Filmkväll

Vi ska nu ha lite kvällmys och se på filmen i skuggan av värmen, så har tagit fram näsdukarna då jag blivit varnad att man fäller en och annan tår. Vet inte alls va det är för film förutom att snyggingen från Johan Falk är med. ;)

Hoppas ni har en trevlig kväll

Burr

Fy nu är jag riktigt genomfrusen efter att ha stått i vaccinationskö i 50 min. -10 grader så det var inte någon höjdare kan jag lova. Men nu är sprutan tagen och Adrian var jätte duktig. Rörde inte en min. Han hade en majskrok och smaskade på under tiden och när han fick sprutan tog han en paus i ätandet och sen fortsatte igen när den var tagen. Haha, vår duktiga kille! :) Nu får vi se hur han reagerar då många reagerar starkare på andra sprutan. Men får hoppas att det inte blir så farligt för honom.

Adde ska strax få sova då han bara sov 15 min förut. Jag och Andreas ska se på robinson på webbtv då vi missade det igår. Men vi vet redan vem som vann men vill i alla fall se på finalen. Sen efter det så ska vi hem till Andreas morfar och äta smörgåstårta, MUMS. En stor favorit för mig. :)

God morgon söndag

Adrian sov riktigt bra inatt, han somnade vid 19.30 och sov sen till 7.30. Låg då och småpratade i sin säng och vid 7.50 gick vi upp. En riktgit go och glad kille har vi här nu på morgonen, bara hoppas att han är lika glad efter sprutan sen. Vi ska åka dit med mamma och Emma som också ska ta sprutan. Sen följer vi med hem till dem en stund tills Andreas kommer och hämtar upp oss. Sen blir det kalas hos hans morfar och sen middag hos Adrians farmor.

Hoppas ni får en bra dag!

PUSS

Nytt i Adrians garderob

 

Bara jag som älskade dunderklumpen när jag var liten?

Ännu en bra kväll

Jasemin gick precis hem så jag ska tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen. Andreas är iväg på äventyr men längtar tills han kommer hem, jag är inte van att sova utan att han är hemma. Har i alla fall haft det super mysigt med Jasemin ikväll. Vi har bara pratat en massa och små tittat på sex and the city the movie, skönt att ha en vän som är ett lika stort fan av sex and the city som jag är :P

Imorgon ska jag och Adrian åka med mamma och vaccinera Adrian mot svininfluensan, andra sprutan. Har hört att de flesta får hög feber efter andra sprutan men får hoppas att Adrian slipper det. Sen ska vi till Andreas morfar som fyller år och sen på middag hos Adrians farmor. Så blir fullt upp men trevligt kommer det nog bli i alla fall. :)

Sov gott mina kära vänner.

nu blir...

50b48bc30301782cd08f9c4542d6bbcd.png

Kolla varifrån!

nu blir det natchomys med fina Jasemin. :)

Underbaraste tjejerna tack.

Jag hade igår en av de BÄSTA kvällarna på länge, kan inte minnas senast jag skrattat så mycket. Det var god mat, dricka och det bästa av allt sällskapet så klart. Vi satt ett bra tag och pratade och när klockan var 00.30 så började vi röra på oss. Jag fick ta på min mamma som var nere på Olery´s så jag smet ner till henne och Ivana en liten stund. Var riktigt roligt och min mamma bler super glad att jag kom ner. Vi skakade rumpa och spanade in sångaren i Scotts, mums! haha. Christer kom och hämtade oss och var hemma lite efter två. Oj, vad jag hade saknat mina killar då. Man uppskattar det man har när man får lite distans till allt.

Tack finaste tjejerna för en jätte bra kväll. MÅSTE vi göra om.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, jag känner mig rastlös så någonting får det gärna bli. Ikväll kommer Jasemin över och vi ska ha en liten myskväll. Ser jag fram emot då det inte är ofta nu längre.

Nej nu ska jag leka med finaste killen

vi har...

0-5b5ba1e1186bc3cbeee41162e62196d3.png

Kolla varifrån!

vi har super trevligt här på tjejmiddagen :)

Kvällens mama

 
Då var både jag och Adrian strax klara inför kvällen. Han i pyjamas och jag i mina nyinköpta plagg från gina tricot. :)

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Äntligen fredag

Då har man precs försökt att truga i Adrian lite frukost. Han är just nu inne i en tråkig period då han bara vill äta mat eller välling. Gröt och smörgås går inte gärna ner. Men vi ger oss inte, haha. Fick i honom lite gröt och några små smörgåsbitar, men han är nog snart hungrig. Funderar på om han och jag ska slänga ihop oss lite snabbt och gå ner på stan en snabbis. Känner att jag vill förnya min garderob lite inför kvällen. Ikväll ska jag på middag hem till Mailn, ska bli jätte kul att träffas vi mammor utan våra små. Jag har köpt mig en flaska vin som jag ska gotta mig lite med också. Tror i alla fall på en supertrevlig middag då det inte kan bli annat med dessa tjejer.

Jaja, nu ska jag fortsätta här hemma och så får vi se om det blir en tur ner till stan. Men fy så tråkigt väder det är att gå ute i..

Hoppas ni får en bra fredag

PUSS

Dagens mama



Karl Adrian

Idag har Adrian namnsdag så grattis mitt lilla hjärta. :) Han somnade precis och när han sen vaknar blir det lunch. Sen blir det en tur på stan för oss får se om man kanske hittar en liten namnsdagspresent till honom då.

Ute snöar det fortfarande och fönstret i vårt sovrum är helt igensnöat nästan. Super mysigt. :)

Välling time nu?

Adrian vaknade för en liten stund sen och var ledsen. Efter ett tag tog jag upp honom och han fick välling och åt upp hela flaskan?! Som vanligt på kvällar/nätterna så blev han ledsen när vällingen tog slut. Så la upp honom på bröstet och stoppade in hans tumma i munen och han somnade om på en gång. De senaste dagarna har han börjat att använda tummen igen, är inte så över nöjd men ändå skönt att han kunde lugna sig då och somna. Men vill inte gärna att han ska bli ett tummbarn, men vi får se hur det blir med det..

Blir spännande och se hur han sover inatt nu. Han brukar äta vil 19.15 och sen sova till 5. Men nu åt han vid 19.15 och 22, så får se när han ska äta nästa gång.

Nej nu ska jag bädda ner mig brevid älsking som har snott MIN tv i sovrummet. haha, eller jag har fått för mig att det är min tv. :P Hur ska jag nu lyckas somna utan sex and the city?? Jaja, det går nog till slut tröttmamma som man är.

God natt

Nya Jacqueline

Du var man hemma och vi ser på robinson. Jag är jätte nöjd med håret, blev inte så mörkt som jag först planerat. Men det gör inte så mycket då det här blev riktigt bra och blev en bra övergång. Får se om jag gör lite mörkare slingor i håret sen om ett tag, men just nu är jag i alla fall nöjd.

Vi har haft oss en jätte bra dag idag med en liten mamma träff då vi inte var så många där. Men det var inte så kul att gå hem sen då det snöade så mycket. Vagnen spårade hela tiden och det tog ett tag att komma hem..



Andreas och Adrian kom och hälsade på oss när vill höll på med håret. Pappa spelade lite gitarr för honom, det gillade han massor. Låg och diggade och log massor. :)

Nej nu ska jag vara social här hemma. PUSS

Onsdag med myckat att se fram emot

Då var det onsdag morgon, dagen då jag ska bli mörkare i håret. Kommer bli mycket spännande, är riktigt nervös men tror det kommer bli jätte bra. :) Adrian var snäll idag och vaknade 8.15 och då hoppade jag in i duschen. Han satt i gåstolen i badrummet då kan han inte förflytta den då det blir för trångt. Men han roar sig med att leka med leksakerna då, super bra. När han var liten fick han sitta i babysittern men nu får man hitta andra lösningar.

Idag har vi även mammaträff igen vilket vi båda ser fram emot. Får se hur kul det blir att promenera dit då min tå gör ont :( Tror jag fått en spricka eller någonting, men men bara att bita i.

Nej nu blir det grötfrukost för mig och Adrian :)

Ha en bra dag
PUSS

Tisdag

Adrian busar omkring här hemma och låter för fullt. Vi har precis ätit middag och om en timma är det dax för Adrian att sova. Vi har haft oss en bra dag. Åkte runt på rusta och k-rauta med Adrians farmor och sen blev det lite bus hemma hos henne för Adrian.

Sen har vi lagat mat badat och busat, det är så dagarna oftast ser ut för oss nu för tiden. Jag var även inne hos tatueraren så nu har jag lite jag ska fundera på innan jag genomför det. Men fint kommer det nog bli tror jag.

Jag har även brytit tån(ta det med en nypa salt). Slog i den i dörrkanten och nu är det svullen, gör ont och jag kan inte röra på den som jag brukar. Snyft, men det blir nog bra. Man måste ju få tycka lite synd om sig själv ibland. :)


Mina fina killar

Adrian

han är så rolig nu för tiden, det händer så otroligt mycket just nu. Han pratar mer och mer vilket är jätte kil. När han ser Max säger han tisser(kisse) och har gjort sen han var 6 månader tror jag. Sen började han säga pappa och nu är det mamma hela tiden. Sen är det ofta nää som han säger, det är så kul när man säger nej Adrian om han gör något som han inte får. Då tittar han upp och säger nää, nää. haha Så rolig, han har även börjat lyssna på nej och slutar ibland med det han gör då.  När man går i farstun så låter han hela tiden då han hör att det ekar och det är ju jätte kul och spännande :)

Han har även börjat ställa sig upp i krypställning oftare. När han hasar sig fram så tar han upp knäna och skjuter ifrån så.

Sen har han även börjat digga när han hör musik. Fram och tillbaka med huvudet, ser jätte roligt ut. Sen ibland så unkar han i golvet eller något och efter det diggar lite. Haha. Sötis. :)


Lilla busungen som gör oss så lyckliga och förgyller våra dagar.

Måndag

Då var det kväll och vi ser på paradise hotel. Har precis smörjt in mig med brun utan sol, kan ju inte vara blekfis när jag ska bli mörkhårig på onsdag. :)
Vi har haft en bra dag med bullbak och bullmoff. :) Faster Mikaela kom och hälsade på oss och det gjorde Adrian glad så klart. :) Nej nu ska jag fortsätta titta.

PUSS

jag och...

0-625c4defe7fdcb9ffc25be1e395da9e2.png

Kolla varifrån!

jag och Adrian håller på att baka bullar. :)

En bra start på den nya veckan

Vilen bra natt! Vilken skillnad det är på Adrians sömn sen jag slutade amma, underbart. Han brukar sova till 5 och då vilja äta och sen somna om. Men imorse så sov han till 7.20 och fick då välling men somna om ville han inte då. Men jag var pigg och han så gå så det gör inget. Han ligger och leker på golvet nu och jag ser på vakna. Snart blir det frukost här hemma för oss, Adrian ska få smälta vällingen och leka av sig lite innan.

Idag är planen att vi ska frosta av frysen under tiden som det fortfarande är kallt ute. Sen så måste vi ut till tuna park en sväng.

Måste även berätta att Adrian börjar ställa sig i krypställning mer och mer, men han orkar inte så långa stunder. Han har även börjat försöka ställa sig upp mot mig när jag sitter på golvet. Han kommer upp på knä och sen på fötterna men han får inte upp överkroppen. han håller i mina ben då men förstår inte att han måste flytta på händerna, men det kommer nog. :)

Söndag

Vi har haft en mysig kväll här hemma med god mat och filmen knowing som inte var någon höjdare. Men men, Nu ser jag på kalenderflickorna, lite rolig film.

Idag tog vi oss en liten promenad hem till Mia, det är konstigt att vi aldrig vart hemma hos henne förut. Hon och pappa har ju vart tillsammans länge nu. Men nu blev det av i alla fall och hon hade en super fin och mysig lägenhet. Vi bokade då även in att hon ska fixa mitt hår på onsdag. Längtar. Känner mig just nu så trött på hela mig själv och behöver lite förändring. Så klippning och färgning är en bra start i alla fall.

Tror att Adrian börjar komma in i en ny utvecklingsfas, han börjar få mer och mer seperationsångest. Idag har han inte vart nöjd långa stunder när han liggegat på golvet själv. Ålar efter och gnäller på en gång och vill upp i famnen. Så nu är det nog dax att läsa vidare i boken om den nya fasen som kommer nu så man har lite koll.

Nej nu ska jag sminka av mi goch förbereda mig för kvällen.

Tatuerings planer

Nu har jag kommit på vad nästan tatuering kommer att bli. Sen vi fick Adrian har jag funderat på vad jag vill göra och här om dagen slog det mig. Som det ser ut som just nu och om Andreas inte bagnar ur så kommer vi göra liknande tatueringar, men dom kommer vara lite olika och sitta på lite olika ställen. Tror det kommer bli jätte fint. :)

Adde shopping

Den här dagen blev något blandad kan man lungt säng. Vi hade det jätte bra på vingåker men hittade inte så mycket till oss, eller till oss blev det ingenting förutom lunch. Adrian fick ett par solbrillor, en ryggsäck och strumpor. Men det var så mysigt att komma iväg och strosa omkring fär borta bara vi två så gjorde inte så mycket att vi inte hittade något. Men det hände lite onödiga saker påvägen hem som kommer att kosta oss lite mer. Suck säger jag bara för killar. Men vi kom hem oskadda och det är huvudsaken.

Nu har Adrian ätit gröt och badat. Den här badstolen är GULD värd. Han busar omkring på golvet nu och om en timma blir det att sova. Han hade haft det så roligt hemma hos mormor och busat och lekt en massa. Så skönt att det går så bra att lämna bort honom.

Ikväll hade vi planerat tacos men har halt tappat suger för att laga mat så blir pizza eller någon annan onyttig mat.

 


Coolaste killen i stan.


Adians nya rygga, blir perfekt när han ska iväg på utflykt när han blir större :)

Dagens planer

Adrian äter just nu lite lunch, efter lunchen åker vi över till hans mormor där han får vara några timmar. Jag och Andreas ska få lite kvalitetstid tillsammans och tar oss en tur till vingåker i hopp om att fynda lite. Ska bli mysigt att komma iväg bara vi två för en stund♥

God morgon lördag

Jag och Adrian gick upp vid 8, helt okej tycker jag. Nu har även pappa Andreas kommit upp. Vi sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag. Men som vanligt finns det ingenting att hitta på här i lilla Eskilstuna. Suck. Så blir nog någon promenad och sen en massa lek här hemma.



Så här fina istappar hänger ner vid vår balkong.

Vad ska ni hitta på idag?

Fredagsmys för mig själv

Jag och Andreas kommer vara ett riktigt romantiskt par ikväll. Han är och hyr film till sig en rysare. Jag vill absolut inte se någon rysare och var inte på något filmhumör så jag myser in mig i sovrummet. Det blir let´s dance, godis och cola. haha, visst är vi då ett mysigt par?

Vi har haft oss en mysig dag, vi gick ner på stan en liten sväng. Efter det åkte vi till min mamma+familj och där åt vi mat åkte pulka och hade det mysigt. Var riktigt roligt med pulka, inte för att jag hade kläder för det men det gick i alla fall man blev ju varm när man gick upp för backen. Vi kom en för en liten stund sen och Adrian har precis somnat. Han vart så glad hela tiden där ute och tycker det är så kul att leka med mormor och moster. :)

Bilder från dagen kanske jag bjuder på imorgon. Nu måste jag förbereda inför min myskväll, ska nog tänka lite mysiga doftljus oxå. :)

Hoppas ni haft en bra dag

PUSS

Fredagsmys

Vi vaknade vid 7 här hemma idag, Adrian har slutat att sova länge på morgonen. Men bara att hoppas att han kommer tillbaka till det. Vet inte om han vaknar tidigt på grund av att han är täppt i näsan vaje morgon. Men hela familjen gick upp och jag tycker det är så mysigt när vi äter frukost tillsammans. Vi har nu på morgonen bäddat rent i sängen så det blir mysigt att gå och lägga sig ikväll. Är ju så underbart att lägga sig i en nybäddad säng. :)

Idag är dagen oplanerad den också så vi får se var dagen tar oss idag. Nej nu ska Adrian få lite mellis.

En oplanerad dag som blev super lyckad :)

Då har Adrians farmor, bonusfarfar och farbror åkt hem för en stund sen. De kom över på middag vilket var super trevligt och Adrian tyckte det var toppen. :) Han tvär somnade efter vällingen vid 19.20. Vi har haft en super bra dag, så härligt när oplanerade dagar bara blir sådär super bra. :)

Vi gick ner på stan en sväng med Mailn och Moa där hon efter mycket letandes hittade en pulka till Moa. Jag hittade lite kläder åt Adrians lilla vän Emil, så kul att få titta på babykläder. Så smått det är. Det var meningen att Adrian och Moa skulle åka pulka men Adrian somnade i vagnen så blev inget åkande för honom idag.

Sen gick vi hem och Adrian åt mellis och efter det hämtade Andreas upp oss och vi åkte ut till växtriket. Där köpte jag mig två ljuslycktor, igentligen är det krukor men tyckte de blev mycket finare som ljuslycktor. När vi stod i kö så kom en stor j*vla rått och gick precis förbi kön där vi stod. Alla fick mer eller mindre panik, haha. Han var typ halvdöd då han tydligen ätit råttgift och lunkade sakta förbi oss. Så himla äkliga de är.

Efter växtriket åkte vi till babyproffsen där vi köpte en badstol till Adrian. Toppen bra, nu slipper jag få ont i ryggen när man badar honom. Sen var det så svårt att hålla i honom då han var sprattelmannen nr.1. Han satt jätte bra i den och tyckte det var jätte kul att bada i den. Så alla var nöjda och glada med den nya badstolen. :)

Nu njuter vi kvällen och jag är tröttis här hemma. Hoppas ni haft er en trevlig dag

 

Mina nya ljuslycktor som pryder pryder soffbordet, lyser så fint här hemma just nu.

Adrian sover...

12597329e7afdc2822ae90ea1831bbe3.png

Kolla varifrån!

Adrian sover nap. När han vaknar blir det lunch o sen möta upp malin o moa för en tur på stan o sen pulkaåkning :)

Tidig torsdag med täppt kille

Det fick bli en tidig tordag här hemma. Adrian vaknade och var täppt i näsan vid 7.30 och efter det ville han inte somna om. Men det gör inte så mycket. Dagen börjar som alla andra dagar att jag inte riktigt vet vad vi ska göra. Men någonting blir det nog att hita på. När mamma slutar jobbet ska vi i alla fall åka ut till växtriket där jag hittade jätte fina ljushållare som jag bara måste ha. Ångrar mig så att jag inte köpte dem igår, vet inte varför jag inte gjorde det och har inte kunnat släppt dem. Varför blir man så dumsnål ibland.

Nej nu blir det frukost för mig och lilleman här.

Filmkvällen slut.

Då har vi kollat på filmen Sommaren med Göran. En riktigt kul film, föll precis min dåliga humor i smaken ;) Nu ska jag försöka fördriva kvällen med lite dålig tv... Varför är det aldrig någonting bra att se på för en mammaledig som är hemma om kvällarna. Men men.. Trevlig kväll mina vänner.

PUSS

Vill ni höra något roligt?

Min kära Andreas trodde att vi hade värsta semestern på mammaträffarna. Jag upplyste då honom att det absolut INTE är någon semester då man hela tiden måste ha koll på de små. De ålar/kryper omkring överallt. De vill gärna dra ut varandras ögon och de som har hår har det ännu lite tuffare. De ska dras och smakas på allt som kommer i deras väg. Sen om man har en son som abrolut vägrar att sova blir det ännu lite tuffare då han istället blir övertrött och gnällig. Det ska torkas kräk, dreggel snor och mat.

Andreas frågade då varför vi har de här träffara hela tiden. Jo för att det är så otroligt trevligt. Det är skönt för att alla vet hur det är att ha barn och att det kan gnäållas och gråtas ibland. Man vet hur det är och det är skönt. Sen att alla tjejerna är så underbara är ju bara toppen det. Barnen oxå, så kul att se hur alla utvecklas vecka till vecka. Det är så skönt att träffa andra som är i samma situation. Vet inte hur jag skulle känna och klara av mammaledigheten utan dessa tjejer.

Lite kul hur man kan tro att en mammaträff med 7 vilda bebisar kan vara någon typ av semester?! haha

Kvällen närmar sig

Då börjar det närma sig kvällen och snart blir det bad för Adrian. Vi har vart iväg på mammaträff som var jätte trevligt. Bjöds på en super smarrig och mycket onyttig chokladkaka. hihi. Det var även lite lagom kul att vara ute med vagnen idag då det var super moddigt(heter det så?) på många ställen. Men det blev ett fint träningspass.

Ikväll ska vi se filmen sommaren med göran och tror den kan vara mycket rolig. Till det har vi laddat upp med godig, tänkte att jag redan vart onyttig idag så kan lika gärna fortsätta. :P

Nej fy vad trött jag blev, nu måste jag ta mig upp från den här soffan...

Onsdag

God morgon. Vi vaknade klockan 8.10 här hemma helt okej. Nu har vi gjort oss i ordning nite och ska strax äta frukost. Sen ska vi åka till plantagen och efter det kommer min pappa hit. Han ville busa lite med Adrian innan han åker bort. Han åker idag till Dubai, nej nej jag är inte avundsjuk. Sen idag ska vi hem till Frida och Lovisa på mammaträff. Så detta blir nog en bra dag.

Hoppas ni också får det bra och njuter av dagen.

PUSS

Ett lite tråkigt inlägg kanske men så blir det ibland.

Då var denna dagen snart slut. Adrian har vart på super bra humör idag och sovit jätte bra. Vi tog oss en promenad hem till Mikaela och Pontus där det bjöds på gott fika. Vi gick hem vid 18.45 och jag var helt säker på att Adrian skulle somna i vagnen på vägen hem. Men det gjorde han inte, duktiga killen. Han sover inte lika ofta i vagnen nu vilket jag mycket tror är för att han blir äldre och inte behöver riktigt lika mycket sömn på dagarna nu. Han somnade vid 19.30 ikväll och vi håller tummarna för att han fortsätter att sova så bra och länge på morgonen. För oss är det länge när han sover till 8.30 då han annars brukar vilja vakna vid 7. Men bara att hoppas att det blir en ny rutin att han somnar vid 19.30. Så ett lite havtråkigt inlägg men det är mest för min egen del jag skriver och då blir det inte alltid så roligt :P

Nu blir det att njuta kvällen och om en stund är det paradise hotel. Känns som den serian aldrig kommer att ta slut just nu. haha. Nej nu fylla på glaset med julmust. Sista flaskan jag har kvar nu. Jag dricker den med kärlek ska ni veta. haha

Dagens


Mama och Adde

NU är det städat.

Så, då var det städat här hemma. Dammsugaren började fungera igen efter att den fått sig en liten paus. Adrian sover nu nap och jag har precis duschat. Vid fem ska vi hem tll Adrians faster och pontus på lite fika. Blir trevligt och sklönt med en promenad dit.

Nej nu ska jag fortsätta fixaa mig.

Jaha så bra gick det.

Så gick det med den städningen. Helt plötsligt så la dammsugaren av. Den blev jätte varm och la sen av. Får se om den vill komma igång ingen när den svalnat. Jaha då blir det att ta toaletterna nu i mellan...

Sovmorgon

Att byta Adrians kvälls och morgonrutiner har fungerat jätte bra. Bara hoppas att det fortsäter så. Han somnade igår vid 19.45, sov sen till 4.45 då han fick välling. Han låg i sin säng och pratade lite smått och sista gången jag hörde honom var 5.20 så då somnade han nog om. Sen sov han till 8.40. Helt underbart :) Igår vaknade han 8.25 så som sagt bara hoppas att han ändrar sina rutiner och sover längre, då skulle han få en riktigt happy mama. :)

Idag är det städar dag här hemma. Känns som man städar hela tiden, men blir ju så när man har katt och en liten kille som ålar omkring på golvet. Annars är det inte mycket inplanerat för dagen men skönt det då man kan ta städningen lite som det kommer. En promenad ska jag nog få ut oss på i alla fall.

Att busa med Adrian gör mig lycklig :)

Vilken mysig dag vi haft idag. Adrian har vart på topp humör och vi har busat i massor. Han låg i soffan och Andreas satt bervid honom, jag gömde mig då bakom ena divanen. Han tittade efter mig och jag tittade sen upp och började krypa upp på soffan och sa att jag skulle ta honom. Han blev heltokig och försökte krypa från mig samtidigt som han skrattade massor och gjorde glädjetjut. Jag kröp mot honom och sen tog tag och kittlade honom. Han tyckte att det var jätte kul och blev helt husterisk. haha. 

Vi lekte även kan du hitta Adrian här på kvällen. Han gömde sig måste jag erkänna. ;)


 
Idag har vi försökt att ändra på hans sovtider lite. Han vaknade imorse vid 8.30 och det får han gärna fortsätta med så ikväll höll vi honom uppe till 19.45 tror jag han somnade. Så vi får se hur länge han väljer att sova imorgon. Skulle vara skönt om han ville fortsätta vakna vid 8.

Har även lyckats att övertala Andreas om att nästa vagn blir en bugaboo bee. Så till våren blir det att byta :) hihi.

Idag på BVC fick vi även med oss en smart pryl. En plastcylinder som är lika bred som barnets luftrör. Man kan då se om leksakerna är för små och att de då kan sätta dem i luftröret. Måste erkänna att jag inte trodde att luftröret var så stort som det är. Nu får man ju vara noga med att se till att man tar undan alla små föremål som kan sättas i halsen. Det är en snabb och nyfiken liten kille som ska smaka på allt. hihi.

Nej nu nujta kvällen

PUSS

8 månader

Idag som sagt blir Adrian 8 månader.

*Väger 8680 g och är 70cm lång.
*Somnar själv i sängen 19. Sover till 4 el 5, äter och somnar om.
*Sover 1 till 2 ggr om dagen.
*Har slutat amma.
*Har stl. 60-70 på kläder.
*6 tänder och kan vara fler på G då han dregglar så mycket.
*Ålar sig fram i rasande fart, ställer sig i krypställning på mattor och annat material som han inte glider på.
*Tittar på lampan när man frågar var den är.
*Vinkar.
*Vet att han inte får när man säger nej och ajaj men struntar i det.
*Sägger tisse när han ser en katt.
*Säger mama, papa, dada, lala och ehh.
*Älskar tvdosor, mobiler, sladdar och allt annat igentligen inte är leksaker.



Jag bara älskar den här tiden just nu. Det är så mycket som händer och man ser hur han lär sig nya saker hela tiden. Han är så go och glad närstan hela dagarna och det är inte ofta som han inte har ett stort leende på läpparna här hemma. På morgonen är han så rolig. Han gnäller men så fort han hör att man är på väg till honom så blir han tyst. Sen när man kommer in i rummet så ligger han nere i fotändan av sängen och blir jätte glad när han ser en. Han ler stort och skrattar högt, man blir ju så glad. :)

Boeltest och bugaboo bee drömmar

Tänk att idag för 8 månader och ca tio min sen så fick jag hålla vår älskade Adrian i min famn för första gången. Tänk att han blir 8 månader idag, helt otroligt vad tiden rusar iväg. Vi var idag på BVC och Adrian är en stor kille som väger 8680g och var 70 cm lång. Han följer sin kruva perfekt. Boeltestet gick oxå jätte bra och han var exemplarisk, reagerade på allting jätte bra precis så som det står i bökerna att de ska reagera. Duktiga killen.

Vi var även inne på baby smart en sväng och provkärde bugaboo bee. Jag bara älskar den vagnen och älskade den mer nu när jag fick köra den. Men Andreas blev tvär emot, han tyckte den var så liten och tyckte det kändes fel att byta till en mindre vagn. Men jag tycker vår vagn är så stor och klumpig och skulle bara tycka att det är skönt med en mindre vagn. Jaja, vi får se hur det blir med det men får hoppas att min kvinliga list vinner det här :P

Tröttis mamma

Fy så trött jag är, kan vara för att Adrian valde att vakna galet tidigt. Vi har i alla fall haft en bra dag, Adrian har vart lite gnällig till och från hela dagen. Tror att det kan vara för att han är så röd om rumpan. Har annars börjat fundera på om det kan vara någon mer tand på G? Han dregglar så mycket vet inte var allt kommer i från.

Vi tog oss en promenad till min mamma och hälsade på där. Adrian myste och lekte en massa med sin faster, både hon och han tycker det är jätte kul. Han är så intresserad av allt hon gör och släpper henne inte med blicken när vi är där.





Tänk att imorgon blir Adrian 8 månader. Han börjar bli så stor vår kille. Igår lärde han sig även att vinka, duktiga lilla killen. Nej just, STORA killen :)

Nej nu ska trötta maman bädda ner sig i sängen och se på sex and the city. Säger bara att tv-timer är toppen då jag alltid somnar framför tvn. haha.

Imorgon ska vi iväg till BVC klockan 10 för vägning/mätning+boel test. Ska bli spännande att se hur stor Adrian blivit, hade ju ingen vägning/mätning vid 7 månader.

Nej nu sängen!

Söndag

God morgon. Vi har haft en bra natt men Adrian vaknade 5 och ville äta. Han ville sen inte somna om men efter en timme så somnade han äntligen och vi fick sova en timma till. Jag förstår inte han vissa mornar sover till 8 och andra vill gå upp redan klockan 5. Men men så är det när man har en morgonpigg son.

Jag hoppas på en bättre dag idag. Vi ska åka en sväng till min mamma och sen kommer Adrians farfar hit på fika. Men nu så är det dax för frukost för mig och Adde. :)

Hoppas ni får en bra söndag

PUSS

Trött i huvudet

Vår dag har bart ganska bra fast Adrian vart trött och gnällig till och från. Men han har även vart väldigt glad och super mysig vissa stunder och tur är ju det. Vi har haft en lugn kväll och jag har pysslat med att sätta bilder i fotoalbumet här hemma men nu behöver jag köpa nya fotohörn. Igen! Köpte förra veckan men med ett litet charmtroll i familjen så blir det en hel det foton tagna här hemma. :P men nu ska jag tvätta bort sminket och sen bädda ner mig och kolla på Paradise hotel XL.


Adrian tyckte det var jätte kul att låna morfars mössa när han var här tidigare idag.

Pluttig Adrian

Adrian har inte alls någon bra dag. Han är ledsen till och från, näsan rinner och han är röd om rumpan. Plutte. Men mellan allt gnäll så kommer hans mysiga smile och skratt fram i alla fall. Härligt är då det. Funderar på att ta oss en promenad så han får sova lite i vagnen och jag får röra på mig. Men vi får se hur det blir med det.

Sötisarna



Malin skickade över lite bilder på sötisarna igår.
Dom var ju bara för söta och roliga.

Lördag

Den här lördagen började med en lång sovmorgon för min del, underbart. Kom upp till en glad och snorig liten Adrian som nu sover nap. Jag ska hoppa in i duschen och sen ska vi försöka starta dagen efter att Andreas fått upp den nya hemmabion. Vi var bjudna på 1 års kalas idag men vi skippar det då Adrian är snorig och vi inte vill smitta ner de Andra barnen. Så dagen blir nog ganska lugn, en promenad ska jag ta i alla fall då det var så skönt igår.

Nej nu duschen.

Finaste



Denna pryder vår vägg i vardagsrummet.
Finaste konsten man kan ha.

Nu fredagsmys

Vilken bra dag jag och Adrian haft. Vi tog det lungt på morgonen och sen gick vi ut på en härlig promenad. Jätte skönt ute idag då det bara var -3 grader ute. Efter vår promenad gick vi hem till Malin och Moa, hade det super trevligt där med fika och en massa prat. Adrian föll pladaskt för charmtrollet Moa och det blev en hel del blöta pussar mellan de små. Så söta så. :)

Nu sover Adrian och drömmer nog sött, om Moa kanske? Hihi. Andreas är hemma och kopplar in vår nya hemmabio. Det gick jätte bra för honom i Nyköping och det blir att skåla i lite skumpa ikväll för det. Detta kommer bli en bra investering till vår famtid, vi är så stolta över dig älskling. Nu om en stund kommer Mikaela och Pontus över, blir att äta mat och se på flickan som lekte med elden. En trevlig fredagskväll i vanlig ordning. :)

Det lilla kärleksparet


Moa & Adrian♥ :)

Äntligen fredag

Nu har vi pussat pappa Andreas hej då och önskat honom lycka till. Tror nästan jag ver mer nervös en honom och sovigt oroligt hela natten. Varje gång jag(Adrian) vaknat så har jag haft jätte svårt att somna om. Men känner mig pigg i alla fall och ser fram emot en dag tillsammans med Adrian. :) Vi ska snart sätta igång med disken här hemma då jag inte orkade igår kväll. Så det straffar sig nu :P Vi får se var dagen tar oss men ut på en promenad ska vi i alla fall, det är inte så kallt ute heller. Skönt det. Man har ju hållt sig inne nu när det vart så kallt, men nu är det slut på det. Måste börja röra på mig, beach 2010! :P

Hoppas ni får en bra fredag!

PUSS

Denna dag snart slut

Det får bli ett tidigt slut på vår myskväll här hemma då Andreas ska upp tidigt imorgon. Han ska iväg till Nyköping och vara där hela dagen och han kan behöva var pigg då imorgon då jag tror det kan bli en ganska lång och tung dag ändå. Det ska bli lite mysigt att ha en heldag ensam med Adrian här hemma imorgon, var längesen. Sen ska vi nog ta oss en lång och härlig promenad imorgon, någon mer som är sugen? :)

Idag var vi ute till tuna park en stund och jag fyndade lite mer. Älskar rea på rean när man hittar snygga plagg. Kom hem med en kjol och ett par jeans(ej rea). Skönt med lite nya kläder, känns så mycket roligare då och det är inte ofta som man unnar sig själv kläder nu för tiden.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med min älskade och se på tv. Får hoppas att Adrian sover lite längre imorgon, idag vaknade han läskigt tidigt. :P

vi njuter...

4d111b688b61c20663098a5a65b31831.png

Kolla varifrån!

vi njuter kvällen med god mat och gott vin. Hoppas ni har en Mysig kväll.

Torsdag en bättre dag

Jag känner mig mycket bättre idag förutom att jag är lite snorig. Men när jag vaknade till i natt så hade jag super ont i halsen oxå men det gick över efter lite somn. Adrian har sovit jätte bra i natt så det är jätte skönt. Han är så glad och charmig just nu, springer runt i gå-stolen och varje gång man ser på honom börjar han skratta och fåna sig. haha.

Nu blir det frukost

Torsdag en bättre dag

Jag känner mig mycket bättre idag förutom att jag är lite snorig. Men när jag vaknade till i natt så hade jag super ont i halsen oxå men det gick över efter lite somn. Adrian har sovit jätte bra i natt så det är jätte skönt. Han är så glad och charmig just nu, springer runt i gå-stolen och varje gång man ser på honom börjar han skratta och fåna sig. haha.

Nu blir det frukost

Min tur..

Nu börjar jag känna mig helt tung i huvudet och snorig i näsan. Bara inte jag blir förkyld nu, suck. Så nu bäddar jag ner mig i sängen till sex and the city och hoppas på att det här släpper tills imorgon.

Mysiga kväll

Jag har myst ner mig i soffan och tänt ljus i lägenheten. Det är så otroligt skönt med kvällar ibland och man riktigt njuter av lugnet. Det är ju full fart med Adrian hela dagarna, man blir trött men det är så otroligt rolig tid just nu. Han sover som vanligt den här tiden, nästan omöjligt att hålla honom vaken längre en 18.30. Men det är skönt då man får kvällen för sig själv. Jag tänkte snart ta och pyssla med fotoalbumet och då brukar timmarna flyga iväg.

 


Adrian skapar "ljuv" musik. hihi.

Lite fynd är aldrig fel

Då var jag hemma efter en snabb tur ner på stan. Var riktigt skönt ute idag och det är ju så otroligt vackert ute. Den finaste vintern på länge, någonting man alltid kommer att minnas då det är Adrians första vinter. Nere på stan hittade jag en tunika och en tröja till mig, ibland är det riktigt nice med rea. :) 98:- för båda! Sen köpte jag även hem fotohörn så jag kan fortsätta sätt i kort i fotoalbumet. Det avr igentligen det jag gick ner för men alltid en bonus när man fyndar lite oxå.

Vi funderar på att åka till ICA MAXI och att Adrian då följer med. Han är ju inte sjuk så men väldigt snorig. Hur gör ni med era barn som är förkylda, håller ni er inne?

Nu har jag slutat

att amma helt. Dels för att det sinade så fort och sen för att jag inte kunde koppla av längre. De senaste gångerna som jag ammat så har Adrian bitit mig varje gång, så nu på slutet var jag på helspänn hela tiden. Kände då att det nog var tid att sluta. En så länge känns det jätte bra i alla fall och känner mig nöjd med att ammat i nästan 8 månader. Bara hoppas på att det kommer gå lika bra med amningen med nästa barn, det kan man ju aldrig vara säker på.

Jag och Adrian har nu ätit frukost tillsammans, nu ligger han på golvet och leker och jag passar på att skriva lite här. Adrian är fortfarande jätte snorig, men bara hoppas att det håller sig så. Natten var helt okej, han vaknade en gången men den gången var han vaken i över en timme. Eller rättare sagt jag var vaken i över en timma. Han låg väldigt länge och alvsov oroligt, gnällde massor och då kan ju inte jag sova. Gnäller era barn i sömnen?

Idag blir vi inne igen tycker det är bäst att Adrian får bli lite friskare innan man tar sig ut. Får se om min vän Jasemin vågar sig hit? Hon åker till turkiet på fredag och skulle gärna hinna träffa henne innan. Men som sagt får se om hon vågar.

Nej nu ska jag se till så min son inte gör någe hyss :P

Min älskling



Foto Kristin

Tisdag

Vi har haft en lugn dag här hemma med en förkyld Adrian. Han har vart på ganska bra humör under dagen fast han blir jätte arg när man ska göra rent näsan. Inte någe kul alls. Men han har vart så mysigt och sovit två långa stunder i famnen på mig. Älskade lilla barn. Nu sover han i alla fall gott och snarkar för fullt. Väntar mig ännu en natt då Adrian vaknar många gånger och man får göra rent näsan. Skönt är att han somnade om på en gång när vi la ner honom i sängen igen. Så får hoppas att det går lika bra i natt.

Nu har vi ätit här hemma och ska bara slappa framför tvn resten av kvällen.

Välkommen till världen

Hälsar vi idag Veronicas lilla under. En super söt liten kille blev det, lik sin mor var han oxå. (ser det ut som på bilden i alla fall) :) Nu ser jag fram emot att mysa bebis när de har kommit hem och in i de nya rutinerna.

Adrian är glad han också då han nu fått en killkompis, han har dåligt med det min lilla tjejtjusare! ;)

min lilla...

0-47cc28b2635bf1df919e1a69229169d3.png

Kolla varifrån!

min lilla ?lskling just nu. En riktigt pluttig liten kille idag.

Dunder förkyld liten kille

Vi har en liten förkyld kille här hemma. Adrian vaknade två timmar efter han somnat in och var dunder förkyld. Super täppt i näsan och ändå rinner det, hur kan det rymmas så mycket snor i en så liten liten näsa? Så natten har även den här vart orolig men han sov ändå bättre än jag trodde så några timmars sömn har vi lyckats få. Han är så pluttig och vill bara vara i famnen. Så idag har vi en riktig mysa hemma och krya på Adde dag. Andreas ska snart iväg till apoteket och köpa näsdroppar då de är slut. Eller är nässpray bättre, jaja han får fråga på apoteket. Sen ska han även köpa hem någon fruktdryck åt honom så han får i sig mycket c-vitamin.

Hmm, vet inte alls var denna förkylning kommer ifrån. Vi har ju inte träffat på någon sjukling. Men det är ju sånna tider. Nej nu ska jag gosa med min lilla snorman.

Ensam hemma med sovande Adrian

Min lilla prins sover nu gott i sin säng. Det är skönt att han i alla fall har så enkelt att somna in om kvällarna. Lägger ner honom i sängen, drar upp speldosan och han sover. Ikväll hann jag knappt dra upp speldosan innan hans ögon började blunda. Han är så go den där lilla killen :) Bara hoppas att han sover bättre i natt.

Jag är ensam hemma då Andreas är iväg på äventyr. Är inte alls van att vara ensam hemma längre och det känns ju super ensamt nu när Adrian sover. Men ska försöka njuta av lite egen tid här hemma i alla fall.

Var även iväg och blev sminkad idag och jag blev super nöjd. Blev lite sotade ögon, tycker det är så snyggt men har inte vågat själv. Men nu blir det till å öva :P Kom även hem med en liten påse med olika produkter. 2 ögonskuggor, ett läppglans och sen sminkborttagning.

Nej nu ska jag ta bort mitt slitna nagellack!

Ny design!

   Nu är jag igång igen, Kristin alltså, donar med bakgrunder och har gjort lite mer på den ROSA headern som jag hoppas Jacqueline tycker om det är även hon som velat ha en rosa blogg så då får honm minsann det. Och självklart ska hon ha sonen på headern trots att han är en liten pojke får han trots det stå ut med rosa :)

   Nästa steg är att ta bort skrifetn som står i headern som ligger i mallarna men det gör jag sen nu ska jag ut och blogga på min egen blogg.

// mouziee.blogg.se

Snart lite egen tid

Nu har jag piggnat till och fått tillbaka ett bra humör. Skönt det är inte kul när man går och är arg och irriterad. Om en stund ska jag ner till make up store och bli sminkad, ska bli kul att göra någonting för sig själv. Så bara hoppas på att man blir nöjd med sminkningen, men det tror jag nog. :)

Snart lite egen tid

Nu har jag piggnat till och fått tillbaka ett bra humör. Skönt det är inte kul när man går och är arg och irriterad. Om en stund ska jag ner till make up store och bli sminkad, ska bli kul att göra någonting för sig själv. Så bara hoppas på att man blir nöjd med sminkningen, men det tror jag nog. :)

Bläää

Fy känner mig just nu mer död en levande. Har inte haft någon rolig natt här hemma då Adrian sovit jätte oroligt hela natten. Efter klockan 5 så gav han upp och ville inte sova mer, så efter att försökt söva honom i 1,5 timme så gav jag up.. Blir så trött. Tror att han sover oroligt nu när vi håller på att vänja av honom med amningen, men i natt började jag starkt tvivla på om det var värt det. Sen när man i princip fick ta hela natten själv så blir man inte alltid så super nöjd alla gånger. Lika bra att sluta skriva nu då jag bara är trött och irriterad.

Nu bloggdesign - Header

   Kristin här som lägger ut ett inlägg på Jacquelines lilla blogg, hoppas du ej misstycker gumman. Ville bara kolla vad ni tycker om designen?! Inte helt klar ännu detta är ju bara en preview!

   Mvh/Kristin

Söndag och slutat kvälls o nattamma.

Igår kväll slutade jag även kvälls och nattamma. Så innan han somnade fick han välling. Han sov sen till strax innan 4 och då fick han välling igen och efter det la jag honom i sängen och drog upp speldosan och han somnade. Sen vaknade han efter 40 min igen och då fick jag dåligt samvete och han fick somna om i vår säng, men ingen tutte! Det gick jätte bra och jag fick känslan att han vaknade för att han saknade närheten som han får vi amningen?! haha, fånig man kan vara ibland. Men sen fick han amma på morgonen innan han gick upp. Så fortsätta så här några dagar sen sluta helt. Känns skönt att det går så enkelt som det gör det trodde jag aldrig.

Idag ska vi åka till Adrians morfar och hälsa på. Han har inte träffat Adrian på ett tag för han har vart i sälen under nyår och sen jobbat i andra städer. Men nu är han hemma och då får man passa på.

Nej nu duscha och göra sig i ordning.

Mysiga kväll.

3da78465e67130954aa24b62afc6d3ef.png

Kolla varifrån!

Mysiga kväll. Adrian sover, vi ska snart äta god mat och njuta av varandra och sprakandet från brasan.

Lördag

Vi har haft oss en bra natt och en mysig morgon här hemma. Adrian sov till 7.30 och sen gick han och jag upp och lekte och myste. Han kan vara så himla go ibland.

Idag är det lördag och jag vet inte vad vi ska hitta på. Är ju super kallt ute så ute men en liten Adrian vill man absolut inte vara. Längtar till våren då det blir lite varmare och man kan vara ute. Känner att jag vill hitta på någonting men vad finns det att göra i lilla Eskilstuna förutom att gå på stan/tuna park? Känner att stan och tuna park är gjorda. Tänk om man kunde haft något roligt museum, som tex Arbetets museum i Norrköping. Det är super kul att gå där och de byter ofta utställningarna, mycket som även är kul för barn brukar de ha. Ofta massor med olika tester och grejer så man får prova på. Varför har vi inte det här?

Nej ut och planera dagen med familjen nu!

PUSS

Underbara mammavänner

Vi har haft en toppen dag jag och Adrian. Våra kära vänner mammorna och barnen ;) kom över och det var jätte trevligt. Hela 4 timmar av massa skratt, prat, barn blev det helt underbart vilka tjejer det är. :)

Ikväll kommer Pirre och Maria över och vi ska äta mat och se på let´s dance ihop. Kommer nog lika så det bli jätte trevligt. Vilken fredag! Känner mig så glad. :)

Snart kommer vår älskade Andreas hem oxå.

Ha en härlig kväll, och tack tjejer för en toppen dag.

Mätt efter god middag och en sovande liten falukorv!

Pust! Vi har precis ätit god middag här hemma och nu är jag super mätt. Vi åt bakpotatis med ishavsröra och grekisk sallad till det. Mums! Jag har även bakat kladdkaksmuffins och när mättnaden lagt sig så blir det nog att mumsa i sig en sån.

Vi har haft en bra dag, jag tränade på morgonen och det var jätte skönt. Sen åkte vi ut till skeppartorp där vi tog en promenad. Adrian fick sen busa en hel del med farmor och bonus farfar. Efter det åkte vi och handlade sen hem för mat och läggning för Adrian.

Han var så söt när han skulle sova, vi sa god natt och drog upp speldosan och sen gick vi ut som vanligt. Han låg då och pratade HÖGT med alla sina vänner där inne, haha. Sen helt plötsligt var det tyst och han låg som en liten falukorv nere i fotändan och sov♥ Haha. Så flyttade på honom och han fortsatte att sova gott. :)

Imorgon blir det mammafika här hemma hos oss och det ser vi fram emot mycket. Som det ser ut just nu så kan alla komma imorgon så det är kul.

Nej nu ska jag njuta av kvällen!

Nikeboy

Adrian var en pigg kille imorse och vaknade 5.20. Han fick amma sen la jag honom i sin säng och han låg där inne och pratade för sig själv til 6.20 då han blivit uttråkad. Så fick bi en riktigt tidig morgon för oss. Hela dagen blir ju lite tiokig när det blir så och nu sover han sin första nap.


Idag har vi ingenting inplanerat, ska bara och handla inför mammafikat imorgon. Men kan inte bestämma mig riktigt vad jag ska baka smulpaj med blåbär och hallon eller kladdkaksmuffins? Några önskemål? :)
Tycker det är så tråkigt nu när det är så kallt och snöigt ute. Längtar till våren då man vågar sig ut mer på långa härliga promenader. Nu i vår så kan man även gå ner till lekparken med Adrian och han kan få gunga. :)

 Nej nu ska jag ta mig ett träningspass här hemma. Köpte ett träningskitt för 2 veckor sen. Är super nöjd, innehöll pilatesboll, träningsmatta, 2 gummi träningsband + 2 tränings dvd. Har tränat en gång med pilatesbollen och det var jätte skön träning. Men lite svårt vissa övningen men övning ger färdighet. :) Nu tänkte jag prova den andra dvdn och se vad det är för övningar.



 
Adrian var en tuff kille i sin nya nike tröja igår.

Ny mobil :)

Då var man ägare av en ny samsung ultra touch. Är super nöjd med den än så länge, men tror att jag och den kommer trivas bra ihop :) Så nu vit ni vad jag har att göra ikväll. Lära mig den nya mobilen!

Adrians farmtidsplaner

Vi har funderat lite på vad Adrian kommer att Arbeta med när han blir stor. Vi har nu kommit fram till detta:

Elektriker - Då han ÄLSKAR sladdar, dom är tydligen jätte roliga och goda!
Kemtvättare - Då han ÄLSKAR tvättråd, samma där dom är jätte roliga och goda.
Modell - Då han posar så fort man tar fram kameran här hemma.
Inredare - Då han möblerar om det mesta här hemma som han kommer åt.

Onsdag

Då var det onsdag och idag ska jag städa. Måste peppa mig själv lite då jga inte har någon större lust men är så skönt när det sen är gjort. Efter jag städat ska vi åka till tuna park och kolla på ny mobil men vet inte riktigt om jag ännu kommer kunna bestämma mig. :P Sen efter det ska vi hem till Adrians farfar på lunch. Så det ska bli trevligt.

Nej nu ska jag sätta igång innan man fastnar här, lätt hänt.

Tisdag

Vi har haft oss en bra dag. Åkte till västerås för att kolla efter hemmabio men kom inte hem med något, så Andreas letar vidare. Sen åkte vi hem och jag tränade min första träningspass med pilatesbollen. Det var lite läskigt och rullade av en eller annan gång :P Men annars var det jätte skön träning och det blir nog lättare när man lär sig och hittar balansen. Så det ska jag fortsätta med. Adrian tyckte det var jätte kul att titta på mig när jag tränade och skrattade åt mig, har ni hört vilken liten skit :P haha.

Sen har jag även lagat lite mat till honom som han tyckte var jätte gott och ville bara ha mer och mer. Så kul när han gillar det man lagar, men recept på det kommer ut någon annan dag.

Nu sover Adrian i alla fall efter 80ml majsvälling och lite ammande på det. :)

vi är...

0-5e30b18ee87e69e3917f561d457b99f0.png

Kolla varifrån!

vi är på väg till västerås för att kolla efter ny hemmabio.

Mitt busfrö!

Tror Adrian testar mitt tålamod nu på morgonen, han är en riktig liten vilde som gör ALLT som han inte får. Han vet att han inte får men ska ändå göra och slutar absolut inte om jag säger NEJ eller AJAJ. Jäkla unge! Haha. För en stund sen när jag tittade bort så på 2 sek hade han hunnit in i sovrummet där Andreas ligger och sover, det är ju super svart där inne men Adrian krålade in i alla fall. Sen stänge han dörren efter sig så han låg där inne i mörkret. Men nöjd var han och tyckte nog han var jätte busig för han smilade som tusan när jag hämtade honom.

Det är en riktig liten busunge vi fått. haha


Men är det något som Adrian kan så är det att vara ett riktigt litet charmtroll så man inte kan vara sur på han. ;)

Beslutsångest

Nej nu har jag beslutsångest. Sitter och kollar runt på mobiler och kan inte alls bestämma mig nu. Jag är säker på att det är en sony ericsson som jag vill ha men vilken. Vill ha en med en bra kamera och vill inte ha någon mobil som är allt för avanserad heller. Fy så svårt det skulle bli.

Men just nu står det mellan en aino eller C905. Någon som har erfarenhet eller tips om vilken som är bäst?

Vårat lilla matvrak

Adrian har blivit så himla duktig på att äta. Idag fick han smaka lite avokado av mig och de första skedarna var goda men sen ville han inte ha mer. Sen så fick han även äta små smörgås bitar med leverpastej på och det var smarrigt. :) Han har även börjat ta flaskan med annat än vatten och bröstmjölk. Idag till mellanmål så fick han smörgåsbitarna och sen drack han 80 ml majsvälling då han inte gillar havrevällingen alls. Sen ikväll så drack han lite mer än 100 ml majsvälling på flaska och sen amma. Har dragit ner massor på amningen och ammar bara morgon och kväll nu. Men ska dra ner det ytterligare om några dagar men vet inte om morgon eller kvällsmålet är bäst att ta bort?

Det är så skönt när sömnen och maten fungerar så bra.

Måndag

Nu strax kommer en kille och ska kolla på våra högtalare här hemma. Vi ska köpa nytt till tvn då Adrian är framme och ska ratta på ljudet och på dvdn hela tiden. Så nu blir det att köpa väggmonterat, kommer nog bli riktigt snyggt tror jag.

Sen ska vi till telenor och kolla efter mobil till mig då mitt abonemang går ut nästa månad. Har hittat en på deras hemsida för bra pris men ska innan se om de har samma pris i butiken. Sen i eftermiddag ska vi hem till min mamma och äta tacos, mums. Kommer nog bli en bra dag.

Adrian sov även jätte bra inatt, han somnade 18.30, vaknade tydligen till vid 00.30 men somnade om efter att Andreas gått in som var vaken. Sen så sov han till 6.30 då han var hungrig och killarna gick sen upp så jag fick sova till 9.30. Härligt. Annnars brukar han vakna vid 5 för att äta men inte idag inte. :)

Sex and the city

Nej nu blir det att krypa ner i sängen och sätta igång sex and the city boxen. Tror det är 3e gången som jag plöjer igenom den igen. Haha, men det är ju bara sååå bra. :) En riktig investering ska jag säga!

En liten vilde!

Adrian har börjat att försöka ställa sig upp i sin matstol, och även "slänga" sig mot sidorna. Livsfarligt, så man får hålla sten hård koll på honom nu när han sitter där. Funderar på om man ska köpa något sele eller likande så han inte kan ställa sig.

Potatismos

Då har man gjort hemlagat potatismos för första gången. Vet inte varför jag inte gjort det själv tidigare då jag tycker om att laga mat. Men någon gång måste ju vara den första. Gott blev det i alla fall.

Ännu en bra natt

Adrian sover så otrolig bra om nätterna. Så himla skönt och det gäller att passa på att njuta så länge det varar, sen kommer utvecklingsperioder och tänder och stör allting. :P Men han somnar vid 19 vaknar sen vid 5 för mat ocg somnar sen om till 7-8. Inatt vaknade han till vid 3 men då låg han tvärs över sängen så la honom som han ska ligga i sängen och han somnade om.

Nu ålar han omkring på golvet och jag sitter och små kollar på tv. Idag ska vi över till min mormor en sväng så det ska bli mysigt. Annars händer inte så mycket för oss om dagarna just nu.

Nej nu ska jag fixa lite frukost!

2 januari

Vi har haft en lugn och skön dag idag också. Gick ner på stan en sväng men blev inget shoppande. Nu sover Adrian och Andreas ska och hämta spicy hot. Mums, är så hungrig men har mumsat massa chips för att döva värsta hungerd. Fyy. Ser lite på harry potter och bara njuter av en lugn stund.


Hoppas ni haft en bra dag.

Fösta dagen på det nya året

Tänk att det nu är ett nytt årtionde. Satt och funderade lite över vad som förhoppning vis väntar i min och vår familjs famtid. Jag hoppas nu första att Andreas kommer in på skolan och sen får ett bra jobb eller blir egen företagare. Jag hoppas att jag kommer hitta mig ett annat jobb eller börja plugga jag också. Jag hoppas att jag och Andreas är gifta innom 10 år och jag hoppas att vi hittat vårt drömboende. Adrian har förhoppningsvis fått sig ett syskon och Max en liten livskamrat han också. :)

Tänk att redan det här året ska Adrian börja på dagis. Det kan jag inte förstå. Jag ska då även börja jobba igen, någonting jag inte ser fram emot just nu. Vill bara få vara med Adrian varje dag och se honom utvecklas.

Vi har i alla fall haft oss en jätte lugn och mysig start på det nya året. Jag och Adrian somnade om i två timmar på morgonen vilket var skönt. Sen har Adrian vart på toppen humör, jag blir så lycklig av hans hjärtliga skratt. Vi tog oss en promenad i det kalla vintervädret och sen dess har vi bara vart hemma och donat. Adrian sover sen ett bra tag och jag och Andreas är pigga igen efter en powernap här i soffan vid 19. haha.


Adrian visar upp sina tänder.



Var bara tvungen att lägga upp lite bilder på min älskade son. Är så otroligt stolt över honom. Han är det bästa som hänt mig och det finaste jag sett♥

Nyår 2010

Vi hade ett riktigt bra avslut på 2009. Det nya året firade vi in med kär familj, Adrians farmor, bonus farfar, farbror, faster och Pontus. Adrian var en trött liten kille och somnade 19.30 och sov sig igenom hela kvällen. Fast de smällde raketer galet mycket här utanför oss så vaknade han inte. Jag var helt säker på att han skulle vakna och fira in det nya året med oss.

Vi åt mycket god mat om jag får säga det själv. Innan maten hade jag gjort lite små plock med gurkstavar och dipp. Sen gjorde jag smördegsrullar där jag fyllt dem med vitlöksost och några med taco ost. Varmrätten var fylld kyckling och fylld fläskfilé till det gjorde jag potatisgratäng och sen sallad och béasås. Hade fyllt kycklingen och fläskfilen med färsk basilika, tomat, mozarella och vitlök, snurrade sen bacon runt. Kan rekomendera då det är riktigt gott. :) Sen till efterätt gjorde jag chokladfondant då jag hade hallon och blåbär till.

 



Sen blev det wii spelande och även sällskapsseplande för att fördriva tiden fram till tolvslaget. Sen var det skålande och friande på balkongen till kyrkoklockor och ett mäktigt fyverkeri. Var ett jätte trevligt och kul firande och det kunde inte blivit bättre. Tack alla för ett toppen firande.

Hoppas ni hade ett bra firande för det nya året.



 

 

 

 

 

3 underbara timmar av sömn.

Jag har fått mig 3 underbara timmars sömn. Jag kan ju säga att jag inte var toppen glad på Adrian när han vaknade klockan 5! Men efter att i en timma försökt få en super piggelin till son att somna om så gick vi upp. MEn som sagt det är ju bara nyår en gång om året och hör det inte lite till att vara trött dagen efter? Haha.

Vi hade det i alla fall jätte trevligt igår och Adrian sov hela natten. Jag var säker på att han skulle vakna av fyverkerierna men inte han inte. Han sov som en stock under hela tiden det smällde, och jag ska säga att det var inte lite det smällde. Vi hade nästan första parkett från balkongen och såg hela det fina fyverkeriet. Riktigt mäktigt.

Nej nu ska jag hålla koll på mitt lilla monster som är ÖVERALLT just nu! haha
RSS 2.0