Två månader

Vår lilla minsting har hunnit bli två månader. Två härliga månader som rusat förbi. Han börjar mer och mer visa sin personlighet och det är då allt en pratglad liten kille vi fått. Vissa dagar sover han bort och vissa är han mer vaken och med. Men fortfarande så sover han mycket så klart. Sover bra på nätterna gör han vilken är skönt. Vaknar och äter i snitt två ggr om natten. 

Han älskar att bada och ler då stort, pratar och skrattat mot oss. Älskar när vi pratat med honom och han riktigt skiner upp. Herre gud så lycklig man blir av hans skratt och leenden. Nog gör han vår familj komplett!  

Vår glada lilla skrutt väger nu 5064g och är 57,5cm "lång". 





Kommentarer
Marie

Förlåt! Har ju totalt glömt bort att svara på din kommentar ang. skolan.

Jo, det är både blandat vad jag tycker om att de äter i sina klassrum. Nu när de är små känns det mer "tryggt" att de får sitta på sina platser i sina klassrum och äta. Än att behöva gå iväg till en stor matsal där "stora" barn kanske kan vara ett störande moment vid maten.
Dock gillar jag inte att som årskurs 6 behöva sitta i sina klassrum och äta. Själv åt jag aldrig mat i skolan under högstadiet då jag tyckte det var lite "äckligt" att behöva lägga skolböckerna på borden där någon kanske suttit och spillt utan att torka upp.

De brukar försöka få 2-3 stycken barn från varje avdelning (beroende på storleken på barngruppen -09) i förskolan till förskoleklassen. Så Vilja fick med sig en kompis från hennes avdelning. Så med lite tur kanske Adrian och Meja kommer i samma klass =)

Förlåt för det sena svaret!!
Kram

2014-11-05 @ 06:42:52
URL: http://mamafeelings.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0