Påskhelgen

Vi lämnar nu en fantastisk påskhelg bakom oss!

I fredags lämnade vi barnen hos sin farfar och Nina där de spenderade natten. Jag och Andreas spenderade kvällen/natten på vift. Hela familjen Németh samlades först på Gränden där vi åt god middag och hade det trevligt. Pappa och bandet magnificent spelade härlig musik efter middagen. När kvällen gick mot natt flyttade vi oss över till Biff och Grill där de spelade ännu en spelning. Vi hade en riktigt rolig kväll. Så kul att träffa min farfar, faster och kusin. Vi dansade drack och hade det allmänt trevligt! 

På lördagen tag vi det lungt på förmiddagen. Och sen vid 15 kom barnen hem. Då blev det påskfirande ihop med Håkan, Nina, Sonja, Mikaela, Pontus, Ludde och Cornelis. Målades ägg, åts godis, åta allt för mycket mat och vi hade det trevligt. 

I söndags åkte vi till mamma och hälsade på. Barnen fick leta efter påskägg och leka med lilla Harry. När vi kom hem kom sen pappa, Mia, farfar och Emerse över på fika. Sen hade vi en mysig kväll med barnen bara. Grillade och såg på film på kvällen. 

Idag har det vart en fantastisk vårdag. Vi gick ut på förmiddagen och lekte på tomten. Mikaela, Pontus och barnen kom över. Vi grillade korv och fikade ute i solen. Så man längtat efter våren! De stannade kvar och vi åt middag ihop innan de gick hem och det var dags att göra kväll för barnen. Helt underbar dag! Att kunna vara ute en hel dag och njuta och se kusinerna busa tillsammans. Imorgon är vardagen igång igen. Jag börjar mattekursen vilket kommer bli spännande! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0