Wilmer vår lilla pratkvarn!

Wilmer är nu 1 år och 8 månader och han förvånar mig varje dag över allt han kan. Just nu är han inne i en riktigt härlig period efter en period av trots. Men nu får vi valuta för trotsen och han kom ur den med som sagt massa nya färdigheter! 

Han pratar massor och försöker säga efter ord hela tiden.
Säger:
Mamma, pappa, Ian (Adrian), datin (Martin), katt, trator(traktor), cykla för cyklar och motorcyklar, bil, hoppa, härmar alla möjliga djurläten. Har säker missat en hel del med dessa är nog de som används mest just nu. 

Han förstår även så himla mycket och är så duktig på att följa olika uppmaningar. 

Riktigt mysig och kramgo är han också. Vill gärna mysa i soffan, sitta i knät och läsa böcker. Leker som gladast med traktorer och olika djur. 

Det var lite om vår än så länge minsta stjärna!
Långa nätter..

Det här med att sova om nätterna är inte alls lika självklart längre. Det ät varmt, svårt att hitta en bekväm ställning att sova i, bebis som hickar och sparkas och så är det så otroligt tungt att andas just nu. Vaknar flera ggr varje natt och ofta har jag svårt att somna om. Ofta far tankarna iväg och så blir jag även ofta hungrig någon gång under natten om jag ligger vaken. Inte för att nätterna kommer bli så mycket bättre med en bebis i huset. Men just det här med att vrida och vänta på sig i vad som känns som en evighet innan sömnen slår till längtar jag så efter att slippa. Och så denna andfåddhet!! 

Parken zoo och karusell premiär

Åkte till parken zoo med barnen, mamma, mormor och Emma på sena eftermiddagen. Spelade på olika hjul och liknande och barnen åkte karuseller. Var även Wilmers karusell premiär. Vilken lycka för honom! Tjöj av glädje och vinkade glatt till alla han åkte förbi. Adrian var väldigt glad och nöjd över att få sällskap av lillebror :)


5 veckor kvar

Idag är det 5 veckor kvar tills vår älskade lilla hoppsan är beräknad att komma till oss. Jag hoppas något oerhört att han väljer att göra entre något tidigare än så. Men han behöver inte stressa ut som Wilmer. Om 1 vecka och två dagar valde han att göra entre, i den gravid veckan alltså.
 
Nu börjar kroppen kännas väldigt tung och ond. Hoppsan rör sig för fullt och hickar en hel del. Mest aktiv är han under kvällarna.

Börjar bli oerhört nyfiken på denna lilla hoppsan. Hur han kommer se ut, hur han kommer att vara? Men just nu är jag nog mest nyfiken på NÄR han väljer att komma till oss.
 
 
 
 

Nära men ändå inte..

Vecka 34(33+2) idag och samtidigt som det känns nära känns det samtidigt väldigt långt bort tills vi får träffa vår hoppsan. Jag längtar något enormt just nu och det blir ju inte bättre när man nu tvättar upp alla pytte pytte små kläder. Tungt och jobbigt börjar det bli också. Magen känns som en hård och tung boll som tynger ner och dagarna fylls av en hel del illamående. Vet inte om det är värmen eller att magsäcken har väldigt lite plats. Hoppas på att hoppsan fixerar sig snart så kanske det känns lite lättare. 
Tillväxtultraljud

Idag var det äntligen dags för tillväxtultraljudet. Var otroligt mysigt att få se lilla hoppsan igen. Allting var bra med honom och han växer som han ska, väldigt lättad över det. Nu väger han ca 1744g. Helt normalt med andra ord! <3 nu längtar vi om möjligt ännu mer för att få träffa honom. Go liten näsa och runga små kinder såg han ut att ha också :)
RSS 2.0