Elwin 1 år

Då var vår minsta stjärna ett år. Ett år som rusat förbi! Från ett litet knyte på 3275g och 48 cm är Elwin en pigg liten kille på 11270g och 78cm. 
Så vem är nu Elwin ett år? Jo en glad och kramgo kille som nöjer sig i det mesta. Börjar kunna säga ifrån när något inte går som han vill. Men med två större bröder är det bra! Han älskar att vara ute och leka. Gräva i sandlådan och bara gå omkring. Hans favorit syssla just nu är att gå! Pratar för fullt här hemma och kvittar som en liten fågel. Annars säger han mamma och katt (kaa). Brummar som en bil gör han också. Kan vinka, klappa händer och titta efter lampan. Nöjd för det mesta men börjar bli rätt mammig. 
Min fina Elwin så otroligt tacksam för att det var just denna lilla pojke som kom till oss. Ska bli så spännande att få följa hans resa genom livet och se vad han blir för pojke. 

Födelsedagen var en fin dag. Åkte till sundbyholm där vi lekte och åt glass. Kalas hade vi sen med familjen. Strålande sol så vi dukade upp ute. Tårtpremiär för Elwin. Men han förstod inte att man kunde äta och satt bara och kladdade. Super kul! Fick fina presenter och älskade uppmärksamheten. Somnade väldigt gott den kvällen. 


Roligaste presenten enligt Elwin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0