Elwin 10 månader

Sommaren är här och dagarna rusar förbi. Elwin är nu 10,5 månad och är världens härligaste och gladaste lilla kille. Stora blå ögon som lyser av lycka. Stor har han också blivit. På 10 månaders kontrollen vägde han 10645g och var 74cm lång. Störst av bröderna i samma ålder. 6 tänder har han hunnit få också. Fyra uppe och två nere. 

Elwin går och står upp mot allt sen en tid tillbaka. Han kan även ställa sig på golvet utan stöd. Ställer vi honom en bit från oss så går han till oss innan han kastar sig i vår famn. Så det är inte allt för långt borta tills han börjar gå. Han är överallt här hemma. Kryper i rasande. Smiter gärna in i badrummet. Toarullar måste vara det roligaste och godaste han vet ;) 

Han älskar att vara ute och krypa omkring. Upptäcka allt. Gräva i sandlådan, smaka på gräs, ja allt som går ska stoppas i munnen och smakas på. Studsmattan är även den väldigt roande och perfekt lekhage. Varma sommardagar så älskar han att plaska i den lilla poolen. Kryper in och ur och tycker det är väldigt roande. 

Pratar hela tiden! Mamma och pappa säger han och sen ett väldigt varierande eget språk. Han är väldigt gosig av sig och kryper gärna upp i famnen för att kramas och pussas blöta pussar. Han är ett riktigt litet lyckopiller. Väldigt sällan som han är ledsen och så fort humöret börjar svaja så vet man att han antingen är hungrig eller trött. Han är så enkel att ha och göra med. Varje dag upptäcker eller lär han sig någonting nytt. Den här tiden är helt fantastisk och vi njuter av varje dag. Vår älskade Elwin. 
Kommentarer
Denice

Va härligt att han blivit så stor redan. Fina grabbar har du!
Elliot är också större än vad Hampus va. Fast de inte är genetiskt. Sist vägde han 10,9 och va 75 cm.. skiljer jättemycket om man jämför med Hampus :)

2015-07-11 @ 19:01:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0