till att solen smög sig fram på vår balkong. Så jag satt i solen i 1,5 timme då han sov. Helt underbart. Nya tidningen mama fick jag hem idag så jag hade någonting att roa mig med. Sen vaknade han och Andreas kom hem, vi åkte och handlade och har sen bara myst hemma.


Solig bild från balkongen med dagens läsning och Andreas fina mugg som jag lånade :)

Adrian sover sedan en timme tillbaka och vi ska strax se på efterlyst. En bra avslutning på en bra dag.

Vimmel sen helgen

Onsdag

Då vaknade man upp till strålande sol idag igen. Underbart. Jag vaknade vid 7.30 efter en läskig dröm och strax efter det hörde jag Adrian. Han fick välling och sen gick vi upp. Ska strax äta frukost och göra mig i ordning, Andreas ska iväg senare idag så hinner göra mig i ordning innan han åker. Skönt när man kan göra det i lugn och ro. Sen ska vi iväg på mammaträff, hoppas Adrian kan somna innan det så han är på bra humör sen. Men tycker det är lite tokigt med att ses klockan 12 nu förtiden då Adrian oftast sover efter lunch. Ska höra med de andra, man kanske skulle kunna ses vid 13 tänkte jag annars.

Nej frukost NU!

Tisdag med promenad och fika

Nu somnade min lilla stjärna och jag har myst ner mig i soffan. Vi har haft en bra dag och njutit av solen. Vilken energi man får när solen skiner och värmer härligt. Jag och Adrian tog oss en liten tur på stan och efter det blev det en promenad med Kristin och Thilda. Efter det lite lek i lekparken och sen hem till oss för fika. Och nu är allt fika från helgen slut, skönt behöver jag inte sitte här och moffa om kvällarna längre ;) Var trevligt och barnen lekte omkring här. Adrian somnade och Kristin och Thilda gick hem. Jag satte mig då på balkongen och njöt av solen, riktigt härligt. Sen har jag och Adrian badat nu på kvällen och Andreas är nu iväg och tränar.

Imorgon är det föräldrarträff igen och det ser vi så klart fram emot. Nu ikväll blir det att slänga ihop en tvätt och sen så klart bara njuta av lugnet att bara kunna vara. Det blir inte mycket om det om dagarna då man har en liten kille att hålla koll på. :)

Sovmorgon

Min underbara son lät oss sovs till 9.30. Då vaknade jag av mig själv men strax efter vaknade han ocksp och låg och småpratade lite, Riktigt härligt och jag känner mig så utvilad. Solen skiner idag också så vi ska strax ut och ta tillvara på den. Sminket får stanna kvar i lådan idag!

Nej nu slänga på sig lite kläder och gå ut!

Måndagen

Nu har jag precis ätit middag, fick bli sent idag. Vi har haft en härlig dag som började med en promenad med Malin och Moa. Gick sen till parken då de små fick gunga och Adrian satt och lekte med gruset lite. Det var spännande. Sen gick vi hem hit då även Nadja och Angelina kom över. Vi fikade och barnen lekte och hade majskroks och rånparty på govet. När de lämnat oss åkte vi ut till Tuna Park för att kolla skor till Adrian. Hittade ett par super tuffa och fina, men vi får se. Ska nog ta oss en tur på stan för att kolla vad de finns för utbud där.

Gäsp, nu ska jag bara göra ingenting resten av kvällen. Skönt. Imorgon är en ny dag med nya äventyr.


Stiliga lilla killen på 70 års kalas :)

TÄVLAR



Jag är med och tävlar om en Baby Björn Comfort carrier hos En mammas dagbok. Tävla HÄR du med!

Solig start

Adrian sover och jag har passat på att göra mig i ordning. Jag bara älskar att vakna upp och se solen skina. Vi ska träffa Malin och Moa för en promenad och sen blir det fika hemma hos oss. Nadja och Angelina skulle också komma på fika sen. Vi har lite fika kvar som vi behöver hjälp att bli av med ;)

Det har vart många nya intryck för Adrian den här helgen och man märker att han är trött. Så blir skönt med en lugn dag med mina och hans vänner. Den här veckan är oplanerad förutom onsdag då det är familjeträff. Men är skönt att ta dagarna som de kommer, och man får hålla tummarna för att solen håller sig framma.

Nu ska jag fortsätta se på våra bästa år ;)


Så här kul har vi haft det här hemma på morgonen. :)

KÄRLEK


Helgens firande är nu slut

Nu är helgens alla firande slut och vi är också helt slut. MEN så bra vi haft det med vänner och familj. Vi har haft ett bra firande för Andreas är hemma med familjen. Han har fått många fina presenter och Adrian har fått så mycket kärlek och lek hela dagen. Han älskar när det är folk omkring honom. Mikaela och Pontus stannade även kvar och åt tacos med oss, riktigt trevligt och gott. Blir så himla glad av dagar man delar med vänner och familj. :) Har tagit många fina bilder under helgen också men de delar jag med mig av imorgon. Nu ska jag njuta kvällen och det blir nog att lägga sig tidigt ikväll.

Så jag säger nu god natt.

PUSS

Grattis på 25 års dagen världens finaste pappa och kärlek

Idag fyller vår älskade Andreas 25 år. Det började Adrian att fira med att vakna klockan 9 :) Vi ska nu ut och gunga lite och sen iväg för att köpa tårta.

Vi hade det jätte trevligt igår då vi firade min farfar som fyller 70 år idag. Go mat och massa skratt med släkten som man inte träffar så ofta. Adrian somnade 19.50 i vagnen och sov hela vägen hem också. Så skönt att det gick så bra att vara borta på kvällen. Nej nu ska vi ta tag i oss och gå ut i solen en sväng.

Kuliga kvällar förgyller

Gud vilken kul kväll det blev igår. Riktigt härliga människor att umgås med tillsammans med gott dricka. Lyssna på musik, pratta massa strunt och spela jag har aldrig! Måga skratt som förgyller. Vid 00 gick vi ner till harrys och dansade. Men det är som vanligt aldrig lika roligt ute och var gammal man kände sig. haha. Efter lite dans var man helt slut och gickl ut för luft för att gnälla om att det inte fanns någon luft där inne. Men det var i alla fall kul. Sen blev det kebab för att sen somna gott.

Adrian har vart jätte duktig hos mormor och det har gått så bra så. Skönt det är att veta att han anpassar sig så bra. Vi ska snart åka och hämta vår stjärna, nu saknar man honom lite. Men måste säga att det var riktigt härligt att få den här kvällen. Hade så kul med våra vänner och med min älskade Andreas.

Vi mår riktigt bra idag och låg länge i sängen och drog oss. Nu har vi städat och duschat. Så ska som sagt bara göra oss i ordning och sen hämta lilla älskligen. Sen ikväll blir det 70 års kalas då min fina farfar fyller år!















Ready to PARTY!





Adrian är nu hos mormor och har det mysigt. Han brydde sig inte om oss för fem öre så fort vi kom dit, men det känns bra att han känner sig trygg. Vi är färdiga här hemma och bara bålen kvar att blanda innan gästerna kommer om en stund.

Så bra det blir nu då :)

Nu har MBfastigheter och hyresgästföreningen vart här och kollat på skadorna. Så nästa vecka kommer de för att mäta fukten. Sen får vi taket målat och fixat, listen bytt och väggen målad under förnster i vardagsrummet. Adrians rum målas också där det är skadat och sen målar de försterlisten. Vi får hela sovrummet omtapetserat som plåster på sårern ;) Så det blev ju bra det här :)

Efterlängtade fredag

Jag sitter just nu i soffan och tar det lungt, har så klart vakna med the voice på. Adrian ligger i sin säng och småpratar, han tycker om att ligga och dra sig om morgonen. Jag vaknade vid 6.30 och kunde inte somna om, suck. Så tråkigt men la mig skapligt så är ju pigg men seg. Tror att man även är lite småstressad inför dagen och därför jag inte kunde komma till ro igen. Kommer bli mycket idag men kommer ändå bli en riktigt bra dag skulle jag tro. Tråkigt bara att vädret är tråk tråk.

Nu ska jag skölja av ansiktet så man vaknar till lite

Nu är kvällen här

NU ska jag njuta kvällen. Adrian sover sen 19.40 och jag har donat här hemma. Disken är diskad, toaletterna städade, ögonbrynen plockade och naglarna målade. Nu ska jag skriva upp lite om Adrians matvanor så mamma har det imorgon(haha fånig jag är). Men känns mycket bättre för mig att veta så hans matrutiner följs. Men nu känner jag mig lugn inför imorgon och kan se fram emot kvällen. Ska bli så roligt att fest tillsammans med Andreas och våra vänner. Det var inte igår det. Så ska unna mig den här kvällen och njuta!

Imorgon är det fullt upp hela dagen. 10 imorgon kommer hyresgärstföreningen och vår fastighetsägare och ska kolla på skadorna som blev i vintras. Sen tänkte jag passa på att duscha när Adrian sover vid lunch. Sen springer vi ner på stan(trött på stan nu) för att hämta ut mig jacka som är färdigtvättad då. Sen efter det hem till mamma för att boa in Adrian. Andreas är hemma vid 17 så då kommer han med Adrians saker sen åker vi hem för att göra oss i ordning. Sen kommer gästerna vid 19. Så fullt upp hela dagen men det blir nog bra i alla fall. Nej nu ska jag som sagt njuta kvällen

Hemma från stan med lite smått o gott

Adrian sover och jag passar på att göra ingenting. Skönt att ha en stund för sig själv. Jag och Adrian gick ner på stan en sväng och efter mycket letande så har jag nu något att ha på mig imorgon. Blir mina ljusa jeans som jag viker upp lite, sen en svart lite längre sidentopp till det. Sen ett par svarta pumps till det. Enkelt och snyggt. Jag kom även hem med världens sötaste 1 års kort som Adrian ska få när han fyller. :)


Kan det bli mycket sötare?


Här är en dålig bild på toppen jag köpte.

Torsdag och det är njuta solen som gäller

Vad man själv skiner upp när man vaknar upp till det här vädret. Underbart. Jag och Adrian gick upp vid 8 och har nu precis ätit frukost och satt på en tvätt. Idag blir det att gå ut och njuta vädret och sen ner på stan en snabbis igen. Måste också få lite gjort här hemma, det är lite att fixa mid inför helgen. Men för det mesta ska det nog njutas :)

Ska ni göra idag då?

Vad ska man ha på sig?

Onsdagen lider nu mot sitt slut och vi rundar av kvällen här hemma med ett glas vin. Mycket mysigt. Adrian sover och jag pratar med fina Jasemin på MSN. Saknar henne mycket och tycker det är jätte tråkigt att hon inte kan vara med på fredag. Men många andra av våra vänner kommer och det ska bli så kul. 

Jag var på familjeträff hemma hos Malin och Moa. Efter det så gick jag en promenad med Nadja och Angelina och barnen sov så vi passade på att ta oss en promenad på stan. Nadja hjälpte mig att kolla efter lite kläder jag skulle kunna ha på mig på fredag. Men fy så jobbigt kräsen jag är ibland. haha. Ska fundera lite och sen ner en tur till imorgon. Annars kanske man ska ringa Mikaela och fråga om hon har någe snyggt att låna ut för en kväll? ;) hihi. Jaja vi får se hur det blir men jag har absolut INGA kläder i min garderob, mycket lustigt...

Nu ska vi fortsätta njuta kvällen här hemma, hoppas ni gör det samma!



Onsdag med härliga planer

Idag är det onsdag och vi ska iväg på föräldrarträff. Adrian sover redan nu nap då han var så trött så. Förstår inte då vi gick upp vid 8,.30 men lika bra det för annars brukar han sova precis då vi ska iväg sen. Jag passar på att göra mig i ordning under tiden han sover. Annars är dagen oplanerad men lika bra det då föräldrarträffen brukar ta upp en stor del av dagen :)

Nej nu ska jag fortsätta här hemma, hoppas ni har en bra dag.

Härliga tisdag

Nu är vi hemma igen efter storhandling och middag hos Adrian farmor och bonus farfar. Adrian somnade för ett par minuter sen. Vi lämnade av Adrian hos farmor när vi skulle åka och handla. Skönt att få göra det ifred ibland, så nu är allt handlat inför helgensfestligheter. :) Sen kom vi även hem med en vårjacka och keps åt Adrian(bild kommer imorgon).

Innan handligt och allt så träffade jag och Adrian upp Veronica och lilla Emil. Blev en promenad och sen hem till oss för fika. Riktigt trevligt som vanligt. :) Emil är så söt och somnade i min famn, mys mys.


Jag får för en liten stund prova på livet som småbarnsmamma till två. Men det är någonting vi väntar med tycker Adrian. Jag med även om det är mys med bebis. Men då kan jag ju hälsa på Veronica för att få tanka lite bebis :)

Vårig promenad idag

Tisdag och våren är tillbaka. Härligt. Idag ska jag och Adrian träffa Veronica och lilla Emil för en promenad och förhoppningsvis en fika. Nu var det ett tag sen jag såg lille Emil så ska bli kul att se hur stor han blivit. Sen även kul att träffa Veronica så klart. :)

Sen ska vi lämna av Adrian hos mamma så ska jag och Andreas handla inför helgen. Är en hel del som ska handlas inför det då vi har fest på fredag och sen kalas på söndag. Vet inte alls vad vi ska bjuda på för gotti på söndag. Någon som har några smarriga bakförslag?

Nej nu blir det frukost! Ha en fin dag.

PUSS

Vår fina Adrian börjar bli stor



Adrian sover nu efter ännu en händelserik dag. Dagarna går i ett med honom nu och han är så busig och glad hela dagarna. Idag har han gått jätte mycket så vågar nästan säga att han nu går. Så snabbt det går, från ett par steg till att gå genom hela köket på bara några dagar.

Tand nr.7 är även påväg upp man känner att det börjat spricka upp i tandköttet så tanden tittar nog snart fram. Den här gången har det blivit en hel del blöjbyten och sen brukar han vakna till någon timma efter att han somnat. Men då är det bara att stoppa om honom och dra upp speldosan så sover han sen gott.

Han är även rikitgt busig just nu. Tex. Om han håller en majskrok så sträcker han fram den för att man ska ta den. När man försöker ta den och säga tack tack så drar han bort handen och skrattar. Skitunge. hihi. Sen ikväll så sa Andreas han att ville att Adrian skulle komma till honom. Adrian började gå till honom men när Andreas skulle ta upp honom så tvärvände Adrian och började skratta. :)


Måste ju bara avsluta med en bild på busungen

Måndag

Då var det måndag och vi vaknade upp till snö här hemma? Jag som trodde våren var här? Vi har städat för fullt här hemma hela morgonen och nu ligger Adrian och sover. Han blev helt slut av allt städnande ;) Jag ska passa på att göra mig i ordning och äta lunch sen blir det en tur ner på stan för oss. Andreas fyller ju år på söndag så förhoppningsvis kommer vi hem med någe fint till honom. Men tror att jag vet vad jag ska köpa.

Igår så var ju jag och Andreas lite pyssliga här hemma. Vi dekorerade två av lådorna som står i hans exepdit och det blev bra tycker jag. Vi ville först ha trädlådor i härliga nyanser men det blev bra i alla fall.


En krona och en rallybil pryder två av lådorna nu. Ser lite roligare ut nu i alla fall. Kronan och bilen köpte vi på MIO för 30 och 45:- styck. Riktigt fynd tycker jag :)

Nu blir det lunch, lax blir det. mums!

Härliga påskhelg

Vilken otroligt härlig påsk vi haft. Underbart väder och mys med underbar familj. Dagen började jag och Adrian med att gå ut till parken och gunga sen gick vi och matade fåglarna. Sen tog vi oss en promenad ut till mamma. Där hämtade sedan Andreas upp oss och det blev påsklunch hemma hos pappa. Sen åkte vi ut till Adrians farmor och bonusfarfar där vi började med en promenad. Sen kom även Mikaela och Pontus dit och det blev middag. Sen tog vi oss ännu en promenad, så härligt väder så man får passa på att vara ute då. Vi var hemma vid 18.30 då blev det bad för Adrian och sen lek innan det var dax att sova.

Älskar att spendera dagarna med vår fina familj som ger oss så mycket glädje. Sen att de ger Adrian så mycket kärlek gör mig så glad. Så härligt att se så mycket han trivs bland familjen och det bara lyser om honom. Så han sover nog riktigt gott nu efter dessa dagar.

Jag och Andreas har vart lite pyssliga här hemma. Med vad får ni se imorgon :)

 
Adrian fick för första gången sitta framåtvänd i vagnen. Det tyckte han var jätte spännande men jag tyckte det var jätte jobbigt. Tycker ju om att gå att titta på sötisen under våra promenader. Men med nya vagnen är det så enkelt att vända på honom så ibland kan han få ta små turer så.

Sen har vi Adrian med bonusfarfar :)

Påskmiddag

Nu är vi hemma igen efter härligt påskfirande hemma hos pappa. Dagen blev fylld med god mat och härligt sällskap och så klart sol. Riktigt fint väder idag. Vi har fått fina påskpresenter och godis, men just nu går inte en bit ner då jag är så mätt. Men det blev i alla fall en bra dag och Adrian har vart på sitt bästa humör. Nu sover lilla stjärnan gott i sin säng efter en dag då vi haft fullt upp. Men det gillar han. :)

Han har även gått några steg idag också. Han kan ju springa från Andreas till mig ex. Men sen som igår och idag då tar han sig koncentration och går några steg. Sen stannar han upp för att hitta balansen igen och sen går han några steg till. Sen håller han på att få en tand till. Han dregglar som tusan och blöjor får vi byta många om dagen just nu. Sen idag så jag att det börjat spricka upp i tandköttet på ett ställe. Bara hoppas att han fortsätter sova bra om nätterna.

Nej nu ska jag jäsa vidare i soffan.


Adrian fick såpbubblor idag och det var jätte skoj.


Adrian inviger sina nya kläder

Glad Påsk

Vi myser morgonen här hemma i lugn och ro. Har ätit frukost tillsammans och Adrian har fått öppna sina påskägg. Han fick tre stycken som var fyllda med fina kläder. En geggamoja tröja, ett par byxor och en skjorta. Oj så fin han kommer bli :)

Vi ska snart göra oss i ordning och så ska vi ner i parken och gunga lite. Sen blir det hem till pappa och fira påsk med familjen där. Hoppas ni har en bra dag. Glad Påsk på er.



 

Första stegen och våran dag

Då är denna dagen snart slut. Jag och Andreas ser på talang och Adrian ligger och sover.
Vi har i alla fall haft det mys hos mamma. God mat, härligt sällskap och en massa sällskapsspelande. Det har gått bra med Adrian även om det tog ett tag innan han kom till ro och somnade. Men när han sov så sov han i alla fall. Sen så är han i en ganska mammig period, men tror att om jag inte är där så kommer han att ty sig till mamma.

Sen har vi vart ute hos Adrians farmor och bonus farfar. Där fick vi fina påskpresenter. Adrian fick en bilratt med ljud och grejer. Vi fick nytt lakarn(alltid välbehövligt) och sen en mysig filt.

Sen när vi kom hem så har jag gjort janssons frestelse för första gången och den blev riktigt god. :) Sen har jag även gjort en cheesecake som ska med till pappa imorgon.

Ja imorgon blir det påskfirnade hemma hos min pappa med massa mat och gotti. Ska bli mysigt och kul. Adrian ska även få tre påskägg med fint innehåll från mig och Andreas innan vi åker. :)


Ja Adrian tog sina första steg idag också. Han har tagit ett steg förut. Men nu ställde vi honom på golvet, han stod då upp en stund för att hitta balansen tog sen två steg. Stannade sen upp för att hitta balansen och tog sen två steg till där han sen tog emot sig mot en legolåda. Så himla duktig. Gjorde det flera gånger och som mest tog han ca 7 steg tror jag. Galet så snabbt allting går ibland. Man blir ju så otroligt stolt också.



Avslutar dagen med en bild på mamma och pappas stolthet.

Adrian går!...

0-62443d7883accac67d0b05a3bb2c8f36.png

Kolla varifrån!

Adrian går! Nästan i alla fall. Har gått flera steg själv mot oss eller någonting annat när vi ställer honom på golvet. DUKTIGA älskling.

Mysig kväll och morgon

Vi är kvar hos mamma men Andreas kommer om en stund skulle jag tro. Tror han saknat sin lilla älskling nog nu :) Vi hade en mysig kväll igår men det tog ett bra tag innan Adrian kom till ro. 20.45 somnade han in för natten och sov sen till 6. Fick välling och ville sen inte somna om då han såg att jag låg i samma rum så då var det bus och mys i en timma innan vi gick upp. Sen har vi bara myst familjen, spelat spel och ätit god frukost. Precis så det ska vara när man är hemma hos mamma. :)

Idag ska vi åka och hälsa lite glad påsk åt Adrians farmor och bonus farfar. Så det ska bli trevligt. Sen blir det hem och laga jansson då jag tagit på mig det i år. :)

Hoppas ni har det bra. Nu ska jag byta en stinkande blöja här..

är hemma...

0-7739abbe6d9c58868c6d27d5c590757b.png

Kolla varifrån!

är hemma hos mamma nu. Myser nde katten, dricker vin och ser på tv. Adrian somnade strax innan nio så hoppas nu han sover länge imorgon:) god natt på er

Skärtorsdag

Torsdag morgon och familjen myser i soffan. Idag har vi fullt upp. Det ska städas, ner på stan och handla, packa och sen hem till mamma för att sova där. Men tycker om när man har fullt upp i alla fall.

Nehe nu ska jag busa med Adrian här nere på golvet. :)
RSS 2.0